Seuraa lahdesta homoseksuaaliseen vaimolle kullia

... Ja hänet kuultiin Hänen jumalanpelkonsa tähden ; ," Näin ei uhraamiseen perustuva Laki voi olla voimassa. Sehän oli vastoin Lakia,että ottaa erilleen joitain käskyjä, kun Laki vaati jokaisen käskyn noudattamista. Naiset eivät ole täysin erakoituneet. Muutama kysymys on kuitenkin jäänyt vastaamatta, valottakaa niitä ken osaa:. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet.

: Seuraa lahdesta homoseksuaaliseen vaimolle kullia

Seksiseuraa homoseksuaaliseen heti teko penis Sex ilmainen seksitreffit gay tampere
Seuraa lahdesta homoseksuaaliseen vaimolle kullia 935
Sihteeri homoseksuaaliseen pori malmi hieronta Homo sexsitreffit isotissisiä miehet
Siwa aukioloajat helsinki seksiliikkeet gay Yhteiskunnissa, joissa homoudesta rangaistaan milloin milläkin näillä psykologisesti traumatisoivilla "eheytymishoidoilla", vankeudella, sukupuolen pakotetulla muuttamisella, kuolemalla on silti ei-heteroja. Käännös taisi olli vuoden laitoksesta. Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Toisaalta olen paska äidinkielessä, joten en yhtään ihmettele. Paavali kirjoitti niinkuin Gal. Myös ammatti-identiteetti täytyy rakentaa moneen kertaan tai pikemminkin näin: Palataan vielä vuosisadan vaihteen New Yorkiin.
Seuraa lahdesta homoseksuaaliseen vaimolle kullia Laki taasse on tarkoitettu selkeästi Lain alaisille, joita Kristus tuli pelastamaan lain aiheuttamalta kuolemalta. Ensimmäisestä kolmen kuukauden seurantajaksosta on nyt saatu tietoja. Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Tuosta jää nyt hiukan epäselväksi se, miksi Jeesuksen piti sinun mielestäsi tulla maan päälle. Tuli mieleen vielä seksuaalisuuden kulttuurisidonnaisuus. Jotenkin profiiliin sopii se, ettei hän tuominnut homoseksuaaleja.

Seuraa lahdesta homoseksuaaliseen vaimolle kullia

HOMO GAY SIVUT SEURALAISPALVELU MIEHILLE

Jos sanoo että joku muuttuu homoksi sosiaalisen eristäytymisen takia, yhtä hyvin voi väittää että homo voi muuttua heteroksi homofobisen yhteiskunnan painostuksen alla. Kummallakaan väitteellä ei ole mitään pohjaa. Se on luonnollinen asia, joka ei ole täysin niin sanotusti kiveen tai geeneihin, tai kasvatukseen hakattu.

Tässä ei olla edistämässä ideaa, että päässä olisi joku seksuaalisuusvipu, joka voi ympäristön vaikutuksesta naksahtaa hetero- tai homoasentoon. Henkilö voi tuntea itsensä "varmasti" homo-, bi, tai heteroseksuaaliseksi, mutta tämä tunne voi muuttua - sitä ei liene kiistäminen. Tässä tilanteessa on mielestäni epäolennaista rajata, että onko kyseessä uuden seksuaalisuuden "synty" vai vanhan "täydentyminen piilossa ollella osalla".

Kai ymmärrät, että kuvalaudoilla ihmiset ovat hyvin harvoin tosissaan? Etenkin nämä "pakotukset" ovat korkeintaan muutaman yksittäisen ihmisen mielenvikojen tai vain mieltymysten tuotoksia tai yksinkertaisesti absurdia huumoria.

Vai meneekö minulta nyt joku vitsi ohi? Eli tehdään väitteestä väärä johtopäätös, todistetaan johtopäätös vääräksi, ergo, väite on todistettu vääräksi. Tämä menetelmä on nimeltään olkiukko. Ei ole mitään pointtia lähteä väittelemään väitteestäsi koska se ohjaa keskustelun ohi asiasta.

Jos RTFA niin väite on, ettei ole ihmisiä, jotka ovat "pakosta" homoja tai heteroja. Ihmisellä on vapaa tahto, ja ihminen voi esim. Tai sitten olla tekemättä niin. Sen takia väitteen "homouden voi omaksua" todistelu oikeaksi tai vääräksi ei onnistu, jos kyseenalaistaa koko sisäsyntyisen "homouden" olemassaolon. Nyt pitäisi varmaan laittaa homomyönteinen disclaimer homousgeenistä tms. Eikös niin yleensä käy joillekin esim.

Kun ei naisia ole saatavilla ja loppuelämä linnassa niin ei ole vaihtoehtoja jos haluaa seksiä harrastaa. Kun taas ulkomaailmassa on aina naisia tarjolla vaikka sitten huorien muodossa niin ei se ole sama asia. Olettaisin että Ruotsalan kanta on jotakuinkin, että häiriintyneestä luonnolliseen on paljon helpompi siirtyä kuin luonnollisesta häiriintyneeseen.

Sano monta kertaa peräkkäin ääneen blue pill, niin vitsi toimii hieman paremmin, ehkä. Aika kaukaa haettu on kyllä, myönnän. Reilu 2 tuntia myöhemmin Pori Jazzin hallitus kutsuttu hätäkokoukseen, jossa mahdollinen työsuhteen välitön purku. Tämä keissi ei kyllä liity mitenkään sometuomarointiin. Tuon satakunnan uutisten juttu oli jo ihan tarpeeksi että tiesi miten tässä tulee käymään. No sitä ei tässä hässäkässä ehditty kysymään. Hieman jouduin repeilemään miten ihmiset nykyään triggeröityy.

Tuossa jutussahan on nimenomaan tänään haastateltu tyyppiä ja siitä käsittääkseni kohu kehittyi. Miten niin 7 vuotta vanha. Siis nuotta-kampanja jota tyyppi oli puolustellut oli , mutta nuo kaikki jutut siitä on ihan tänään tullut.

Ihan samalla tavalla triggeröityy kuin aina ennenkin. Vai väitätkö, että jos 50 vuotta sitten Pori Jazzin toimitusjohtaja olisi ilmoittanut olevansa homo, ei siitä olisi noussut haloota? Yhteisössä laajasti hyväksyttävät mielipiteet on vain muuttuneet. Stephen Colbertia lainaten hän joka aamu päättää olla hetero, eikä se ole helppoa kun kaduilla tulee vastaan mitä kuumemman näköisiä miehiä.

Tulee mieleen kristillisen aivopesun kasvatuksen saanut henkilö, joka kokee oman seksuaalisen suuntautumisensa ongelmallisena ja haluaa sitten pönkittää tällaista omaa tulkintaansa siitä mikä teknisesti ottaen on syntiä. Todennäköisesti, sellaista juttua tulee että pakko olla kyrpä tyypillä perseessä haastattelun aikanakin Ruotsala kirjoitti, että erilaiset kriisit kuuluvat ihmisen elinkaareen ja jokaisen elämässä on ongelmia, jotka tulee käydä läpi.

