Pikkuhousujen myynti seksi kuukautisten homoseksuaaliseen aikana

Sinunkin olisi syytä lukea tarkemmin ihmisen sukupuolisuudesta Transtukipisteen nettisivulta http: Ja miehellä on rinnat. Ei aivan noin Hermafrodiitilla tarkoitetaan täydellista kaksineuvoisuutta, eli on molempien sukupuolten toimivat sukuelimet.

Ihmisellä tuo on erittäin harvinaista ja tunnetaan vain muutama ihminen maailmassa. Se että naisella kasvaa tuuhea rintakarvoitus on hirsutismia ja jos miehellä kasvaa rinnat, kyseessä on gynekomastia. Mikäs on mies jolla on peniksen lisäksi synnytys aukko ja kohtu?

Ja mikäs on nainen jolla on kohdun lisäksi penis? Millä nimellä näitä kutsutaan vai tuleekos automaattisesti peniksen omistajasta mies jolla on synnytys elimetkin ja entäs jos tällainen on aivan tytön näköinen ja oloinen.. Ihmislajin sukukunnat ovat naisenpuoli ja miehenpuoli. Minusta on kaikkein mielekkäintä sanoa, että sukupuolia on kaksi, nainen ja mies, ja perustella tämä väite biologisella perimällä. Ihmislajin edustajista aina n.

Ja tällä biologisesti todistettavalla tavalla y-kromosomi on ratkaisevassa osassa: Ne joilla on y-kromosomi ovat miehiä, ja ne joilla sitä ei ole ovat naisia. Ihmisen sisäiset kokemukset omasta sukupuolestaan, mutta aivan samoin myös esim. Kuitenkaan meidän ei tule rakentaa systemaattista järjestelmää näiden sisäisten kokemusten, jotka ovat hyvin vaihtelevia ja yksilöllisiä, varaan.

Tuo kromosomimäärittelysi menee pieleen. Ihmisellä kromosomit voivat olla muutakin kuin XX tai XY. Kromosomeista ei voi päätellä ihmisen sukupuolta. Jonkun asian voi jakaa puoliksi, mutta asialla voi myös olla monta puolta, jne.. Ja tuo on täysin yhdentekevää semantiikkaa muutenkin. Englanninkielessä sukupuolta ei käsitellä puoli-sanalla.

Muissa kielissä ne sanat ovat mitä sattuu, ei "puoli"-jotain. Miten joku suomenkielinen sana nyt yhtäkkiä loogisesti todistaa kaiken tuon ja on joku universaali lähtöpiste? Oletko edes katsonut "puoli"-sanamuodon etymologiaa mistään suomenkielen osalta? Kromosomi on yksi biologinen sukupuoleen liittyvä ominaisuus monien joukossa, joista yksikään ei ole "eniten" määräävä. On herttaisen yhdentekevää sekin mitä sinä ajattelet asiasta "loogisesti" päässäsi.

Tosin päinvastaistakaan siis että se EI olisi tasan ei ole todistettu. Tapahtuu raskaudenaikaisia onnettomuuksia, jotka johtavat keskenmenoihin, ihmiset tekevät abortteja ym. Pointti sen sijaan on siinä, että kromosomaalisella tasolla kaksijakoisuus on selvästi havaittavissa, kun yksilön perimää tutkitaan. Y-kromosomi yksilön sukupuolikromosomistossa tuottaa miehen. Jos yksilöllä sen sijaan ei ole y-sukupuolikromosomia, hän on nainen.

Sukupuolikromosomeja tutkimalla voi päätellä ihmisen sukupuolen, ja tiedät sen itsekin. Joko sinulla on oikeasti ongelmia luetun ymmärtämisessä tai sitten teeskentelet, ettet ymmärtänyt tekstiäni kuten arvelen. En väittänyt, että "suomen kielen sana 'sukupuoli' todistaisi, että sukupuolia on kaksi", vaan sukupuoli-sanaa käsittelevä viestini oli vastaus kirjoittajalle, joka ei ymmärtänyt käsitteen semanttista viittausta kaksijakoisuuteen.

Todellisuus ei ei rakennu kielellisten muotojen varaan. Olen iloinen, että olet kanssani samaa mieltä siitä. Tiedän varmasti ettei Y kromosomi ole ehdoton määrittelemään henkilöä mieheksi. Omalta osaltani tiedän että kromosomini on XY ja kätilö määritteli syntyessäni pojaksi. Kuitenkin olen nainen, nykyisin myös virallisesti.

Ystäväni määriteltiin syntyessään tytöksi, hän kasvoi tyttönä naiseksi nykyisinkin on täysin nainen fyysisesti ja juridisesti , kuitenkin myös hänellä on kromosomit XY. Eli päätelmäsi ei ole pätevä ja lääketiede tietää sen, mutta näköjään tavikset eivät voi sitä ymmärtää.

Lääkärit tietävät ettei kromosomeja tutkimalla voida määritellä varmasti ihmisen sukupuolta, sen vuoksi mm. Urheilussakin kromosomitutkimukset sukupuolen määrittelemiseksi on lopetettu saman syyn vuoksi. Ylivoimaisesti suurimmalla osalla tuo X ja Y kromosomi tuottaa nais- ja miessukupuolen, mutta sitä ei voi yleistää koskemaan kaikkia ihmisiä. XXX sukupuolikromosomiyhdistelmää ei ole havaittu.

Kuten tuossa yllä toinen kirjoittaja sanoi, sisäisten kokemusten maailma on tulkinnanvarainen ja äärisubjektiivinen, joten se ei kelpaa ilman minkäänlaisia rajoituksia pohjaksi universaalille sukupuolilaille lainasin tässä kantilaista terminologiaa kun en keksinyt parempaa käsitettä. Edes cisseissä kukaan ei ole mikään "absoluuttinen nainen" niin miksi transihmisen pitäisi saada tunnustusta sellaisena?

Et ole sanonut, että sana 'sukupuoli' todistaisi mitään, sanoit vain muulla tavalla ajattelevia hulluiksi kyseisen sanan perusteella. Onko tarkoituksesi siis saiverrella vain tuosta gsld: Toivottavasti en kuulostanut ilkeältä, en ainakaan tarkoittanut olla.

No jos ajatellaan että kokonaisuus on yksi, niin kahdesta puolikkaasta se muodostuu. Tietysti jos ajatellaan kokonaisuuden summan olevan 4, niin siihen puolikkaita, eli sukupuolia mahtuu 8. Ehdotan kuitenkin, että pitäydytään 1-summaisessa käsitteistössä, mutta korvataan sana sukupuoli sanalla sukukolmannes, tai sukuneljännes tms, rippuen moneenko osaan sukupuoli halutaan jakaa.

Syntyisi vähemmän väittelyä jos ihmiset, kuten sinä, lukisivat tekstin huolellisemmin ja ymmärtävämmin. Kirjoittaja "mävaan"jne ei sanonut, että ihmisen sukupuolikromosomit ovat xx ja xy vaan että ne, joilla on y, ovat miehiä, mikä pitää paikkansa kun sukupuoli määritellään kromosomitasolla. Mainitsemasi muut yhdistelmät kuten Turnerin tai Klinefelterin syndroomat eivät muuta tätä asiaa.

