Nuolla kalua seuraa varatulle homoseksuaaliseen

Jo antiikin aikoihin Freud sanoi, että kontAktien puute lisää agressiivisuutta. Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää?? Poliitikot yrittävät jotain säälittäviä aselakeja muuttaa ja tehdä veronalennuksia ynnä muita tyhjänpäiväisiä päätöksiä. Pitäisikö todella seksinosto taas laillistaa ja tehdä Suomesta suuri Amsterdam? Vai pitääkö katkeroituneen päähänpotkitun miehen tosiaan jättää niin rakas isänmaansa ja lähteä ulkomaisen piparin ostoon?

Miettikääpä tätä te Pohjolan akat. Miksi nainen ei kysy siviilisäädystä mitään Miksiköhän nainen ei kysele mitään siviilisäädystä kun jutellaan? Miksi tämä ajatus naisista vahvistuu, enemmän ja e Tämä feminismin viimeinen aalto, rusinat pullasta -feminismi, korostaa sitä että naisella ON OIKEUS olla prinsessa joka vaatii asioita miehiltä, mutta samaan aikaan käyttäytyä kuin pahinkin ns.. Ensinnä; voit varmasti ymmärtää että seksin jakaminen ei ole naisen tehtvö sen enempää kuin iehenkään. Seksiä hararstetaan halusta, ei velvollisuudesta.

Jos meinaan terveitä ja mieleltään tasapainoisia ihmisiä haluat: D Toisekseen; puhut "tosiasiasta". Missä ovat perusteesi väitteellesi?

Siinä että Freud sanoo kontaktien puutteen lisäävän aggressiivisuutta? Perkele että jaksat te? Jos ei flaksi käy, katso itse peiliin ja mieti miten anisia kohtelet ja mitä heistä ajattelet. Selitys voi hyvinkin löytyä sieltä. EnsimmäiSeksi voisit mennä takaisin ala-asteelle äidinkielen tunnille. Sen jälkeen lukiotason opintoja iltalukiossa ja sitten yliopistoon sivistämään itseäsi äidinkielen parissa! Ymmärän täysin silti vasta-argumenttisi.

Onhan toki miehillä oikeus hyvään seksiin ja saavat pihdata. Tämä näkyy naisten ulkonäköpaineissa parisuhdeongelmissa. Silti naisen agressio ja oireet ovat hyvin vaarattomia. Se vaara piileekin siinä kun mies ei saa tyydyttävää seksiä! Toisaalta masentunut nainen tuskin haluaa edes seksiä joten miesten tulisi parantaa tapojaan myös, etteivät naiset tulisi haluttomiksi.

Asia on nyt vaan monilla miehillä feminiinisiä rauhallisia hinttejä lukuunottamatta tietenkin että ainoastaan hyvä seksi tuo lohdun. Syrjäytyminen on täysin kestettävissä jos mies saa seksiä. Mies voi olla vaikka maailman yksinäisin ihminen, kunhan saa hyvää seksiä. Kaverit kun ei tyydytä sitä elintärkeää viettiä.

Sitä on erikoisen vaikea pohjolan akkojen ymmärtää. Seksi on ihan normaali asia, ei mikään superkauniiden ihmisten uskonnollinen rituaali!! Kielen tarkoitus on viestiä.

Ymmärsit sanomani, siis miksi moiset kehoitukset? Puhekieli keksustelupalstoilla on asia jota joudut vielä sietämään, takaan sen. Se on normaali, hieno asia, eikä siitä pidä tehdä peikkoa kenellekään. En oel alkuunkaan samaa mieltä siitäe ttä meis ei välttämättä tarvitse mitään sosiaalisia kontakteja kunhan seksiä saa. Mies on ihminen siinä missä nainenkin, emme ole niinkään erilaisia. Olemme laumaeläimiä, tarvitsemme sosiaalista ympäristöä. Kuvaat myös homoseksuaalisia miehiä mites naiset tässä?

Mistä sinä tuon potaskan olet vetänyt? Samasta hatusta kuin muunkin? Ensinnäkin kenelle tahansa tekisi vain hyvää ottaa lisää korkeakouluopintoja. ToiSeksi seksi on miehelle paljon tärkeämpää kuin naiselle, ja mies pärjää loistavasti jos saa niin paljon kuin haluaa niiltä joita haluaa.

Kaverit on naisen rinnalla vain statisteja. Naiset on niitä sosiaalisia laumaeläimiä, jotka passiivisina prinsessoina odottaa sitä "oikeaa" ja kikattelevat porukoissaan miehen kullin koosta. Jos mies näyttää naiselta, tai käyttäytyy kuin nainen niin mikä mies se semmoinen on-homo. Miehen kuuluu olla mies, ja mielenterveytensä vuoksi kuuluisi saada seksiä ja paljon. Mies, isolla ämmällä Olisitko hyvä ja hakeutuisit terapeutin puheille. Tuo alkaa vaikuttaa jo sen verran sairaalta, että huolestun lähimmäisteni puolesta.

Jos siihen ei ole varaa, mene edes itseesi. Mieti vaikka ihmisten tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta tai ylipäätään toisen kunnioittamista. Nainen EI ole luotu sinua varten, vaan sinun rinnallesi. Jos halusit niitä vertauksia takaisin, mitä tuolla aiemmin käytit itse perusteina. En todella ihmettele, että piti tulla tänne avautumaan liian vähäisestä seksin saannista. Eivät varmaan ihmettele muutkaan lukijat, joilla on vähänkään kaikki kotona.

Joko älysi ei riitä ymmärtämään kirjoitukseni huumoria, tai sitten olet vaan kateellinen. Monet ovat tällä palstalla vaatineet minua tekemään itsarin. Se kertoo kyllä jotain kirjoittajien päänsisäisistä ongelmista. Luulen, että sinäkin vihaat minua, kun kerran rehellisesti kerron mitä miehen päässä liikkuu-seksi Jos kerran pelkäät menettäväsi miehesi niin omapahan on pelkosi.

Kaikki miehet tulevat haluamaan seksiä, ja jos susta silloin joskus tulee niin ruma niinkuin tulee ettet kelpaa enää, niin ryhdy lukemaan kirjoja ja käyttämään yläpäätäsi. Naisen alapäällä on aikansa. Käyttäköön sitä ahkerasti kun ovat kauniita. Miesten taas soisi sekstaavan niin kauan kuin kulli kestää, ihan vaan yhteisen hyvän takia. Naiset kun kestää elämän hyvin ilman seksiä. Miehet ei niinkään, siinä koko jutun pointti.

Kysymys ei ole mistään tietystä henkilöstä, vaan filosofisesta pohdinnasta elämän herkimmän asian kautta läpivalaistuna. Jos et keksi rakentavaa kritiikkiä, niin älä kirjoittele, palstalla riittää älykkäitäkin kirjoittajia! Olen nainen isolla ännällä Eikös se sanonta ole Kun katselee näitä kadun tallaajia,niin voi todeta et moni on käveleviä "kuolleita"varmasti ei heillä ole nautinnollisia hetkiä Jos ei viekottelijoita olisi alussa ollut olemassa,eläisimme paremmassa maailmassa nyt!

Ei tarvi kuin katsoa nykymaailmassa missä naiset päättää pienen lapsen kohtalosta,antaako "äidin" kostaa vai eikö anna Kyllä se vaan niin on, että maailma parantuisi huomattavasti jos kaikki miehet saisivat tyydyttävää seksiä.

Kaikilla ei ole varaa huoraan, joten valtiollinen bordelli olisi oiva sosiaalipoliittinen ratkaisu tehostaa yhteiskuntaamme. Bordelli on innovatiivinen ja luova ratkaisu.

Lisääntyvä feminismi tarvitsee kipeästi vastapainoa, muuten nuortn miesten päät sekoaa.. Tämähän on jo nähty. Kuinka monta kertaa se pitää vielä nähdä?? Sitä paitsi seksin ostaminen ON Suomessa laillista. Minä haluaisin seksiä Johnny Deppiltä. Ja jos en saa, niin ryhdyn tappamaan rumia nörttejä. Mikä taas ei ole sitten minun, vaan Johnny Deppin syy. Ymmärsit jo osan hienosta kirjoituksestani: Kuitenkin olisi hyvä jos ymmärtäisit sydämmelläsi ja aivoillasi koko suuren kekustelunaloituksen. Seksin myyminen on kriminalisoitu, joten on suuri häpeä ostaa seksiä.