Nyt on taas älyllistä argumentaatiota - sankari vielä ihmettelee miksi hänen näkemystään homoudesta ongelmana ei suvaita. Homorummutuskin kuulunee siihen genreen. Miehen perusteluissa vahvaa näin nämä asiat koetaan henkeä. Mistä näitä kridejä oikein sikiää? Kuten täällä ehdittiin jo todeta, voi tulla aika kylmää kyytiä. Olisi ihan kiva kuulla artistienkin mielipiteitä asiasta.

Pori Jazzin hallituksen puheenjohtaja Hannu Jaakkola ei halunnut kommentoida asiaa Satakunnan Kansalle, koska hänellä ei kertomansa mukaan ole kaikkia faktoja käytettävissään. Pori Jazzin hallitus on hakenut miehen tehtävään täsmähakuna. Olen hämmennys, jos mies on haettu tehtävään, niin eihän ne nyt ole voineet olla tiedottomia taustoista? Iiro Rantala iski jo. Mitään toimenpiteitä tämä ei ilmeisesti aiheuta:.

Kohun keskelle joutunut Aki Ruotsala kertoo Yle Porille olleensa yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Hannu Jaakkolaan. Tykkään myös siitä, että Ruotsalan mukaan hänen näkemyksiään vääristellään, kun miestä itseään haastateltiin tuohon artikkeliin. Vaikea uskoa, että voi jatkaa. Tai siis aloittaa, koska eihän se vielä edes johda festivaalia. Jassoo, kunnon suolaus ja heti. Nykyään saa nimittäin olla erittäin tarkkana mitä menee sanomaan. Joo, on se ihme, ettei tasa-arvoa painottavien festarien toimitusjohtajaksi kelpaa henkilö, joka haluaisi ihan vaan vähän eheyttää seksuaalivähemmistöjä.

Ihmiset alkavat nauttimaan festareilla huumeita? Se on kauheaa kun kaikkia idioottimaisia mielipiteitä ei voi sanoa julkisesti lehdissä, ilman että siitä voi seurata jotain ikävää. Ikään kuin maailmassa olisi vapauksia ja vastuita. Mielestäni on ylipäänsä paljon parempi olla hc-uskovainen omissa oloissaan kuin laimeakaan lahkolainen yhteiskunnalliseen toimintaan sekaantumassa.

No joo onhan se niin. Ainakin itse tottunut käyttämään sitä kuitenkin niistä vanhoillisimmista jäsenistä. Ihan vaan, että tietäisit: Suomessa on uskonnon ja mielipiteen vapaus. Miksi olet noin kovalla negaatiolla varautunut? Ne tosiaan ovat Suomessa ja on hienoa, että meillä on sellaiset periaatteet. Ruotsala voi vapaasti harjoittaa kristinuskoa ja ilmaista mielipiteensä asioista.

Ilmaisemalla mielipiteensä julkisesti meillä muilla on myös oikeus esittää mielipiteemme ja älähtää. Homoseksuaalisuuden näkeminen valintakysymyksenä, asiana mistä voi "eheytyä" ja jota voi verrata huumeaddiktiosta ylipääsemiseen on näkemyksenä suoraan luvulta. Sen vuoksi suhtaudun näkemykseen negatiivisesta. Mun puolesta Ruotsala saa olla ihan vapaasti tuota mieltä, mutta toimarina hän myös edustaa yritystä ja johtaa sen organisaatiota.

Tällöin on ihan aiheellista nostaa myös esiin vastaako organisaation arvot toimarin mielipiteitä. Tässä ei selvästikään niin ollut ja hyvä niin. Suomeen ei tarvita yhtään homovastaista organisaatiota. Kyse oli sankaria leikkivän toimittajan vääristelyistä koskien 7 vuotta vanhaa haastattelua, joku järki käteen kuitenkin.. Ihmisen mustamaalaaminen ei ole. Mutta monet nielaisevat syötin näemmä ja ihan purematta. Twitterissä postataan kilpaa kuinka twiittaaja ei varmasti mene Pori Jazzeille.

Kävin uteliaisuuttani vilkaisemassa olisiko tori. Tämä ei somekohuissa yllätä. Haastattelussa Ruotsala ei osannut lue halunnut vastata kysymykseen onko homous syntiä. Tuo kuvastaa toimarin vakaumusta ja asennetta.

Ihme jos saa pitää paikkansa festareiden johdossa. Perinteisesti Jazzien lipuista iso osa myydään viimeisillä viikoilla. Se voi olla aika hankalaa nyt. Lippuja hankalampaa on tietysti majoituksen saaminen, mutta eiköhän hotelleista vapaudu kymmeniä huoneita kun kaikki asiasta vihaisena tviittaajat peruvat niitä urakalla. Voisiko joku perustella miksi tätä uutista pidetään niin tärkeänä?

Toimitusjohtaja sai potkut huolimattoman kommentin takia. Näitä varmaan sattuu maailmalla tuon tuosta mutta Suomessahan tämä on luonnollisestikin koko viikon ehdoton ykkösuutinen.

Tainnut headhuntteri tässä ensin sijoittaa huomattavan summan popkornifutuureihin. Ellei itsekin samalta vuosituhannelta. Miten nämä näkemykset poikkeaa muiden kristinuskoonsa vakavasti suhtautuvien näkemyksistä?

Kun lukee kohuotsikkoa pidemmälle, kaveri on hyvinkin sovitteleva kommenteissaan. Pitäisikö kristityt nyt sulkea yhteiskunnallisen elämän ulkopuolelle ja estää heitä etenemästä merkittääviin rooleihin työelämässä? Siis ihan vaan uskonsa takia, ei edes tekojen tai päätösten. Luuleeko joku oikeasti että Pori Jazz on muuttumassa jotenkin homokielteisemmäksi?

Enemmänkin varovainen kuin sovitteleva. Jotenkin en saanut haastattelusta sitä kuvaa, että suljettujen ovien takana olisi yhtä "ymmärtäväinen". En tiedä miten hänen näkemyksensä poikkeavat muiden kristinuskoonsa vakavasti suhtautuvien näkemyksistä, mutta on täysin ok boikotoida ketä tahansa näillä perustein.

Ketään ei olla väkivalloin sulkemassa ulos mistään, mutta ihmisillä on täysi oikeus olla käyttämättä sellaisen toimijan palveluita jonka arvomaailma ei vastaa heidän omiaan.

Vaikea sanoa mitä kaveri suljettujen ovien takana ymmärtää ja mitä ei. Sovitteleva ja varovainen ei sulje toisiaan pois. Jos uskoo että homoseksuaaliset teot on syntiä niin ei medialle annetussa haastattelussa voi olla kovin sovitteleva ilman että on varovainen. Itse ymmärrän niin, että vaikka Ruotsalalla on homoudesta uskontoon perustuva kielteinen näkemys, hän ei ole kieltämässä kenenkään homoseksuaalin oikeutta omaan identiteettiinsä vaan hyväksyy yleisen vapauden periaatteen.

Vapaus boikotoida on itsestäänselvyys. Boikotoinnin perusteet voi kuitenkin kyseenalaistaa. Minua kiinnostaisi tietää mikä se yleinen moraalinen periaate on mikä tällaisesta boikotoinnista pitäisi muodostaa.