Sukupuolta määritellessä on useita tasoja , kromosomitaso on niistä yksi. Muita ovat esimerkiksi tämä sana tarkoittaa etten aio luetella niitä kaikkia vaan muutamia määrittely sukuelimien, hormonaalisen tason tai oman sisäisen tuntemuksen mukaan. Käytännössä on realistista pysytellä kahdessa sukupuolessa ainakin jos ajatellaan asiaa lisääntymistoimien kannalta, mikä on sukupuolten kaikkein perinteisin ja selvimmin todettavissa oleva funktio.

Useimmat kokevat kuitenkin olevansa miehiä tai naisia ja varsin harvat sijoittavat itsensä johonkin kolmanteen sukupuoleen tai neljänteen jne. Pullan kirja "Kolmannen sukupuolen saari" on tosin hyvin hauska.

Toivottavasti nyt ymmärrät, että minusta on kaikkein mielekkäintä perustella sukupuolten kaksijakoisuus biologisella perimällä. Miksi et pistäyt tätä aloitusviestiisi vain höpötin jotain outoa sanasta sukupuoli? En osaa sanoa, kuinka paljon sukupuolia on, mutta jokatapauksessa kysymys on mielenkiintoinen.

Lisäksi sana 'sukupuoli' pitäisi määritellä tässä ketjussa: Minusta 'sukupuolen' rajoittaminen pelkästään perimään yksinkertaistaa kysymystä aivan liikaa. Ihminen jolla on y-kromosomi voi tietääkseni näyttää myös naiselta ja tämä on voinut pitää itseään naisena koko elämänsä ajan. Eikö joskus joku naisurheilija tehnyt itsemurhan kun sukupuolitestissä häneltä paljastui y-kromsomi. Kumpaan sukupuoleen hän silloin kuuluu? Tässä tapauksessa sukupuoli saattaisi siis hyvin olla tilannesidonnaista: Tietääkö joku, voiko jollekin ihmiselle, jolla on y-kromosomi, kehittyä täysin toimivat naisen sukupuolielimet siis saada lapsia?

Niin, miten sukupuoli tulisi määritellä Miten ikä tulisi määritellä Miten etnisyys tulisi määritellä Miten kansallisuus tulisi määritellä Entä jos joku on vaikka ylipainoinen, mutta kokee sisäisesti olevansa hoikka, niin onko se syrjintää, jos joku viittaa hänen fyysiseen olemukseensa sanalla 'ylipainoinen'?

Listaa voi jatkaa loputtomiin. Ja jokaisen mainitsemani esimerkin takaa löytyy todellisia ihmisiä, jotka aidosti kokevat olevansa jotain muuta kuin mitä biologia heidän kohdallaan viestii. En ymmärrä miten yksikään näistä esimerkeistäsi ehkä etnisyyttä lukuunottamatta vertautuu mitenkään sukupuoleen. Esimerkiksi ikä on määritettävissä tarkasti vuosina oli ne sitten Maan tai Marsin vuosia , mutta sukupuoli voidaan määritellä mm geenien tai ulkoisten sukuelimien perusteella ja joskus nämä voivat olla ristiriidassa.

Esim synnytyssairaalassa sukupuoli määritetään aika varmasti ulkoisten sukuelimien mukaan ja sikiöseulonnoissakin joihin ei ole edes pakko osallistua uskoakseni geenitestit tehdään vain kun ultrassa näkyy ongelmia.

Mutta kumpaa sukupuolta biologia siis viestii, jos ihmisellä on naisen ulkoiset sukuelimet, mutta miehen geenit? Kärjistäen, jos sukupuoli määritellään pelkkien geenien mukaan, pidetäänkö testaamatonta ihmistä sukupuolettomana tai että heidän sukupuoltaan ei ole määritetty? Minusta siis ulkoisilla sukuelimillä on ehdottomasti merkitystä sukupuolen määrittelemiselle. Pointtini siis edelleenkin on, että pelkkien geenien katsominen yksinkertaistaa asiaa liikaa, mutta jos haluat määritellä sukupuolen vain kromosomien perusteella, niin olet oikeassa: Halusin tuoda vain toidenlaisen näkökulman aiheeseen.

Hän ottaa pankista lainan kasvojenkohotusta ja botox-ruiskeita varten saadakseen ulkoisen olemuksensa, joka jo valmiiksi on nuorekkaampi biologisesti kuin ikätovereillaan, mutta hän haluaa sen olevan mahdoliisimman synkassa identiteettinsä sisäinen kokemus vuotiaana olemisesta kanssa. Ja muistutan, että lääketieteellisesti kronologinen ikä on eri asia kuin biologinen ikä.

Tätä siis hain rinnastuksillani. Pointtini on siis se itse asiassa sama, mikä se on ollut koko tämän keskustelun ajan , että ihmisyksilöiden sisäiset kokemukset ovat moninaiset ja vaihtelevat, mutta meidän ei tulisi niiden varaan rakentaa systeemejä ja yhteiskunnallisia järjestelmiä.

Hyvin monet ihmiset kokevat sisäisesti olevansa tavalla tai toisella epäsynkassa kehonsa kanssa, mutta totuuteen nöyrtyminen on mielestäni parasta, mitä yksilö itselleen ja muun yhteisönsä jäsenilleen voi tehdä. Sukupuolen siis määrää kromosomin 'y' läsnäolo tai poissaolo: Toki syntyy ihmisiä joilla on kehityksessä tapahtunut vaurioita perimässä: Meidän ei kuitenkaan näiden, esim.

Jos joku haluaa tarkistaa sukupuolensa, hän voisi minun mielestäni julkisen terveydenhoidon puolella saada dna-testin, josta selviää, löytyykö häneltä y-kromosomi vai ei, eli onko hän mies vai nainen. Ja nythän tässä on vasta keskitytty sukupuolianatomisen kehityksen poikkeavuuksiin. Ymmärtääkseni valtaosa transsukupuolisista henkilöistä on kuitenkin joko xy transitio miehestä naiseksi tai xx transitio naisesta mieheksi.

Eli valtaosassa tapauksia sukupuoliristiriidan kokeminen ei edes millään tavalla palaudu genomiin, kromosomeihin tai anatomiaan. Heh, jotkut nykyään väittävät, että transsukupuolisuuden pystyy näkemään aivokuvista, mutta se ei pidä paikkaansa.

Jos kokonaisuus on yksi ja kolmiulotteinen, niin voihan siinä olla etupuoli, takapuoli ja sivut Meillä on ilmeisesti ollut tässä aika vakava kommunikaatio-ongelma. En ole ottanut ollenkaan kantaa yksilön sukupuoli-identiteettiin vaikka minusta sekin kyllä kannattasi tässä kysymyksessä jollain tasolla huomioida vaan pelkästään biologisiin ja geneettisiin tunnusmerkkeihin. Mutta joo, nyt ymmärrän pointtisi paljon paremmin.

Oma lähestymistapani oli enemmänkin yhteiskunnallinen: Juu, oli kiintoisaa keskustella: Harvemmillapa meillä on kromosomisto tutkittu, jotta tietäisimme, mitä sukupuolta olemme. Todellisuudessa sukupuolta ei määritetä kromosomiston perusteella. Kromosomisto on silloin XY, mutta mieshormonit eivät vaikuta kehossa, jolloin tuloksena on ulkoisesti naisellinen anatomia. Synnytyslaitoksella nämä lapset luokitellaan itsestään selvästi tytöiksi, henkilötunnus ja juridinen sukupuoli on naisen, ja yleensä ihminen itsekin kokee olevansa nainen.

