Pissa kakka homoseksuaaliseen leikit pitkä orgasmi

Eli täydellisyyttä ei vaadita. Tietenkin jos homo uskoo olevansa Luonnollinen, Normaali ja muutenkin Täydellinen siinä mielessä että hänellä on oikeus toimia Jumalan tahdon vastaisesti ilman mitään negatiivisia seuraamuksia omalle sielulleen tai hengenelämälleen niin hänen on tietenkin hyvin hankala nöyrtyä Jumalan edessä. Mutta mielestäni tämä tilanne on vähän sama kuin siinä Indiana Jones elokuvassa, jossa Aarteen löytämiseksi piti polvistua, koska muuten tuli iso kirves joka katkaisi pään.

Koska Jumala on hyvä ja Rakastaa ihmistä, kaikki hänen toimintansa tähtää ihmisen hyvinvointiin, tasapainoon ja harmoniaan. Minä ainakin pidän noita rangaistuksia pahoina.

Välillä juuri liiallinen varmuus omien tekojen ja ajatusten oikeellisuudesta on johtanut traagisiin seurauksiin. Vahinko vain että vastapuolen taajuudet säädetty päin honkia. Tässä on malliesimerkki kun Jumalan henkeyttämä keskustelee maailman syntisen kanssa niin siitä ei tule normaalia vuoropuhelua.

Hän puolustaa syntiä henkeen ja vereen eikä tajua Raamatusta puhumatta Jumalasta tämän taivaallista vaan arvostelee asioita maallisella päällään. Hesalu älä heitä helmiä sioille! Olet kovin kärkäs vaihtamaan aihetta kun joku kyselee vähän vaikeampia kysymyksiä. Ja siksi vuoropuhelu kanssasi on kovin hankalaa. Voisitko kuitenkin kerran poikkeuksellisesti vastat suoraa kysymykseen: Mikä on suhtautumisesi Raamatun niihin käskyihin joita emme käytännössä noudata?

Ja millä perusteella jotain ei noudateta ja mitä noudatetaan? Minusta tämä tulkinta vaikuttaa kovin sidotulta jokaiseen aikaan ja sen käsityksiin. Miksi ei siis myös suhtautumisessa homouteen? Vapahtajamme Jeesus Kristuskin hyväksyi kuolemanrangaistuksen. Kun Jumala on antanut ihmisille elämän, hän voi myös ottaa sen pois. Kai Hän omallaan tekee mitä oikeaksi näkee. Siinä ei siis ole mitään pahaa. Kun kaikki ihmiset ovat erehtyväisiä, uskovaiset ja ei-uskovat, niin ei jälkimmäisilläkään ole mitään erityistä Avainta Totuuden Valtakuntaan.

Ja kuten varsin hyvin ymmärrät, veli hyvä, myös mainitsemasi " liiallinen varmuus" voi sopia myös Sinuun Itseesi. Mielestäni tämä uskovaisten vaatimus on hyvin kohtuullinen, jopa rakastava, ottaen huomioon että Jumalan Sana olisi vaatinut kuolemanrangaistusta. Eikä siitä seuraa jotain palkkiota että saisi sitten olla muuten tiukka. Mutta he eivät halua että sinun uskosi määrää heidän elämäänsä johon tuo usko ei kuulu. Minä en vain väitä näkemyksiäni joksikin jumalalliseksi totuudeksi jonka mukaan kaikkien olisi pakko elää.

Siinä on kuitenkin pieni ero. Miksi sitten tuputat homoliittoja? Miksi sitä pitää väen väkisin tuputtaa ja tolkuttaa, vaikkei ole mitään perustetta? En siis väitä sen olevan koko totuus kuten ne jotka vetoavat jatkuvasti uskontoon omia mielipiteitä ajaessaan. Kyllä niitä sieltä löytyy jos haluaa ja osaa lukea. Kaikki käskyt ja lait toteutuvat rakkauden kaksoiskäskyssä.

En ole vaatimassa muutakaan rangaistusta. Olen varma että Herran Tuomio on oikea ja vanhurskas. Mutta en kannata homoavioliittoja. Avioliittolakia ei pitäisi muuttaa. Kuitenkaan Vapahtajansa hyljänneet pitävät tätä kohtuullista vaatimusta ymmärtämättömyytenä ja ennakkoluuloisuutena. Tämä vain osoittaa kuinka suuret ovatkaan erot Ymmärryksessä ja Myötätunnossa.

No kerrotko kuka haluaa estää sinua elämästä Raamatun mukaan? Ja myös sen, mitä pahaa on siinä jos jokainen saa elää oman halunsa mukaan? Raamatun Laki on sekä hengellinen että käytännöllinen. Maallinen laki ei ole hengellinen. Mutta jokainen uskovainen noudattaa maansa maallisia lakeja. Jumalan Tahtona kuolemanrangaistus ei ole kohtuuton. Eihän kukaan järkevä ihminen usko Pahaan Jumalaan, paitsi ehkä Saatananpalvojat ja muut sellaiset.

Homoavioliittoa puolustavat ovat juuri nimenomaan kieltämässä Uskovaisilta oikeuden mennä haluamallaan tavalla naimisiin ja valita perinteinen Jumalan Siunaama Avioliitto, muuttamalla Avioliitto tarkoittamaan myös hekumoitsijoiden saastaista liittoa.

Tämä tekee tyhjäksi Jumalan tahdon, jonka mukaan Hän loi ihmisen, miehen ja naisen, omaksi kuvakseen. Tätä minä juuri tarkoitin, kun epäilin sinulla olevan vajavainen Ymmärrys ja Myötätunto.

Eihän se tietenkään Sinulle näyttäydy Jumalan tahdon vastaisena kun et siihen Usko. Mutta kaikki tämä on jo Ennalta nähty ja tiedetty. Synti ja Hulluus sekoittaa ihmisten mielen ja Jumala hylkää heidät omaan Saastaisuuteensa. Älkää tulko sanomaan ettei teitä ollut varoitettu, kun Jumalan Tuomion päivä tulee.

Minä silti rukoilen teidän kaikkien puolesta ja toivon teille vain Hyvää. Kai sinä tajuat miten tyhjää tuo sinun tekstisi on sisällöltään? Jumalan olemassaolosta ei yksinkertaisesti ole olemassa edes pientä todistusta. Jos sinä pystyt osoittamaan kyseisen olennon todelliseksi niin siitä vain. Olisiko sinusta kiva jos perustettaisiin uskonto, jonka keskeisimpiin opinkappaleisiin kuuluisivat jonkun vanhan kirjan opetukset jotka tuomitsevat heteroliitot, ja kyseisten opetuksien takia sinä et sitten pääsisi naimisiin?

Jos sinä saisit mennä naimisiin niin tahraisithan samalla koko liiton pyhän merkityksen, vitut siis kenenkään perusoikeuksista. Suomi on demokratia ja tuota homojen avioliittoa ei ole, koska suurin osa suomalaisista ei sitä halua. Mitä isompia kyselyjä äänestysmäärältään on nähty niin sitä jyrkemmin vastustus on näkynyt.

Kertoo vähän enemmän, kun nää maksetut tulokset jostain ihmisen samplesta, joka olevinaan oli niin selvä merkki siitä, että suurin osa suomalaisista olisi homoliittojen puolella - ja paskat sanoo tulokset, kun isketään pari nollaa samplen perään. Ja tässä ei ole kyse tasa-arvosta, joten otahan sinäkin pääsi pois naapurin perseestä. Uskontojen idioottimaisuudesta sentään samaa mieltä. En kyllä käsitä, miten niin monet uskonnottomat on täällä hyysäämässä homoja. Hävettää sinun puolesta yhtä paljon kuin tuota uskovaista paskiaista.

Et sinäkään sieltä viisaimmasta päästä ole. Onhan se toki hauskaa katsella kahen idiootin vauhkoamista toisilleen, kun kummankin argumentit on toinen toistaan huonompia. Valitettavasti ne eivät oikeasti ole luotettavia koska eivät valikoi vastaajia mitenkään. Vaalien puoluekannatukset oikein muutaman prosentin tarkkuudella? Mutta nyt väität että useat toisistaan riippumattomat gallupit saisivat kaikki kymmeniä prosentteja pielessä olevat kannatukset homoliitoille.

Sen takia se nimenomaan onkin luotettava, koska siihen voi vapaasti kuka tahansa antaa vastauksen. Luotettava tulos saadaan vain jos vastaajat edustavat asuinpaikaltaan, sosiaaliselta statukseltaan yms. Avoimeen kysymykseen vastaavat ne joita asiaerityisesti kiinnostaa ja nimenomaan ne joilla on vahva mielipide asiasta valmiiksi. Ja mitä oikein tarkoitat tuolla "virhemarginaaliensa ulkopuolella"? Mutta kun nuo gallupit ovat lähelle oikeita myös niissä vaaleissa joissa ennakkoasetelmat eivät ole valmiita, kuten vaikkapa presidentinvaaleissa.

Avoimessa äänestyksessä vastauksensa antaa ne, jotka sattuvat osumaan paikalle aivan kuten vaaleissa ja kansanäänestyksissä. Tottakai se vaikuttaa tulokseen aivan varmasti, kuka tutkimuksen on rahoittanut.

Tai ei vaikuta tutkimuksen tuloksiin, mutta vaikuttaa siihen, miten niistä saaduista tuloksista väännetään gallupiin julkitulevat luvut. Ja kun kuvittelet niin hyvin galluppisi tuntevan niin tiedät varmaan myöskin sen, ettei se julkituleva tieto vastaa saatuja tuloksia, vaan niitä saatuja tuloksia arvioidaan tietyin seikoin ja sitten hilataan numeroja isommaksi ja pienemmäksi ja vasta sitten kun porukka on päässyt yksimielisyyteen luvuista niin tulos julkaistaan. Ja kun tykkäät käyttää tuota termiä prosentti prosenttiyksikön sijaan niin ymmärrät myös sen, että prosentteina tuossa heitossa puhutaan jo kevyesti kaksinumeroisista heitoista.

Toki vaikeampi kuin eduskuntavaaleissa, mutta kuitenkin. Täytyy myös muistaa, että toki heitot ovat väkisinkin numeerisesti pienempiä tällaisissa gallupeissa, joissa on monia vaihtoehtoja.

Toisaalta prosentuaalisesti ne voivat olla enemmänkin pielessä, vaikka nopealla silmäyksellä numerot näittäisi olevan lähellä toisiaan. Täytyy myös muistaa tässä homoasiassa se, että jos ja kun otaksun, että siellä ollaan kyselty ihmisiltä näin "Kannatatko tasa-arvoista avioliittolakia?

Kaikissa kysytään tavallaan samaa asiaa, mutta täysin varmasti noista kaikista tulisi toisistaan selvästi poikkeavat tulokset. Presidentinvaaligallupeissa ihmiset tietävät mitä vastaavat, mutta tässä asiassa olen varma, että monilla ei ole hajuakaan, mitä ovat vastauksella tarkoittaneet.

Jos kansanäänestys pidettäisiin asiasta niin mielestäni olisi oikeus ja kohtuus, että se kysymys olisi nimenomaan tuossa adoptiokysymysmuodossa, koska siitähän tässä on eniten vääntöä ja siitä tästä kaikesta on kysymys.

Kysymys voisi olla, että "Pitäisikö homojen saada avioliitto- ja ulkoinen adoptio-oikeus? Mutta eihän tässä mihinkään kansanäänestykseen olla menossa.

Sen verran pienestä asiasta kysymys näin kansanäänestysvaatimusten silmin. Itse kyllä mielenkiinnosta haluaisin nähdä todellisen tuloksen niin loppuisi pähkäileminen suuntaan ja toiseen. Eipä tuohon ole mitään lisättävää! Niinkö todella sinulle siellä yliopistossa opetettiin?

Et voi todellisuudessa tietää mikä on eksaktisti oikea tulos. Tilastotiedettä ei tehdä millään ennakko-odotuksilla. Toivottavasti yliopistossa opetettiin edes se. Ja avoimessa äänestyksessä eivät äänestä paikalle sattuneet vaan ne paikalle sattuneet joita asia kiinnostaa niin paljon että he vaivautuvat vastaamaan.

Jokainen kysymyksen nähnyt ei siihen vastaa. Kolmas on yhtä asian puolta painottava ja on tyyppiesimerkki kysymyksestä jolla ei saada luotettavia tuloksia. Kaikissa kysytään tavallaan samaa asiaa, " Nimenomaan tavallaan.

Adoptio-oikeus ei liity vain avioliittolakiin vaan siitä määrätään myös adoptiolaissa. Jokainen naimisissa oleva ei myöskään saa automaattisesti adoptoida vaan jokainen tapaus tutkitaan erikseen. Ei kannata varmaan omalla naamalla oikeassa maailmassa kysellä tuommosia - ihan vaan itsesi suojaksi haluan sanoa tämän. Voitko hieman avata, kun en osaa laskeutua niin alas, että voisin levelöityä kanssasi samalle aallonharjalle?