Pistetäänkö boikottiin vain kristityt festarijohtajat vai puhdistetaanko koko yksityinen sektori heistä. Otetaanko targeteiksi myös muiden uskontojen edustajat joilla on vastaavia näkemyksiä. Onko myös muille kuin Ruotsalalle oletusarvoisesti mahdotonta erottaa yleistä maailmankatsomustaan siitä miten toteuttaa rooliaan työyhteisössään. Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joihin jokainen ihminen itse vastaa oman maailmankatsomuksensa mukaan.

Tässä tapauksessa tulee ottaa huomioon, että Ruotsala on antanut vapaaehtoisesti näkemyksensä julkiseksi. Et onnistu vastaamaan kysymykseen. Vaikka en kristitty ole, ymmärrän että kristittynä olemiseen kuuluu muutakin kuin homouden syntiin uskominen.

Kristityn olemuksessa voi huomattavasti voimakkaampana vaikutteena olla vaikkapa myötätunto ja usko armoon. Ja vaikka Ruotsalan uskossa olisikin pääosissa homoviha, kyseenalaistaisin hänen mahdollisuutensa tehdä mitään homokielteisiä päätöksiä ympäristössä jossa jo tämäkin kohu riitti siihen että hänestä hankkiuduttiin välittömästi eroon. Ei kyseessä ole välttämättä edes mitään tarkoituksellista, vaan saattaa olla ihan alitajuista. On fakta että ihmiset syrjivät toisia vaikka eivät ole edes tästä tietoisia.

Nyt meillä on henkilö joka suoraan tunnustaa että hänellä on ennakkoasenteita homoja vastaan. Pitäisikö meidän nyt uskoa että hän pitää tunteensa paremmin kurissa kuin henkilö jolla ei ole yhtä vahvoja ennakkoasenteita?

Anna käytännön esimerkkejä siitä millä tavoin Ruotsala olisi voinut syrjiä homoja Pori Jazzin toimitusjohtajana. Pitäisikö kristityt nyt sulkea yhteiskunnallisen elämän ulkopuolelle ja estää heitä etenemästä merkittäviin rooleihin työelämässä? Miesesittäjän vetämää Satan in love a odottaessa.

Ohjeet eheyttämiseen, jos jotakuta kiinnostaa. Ei ole koskaan ollut hinkua, mutta luin tänää twitteristä, että Roope Salminen EI esiinny siellä. Onhan tuo väärässä ja sääliksi käy noin ahdasmielistä ihmistä. En kuitenkaan näe, että miten hänen typerät mielipiteet vaikuttavat hänen kykyyn toimia toimitusjohtajana, tai että miksi kukaan edes homoseksuaalit boikotoisi Jazzeja sen takia.

Kyse ei ole vihapuheesta vaan tietämättömyydestä. Ketä tuo näkemys haittaa? Onko maailma parempi paikka kun ahdasmieliset hiljennetään? Jos nyt unohdetaan hetkeksi natsiargumentit "jos tämä hyväksytään niin kohta ollaan laittamassa homoja keskitysleireille". Toimitusjohtaja on myös arvojohtaja. Hän toimii yrityksen kasvoina ja samalla menettää ison osan yksityisyydestään: Kyse on sen verran tärkeästä luottamustehtävästä, vrt. Haluan että populäärimusiikistani vastaa hämäräperäinen kokkelivekkuli eikä suoria housuja pitävä kristillisdemokraatti.

Paremmat pileet on paremmat pileet. Tosin ahdistelukohukin on sitten tuotava mitä pikimmin kaikkien tietoon, kuten myös mogulin hjuume ongelmat. Yksityisyyden suoja on kokolailla vitsi nykyään. Lieneeköhän kyse tietoisesta tietämättömyydestä, tai muuttuisivatko mielipiteet jos infoa tuotaisiin? Jotenkaan en usko että täysin tietämätön voi olla aiheesta, ja tietohan on parin napautuksen päässä. Näillä uskontoon perustuvilla ajatuksilla tyypillistä on se, että ne eivät ole itseään korjaavia.

Ja näkemys oikeastaan haittaa, koska nämä uskontoon perustuvat käännytyshoidot on moneen otteeseen todettu vaarallisiksi. Tavalliset uskomushoidot eivät sentään itsessään pahenna tilannetta, vaikkeivät mitään autakkaan.

Kyse ei suinkaan ole mistään harmittomasta mielipideasiasta, vaan haitallisen toiminnan tietoisesta hyväksynnästä.

Olen samaa mieltä että uskomushoidot ovat kuvottavia, mutta jälleen se ei liity tähän aiheeseen koska ei niitä uskomushoitoja varmaan Porin Jazzeilla olla tekemässä. En tarkoittanut niinkään suoraa negatiivista vaikutusta, vaan epäsuoraa vaikutusta jonka hoitojen hyväksyminen saa aikaan.

Samasta syystä kiihottaminen kansanryhmää vastaan, toisin sanoen vihapuhe, on laitonta, vaikkei sillä suoria vaikutuksia olekkaan.

Osittain voidaan puhua jopa väärän tiedon levittämisestä. Antaisin esimerkkinä rokotevastaiset, mutta se on taas jonkin hyödyllisen eväämistä. Verrannainen olisi se, jos joku mainostaisi jonkin kasvin terveydellisiä vaikutuksia, kasvin oikeasti ollessa myrkyllinen. Itse tykkään ottaa munaa säännöllisesti peppuun, mutta olen silti sitä mieltä että Aki Ruotsala olisi ollut tehtävään varsin hyvä henkilö.

Olen tuntenut hänet koko elämäni ajan sukulaisuudesta johtuen ja toivon että ei tuomittaisi heti ensiajatuksella, vaikka otsikoiden perusteella siihen ehkä olisikin aihetta. Pori Jazzin uuden toimitusjohtajan homokommenteista nousi myrsky — festivaali sanoutui irti syrjinnästä. Lisäksi on väitetty, että olen ollut lanseeraamassa ja tukemassa Nuotan Älä alistu -kampanjaa. Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa.

En rinnasta homoseksuaalisuutta ja huumeiden käyttöä, eikä minulla ole mitään kompetenssia arvioida niitä, Ruotsala sanoi. Vuonna edustamani järjestö KD Nuoret on osallistunut yhteiskunnalliseen keskusteluun ja ainoastaan puolustanut suvaitsevaisuutta ja yksilöiden oikeutta ilmaista mielipiteitään.

Jos pitää paikkansa, niin taas lähti hästäg somekohu vähän lapasesta yhden jutun perusteella. Itse mietin, jossain välissä, että mikä on totuus, onko kaveri oikeasti sanonut noin vai onko tässä vedetty mutkia suoriksi toimittajan toimesta. Ruotsalaa haastateltiin tuohon juttuun ja SK: Siinä tuodaan esiin yhteys Nuotan kampanjaan, joka toimi kimmokkeena haastatteluun, ja mies itse kertoo tuosta huumeanalogiasta.

Ruotsalan haastiksesta tulee ilmi, että hän näkee homoseksuaalisuuden valintakysymyksenä, asiana mistä voi "eheytyä" ja jota voi verrata huumeaddiktiosta ylipääsemiseen.