Onko kysymyksessä kuitenkin mies, joka nyt vain syntymästään saakka on sattunut näyttämään naissukupuolen edustajalta? Kyllähän se on havaittu aika useinkin, tutkimusten mukaan noin 1 tuhannesta naisesta syntyy triplo-x syndrooman kanssa eli x on kolminkertaisena tuplan sijasta. Englanniksi sukupuoli on 'sex'. Mihis se sit viittaa?? Siellä on myös sana gender, mikä vastaa paremmin Suomen sukupuoli-sanaa - siis sitä, mikä on korvien välissä.

Onnettomat ovat vaan sössineet molemmin puolin Atlantia ja ottaneet transgender-sanan muuhun käyttöön. Niillä on levy jonka nimessä kerrotaan olematta välittämättä kiveksistä Never mind the bollocks , koska paikalla on Sex Pistols here's the Sex Pistols. Kyseessä on siis musiikkia, joka jättää jopa kiveksetkin toiseksi, ilmeisesti myös pimpsunkin.

Jumala loi, miehen ja naisen. Sanoi," lisääntykää ja täyttäkää maa ". Mitään välimuotoja ei ollut,eikä ole vaan muu on ihmisen syntisyyden ja himojen lopputulos. Oikea Jumalan sana Ei se Jumalan sana nyt oikeasti noin mene, tänkin kohdan kirjoittaja joko ymmärsi väärin tai ei vain sopinut maailman kuvaan.

Näin se menee oikeasti: Kun Jumala loi miehen ja naisen, Hän loi heidät omaksi kuvakseen. Tämä ilmaus ei viittaa ruumiiseemme vaan sieluumme. Sielumme on pala Jumalaa, kipinä Hänen jumalallisuuttaan, Hänen valoaan, joka elää meistä joka ikisessä. Aku on jumalani Niin se sano läsnäolijoiden todistuksen mukaan. Mutta eipä tuo sanonut, millä se maa pitää täyttää. Niin kuin Ryysyrannan isäntä muinoin vai niin kuin Talvivaaran isäntä nykyisin. Ja mitä ne mahot sitten ovat, jotka eivät edes itkua väännellen saa täytettyä Jumalan käskyä, vaikka syntiä tekisivät muidenkin edestä?

Tässä onkin jo tullut ikävä kun on tarvinnut tapella toisten transsukupuolisten kanssa. Ehkäpä saamme taas kehiteltyä värikkään väittelyn kanssasi. Oletko itse tuo PH vai linkititkö hänen sivustonsa muuten vain tänne. Petteri tunnetaan näissä kuvioissa ja tuo kirjoitus on jo hyvin vanha. En jaksanut kahlata hänen sivustoaan että olisiko siellä jotain uuttakin. Miten syntisyys ja himot saavat aikaan biologisen ihmisen jolla ei ole selkeää fyysistä sukupuolisuutta vaan on ns.

Kas kun sama Jumala on luonut hänetkin ja muistaakseni Jumalan poika oli aikas suvaitsevainen erilisille ihmiselle, miksei nykyiset raamattua lukevat ole vaan ne yrittää asettaa itsenä Jumalan asemaan ja välillä jopa yläpuolellekin. Onkohan käynyt niin, että ylimielisyys ja pöyhkeys ja raha on sittenkin tullut siihenkin rakennukseen josta sen Jeesus aikoinaan kitki pois?

Kysykää sisäministeriltä hän osaa tulkita sen Raamatun mukaan. Lakeja siihen ei tarvita. Hän hoitaa sen messiaan tavoin ja selvittää Ison Kirjan mukaisesti ja sitäkin kirjaa voi muokata omalla tavallaan. Olisiko jo kyseisen ministerin erota tehtävästään kun usko ja oma perustehtävä menee sekaisin. Miten hän voi tehdä päätöksiä ilman Raamattua. Jaa, mul on kyl vaan yks elin en tiiä muuta? Kaks on vaan mun tietääkseni olemassa?

Vissiin pitäisi lääketieteen alkaa kehitellä sellasta geenijuttusysteemiä että kaikki syntyisi alun perin sukupuolettomana. Vaikkapa täysi-ikäisyyteen saakka kaikki olisi sukupuoleltaan neutreja. Sitten kun täysi-ikäisyys koittaa, pitäisi mennä klinikalle valitsemaan sukupuoli. Piikki vaan tökättäis ja hups, ei aikaakaan kun alkaisi kasvaa elintä tai toista!

Ei tarvitsisi kenenkään ainakaan pohdiskella transhomolesbofobiaansa, jokainen olisi itse valintansa tehnyt! Niille jotka eivät osaisi päättä voisi suorittaa arvonnan virallisen valvojan läsnäollessa. Veikkaus voisi tässä antaa asiantuntija-apua.

Se on todella hullua tuollainen luennoitseminen, koska Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen; mieheksi ja naiseksi. Muut vaihtoehdot onkin sitten ihmisen omaa mielikuvitusta ja hölmöilyä. Oletko koskaan kuullut saman ihmisen tuiottavan munasoluja ja siitiöitä.

Jos jotian välimuotoja on niin kysymyksessä on silloin kehitysvammaisuus ja sukupuolisuuttta vaan kehtiyshäiriötä. Tässä asiassa ei pidä vetää Raamattua lähdeteokseksi. Se on vain aikakautensa ihmisten laatima kokoelma kirjoituksia ja nekin ovat muuttuneet vuosisatojen kuluessa kunkin aikakauden mukaisesti sopiviksi.

Nyt täytyy erottaa sukupuoli, sukupuolihabitus ja seksuaalisuus toisistaan. Ne ovat eri prosesseja joiden solutason säätelymekanismit ovat vielä kohtalaisen tuntemattomat. Varmaa on kuitenkin se, että joko-tai mustavalkoinen asettelu ei nykyajan tieteelliseen käsitykseen kuulu.

Koettu sukupuoli, sukupuolihabitus tai seksuaalisuus voidaan nähdä erillisinä janoina: Toisella janalla mieheltä näyttävä henkilö sukupuolielimineen -naishabituksen omaava.

Kolmannella janalla täysin homoseksuaali-täysin heteroseksuaali. Ihminen asettuu kullekkin janalle kahden normaalijakauman mukaisesti; osa henkilöistä asettuu harmaalle alueelle, missä sukupuolen määrittäminen hankalaa.

Tässä esimerkki; Sikiökehityksen alkuvaiheissa neurogeneesissä, hermostoputken muokkautuessa nykyteorian mukaan tapahtuu varsin varhaisessa vaiheessa keskushermoston sukupuolinen leimautuminen. Tällöin määräytyy henkilön kokema sukupuoli. Mikäli sikiökehityksen aikana tapahtuu häiriö, muu sikiökehitys ohjautuu vastakkaiselle kehityslinjalle; syntyy henkilö joka kokee olevansa väärää sukupuolta. Asia paljastuu myöhemmin kun lapsensaannissa on ongelmia.

Tai; Ulkoisten sukupuolielinten kehitys häiriintyy. Varsin normalia on että kehitys täydelliseksi naishabitukseksi tai mieshabitukseksi ei tapahdu, vaan on jotain siltä väliltä; naisen klitoris muistuttaa enemän penistä tai miehen virtsaputki avautuu siittimen alapinnalle. Kuvia löytyy googlaamalla netter genital development.

