Suomi sexiä kosteat kalut homo

Sitten Kim sammutti suihkunsa ja oli yhtä nopeasti saman suihkun alla. Samanaikaisesti huulemme kohtasivat veden valuessa päällemme. Tunsin reidessäni hänen paksun kalunsa paisuvan ja kovettuvan, joten otin siitä tiukan otteen ja aloin leikkiä sillä. Kim teki samoin minulle ja olin pakahtua siitä mielihyvästä. Muutaman minuutin kuluttua Kim laskeutui yllättäen polvilleen ja katsoi minuun kysyvästi tummilla silmillään.

Laitoin kädet hänen päänsä päälle ja työnsin sen keskelle lantiotani. Hänen kostea ja lämmin suunsa avasi mitä ihanimman nautinnon kanavan ja ääntelin vaisusti mielihyvän tuskasta. Kun olin melkein laukeamassa, nostin hänet ylös ja polvistuin hänen komean ja sykkivän kalun eteen sulkien sen suuhuni.

Pääni nytkyi edes takaisin nopeutuen koko ajan. Hetken kuluttua tunsin käsissäni kuinka hänen kauniit, ruskettuneet pakaralihakset alkoivat supistella ja samassa tunsin lämmintä nestettä suussani. Nousin hitaasti ylös hänen vartaloaan pitkin. Huohottaen Kim alkoi runkata minua, aluksi hitaasti mutta koko ajan kiihdyttäen. Tunsin kuuman väreen menevän lävitse ruumiini, nesteeni lensi suihkun valkoiselle lattialle ja katsoin Kimiä syvälle silmiin. Menimme pois suihkusta, pukeuduimme ja lähdimme iltapäivän kaksoistunneille.

Ennen pukuhuoneesta pois lähdettyäni katsoin Kimiin ja hän katsoi takaisin minuun mitään sanomatta. Lähdin fysiikan tunneille varmuus siitä, että tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi kun tulen olemaan suihkussa yksin En voinut lukea loppuun teki pahaa heterolle.

Sinun ajatuksesi taisi laukata vähän liiankin villinä: Tälläiset jutut eivät tänne kuulu. Ihan nätti stoori ja piristi kummasti Bi: Hetero ilman homofobiaa 3. Todella aidon oloinen ja kiihottava tarina,mutta liian lyhyt Uusi ja pidempi pliide! Olet todella hyvä kirjoittaja ja tavoitat sellaisia sävyjä joita kaikki eivät näe.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Poikien kesken Lukion ensimmäisen luokka-asteen liikuntatunti oli juuri lopuillaan ja lähdimme luokkakavereideni kanssa pukuhuoneisiin.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ja niin hän teki. Voihkin ja tärisin kun hän imi kaluani, välillä hyväillen pakaroitani ja pallejani. Yritin viestiä, että laukean kohta, ja että en vielä halua laueta. Jani nousi seisomaan ja pehmeiden treenihousujen läpi pullisti hänen seisokkinsa.

En malttanut odottaa, en enää halunnut suudella, halusin jotain rajumpaa. Vedin hänen housunsa ja bokserit alas ja otin hellästi terskan suuhuni. Nuolin terskaa kielelläni hetken ennen kuin otin koko kalun suuhuni. Imin Janin kyrpää kovaa ja hän voihki. En ole koskaa onnistunut siinä, mutta nyt onnistuin ottamaan koko kyrvän niin syvälle että se tuntui kurkussa.

Janin pallit koskettivat kasvojani kun jatkoin imemistä. Välillä nuolin Janin palleja, ja ne olivat kohta aivat märät. Suuseksi ei riittänyt minulle. Harva asia tuntuu niin intiimiltä ja ihanalta, kun toinen mies on sisälläni, reikäni avautuu hänelle ja hän työntyy syvälle sisääni. Mikään muu ei kelvannut. Tein niin kuin käskettyä. Jani otti liukuvoidetta ja hyväili anustani, välillä laittaen sormia sisääni.

Osaan rentoutua hyvin, joten tunsin olevani valmis vastaanottamaan Janin todella isoa kalua nopeasti. Huusin melkein nautinnosta kun kalu työntyi sisääni. Jani runkkasi minua kädellä hän nussi peräreikääni. Tunsin kuin olisin taivaassa. Tärisin kiihotuksesta ja nautinnosta. Käännyin makaamaan sivulle ja levitin pakaroitani. Jan sai nopeasti työnnettyä kalunsa sisääni samalla kuin suumme kohtasivat ja rupesimme suutelemaan.

Kielemme kohtasivat ja voihkin, tuntui niin hyvältä kun kyrpä takosi minua että oli vaikeaa suudella. Vaihdoimme asentoja monta kertaa. Kun ratsastin Janin päällä, hän oli kaikkein syvimmällä minun anaalissa. Terska kosketti eturauhastani ja meinasin laueta vaikka en edes koskettanut kaluani. Tuntui paremmalta kuin koskaan ennen. Ikinä ei ollut tuntunut näin hyvältä kun minua naidaan. Tarina jatkuu osassa 2. Vastaa alkuperäiseen viestiin Jani - Mies jota niin kaipaan Tämä tarina perustuu osittain todellisuuteen ja osittain fantasiaan.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Aluksi olin hämmentynyt ja en tiennyt mitä sanoa, mutta hän käveli viereiseen suihkuun ja avasi sen. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Menimme pois suihkusta, pukeuduimme ja lähdimme iltapäivän kaksoistunneille. Olen tavallisesti aika ujo eikä itsetunto ole kovin hyvä. Tunsin kuinka 16 senttinen kaluni alkoi pikkuhiljaa nousta. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Hän astui suihkun alle ja alkoi pestä itseään hitaasti. Hän ei kuitenkaan tiennyt että minä myös olen. Huusin melkein nautinnosta kun kalu työntyi sisääni. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Hän oli kutsunut minut hänen kämppään ja tulin sovitusti sinne. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Suomi sexiä kosteat kalut homo

BDSM NOVELLI HOMO TAMPERE SEX WORK

Marceline Drakeford