Eiköhän tuo ole se kohun ydin, jota Ruotsala ei ole missään vaiheessa kieltänyt tai siitä irtisanoutunut. Katsoin noita Ylen ja muiden uutisia vielä uudelleen, jonka jälkeen olen kyllä samaa mieltä kanssasi siitä, että niissä vedetään mutkia suoraksi. Niissä olisi voinut ilmaista asian tarkemmin. En silti näe SK: Itse en henkilön aikaisempia edesottamuksia tunne, joten voin vain arvailla siitä lähtökohdasta, että hän on entinen KD nuorten pj.

Ainakin Ylelle annetuissa kommenteissa Ruotsala kiisti vertauksen ja sanoi sen olleen toimittajan virheellinen tulkinta. Joten itse katson tätä asiaa SK: Ja kyllä käy kaikesta huolimatta vähän sääliksi Ruotsalaa. Kävin äsken Twitterissä ja yksi jos toinenkin, kansanedustajista, ministereistä ja muista vaikuttajista on kommentoinut asiaa. Moni todella jyrkkä sanaisesti muut neutraalimmin mutta kielteisesti.

Ei hirveästi tulijoita löydy tai ainakaan omalla nimellä. Yksi tärkein kysymys oli, että miten ylipäätään Ruotsala valittiin tehtävään, eikö mitään tausta selvitystä tehty? Miten ihmeessä rekrytointi voi mennä näin pieleen? Kun hän on tunnetusti taustaltaan konservatiivinen ja tehtäväkenttä on kuitenkin liberaalinen.

Oikkosen vuoden takainen kirjoitus kansamme kollektivistisesta luonteesta ja väärinajattelijoiden metsästyksestä on taas aiheellinen. Jeez, kaveri vaikuttaa vilpittömältä ja rehdiltä, tuskin vetää asiaa oikeuteen mikä on hyvä asia. Tuosta saisi kyllä mehukkaan jutun kasaan kun toimittajan agendaa kirjoittaa moisia valheita alettaisiin tutkia.

Onhan kaverilla vähintään kyseenalaiset näkymät, mutta huolestuttaa jos meidän media ja yhteiskunta normalisoi somekohuja joissa ihmiset menettävät työpaikkojaan. Jos nyt katsoin oikein niin tänään kirjoitettu artikkeli sai henkilön menettämään tehtävänsä saman päivän aikana. Tästä toki alkaa loputon suo että mistä saa tuohtua, kenen sanomisia saa kritisoida, jne mutta luotan hieman maalaisjärkeenne.

Toimitusjohtajan julkiselle käytökselle on huomattavasti normaalia korkeammat vaatimukset. Toimitusjohtajan julkiset lausunnot kun ovat osa hänen työnkuvaansa. Tämänkin alkuperäisen haastattelun hän on antanut nimenomaan Pori Jazzien tj: Miksi homoseksuaalisuutta pidetään pysyvänä tilana? Ihan hyvin voi löytää itsensä uudelleen ja huomata että jokin muu onkin ihan yhtä hyvä tai permpaa. Onhan näitäkin myös missä heteroista on tullut esim päävamman myötä homoja.

En tiedä onko päinvastoin käynyt. Suurimmalla osalla toki seksuaalinen suuntautuminen on sama läpi elämän. Se ei silti poissulje muutosten mahdollisuutta. Toki joku, joka uskoo suuntautumisen olevan sama läpi elämän, voisi sanoa tähän että eihän sitä koskaan sitten ole homo ollutkaan, jos kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan herää joskus.

Ihan oma aiheensa on sitten se, että onko eettisesti oikein lähtee aktiivisesti muuttamaan asiaa, jos sille jokin toimiva keino joskus löytyy. Luulen että pointti on siinä, että käytännössä kaikki tai melkein kaikki tahot jotka tarjoaa jotain leirejä tai systeemejä joilla "eheytetään" seksuaalisuutta, ajattelevat kertovat he sitten sen suoraan tai väittävät muuta niin että homoseksuaalisena et ole täysin "valmis" ihminen ja niin kauan kuin haluat tai toteutat homostelua niin teet jotain väärin.

Tämä ruokkii sitä ajatusta että homous jotenkin tekee sinusta syvästi erilaisen ja huonomman ihmisen, mikä taas vaikeuttaa oman itsensä hyväksymistä. Asia on arka sillä homoseksuaalien itsemurhatilastot ovat rajua katsottavaa. Ymmärrän kyllä pointtisi, koska joskus tulee sellainen kuva julkisesta keskustelusta että jos sinulla on hieman homohaluja joskus niin pitäisi heti laittaa sateenkaarilippu liehumaan ja lähestulkoon rekisteröidä itsensä homoksi. Mutta se vaan johtuu siitä, että ne puheenvuorot ovat nimenomaan tätä sitkeää luuloa vastaan, että homoudessa olisi jotakin väärää, mistä ne eheyttämispuheet kumpuaa.

Täytyy myös ymmärtää, että länsimainen psykologian yms valtavirran käsitys on nykyään se, että kaikenlaiset seksuaaliset halut ovat normaaleja ja niitä tulee ja menee eivätkä ne määritä ihmistä sen kummemmin ja yksilövaihtelut ovat suuria.

Jos henkilö kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi, kenen tahansa pätevän terapeutin tulisi olla kykenevä auttamaan henkilöä tämän asian kanssa.

Eli ei pelkoa, että pätevä terapeutti alkaisi sanomaan potilaalle että "ei sinun tarvitse eheytyä, olet homo sillä sipuli" jos potilas itse vakaasti haluaa nimenomaan tulla heteroksi. Tätä faktaa vasten nämä tahot jotka erikseen lähtevät huutelemaan eheytymisestä näyttävät epäilyttäviltä, heillä on selvästi agenda, he haluavat muuttaa mahdollisimman monta ihmistä täysin heteroiksi.

Kuten sanoin, jos ihminen kokee seksuaalisuutensa ongelmalliseksi niin koulutetut terapeutit auttavat kyllä ja he ovat yhteiskuntamme pätevimpiä henkilöitä näihin asioihin.

Joo, tämän allekirjoitan täysin. Mutta tämä ei poissulje mitenkään sitä, että joskus voisi löytyä tieteeseen perustuva toimiva keino. Jotenkin outoa, että kehotetaan olemaan avoin erilaisille asioille, mutta tää on se, missä ei ikinä saa edes ajatella, että olis mahdollista olla toisin.

Ehkä muotoilin alkuperäisen ajatukseni todella huonosti. Äh, pointtini ei nimenomaan ollut se eettinen puoli, vaan se että onko asia mahdollista. Vertaa vaikkapa tämä tapaus, jossa muutos tapahtui jonkin seurauksesta. Toki tässäkin joku voi sanoa, että se taipumus oli jo ennen tätä olemassa, mutta mistäs sitä oikeasti tietää. Tässä on nyt sellainen vivahde-ero joka liittyy julkisen keskustelun kankeuteen, koitan selittää. Jos luet tuon kommenttini viimeisen kappaleen niin siinähän nimenomaan selitän että nykyään psykologian käsitys seksuaalisuudesta on juurikin tuollainen että seksuaaliset halumme voivat vaihdella suurestikin eikä ne määritä meitä ihmisinä jne.

Nainen nimenomaan kyllä pystyy muuhun. Mielenkiintoista onkin, miten tulevaisuuden nainen pystyy vastaamaan kaksoishaasteeseen tarjota voimakasta aasanhenkeä miehelle samaan aikaan, kun hän harjaa ja kiillottaa tämän kengät samalla kun ottaa suihin.