Sitten on tietenkin ympäristön määrittämä sukupuoli, mutta itse en lähde sitä tässä käsittelemään. Raamattu on moraalinen ohjekirja, ei mikään faktaan perustuva, mutta tottakai paljolti myös aikalaistensa kuvaus.

Uskonto tulisi ymmärtää sielun tahtotilana oikeasta ja väärästä, uskomisena johonkin. Turhaa tuollainen jaottelu ja jahkailu. BSTc on yhtä kuin sukupuoli sataprosenttisesti, kysykää vaikka Kolmois-S: Jos nyt edes ovat eri henkilö. Pakko sanoa että tässä ketjussa olevien uskovaisten mielipiteet ovat olleet paremmin perusteltuja ja humaanimpia kuin tämä.

Biologisen determinismin uskonto ateismi takaavat sen että henkilön moraalikoodi on kutakuinkin tällainen: Olet kyllä miettinyt sukupuolisuutta ansiokkaasti, mutta olet eräiltä osin väärillä jäljillä. Koska kaikki sikiöt ovat alussa naistyyppisiä ja vasta muutaman viikon vanhana testosteroni alkaa muuttamaan osaa pojiksi, häiriötilanteessa kun testosteroni ei tehoa, vauva syntyy tytön näköisenä vaikka kromosomit ovatkin miehen.

Intersukupuolisuudesta on monipuolinen artikkeli linkissä http: Sukurauhaset ovat kuitenkin kivekset, koska geneettinen rakenne on miehinen. Kivesten paikallisen vaikutuksen vuoksi naiselle tyypillisiä sisäisiä sukuelimiä ei kehity ja kivekset jäävät usein yksilön vatsaonteloon. Millä sanalla määriteltäisiin jumalan sukupuoli? Ylläpito teki taas melkoisen karhunpalveluksen. Tämä ketju vedettiin mainosbanneriin ja nyt tänne alkaa kertymään kaikenlaisia uskiksia ja taviksia jotka esittävät vahvalla rinta-äänellään miten asia oikeastaan on.

Jo näistä muutamasta kommentista heti noston jälkeen näkee mihin suuntaan ollaan menossa. Musta tuntuu joskus että ne stalkkaa mua koska nostoja tehdään harva se päivä alueilta ja ketjuista joissa olen ollut itse aktiivinen: Luulin, että tämä on suomi24 avoin keskustelupalsta Pahoittelen, että olen joutunut yksityiseen keskusteluusi Kyllähän keskustella voi, mutta se tuntuu hedelmättömältä kun toinen osapuoli tavikset eivät tunne laisinkaan trans- ja intersukupuolisuutta.

Siksi näiden henkilöiden pitäisi tutustua perustietoihin jotta keskustelu onnistuisi edes jotenkin järkevästi. On turhanpäiväistä oikoa näiden mainosbannerin perusteella palstalle löytäneiden kirjoittajien luuloja.

Eli vaikuttaisi siltä, että suuri osa vastaajista kannattaa useamman sukupuolen olemassaoloa kuin vain kahden. Kukaan ei kuitenkaan ole vastannut siihen, että mitä ne loput sukupuolet ovat? Mitkä ovat ne synnärin perustietolomakkeen neljä sukupuolivaihtoehtoa? Neuvolakortissa ei ainakaan ollut kuin kaksi. Enkä kyllä ole pannut merkille siinä synnärin lomakkeessakaan useampaa, vaikka olen sen nähnyt synnytyksieni jälkeen.

Miten sukupuoli yleensä määritellään? Tai miten se pitäisi määritellä? Jos tuo kromosomijako ei kelpaa, niin miten sitten? Siellä synnärillä ihan vain vilkaistiin jalkojen väliin ja sillä mentiin eteenpäin. Miten transihmisiä pitäisi kutsua, ettei se olisi haukkumista? Jos joku kertoisi, niin voisi olla, että haukkuminen vähenisi. Itse en ole tiennyt tuon transsanan olevan haukkumista. Jopa uskisten suusta kuulee paremmin tieteen ja humanismin kanssa linjassa olevia kantoja.

Merkittävä osa transsukupuolisista on traumatisoitunut nuoruudessaan, ja siksi päätyneet kannattamaan ajatusta, jonka mukaan sukupuolia on tasan kaksi eikä yhtään enempää jotta kukaan ei kyseenalaistaisi omaa kokemustaan korjauksen jälkeen enää prosenttiakaan ja se määräytyy suoraan aivoista tästä uskonnosta haetaan ilmeisesti "mä en voi milleen tälle mitään" -oikeutusta. Tämä on psykologisesti ehkä ymmärrettävää, mutta todella typerä strategia heidän itsensäkin kannalta jos vähän vaivautuisivat sitä miettimään, ja hävyttömintä on siihen kuuluva disinformaation levitys kaikkialle yhteiskuntaan.

Kysele vaikka psykologiapalstoilta ennemmin. Käytetään silloin kun vauvan ulkoisista sukuelimistä ei pysty päättelemään oletettua sukupuolta. Mutta muutamassa tapauksessa jalkojen väliä katsomalla asia ei olekaan selvä. Siinä sitten kaivellaa mittanauhaa esiin että olisiko kyseessä pieni penis vai iso klitoris. Edes tytölle tyypilliset ulkoiset sukuelimet eivät ole varma peruste, vauvan kivekset voivatkin olla vatsaontelossa ja silloin määrittely on mennyt pieleen. Pahimmillaan tällainen tapaus havaitaan vasta murrosiässä kun tytölle ei tulekaan kuukautisia kohdun ja munasarjojen puuttuessa.

Kun syntyy intersukupuolinen vauva, tilanne on vanhemmille yleensä katastrofi kun lääkärikään ei voi sanoa kumpaa sukupuolta lapsi on. Kun sitten lapsi viedää tutkittavaksi, vanhempien maailma romahtaa kun luullaan että vauva on kuolemansairas vaikka kyse on vain kosmeettisesta kysymyksestä.

Vaikka kromosomit asukuelimet olisikin tyypilliset, se ei silti vielä ole varma määrittely sukupuolesta. Olen itse tästä "hyvä" esimerkki, määriteltiin syntymässä pojaksi vaikka olenkin nyt nainen. Kaikille tälle palstalle nyt löytäneiden tulisi mennä linkkiin http: Anteeksi nyt jauhamiseni, mutta millä perusteella sinä oletkin nainen, etkä mies?

Oletko siis koko ajan ollut nainen, vai onko jotain tapahtunut sen alkuperäisen määritelmän jälkeen? Ja tähdennän nyt vielä, että olen puhtaasti utelias, eikä kysymykseeni liity minkäänlaista kyseenalaistamista tai arvostelua, kuten joku todennäköisesti kohta ajattelee.

Olen kokenut olevani nainen aivan kuten kuka tahansa nainen. Kun ihmisen itse sisäisesti kokemansa sukupuoli ja fyysinen ulkonäkö on samaa "paria", asiaa ei edes ajatella, se vain tuntuu luonnolliselta. Mutta kun koetaan ristiriitaa, asia nousee ongelmaksi ja ihminen haluaa korjata tuon ristiriidan. Lääketieteellisessä diagnoosissakin transsukupuolisuuden edellytyksenä on korjaushalu. Koska lääketiede ei pysty muuttamaan ihmisen sisäisesti kokemaa sukupuolta, korjataan fyysinen ulkonäkö mahdollisimman lähelle todellista sukupuolta.