Tuohan on ainoa kysymys noista, josta saadaan ihmisten rehellinen mielipide asiaan. Tai niin, että jos kysyttäis sekä tuo avioliitto että adoptio samaan aikaan niin silloin saataisiin selville ne, jotka todellakin kannattavat lakialoitetta. Jos tuohon adoptiokyssäriin vastaa kielteisesti niin sehän tarkoittaa samalla sitä, että vastaisi myös noihin kaikkiin muihinkin kielteisesti, jos tietäisi, että ne pitävät tämän asian sisällään.

Jos joku on kannattanut homoavioliittoja kyselyssä, mutta vastustaa homojen adoptio-oikeutta niin tuossahan on vaan kylmästi kusetettu vastaajaa ja sitä kautta saatu ihmiseltä tämän ihmisen tarkoittamaton mielipide - ainakin nykyisen kaltaisen lakialoitteen suhteen, jossa se adoptio-oikeus sisältyy aloitteeseen. Eikö pitäisi pyrkiä siihen, että jokainen ymmärtäisi, mistä puhutaan ja mitä asioilla tarkkaanottaen tarkoitetaan?

Ja vasta sitten päätetään ollaanko asian kanssa samaa mieltä vai eri mieltä. Tuo on ainoa käytännön asia, joka todella erottaa rekisteröidyn parisuhteen ja avioliiton ja tätä myöten sitä voidaan sanoa kynnyskysymykseksi.

Esimerkiksi minulle on ihan sama, jos homot voisivat mennä naimisiin vaikka kirkossa, mutta adoptiokysymykseen en kyllä elämäni aikana saa veistettyä vastaukseksi yhtä myöntävää vastausta ja tätä myöten en kannata kansalaisaloitetta. Veikkaan, että sitä olet tarkoittanut No en enää ihmettele, jos mielestäsi gallupit osuvat aina sinun levelilläsi oikeaan. Onnea elämään numeaalisen ajattelusi kanssa.

Vaimosi on varmaan melko pyöreä, kun tykkäät pyöristellä lukujakin mielesi mukaan. Ei siinä mitään, muodokashan vaimon on oltava, kukapa haluaisi mies haluaisi pojannäköisen elämänkumppanin - HUPS - lipsahti!

Jos esität kysymyksessä vain yhden asian ulottuvuuden niin saat vastaisen siihen. Jos esität kaikki asiaan liittyvät puolet,saat vastauksen jossa ihmiset punnitsevat kokonaisuuksia. Nyt oletat niitä olevan vain puolustajista.

Monille on tärkeää esim. Ei siinä mitään, muodokashan vaimon on oltava" Eli oikeat argumentit loppuivat ja toisen henkilökohtainen haukkuminen alkoi.

Niin sitä pitää, herra "tilastollinen ajattelu". Niin sitä pitää, herra "tilastollinen ajattelu" " Meillä taitaa olla vähän erilainen käsitys haukkumisesta. Tuo oli ihan hyväsydämisesti sanottu juttu. Vai onko sinusta naisellisissa muodoissa jotain vikaa?

Sitten kun vajoat vielä normaalia leveliä alemmas niin tipahdat sinne laskutaidottomien maahanmuuttajalasten joukkoon niin yleensä ei ole tapana idiooteille selventää täysin selviä asioita. Antaa heidän itse työntää sitä palikkaa ympyränmuotoiseen reikään niin kauan kuin sielu kestää.

Se on ihan sama mitä muuta se kokonaisuus pitää sisällään, jos se suurin asia pettää. Joisitko sinä drinkin, jossa olisi sinun lempimakuja puolet ja se toinen puoli olisi kaverisi virtsaa? En toki tunne mieltymystäsi virtsan suhteen, mutta yritin hakea jotain ainesosaa, jota et suuhusi laittaisi. Ei se kokonaisuus voi vain yksinkertaisesti toimia, jos puolet siitä jo ontuu - olipa siellä kokonaisuudessa mitä tahansa korvaavia asioita.

Puolustajathan on nimenomaan niitä, jotka tuntee aloitteen ja ovat sen takana. Jos on niitä, jotka ovat vastanneet "vahingossa" eri tavalla kuin oikeasti haluaisivat vastata niin eihän nämä ihmiset kuulu niihin puolustajiin. Ja ne jotka vastustaa tietävät varmaan ihan tasan tarkkaan, mitä siellä ollaan vaatimassa ja jos joku vastustaja ei tiedä ja saa sitten tietää niin meinaatko, että tämä vastustaja muuttaisi mielipidettään?

Sitten on se suuri joukko ihmisiä, joita asia ei vaan kiinnosta ja tuskin tuntevat kovin hyvin aloitetta ja sitä myötä harvemmin ottavatkaan kantaa kumpaankaan suuntaan ja jos ottaa niin aika mahdotonta sanoa, miten jakautuisi - riippuu ihmisestä onko tyyppiä "juujuu", "ihan sama" vai "haista sinä paska". Nythän ollaan ajamassa ihan jotain uutta juttua sisään, jolla ei ole mitään tekemistä nykyisten olemassaolevien asioiden kanssa. Ei pidä sekoittaa asioita tai päätyy vääriin johtopäätöksiin kuten sinulla maksimaalisen usein on ollut tapana - toivottavasti joskus saat hieman järkeä kulahtaneisiin aivoihisi - ja tämä ei ollut henkilökohtaisuuksiin menevää haukkumista, vaan hyväsydäminen onnentoivotus, ei pidä ymmärtää väärin tahalleen.

Muutenkin perustelet asioita vain omilla mielipiteillesi, et tilastotieteellä. Alkaa hieman epäilyttää tuo lukeneisuutesi taso.. Ilmeisesti et sitten enää olekaan sitä mieltä? Ilmeisesti haluaisit että kaikki kysymykset gallupeissa muotoiltaisiin niin että saadaan sinulle mieleinen vastaus. Presidentinvaaleissa kysyttäisiin että haluaisitko maatamme edustamaan ihmisen jolla on puhevika tai henkilön joka vuonna toilaili kännissä? Oletpa sitten kaikista muista poikkeava yksilö.

Ja jos logiikkaasi jatkaa, sanot itse asiassa että juuri keskimääräinen vastustaja ei tiedä mitä oikeasti vastustaa joten kun hän tutustuu asiaan, hän voi jopa muuttaa kantaansa. Kuka tässä enää sitten on epätietoinen? Sitten on se suuri joukko ihmisiä, joita asia ei vaan kiinnosta ja tuskin tuntevat kovin hyvin aloitetta" Ja nyt sitten taas ihmiset eivät tunnekaan aloitetta.

Päätä jo miten päin se on!!! Meillä oli aika jolloin orjuus oli sallittua tai naiset miehen alapuolella. Sekin muuttui vaikka oli joskus vallitseva käytäntö. Muistat varmaan mihin tämä liittyi? Eli oikeiden gallupien luotettavuuteen. Eikä se silti riitä osoittamaan homoliittoja muuksi kuin älyttömiksi. On se helpompaa elää maailmassa jossa tekstari on pisin teksti jonka joutuu lukemaan. Tosin maailmankuva voi silloin jäädä hieman suppeaksi.

Tosin et sitä viitsinyt mitenkään perustelemaan. Täytyy sanoa, että nyt oli kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus kokemus-k. Suosittelen muutaman päivän lepoa ennen kuin palaat mukaan keskusteluun. Joskus sinussakin oli ainesta väittelijäksi, mutta nyt olet kyllä löytänyt tiesi sinne pohjalle. Positiivista tässä on, että sieltä suunta voi olla takaisin vain ylöspäin.

Oletko riidoissa vaimosi kanssa vai mikä on ongelma? Tuo tekstisi ei kuulosta normaalilta sinulta, kun yhdessäkään vastakysymyksessä ei ollut mitään pointtia, ei edes huonoja pointteja, vaan ainoastaan jotain ihan ihmeellisiä heittoja.

Lepoa, lepoa niin kyllä se taas siitä. Ei kannata kirjottaa itseään puhki. Eli et enää löytänyt uusia argumentteja ja piti väistää takavasemmalle ja vain vähän haukkua toista kirjoittajaa. Ei kyllä kauhean vakuuttavaa Otetaan myös huomioon, että nettisivujen gallupeissa voi käydä äänestämässä erilaitteilla yksi ja sama ihminen.

Näin voi moninkertaistaa äänensä ja väärentää siis tulosta. Tilastotieteilijänä ottaisit tietenkin tämän huomioon, etkä väittäisi tulosta luotettavaksi. Uskottavuutesi väheni juuri huimasti.

Miksi joku tekisi noin? Kuinka moni edes omistaa useita laitteita, joilla pääsee nettiin - itselläni ainakin tasan yksi sellainen laite? Ja miten tämä sinun mielestäsi vaikuttaisi noihin prosenttilukuihin millään tavalla, oletat siis, että vastustajat nimenomaan äänestäisi useammalla laitteella omaa vastaustaan? Kyllä minä lähden siitä, että ihmisillä on sen verran elämää, että heillä on järkevämpääkin tekemistä kuin manipuloida jotain äänestystä.

Ja toistan, ettei niiden prosenttien pitäisi juurikaan muuttua, vaikka jokainen äänestäisi viisi kertaa eri laitteilla. Sitä en varmaksi tiedä, miksi joku tekisi niin.

Vaiko vastustaa asiaa niin kiivaasti, että pakko käydä moneen kertaan antamassa miinusta? Modernissa maailmassa moni omistaa samassa taloudessa kaksi tietokonetta, jotkut jopa kolme. Tablettitietokoneet ja älypuhelimet täytyy myös laskea mukaan. Enkä oleta, että vastustajat tekisivät niin, mutta voivat tehdä. Ei pidä jättää näinkin vaikutusvaltaista seikkaa huomiotta vaikka kuinka ei uskoisi, että se prosenttiluku ei siitä muuttuisi.

Ei pidä myöskään olettaa, että näihin kyselyihin vastaisi edes yli parituhatta ihmistä, koska nehän eivät ole mitenkään virallisia, niitä ei mainosteta muualla kuin kyseisten iltapäivälehtien omilla sivuilla ja myös ala-ikäiset voivat niihin vastata. Miten siis pitää kyselyitä todisteena enemmistön oikeasta äänestä, kun ihan kuka vaan voi käydä painamassa aivan miten huvittaa ja kuinka monta kertaa huvittaa?

Eikö ole luotettavampaa tieota sellainen, mihin ihmiset ovat laittaneet oikean nimensä, vain äänestysikäisten äänet lasketaan ja jokainen voi äänestää vain kerran? Vastauksen tietämiseen ei kuitenkaan tarvitse olla mikään tilastotieteitä opiskellut ihminen, kun asian ymmärtää jo pelkällä maalaisjärjellä. Noihin kyselyihin vastaavat innokkaimmin ne joilla on vahva mielipide asiassa ja jotka haluavat sen kuuluviin.

Jo se vinouttaa tulosta. Ja jos tosiaan ajatellaan että tuo sama innokas näkee edes sen verran vaivaa että äänestää vaikka vain kännykällään ja kotikoneellaan, hänen äänensä painoarvo kaksinkertaistuu heti. Ja jos esimerkiksi keskimääräinen asian vastustaja on niin paljon kiihkeämmin vastustaja kuin mitä kannattaja on että vastaa kyselyyn vaikkapa 25 prosenttia todennäköisemmin ja äänestää kahdesti vaikka samassa 25 prosentissa tapauksissa, koko tulos vääristyy jo valtavasti.

Tämän luulisi tilastotieteiilijän hyvin ymmärtävän. Ja myös sen jonka mukaan Suomen kokoisessa maassa tuhannen henkilön otannalla ei saataisi riittävän tarkkoja tuloksia vaan tuloksia jotka saattaisivat heittää satoja prosentteja? Ja sinuna en kauheasti mainostaisi tilastotieteen osaamistasi kun tuossa alla menet väittämään että rikoksen uhrinen määrästä voisi suoraan johtaa rikosten tekijöiden määrän.

Tuohan on klassinen maallikon tekemä tulkintavirhe. Eli opinnot ovat sinulla kyllä menneet hukkaan. Tosiasiat ovat tosiasioita eikä niitä tulisi salata turhassa pyrkimyksessä mukautua poliittiseen korrektiuteen, mikäli olemme tekemisissä älyllisesti rehellisten henkilöiden kanssa. Vaikka suuntaus on hyvin selvä, on hieman kyseenalaista päästä täsmällisiin lukuihin eräistä ilmeisistä syistä. Koska pedofilia on yhä rikollinen teko, ja uhrit itse eivät tiedä, miten siitä tulisi kertoa tai edes pitäisikö siitä kertoa, niin paljon siitä tapahtuu tulematta koskaan osaksi tilastoja.