Odotan miesliikkeen tukevan minua". Eikös siinä uudessa expressbussien asiakaslehdessä puhuttu jotain, että 50 vuotiaana ollaan vasta elämän puolivälissä? Aika hauska, kyltymätön ping pong -tyttö, tuollainen naisen kuuluisi olla. Miehen tyydyke, vaikka leffassa vaimoke onkin. Tekeekö bmad sun Annasi tuollaista show: Sitten kun saatte toitotettua, että arvokkudesta viis, raha on ainoa hyvinvoinnin mittari ja pari miljonääri-äitiä heittää keikkaa ihan huvikseen ja nauttii arvostusta samanaikaisesti voitte puhua seksillä myymisestä samaan sävyyn kuin tässä blogissa on puhuttu.

Ja miksi näitä naisia ei pitäisi pelastaa lämpimästä Thaimaasta kylmään Suomeen vaimoiksi. Naisella on yleensä elämänsä aikana monta roolia: En usko, että kovin moni pornotähti kasvattaa tyttärestään itselleen seuraajan ja ilman omantunnon kolkutuksia näyttää omia bravuureitaan lapsilleen. Pohjoismaissa ei ole porttoja katsottu hyvällä, täällä ehkä elää käsitys siitä, että huora on tyhmä,likainen, ahne, hävytön eikä osaa tehdä mitään muuta ja jokin "pakottaa" naisen myymään itseään, esim.

Anna on aika tylsissä formaateissa, tai sitten mainos- ja lehtikuvauksissa. Eli tuossa nyt malliksi S. Koposta, joka on lähempänä Annan tyyliä. No ainakin sitä miehen seksin perässä juoksemista on aina katsottu paljon ymmärtäväisemmin kuin naisen. Jos tuore äiti haluaa vain panna koko ajan kuin vauva huutaa, hän on huono äiti.

YH-äidin status on kovin korkea tässä blogissa. Jos tytär antaa vuotiaana vanhemmalle miehelle pimppaa, hän on huono tytär ja huora, kun taas samanikäisen pojan touhut vaikka lastenvahdin kanssa johtuvat vain uteliaisuudesta, tyttöystävän pettäessä se on eron paikka ja tyttö on huora, poikaystävän vastaavanlainen touhu taas ymmärrettävää, homma jatkuu hautaan saakka.

Kaikki stigmat kasaantuvat naisen niskaan, miestä taas ymmärretään ja jollei niin tulee se femakkolesbon lisästigma. Miksi Kustaa kuningas saa nussia ympäriinsä, mutta jos Silviä jakaisi pesää, se olisi kuningashuoneen loppu. Nainen on yhä se jota pitää kontrolloida, herjata ja automaattisesti se toisen luokan kansalainen.

No onhan niillä kuninkaallisilla naisilla omat miespuoliset kuntovalmentajansa ja hierojansa. Yhdestä sellaisesta tuli viime kesänä prinssi No Laasasen puolesta en voi puhua, mutta itse en ole prostulla käynyt koskaan jos jotain netin imlive-palvelua ei lasketa, on muuten todella huono , eikä vetoni prostuihin ole mitenkään kova, johtuen siitä mitä saan muutenkin.

Vaihtelunhaluisina hetkinä tulee kuitenkin joskus selattua ja meilailtua prostujen kanssa eri puolille maailmaa.

Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa. Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin. Tuo aiheuttaa sen että osa tekstistä leikkautuu pois sen näkee pelkästään kommentoitaessa , kun tuo numerojono määrää tekstikentän leveyden mutta tekstikentän näkyvä osa on kapeampi. Minusta on ihan eri asia käydä prostituoitujen luona ns.

Suomessa tai muussa Euroopan maassa prostituoidut tekevät sitä omasta päätöksestään. Minusta prostituutio on aina moraalisesti kyseenalaista, mutta erityisen törkeää on, että seksiä ostetaan köyhien maiden asukkailta.

Prostituutiossa on joka paikassa sama taloudellinen kuvio: Nuori hyvännäköinen nainen tienaa siinä tuplasti sen mitä muuten pystyisi ansaitsemaan ja vähemmillä työtunneilla. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös. Siinä myös vaihtuu rahaa. Samoin huumekaupassa, ihmiskaupassa ja siinä prostituutiossa.

Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. On oikein myös orjuus, rasismi, terrorismi, sodat -jotka ovat rahariitoja jne. Rahan määrä, siis joku 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette. Aivan varmasti on näin. Voi voi, jos mies tosiaan haluaa kehitysmaalaisia auttaa niin hän voi lahjoittaa sen rahan ilmaiseksi sen sijaan, että nainen joutuu myymään itseään köyhyyden takia.

Unohditko taas, että seksiturismiin liittyy myös lapsiprostituutiota ja seksiorjuutta. Vai onko lapsiprostituutiokin oikein, koska perheet kuolisi muuten nälkään?! Toivottavasti te naiset muistatte tämän kun seuraavan kerran ostatte kaukoidässä tehtyjä vaatteita tai suklaata. Jos lapsia haluaa, niin esim.

Kampin ostari on paljon vaivattomampi paikka poimia oma pikkuritsa. Lähtee muutamien farkkujen hinnalla. Ja kertokaa, hyvät herrat, miksen saisi tunkea Laasasen perseeseen haravaa? Jollei mikään estäisi -lainsäädäntö, välimatka jne - tai siis toisi seurauksia, tekisin sen ilolla ja pistäisin bmad: Oikeustajuni kuitenkin sanoo ainakin vähintään sen, että bmadille voisin jopa harkita pistäväni liukastetta, mutta Laasaselle ei armoa tipu. Runkku, sika ja vielä tyhmä - tai sitten aivan umpihullu.

Ja hulluhan voi haaveilla jopa siitä haravasta perseessä. Kummankin fantasiat toteutuisi ja voisin paljon paremmin -Laasanen ei ehkä voisi, mutta sillä ei ole niin väliä. Eihän niillä thaikuillakaan ole ihmisarvoa tms ja ihan palveluksen teette runnoessanne niiden pimpit kipeiksi ja kotiin tullaan tuliaisten kera: HIV, kuppa, tippuri, kirput,satiaiset, klamydia,kondylooma jne.

Mutta miehethän eivät laita vahinkoa kiertämään koskaan Henry L; " Jos globaalit pariutumismarkkinat todella avautuisivat, suomalaiset naiset joutuisivat armottomaan kilpailutilanteeseen. Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan. Monet suomalaiset naiset tuskin lähtisivät kilpailemaan mistään kauhean "palvelunaisen" roolista, vaan jättävät sen suosiolla muille jos jotkut siihen rooliin haluavat tarjoutua. Tosin suomalaiset naiset kyllä myös siivoavat, laittavat ruokaa ja sekstaavat, mutta silleen "tavanomaiseen" tyyliin.

Sitten ei auta kun ryhtyä lesboksi. Suomalainen mies ei paljoa vaadi verrattuna ulkomaalaiseen mieheen Huomenna Laasanen katuu kun kirjoittaa suomalaisten miesten lainvastaisesta -sekä oman että Thaimaan- toiminnasta näinkin ihailevaan sävyyn: Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä.

Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin. Siis ei tarvitse matkustaa Thaimaaseen saakka, ryhtykää huumekauppiaiksi, ne käsittääkseni kiertävät ne verot,saavat pimppaa ja ovat kovia jätkiä ja rikkaitakin vielä, ei kaiketi tarvi paljon vaivaa nähdä,kouluttautua tms. Siis jos hedonismi on jees,huorat on jees, raha on jees ja moraalilla ei ole paskaakaan väliä, niin miksei? Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli? Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta.

Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin. Kaikki suhteet eivät pääty eroon. Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni".

Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka. Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan?

Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa. Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei. Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi.

Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi. Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta! Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota.

Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista.

Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa. Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin. Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen.

Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa. Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen.

Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti.

Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen. Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta.

Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja. Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet.

Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli. Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut.

Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa. Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa.

Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,. Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla.

Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä. Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut. Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään. Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen.

Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin. Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan. Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim.

Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin? Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"? Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja!

Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää. Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle. Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa. Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää.

Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran. Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään. Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi.

Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen. Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle. Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen.

Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan. Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa.

Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi. Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään. Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen.

Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää. Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa. Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut.

Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä. Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin. Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan.

Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava. Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,". Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla!

Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään. Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä.

Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm.

Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne.

Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi.

Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi. Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa.

Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee.

Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii. Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta.

Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta. Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa.

Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa. Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa. Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras.

Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty". Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin. Ei sille mitään mahda.

Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän. Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan. Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan.

Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat. Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista.

Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää.

Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö.

Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen. Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin.

Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän. Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla.

Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta. Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset. Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta? Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia. Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee. Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön. Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä.

Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa? Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule. Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä?

Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon. Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on? Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin. Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi.

Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa.

Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä. Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen.

Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa. No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä.

Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä.

Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda. Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin.

Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi. Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain.

Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat.

Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu. No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta.

Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu. Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa.

Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella. Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet.

No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta. Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan?

Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma? Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä.

Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä. Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä.

Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan.

Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim. Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä.

Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt?

Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan.

Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä. Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä. On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava.

Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu.

Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas. En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä.

Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi. Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa?

Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä.

Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo. No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi.

Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia? Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies. Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista.

Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista. Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista. Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen?

Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä. Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin.

Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää. Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on.

Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin. Ja stereotypiot ja niiden käyttö kertovat ihmisestä jotain. Venäläisiä naisia on paljon Suomessa ja tuskin muut, kuin alan ihmiset mittaavat katuja korkeissa koroissa ja minihame päällä. Joku Zinaida Lindenkin on venäläinen, akateeminen ja kirjailija -kirjoittaa tosin ruotsiksi. Tuntemani venäläiset naiset ovat ihan perillä siitä huora-stigmasta, jonka suomalaiset mielellään heille antavat, eivätkä ikinä laittaisi mitään roiskeläppää ja piikkikorkoja huvikseen päälleen.

Venäläiset naiset eivät ole huoria. Kukaan ei synny huoraksi koskaan. Rasismi ja naisviha, tämän blogin avaimet. Nyt taisi mielikuvitus lähteä laukalle. Olet nimittäin tässä keskustelussa ainoa, joka kytkee venakkojen naisellisen pukeutumistyylin maksulliseen seksiin. Eivät venakot pukeudu siihen minihameeseen ja korkkareihin. Tyyli voi olla naisellisempi ihan vaikka kirkkailla väreillä. Vituttaa tämä kaikkien venäläisten naisten niputtaminen sellaiseksi "mine tule tänne, vie teä miehet, ei halu tehdä töitä -jutuksi.

Tuntemani venäläiset fiksut, koulutetut naiset kärsivät tästä. On se kiva yhden lääkärinkin kuulla jatkuvasti sitä huora-läppää suomalaisilta juopoilta ja narkkareilta työskentelee A-klinikalla vain sen takia, että on venäläinen korostus puheessa.

Ja on muuten todella hyvä lääkäri ja tekee sitä lääkäreiden inhotuinta työtä pahasti alkoholisoituneiden parissa. Tuota A-klinikkamaailmaa en tunne ollenkaan, mutta Venäjällä on tullut käytyä viimeisen 20 vuoden aikana useita kertoja työmatkoilla sekä asuttuakin jonkun aikaa.

Ehkä juuri siksi en tunne vetoa tuonne Thaimaan suuntaan. Ylenpalttinen huomio ja seurantarjonta on tullut koettua - siis suunnilleen se sama mitä on olla nainen Suomessa. Vaimo, paras ystävä ja rakastajatar 29v: Tämä päätti että sanahaasteen vastaus ei kelpaa millään yrityksellä. Epäilen että tässä softassa on pahempaa vikaa. Kenelleköhän tämän oikein osoitat?

Taidat olla yhdistellyt eri eri kirjoittajia ja vielä lisännyt muutaman kourallisen mielikuvitusta mausteeksi. Tuo ei oikein sovi kenenkään kirjoituksiin.

Vaimon on täällä maininneet minä , bmad , Pena ja Vieras. En ole käynyt Thaimaassa, eikä muutkaan näistä maininneet käyneensä. On tainnut unohtua tässä miesten vertailuissa toisiin miehiin se vrt.

Se minkälaisen kuvan se antaa näistä huonoista vaihtoehdoista on ja erityisesti suomalaisesta miehestä:. Suomalaistamiestä taitaa vaivata tässä blogissa laiskuus kasvaa sekä kehittyä ihmisenä ja itsetyytyväsisyys johon ei ole mitään aihetta. No onneksi tuo on totta vain näille yksilöille jotka ovat näitä tämän blogin konservatistejä ja joihin luen oikeastaan kaikki miespuoliset jotka täällä vakiosti kommentoivat.

Olen noin vuotias suomalaismies, joka elää avioliitossa suomalaisen naisen kanssa. Suoranaista seksiä on vaimon kanssa tosi harvoin. Koskaan en ole käynyt Thaimassa. Ajallisia ja taloudellisia mahdolisuuksia matkustamiseen kuitenkin olisi. Mitä siis olen jäänyt vaille, kun olen jättänyt Thaimaan väliin? Mene, jos huvittaa näet eläinrääkkäystä ja laihoja narkomaaneja jaba panemassa toisiaan ja asiakkaita ja aivan kaikkea friikkisirkusta.

Ja se on laitonta se prostituutio sielläkin. Minä haluaisin nähdä kun koirat raiskaa paavin. Täytyy odottaa, että tämä taantumuksen viiri lasketaan. Työhalut ovat ihan eri luokkaa, ja samalla korjaantuisi maaseudun uhkaava autioituminen kun peräkyliinkin saataisiin ihan uutta elämää ja uhkaava työvoimapula hoiva-alalla korjattua.

Kiva ois jonkun espanjalaisen tai venäläisen eeroksen tai shemeikan kans pari varvia vetää sillon kun sattuu kiinnostaan ja se ois vähän niin kuin win-win tilanne kun tänne tulis uutta verta ja suomalaiset ihramahat häipyis komeiden ulkomaalaisten tieltä ja muutenon noilla venäläisillä esim vielä verissä se et ne jopa aukoo ovet kun haluu kävellä kämpästä ulos.. Vähän kun win-win tilanne. No nyt vaan sitten tekemään laupeudentyötä Suomessa asuville venäläismiehille.