Sinullako siis oli sisäisesti naisen elimet ja lisääntymiskalusto, vaikka ulkoisesti muistutit miestä? Vai olitko siis fyysisesti täysin mies ennen "korjausta", jolla toimiva sukupuoliemistö muutettiin "oikeaksi" muttei toimivaksi?

Nykyiset korjatut sukupuolielimeni toimii oikein hyvin, aivan samoin kuin muillakin naisilla, mutta kohdun puuttuessa kuten monella muullakin naisella en pysty synnyttämään. Kohtua ja munasarjoja ei pystytä vielä siirtämään elinsiirtona, mutta ehkäpä jonkun kymmenen vuoden kuluttua ne voidaan kasvattaa kantasoluista. Myös transmiehet odottavat tätä saadakseen täysin toimivan peniksen.

Muilla naisilla kohtu ja munasarjat ovat tärkeimmät sukupuolielimet. Niiden toiminta on oleellisinta naisen sukupuolielämässä.

Se, mitä on korvien välissä voi olla todellista tai sitten ei. Mies saa pitää munansa hautaan saakka. Melko usein naiselta napsitaan ainakin kohtu pois, joskus munasarjatkin. Eikä naiseus katoa kirurginveitsen heilautuksella. Naisilta, kuten miehiltäkin, napsaistaan noita elimiä vain jos niissä esiintyy henkeä uhkaavia tai elämää vaikeuttavia sairauksia. Miehen munat eivät tässä mielessä ole sen paremmassa turvassa. On olemassa vain kaksi sukupuolta.

Mikä noin yksinkertaisessa asiassa voi joillekin olla niin vaikeaa ymmärtää? Mikä se sukupuolineutraali on ,onko se mielisairaanhoitaja, kun käsketään mennä psykiatrille hoitoon. Sukupuolineutraali tarkoittaa että sukupuolta ei huomioida. Hyvä ajatusta herättävä viesti. Jumala loi miehen ja naisen, omaksi kuvakseen Hän heidät loi.

Ihmiset muuttavat käsityksiään, mitä ja miten milloinkin omien mieltymystensä ja yleisen mielipiteen mukaan. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosi asiaa, että on miespuolisia henkilöitä ja naispuolisia henkilöitä.

Jumala lähetti Poikansa maan päälle. Hänen Poikansa on osa Jumalaa. Jumala näyttäytyy Poikanaan, ja Jumala näyttäytyy Pyhänä Henkenä. Sielut jotka asuvat ihmisruumiissa, ovat osa Jumalan ruumista. Juuri ihmisten sielut ovat Jumalan lapsia, eivätkä heidän ruumiinsa. Entä vuoden pääs Muistakaa että nämäkin lainaukset tekstistä on vain suomentajan laatimia.

Se mistä teksti on suomennettu voi olla tarkoitukseltaan erilainen eikä sekään ole varmasti sama kuin satoja vuosia sitten laadittu muistinvarainen alkuteksti. Alkuaan Ramatun tekstit ovat ilmeisesti olleet sukupolvelta toiselle välitettyjä hyviä käytäntöjä jotka sitten kirjattiin kun kulttuuri eteni niin pitkälle.

Onhan olemassa myös intersukupuoli. Vastasyntyneellä voi olla merkit molemmista sukupuolista,heitä syntyy joka vuosi useita. Mielisairaudet ilmenee erilaisina harhoina. Näkeehän tuon kun käy yleisessä vessassa. Siellä on kolme vessaa: Tuolta ajalta löytyy paljon kyseisiä patsaita joissa kuvataan "täydellistä ihmistä, jossa yhdistyvät molemmat sukupuolet".

Mutta se Roomalaisista ja antiikin ajattelutavoista. Eihän sukupuoli-identiteettiä voi määritellä ulkoisten tunnusmerkkien perusteella, mutta näin on kristinuskon yleistymisen jälkeen alettu valitettavasti tehdä, ja ahdasmielisyys on tullut avoimuuden tilalle.

Mutta josko ihan mielenkiinnosta joku asiaan perehtynyt voisi tavallista tallaajaa neuvoa, että jos transu yms. En ole perehtynyt aiheeseen mutta en tietenkään halua puhua loukkaavasti kenestäkään. En tiedä onko esim. Niin, puhekielessähän näitä erilaisuuksia, jotka esim. Onneksi lääkärit eivät ole kanssasi samaa mieltä. Jokainen transsukupuolinen on todettu tutkimuksissa psyykkisesti täysin terveeksi.

Jos mies syntymälahjaksi saatu kikkeli leikkauttaa munansa, vetää estrogeeniä ja alkaa kutsumaan itseään naiseksi, niin ei ole kyse kyllä kovinkaan täysijärkisestä menosta. Tai toisinpäin jos nainen syntymälahjaksi saatu pimpula leikkauttaa rintansa ja ottaa testosteoriiniä ja yrittää jostain saada aikaseksi jonkinlaisen toimivan peniksen, niin ei tämäkään ole mitenkään vakuuttavaa toimintaa. Voi ainakin ulkopuolisena tientallaajana epäillä että ko.

Näin se menee Etkö lukenut tarkasti edellistä viestiä? Mutta nämä tavalliset kaduntallaajat jotka eivät sitä usko, saisivat varmaankin ne kuuluisat hullunpaperit. Lääkärit nyt toteaa mitä vain!

Kyllä me tavallinen kansa, eli ns. Me ajatellaan maalaisjärjellä ja normaalisti, ei lähdetä huuhaahan mukaan. Vähintä olisi vaatia, että ko. Käsittääkseni, ja monen muunkin mielestä valtion ei kuulu kustantaa sukupuoli-identtitiittikriisissä olevieni ihmisten perversioita. Omalla rahalla sitten muokatkoon kehonsa aivoilleen sopivaksi. Kyllä tämä suvaitsevaisuus on mennyt jo liian pitkälle, kun perverssit hyppii silmille joka paikassa vaatimuksineen!.

Kyllä tavankansalle tulee pian mitta täyteen tällaisen menon katselemisesta. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa tulee valtaan tavistenpuolue joka laittaa stoppia tällaiselle menolle, mitä tulee perversioiden rahoittamiseseen julkisista varoista. Tästä olisi tehtävä lakialoite. Sievistelyn aika on ohi. Tulipas törkytekstiä ihan tuutin täydeltä. Tässä se nähdään mihin persu- ja krisupolitiikka johtaa.

Kaikkien pitäisi olla tasapäisiä ja tyytyä siihen mitä tavikset muka pitää oikeana. Olen maksanut hoitoni viimeistä senttiä myöten itse, nimenomaan niistä verovaroista. Olen maksanut veroja monikertaisesti enemmän sisään ja hoidoissani pöllyteltiin vähän päällimmäisiä.

Olen kustantanut sinunkin hoitojasi veroina. Nuoret transsukupuoliset eivät ole ehtineet maksamaan hoitojaan ennakkoon veroina, mutta valtiovaltakin on todennut että on parempi että transsukupuolinen hoidetaan kuntoon ja saadaan hänet työelämään maksamaan veroina hoitonsa takaisin valtion pussiin.

Ellei tehtäisi näin, transsukupuolinen olisi loppuelämänsä veronmaksajien riesana sairaseläkeläisenä tällainen tapaus kirjoittelee ahkerasti tällä palstalla. Minä en ole ilmoittanut mielipidettäni asiassa. En myöskään ole vastuussa siitä miten ihmiset asiasta puhuvat, vaikka siitä kerronkin. Miten se väärässä sukupuolessa oleminen estää töitä tekemästä? Onhan sillä ihan terve ruumis käytössä.

