Seksi naiset rouvan kalu homoseksuaaliseen

..

Siinä jää Noora Karma ja edesmennyt Aino Kassinenkin ihmettelemään, että mistä vitusta se pelkän tekstin perusteella tietää toisen miehen koon ja sen, että sillä miehellä ei ole sanomansa kokoinen kulli. Ja lisäksi kertoo satujaan renkaanvaihtohommista. Ellei se sitten ole paksu kuin kurpitsa. Se on noin sentin verran normikyrpää pitempi. Mistähän seuroista avaaja on löytänyt, ilmeisesti neitsytvaimon, joka ei ole nähnyt velttoa kullia koskaan, mutta uskaltautuu kuitenkin höyrysaunaan sellaisia katselemaan?

Höyrysaunaaan mennään kylpemään, eikä mulkkuja kyttäämään. Kerrotko minulle, näkikö rouva sen tahtomattaan, tietämättään, vai vai ihan sovinnolla vilkaisemalla.

Ja oliko kalu tosiaan ensimmäinen, jonka näki? Sinäkin tuijottelet nuorten miesten isoja kaluja ja kerroitpa jopa tuijotelleesi raskaitten kassien alta tuijottelevia pyllysimmuja.

Oletko huomannut itsessäsi enemmänkin homoseksuaalisuuteen viittaavia piirteitä? Annat tarinassasi kuvan, että aloittajan eli tarinan keksijällä on nainen joka mennyt höyrysaunaan juurikin mulkkuja katselemaan. Ei, kun hän on mennyt sinne ottamaan "löylyt" ja nähnyt siellä miehensä ison 13cm kalun.

Annat myöskin kuvan, että saunoihin mennään yleisesti mulkkuja kyttäämään. Varmaan te homot menettekin, mutta ei heterot mene. Tietty jos jossakin höyrysaunassa on joku megalerssi patsastelemassa, niin kyllähän sille nauretaan: Veikkaisin, että itku sinulta pääsee, kun näet oikean kunnon kullin.

Eikä sen tarvitse olla edes mikään megaleka. Voisin imeä ja pyllyä antaa sulle? Älä nyt sentään noin suoraan kerro haluistasi Miten te mittaatte lepomitan.

Lepotilassa olevan munan pituushan vaihtelee ihan älyttömästi. Välillä on ihan pieni tumppi ja välillä jo komian mittainen muna. Ettekö varmasti härnää yhtään ennen mittausta.

Eli ensin vähän vatkataan että saadaan puolikovaksi ja sitten mitataan ja ilmoitetaan tänne lepo pituus. Lepomulkku mitataan puolikovana, jolloin se retkottaa alakaarevana. Siitä se sitten kutistuu, kun sinne tulee lisää verta täyserektiossa.

Jos kymmenen sentin paksuinen lepomulkku saa verta, niin kuinka ohueksi se tulee? Tippuuko pituus kuinka paljon? Kyllä pituus tippuu joillakin muutamia millejä HS. Oliko se siitä jutusta, missä 15tuhannen otannalla todettiin keskipaksuus noin 12 sentiksi? Onhan kyseessä luotettava lähde? Minulla on 5 cm paksu ja isoksi ovat kaikki sanoneet! En voisi edes kuvitella ketään, jolla olisi 10 cm paksu.

Minä taas en voi kuvitella miestä, joka paksuudesta puhuttaessa, kertoo kullinsa leveyden. Paksuus ilmoitetaan AINA ympärysmittana.

Kuinka paksu sinulla on, jos kullisi leveys on 5cm? Kietaise naru ympärille ja mittaa se naru. Jos et ompelumittaa omista. Monella tuntuu se 5 cm levyinen olevan. Moni voi myös pyöristää 4,5 cm tasan viiteen, eihän ole kyse kuin puolesta sentistä. Puolen sentin pyöristyksiä kun jotkut kullinmitassakin voivat tehdä. Puoli senttiä paksuuden pyöristyksessä sattuu kuitenkin tekemään n.

Oletan, että homoseksuaali mies ei himoitse naista siksi että tämä on nainen, aivan kuten heteromies ei himoitse miestä siksi että tämä on mies. Ei se ainakan auttanut. Siis että kyseessä oli nainen. Inhosin varasinkin sitä naisen kosketusta. Inhoan vieläkin naisen kosketusta. Tässä keskustelussa jauhetaan itsestäänselvyyksiä. Ja on se ihan henkilökohtastakin miten seisoo ja kenen kanssa. Tyhmä ei ole se joka kysyy, vaan se joka luulee tietävänsä ja on liian ylpeä kysymään.