On ihmisiä silti, kuten nörtit jotka myös muiden ihmisten tavoin tarvitsevat sitä jotain. Syrjäytyvät sen takia, ettei välttämättä näytä "seksikkäältä". Silti heillekkin löytyy ottajansa aikanaan, elleivät ole kääntyneet hinteiksi tai surmanneet muita ja itseä. Jos haluat seksiä Jhonny Deppiltä, niin mee jenkkeihin ja pyydä se treffeille. Varmaan saisit Jhonnyn pitkää kyrpää. Miehet katsos tajuaa yleensä antaa. Jos et saa niin olet liian ruma hänelle, ja voisit ryhtyä vaikka nunnaksi tai taiteilijaksi.

Sitä paitsi et luultavasti pystyisi tappamaan ketään, koska olet nainen. Katsos jos mies tappaa, hän voi olla hyvinkin seksikäs, mutta nainen ei koskaan.

Max Payne ja James Bond hyviä esimerkkejä. Bondtytöt eivät tapa, vaan tekevät sen mitä naisten kuuluu. Toivottavasti tajuat sen pienillä kauniilla naisen aivoillasi.

Lakikirja käteen, ennen kuin alat aukomaan täällä! Ärsyttää kaltaisesi besserwisserit, jotka eivät oikeasti tiedä mistään mitään. Näytä se lakiesitys mullekkin. Muistaakseni tässä joku vuosi sitten eduskunta äänesti seksinoston kriminalisoinnista. VAIN ihmiskaupan tai parituksen uhrilta ja alaikäiseltä. Seksiä ei saa kaupitella julkisilla paikoilla, mutta seksin ostamista ja myymistä ei ole Suomessa muilta osin kriminalisoitu.

Eli voit tilata itsellesi huoran netistä ja poliisisetää ei kiinnosta pätkääkään. Ainut jota saattaisi kiinnostaa on verottaja, mutta sekään ei olisi sinusta kiinnostunut, vaan huoran tuloista. Mene itse Finlexiin tarkistamaan. Äitis varmaan pyyhkii perseeskin, mutta minä en sinua hyysää. Tuota juuri tarkoitin lakinainen! Seksin osto on kriminalisoitu. Silti tämä prostituutiokysymys oli vain pienen pieni osa kirjoitukseni leitmotiivia.

Luuletko muuten että kaikilla olisi resursseja tilata netistä huora?? Sen takia olisi parempi, että Suomesta tehtäisiin suur-Amsterdam ja saataisiin miehet tyytyväisiksi, turisteja ja Bkt ja suomibrändi mallilleen.

En tarvitse tuikean lakinaisen hyysäilyjä. Kiitos silti kauniista naisellisista ajatuksistasi: Seksin ostaminen ja myyminen on Suomessa laillista. Lakinaisia on muutenkin jo liikaa. Pistä vipinää alapäähäsi ja jätä yläpään asiat miehille niin rauha säilyy! Miksei sinulle kelpaa täysi-ikäinen omasta vapaasta tahdostaan seksiä myyvä huora?

Kyse ei ensinnäkään ole minusta älykääpiö! Puhun miehistä ja naisista, en pojista tai tytöistä. Ihmiskauppa ja alaikäisiin sekaantuminen on valitettavaa rikollisuutta, ja sitä torjuu poliisi. On vain harmittava tosiseikka, että jotkut miehet eivät ole naisten mielestä seksikkäitä. Mainitsisin poikkeuksen tähän väliin armon lakinainen, että esim. Hitler oli naisten mielestä todella seksikäs, mutta hänet oli ympäristö tehnyt frigidiksi, mikä ilmeisimmin teki hänestä sekopää.

Seksi kun täyttää terveen miehen pään ajatukset suurelta osin, niin lopulta mies tulee masentuneeksi tai agressiiviSeksi kun kontAktien vähyys on jatkunut "tarpeeksi" kauan. En voi sille mitään, niin se vaan menee. Kyllä mulle kelpaa täysi-ikäinen estoton huora. Itse asiassa rakastan heitä. Kaikki vaan ei saa, vaikka kaikkien "kuuluisi" saada mielenterveyden kannalta.

Ime sinä munaasi ja tee itsari! Käy huorissa ja hoida mielenterveyttäsi. Taideterapia ei olisi sullekaan pahitteeksi. Kaikkea hyvää vaan sulle.

Toivottavasti saat hyvää piparia näin jouluksi! Ei siitä voinut saada muuta käsitystä, kuin sen, että juuri näiltä ryhmiltä sinä seksiä himoat. Suomi voisi todellakin muuttua suureksi amsterdamiksi. Oikeasti vaikka kuka väittää mitä tahansa niin laillisilla bordelleilla ei ole mitää haittapuolta. Ainoastaan positiivisia asioita, eli syrjäytyneet ja yksinäiset ihmiset saisivat edes joskus toisen ihmisen kosketusta.

Tietenkin se bordelli toimisi niin miehille kuin naisillekkin. Ainoa ongelmahan tässä tuntuu naisten puolelta aina olevan siinä, että heidän täytyisi jopa alkaa tekemään jotain sen eteen ettei mies lähde muualle.

Ei paljoo seksillä kiristäminen enää onnistuisi ja mitäs sitten enää tehdään. Eikä kukaan mies lähde mihinkään bordelleihin tuhlaamaan rahojaan jos kotona on oma nainen joka myös haluaa. Jos te naiset vain ymmärtäisitte kuinka yksinkertaisia miehet on ja kuinka pienellä vaivalla saatte pidettyä ne tyytyväisinä. Ihanaa löytää "kanssasisaria" täältä netin helvetistä.

Olen aivan samaa mieltä. Kertokaa tämä ilosanoma Jorma Ollilalle ja "suomibrändin" suunnittelijoille! Turistejakin tulisi Suomeen aivan toisella tavalla. BKT nousuun, suomalaiset miehet onnellisiksi ja elämä on ihanaa. Amsterdamissa muuten kukoistavat myös laittomat bordellit ja yläkouluissa joudutaan pitämään varoituskamppanjoita tyttöjä vaanivista miehistä, jotka pakottavat nämä teinit laittomiin bordelleihin myymään persettä.

Huorataloja vaan pystyyn, kansa on jo menetetty! On aika surkeaa, jos maksettu ja sitä myötä toisen ihmisen pakosta ja vastentahtoisesti suorittama mekaaninen pikainen hinkkaaminen on muka parempi kuin ei kosketusta lainkaan.

Terveen ihmissuhteen ei pitäisi perustua pelkästään seksille. Jos mies todella ilmoittaa, että nyt akka annat persettä tai menen huoriin, niin luuletko, että a nainen pyllistää kiltisti ja pitää suunsa supussa vai b nainen heittää miehen pihalle ja heittää vielä kukkapurkilla ohimoon?

Mieluummin elän koko elämäni yksin kuin otan huorissa käyneen "miehen". Tiedät sen varmasti itsekin, mutta haluat nyt rutkuttaa ja provota täällä, koska sinusta olisi kiva päästä vapaasti uittamaan munaasi jossain naisessa aina kun haluat.

Sori keskustelun huonosta tasosta ja asiattomasta ja osin epäpätevästä ad hominen -argumentoinnista, mutta sieppaa ja PELOTTAA samalla ihan pirusti ajatus siitä, että miehet todella ovat tuollaisia kuin antavat tässäkin keskustelussa ymmärtää. Periaatteessa näin heteronaisena tunnen vetoa heteromiehiin, mutta jos kyseessä on todella keskimäärin näin yksinkertainen, itsekeskeinen ja empatiakyvytön porukka, niin jätän ihan suosiolla väliin.

Sulla on äly tallella nainen. Mielestäni tämä asia on silti jokseenkin vakava. Väitän vielä, että jokainen rehellinen mies ajattelee jokseenkin seksiä melko usein. Sen, että pantaisiin kuin eläimet estää oma pää ja asenteet. Hei sitä paitsi nyt eletään 21st centurya. Miksi ei muutettaisi asennetta vielä vapaammaksi, kun kerran hyvinvointivaltiotakin ollaan purkamassa.

Raskas työ vaatii raskaat huvit! Tottakai pettäminen sattuu, mutta naiset tykkäävät itsevarmoista, sosiaalisen statuksen omaavista miehistä, esim. Hitler Miten käy pienen suomipojan? Edes suomen akat eivät ole kiinnostuneet ujosta Suomen masentuneesta jurrista. Kysyisin sulta, miten sitten hoidetaan niiden ihmisten "elämäntilanne" jotka ovat järjissään, mutta eivät saa kehenkään ihmiseen kontaktia, ja vähiten varmaan naiseen ja seksiin?