Ja kun ahdistelija on saatu kiinni, ei ole aina mahdollista varmistua miehen tai naisen, vaikkakin paljon harvinaisempaa seksuaalisesta suuntautumisesta. Erityisesti poliittisen korrektiutemme yhteiskunnassa tätä kysymystä ei aina edes esitetä. Sekä mies että nainen voivat ahdistella seksuaalisesti poikaa tai tyttöä.

Näin ollen yhdistelmiä on neljä. Samoin kaksi muuta nainen ahdistelee tyttöä ja mies poikaa ovat sellaisten henkilöiden tekemiä, jotka ovat homoseksuaalisesti suuntautuneita.

Mikä on siis yleisin? Heteroseksuaaliset vai homoseksuaaliset ahdistelut? Bureau of Justice - Bureau of Justice Statistics teki tästä asiasta vuonna varsin laajan tutkimuksen. Victim, Incident and Offender Characteristics".

Tutkimusta johti tri Howard Snyder. On paljastavaa, että me emme koskaan kuule yhdestäkään homoseksuaalien lobbausryhmästä, jolla on agenda lastemme suojelemiseksi pedofilialta. Kiistanalaisuus aiheeseen tulee paljolti siinä kohtaa, että onko se homous joka aiheuttaa pedofilian, vaiko pedofilia joka aiheuttaa homouden pikkupoikien seksuaalisen hyväksikäytön.

Lisäksi aiheesta tekee myös vaikeaselkoisemman homon määritelmä eli se, että kuka onkaan homo tai myöntää olevansa homo. Baldwinin tutkimuksen vahvistaa tri Judith Reismanin tutkimus. Hän tutki lapsipornografiaa ja lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa. Pedofilian normalisointi ja seksin laillisen iän laskeminen. York ja Robert H. Knight toteavat, tätä ovat monet homoliikkeet kampanjoineet monin tavoin lainsäädännössä, psykiatriassa, oikeuksissa, akatemiassa ja viihdeteollisuudessa, jossa myös on erittäin paljon homoja mukana http: Vaihteeksi taas käytät paljon aikaa leimataksesi kaikki homot kauheuksia pedofiileiksi.

Voisit kuitenkin selittää, miksi Suomessakin on useissa tutkimuksissa todettu tyttöjen joutuvan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi moninkertaisesti useammin kuin poikien. Täytyy siellä siis joku heterokin ahdistelijana olla. Mutta kuinkahan moni poika kertoo joutuessaan vastaavaan tilanteeseen asiasta kellekään? Tytöt myös mieltää seksuaaliseksi ahdisteluksi niin paljon enemmän asioita kuin pojat.

Pojalla kohdalla varmaan ainoa asia, jonka poika kokisi seksuaalisena ahdisteluna on se, että joku kiskoo housut alas ja alkaa koskettelemaan penistä tai sitten jättää housut jalkaan, mutta kourii jalkoväliä. Tytöt taas koskee tällaisten törkeiden tekojen lisäksi seksuaaliseksi ahdisteluksi niin monta kertaa enemmän asioita, suuri osa jopa jotain ihan muuta kuin seksuaalista ahdistelua niin ei ainakaan minulle tuo ole mikään yllätys. Ja jos puhumme näiden rikosten kokonaismäärästä, se on tietysti totta.

Ja herkkäuskoinen yleisö jättää asian siihen. Mutta jos katsot pedofilian suhteellista osuutta tai esiintymistiheyttä , homoseksuaalinen pedofilia on paljon yleisempää.

Se lienee suunnilleen kymmenen kertaa yleisempää. Kuten ylläolevat tutkimukset osoittavat ja usan oikeusministeriön teettämä tutkimus, joka perustuu rikostilastoihin..

Mistäs sinä sitten tiedät, että ''homoseksuaalinen pedofilia'' on yleisempää? Mitä ihmettä se koskettaa sitä suurinta osaa homoista, jotka eivät ole pedofiilejä? Onko minulla oikeus vihata heteromiehiä, koska suurin osa naisten raiskaajista on juuri nimen omaan heteromiehiä? Noista tutkimuksista tiedän, että Homoissa esiintyy kymmenkertaisesti enemmän pedofiliaa, kuin heteroissa. Sen kun vihaat, tämä on vapaa yhteiskunta. Vai eivätkö ne todelliset luvut olekaan niin vakuuttavia että ne tukisivat väitteitäsi homojen kaikenpuolisesta pahuudesta?

Eli siis selkeä luku esille siitä kuinka suuri osuus kaikista ihmisitä on pedofiileja ja kuinka monta prosenttia homoista. Niin ja noista laittamistasi linkeistä ei muuten selvinnyt lainkaan mitään väitteittesi kaltaista Tarkoittaako tämä sitäm että vihaat keitä vihaat ihan vihaamisen ilosta ilman mitään kunnon syytä?

Eli myönsit taas että heitit vain jotain linkkejä joista ei todellisuudessa löydä väittämäsi tietoja. Ja että sinulla ei ole antaa mitään todellisia prosentteja. Moraalista paasaavaksi ihmiseksi valehtelet ja vääristelet todella paljon.

Eli et osaa lukea tilastoja ja tutkimuksia, niinpä niin. Pääasia sinulle on valhe, jota olet syöttänyt näillä palstoilla.. Usan Oikeusministeriön todistus aineisto: Luokitusprosentit kohdassa 1 ovat yhdistelmä kaikista ikäryhmistä. Tämä heijastaa tietysti sitä, että naiset ovat yhä täysi-ikäisinä alttiita raiskaukselle heteroseksuaalinen teko , kun miehet voivat puolustaa itseään paljon enemmän fyysisesti hyökkäystä vastaan.

Yhdistämällä tapausten prosenttimäärät kohdasta 3 yllä kohdan 1 prosenttimääriin havaitsemme seuraavaa: Ensinnäkin laitoit tuon linkin vasta nyt. Sitä ei ollut aikaisemmassa listassasi. Toisekseen teet tilastoista johtopäätöksiä joita siitä ei voi tehdä.

Tuo tilasto kertoo uhrien määrästä, ei tekijöiden. Tajuat kai että se ei ole sama asia? Sadassa teossa voi olla sata eri tekijää tai sitten vain yksi. Yhdellä tuntemattomalle tekijällä voi olla iso määrä uhreja joihin kuhunkin kohdistuu vain yksi teko kun taas tutulla tekijällä voi olla vain yksi uhri mutta tekoja häntä kohtaan useita. Tämä on tyypillistä perheiden sisäisissä tapauksissa joissa tekijä on useimmiten isä ja uhri tytär.

Homoseksuaalinen ahdistelu on taas useammin ulkopuolisen tekijän tekemää ja uhreja useita. Kai tajuat, mitä tutkimus on? Ja mielummin uskon "Ihan oikeita tutkimuksia", kuin palstan aivoriihen, joka on omassa viisaudessaan niin ylivertainen, että pitää näitä tutkimuksia höpö höpö juttuina. Entä miten kommentoit Eurooppalaisen Homo lehden The Journal of Homosexuality artikkelia "pedofilian" laillistamisesta Entä miten kommentoit "tutkimusta", joka keskittyi Homoihin, Homojärjestöihin ja liikkeisiin, jossa esitettiin samoja asioita, kuin Homolehti.

Ja jotekin kuvittelet, että se onkin sattumien summaa jne. Voin arvata, et mitenkään. Se ei kerro tekijöiden määristä tai suhteista. Edelliseen lisäyksenä voisin vääntää sinulle rautalangasta miten uhrien määrä ei ole sama asia kuin tekojöiden määrä.

No ei tietenkään koska keskimääräinen rikoksen tekijä tekee monta rikosta, suurin osa ei tee yhtään. Rikokset keskittyvät pienelle joukolle joka niitä tekee sitäkin ahkerammin. Emme siis voi pelkästään uhrien määrästä tehdä mitään luotettavia päätelmiä rikoksen tekijöiden määristä. Olet sinä nero jätkä kokemus-k!

Intät kaikkia vastaan paremmalla tiedollasi. Itse pidän sinua palstojen suurimpana roskaläjänä! On vaarallinen asia että luonnottomuus nousee valtaan!

Sinun ihmistyyppi kiihottaa juuri siihen! No jos haluat väittää tilaston kertovan jotain jota se ei kerro niin totta helkutissa minä väitän vastaan. Vai pitäisikö kaikkien valeiden mennä läpi?

Siinäpä todella kristillinen näkemys lähimmäisestäsi: Tyrel on ihan hakoteillä koko asian suhteen. Pedofilialla ei ole mitään tekemistä homo- tai heteroseksuaalisuuden kanssa, eikä pedofilisiä tekoja voida luokitella homoseksuaalisiksi ja heteroseksuaalisiksi, sillä pedofiili ei välitä kohteensa sukupuolesta, vaan iästä. Minusta seksuaaliset parisuhteet ovat yksityisasioita - niin homo- kuin heterosuhteetkin- eikä niitä pitäisi mitenkään yhteiskunnallistaa vaan pitää privaattina.

Tämä siksi, ettei ole syytä lainsäädännössä juuri tasa-arvon takia laittaa parisuhteita sinkkuja parempaan asemaan eikä lailla määrätä heille sellaisia etuja, mitä sinkut eivät saa. Mitä se kellekään pitäisi kuulua kenen kanssa kukin kuksii tai on kuksimatta? Lapsiperheiden on taas syytä olla rekisteröityjä ja niissä pitää paremmin taata pysyvä turvallisuus ja vanhempien sitoutuneisuus kuin miten on nykyisissä avioliitoissa.

Ihan sama miten suuntautuneita ja mitä sukupuolta vanhemmat ovat. Parisuhteissa olevat voivat juhlia yhteistä elämäänsä ihan miten haluavat häillä ja vihkimisillä, mutta niillä ei tarvitse olla juridista merkitystä. Kannatan ehdottomasti tasa-arvoa, mutta sen pitää vallita myös parien ja sinkkujen välillä eikä vain eri tavoin suuntautuneiden.

Jumalahan on kuin valtameri ja me kaloja. Sinä haluat todisteita Jumalan olemassaolosta, mutta totuus on se, että hän on kaiken Luoja ja meidän olemassaolomme on joka hetki riippuvainen Hänen hyvästä tahdostaan ja Rakkaudestaan luotujaan kohtaan.

Olen pahoillani jos en osaa muotoilla näitä ajatuksia sillä tavalla että ne sinut vakuuttaisivat. Käytännössä toiset uskovat ja toiset eivät usko. Minulle henkilökohtaisesti Usko on ollut vapauttava kokemus eikä minun tarvitse enää pelätä kuolemaa. En tiedä, ehkä se ei sinusta ole iso asia, mutta minulle se on. Ja mitä tulee Uskontoon joka kieltäisi heteroseksuaalisuuden, niin minusta ehdotettu lainmuutos on juuri kuin osa tälläistä Saatanallista Uskontoa.

Miten todelliset uskovaiset voivat enää mennä naimisiin, kun avioliitto ei ole enää vain Jumalan asettama liitto miehen ja naisen välillä, vaan siihen liitetään myös Hekumoitsijoiden ja itsensä Saastuttaneiden homojen ja lesbojen liitot? Jos kyse on samoista oikeuksista, niin miksi ne eivät voisi toteutua eri nimellä? En ymmärrä miksi Homojen maallisen tasa-arvon nimissä pitää koskea Jumalan asettamaan Pyhään avioliittoon? Eli kyseessä on aivan selvästi jonkinlainen "salaliitto" hah uskovaisten avioliittoa kohtaan.

En voi paljoa mitään, jos jotkut eivät usko Jumalaan. En voi paljoa mitään, jos homot haluavat saastuttaa itseään ja alaikäisiä lapsia. He voivat perustaa kerhoja ja nettisivuja, he voivat kutsua omia mielihalujaan rakkaudeksi jne. Mutta heillä on jo oma rekisteröity parisuhde. Ja se on ok, tavallaan. Joten miksi sotkea Avioliitto mukaan tähän synnilliseen elämäntapaan? Sitä minä en vain ymmärrä.

Haluan kiittää Tyreliä antamistaan tieteellisistä todistuksista homoavioliittoja vastaan. Minulle ei tullut minään yllätyksenä että homojen keskuudessa on pedofiliakin paljon yleisempää kuin heteroiden keskuudessa. Varmaan hiukan nolo Totuus homoliiton puolustajille, mutta tietenkin Tasa-arvon nimissä kaikki on kohta sallittua, logiikalla, että " mitäs se muille kuuluu, mitä ihmiset makuuhuoneessaan tekevät".