He kun ovat täällä enemmän puutteessa kuin suomalaiset Miksi thaikut haluaisivat tulla Suomeen myymään pimppaa halvalla? Luuletteko, että thaikun hinnat pysyisivät samana e Suomessa? Jos saisivat suomalaista sosiaaliturvaa, tuskin edes olisi tarvetta myydä itseään. Joka maassa on omat seksimarkkinansa ja niilä oma markkinahintansa. Tuskin täällä asuvat thaikut seksiä kovin paljon alta satasen myy. Voisi sanoa, että oma moka". Eihän Laasafanit arvosta ketään naista ; Ja nuorena miehenä juoksin vain pimpsan perässä Mutta vakavasti ottaen, sellaisia naisia, joita voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa,,,, ei taida montaa olla.

Itseasiassa vaimoni on toistaiseksi ollut sopivin "tehtäväänsä". Jos nyt ajattelisi itseään työnantajana ja nimikettä vaimo, työtehtävänä, niin mitään järkeä henkilöstövaihdoksiin ei ole näköpiirissä. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Työ on palkitsevaa, mutta myös haastavaa. Työnantaja on myös arvostettu ja kaikki työsuhteet ovat olleet pitkäaikaisia.

Ne ovat päättyneet aina työntekijän omasta tahdosta, eikä työnantaja ole jäänyt moralisoimaan lähtijän ratkaisua. Lähtijät ovat poikkeuksetta tulleet katumapäälle, mutta näitä vakansseja on suomen lakien mukaan mahdollista pitää vain yhtä kerralla, joten lähtijöiden tilalle on aina otettu nopeasti uusi työntekijä, kioska työnantaja ei ole aiemmin rohjennut toimia yksin.

Jatkossa, mikäli nykyinen työntekijä joskus irtisanoutuu, aikoo työnantaja siirtyä vuokratyövoiman tai talkooporukan käyttöön. Koska nykyinen työntekijä on ajanmyötä osoittautunut hieman laiskaksi, ei irtisanoutuminen olisi työnantajalle ongelma. Siitä työnantaja tuntee huonoa omatuntoa, että toimii työntekijän tietämättä aktiivisesti työnantajaleirin palveluksessa laasasfani , vaikka työntekijä ei ole pätkääkään kiinnostunut ay-toiminnasta feminismistä.

Tätä viimeistä kirjoittaessani, täytyy todeta, että kyllä se oma vaimo onkin lopulta hieno vaimo. Ei vain aina tule muistettua sitä, kuinka paljon huonommin asiat voisi olla Sanottakoon näin, että jos haluaisin löytää sellaisen naisen, jota voisi ihan varauksetta ja vilpittömästi arvostaa, niin ensimmäisenä saattaisin etsiä peräkyliltä, jopa lapista.

Eiköhän tässä senverta keskeisellä paikalla ei Helsinki asuta ja muutoinkin leveästi suomea on koluttu, että jos sinun määritelmäsi ressusta on peräkylällä asustaminen, niin takaan, että toiseksi jäät, mikäli Suomi on tarkastelualue.

Tuli muuten mieleeni, että mukavia naisia on YleX: Naiset eivät kestä elämää. Heistä tulee vittumaisia ämmiä, kun joutuvat tekemisiin elämän kanssa. Miehet ovat aina mukavia poikia. Sulla on nyt ehkä vähän turhan ruusuinen kuva miehistä. Eittämättä olet viettänyt liikaa aikaa suomalaisten valioyksilöiden kanssa ;. Kyllä meistäkin suurin osa on melkoisen kyvyttömiä persreikiä. Yllättävää lähinnä oli, että myöhemmiten huomasi myös naisten olevan vain ihmisiä.

Yritin aiemmassa viestissäni selittää, että miehet ovat jääneet nyt tavallaan tyhjiöön, kun esim. Lisäksi nainen voi tienata palkkatyössään miestä enemmän. Miksi silloin miehen täytyisi saada raskaan työn raatajan kohtelu osakseen, ellei hän sitä ole? Eli miesten ego on edelleen Euroopan kokoinen, vaikka ansioita siihen ei olisikaan. Se pelkkä penis ei vielä tee kenestäkään hyvää ja kunnioitettavaa kaveria. Oli muuten hyvä pointti tuolla minulle tulleissa vastauksissa, että yhtä lailla ne naisetkin raatoivat aikoinaan heinäpelloilla.

Lisäksi äidit ja tyttäret sitten tauon aikana riensivät keittämään isännille soppaa, siivoamaan ja tiskaamaan, kun taas samaan aikaan miehet nauttivat huilitauosta. Mistä ihmeestä tulee tämä käsitys, että mies on jotenkin lähtökohtaisesti ylempänä vain sukupuolensa takia? Jos nykymies ottaa aktiivisesti osaa kodin yhteisiin askareisiin, tuo omalta osaltaan rahaa perheen hyvinvointiin ja osallistuu lasten hoitoon plus kunnioittaa vaimoaan ihmisenä, hän on minun silmissäni myös oman kunnioituksensa ansainnut.

Kyllä minä sellaista miestä mielelläni passaisin ihan puhtaasta rakkaudesta. Mutta jos mies työpäivän jälkeen kaatuisi sohvalle ja olettaisi, että nainen samaan aikaan hoitaa pyykit, ruuat, lapset jne, ei tuollainen mies paljon kunnioitusta keräisi.

Ja sitten mies vielä ihmettelisi, miksi nainen on niin väsynyt illalla. Eli nyt vätykset ottakaa itseänne niskasta kiinni, osallistukaa kotihommiin, niin se vaimo pääsee vaikka jumppaan pitämään kropastaan huolta ja saattaa olla illallakin hyväntuulinen ja virkeä villikissa ;. Kuules nyt "kyllä minä sellasta". Mä sanon, että höpö höpö. Tiedät itsekkin, että puheiden asteelle jää. Jokainen mies tietää millaisia naiset on. Ja vaikkei oma olisi täydellinen, niin ei ole naapurinkaan, ei ole oma sisko, ei ole oma äiti.

Aivan turhaa paskan jauhantaa tuollainen "kyllä minä sellasta" jorina. Edes Bmadin muija ei ole uskottava, vaikkakin huomattavasti helpompi uskoa, että nainen, joka tienaa HYVIN, voisi periaatteessa vilpittömästi palvoa miestä, tavalla, joka on miehelle täysin normaalia suhteessa naisiin. Minä en ole koskaan saanut keneltäkään naiselta takaisin puoliakaan siitä, mitä olen itse antanut, eikä ole moni muukaan, joka on ollut naisen kanssa rakkaudesta. Naisen rakkaus on vähintään puolta kalliimpaa kuin miehen.

Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Ei arvon neidit ja rouvat ole kyse siitä, ettemmekö me tietäisi kuinka. Jos me valittaisimme, että mersut ovat kalliita autoja, kuten ne ovat, ja huonoja autoja, kuten ne ovat, olisi teidän neuvomme meille, että älkää kitiskö. Saatte kyllä oman mersunne, kun maksatte herrasmiesmäisesti Veholle sen alkaen 70 euroa.