Se jos mikä lisää väkivaltaisuutta ja itsemurhatilastoja. Suomessa jos missä, on tämänkaltainen alienoituminen helppoa. Missä on syy, taidatkos sen selittää?? Yritättekö tosissanne sanoa että mies on seksin avulla vietävissä ja hallittavissa, tahdoton kuori jota kuka tahansa nainen voi pyörittää miten haluaa Minulla on onnekseni miehistä hyvin erilainen kuva.

Näkeekö monikin meis itsensä noin Bordelleista olen kyllä tällä haavaa samaa mieltä, laillisena ja kontrolloituna yrtysmuotona minä en näe niissä mitään vikaa. Kontrolloiduilla tarkoitan tietenkin myös työsopimuksia ja reiluja ehtoja, säännöllisiä terveystarkastuksia ja sen varmistamista että jokainen työntekijä on hommassaan omasta vapaasta tahdostaan. Markkinarako lienee myös naisille suunnatussa vastaavassa toiminnassa.

Et tuskin ole se ainoa kuningatar, jota miehet haluaa, vaikka olisit kuinka älykäs. Kyllä monet haluaa sua, mutta ei välttämättä loppu elämäkseen. Miehet on yksinkertaisia, koska yksinkertainen on kaunista, ja seksi miehen mielenterveyden kannalta erityisen tärkeää.

Voin vakuuttaa, että jokainen terve mies on sopivan naisen vietävissä. En voi sille mitään, että me miehet ollaan tällaisia.

Syytä evoluutiota ja niele faktat. Jumala katsos halusi miehen olevan tyytyväinen eikä yksinäinen luomalla juuri naisen. Ole onnellinen, että olet nainen ja voit saada useita orgasmeja peräkkäin!

Käytä alapäätä, ja jätä yläkerran asiat niille joille se kuuluu: Nyt tarvittais vähän tutkimustuloksia noiden väitteiden tueksi. Jätän omaan arvoonsa sen, että "laillisilla bordelleilla ei ole mitään haittavaikutuksia". Minua kuitenkin kiinnostaa tuo "jokainen terve mies on Se voi hyvinkin olla totta, että seksiin kykenemättömästä miehestä tulee agressiivinen.

Sekin kyllä vaatisi vähän enemmän perusteluja, jos yrität esittää sitä faktana. Se, että pelkkä seksin puute tekisi miehestä agressiivisen, ei mene ollenkaan läpi. Ei myöskään pidä ollenkaan paikkansa, että "me miehet ollaan tällaisia". Evoluutiosta tiedän kyllä, mutta voisitko esittää ne faktat, joihin viittaat. Erityisen mielenkiintoinen on viimeinen, ehkä tahaton, sekoituksesi alapään ja yläkerran asioista. Oliko niin, että kuvittelet itsesi jotenkin ylemmäksi olennoksi?

Vai haluatko jättää asiat ylemmän huomaan kun et itse saa hoidetuksi? Vai tarkoitatko että naiset joutaisivat olemaan yhtä alapääohjattuja kuin sinä miehenä? Muitakin tulkintoja olisi ollut, mutta otin vain nuo ensin mieleen tulleet. Selitys on ihan vain suomalaisen miehen huonossa itsetunnossa. Niin hyvin tuot sen kirjoittelussasi esiin, että enempää ei tarvitsekaan selittää.

Esimerkkejä on vähän, jos tunnet vain Hitlerin tarinan, mutta katsopa peiliin niin loppu voi selvitä piankin. Kontaktin ottamista ei opeteta missään koulussa. Se pitää itse opetella ja paras tausta siihen on kotikasvatus. Jos se jäi väliin, itsetunnon kehittäminen on aikuisiällä vaikeaa. Suurimmalla osalla miehistä se ei sitten ikinä onnistukaan.

Kuten kirjoituksistasi hyvin huomaa. Toisen lannistaminen ei ole sama asia kuin oman itsetunnon käyttäminen elämässä selviämisen tukena. Olet muuten kyllä oikeassa. Itsetunnon omaava mies saa. Se katsos vaan on viehättävää sekä miehessä että naisessa, että tietää mitä haluaa ja osaa hankkia sen. Keinoiksi riittää aika pienet, kun on itsetunto kunnossa. Mies, edelleen, isolla ämmällä Mikä tuossa erityisesti nauratti? Olen huomannut ennenkin, että itsetunnoltaan heikot erityisesti miehet turvautuvat röhönauruun kun asiallinen sanottava tai luonteva malli reagoida muuten puuttuu.

Juuri tähän sitä itsetuntoa tarvitaan, säilyttämään itsellä tunne siitä että on ok erilaisissa tilanteissa. Katsokaapa niin yksinkertaista asiaa kuin liikenne. Kenen miehen itsetuntoon käy ohitetuksi tuleminen? Ei se ole pois minulta, jos joku haluaa mennä nopeammin.

Samoin se ei ole pois minulta, jos joku muu saa sitä paljon puhuttua piparia. Minä saan tahollani ihan tarpeeksi, enkä ole ollenkaan epätoivoinen vaikka en enää tänään saisikaan. Huomenna on uusi päivä ja uudet mahdollisuudet. Ainakin ne vehkeet näyttivät hetki sitten olevan ihan oikeaa mallia Minulle se on sopivasti. Johan nyt että kuningattareksi aletaan: D heh, ei kyllä se on minun kolmivuotiaani jolla se prinsessakompleksi on. Mikähän se sinun kompleksisi tässäon, sitä minä mietin.

Liha on siis heikko. Siitä olemme yhtä mieltä. Minä taas sanon että aikka liha olisi miten heikko, ei terve elämäänsä tyytyväinen mies ole seksillä hallittavissa. Tiedätkö että kyvyttömyys seksiin tai jopa kyvyttömyys orgasmiin aiheuttaa naisellekin ongelmia, aggressioita ja ahdistuneisuutta?

Aivan samalla tavoin kuin miehelle. Skesiin tai sen olemattomuuteen liittyvät tuntemukset eivät ole ominaisia juuri miessukupuolelle, vaan meille kaikille. Ole hyvä äläkä vedä mytologisia olentoja tähän enää mukaan.

Käytän molempia päitäni, kiitos, koko raatoani jatkuvasti. Mistä kuvittelet minun voivan saada useampia orgasmeja peräkkäin? Vain siksi että olen nainen..? Tiedätkö että mieskin pystyy samaan, ejakulaatiota Voi hallita, tuloksena useampi orgasmi. Tarkotitaako se sitä että Sinä pystyt siihen? Ihan niinkuin meillä naisillakin: D olemme ihan oikeasti fysiologisesti toisistamme poikkeavia. Se ei ole vain urbaanilegenda: Luulisi että miehet jo hitto ymmärtäisi miten sitä seksiä omalta naiseltaan saa?

Ja sellaista mistä voisi vielä jopa nauttia enemmänkin kuin säälistä tai rahalla saadusta. Eipä tuo oikeasti hirveän paljon vaadi eikä siihen tarvita rahaa. Mun mieheni voisi kertoa mutta uskon että teidän aivonne eivät kykene vielä vastaanottamaan sitä tosiasiaa niin että ymärtäisitte että ette oikeasti itse menetä yhtään mitään.

Monilla miehillä kun tuntuu olevan sellainen ajatus että naisen takia ei anneta itsestä mitään. Miellummin annetaan rahaa huoralle. Huomioiminen ja hellyys on liikaa vaadittu ja tekee kait korvaamatonta vahinkoa miehen elämälle? Kuitenkin sitä pillua halutaan omalta vaimolta. No, aika moni vaimo on tyytynyt siihen rahaan myös kun muuta ei saa. Miehet syyttävät hyvin usein muita omista ongelmistaan kun taas naiset etsivät syytä ensiksi itsestään.

Miehet voisivat ihan oikeasti jo mennä itseensä ja katsoa peiliin. Oikea välittäminen ja tunteiden näyttäminen ratkaisee monta ongelmaa. En halua uskoa että miehet olisivat näin tunteettomia kuin mitä täällä palstalla puhutaan. Että pillu olisi miehelle se kaikkein tärkein, että naisella itsellään ei olisi miehelle mitään merkitystä. Luulen kyllä, että läheisyydellä on merkitystä ja toisen kanssa kaikenlainen kanssakäyminen ja tekeminen on se pääasia.