Tyhmä väittää tiedoksi "itsestään selvyydeksi" jotain mitä hän ei tiedä. Tyhmä ei osaa esittää tarkentavia kysymyksiä. Tyhmä pyrkii ymmärtämään kokonaisuuden kautta yksittäistapauksia, kun taas viisas yksittäistapauksien kautta kokonaisuutta. Totuus ei löydy yhdestä paikasta, vaan koko todellisuudesta. Olen yli 40 v eikä ole ikinä seisonut naisen kanssa. Naiset ovat kyllä lähennelleet ja jopa pussailleet puoliväkisin, mutta naisessa en näe mitään kiihoittavaa.

Jos pitäisi saada seisomaan naisen kanssa niin tarvitsisin jotain potenssilääkettä, muuten se on aivan mahdotonta. Pimpero on terveellä naisella kylläkin erittäin puhdas paikka. Kun taas pyllynreikä ja suu ovat ihmiskehon bakteeripitoisimmat paikat Ja HIV, no kaikki jo tiedätte mistä se parhaiten tarttuu neulojen jälkeen.

Kerrohan, pesetkö kätesi käytyäsi vessassa? Oletko tullut ajatelleeksi kuinka paljon bakteereja joutuu käsiisi kun käyt julkisessa vessassa ja lähdet vessasta koskien ovenkahvoihin, entäpä kun käytät julkisia koneita ja koskettelet vaikkapa kirjastoon tulevia lehtiä? Kosketteletko kasvojasi kosketeltuasi tuollaisia paikkoja? Tiesit varmaan, että kun käyt suihkussa ja puhdistat paikkojasi, niin kuljetat sieltä pepustasi niitä bakteereja mm.

Tartutat peppubakteerejasi muihin ihmisiin ihan tahattomasti, vaikka olisit kuinka hetero. Bakteereja on kaikkialla, niitä ei voi välttää. Elätkö kenties jonkinlaisessa antiseptisessä kuplassa suojassa ulkomaailman bakteereilta? Desinfioit huoneet aina kun joku käy niissä? Terveeltä mieheltä saa yhtä epätodennäköisesti yhtään mitään vaarallista kuin saa terveeltä naiselta. Ehkäpä sinä teet niin.

On oleellista huomata, että on vagina kuinka puhdas tahansa, niin siellä on aina bakteereja ja kaikki eivät ole niin kilttejä.

Naisilla esiintyy hiivasienitulehduksia, sekä muita tulehduksia usein eri asteisina, valkovuotoa ja kuukautisveri sisältää kaikkea mielenkiintoista. Monet sukupuolitaudit ovat oireettomia ja niitä voi saada myös oraaliseksin kautta. Kannattaa myös muistaa, että sukupuolitaudit HIVtä myöten tarttuvat hyvin myös suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä. Heteroseksuaalisessa seksuaalikanssakäymisessä raskauden riski on äärimmäisen todennäköinen verrattuna homoseksuaaliseen seksuaalikanssakäymiseen, jossa se ei ole edes periaatteessa mahdollista.

Tällöin on siis mahdollista saattaa nainen vahingossa raskaaksi, mikä siis tarkoittaa LASTA, joka tuo raskaita velvotteita vanhemmille eli kahdelle heterolle, jotka ovat harrastaneet suojaamatonta seksiä ja aiheuttaneet siten vahingossa raskauden.

Abortti ei ole ehkäisykeino ja on häpeällistä missä määrin näitä vahinkoraskauksia heterot Suomessa aiheuttavat. Heteroseksissä mahdollinen raskaudenriski on AINA läsnä, vaikka sitä ei haluaisi ajatella. Jo suuri osa lapsista syntyy keinohedelmöityksellä. Joten ei tartte tussuun kajota. Sperman luovuttaminen lienee suht koht easy homma.

Siks pennuille laitetaan synnytyksen jälkeen kaikenlaisii tippoja ettei ne sokeutuis - siis ei sain esim. Aiemmin ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yhdyntä naisen kaa jos halus lisääntyä. Nykytekniikalla voi luovutta spermaan ja se hedelmöitetään labrassa. Näin ei tartte liata munaa "hapansilliin" Ja taas täällä yritetään inttää munaa kanaksi. No ei tietenkään saa ja jos saa niin silloin hän ei voi olla gay vaan hetero tai korkeintaan bisse. No ei tietenkään saa. Ja jos saa niin silloin hän ei Voi olla gay Vaan hetero tai korkeintaan bisse.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Saako gay ylös naisen kanssa? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Ilmais seksiä hekku homo

Seksi naiset rouvan kalu homoseksuaaliseen

Chara Plata