Vika on näissä tapauksissa päässä eikä ruumiissa, sillä ellei henkilöllä olisi pakkomiellettä että on väärässä ruumiissa, ongelmaa ei olisi. Sukupuolen naamioiminen toiseksi ei tee kenestäkään fysiologisesti toimivaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Lääkäri ei ole mikään jumala, jonka suusta kuullaan ehdoton totuus. Useimmat pakkomielteitä omistavat ovat muissa suhteissa aivan terveitä.

Katselin aikoinaan Taysin synnytysosastolla taulua johon merkittiin vuoden tilastoja käsipelillä siinä oli merkintöjä myös kolmannelle sukupuolelle, siis näille vauvoille joilla on kahden sukupuolen sukuelimiä. Hoitaja kertoi että kyllä niitä aina muutamia on ja näkihän ne merkinnätkin siinä taululla. Mielestäni kyseessä ei ole vamma, vaan ominaisuus.

Vanhempien rooli on toki tuolloin haastava, kumpaan rooliin lasta kasvatetaan, vai osataanko antaa sukupuolineutraali kasvatus, ympäristön painostuksesta riippumatta. Kun lapsi saisikin jäädä "sukupuolineutraaliksi", mutta eräät lääkärit ovat vakaasti sitä mieltä että lapsi pitää leikata mahdollisimman nopeasti syntymän jälkeeen jommaksi kummaksi, tytöksi tai pojaksi.

Vanhemmat vielä puhutaan samalle kannalle että onhan se parempi että lapsi on selvästi jompaa kumpaa sukupuolta. Oulussa tätä ei sentään tehdä. Selvintä olisi että lapsi saisi myöhemmin itse päättää kumpaa sukupuolta on vai haluaako olla sukupuoleton.

Tästä on ollut dokumenttejakin, kun nuoret aikuiset ovat, aika pienestäkin lapsesta asti, kokeneet olevansa eri sukupuolta kuin miksi heitä on syntymän jälkeen lääketieteellisesti muokattu ja kasvatuksella ohjattu. Yhden lehtiartikkelin mukaan haastateltiin juuri tätä Oulun kirurgia sekä Helsingin kirurgia puoltavaksi tekijäksi vauvojen sukuelinten silpomiselle olisi mm.

Tässä toki olis varaa myös siihen kasvatukseen ja valistukseen, että sukupuolielimiäkin on kaiken kokoisia -ja näköisiä. Lapsia pitäisi tukea siihen, että he eivät ole poikkeavien sukuelinten takia erilaisia tai huonompia kuin muut. Ihan oikeasti, miten sen interlapsen PITÄISI pystyä kokemaan että on ihan ok ettei tiedä onko tyttö vai poika, jos telkkarissa joku keski-ikäinen mesoaa kuinka tiesi jo 2-vuotiaana olevansa tyttö vaikka näytti ihan normaalilta pojalta?

Lapsissa on sellainen "kumma juttu" että jo vuotiaana tietävät kumpaa sukupuolta ovat ja ilmaisevat sen aika selvästi omalla toiminnallaan kokemusta omasta perheestä. Sama koskee myös intersukupuolisia lapsia, mutta kun jotkut lääkärit eivät halua odottaa siihen saakka että lapsi itse osoittaisi kumpaa sukupuolta on.

Minä luulin tuossa iässä vielä aivan täysin olevani poika. Sillä, millaisia elimiä sattuu vauvalla olemaan syntyessään, on hyvin vähän tekemistä sen kanssa mitä sukupuolta kyseinen ihminen on. Olivatpa ne vehkeet millaiset tahansa tai ei minkäänlaiset , ei vaikuta ihmisen aivoihin ja tunteisiin siten, että hänen pitäisi automaattisesti olla tai kokea olevansa jotain tiettyä sukupuolta yksi yhteen elintensä kanssa.

En usko mihinkään kolmansiin tai neljänsiin sukupuoliin. En ymmärrä miksi kaikki täytyy lokeroida, kun niitä lokeroita loppujen lopuksi tarvitaan tasan yhtä monta kuin ihmistäkin! Itselläni passissa lukee "Miss" mutta nimi on selvästi miehen nimi ja niin on ulkomuotokin. Odotan vain että Suomessakin jätettäisi sukupuolimerkintä dokumenteistä pois, koska tuo lokerointi aiheuttaa päänvaivaa aivan turhaan viranomaisten taholla. Että jos papereissa lukee neiti, mutta kyseessä on selkeä äijä nimineen ja karvoineen Helpottaa nimittäin huomattavasti myöhemmällä iällä kaikkien elämää.

Pöljiäkö te ootte On vain maies ja nainen. Muut sukupuolet ovat perseestä. Entä kuinka monen lapsen, jonka ympäristössä kaikki, aikuiset sekä lapset, uskovat kaksijakoisen sukupuolisuuden luonnonmukaisuuteen, voi olettaa kasvavan kuin tyhjiössä, eikä irrationaalisesti muokaten omia valintojaan ja mieltymyksiään johonkin suuntaan pelkästään siksi että se kuuluu oletetun oman sukupuolen stereotypioihin?

Ja kuinka monen tällaista irrationaalista itsemuokkausta harjoittaneen voidaan olettaa antavan muille ikätovereille oikeus toteuttaa vapaasti itseään, oli se kuinka poikkeavaa hyvänsä?

Eläinkunnassa on vain kaksi sukupuolta. Ei tässä sen ihmeempää ole. Sitten on lukuisa joukko ihmisiä jotka ovat kehittyneet epänormaalisti ts, kehitysvammaisia. Tästä perusasiasta ei pidä alkaa leipomaan mitään elämää suurempaa kysymystä. Tulee muistaa, että transihminen ei edusta jotain kolmatta sukupuolta vaikka yliopistolla puhuttaisi mitä ikinä. Se on surullista että niin moni transihminen itse ajattelee juuri tällä tavoin Nimenomaan eläinkunnassa sukupuoli ei ole kovinkaan vahva.

Jotkut eläimet pystyvät jopa muuttamaan itse sukupuolensa sen mukaan kumpaa tarvitaan. Tai sitten ovat täysin kaksineuvoisia.

Monissa eliöryhmissä hermafroditismi on vallitseva lisääntymisjärjestelmä. Yleisintä se on yksikotisilla kasveilla ja selkärangattomilla eläimillä. Sitä esiintyy kuitenkin myös kaloilla ja vähäisemmissä määrin muilla selkärankaisilla. Hermafrodiittisuus ilmenee monilla lajeilla samanaikaisena kaksineuvoisuutena, jolloin yksilö voi samaan aikaan toimia sekä naaraana että koiraana.

Toisaalta hermafrodiitteja ovat myös eliöt, jotka voivat vaihtaa sukupuoltaan elinkaarensa aikana. Monilla hermafrodiittisilla eliöillä on mekanismeja, jotka estävät itsesiitoksen.

Eläimillä, jotka normaalisti ovat yksineuvoisia kuten esimerkiksi nisäkkäät , esiintyy joskus yksilönkehityksen poikkeavuutena yksilöitä, joilla on kummankin sukupuolen lisääntymiselimet tai sukurauhaskudosta. Erityisesti ihmisen kohdalla tällöin puhutaan nykyisin mieluummin intersukupuolisuudesta kuin hermafroditismista.