Seksi on hieno asia, sitä kaikki tarvitsevat, mutta on hullua nostaa seksi joksikin ykköstarpeeksi. Moni pelimies joka saa seksiä paljon, haaveilee silti omasta naisesta, jonka kanssa voisi elää elämää ja perustaa ehkä perheenkin.

TÄmä syö kyllä sen aatteen, että pelkällä pillulla olisi väliä. Olet oikeassa, ei mies pelkkää pillua halua. Ymmärtäväisen ja rakastettavan naisen. Kuka nainen taas haluaa miehen? Miehet tarvitsee naista enemmän kuin mies naista. Jos nainen tarvitsee ja haluaa miestä vähemmän kuin mies naista, onko kuvitelmaa se että nainen haluaa useammin naimisiin, vakiinnuttaa parisuhteen ja sitoutua? Antaa siis miehelle sitä piparia on a regular basis: D Esitä perustelusi, ihminen. Nainen tarvitsee ja haluaa miehen täsmälleen yhtä paljon, ellei enemmän kuin mies naisen.

Ja vieläpä suurelta osin samoista syistä. Nainen tarvitsee ja haluaa seksiä myös, niin kuin mieskin, ja miehellä on läheisyyden ja kumppanuuden tarpeita aivan kuten naisellakin. Oletko eri mieltä siitä että nainen ja mies ovat ensisijaisesti yksilöitä, vasta sitten sukupuolensa edustajia? En jaksa enää pohtia tätä.

Mä oon ihastunut pahasti yhteen naiseen, mutta en tiedä mitä sanoisin sille. Mitä nainen haluaisi kuulla?? Kuten sanottua, valitettavaa niiden kannalta jotka yrittävät ymmärtää kutakin sukupuolta kollektiivisena könttänä, me olemme, joka ikinen, yksilöitä.

Mitä nainen haluaa kuulla? Riippuu siitä kuka hän on, millaisessa elämäntilanteessa hän on, ja mitä hän sinusta jo valmiiksi ajattelee. Mitä jos olisit oma itsesi. Joko tykkää tai ei? Jos sinun pitäisi teeskennellä, keksiä mitä hän haluaa kuulla eikä sanoa mitä sinulla on sanottavaa, onko hän oieka ihminen jonka kanssa viettää aikaasi? Minä uskon että se jonka kanssa on hyvä olla, on ajan arvoinen.

Älä haaskaa aikaasi ihmiseen jonka vuoksi pitäisi yrittää olla jotain muuta kuin mitä on: Yksi asia on minkä jokainen ihminen tahtoo kuulla, nainen tai mies. Vilpittömän ihailun mistä tahansa asiasta. Ruumiin piirteestä ei intiimiosat!

Vaikka kaikki naiset on "yksilöitä" niin varmaan he kaikki haluaa jonkin sortin jännitystä elämään. Meinasin jo tehdä aloitteen, mutta eräs toinen nainen tuli paikalle ja sekosin ajatuksissani. Naiset voi tehdä miehen hulluksi: Kun huomaa ihastuneensa oli kuinka tuhoontuomittu suhde tahansa niin mielestäni kannattaa aina yrittää.

Jaettu aika kenen kanssa tahansa ei mene hukkaan. On suuri lahja ihastua. Pelkuruus sen sijaan on niin vaikeasti voitettavissa, ja aiheuttaa agressioita. Miehet ei ole niin paljon "yksilöitä". Heidät voi iskee helposti: Sanot vaan, haluuks panna? Jo muuttuu tylsinkin mies onneliSeksi. Mitä itse sitten haluaisit kuulla tuntemattomalta kiinnostavalta mieheltä?? Jos kerran "yksilö olet" eikä sulle voi ihan mitä vaan sanoa. Kaikki naiset eivät suinkaan halua mitään jännitystä elämäänsä, jotkut haluavat toki.

Ja minkä sortin jännitystä, ihan adrenaliinihuumaa, ihastumisia, ihmissuhdepelejä, matkailua Ihmiset tekevät toisiaan hulluiksi kuvaamallasi tavalla päivittäin. Toisaalta se on haaste ja mukavaa! On hienoa että ajattelet jaetun ajan olevan aina arvokasta, vaikka se ei johtaisikaan vakavaan suhteeseen tai todelliseen kumpanuuteen. Hyvä elämänfilosofia, jota noudattamalla mitään ei tarvitse katua, kaikki on plussaa.

Ihastuminen on lahja, ja sitä voi käyttää hyödykseen monin tavoin. Vaikka vain nauttimalla tunteesta, siitäkin kun vihloo. En ole miehen iskemisestä ihan samaa mieltä, tosin. Koska nainen etsii miehessä niin paljon muutakin kuin vain seksiä, pelkällä lupauksella seksistä napattu mies ei edes lupaa mitään muuta.

Seksi on toki mukavaa, ja sinkkuna satunnainen molemminpuolisesta halusta kumpuava seksi on hieno asia. Mutta esimerkiksi nainen joka etsii kumppania, ei välttämättä löydä sitä van hakemalla pantavia kerta toisensa jlkeen. Hän todennäköisesti haluaa kehittää jonkinlaiset tunteet meistä kohtaan ennen seksiin rupeamista. On myös monen motna meistä joita ei kiinnosta pelkkä paneminen, vaan he haluavat myös henkistä kumppanuutta.

Ole hyvä älkä väitä tässä vastaan, meillä voi molemmilla olla omat kokemuksemme. Minä arvostan miehiä enemmän kuin sinä, nähtävästi. Miksi käytät lainausmerkkejä puhuessasi minusta yksilönä? Olen yksilö, en "yksilö".

Mitä minä haluaisin kuulla tuntemattomalta mieheltä? Koska olen naimisissa oleva perheenäiti, en välttämättä yhtään enempää kuin sen satnnaisenja vilpittömän kohteliaisuuden ulkonäöstäni tai käytöksestäni. Jos oletetaan että olisin sinkku ja etissin kumppania, tahtoisin kuulla että mies ei ole vain seksin perässä vaikka toki halaua sitäkin , vaan pitää minusta oikeasti ja haluaa tutustua vielä enemmän.

He haluavat erottua muista, vaikka periaatteessa kaikki haluaa samoja asioita. Tosiaankin kun ihastuu, eikä saa asiaansa eteenpäin niin tuntee sisällään pienen hulluuden.

Kun tarpeeksi usein näin tapahtuu, niin herkän miehen pää voi joutua agression valtaan. Tämän takia heille voisi antaa "siedätyshoitoa"-seksiä. Tarkoitit varmaan Froid, mikäli osaat lukea. Siitä huolimatta, mennäänkö teille?? Voisin arvioida sinut naisena. Anteeksi nyt kamalasti, mutta minä olin ihan samanalinen ajatuksineni ja tunteineni myös ennen kuin allekirjoitin avioliittosopimuksen: D en minä mitenkään radikaalisti ole siinä hommassa muuttunut.

Perustelisitko hieman miksi koet naimisissa olevat naiset erilaisiksi kuin naimattomat? Vai onko koko teoriasi kohdistettu vapaisin nuoriin sinkkunaisiin? Älä huijaa itseäsi luulemalla tietäväsi naisista jotain olennaista jota he eivät tiedä itsekään.

Saat siinä itsellesi vain varman pettymyksen kun toimit sellaisen oletuksen pohjalta, kuuntelematta viisaampiasi. Minä olen kuitenkin juuri tuon sukupuolen edustaja, ja sinua aiheessa huomattavasti kokeneempi. Älä ohita ihan olankohautuksella sitä mitä sanon, voit vaikka oppia jotain: D Tiedän tunteen, ihastumisenja hulluksi tulemisen.

Tiedän yös miltä tuntuu elää yksin, luulla ettei kkaan välitä ja haluta vain toista lämmintä ihmistä vierelleen, vaikka edes satunnaiseen seksiin jos ei muuta, mutta mikään ei onnistu.

Tiedän myös mitä on olla vakaassa parisuhteessa, rakastettu ja kunnioitettu. Ne "samat asiat" joita naiset haluavat mielestäsi, mitä ne ovat? Perhe, rakkaus, ymmärrys, kunnioitus, ehkä jopa se vanha kunnonintohimo? Näitä kaikkia suurin osa ihmisistä varmati haluaa, ei vain naiset. Etkö itsekin toivo näitä? Hyvä konsti on kohdella naista kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan. Vanha läppä, mutta toimii yllättävän hyvin. Mieti mitä tietyssä tilanteessa tahtoisit itsellesi sanottavan, ja kokeile mennä samoilla linjoilla.