Tai kun me valittaisimme Mersujemme vioista ja kalliista huollosta, olisi teidän neuvonne, että ajakaa vähemmän ja varovaisemmin ja satsatkaa enemmän Mersujenne huoltoon, niin ongelmia ei tule. Me emme kysy neuvoja Mersun ostoon, vaan toteamme täällä, että Japanilainen Toyota on paljon halvempi, luotettavampi ja mukavampi auto. Mutta onhan siinä Mersussa kuitenkin jotain, mutta kukaan ei tiedä mitä Aivan kuten suomalaisessa femakossa.

Täyttä paskaa ja kallista, mutta silti niissä roikutaan, kun on mielikuva luotu siitä, että ne on parhaita. Ehkä olivat 60 luvulla, mutta nyt Kun kahlaa tämän koko kommenttimäärän läpi ja tekee vertailuja sukupuolten välillä, tulee väistämättä siihen lopputulokseen että NAINEN on ällistyttävästi miestä huomattavasti sivistyneempi, sielukkaampi, käsityskykyisempi ja älykkäämpi olento.

When shit hits the fan, kyllä se on mies joka kantaa vastuun. Ja muutenkin on typerää eristää jokin tietty seksuaalikeskustelun osa-alue kuvaamaan sukupuolten "eettisyyttä". Naiset ovat "kylmempi" sukupuoli sikäli, että he jättävät miehiä enemmän kuin toisin päin, ja he myös selviytyvät eroista miehiä paremmin. Olen itse tutkaillut Helsingin yöelämää jonkin verran, ja täytyy ihmetellä kuinka helposti pettäviä jopa naimisiin menossa olevat naiset ovat.

Vai naiset ovat kylmempi sukupuoli? Ketkähän esimerkiksi käyvät vanhuksia ja sairaita katsomassa vanhainkodeissa ja sairaaloissa? Ei näy ikinä miehiä, ei. Ketkä huolehtivat, hoivaavat, lohduttavat, pesevät ja paikkaavat isja ja pieniä, nuoria ja vanhoja ihmis- ja eläinpoloja?

Jos maailma jätettäisiin miesten hoteisiin, kaikki kuolisivat inhimillisyyden puutteeseen - ja paskaan. Mitäköhän vaihtoehtoja antaisitte pikkukylän thailadylle,ei mitään tulonlähdettä,ei duunia,ei sossua,vanhemmat perseauki ja niille pitäisi vähän rahaakin antaa. Pitäisi varmaan mennä kouluun ja sitäkautta pikkuhiljaa edetä elämässä. Täällä hyvä jeesustella,henkikulta säilyy vaikka ei mitään tekisi,valtio piffaa. Ja jos näillä tytöillä ei olisi hommissaan vientiä,lopputulos olisi sama.

En kyllä näe prostituutiossakaan mitään pahaa. Tehkööt mitä tykkäävät, jos ovat onnellisia. Ei ole minun asiani tunkea omaa moraalikäsitystäni kenenkään kurkusta alas.

Tossa kivassa vaan se että kaikki ei valitettavasti ole niin aikaansaapaa porukkaa että osaisivat kehittää bisneksen tyhjästä,vaikka saisikin alkupääomaa. Jos seksiä harjoittaa rahasta ei se niin paha ole. Maailmassa on myös oikeasti pahoja asioita, eikä rahan ottaminen seksistä tai seksistä maksaminen ole paha asia. En minä niitä naisia syyllistä tai arvostele vaan näitä miehiä, jotka heidän palvelujaan ostavat. Lahjoittaisivat ilmaiseksi sen rahan, jos oikeasti haluavat auttaa.

Miksi muuten miesten ja naisten seksiturismia verrataan toisiinsa? Eihän niissä ole mitään samaa. Kun suominainen harrastaa seksiä etelän miehen kanssa, molemmat ovat halunneet sitä yhtä lailla eikä nainen käytä prostituoitua toisin sanoen maksa seksistä. Kun taas Thaimaahan suunnistavat miehet maksavat seksistä todennäköisesti köyhyyden takia itseään myyvälle naiselle.

Näillähän on eroa kuin yöllä ja päivällä. On naisillakin omat porttolansa http: Vastaavasti suomalaiset miehetkin on melko kysyttyjä monissa Itä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa. Hyi, en ole ollut Gambiassa tai Balilla, mutta Intiassa. Aivan varmasti ne kiltit intialaiset miehet valehtelivat vuotiaalle hoikalle suomalaiselle tytölle kaikkea paskaa vaaleista hiuksista ja suurista silmistä -ja tavoitteenaan vain viedä rahat ja että olisin maksanut seksistä niille.

No, onneksi en sortunut hyväksikäyttämään näitä miehiä Eli sinä ja sinun ystäväpiiri ovat niitä oikeita ihmisiä. Ystäväpiirisi miehet ovat niitä oikeita kunnon miehiä. Te haluaisitte määritellä, millä ehdoilla kukin kansalainen saa harjoittaa sukupuolisia toimintoja yksin taikka yhdessä. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta. Millä tavalla joidenkin toisten ilo on pois teiltä paremmilta ihmisiltä?

Eikö teille riitä se loistelias seksuaalielämä, jota keskenänne vietätte? Muuten, millaisten valkoihoisten naisten kanssa minä saisin olla tanssilattialla, jotta se ei teitä suunnattomasti haittaisi?

Lisäksi voisin jopa heilauttaa rasisti-korttia tässä yhteydessä. Puhut aasialaisista naisista suorastaan rasistisesti. Täysin aikuisten thaimaalaisten naisten joita ainakin paperi-Iltalehdessä oli vihjailet ovelin sanankääntein olevan lähes lapsia "18". Pienikokoisten ulkomaalaisten naisten haukkuminen lapsiksi on pahimman luokan rasismia, mitä sietäisitte hävetä! Sattumoisin ainakin minä tiedän että lapsiakin siellä surutta käytetään. Tuttu mies näytti Thaimaan-lomansa kuvia, joissa hän makoili sängyllä ympärillään kolme n.

Turha yrittää vakuutella mitään. Kai ilmoitit poliisille tutustasi? Onhan monikin suomalainen jäänyt kiinni ja saanut tuomion, kun on esim. Joo ja viettele ne vaikka banaanilla. Pullea vatsa hölskyen Suomi-mies etenisi viehkeiden thaikkujen viereen, ottaisi katse kontaktin ja kysyis sen klassikon: Ja tietyissä paikoissa on tietyt säännöt.

Jurpo urpo esittää jotain sirkusapinaa. Toki saa tehdä itsestään pellen, tämä on vapaa maa, mutta naisten naurulle et voi mitään. Mielestäni olisi reiluinta, että naiset valitsisivat miehen ainoastaan ulkonäön ja luonteen perusteella. Mitä muuta voi sanoa kuin että sinä olet tunteeton ja huumorintajuton talousinsinööri?

Viimeisen päälle kunnon byrokraatti, etten sanoisi. Voisitko vielä ystävällisesti ilmoittaa ne sallitut mittarajat, jotka jäykistyneen siittimen tulee sinun mielestäsi täyttää? Meinaatko ihan tosissasi, että terveet heteronaiset, joiden hormonit normaalilla tavalla hyrräävät, eivät saisi ottaa seksuaalisia seikkoja lukuun valitessaan itselleen kumppania?

Missä maailmassa sinä elät?

Edna Sager