Ai että monet transihmiset ajattelevat itsensä kehitysvammaisiksi? Aika moni on ehdottanut transsukupuolisuus-diagnoosin siirtämistä psykiatrisista diagnooseista fyysisiin diagnooseihin.

Useimmilla ei ole mitään sairausluokitusta vastaan, koska katsotaan että kyseessä on sikiöaikainen kehityspoikkeama, siis kansankielellä kehitysvamma. Tieteellisessä tarkastelussahan tämä kaikki on tietenkin täyttä roskaa. Kyseessä on elämäntapavalinta, jota tulee kohdella aivan samanarvoisena kaikkien muiden elämäntapojen kanssa. Sukupuoliroolien pakkosyöttäminen lapsele tulee olla huostaanottoperuste sekä transfobisten mielipiteiden esittäminen ankarilla sakoilla rangaistavaa.

Lääketieteen vääristely suvaitsevaisuusideologian enforcettamiseksi on sen sijaan stalinismia. Ehkäpä sinulla se on koska pidät miehiä rumina ja haluat itsekin olla kauniimpi eli nainen. Aidolla transsukupuolisella ihmisellä kyse ei ole elämäntapavalinnalla, koska silloinhan olisi helppo muuttaa valintaa fyysisen ulkomuodon mukaiseksi eikä transhoitoja tarvittaisi.

Ajattele pois mutta älä kuvittele olevasi oikeutettu väittämään sellaista muista. Ja pidä myös visusti muistissa että lääketieteeseen puuttuminen poliittis-ideologisin motiivein on stalinismia. Sukupuolielimet eivät ole kehittyneet sellaisiksi omastamielestään kuin piti, joten kyseessä on selvästi biologinen kehitysvamma.

Vai onko niinpäin, että biologinen kehitys on ollut ihan normaali, mutta mieli on kasvanut ns. Miksi se, minkä mielessään kokee olevansa on näin ollen aina oikeampi kuin se mitä on fyysisesti?? Siis että henkiselle tuntemukselle itsestään laitetaan suurempi paino, kuin sille mitä on fyysisesti?! Näin se vaan menee Ihmisen omaa kokemusta sukupuolestaan ei pystytä muuttamaan mitenkään. Sitä on yritetty joskus jopa sähköshokein ja rankoilla psyykkisillä hoidoilla, mutta se ei onnistunut.

On helpompaa korjata fyysinen ulkonäkö oikean sukupuolen mukaiseksi. Niin, että trans-tapauksissa terve fyysinen keho joudutaan silpomaan ja uudelleen hormonisoimaan sairaan mielen takia? Todistaa vain kuinka äärettömän mielisairaita kyseiset henkilöt ovat. Kukaan normaali ihminen ei pidä tällaista menettelytapaa täysjärkisenä. Kyllä kokemusta omasta sukupuolesta pystytään muuttamaan näissä tapauksissa jos vain halutaan: Tämä yhtäjaksoinen tuijotus voi viedä päiviä, viikkoja tai kuukausia, mutta lopulta käy niin, että kyseinen potilas on mieleltään yhtä fyysisen sukupuolensa kanssa.

Loputa sairas mieli sulautuu terveeseen kehoon ja ihminen parantuu. Tämä on paljon parempi toimintamenetelmä kuin terveeseen fyysiseen olemukseen kajoaminen ja kaikinpuolin halvempi menetelmä.

Minä kehotan sinua hakeutumaan hoitoon,sinä tässä vaikutat mielisairaalta. Yleensä transsukupuolinen nimenomaan vihaa tuota väärää ruumistaan, itsemurhaan saakka. Täällä on kirjoitellut kaikenlaiset hörhöt, mutta vedät kyllä ennätyksen hulluudessa. Kyllähän näitä "kotitarvepsykologeja" on täällä käväissyt ennenkin, mutta he ovat sentään uskoneet lääketieteellisiä perusteita. Sinulle ei näköjään mene läpi maailmanlaajuiset psykiatrien ja psykologien tekemät määritelmät että ehdottamasi keinot ei vaan toimi.

Ihminen tietää täsmälleen mikä on hänen sukupuolensa eikä sitä voi muuttaa millään keinoilla. Ruumis ei koskaan ole väärä. Sairas mieli saa sen vain tuntumaan väärältä. Ensisijainen kohde on siis parantaa mieli, ei tervettä ruumista jossa ei ole mitään vikaa. Ymmärrettävää kylläkin, kun mieli on sairas, niin potilas ei enää erota onko sairaus mielessä vai kehossa, asiat sekoittuvat. Itsemurhaan en ota mitään kantaa, se on jokaisen henkilökohtainen ratkaisu.

Totuus näet satuttaa useinkin ja sitä ei haluta useinkaan kohdata. Epämiellyttävän totuuden kertojaa vähätellään ja nimitellään, mitätöidäänkin. Tämä on ihan tuttua ja kuuluu asiaan kun puhutaan henkisesti tasapainottomista ihmisistä, joita netin keskustelupalstoilla on viljanaan, tämä saitti ei tee poikkeusta.

Ne kyllä toimivat, mutta kun niitä ei saa eettisistä syistä käyttää, mikä on erityisen valitettavaa. Toivottavasti vielä koittaa aika jolloin nämä toimenpiteet tulevat mahdollisiksi.

Kysymyksessähän on pohjimmiltaan sairaan ihmisen parantaminen. Kaikkein parasta olisi tietysti muuttaa sairas mieli. Jos tämä ei ole merkki henkisestä sairaudesta niin mikä sitten? Terve mies näkee omakuvanaan peilistään miehen ja nainen naisen. Transsukupuolisuuden syistä ei ole minkäänlaista konsensusta tiedepiireissä. Et edelleenkään pysty ymmärtämään että jokainen diagnoosin saanut transsukupuolinen on todettu psyykkisissä useita tunteja kestävässä laajassa tutkimuksessa psyykkisesti täysin terveeksi.

Miksi psyykkisesti tervettä ihmistä pitäisi alkaa "parantamaan". Onneksi lääkärit eivät ole kaltaisiasi vaan ymmärtävät asian. Vuosikymmeniä sitten transsukupuolisten psyykeä yritettiin muuttaa melkoisen karmeilla hoidoilla joita nykypäivän psykiatria ei voi enää hyväksyä. Trollia ei saisi ruokkia joten jätän osaltani väittelyn tähän turhana kun mikään ei uppoa umpiluiseen päähäsi. Olet todellakin ihmehiihtäjä kun en viitsi sanoa rumempia nimityksiä. Tästä itsensä lyttäävien argumenttien kehästä päästään pois ainoastaan myöntämällä, ettei sukupuolia oikeasti ole olemassa.

Tämä "" ratkaisu on ainoa jolla ikuinen ruumis vs. Vastanneista miehistä 34,4 prosenttia sanoi tutkijoiden mukaan viehättyvän naisista, jotka pitävät ensisijaisesti miehistä, mutta viehättyvät myös naisista. Tutkijat ovatkin päätelleet vastauksista, että yksi syy edelliseen voisi olla kilpailun väheneminen. Jos nainen ajautuu harrastamaan suhteen ulkopuolista seksiä, on parempi, että sivusuhde on kahden naisen välinen. Tällöin mies on todennäköisemmin potentiaalisen lapsen isä.

Tutkimus on tyrmätty laajalti. Sitä on moitittu köykäisistä päätelmistä ja mutkien oikomisesta — esimerkiksi sen ohittamisesta, että pornoteollisuuden luoma kuva lesboista saattaa hyvinkin vaikuttaa heteromiesten vastauksiin.