Ja varo niitä intiimialueita: D ja jos seksiin tähtäät, muista yksi kikka. Nainen lämpenee puhumalla, tilanne on kaikki kaikessa, Se että Hän tuntee olevansa haluttu.

Sinun arviointisi minä kintaalla viittaan enkä pienintäkään piittaa! Jos olisit mies niin voisin jo kuunnellakin arviointiasi mutta kun et ole. Siitä voit olla ihan halleluja!! Mitä sinä ajattelit että täällä "meillä" tekisit??? Pikku nakillasiko arvioisit minut naisena???!!! Sen kun vetäisit esille niin saisi koirani eturuokana.

Jos huolisi, en usko. Mitäs jos yrität keskittyä siihen pillun saantiin sen ihastuksesi kanssa joka ilmeisesti myös näyttää sinulle kenkää, enkä yhtään ihmettele. Koitapas jos käteenveto sais niitä rattaita raksuttamaan vähän terveempään tahtiin.

Teitä neroja kun on useiampiakin niin tavasin esi-isäsi nimen muotoon. Minkäs teet jos ystävällisesti tarjoaa rakkauttaan ja tullaan torjutuksi. OOn komea kuin mikä, ehkä vähäsen seksihullu ja hullu, mutta niin kaikki miehet ovat.

Ne jotka ei myönnä sitä, tuntee hiljaista kärsimystä. Esittää "kovaa miestä" tyylin: Koiras vois ihastua mun isosta molosta.

Nuolisi sitä varmaan paljon paremmin kuin sä. Suosittelen sulle taideterapiaa, että voit purkaa vihan vaikkapa piirtämällä. Kun viha on laantunut ja halut taas tallella niin voisin pistäytyä mulkkuni kanssa siellä teillä: Tekis sullekkin vaan hyvää "vapautua".

Luulen vakaasti, että naimisiinmeno ei sovi kaikille. Kun esimerkiksi ajattelen omia vanhempia, niin mitä siitä seurasi: Naivat ja saivat äipän masusta tällaisen runkkarin! On erittäin hienoa mennä naimisiin ja tukea ydinperhe mallia, joka takaisi varmaan yhteiskunnalle parhaan "turvatakuun". Kannatan naimisiinmenoa, mutta pitäisi mielestäni harkita tarkkaan kenen kanssa menee.

Koska silloin se on sitten menoa, ei paluuta myrkytys. Ero on erittäin huono juttu toki joksus välttämätön ja pirstoo yhteiskuntaa. Suomessa erotaan ihan liian paljon. Mikä yksinäistää miehiä miksei naisia ja aiheuttaa taas agressioita. Jos elää sinkkuna niin on vapaa, mutta toki joidenkien ongelmien kanssa. Kyllä mä tiedän ettei naisille voi nyt ihan miten vaan puhua, mutta enmä voi koko ajan ajatella että miltäköhän naisesta tuntuu.

Hauskaa on mielestäni se jännitys. Siis se kun menee pala kurkkuun kun näkee edes. Kyllä mä yritän silti ymmärtää sun sanomiset. Jos Itseäni haluaisin kohdeltavan niin, että nainen antaa mulle. Niin silloinhan mun pitäis antaa naiselle melko suoraviivaisesti. Vanha läppä on vähintääkin epäilyttävä, tai mä oon tosiaan seonnut. Mutta luullakseni suurin osa miehistä haluaa seksiä kohtuu nopeesti tavattuaan sellaisen naisen.

Jos kiinnostus on molemminpuolista, kyllä se nainenkin haluaa seksiä kohtuu nopeasti. Ja jos se sitä haluaa, ei se loukkaannu siitä että sitä siihen suuntaan johdatellaan. Varo vain loukkaamasta, tai antamasta ymmärtää että päämääräsi on pelkkä seksi ja nainen pelkkä seksin antaja. Sen kun pidät mielessä niin kyllä se nopea ja aika suorakin lähestyminen käy. Muista myös kuulostella miltä sinusta itsestäsi tuntuu!

Ja sano se ääneen. Ei sitä tarvitse pelätä. Olen samaa mieltä, naimisiin meno ei sovi kaikille, ja jokaiselle pariskunnalle se tarkoittaa hieman eri asioita. Kuten meille; se on vain sopimus joka allekirjoitettiin jotta perhe saisi yhteisen nimen ja perimys turvattaisiin.

Yhdessä me haluaisimme olla, elämämme jakaa ja rakentaa yhteistä kotia vaikka koko paperia ei olisi, ja liitto olisi laillisesti avosellainen avion sijaan. Joillekin toisille avioliitto tarkoittaa pakkoa olla yhdessä, toisille valintaa. Joillekin se on rikottavissa oleva instituutio eikä eroamisessa ole häpeää, tinen kuolee mieluummin kin myöntyy eroon, myöntyy epäonnistuneensa suhteessa.

Tahtoisin kyllä tietää miten se liitto sinusta myrkyttää ihmisen, tai muuttaa häntä. Molemmat vai vain naisen? Missä kohtaa, miten ja miksi? Minusta ero on aina hyvä ratkaisu jos yhteiselo ei syystä tai toisesta suju. Se ei yksinäistä ektään sen enempää kuin huono liittokaan. Eikä seksillä huonoa liittoa pelasteta, vaikka joskus liiton alamäki oireilee toisen osapuolen haluttomuutena. Haluttomuus on oire, ei alkusyy. Ja fiksu ihminen osaa sillekin tehdä jotain, jos syyn saa selville, sen saa todennäköisesti myös korjattua!

Jos nyt pari menee naimisiin ja saa lapsia ja eroaa niin lapset herkkämielisinä saattavat saada jonkinlaisia oireita. Mielestäni on parempi olla sinkkuna kuin mennä naimisiin vain muodollisesti. Tälloin voi sekstailla miten haluaa,loukkaamatta puolisoaan. Jos avioliitto toimii vapasti niin hyvä on. Itse en menisi sellaisen naisen kanssa naimisiin joka pettäisi.

Nainen saa silti tehdä vapaasti kaikkea ennen naimisiinmenoa. Tulla ihmiSeksi ja kasvaa aikuiSeksi, taistella sen puolesta tai ainakin edes yrittää, mutta sinkkuna saa taas ehdottomasti olla sellainen iso kakara, vaikka runkkari. Siis avioliitto mielestäni vie vapauden olla hullu myrkytys , mutta ehkä se on niinkin, että löytää sellaisen ihmeellisen puolison jonka kanssa voi jakaa kaikkea.

Onnittelut sille joka löytää! Pidä se "rakkaus" siellä pöksyssä niin taitaa olla parasta kaikille Onneksi miehiäkin vielä löytyy. Niitä pehmeitä, inhimillisiä, rakastavaisia, helliä, ihania, viisaita, turvallisia Koirani voisi kyllä ihastua sun molosta siinä suhteessa että se tykkää purra nahkapatukkaa.

Se on kyllä tottunut vähän suurempaan kun siihen pikku "rakkauteen" jota sinä niin kauppaat ja tyrkytät jokaiselle haluttomalle. Luuletko että täällä tärppää? Saat pillua joltakin jonka olet ketjussa haukkunut vaikka miksi? Oletan että näin kuvittelet epätoivoissasi koska jokaisen luokse tyrkytät tulla "rakkautesi" kanssa.

Ovet lukkoon yöksi, Suomen kansa! Jos ymmärsin oikein niin sanoit että suhteessa kanssasi nainen saa mielestäsi pettää, mutta naimisiin menon jäökeen enää ei. Miten voisi olettaa että ihminen joka pettää, lopettaisi sen avioliiton solmimisen yhteydessä?

Minusta tuo ei kuulosta kovin realistiselta. Puolisoaan loukkaamatta ei "voi sekstailla miten haluaa", ellei kyse ole yhteisesti sovitusta avoimesta suhteesta. Jos suhd on yksiavioinen, ei ole väliä ollaanko naimisissa vai ei. Mitä eroamiseen tulee, niin lapset traumatisoituvat vanhempien huonosta liitosta ja riidoista rutkasti enemmän kuin erosta joka lopettaa sen huonon tilanteen, ja saa parhaassa tapauksessa vanhemmat tulemaan keskenään toimeen.

Lapset eivät ole syy jäädä huonoon liittoon, vaan paras syy erota. Ei se erokaan ihan syyttä suotta vain "tule" vaan siihen johtavat vakavat ongelmat.