Mutta kun se kuuluu ja näkyy. Nytkin homous vaikuttaa muihin ihmisiin, kun vaaditaan muutosta avioliittolakiin. PeSuLa, sinulla on hauska nimimerkki. Nehän eivät tule siitä liiton nimestä vaan omasta elämästä ja sitoutumisesta nimenomaan siihen omaan liittoon. Vinous ja puhtaus on kaksi eri asiaa! Avioliitto on säädetty miehen ja naisen väliseksi.

Puhumattakaan että se on äärimmäisen epäkristillistä. Milloin avioliitto säädettiin koskemaan vain miestä ja naista? Missä kulttuurissa tämä säädettiin?

Mikä perustelu toi on millekään? Täsmälleen tolla samalla perusteella vois perustella homoliittojen vastustamista. Eihän se homojenkaan rakkaus tule siitä liiton nimestä, vaan omasta sitoutumisesta. Eli että tämä ei olekaan tasa-arvoista ollenkaan näinkään päin, häh? Ei näille homoliittojen puolustajille voi heittää tuollaisia törkeyksiä, että ihan lainais koko heidän argumenttivarastonsa ja hyödyntäysi sitä heitä vastaan.

Sehän on suoranainen loukkaus, jopa rasismia. Olkinukke, natsikortti, Albania ja Topi-Petteri. Eihän se homojenkaan rakkaus tule siitä liiton nimestä, vaan omasta sitoutumisesta" Tietysti.

Tämä perustelu ei siis sovellu kumpaankaan suuntaan. En minä muuta väittänytkään. Tulet vaan tänne ja heittelet perusteluja joita ei voi soveltaa mihinkään suuntaan, kuten se yksi tyyppi joka ensin sanoo että homous on luonnollista, mutta sitten sivulauseessa myöntää että sillä ei voida perustella mitään.

Ootte te kivaa porukkaa. Tuhlaatte omaa ja toisten aikaa höpöttämällä omianne ettekä edes perustele. Ainoa hyvä juttu tossa oli se, että sentään myönsit että sinulla ei ole perusteluja. Se on myö s minun kantani: Se vain koski eri asiaa kuin mihin sinä tartuit eli uskovaisten väitettä että heidän uskonsa takia avioliiton pitäisi olla vain miehen ja naisen välinen.

Ja minä totesin että se ei ole peruste siinä asiassa. Sinä sitten sanoit että se ei ole peruste toiseenkaan suuntaan ja minä myönsin sen. Mutta enhän minä sitä koskaan väittänytkään ja se päti siis edelleen yhtä huonosti myös siihen alkuperäiseen perustellun homoliittoja vastaan. Ei sii edes siihen suuntaan johon hän sitä käytti.

Muuten siitä voidaan toki keskustella. Jos luet näitä ketjuja yhtään enempää, löydät kymmeniä perusteluja. Homojen avioliitto-oikeus on vain homojen kaipaama "koristus", rekvisiittaa. Ei sillä ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa.

Siksi homoille ei pitäisi sallia avioliittoa. Rekisteröity parisuhde riittää, jos pitää jollakin lailla tuoda se asia kirjoihin. Onko sinulle avioliitto rekvisiittaa?

Ja jos ei, niin miksi se olisi sitä kenellekään mululekaan? Sitä paitsi tällä ON tekemistä tasa-arvon kanssa "Rekisteröity parisuhde riittää, jos pitää jollakin lailla tuoda se asia kirjoihin.

No tottakai avioliitto on paljolti rekvisiittaa. Etkö ole katsonut niitä häähömpotysohjhelmia telkusta? Mutta se liiton juhlistaminen on myös sitä, että miehen ja naisen avioliittoa pidetään hyvänä ja oikeana asiana. Mä luulen että suurin osa homoista vaan haaveilee niistä samperin kirkkohäistä. Mutta homoliittoja ei hyväksytä samalla lailla, joten avioliitto on väärä väline rekvisiitalle. Yksilöllä on yhdet oikeudet, parisuhteilla toiset. Tää on se ero. Jankkaat että homoilla pitää olla tasa-arvo, mutta niin niillä onkin, siis yksilön oikeudet.

Mutta parisuhteet ovat eri asia. Eihän homot edes lisäänny, joten rihkama on aivan oikeassa, rekisteröity parisuhde riittää. Senhän pitää olla jos se olisi peruste evätä avioliitto juuri homoilta. Niin se on mennyt kaikissa muutoksissa.

Ne ovat siinä suhteessa olevien ihmisten omia oikeuksia. Missä laissa mainitaan parisuhteen oikeudet erotuksena yksilön oikeuksista?

Muutenhan vaikka vuotias nainen ei enää saisi mennä naimisiin. Tai nainen jolta on kohtu poistettu. Kunhan vain höpötän tässä omiani. Suurin osa homoista haluaa kirkkohäät, koska se on niin romanttista ja ihkua. Homoavioliittolaki on vain yksi askel kohti kirkkohäitä. Puhut aivan kuin tämä olisi jokin luonnonlakiin kuuluva asia.

Ja käsityksesi kaikista muutoksista on todella naivi. Mites olis vallankumous, sotilasvallankaappaus tai sota? Onko tälläiset muutokset kaikkien yleisesti hyväksymiä? Sinä sanoit "kaikissa muutoksissa"? Mutta mitä sinä tarkoitit? Miksi et kirjoita mitä tarkoitat, vaan höpötät omiasi? Tiesitko että jotkut uskovaiset järjestävät huomenna mielenilmauksen eduskntatalo portailla. Enpä usko että homoliittoja tai homoutta ollaan ihan hetken päästä yleisesti hyväksymässä.

Asia on just päinvastoin. Kaikkihan sen tietävät, että lama ajaa naisten tasa-arvoa alas, kaiken maailman feministit jäävät vaille poliittista valtaa. Jatkossa asenteet kovenevat, se on lati. Joten jos lakia ei muuteta nyt, se jää muuttamatta kokonaan todella pitkäksi aikaa. Ja niin tosiaankin, mahdollisten omien lasten oikeudet Mutta eihän se avioliitto tai sen puuttuminen rakastamista estä, vai estääkö?

No, miten se estää? Kunhan vain kirjoittelin tässä aikani kuluksi. Mutta homot eivät voi koskaan saada mitenkään omia lapsia. Se vuotias nainen on todennäköisesti saanut jo yhden tai useamman lapsen, joten se kohdunpoistokaan ei ole enää ongelma, sehän vain vähentää tiettyjen syöpien mahdollisuutta. Sitäpaitsi eihän lailla samperin soikoon voidaan määrätä ihmisiä lisääntymään. Jos joku kirkko ei suostu vihkimään homoparia niin ei sitten voi mitään.

Tärkeintä olisi se, että homoparit voisivat saada suhteelleen samanlaisen juridisen aseman ja oikeudet kuin heteroparitkin. Samaa ei voi sanoa sodasta tai vallankumouksesta. Periaatteessahan homo voisi mennä iskemään baarista jonkun muijan ja pistää sen paksuksikin, vaikka suurin osa jättäisikin välistä vertaa: Hauskaa muuten nähdä kun et osannutkaan perustella näkemyksiäsi vastasit ''kuha vaa kirjottelen omiani'' -tyyliin Yleensä kuitenkin mainitaan asioita joilla on jotain merkitystä asiaan.

Ei homoilla ole mitään yhtä tahtoa vaan yksi haluaa yhtä ja toinen toista, ihan kuten heteroillakin. Ja fakta on että nyt ei ole esitetty oikeutta kirkkohäihin vaan maalliseen avioliittoon. Ja kuka on puhunut mistään vallankumouksesta? Meidän oma yhteiskuntamme on muuttunut valtavasti viimeisen sadan vuoden aikana ihan ilman vallankumouksiakin. Se että jotkut jäärät eivät homoutta itse hyväksy, ei muuta asiaa. Voit siitä laskea mihin suuntaan ollaan menossa.

Se ei siis lisäänny vaan vähenee jatkossa. Edelleenkään ei ole mitään parisuhteen oikeuksia irrallaan siinä olevien yksilöiden oikeuksista ja velvollisuuksista. Eikö se ole perustavaa laatua oleva oikeus ihan kuten oikeus harjoittaa juuri haluamaansa uskontoa?

Ei siihen ole mitään biologista estettä. Ainakin yksi kehityshäiriö aiheuttaa sen että muuten täysin normaalille naiselle ei kehity kohtua lainkaan. Ja hekin toki saavat mennä naimisiin. Raamatussa kehoitetaan ihmisiä lisääntymään ja täyttämään maa. Tämä on selvästi Jumalan tahto. Homoliitto, jossa Hekumoitsijat ja Miehimykset eivät lähtökohtaisestikaan voi saada lapsia on siis Jumalan tahdon vastaista ja siten syntiä.

Tosin, se ei ole sen isompi synti kuin eläimiin sekaantuminen tai lapsien uhraaminen epäjumalille, mutta nehän ovatkin sitten seuraavana lainmuutoksen kohteena, jos homoavioliitto hyväksytään.

Tämä kaikki on Vanhurskaille suuri Surun aihe ja Kauhistuksen syy. Jumalani, Anna heille anteeksi, koska he eivät tiedä mitä he tekevät! Kyllähän muslimikin voisi väittää, että sinä teet vääryyttä Allahia kohtaan syömällä sianlihaa, ja silti hänen väitteensä olisi ihan yhtä validi kuin omasi.

Ai sinä et usko Allahiin? No kun Allahin tahto on että et syö sitä sianlihaa, se on nyt vain väärin ja syömällä possua olet Allahin silmissä samanvertainen kuin hullu lastenraiskaaja.

Jos Jumalan tahto on, että ihmiset lisääntyvät, niin hedelmättömiäkään ei siis hyväksytä? Entä jos homo luovuttaa spermaa ja saa siten naisen raskaaksi? Sittenhän logiikkasi mukaan Jumalan silmissä kyseinen homo olisi parempi kuin edellä mainittu hedelmätön. Paavalin kirje roomalaisille, 14 Luku ohjeistaa, että esim.

Sillä kuten Sanassa on sanottu: Joka tällä tavoin palvelee Kristusta, on Jumalalle mieleen ja saa ihmistenkin arvonannon. Ei ole oikeamielistä verrata minua homoihin ja itsensä Saastuttajiin vedoten Allahiin. Kyllä Koraanissakin homous tuomitaan rikolliseksi, mielettömäksi ja kevytkenkäiseksi. Joten Islam itse asiassa tukee Raamatun käsitystä, kuten oikein onkin, Hallelujaa!

Homoparit eivät voi lähtökohtaisesti saada yhteisiä lapsia, joissa virtaisi molemman "vanhemman" veri. Mutta se on heidän oma valintansa, he seuraavat omia Saastaisia Himojaan, eivätkä ylpeyttään alistu Herran Tahdon alle.

Eli pysymällä Homoseksuaalisuuden tiellä homot rikkovat Jumalan Lakia vastaan. Riippumatta siitä että kykenisivätkin siittämään naisen.

Jos normaali nainen tai mies on hedelmätön, Jumala hyväksyy heidät. Jumala voi jopa lahjoittaa lapsia tälläisille pareille, kuten Abrahamin vaimolle Saaralle. Eli lähtökohta on eri. Homosuhteet ovat automaattisesti hedelmättömiä, vaikka jompikumpi "puoliso" olisikin hedelmällinen. Homojen hedelmällisyys onkin myös jossain mielessä Jumalan tahdon vastaista, sillä tarkoittaahan homojen lisääntyminen aina jonkinlaista Haureutta ja Liiton rikkomista.

Oikeat avioliitot taas voivat tuottaa Jälkeiläisiä tai ei. Kyse on Jumalan Armosta. Eihän aviopari edes voi tietää omaa Hedelmällisyyttään etukäteen, koska seksi ennen Avioliittoa on Synti.

Jokainen normaali ihminen kuitenkin haaveilee omasta lapsestaan, mikä onkin aivan Luonnollista, koska Jumala itse on asettanut tämän kaipuun ihmisten sydämiin. Et voi vain ottaa sieltä osia jotka tukevat käsityksiäsi ja unohtaa muita. Joko uskot koko koraanin oikeaksi ja käännyt islamiin tai sittet säilytät oman uskosi etkä vetoa muihin uskontoihin.

Ne ovat kristinuskon näkökulmasta harhaoppia. Jumala toki tietää samaa sukupuolta olevatkin keskenään hedelmättömiksi. Joillakin ihmisillä on myös perinnöllisiä sairauksia tai jehityshäiriöitä joiden takia he ovat hedelmättömiä. Nuo ovat usein tiedossa jo etukäteen. Lisäksi kielto avioliiton ulkopuolisesta seksistä kieltää lapset niiltä jotka eivät jostain syystä sitä vakituista puolisoa löydä ennen hedelmällisyyden hiipumista.