Metro , Pink News. Koira vie kymmenen tuhatta tuntia aikaasi, halusit tai et. Koiran ulvonta on kuin kaukoviesti: Koiran käyttäytymistä videolla avaa eläintieteilijä, filosofian tohtori ja dosentti Kai Pelkonen. Elena Vikström, 25, sanoo, ettei ole koukussa kauneusleikkauksiin. Hän vain käy lävitse listaa maskuliinisiksi kokemistaan piirteistä, jotka haluaa muuttaa.

Pornon katselun karmea päätös: Mies viipaloi penistään veitsellä. Opiskelija jätti vuosikirjaan piiloviestin — tuli kaapista kekseliäällä tavalla. Mikä saa ihmisen maksamaan seksistä? Tomi toimi yli 10 vuotta seksityöläisenä — havaitsi parisuhteiden suurimman ongelman. Nainen, luulitko lepääväsi öisin? Alapääsi saattaa olla eri mieltä. Mariannen mummo vakuutti, että kotoa löytyy kuukautissiteitä — todellisuus oli jotain muuta: Maailman kuumin isoäiti on saanut haastajan: Morsian perui häät kesken seremonian — tällaista perustelua erolle et taatusti ole kuullut ennen.

Aviomies petti — yksi asia sai vaimon epäilemään uskottomuutta: Nainen tilasi ruokaa poikaystävälleen toiseen kaupunkiin — lähetti soitti ja paljasti jotain raskauttavaa: Ainakin tekorusketus on parempi vaihtoehto kuin aito rusketus, joka perustuu uv-säteilyn tuottamalle, ihoa suojaavalle melaniinille. Itseruskettavien teho perustuu dihygroksiasetoni-sokerille, eli DHA: Liikenneviraston arvion mukaan kuluvana kesänä päällystetään noin 3 kilometriä maantietä.

Halutessasi voit tarkastella kaikkia käynnissä olevia tietöitä Liikenneviraston verkkosivuilta Liikennetilanne -kartasta. Facebook ilmoittaa kaikille Facebook-käyttäjälle bugista, jonka takia käyttäjien estämät henkilöt saattoivat nähdä heidän julkaisujaan. Lähes joka kuudes suomalainen aikoo siirtyä käyttämään vaihtoehtoisilla käyttövoimilla kulkevaa autoa lähivuosina, kertoo Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin teettämä kansalaiskysely.

Vastaajista 16 prosenttia kertoi suunnittelevansa siirtymistä tällaisen auton käyttäjäksi seuraavan viiden vuoden aikana. Yhä useampi hankkisi sähkö- tai hybridiauton, jos niiden lataus onnistuisi helposti kotipihassa. Rakentamisessa kannattaa ottaa huomioon, että sähköllä kulkevat autot lisääntyvät jatkuvasti. Poliisikaksikon uskomaton lauluesitys tallentui partioautossa videolle. Konstaapelit Kim Tavares ja Stephen Mcnulty piristävät työpäiviään laulamalla.

Applen App Store täyttää pian kymmenen vuotta. Julkaisun aikaan sovelluksia App Storessa oli vain , mutta lähti kasvamaan nopeasti ja tällä hetkellä niitä on miljoonia. App Annie on koostanut yhteen App Storen vuosikymmenen suosituimmat pelit ja sovellukset. Kesäisin maantiellä voi tulla vastaan paljon pyöräilijöitä.

Liikenneturva muistuttaa tiedotteessaan, että kunnolliset turvavälit ovat erittäin tärkeitä myös kaksipyöräisiä ohitettaessa. Viisi Tähteä -sivuston teettämä tutkimus paljasti suuria puutteita kotimaisten oluiden laadussa. Joka kolmas vähittäismyynnissä oleva kotimainen olut osoittautui tutkimuksissa mikrobiologisesti joko kehnoksi tai tuotteen laadussa oli parantamisen varaa. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

... Seksi shop neekerin pillu Veröffentlicht am Naiset ja miehet etsivät seksiseuraa. tribaali liekki amaa myyrmanni divari myydään airsoft teinitytöt suomalainen teiniporno ilmaiset .. Spermainen japanilainen saa isoa munaa pikkuhousut kihniö pillu. Vahvasti juhlatuulella olleet tuoreet julkkikset joutuivat illan aikana myös. marraskuu Seksiä tallinnassa milla . kidutus videot pillun kuva pikkuhousu teini tyydytys klitoris koko ajan seksivideo mummo .. Hauska vitsi sihteeriopisto kuukautiset oireet naisilla. Miksi mies ei laukea seksin aikana? . viro myydään seuraa venäjän kännipornoa seksi ilman sitoutumista saksalaista karvaista. 11 Nov luukku seksi ilmaiseksi escort girls helsinki porno porno oulusta lomalle . Ilmaisia sex myyn pikkuhousuja tv elokuva suomi Kuopio sex erotiikkaa Tiukka porno seksitreffit videot - Sollefteå Pikkarit myynnissä vaasa vitsejä aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana.

: Pikkuhousujen myynti seksi kuukautisten homoseksuaaliseen aikana

Pikkuhousujen myynti seksi kuukautisten homoseksuaaliseen aikana Naiset gay nussii pk seuraa helsinki
Pikkuhousujen myynti seksi kuukautisten homoseksuaaliseen aikana Selvintä olisi että lapsi saisi myöhemmin itse päättää kumpaa sukupuolta on vai haluaako olla sukupuoleton. On olemassa kaksi binääristä sukupuolta, mies ja nainen. Tai toisinpäin jos nainen syntymälahjaksi saatu pimpula leikkauttaa rintansa ja ottaa testosteoriiniä ja yrittää jostain saada aikaseksi jonkinlaisen toimivan peniksen, niin ei tämäkään ole mitenkään vakuuttavaa toimintaa. Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Häntä voitaisiin pitää kenties sukupuolettomana. Nimenomaan eläinkunnassa sukupuoli ei ole kovinkaan vahva.
Treffi suomi24 suomi kaluja homoseksuaaliseen Gay alastonsuomi videot kinky

Homo xxx webcam tissi pano

Synnytyslaitoksella nämä lapset luokitellaan itsestään selvästi tytöiksi, henkilötunnus ja juridinen sukupuoli on naisen, ja yleensä ihminen itsekin kokee olevansa nainen. Jos on tilanteita, missä ei tarkasti pystytä ratkaisemaan kumpaan sukupuoleen ihminen kuuluu, on tämäkin ihminen jossakin näiden kahden sukupuolen välillä. He ovat olleet paljon sivistyneempiä kuin me. Jokin syöpätyyppi vie varmasti hautaan ja nopeasti, tämä on sentään hyviä tuloksia antava hoitomuoto jolla työikäisiä ihmisä saadaan siirrettyä terveiden kirjoihin sairauslomalta ja -eläkkeeltä työelämään "maksamaan" hoitonsa takaisin ja vieläpä vähän voittoakin. Eli päätelmäsi ei ole pätevä ja lääketiede tietää sen, mutta näköjään tavikset eivät voi sitä ymmärtää. Intersukupuolisuudesta on monipuolinen artikkeli linkissä http: Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, pikkuhousujen myynti seksi kuukautisten homoseksuaaliseen aikana, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Puhelin homo sex treffi iskuri

Karon Zakrzewski