Parhaat homo seksi asennot seksi lelu

Alussa siis tee sisäänulos-liikettä vain muutama milli kerrallaan. Jos sattuu, rentoudu, rentouta kaikki lihakset ja sitten yrität uudestaan. Jos sattuu liikaa, voit lopettaa. Sitten vasta kun sinä olet ottanut koko kalun sisääsi ja olet valmis yhdyntään, niin vasta sitten luvan saatuaan mies voi aloittaa liikkumisen sisälläsi. Itse nautin rajusta seksistä, mutta olen huomannut, että oma aukkoni on niin tiukka, että peppuseksi meinaa sattua usein.

Vaikkei meillä enempää peppuilua harrastetakaan, niin valitettavasti peppureikäni on hieman löystynyt. Sekin on yksi syy, miksi en halua harrastaa peppuilua enemmän, koska ulosteenkarkailu ei ole todellakaan mikään kiva asia. Homo miehet nai perseeseen mutta ei normaali ihmiset,? IHAN Normaali , Taas löytyi joku joka osaa määritellä normaalin ja mikä on sallittua. En ainakaan "normaali" , Sentäs kun miettii, mitä siinä röörissä kulkee, BYÖK!! Kyllä sapuska tuloo pihalle,,, Vaan eipä tartte värkkiäni sinne upottaa, muut harrastakaa huussikulttuuria ihan vallan vapaasti vaa No pahaa tekee joo , Meillä mieheni kanssa harrastetaan vähintään kerran viikossa peppuseksiä.

Asentona käytämme niin, että minä olen kontallaan ja mies seisoo sängyn päässä ja usein myös kuvaa. Jos emme peppuseksaa, niin silloin yleensä perinteisellä keinolla tai sitten imen miestäni tai mieheni minua.

Olemme ajatelleet muutta omakotitaloon koska joskus pelkään että voihkin niin kovaa että naapeurimme tulee valittamaan. Mikä siinä peppu panossa niin paljon viehättää?

Kyllä mun kulli on paremmassa paikassa,kun sen työntää vitun syövereihin tai naisen suuhun. Make 54 , Te jotka mietitte, että mikä siinä pepussa on niin kivaa, niin kehotan kokeilemaan. Tottakai pimppikin on kivaa, mutta vaihtelu virkistää. Kokeiltu on , Kyllä oon samaa mieltä jokin aika sitten kirjoittaneen kanssa että peppu on vaan homoille. Kyllä pitäs normaali miehelle muut aukot riittää.

Eikä tartte miettiä minkä kokosella viruttelee.. Koira-asento, pyllistävät pakarat, pillu ja peppureikä siinä esillä. Ja mikä nautinto kun kalu on ihanan naisen pepussa. Pystyyn pyllyyn , Pakkoko sitä kalua on peppuun työntää jos se sattuu. Eikös sen tuplapenetraation saa niinkin, että kalu on pimpsassa ja joku sopivan pieni lelu pebassa?

Ja mun mielestä ihana peppuseksiasento on se, kun mieheni pyllistää tai makaa selällään polvet vatsan päällä levällään ja mä työnnän anaalihelmiä hänen pebaansa.

Kokeilkaa ihmeessä noinkin päin, persreikä se on miehelläkin ja miehelle se aiheuttaa varmasti suurempaa nautintoa eturauhasen takia. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Lisäksi vakiovarustukseen kuuluvat usein myös yksityishuoneet, joita saa varattua lisämaksua vastaan. Homokylpylöissä pätevät omat etikettisääntönsä, kuten se, kuinka yksityishuoneiden kanssa menetellään.

Mikäli huoneen yksin varannut mieshenkilö jättää huoneen oven auki ja makaa sängyn päällä mahallaan, on se merkki siitä, että hän on seuran tarpeessa. Mikäli hän taas makaa selällään, on hän edelleen seuran tarpeessa, mutta hieman eri tavalla selvennä.

Monet kylpylät ovat täyden palvelun nautintokeskuksia, sillä tarjolla on myös ruokaa sekä juomaa. Alkoholin tarjoilussa on eroavaisuuksia, koska päihtymystila heikentää harkintakykyä, kuten sitä, käyttääkö asianmukaista ehkäisyä vai ei.

Tämän varalle useissa kylpylöissä tarjoillaan asiakkaille ilmaisia kondomeja sekä liukuvoidetta, ja lisäksi tilojen seinillä on turvallista seksiä korostavia mainosjulisteita.

Päihteiden osalta on mahdotonta valvoa sitä, kuljettavatko asiakkaat tullessaan seksuaalisesti stimuloivia päihdeaineita, kuten esimerkiksi seksijuhlissa suosittua amfetamiinia. Myös alun perin angiinan , sepelvaltimotaudin tai syanidimyrkytyksen hoitoon tarkoitetut poppersit ovat suosittuja aineita. Suomen toistaiseksi ainoa homojen saunaklubi toimii Helsingin Vallilassa. Tämä yhteiskuntaan liittyvä artikkeli on tynkä.

Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia. Epäselvät artikkelit Yhteiskuntatyngät Tyngät Yhteiskuntaan liittyvät artikkelit. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia.

..

Tuossapa onkin erikoinen asento. En tiedä mahtaisiko tuo onnistua? Ainakaan kasvokkain ei kumpikin voi työntää peenistä toisen persuuksiin. Asia alkoi niin paljon kiinnostaa, että haluaisin olisiko ketään homoparia joka voisi kertoa onnistuuko tuo ollenkaan. Tässä on yksi asento missä voisi kuvitella miesten saavan kullin työnnettyä toistensa perään. Tästä "The Ape-asennosta meillä on variaatio, missä minä olen päällä ja vaimoni alla. Päällä olevan täytyy tietenkin taivuttaa vartaloaan mahdollisimman paljon eteenpäin.