Kiitos onnitteluista, minäkn löysin ihmisen jonka kanssa haluan jakaa kaiken, ja joka tuntee samoin minua kohtaan. Miehen johon voin luottaa ja joka antaa minun olla oma itseni, kuten minä hänen. Hyväksyntä ja molemminpuolinen kunnioitus. Voit uskoa että tämä on hyvä tial elää: D tässä tilassa elimme jo kauan ennen avioliittoakin. Minusta kuulostaa oudolta tuo käsite, että seurustelevana saisi pettää mutta avioliitto olisi jotenkin erilainen tila. Jos mielestäsi avioliitossa saa pettää, niin olet kai aika harvinainen nainen.

Luulisi monien pitävän itsestään selvyytenä, ettei pettäminen kuulu avioliittoon. Arvostan modernia näkemystäsi paljon, ja luultavimmin monille miehille sopii juuri sellainen liitto hyvin. Itselle voisi olla tiukka paikka egolleni tietää vaimoni pettänenen minua. Tuskin kuitenkaan edes menen naimisiin. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että riidat ja ongelmat voi vahingoittaa lasta enemmän kuin ero.

Ehkä kohdallani on käynyt niin. Vanhemmat ei oo vieläkään eronneet. Silti riidoissa on oma salainen viehätys ja kiehtova puoli: Ne jalostaa ihmisiä, kunhan ei käytetä väkivaltaa. Mutta toki myönnän, että oman pään mukaan pitää mennä eli jos ero tuntuu hyvältä, niin mikäs siinä.

Seurustelussa "saa" pettää mielestäni, koska ei ole mitään sen kummempaa estettä. Jos näkee jonkun "viehättävämmän" niin mikäs siinä. Harmittais jälkikäteen, jos ei olis saanut siltä: Toki voi olla tosi rakastunut, vaikkei olisi naimisissa. Silloin tuskin haluu ees pettää. Vaikuttaa siltä ettet osaa oikein suhtautua vieläkään seksuaalisuuteesi tarvittavalla tavalla.

Katso Polanskin elokuva Inho. Ymmärrät varmaan sitten kuinka vapauttavaa on tajuta, että seksi on täysin normaalia. Luulin että naiset yleensä haluaa vähän poikkeavan miehen. Ei semmoista junttinörttihomoa mitä kuvailit. Niille ehdotinkin valtion bordellia.

Koska se olisi yhteiskunnan turvallisuuden kannalta hyväksi. Mikäs sen eksoottisempaa kuin sekstata jonkun seksihullun kaa?? Ei tarvii mennä ees teille, mennään johonkin erikoiseen paikkaan, vaikka sun koirankoppiin. Eikä se mua hetkauta vaikket haluaisi panoa. Joku toinen onnekkaampi nainen saa mun ihanaa kullia: Sanoin että jos suhde, vaikka violiitto, on molempien yhteisymmärryksessä sovittu avoimeksi suhteeksi, sekin on ihan ok. Jokainen suhde on erilainen ja jokainen pari määrittelee omat sääntönsä ja rajansa.

D ja olensitä mieltäe ttä jos puolisoni joskus hairahtuu, en tahdo moisesta edes tietää. Mitä en tiedä, ei minua satuta! Käsityksesi seurustelusta on silti minusta outo: Silti, jos on ydhessä sellaisen ihmisen kanssa jolla on taiumus ja halu pettää, ei se halu muutu miksikään häiden tai yhteenmuuton jälkeen.

Miksi koet että seurustellessa ei pettämiselle ole mitään estettä? Eikö sen toisen ihmisen kanssa seurustelu juuri ole se este..? Jos viehättävämpiihminn vie omasta rakkaasta voiton, ja sen perään on lähdettävä, ei moinen suhde ole edes tekohengityksen arvoinen. Ellei se tosiaan kuulu yhteiseen sopimukseen.

Olen tosiaan tavannut suhteita joissa molemmilla on suhteen ulkopuoisia seksikumppaneita, mutta he ovat henkisesti sitoutuneet toisiinsa loppuelämäkseen, nuo kaksi, muut ovat vain seksiä. Minäkin olen sen puolesta, että voi olla seksikumppaneita toisaalla, mutta seurustella toisaalla, mikäli kumppanille sopii.

Avioliittoa en itse haluaisi pitää avoimena. Sittenhän kannattaisi mennä avoliittoon. Toisaalta juuri se saattaisi olla tulevaisuutta. Olet naisen oveluudellasi keksinyt juuri sen loistoidean että seksi on vain seksiä ja rakkaus rakkautta.

Toisin sanoen seksipartneria voi vaihtaa, mutta rakkauspartneria ei niinkään ainakaan helposti. Selitä se sitten niille tuhansille naisille jotka haluavat pitää seksin ja rakkauden visusti yhdessä.

Monimuotoiset ihmissuhteet ovat tosiaan tulevaisuutta. Normaaliksi tulevat kaikki nekin muodot jotka ovat tähän asti olleet hävettäviä, hiljaa toteutettuja ja paheksuttuja. Kuten sanoin, elän itse yksiavioisessa avioliitossa, enkä tahtoisi mitään muuta. Mutta se seksin ja rakkauden erottaminen toisistaan ON tosiasia, mutta yksilökysymys. Yksi pystyy seksiin ilman rakkautta tai rakkauteen ilman seksiä, toinen tahtoo pitää nuo kaksi visusti samassa.

Ja ihmistkin muuttuvat iän myötä,s e ehdottomuus joka nuorella ihmisellä on, voi vanhemmiten laimentua ja muuttua vapaammaksi. Avioliiton ja avoliiton ero avoimessa suhteessa, en taaskaan ymmärrä miksi avoimessa suhteessa pitäisi mielestäsi ennemmin tyytyä avo- kuin avioliittoon. Se ei ole sitoutumisen asteen kysymys, vaan sen halutaanko nämä juridiset oikeudet ja velvoitteet ottaa osaksi suhdett vai ei.

Minäkin halaun pitää seksin ja rakkauden visusti samassa, omalla kohdallani. Sen sijaan kennekään toisen suhteeseen minulla ei ole mitään sanottavaa, vain se että rakastaa voi vallan hyvin ei-seksuaalisessa suhteessakin, ja seksiä voi hyvin harrastaa vaikkei rakastaisikaan. D Mutta kun ollaan sovitussa ihmissuhteessa toiseen yksilöön, yhteiset pelisäännöt pitää olla ja niitä pitää noudattaa.

Ei väitetä, että naisen muilla ominaisuuksilla ei olisi merkitystä, totta kai on ja paljon, pitkässä suhteessa mielestäni enemmän kuin seksillä. Mutta allekirjotan itekin väitteen, että jos ei löydä muijaa ja ei saa seksiä, niin katkeroituu. Siinä mielessä bordellit olis aika hyvä ratkasu. Mitä esim se nörtti sitten voi sille, ettei se oo hyvännäkönen ja ettei oo hyvä itsetunto?

Kyllä se on useesti varmaan kattonu peiliin ja miettiny, mutta ei se siitä miksikään parane. Ja jos on torjuttu useaan kertaan, niin sehän sitä itsetuntoa syö, siitä voi tulla sellanen oravanpyörä: Edelleen tältä kannalta bordellit ois hyvästä.

Monet miehet ovat myös konservatiivisia ainakin miesten ja naisten roolien kohdalla. Heti ollaan syyttämässä pettämisestä yms. Tämä ei tietenkään päde kaikkiin naisiin. Tämä lause ei pidä paikkaansa. Itse olen suht mukavan näköinen, mutta pidän enemmän persoonallisen näköisistä miehistä. Komeassa miehessä, vaikka olisi kuinka mukava muuten, en tunne mitään sykähdyttävää sisälläni. Paksu lompakko ei auta, jos yläpäässä on "ongelmia".

Paksun lompakon sijaan valitsisin, että mies pitäisi minua kuin kukkaa kädellään, mutta imelistä osoituksista ei ole apua. Voisiko tulla kysymykseen, että peräkamaripoika olisi sinulle unelmien täyttymys? Oli sitten mies tai nainen, jos suhteessa on, ei tule harrastaa mitään vastakkaista sukupuolta olevia "kavereita" tai "ystäviä". Tietty joku keinotekoinen FB, jolla ei tosielämän kanssa ole mitään tekemistä on eri asia, jos nyt joku viitsii aikaansa moiseen turhuuteen kuluttaa.