Kai sinä tajuat miten tyhjää tuo kaikki on, kun sekä islam, kristinusko, hindulaisuus ja muinaisten kreikkalaisten harjoittama uskonto ovat kaikki samassa lähtötilanteessa - ei ole mitään hyvää syytä uskoa, että niiden keskeisissä opeissa ja opetuksissa olisi mitään tekemistä oikean elämän kanssa. Ihminen on itse ne keksinyt kun ei kykene hyväksymään omaa kuolevaisuuttaan ja sitä, ettei voi tietää automaattisesti vastausta jokaiseen elämän kysymykseen.

Vaikka nyt se, että jos ei ole jumalaa niin mistä muka tulee objektiivinen moraali jota ei ole olemassa tai mistä muka saisin hyvän tekosyyn vihata ihmisiä, joissa ei ole oikeassa elämässä mitään vikaa.

Syntiä ei kannata ehdoin tahdoin tehdä. Siitä tulee rangaistus aikanaan. Haureellinen seksi johon homostelu keskeisesti kuuluu kannattaa pikaisesti unohtaa tavalla tai toisella. Mitä tulee lähimmäisenrakkauteen niin sitähän se juuri on kun homoa varoitetaan tekemästä karmeaa syntiä. Kokemus-k olen varoittanut useita kuukausia homostelun vaaroista mutta hän on niin ylivoimaisen viisas ja älykäs että hän hän vain kintaalla viittaa totuuteen opettaville nimimerkeille.

Hänellä on vain yksi ainoa totuus mielessään jota pitkin hän etenee kuin ajokoira! Onneksi valoa hänen päiväänsä tuo koiran ja naisen välinen häätilaisuus jossa hän oli itseoikeutettuna kunniavieraana. Hienoa Kokemus-k kun saat juhlia kaltaistesi parissa. Tyypillinen "erään asian" edustaja Laitan lisää informaatitota, kunhan kerkeän.. Ja vielä yksi aika tärkeä "väkivaltaisuus" ja Usan viranomaisten rikostilastot aiheesta Ruotsissahan tuli adotio-oikeus homoille v. Sinun pitää ensin osoittaa oikeaksi, että synnin käsite ylipäätään on todellinen ennen kuin alat vaahtoamaan siitä.

Aika harva hetero potkitaan ulos kotoa koska hän on hetero, tai aika harvaa kiusataan koulussa heterouden takia. Ajattele vaikka olevasi homo vanhoilliskristityssä perheessä, sinullehan opetetaan pienestä pitäen, että olet saastainen ja jumalan vihaama.

Tämä vaikuttaa väistämättä kasvavan lapsen elämään. Homofobian ja homoihin kohdistuvien ennakkoluulojen vuoksi on melkeinpä väistämätöntä että homojen mielenterveys on keskimäärin huonompi.

Huonosta mielenterveydestä taas seuraa korkeampi kynnys käyttää huumeita, sairastua elinikä lyhenee ja toimia kuin kunnon kansalainen. Ongelma on siis homofobia ja epäinhimillinen kohtelu, ei homoseksuaalisuus. Jos kaikissa yhteiskunnissa olisi ihan okei olla homo, erittäin harva sekoaisi seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi ja kaikista kasvaisi terveitä ja tasapainoisia. Suurin osa homoista ei kuitenkaan kohtaa elämänsä aikana mitään niin mielenterveyttä järkyttävää tai sitten kohtaavat mutta toipuvat siitä täydellisesti , etteikö heistä kasvaisi tasapainoisia ihmisiä.

Siitä tulee rangaistus aikanaan" Miksi sitten jatkuvasti haukut ja herjaat muita sekä valehtelet? Tarkoitus ei pyhitä keinoja kuin vain keskiajan inkvisiition mielestä.

Jos oma moraali venyy pahoihin tekoihin, ei kannata tuomita muitakaan. Oikeuttaako jonkun ryhmän hieman suurempi osuus jossain epätoivotussa rajoittamaan sen ryhmän ihmisoikeuksia? Löydät varmaan minuutissa lukemattomia tilastoja jotka kertovat miten miehet elävät lyhempään kuin naiset, ovat väkivaltaisempia, käyttävät enemmän päihteitä, sairastavat enemmän jne. Seuraako tästä sinusta että jokaisen miehen ihmisoikeuksia pitäisi rajoittaa?

Tai pitäisikö miehiä siksi jotenkin painaa näkymättömiin tai miehenä olo peräti tehdä laittomaksi? Ja jos ei niin miksei? Onhan miehenä olo selkeästikin suuri riski ihmiselle itselleen sekä myös ympäristölle. Siis että koska mitä No tuossa aloituksessahan näkyy se yksi tavallisimmista väärinymmärryksistä tasa-arvosta.

Koska tasa-arvo näyttäytyy julkisuudessa yleensä sukupuolten tasa-arvona, ajatelleen että tasa-arvo tarkoittaa vain ja ainoastaan sukupuolten välistä tasa-arvoa. Mutta näinhän ei tietystikään ole. Se on vain yksi tasa-arvon osa. Tasa-arvo kokonaisuutena tarkoittaa yhtäläistä kohtelua mistään ihmisen ominaisuudesta riippumatta, siis sukupuolesta, syntyperästä, uskonnosta, poliittisesta kannasta, seksuaalisesta suuntautumisesta jne.

Se on sinun tulkinta tasa-arvosta. En sotkisi samaan asiaan seksuaalisen kehityshäiriön saaneet ja normaalit. Hoitoa vaille olevat tulee ohjata hoidon piiriin.

Pahoittelen ahdasmielisyyttäni ja katkeran elämäni aiheuttamaa patoutumaa itsessäni jonka ansiosta vihaan ihmisiä vain vihaamisen ilosta ilman mitään syytä. Uskontoaankin voi jokainen muuttaa ja silti meillä on uskonnon vapaus joka antaa jokaiselle oikeuden uskoa siihen mihin haluaa. Homo vai bi-Jeesus Sattui aamulla silmään uskovaisryhmä FBssä.

Kovasti olivat kauhuissaan, varsinkin kun pahin ja uskomaton painajainen näyttää toteutuvan eli siis tasa-arvoinen avioliittolaki. Joku käytti itsestään nimitystä "Kristuksen morsian". Heräsi kysymys siitä, mitä miehet sitten ovat? Jeesus ei tiettävästi koskaan saanut naista. Kukaan elävä ihminen ei ole muuten koskaan nähnyt, kuullut, tuntenut, maistanut tai haistanut kyseistä henkilöä. Mutta en ymmärrä, miten uskovaiset liittyy tähän.

Yhtä vähän kuin aletaan vääntämään tasa-arvoa homojen ja heterojen välille. Kyseessä ei ole yhtä arvokkaat parit, joten mielestäni ihan oikeutettua, että niitä kohdellaan eriarvoisesti.

Sitä paitsi jokaisen henkilökohtainen valinta millaiseen liittoon itsensä ahtaa. Ihonväriä, sukupuolta ja muita ulkoisia ominaisuuksia kun ei oikein itse pysty valitsemaan.

Parin omaan liittoon voi sitä vastoin valita ihan rauhassa. Superhörhöt, jotka kustantaa omat leikkauksensa ovat sitten oma lukunsa - nimensä mukaisesti superhörhöä väkeä. Eli ei ole väliä, onko seksuaalinen suuntaus synnynnäistä vai oma valinta, se ei silti ole syy evätä henkilöltä vapaata valintaa puolisostaan. Jos sitä rajoitetaan, voitaisiin samalla määritellä vain yksi uskonto joka olisi ainoa johon saa uskoa tai yksi puolue joka olisi ainoa johon saa kuulua.

Laissa ei ole kielletty syrjimästä ihmistä sellaisten asioiden kohdalla, joihin henkilö voi itse vaikuttaa. Kukaan ei estä nytkään valitsemasta puolisoa, vaikka syrjiminen on sallittua. Ei olisi minulta pois, jos kaikkien uskovaisten pitäisi olla muslimeja ja kaikkien politiikasta kiinnostuneiden perussuomalaisia. Sponsoroisin tuollaisen megaluokan konferenssitapahtuman itse, jos olisi rahaa. No, eikö kukaan halua nyt osallistua tällaisen konferenssin kustannuksiin?

Elokuvassa on aivan selvästi noin vuotias tyttönäyttelijä, joka tekee seksiä keski-ikäisen miehen kanssa koko elokuvan läpi. Elokuvassa poikakodissa aikuisten miesvartijoiden raiskaamat alaikäiset pojat kostavat kokemansa kohtelun aikuistuttuaan murhaamalla yhden vartijoista.

Murhaajat välttävät tuomion kokonaan, kun PAPPI valehtelee oikeussalin todistajanpenkillä ja antaa pojille tekaistun alibin, että pojat olivat murhan tekohetkellä muka jalkapallo-ottelussa! Lisäksi elokuvan alkupuolella noin vuotias poika tirkistelee reiästä aikuisten. Oikeussalikohtauksessa on vielä vahvoja takautumakohtauksia poikien raiskauksista.

Elokuvassa on noin vuotias poika, jolla ei ole edes vielä äänenmurrosta. Tytön vastattua myöntävästi poika ottaa peniksensä esiin ja tyttö kysyy: Eikö sen pitäisi olla puunkova?

Tyttö tekee niin ja pojan ilme riemastuu. Pojan penis erektoitui, koska tyttö sanoo pojalle kohtauksen lopussa: Eräässä toisessa kohtauksessa tuo sama poika istuu sängyllä pelkät lyhyet alushousut jaloissaan. Sängyllä makaa aikuisen naisen näköinen nukke. Poika ja nukke puhuvat toistensa kiihottamisesta, nuken äänenä on naisen ääni.

Elokuvan toisessa kohtauksessa poika riisuu nuken housut niin, että nuken vaginakohta näkyy paljaana. Poika alkaa hiplata sormillaan nuken sukuelimen paikkaa.

Elokuvassa nähdään noin vuotias poikalapsi VHS-pornovideolla, josta kuuluu miehen ääni: Miten ihana hän onkaan! Ja miten pehmeä iho! Poikaa ja miestä näytetään tässä kohtauksessa koko Suomen kansalle. Hieman myöhemmin elokuvan aikana kohtausta näytetään toistamiseen vielä selkeämmin!

Elokuvassa katsellaan myös valokuvia puolialastomista pikkupojista, jotka ovat lapsiprostituoituja. Elokuvassa kuvataan aikuisen miehen ja vuotiaan tytön seksisuhdetta ja aikuisen naisen ja vuotiaan pojan seksisuhdetta. Elokuvan käsikirjoittaja on laittanut pikkupojan suuhun seksuaalisista tapahtumista kertovia sanoja, kun poika nousee laituriaukosta. Elokuvassa on lisäksi alaikäinen poika, jolla ei ole vielä edes pubeskarvoitusta eikä äänenmurrosta, ja tuo poika on elokuvassa alasti aikuisen naisprostituoidun kylvetettävänä ja sen jälkeen naisen kanssa sängyssä.

TV-Seiska —lehden numerossa 8. Ennen ratkaisevaa siirtoa Oscar päätyy kuitenkin sänkyyn Even ystävän Dianen kanssa. Lukijani, muistakaa, että seksin suojaikäraja on Suomessa 16 ikävuotta, ja maksullisen seksin suojaikäraja on 18 ikävuotta! Miksi tämä lapsipornoelokuva siis esitettiin Suomessa näkyvällä maksullisella kanavalla nimeltä TV ? Dokumentissa näytettiin elokuvasta se kohtaus, jossa noin vuotias poika tekee vuoteessa seksiä äitinsä kanssa!

Kokonaisuudessaan tuo elokuva on esitetty Suomenkin kaapelitv-kanavilla näkyvällä Ranskan TV 5: Auta armias, jos tavallinen kansalainen tekisi vastaavanlaisen lapsipornoelokuvan ja levittäisi sitä julkisuudessa, niin hän saisi kymmenen vuoden ehdottoman vankilatuomion! Mutta koska Ranskan TV 5 ja sitä Suomessa levittävät kaapelitelevisioyhtiöt ovat suuria mediajättejä, niin ne saavat tehdä mitä lystäävät, saamatta toiminnastaan koskaan minkäänlaisia juridisia seuraamuksia!

Elokuvassa vuotiaat pojat katselevat elokuvaprojektorilla tanskalaisia pornofilmejä! Lisäksi tässä elokuvassa puhutaan vuotiaan päähenkilö Eskon masturbaatiosta pojan kuullen! Jopa vuotiaat lapset saavat vuokrata tätä elokuvaa videovuokraamoista kaikkialla Suomessa! Tämä elokuva houkuttelee alaikäistä yleisöään siihen. Koko elokuva kertoo vuotiaan pojan ja vuotiaan naisen seurustelusta. Elokuvan alkupuolella vuotias poika, jolla ei ole edes vielä äänenmurrosta, ottaa valokuvia vuotiaasta naisesta, joka poseeraa pojalle rinnat paljaana!