Otin tämän asennon esimerkiksi, koska en löytänyt aivan sitä mitä etsin. Peräruiske on annettava kylkiasennossa,ettei tule ripuli silmille. Tuo kuvan asento onnistuukin vain niin, että vain yksi kulli on yhdessä reiässä kerrallaan. Vaikea tietenkin vain sanallisesti kuvata. Ideani oli, että tuo päälläoleva kiertäisi koko kehoaan eteenpäin niin että ylävartalo olisi kiinni sängyssä ja jalat konttausasennossa. Helppo tietenkin esittää ideoita, kun se jää mielikuvien tasolle.

Six kakkaamis-asennon nimi on Derzewskis Slide Ei tuossa mitään videota ole. Molempien kyrvät toistensa pilluissa! Mulla mieliasento on olla "naisena" eli alla jalat miehen olkapäillä tai perseen ympärillä,lusikka myös hyvä varsinkin aamuisin jos herää krapulassa miehen vierestä. Ratsastus myös hyvä vaikka käy jalkoihin. Meillä ei innostuta niistä. Vielä ei olla päästy kokeilemaan uutta sauvaa eikä peppuakaan kun mies on ollut töissä niin paljon. En millään malttaisi odottaa.

Onko muuten vaseliini hyvää liukkariksi? En suosittele vaseliinia , ostakaa ihan normi liukkaria. Suosittelen erotiikka kaupan liukkaria nimeltä Be Happy , se pysyy aika pitkään liukkaana eikä mene helposti tahmeaksi miten monet muut. Ei muuta kuin liukkaria peppuun ja istut ratsaille ja pieni lelu pimppiin niin lupaan että ääntelet aika kivasti ja orkku tulee varmasti: Jotain ihan kotikutoista öljyä ollaan kokeiltu mutta se tosiaan ei ollut hyvää koska imeytyi nopeasti ja ei siis luistanut kuin hetken.

Nyt tilasin netistä jotain ihan anaaliin tarkoitettua silikonipohjaista liukkaria. Sillä pitäisi päästä leikkimään! Ootteko koittaneet KY Warming Liquidia? Sitä, kun laittaa partnerin erogeenisille alueille niin meillä ainakin tulos on taattu.

Normaalisti hän saa ehkä kerran naidessa, mutta ton avulla kolmekaan orkkua ei ole mahdottomuuss. KY Warming Liquid , Paljon kunnollista liukkaria ja sormella lämmittelyä ennen kuin annan kaverini panna peppuun. Sitten vain ekaksi sopivan korkuiselle vuoteelle kontalleen ja kunnon pyllistys oikein rennosti. Kaverini laittaa kalunsa pepunreiän kohdalle ja alkaa hitaasti ja varovasti työntymään sisälleni, saatuaan itsensä kokonaan sisälleni pieni tauko. Sen jälkeen voi naida niin että pakarat paukkuu, niin tai voin vaikka ratsastaa taikka olla lähetyssaarnaaja asennossa ilman ongelmia.

Tero Tavallinen , Kannattaa aluksi viikkojen ajan keskittyä anaalissa pepun hyväilyyn esim. Peppureiän pitää saada venyä vähitellen, jotta se kykenee kivutta vastaanottamaan miehen kalun. Sillä tavalla tuntee myös omat rajansa, että mikä on liikaa ja mikä ei. Jos on pukamia tai muuta ulostamisvaikeutta esim. Siinäkin tapauksessa voi pysytellä sormileikkien asteella.

Seksivälinekaupoissa on myytävänä myös pieniä peppudildoja. Niillä on myös hyvä harjoitella seksiä. Kun pystyt vastaaanottamaan sellaisen tai miehen kaksi sormea, olet valmis peppuseksiin.

Laita kunnolla liukasteainetta peppuusi sekä miehen kaluun. Älä harrasta peppuseksiä satunnaisen tuttavuuden kanssa, vaan miehen kanssa, johon luotat.

Minusta paras asento on tavallinen koira-asento. Mies vie kalunsa naisen peppureiän suulle ja asettaa terskan pyllynreiän kohdalle. Sen jälkeen nainen liikkuu eteen ja taakse vähitellen sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä. Alussa siis tee sisäänulos-liikettä vain muutama milli kerrallaan. Jos sattuu, rentoudu, rentouta kaikki lihakset ja sitten yrität uudestaan.

Jos sattuu liikaa, voit lopettaa. Sitten vasta kun sinä olet ottanut koko kalun sisääsi ja olet valmis yhdyntään, niin vasta sitten luvan saatuaan mies voi aloittaa liikkumisen sisälläsi. Itse nautin rajusta seksistä, mutta olen huomannut, että oma aukkoni on niin tiukka, että peppuseksi meinaa sattua usein.

Vaikkei meillä enempää peppuilua harrastetakaan, niin valitettavasti peppureikäni on hieman löystynyt. Sekin on yksi syy, miksi en halua harrastaa peppuilua enemmän, koska ulosteenkarkailu ei ole todellakaan mikään kiva asia.

MITEN MIES SAA ORGASMIN KUINKA EJAKULOIDA HOMOSEKSUAALISEEN

Deittinet toon homoseksuaaliseen sex

Retta Marcinko