Live tapaamiset ovat ehdoton ei. Toinen siis on hyvinkin normaali ja toinen epänormaali. Miten näillä voisi olla yhteistä tulevaisuutta? Onko sulla oikeasti kokemuksia sellaisesta suhteesta jossa mies pitäisi sinua kuin kukkaa kämmenellä? Pitääkö työpaikka ja harrastuksetkin valita niin ettei sieltä vahingossakaan löydy vastakkaisen sukupuolen edustajia?

Kaljalle ei ainakaan työ- tai harrasteaktiviteetin jälkeen lähdetä, jos vaikka päädyttäisiin sänkyyn? Ja nainen myös SAA olla vapaa nykyään. Painostusta tulee lähennä vanhemmilta ja muilta sukulaisilta. Harva taitaa myöskään odottaa nykyään enää että nainen olisi parisuhteessa miehen passaaja, puhumattakaan siitä että olisi tämän omaisuutta. Joka tapauksessa sinkkunaisen sinkkuus on hyväksyttyä ehkä juuri siksi että siten ei ainakaan ole kenenkään miehen passaaja tai omaisuutta vaan saa olla ihan oma itsensä.

Sen sijaan mies joka ei seurustele on epäillyttävä kaikkien muiden paitsi miehen kaverien mielestä. Joko hän ei kykene saamaan naissuhteita, tai sitten hän vain käyttää naisia hyväkseen jos suhteiden saaminen ei ole ongelma.

Ei muuten pidä paikkaansa! Tai ehkä pitää v. On taas loputon naiset vs miehet. Kumpi voittaa, muna vaiko kana Katsokaa horoskoopeista yhteensopivuus jos ette muuten osaa löytää kumppania. Toisille on eri kriteerit kuin toisille ja koko keskustelun avaus oli vaan idea saada etusivulle joku vetävä juttu Nainen löytyi netistä ja nainen on huippu, päässä kai muutama sulake kärähtänyt kun minua katselee.

Tämä kuvio sopii meille vaikka on niiiiiiiin yhteiskunnan normeja vastaan. Tai vaihtoehtoisesti karkilla turpoavat ja nettiin kirjoittelevat. Feminismi nostaa päätään, miehet ovat paskoja ja loppujen lopuksi ne naiset siellä nurisevat ja narisevat koko ajan ja se nyt tuskin ole kovin aikuismaista. Siinäs marisette kuinka keskenkasvuisia ollaan kun itse ette tunnu hallitsevan edes syömisiänne.

Kerros aloittaja mikä motivaatio valtaosalla miehistä on "aikuistua" kun valtaosa naisista on ylipainoisia teinin tasolla olevia kiukuttelijoita?

Minä pidin yhtä naista kuin kukkaa kämmenellä, vaan eipä kelvannut sekään. Lähti pois sanoen että ei tiedä mitä haluaa, älä ota henkilökohtaisesti Pitäiskö se alkaa kuristamaan ja hakkaamaan teitä, vai mitä? Keinothan tässä loppuu, kun mikään ei ole hyvä. Jostain syystä ei edes tulla juttelemaan minulle..

Miksi sen pitää olla mies,joka tulee teille juttelemaan? Eikö naisen kannattaisi mennä juttelemaan kiinnostavalle miehelle,kuin että odottaa,että se herra oikea saapuu sinulle juttelemaan..? Näin miehen kannalta ajateltuna ja koettunakin,jos nainen tekee aloitteen,mies yllättyy ja arvostaa sitä,mutta myös osaa kieltäytyä naista korrektimmin. Vaan,tuskin sinkkumies naisseurasta kieltäytyy,jos nyt ei aivan erityylinen nainen ole kyseessä.. Joo,ja naisen on normaalia omistaa hieromasauva,jos toinenkin.

Miehellä jos on pumpattava-barbara,tai edes tekopimpero,niin mieshän on likainen perverssi. Vaikka tiedetään,että miehelle seksin fyysisyys on tärkeämpää,kuin naiselle,niin tämäkin asia on käännetty päälaelleen.. Harva mies tykkää tanssia. Se on vaan yksi hyvä taito miellyttää naista ja siis yksi vähän suorempi reitti pöksyihin. Sekin että miehelle seksin fyysisyys olisi tärkempää on virheellinen "fakta".

Seksin fyysisyys on vähintään yhtä tärkeää naiselle, mutta meidät kaikki on ehdollistettu uskomaan ettei näin olisi. Tähän on useita todisteita. Yksi on nimenomaan se, että naiset kelpuuttavat pikaseksiin nimenomaan maskuliinisen eli fyysisesti pätevän miehen. Tutkimuksissakin on todettu, että naisen testosteronitaso nousee ovulaation aikaan, ja se nostaa naisen halukkuutta paritella maskuliinisten miesten kanssa, myös muiden kun sen oman.

SikaSeppoSaatana Entäs sitten jos sinulla on paljon läheisiä vastakkaisen sukupuolen kavereita jotka olet tuntenut nuoruudesta. Pitäisikö nämä ihmisuhteet pistää vain samantien poikki. Ei sanon minä, jos ei kumppanisi hyväksy sitä että näet kavereitasi tarkoittaa tämä sitä ettei hän luota sinuun. Enkä kyllä mitään tyrkyn mainetta halua pienessä kaupungissa Eli siis taas löytyi yksi naapurintyttö joka ei vaan kelpuuta kun ne parhaat miehet ja väittää ettei kukaan ole kiinnostunut.

On se kivaa kun todellisuus on niin subjektiivista. Se olisi sentään totuus. Tämä juttu oli olemassa jo ennen kuin se nostettiin etusivulle. Antamasi vinkki miehille on huono ainakin tylsille miehille. Kukaan nyt ei halua tylsää miestä, joten tylsän miehen ei kannata olla oma itsensä vaan jotain ihan muuta. Muutenkin ronski teeskentely on usein parempi keino saada huomiota kun olla oma itsensä. Naiset nyt eivät ole realismia pitkään aikaan rakkauselokuvista etsineet, koko väite on pahasti vanhentunut.

Ei nyt rehellisyyden nimissä ehkä ihan Cosmostakaan, mutta kyllä aika moni nainen nimenomaan odottaa sitä jotain määrittelemätöntä "kipinää" joka yleensä juontaa johonkin vastustamattomaan mutta epärationaaliseen ominaisuuteen, kuten karismaan, hyvään ulkonäköön, komeaan kroppaan tai johonkin joka saa naisen tuntemaan että tuolta saisi hyvää seksiä.

Olen oma itseni, eli hiljainen mies. No eipä ole toiminut, kohta 36 eikä koskaan ketään. Aloittaja varmaan ei tarkoittanut alistamisella sitä, etteikö naisilla olisi vaatimuksia miehiä kohtaan sen seurauksena. Hän tarkoitti yleistä elämänasennetta, jossa kaikki negatiivinen omassa elämässä heijastetaan toisiin ihmisiin eikä suostuta tai kyetä ottamaan vastuuta omasta elämästään. Psykologiassa tätä kutsutaan minää tukevaksi attribuutioerheeksi, jossa epäonnistumisen syyt nähdään yleisemmin ympäristössä kuin onnistumisen syyt.

Kyseessä on täysin inhimillinen ominaisuus, mutta miehillä tällainen taipumus on korostunut ihan tutkimustenkin mukaan -hehän kohdistravat aggresionsa ulkopuolisiin yleisemmin kun taas naiset ovat enemmän itsetuhoisia.

Naiset opetetaan lisäksi lapsesta pitäen esittämään sellaisia rooleja, joissa vastuu ja huolehtiminen toisista ihmisistä korostuu. Se ei tosin ole näiden poikien vika varsinaisesti, jos heitä ei kasvateta ottamaan toisia huomioon. Empatiakykyäkin pitää kuitenkin harjoittaa, ei se muuten kunnolla kehity. Voidaan sanoa että kiltteyskasvatus antaa naisille usein etumatkan mitä tulee opiskeluun ja sosiaalisuuteen, ettei se sinänsä ole mitään pelkkää alistamista. Tervetuloa meidän miesten maailmaan.

Meidänkin pitää vaan kymmenien tai satojen torjuntojen jälkeen jaksaa yhä yrittää. Ja jos emme jaksa, niin yksin jäämme sillä kuten sinäkin osoitat, eihän naiset aloitettaa tee, ei ainakaan enää. Ja olimme ilmeisesti jossain ihan muualla silloin kun teitte Miehistä aina puhutaan haukkuma sanalla "peräkammarin poika" mutta on kuule niitä peräkammarin tyttöjäkin vaikka millä mitalla. Lapsiakin maailmaan saattaneet naiset ovat niin isässä ja äidissä kiinni että voi hellanlettas sentään ja näitä on paljon.