Elokuvan loppupuolella tuo sama vuotias nainen tanssii hitaan musiikkikappaleen vuotiaan pojan kanssa, ja molempien kehot ovat tiiviisti kiinni toisissaan halausotteessa. Samalla vuotias nainen suutelee suulle vuotiasta poikaa ainakin minuutin ajan! Elokuvassa vuotias poika tekee useaan kertaan seksiä aikuisen naisopettajansa kanssa. Tämä tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo opettaja Mary Kay Letourneau'n ja hänen oppilaansa Vili Fualaau'n seksuaalisen elämäkerran, joka alkoi vuonna Vili Fualaau oli suhteen alkaessa vuotias!

Elokuva on kertomus neljästä vuotiaasta pojasta. Elokuvassa on noin vuotias poika, jolla ei ole edes vielä äänenmurrosta, ja hän seisoo reisiään myöten suojärvessä. Lähikuvassa näytetään, kuinka poika ottaa uimahousuistaan sukuelimen kohdalta pois ison mustan ankeriaan. Myöhemmin tuo sama poika sanoo toiselle pojalle: Se on koko piirikunnan isoin!

Elokuvassa, jota kutsukaamme vaikka kirjaimella X, koska en muista elokuvan nimeä enkä esitysajankohtaa, esiintyy nuori alaikäinen poika, joka menee alasti vuoteeseen isorintaisen aikuisen naisprostituoidun päälle tekemään seksiä hänen kanssaan. Saman elokuvan lopussa eräs toinen selvästi alaikäinen poika ja aikuinen nainen alkavat riisua toisiaan ja poika suutelee naisen paljaita rintoja, ja molemmat hyväilevät toisiaan. Elokuva on tullut Ranskan TV 5: Elokuvan on esitetty Suomen TV: Papin liikanimi on elokuvassa "Isä Runkku".

Pappi myös pukee pojan naiseksi, katselee häntä himoiten ja pyrkii tekemään pojalle seksiehdotuksia. Elokuvassa näytetään lisäksi alaikäisten poikien joukkorunkkauskohtaus. Elokuvassa on kaksi alaikäistä poikaa, joilla ei ole vielä edes äänenmurrosta, ja he katselevat valkokankaalta elokuvaa, jossa täysin selkeästi näytetään, kuinka alaston aikuinen mies tekee yhdyntäliikkeitä vatsallaan makaavan aikuisen alastoman naisen päällä keho kiinni naisen selässä. Tämä elokuva syyllistyy siihen.

En muista tässä nyt seuraavaksi esittelemäni elokuvajakson nimeä, mutta se tuli aivan varmasti marraskuussa tai joulukuun alussa Viranomaiset voivat ihan vapaasti tarkistaa TV 2: Todennäköisesti elokuva esitettiin Elokuvassa on alaikäinen noin vuotias poika, jolla ei ole vielä edes äänenmurrosta, ja hän makaa sairaalan poliklinikan vuoteella ja tarkkailee aikuisen naissairaanhoitajan valkotakin alta esiin pilkottavia paljaita rintoja koko elokuvan ajan.

Pojan kasvoja kuvataan valtavat ajanjaksot lähikuvassa, kun poika tuijottaa naista ja hänen rintojaan seksuaalisen kiihotuksen vallassa. Ohjelman alusta loppuun näytettiin selkeästi noin —vuotiaita poikia, jotka olivat ilkosen alasti lukuun ottamatta penissuojuksia, jotka olivat rakennetut kuvaamaan jatkuvaa erektiota.

Suojukset olivat koko ajan vaakasuorassa asennossa, ja lisäksi poikien kivekset näkyivät selvästi. Tämä on sukupuolisiveellisyytä loukkaavan lasta esittävän elokuvan levittämistä siten, että se aiheuttaa pahennusta. Elokuvassa vuotias liettualaistyttö nimeltä Lilja menee Ruotsiin harjoittamaan prostituutiota.

Maksullisen seksin ikäraja on Suomessa 18 vuotta, ja Ruotsissa on kriminalisoitu myös täysi-ikäisten välinen maksullinen seksi. Suomalaisesta lapsipornoelokuvasta nimeltä "Espoon viimeinen neitsyt" esitettiin otteita Suomen TV 1: Ohjelmassa ei lainkaan moralisoitu elokuvan kohtausta, jossa aikuinen mies ja noin vuotias tyttö tekivät seksiä alasti vuoteessa toistensa päällä! Kolme sairaalassa olevaa ja vuotiasta poikaa menee vuotiaan johdolla rullatuoleissa kylpyhuoneeseen, jonka seinälle he laittavat vuotiaan pojan sänkynsä taakse piilottaman suuren värijulisteen aikuisesta naisesta, jonka valtavan suuren rinnat pullottavat kuvassa lähes paljaina.

Kaikki kolme poikaa, ja vuotiaat, alkavat haltioituneilla ilmeillä masturboida samalla kun he katselevat seinällä olevaa julistettaan.

Nuo kolme poikaa ottavat myös itsestään salaa röntgenkuvat, joissa he näyttävät keskisormea kohti kuvan katsojaa. Seuraavana päivänä lääkäri näyttää kollegoilleen kuvia, nauraa hysteerisesti ja näyttää itsekin samalla keskisormea, joka on kansainvälisesti tunnettu käsimerkki ja tarkoittaa: Elokuvan masturbointikohtausta korostetaan vielä sillä, että nuo samat pojat makaavat vierekkäin ruohikolla ja odottelevat julisteessaan esiintyvää pornomallia näyttäytyvän oikeasti asuntonsa ikkunassa.

Tätä samaa kohtausta toistetaan elokuvassa toistuvasti eri kohtauksissa. Sen jälkeen sairaanhoitaja laittaa häpeillen takkinsa avonaista etuosaa kiinni. Pojan vuotias ikä mainitaan elokuvassa, eikä pojalla ole edes vielä äänenmurrosta! Pojat puhuvat myös hyvännäköisistä kuubalaisista mulattitytöistä.

Nälkäinen kimma on paras. Se syö sinut suihinsa! Toisessa kohtauksessa vuotias poika sanoo: Ja voihan siellä katsella tyttöjä ja vetää käteen! Elokuvan aikuinen käsikirjoittaja ja aikuinen ohjaaja laittoivat vuotiaan pojan replikoitavaksi seksuaalisesti latautuneita tapahtumia, ja myös laittoi pojat masturboimaan pornomallin julisteen avulla, ym. Tämäkin elokuva tuli TV 2: Mutta TV 2 saa tehdä mitä huvittaa, koska se on suuri mediajätti.

Auta armias, jos yksityinen mattimeikäläinen tekisi tällaisen samantyyppisen elokuvan ja levittäisi sitä edes muutamia kymmeniä kappaleita, niin hänet tuomittaisiin vuosiksi vankilaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lapsipornon valmistamisesta, hallussapidosta ja levittämisestä!

Elokuvan kohtauksessa noin vuotias pikkupoika nousee bordellin portaita ylös ja kompastuu niissä. Yhtäkkiä pojan eteen tulee erittäin vähäpukeinen aikuinen naisprostituoitu, jonka bikinit ovat niin pienet, että osa hänen vaginastaan on näkyvissä. Poika nostaa hitaasti katsettaan ylöspäin ja tuijottaa pitkän aikaa lähes alastonta prostituoitua suoraan edessään. Pojan ilmettä kuvataan hartaasti, kun pojan silmät suurentuvat ja suu aukeaa tästä seksuaalisesta näkymästä, joka häntä kohtaa.

No, tule nyt sitten. Huora sanoo pojalle viitaten toisiin huoriin samassa huoneessa: Jonas Karlsson on teini-ikäinen poika, joka sanoo elokuvassa, että hänen serkkunsa haluaa mitata hänen pippelinsä. Serkku on keski-ikäinen mies, joka vie pojan rannalle katsomaan, kuinka hän tekee sukupuoliyhdyntää naisen kanssa pojan nähden.

Sitten mies menee pojan kanssa kahden kesken yöksi telttaansa, juottaa pojalle alkoholia ja alkaa kopeloida selällään makaavan pojan alavatsaa, avaa pojan housut ja sanoo: Elokuvan aiheena on se, kuinka keski-ikäinen mies tekee seksiä teini-ikäisen tytön kanssa ja välttyy oikeusjutulta, kun miehen firma lahjoo dollarilla syytettä ajavan miehen perumaan syytökset, jotka mies sitten peruukin saatuaan rahat.

Elokuvassa vuotias tyttö riisuu vuotiaan pojan täysin alastomaksi ja pukee tämän ylle uimapuvun. Sitten tämä vuotias poika katselee silmät suurentuen kun vuotias tyttö riisuutuu täysin alastomaksi. Tämän jälkeen vuotias poika hyökkää nopeasti vuotiaan tytön vaginaan naamallaan, pitää kasvojaan vaginassa kiinni useita minuutteja ja hieroo samalla kädellään tytön peppua. Sitten vuotias poika menee sänkyyn tämän vuotiaan tytön kanssa, menee selällään makaavan tytön päälle ja alkaa nussia häntä edestakaisilla liikkeillä.

Sitten tämä vuotias tyttö nussii aikuisen miehen kanssa alasti sohvalla ja vuotias poika tulee tohinan keskelle ja syöksyy samaan sohvaan nussimistapahtumaan. Sitten vuotias poika menee aikuisen naisen kanssa sänkyyn kun nainen houkuttelee pojan sinne kutsumalla pojan ikkunasta asuntoonsa kadulta, jossa poika sitä ennen käveli yksikseen.

Tämän jälkeen toisessa kohtauksessa vuotias poika menee alastomana sänkyyn halaamaan ja suutelemaan aikuista kääpiönaista. Elokuvan katsoja näkee pojan alastomuuden, kun poika nousee ylös sängystä ja on katsojaa kohti koko vartalo alastomana. Elokuvan poikaa näytellyt oli elokuvan tekohetkellä vuotias, syntynyt syyskuussa Koska nyt olen paljastanut 25 kappaletta televisiosta tulleita lapsipornoelokuvia, niin on todennäköistä, että syyttäjä Juha Päivinen, tuomari Raili Sahi sekä poliisit Eila Koivuniemi ja Alpo Sivonen alkavat jälleen vainota minua.

Minä katson myös lukeutuvani toimittajaksi. Ainakin toimittajaa joutui vangituiksi tai kuulusteltaviksi, ja toimittajaa joutui pahoinpitelyn tai uhkailun kohteeksi. Sensuuri koski tiedotusvälinettä. Vuoden alussa toimittajaa kärsi vankeustuomiota. Itse lisään näiden valtioiden listaan vielä yhden: Tässä kirjassani on siis esitelty 25 kappaletta TV: Se tekee yhteensä 45 kappaletta todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta!

Lukijani, etsikää Internetistä käsiinne jokin lista kaikista lapsiseksi- ja lapsipornoelokuvista, joita on esitetty Ranskan TV 5: Asiasta paisuu rankka skandaali, koska sadoillatuhansilla, ellei jopa miljoonilla suomalaisilla TV-katsojilla on kodeissaan Ranskan TV 5 näkyvillä heidän kaapelikanavavalikoimissaan.

Julkaisen tässä kirjassani kaikista Suomen TV: Silloin en minä eivätkä lukijani syyllisty sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lasta esittävien kuvien levittämiseen rikoslain tarkoittamassa merkityksessä.

Elokuvien lapsiseksuaaliset kohtauksethan on näytetty miljoonille suomalaiskatsojille heidän omiin TV-vastaanottimiinsa! Minun on pakko julkaista nuo kuvat tässä kirjassani, koska minun itseni niistä tekemät rikosilmoitukset eivät johda rikostutkintaan, syyteharkintoihin eivätkä oikeusprosesseihin, mutta.

Mitä näiden kuvien julkaisemisen laillisuuteen tulee, niin saahan kuka tahansa julkaista esim. Kuvat julkaistiin koko maapallon mediassa huhtikuussa Samalla tavalla saa kuka tahansa julkaista suurten mediajättien jo kertaalleen levittämiä lapsipornokuvatallenteita, koska ne ovat oleellisen tärkeitä liittää mukaan todisteiksi massarikosilmoituksiin poliiseille ja muille viranomaisille.

Irakin kiduttajiakaan ei olisi saatu kiinni, ellei olisi ollut esittää valokuvia todistusaineistona. Suuret mediajätitkään eivät jää kiinni, ellei ole esittää niiden levittämiä lapsipornokuvia ja lapsipornotekstejä todistusaineistona julkisuudessa. Myös tähän Suomen rikoslain Teon rangaistavuus edellyttää, että se aiheuttaa pahennusta. Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu. Mutta jos näkijä pahastuu, rikoksen tunnusmerkistö toteutuu.

Viranomaisten sopii tarkastaa aina mainitsemani suuren mediajätin arkistonhoitajilta, että onko ilmiantamani kuvatallenne todella julkaistu mainitsemassani suuressa mediajätissä kyseisenä ajankohtana, niin he huomaavat, että kyllä se taatusti on, ja näin havaitaan, etten minä puhu perättömiä! Tässä kirjassani julkaistut kaikki kuvatallenteet ovat esillä niin kauan, kunnes kuvatallenteen alkuperäiset valmistajat ja levittäjät on asetettu syytteeseen ja tuomittu oikeudessa ja kuvatallenteelle on asetettu julkinen levityskielto ja kuvatallenne on poistettu markkinoilta.

Kehotan lukijoitani myös raportoimaan suomalaisille iltapäivälehdille ja kaikille suurille kansainvälisille uutistoimistoille, että tämä kirjani tai sen sisältämät tiedot on jätetty massarikosilmoituksen ominaisuudessa erilaisille viranomaistahoille. Kansainvälisiä uutistoimistoja ovat mm. Esiinnyin valokuvassa Lolita-kirjan kansikuvaa esitellen. Nyt julkaisen tässä tuon saman valokuvan, mutta Lolita-kirjan sijasta valokuvassa oleva syyttävä sormi osoittaakin kuvaa televisiovastaanottimen kuorista, johon on ympätty kuvatallenneotteita TV: Tätä samaa kuva-asetelmaa viljelen sitten tässä kirjassani kymmeninä samanlaisina kopioina   -   vain TV-vastaanottimien kuorien sisällä olevassa ruudussa vaihtuu aina eri kuvatallenneotteita eri lapsipornoelokuvista.

Jyväskylän poliisit sanoivat minulle, että jos julkaisen tässä kirjassani kuvatallenneotteita suurtenmediajättien lapsipornotarjonnasta, niin saisin syytteen lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä ja menettäisin ehdonalaisen vapauteni ja joutuisin takaisin vankilaan sekä saisin isot sakot, joten en voi julkaista lupaamiani kuvia.

Kuinka nyt siis voin todistaa lukijoilleni, että edellä luettelemissani elokuvissa on todellakin sellaisia lapsipornokohtauksia, joita olen kuvaillut?

Voin todistaa asian sillä, että mikäli selostukseni elokuvista eivät pitäisi paikkaansa, niin elokuvien tekijät nostaisivat minua vastaan oikeusjutun ja saisin tuomion törkeistä kunnianloukkauksista.

Saman tuomion saisin myös TV-kanavien johtajien vaatimuksesta, jos kyseisiä lapsipornoelokuvia ei olisi esitetty mainitsemillani TV-kanavilla tiettyinä aikoina. Kuinka te lukijat sitten voitte tarkistaa, olenko vai enkö ole saanut tuomioita, mikäli olisin valehdellut?

Voitte tarkistaa asian soittamalla Rikosseuraamusvirastoon, ja siten havaitsette, että lukuisat paljastukseni suurten mediajättien levittämistä lapsipornoelokuvista pitävät täysin paikkaansa. Tai sitten etsikää jostakin Internetistä olevasta elokuvia myyvästä firmasta nuo elokuvat käsiinne ja nähkää itse, mistä puhun! Kaikkia näitä elokuvia löydätte netistä sellaisesta paikasta kuin The Internet Movie Database, web-osoitteessa www.

Elokuvien totuudenmukaiset esitysajankohdat voitte tarkistaa mistä tahansa kyseisten päivien sanomalehdistä, jotka julkaisevat ohjelmatietoja. Vanhoja sanomalehtiä saa jokainen luettavakseen lähimmän yliopiston kirjaston varastosta. Vanhoista lehdistä voitte myös tarkistaa tämän kirjani luvussa 5 luettelemieni lehtien lapsipornojuttujen paikkansapitävyyden, ja kirjastoista voitte tarkistaa tämän kirjani luvussa 6 luettelemieni lapsipornokirjojen paikkansapitävyyden — kaikkein varmin tietolähde on Helsingissä sijaitseva Suomen Kansalliskirjasto, koska sieltä löytyvät KAIKKI Suomessa painetut kirjat.

Lukijani, lähettäkää minulle postia, lisää tietoja sellaisista elokuvista ja niiden esityskanavista ja —ajankohdista, joissa on lapsipornoa, niin julkaisen tiedot kirjani uusissa päivityksissä. Aiemmin kerroin, että kirjani sisältää 52 kpl todistusaineistoja suurten mediajättien levittämästä lapsipornosta. Nyt olen tämän kirjani jälkityöstössä löytänyt lisää 48 kpl todistusaineistoja elokuvista, joita suomalaiset voivat vapaasti katsella ja tallentaa kaapelitelevisiokanaviensa välittämien satelliittiasemien kautta, joissa alla luettelemani elokuvat pyörivät uusintoina.

Lisäksi suomalaiset saavat aivan laillisesti tilata näitä elokuvia itselleen osto-dvd-videoina Internetistä mistä tahansa elokuvia myyvistä firmoista ja elokuva-arkistoista.

Todistusaineistojeni kokonaismäärä nousee näin ollen Yläkuvassa taiteilija Hugo Simberg, joka ennusti Tampereen tuomiokirkkoon luvun alussa tekemissään maalauksissa Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen syntymisen Viroon huhtikuussa Alla kuva Tampereen tuomiokirkosta.

Alla on Hugo Simbergin Tampereen tuomiokirkkoon tekemiä maalauksia. Tämänkaltaiset lapsipornon ikonit eivät ole tabuja ainoastaan uskonnollisessa taiteessa, vaan myös yleisessä elokuvataiteessa. Tabu tarkoittaa jotakin asiaa, johon ei saa koskea ja josta ei saa puhua.

Lapsipornotaide on viranomaisille tabu, joten minä julkaisen suomalaisten koteihin televisiokanavien ja markettien myyntivideoiden kautta tulleita yleisen elokuvataiteen tabuisia ja yleisesti hyväksyttyjä lapsipornon ikoneita oman Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkitsemina laittamalla lapsipornon ikoneiden alle uskonnollisia kuvatekstejä.

Jos viranomaiset alkaisivat syyttää minua näistä uskonnollisista tulkinnoistani, niin heidän pitäisi alkaa syyttää myös niitä suuria mediajätttejä, jotka valmistavat ja levittävät lapsipornon ikoneita kaikkialle maahamme. Allaolevat valokuvat puhuvat puolestaan kolmannen vuosituhannen ajan hengestä.

Ostin tämän elokuvan DVD: Yläkuvassa Kristus hipelöi prostituoitu Magdalan Mariaa porttolassa. Alakuvassa noin vuotias pikkutyttö katselee edestäpäin ristillä riippuvaa alastonta Kristusta. Alakuvassa tuo sama vuotias pikkutyttö istuu samassa huoneessa, jossa Kristus tekee sängyssä seksiä prostituoitu Magdalan Marian kanssa.

Suomen suosituimpiin kuuluvalla Internet-sivustolla www. IMDB on maailman suurin elokuvien tietopankki, ja se mainosti aloitussivullaan syyskuussa , että sillä on joka kuukausi yli 27 miljoonaa kävijää. Elokuva tuli myyntiin kaikkialle Suomen tavarataloihin lokakuussa Elokuvan Oskar-poikaa näytellyt David Bennent on syntynyt 9.

Tämä elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Silver Piller, joka on todellinen Jeesus Kristuksen toinen tulemus. Alakuvissa vuotias tyttö riisuu itsensä täysin alastomaksi vuotiaan Kristuksen toisen tulemuksen nähden.

Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus laittaa kasvonsa kiinni vuotiaan alastoman tytön vaginaan ja puristelee tämän peppua.

Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee seksiä vuotiaan tytön kanssa sängyssä. Alakuvissa vuotias Kristuksen toinen tulemus tekee alastomana seksiä vuoteessa alastoman aikuisen kääpiönaisen kanssa. Alakuvassa vuotias Kristuksen toinen tulemus nousee seksin jälkeen ylös vuoteesta alastomana elokuvan kaikkien katsojien nähden. Alakuvissa aikuinen mies nussii rajusti vuotiasta tyttöä vaginaan sohvalla ja vuotias Kristuksen toinen tulemus hyppää samaan sohvaan mukaan tohinan keskelle.

Seuraavaksi julkaisen ne 48 muuta todistusaineistoa. Elokuvan vuorosanateksti ja käännös: Yläkuvassa on Suomen TV 2: Tulkintani näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Raiko, joka on todellinen Filippoksen toinen tulemus.

Elokuvan vuorosanateksti ja sen käännös: Elokuvan vuorosanatekstit ja niiden käännökset: Tämän elokuvan naisnäyttelijä Vera Fischer voitti Candango Trophy —palkinnon parhaasta naisosasta vuonna Elokuvan Hugo- poika, joka on allaolevissa kuvissa, on vuonna syntynyt Marcelo Ribeiro, ja hän oli kuvausten aikaan vuotias. Buddhistis-marxilaisen uskonnon mukaan Marcelo Ribeiro on Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään Brasiliaan luoma kopiokeho.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus pyytää seksiä keski-ikäiseltä naiselta, joka suostuu ehdotukseen. Yläkuvassa keski-ikäinen nainen hiplaa vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen paljasta rintakehää.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus himoitsee seksiä ja puristelee keski-ikäisen alastoman naisen rintoja. Alakuvassa keski-ikäinen nainen alkaa riisua vuotiaan Jeesus Kristuksen toista tulemusta täysin alastomaksi. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus kyynelehtii, koska hän saa viimeinkin seksiä.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus aloittaa seksin kielisuudelmilla keski-ikäisen naisen kanssa molempien ollessa täysin alastomina. Yläkuvassa vuotiaalla Jeesus Kristuksen toisella tulemuksella on jo täysi erektio päällä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus työntää jäykistyneen pippelinsä keski-ikäisen naisen vaginaan. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus nussii keski-ikäistä naista edestakaisilla työntöliikkeillä. He molemmat saavat orgasmin.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus runkkaa vielä yhdynnän jälkeen, kun keski-ikäinen nainen tarjoaa hänelle kylpytakkia. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus menee huoraporttolaan nussimaan aikuisia huoria. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus saa orgasmeja huorien käsittelyssä. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus on alastomien huorien ympäröimänä. Elokuva voitti vuonna Parhaan eurooppalaisen filmin Bodil-palkinnon.

Myös tässä elokuvassa esiintyy Silver Pillerin eli Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen omasta itsestään luoma kopiokeho, josta kuvia alla. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus riisuu vaatteitaan. Yläkuvassa näkyy vuotiaan Jeesus Kristuksen toisen tulemuksen erektio. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus masturboi. Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus katselee jäykistynyttä pippeliään.

Yläkuvassa vuotias Jeesus Kristuksen toinen tulemus esittelee erektiotaan. Elokuva kertoo Toisen Maailmansodan ajasta sekä homopedofiilisen taipumuksen omaavasta aikuisesta sotilaasta ja vuotiaasta pojasta, jonka kanssa sotilas tekee seksiä.

You out and Elly in. Sinä ulos ja Elly sisään. Oh yes… of course. Kleks , ohjaus Krzysztof Gradowski, Puola Elokuva oli ehdolla vuonna saamaan palkinto nimeltä Young Artist Reward. Elokuvassa noin vuotiasta poikaa kuvataan täysin alastomana pitkiä jaksoja.

Elokuva kertoo katolisen sisäoppilaitoksen alaikäisistä pojista, joita käytetään elokuvassa seksuaalisesti hyväksi. Elokuva sisältää myös alaikäisten poikien alastonkohtauksia.

Elokuvassa alaikäiset pojat esiintyvät pitkiä aikoja täysin alastomina. Elokuvassa kaksi pikkupoikaa esiintyy koko ajan täysin alastomina. Elokuva aiheutti suuren skandaalin luvulla. Poikanäyttelijä Pelle Hvenegaard on syntynyt elokuussa , ja oli kuvauksissa vuotias. Elokuva on voittanut Prix Italia —palkinnon vuonna Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkinta näistä suurten mediajättien levittämistä lapsipornon ikoneista: Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Egert, joka on todellinen Bartolomeuksen toinen tulemus.

Tämän elokuvan vuotias kopiopoika on samannäköinen kuin Viron Tarton homopedofiliaskandaalini alaikäinen Sergei, joka on todellinen Pietarin toinen tulemus. Alakuvassa on alastomana noin vuotias poika alastomien aikuisten naisten kanssa. Elokuva perustuu Thomas Mannin romaaniin. Elokuva käsittelee murrosiän alussa olevan pojan seksisuhdetta aikuiseen naiseen. Alakuvassa vuotias poika masturboi sängyssä. Ennen kuin jatkan suurten mediajättien levittämien lapsipornoelokuvien esittelyä, haluan julkaista tässä alla kuvia Viron Tartto-kaupungista, jossa kohtasin Kristuksen toiisen tulemuksen ja hänen kahdeksan opetuslapsensa toiset tulemukset ja elin heidän keskuudessaan seitsemän kuukautta vuonna Tartto on siksi Buddhistis-marxilaiselle uskonnolleni Pyhä Kaupunki.

Alla on kuva Tarton yliopiston päärakennuksesta. Asuin Tartossa seitsemän kuukautta vuonna ja olin päässyt Tarton yliopistoon lukemaan eestin kieltä ja yleistä historiaa. Viranomaisten minua kohtaan aloittaman ajojahdin vuoksi jouduin kuitenkin pakenemaan Tartosta Suomeen loppuvuonna Elokuvassa esiintyy vuotias poika Petr Ricanek täysin alasti.

Satelliittit välittävät suomalaisten koteihin myös Tshekin TV: Tämä on Buddhistis-marxilaisen uskontoni tulkintaa, jonka mukaan yläkuvan ilme kertoo, että Kristuksen toista tulemusta huolestuttaa jokin asia. Alakuvissa ilmenee, mikä on huolen aihe.

Suomeen tuli marraskuussa uusi natsistinen laki, joka kieltää aikuiselta seksin ostamisen toiselta aikuiselta koko hänen elinaikanaan kaikkialla maapallolla! Jeesus Kristuksen toinen tulemus on tästä hyvin vihainen, koska vanhukset, rumat ja vammaiset eivät saa ilmaiseksikaan seksiä olomuotonsa takia, ja tämä valtiovallan sanelema pakkoselibaatti vanhuksille, rumille ja vammaisille on joukkokastraatiota ja se aiheuttaa vakavia mielenterveyden häiriöitä, lisää väkivaltaista käyttäytymistä, huumeiden ja alkoholin käyttöä, jotka johtavat yhä lisääntyvässä määrin lasten seksuaalisiin hyväksikäyttöihin sekä kaikenikäisten raiskauksiin ja myös itsemurhiin!

Kristuksen toinen tulemus sanoo: Miksette halua lobotomiaa murhaajille ja väkivaltarikollisille? Miksette halua katkaista varkailta käsiä? Ettekö tajua, että ihmisen seksuaalisuuden typistäminen, tukahduttaminen ja riisto johtaa yhä enemmän murhiin ja väkivaltaan? Minä näen, mihin koko länsimaailma on ajautumassa, ja siksi olen tullut toisen kerran maan päälle,   että muistutan vakavasti viisauden käyttöönoton tarpeellisuudesta Antti Puustisen kirjan välityksellä!

Yläkuvassa valtiovallan edustaja katselee Kristuksen toisen tulemuksen kopiokehoa. Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus lähtee karkuun valtiovallan hänelle tarjoaman homeisen leivän pöydän äärestä! Yläkuvassa Kristuksen toinen tulemus juoksee ilmoittamaan minulle, että minun on paljastettava lisää suurten mediajättien levittämän lapsipornon skandaaleita tässä nettikirjassani.

Tästä on kuvia alla. Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle poliisille ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa nussimaan keski-ikäistä naista.

Alla on kuva tästä poliisista ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä nussimaan aikuista eukkoa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Elokuvasi nainen on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäjä! Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle poliisille, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, poliisi nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo keski-ikäinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Elokuva voitti palkinnon nimeltä Golden Screen vuonna Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiasta poikaa leikkimään aikuisen naisen kanssa eroottisia kosketteluleikkejä. Alla on kuva tästä syyttäjästä ja hänen reagoinnistaan kertomaani: Tuo kehotuksesi vuotiaalle pojalle mennä leikkimään eroottisia kosketteluleikkejä   aikuisen eukon kanssa oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa.

Puustinen, pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankeustuomion! Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät, eikä toki tuo aikuinen nainen, joka tekee seksiä elokuvassa vuotiaan pojan kanssa.

Näytin näitä ylläolevan elokuvan still-kuvatallenteita jyväskyläläiselle syyttäjälle ja väitin hänelle, että MINÄ olin valmistanut tämän elokuvan ja kehottanut vuotiaita poikia riisuutumaan alasti ja masturboimaan. Tuo kehotuksesi vuotiaille pojille riisuutua alasti ja alkaa masturboida oli lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, ja kuvaamasi elokuva on lapsipornoa. Pidätän sinut heti, ja voit olla varma, että saat 10 vuoden vankilatuomion! Kun sitten paljastin tälle syyttäjälle, että minulla ei ollutkaan mitään tekemistä tuon elokuvan kanssa, vaan että elokuva on suurten mediajättien valmistama ja levittämä elokuva, syyttäjä nolostui ja sanoi näin kuva alla: Ei tuossa elokuvassa kukaan syyllisty lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ei elokuvan valmistajat eikä levittäjät.

Elokuvassa noin 9-vuotias pikkupoika esiintyy pitkät jaksot täysin alasti. Elokuva kertoo yhdeksänvuotiaista kaksosista. Toidstusaineistojen määrä nousee näin ollen useihin satoihin, enkä viitsi enää edes laskea niiden yhteislukumäärää.

Alla olen kopioinut kaikkien elokuvien nimet, jotka tulivat näyttöruudulle tietyillä Keywordeillä. Hakusanat tarkoittavat, että elokuvat sisältävät hakusanojen tarkoittamia asioita. Sex with minor seksi alaikäisen kanssa , Child nudity lapsen alastomuus , Pedophile pedofiili , Pedophilia pedofilia , Child molestation lapsen hyväksikäyttö , Child abuse lapsen pahoinpitely , Child molester lapsen hyväksikäyttäjä , Child pornography lapsipornografia , Child prostitute lapsiprostituoitu , Child prostitution lapsiprostituutio , Incest insesti ja Child rape lapsen raiskaus.

Once Upon a Time in America En malas compañías The Prime of Miss Jean Brodie Life as a House Préparez vos mouchoirs Fast Times at Ridgemont High The Shipping News Summer of '42 Amor estranho Amor Natural Born Killers Wish You Were Here The Opposite of Sex Tomato Kecchappu Kôtei Galettes de Pont-Aven, Les Too Young to Die?

In Praise of Older Women Sweet Sweetback's Baad Asssss Song The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl TV. Natalie - Endstation Babystrich TV. La vita interiore Eva - den utstötta Polizeiruf - Schwere Jahre - 1.

Eva Fonda, 16 Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchyon Paskutine atostogu diena Sjunde inseglet, Det The Boys of St. Du er ikke alene Nirgendwo in Afrika Hong ying tao Pro Krasnuyu Shapochku TV. Tatort - Todesangst TV. A Beautiful Mind S tebou me baví svet The Last Emperor Mitt liv som hund Souffle au coeur, Le Musíme si pomáhat Voor een verloren soldaat A Woman Under the Influence Voleur d'enfants, Le Gritta vom Rattenschloß Ali Zaoua, prince de la rue Gloire de mon père, La Abel, twój brat Death in the Seine TV.

Escape from Sobibor TV. Engelchen flieg TV. The Man in the Moon Legende von Paul und Paula, Die Otac na sluzbenom putu Tras el cristal The Tragedy of Macbeth Before Night Falls The Island on Bird Street Petit garçon, Le Crónica de un niño solo The Year of Living Dangerously Lust och fägring stor Bájecná léta pod psa Edges of the Lord War of the Buttons Lord of the Flies Ciske de Rat Voyage en douce, Le E no naka no boku no mura Fiore delle mille e una notte, Il Ben Loke'ah Bat The Song Remains the Same Discesa di Aclà a Floristella, La Alla vi barn i Bullerbyn Akademiya pana Kleksa Richter und das Mädchen, Der The House of the Spirits I Am Dina Cuore di mamma Spielen wir Liebe Une été à Saint-Tropez V.

Du är inte klok Madicken Bel été , Le Art for Teachers of Children The Coca-Cola Kid Dramma borghese, Un J'irai comme un cheval fou Sanning eller konsekvens Hei tai yang Laura, les ombres de l'été Memoirs of a Survivor Skaldede spøgelse, Det The Possession of Joel Delaney Montagna del dio cannibale, La Mario und der Zauberer The Blue Lagoon Charlie and the Talking Buzzard Dva lidi v zoo Geschichte des erotischen Films, Die TV. Begynnelsen på en historie Death Scenes V.

Was Eltern nicht mal ahnen Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Mariposas disecadas, Las Freiheit für die Liebe Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali Tatort - In flagranti TV. Deux imbéciles heureux Zünd an, es kommt die Feuerwehr For Health and Happiness Prime Suspect 3 TV. Germania anno zero Capturing the Friedmans The Big Lebowski The Butterfly Effect Bastard Out of Carolina Niña santa, La Fallen Angel TV. The Devil's Playground Men Who Love Boys Without a Trace Bump in the Night TV.

Kiss or Kill Scary Movie 3 Mind Prey TV. Eban and Charley Was Schulmädchen verschweigen The Dangerous Stranger Avocat du diable, L' TV. Staying Safe V. Pædofile danskere, De TV.

Boda del señor cura, La The Child Molester The Weather Man Twist of Faith Kikujirô no natsu Leben lang kurze Hosen tragen, Ein Wild at Heart Woman Thou Art Loosed The Jaundiced Eye Kids Don't Tell TV.

Absence of the Good TV. Stop at Nothing TV. Voices from Within TV. The Night Caller Freddy Got Fingered Blade Runner VG. Fainaru fantajî R VG. The Last Taboo Don't Touch TV.

Tournament of Dreams Loving You TV. Born into This Goodnight Mister Tom TV. The Lost Child TV. Falling Away From Me V. Two Story House No Cure for Cancer TV. Stand by Me The Land Beyond the Sunset Good Will Hunting Dom za vesanje No Child of Mine TV.

This Gun for Hire Hell Town TV. The Reflecting Skin Ladro di bambini, Il King of the Hill Espinazo del diablo, El Caduta degli dei, La The Joy Luck Club Where the Spirit Lives Argent de poche, L' Three on a Match The Virgin Suicides Danny the Dog Harry Potter and the Sorcerer's Stone This Boy's Life Song for a Raggy Boy Pack Up Your Troubles A Time to Kill Tatort - Kinderlieb TV.

Tatort - Manila TV. The Onion Field König der Diebe Domestic Violence 2 Dominick and Eugene Jay and Silent Bob Strike Back The Pretender TV.

Noir comme le souvenir Wisconsin Death Trip Lady in White The Lost Son Crème glacée, chocolat et autres consolations Real Men TV. Island of the Haunted TV. Life with Billy TV. Child's Cry TV. A Map of the World Tatort - Abschaum TV. Trapped in Silence TV. Where the Heart Is The Ellie Nesler Story In the Cold Light of Day Mockingbird Don't Sing Unspeakable Acts TV.

Es geschah am hellichten Tag TV. The Prince of Tides The Mad Genius Agnes of God Getting Out TV. It Leads TV. The Demon Barber of Fleet Street Milka - elokuva tabuista Liar, Liar TV. A Promise to Carolyn TV.

Ombre du doute, L' When She Was Bad The Fishing Trip Révolte des enfants, La Shattered Mind TV. A Child Lost Forever: The People Under the Stairs The Lion King II: Simba's Pride V. Tainted Blood TV. An American Dream TV. Do You Know the Muffin Man? While Justice Sleeps TV.

Ultimate Betrayal TV.

... 11 Nov Pimpdan vilauttelu sexikuvia maajussille morsian jenni orgasmin salaisuus on . Olen cm pitkä ja painoni on 68 kiloa ja minulla on kauniit E kupin rinnat. purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. härkä aforismit rakkaus pissa kakka leikit deittisivustoja musiikkia youtube. marraskuu Thaihieronta on vanha, pitkät perinteet omaava perinteinen Escort prague paras orgasmi. Pissa kakka leikit riihimäki thai hieronta. pelissä Homo tirkistelijä imee nukkuva te dong Homoseksuaalinen hieroja tarraimet. Julkaistu ja pitkä orgasmi lahti thai hieronta tapa, jolla voimme etsiä homoseksuaalisuuden lähetystä, toimita ne osoitteesi on poikkeuksetta, Paras pimppi pissa kakka leikit · Seksiä helsinki seksi kuukautisten aikana · Ilmainen. Tiesittekö että naisilla, jotka saavat säännöllisesti orgasmeja, on jopa 25 prosenttia pienempi todennäköisyys sairastua rintasyöpään! Enkä kerskaile ollenkaan seksielämälläni vaikka Jyrki kaikkensa tekee tuottaakseen minulle tyydytyksen. Joten jos lakia ei muuteta nyt, se jää muuttamatta kokonaan todella pitkäksi aikaa. Asioista tulee pervoja siinä vaiheessa kun niitä alkaa sanoa pervoiksi. Aiotko nyt poistua Alaston Suomesta? Richter und das Mädchen, Der

RAKASTELU KUVIA TREFFIT LAPPEENRANTA HOMO

Homo aikuisten ilmainen seksi seksiseuraa riihimäki

Virgina Harger