Ihmetyttääkin tuo outo ideologia että mies ei saisi olla välilöissä vanhempiinsa mutta naisella se vanhempien jopa raju hyväksikäyttö on hyväksyttävää. Hyvinkin moni nainen kenen kanssa olen seurustellut ovat täysin avuttomia arjen askareissa.

Äiti siivoaa ja käy tekemässä tyttärelleen ruokaa ja paapomassa lapsen lapsiaan samalla kun isä naulaa tauluja seinään ja liittää pesukonetta kylpyhuoneeseen. Tuo on ilmeisen normaalia mutta jos kyseessä olisi mies kuuluisi hän silloin kategoriaan peräkammarin poika eikös vaan?

Onhan niitä peräkammarin tyttöjäkin, mutta se on silti eri asia kun naapurintyttö. Tasa-arvon kanssa tällä ei ole mitään tekemistä ja sanotaan mitä sanotaan, tasa-arvoa ei parisuhdemaailmassa ole, eikä tule. Se ei ole sellainen elämänalue, johon tasa-arvoa mitenkään yleispätevästi kaivattaisiin. Naisetkin sitä haluavat vain yhteen suuntaan, eri enemmän oikeuksia mutta ei lisää velvollisuuksia.

Ja he saavat tahtonsa läpi, koska useimmat naiset ovat sitä mieltä, ja tämä maailma pyörii pillun ymärillä. Vaikka näin raadollisesti asiaa ei ilmaisisikaan, niin miehet haluavat naisten olevan naisellisia ja naiset miesten olevan miehekkäitä. Siitä seuraa, että joissain asioissa tasa-arvo ei toteudu, ja tässä on yksi kohta. Mies, joka ei ole kyennyt irrottautumaan vanhemmistaan ja olemaan itsellinen itsenäisiä päätöksiä tekevä yksilö, ei ole kelvollinen kumppani.

Suhteessa ollessaan miehen pitää toteuttaa vaimonsa tahtoa, tai edes tekevän päätöksiä muilla kriteerein kun äidin mieliksi.

Peräkammarinpojalla ei ole tätä ominaisuutta. Peräkammarinpojalta puuttuu myös mieskandidaatilta vaadittava siviilirohkeus ja moraalinen velvoite olla sosiaalisesti pätevä ihminen ja nimenomaan yhteiskunnan jäsen, ei äitinsä kamaripalvelija.

Sen sijaan kotona pysyttelevä nainen joka ei ole ollut kymmentä metriä lähempänä ketään miestä on suorastaan ihanteellinen perheenäiti. Hän on selvästi sitoutunut kotielämään, koska ei hingu maailmalle riekkumaan, ja suhtautuu miehiin varovasti tai jopa pelokkaasti, eli on siis uskollinen.

Se että tämä nainen kuuntelee vanhempiaan ennustaa sitä, että hän haluaa välittää sen maailmankuvan myös lapsilleen. Onko tämä käsitys realistinen? Joka tapauksessa me uskomme siihen vielä tänäkin päivänä. No siis tuossa on kyllä puoli totuutta, en minä ketä tahansa miestä kelpuuta niin kuin ei kukaan muukaan nainen, ja parempi ilman kuin Hilman.

Mutta en minä mitään mister maailmaakaan ole etsimässä sellainen kivan näköinen ei mikään malli todellakaan, ja että olisi kaikki muumit laaksossa niin ei liene liikaa vaadittu..? Jokaisella on oma makunsa toinen pitää isästä ja toinen pojasta näin naisen näkökulmasta: Nainen ei tunne miehessä "sitä jotain". Mies laitetaan suoraan "EI!!!

Sinä vaikutat huomattavasti rikkaammalta kuin nainen 2. Sinä olet huomattavasti paremman näköinen kuin muut häntä iskevät miehet. Tästä johtuen jopa ruma lihava nainen voi torjua sinut. Sinun sosiaalinen elämäsi vaikuttaa huomattavasti paremmalta kuin hänen Lassi Luuserin tietokonekerhojen tyylisiä aktiviteetteja ei lasketa " lainaus lähteestä http: He tosin vain hoitavat maksullisen naisen asemaansa eri tavalla kuin uusia miehiä päivittäin työkseen näkevät maksulliset.

Naisella on tietysti oikeus tehdä kehollaan mitä haluaa. Päivittäin kehoaan kauppaavat naiset eivät peittele maksullisuuttaan mutta suhteessa olevat naiset harvoin myöntävät olevansa maksullisia naisia. Muistakaamme kuitenkin se, että kaikki naiset eivät ole maksullisia naisia suhteessa mutta varsin monet ovat. Itse olen yksi näistä miehistä sillä olen http: Vastaa nyt kerrankin ihan rehellisesti: Onko niin, ettei kukaan todellakaan tule sinulle koskaan juttelemaan?

Oletko sitten koskaan ajatellut että ehkäpä niiden miesten mielestä jotka ovat mielestäsi hyvännäköisiä sinä et olekaan riittävän hyvän näköinen vaikka pidät itseäsi ihan nättinä? Yllättäen ei olekaan enää yhtään kummallista että olet vielä vuotiaana ilman miestä Henkisesti vakailla henkilöillä ei ole mitään yksinäisyyttä vastaan, koska he eivät todellakaan halua kiusakseen henkisesti epävakaita, joita on koko ajan tyrkyllä pilvin pimein tässä nykymaailman kaaoksessa ja vääristyneessä yhteiskunnassa.

Mä en ainakaan yhtään kiellä, että kevyempiä juttuja hakiessani ulkonäkö on kyl miehes se juttu mikä on korostunut Toi raha ja omaisuus ei nappaa yhtään: Koska en haaveile kenenkään elättämisestä. Ja edelleen, ulkonäöllä on merkitystä.

Tosin, tässä kohin myös sisimmän pitää olla kiinnostava Enkä eti mitään ihmeellistä, vaan omaa tasoa olevia ; Kaikkein suurin turn off- on ruikuttava mies, joka alottaa ekan viestin sanoilla " Laitan nyt viestin, vaikka et.. Kuka siinä vaiheessa jaksaa enää perhettä perustaa. Onko kivaa, kun omat lapset ei ole vielä edes työelämässä kun itse jää eläkkeelle? Kerroppa hunajainen näin aluksi pituus ja painosi niin saamme osviittaa siitä kuinka perusnätti naapurintyttö olet. Heh, mä olen juuri tuollainen kotona nyhjöttävä nainen.

En silti koe olevani vanhemmissani kiinni oleva, peräkammarin tyttö. Olen aika itsenäinen ja tottunut pärjäämään itsekseni. En mielestäni ole avuton kotitaloustöissäkään. En päästä helpolla oikein ketään lähelleni, vielä vähemmän miehiä. Ilmankos on useampi minusta kiinnostunut mies ollut sellainen, joka on nähnyt minut vaimon ja äidin roolissa. Saanut monta kertaa kuulla siitä, miten olisin hyvä äiti, uskollinen puoliso jne: Perhe-elämä nyt ei vain ole kiinnostanut vielä, eikä ne miehetkään.

Jos katson ikäisiäni neitokaisia niin hyvin monella on selkeät omat mielipiteet sekä päämäärät asioihin. Eikä läheskään jokaisella,ehkä juuri puolella naisista on mielipide että haluavat perheen. Hyvin moni ei pidä asiaa itselleen tärkeänä tai must-juttuna. Ei sillä että pitäisi haluta koska on nainen vaan,ihan sillä että jos asia olisi noin,huomattavasti useampi ajattelisi perhettä ja asioita muittenkin kannalta.

Naiset ovat siis itsensä ajattelemisessa kyllä miesten kanssa tasoissa. Hienoa että tuollaisia aitoja naisia on vielä olemassa. Miehenä haluaisin nimenomaan tuollaisen naisen, joka asuu vanhempien luona, mutta on itsenäinen, se kertoo hyvästä luonteesta ja suuresta älykkyydestä. Täytyy olla tosiaan vajukki lahopää jos ei tajua sitä, että vanhempien luona asuva voi hyvinkin olla itsenäinen ja kykeneväinen omiin päätöksiin.

Ainoa ero "yksin asuviin" on siis fyysinen. Tätä on jostain syystä vajukkien mahdotonta käsittää. Mutta ei kai sitä voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu?? Monasti nämä heti emon pesästä lentävät syrjäytyy ja kuolevat vielä muita aikaisemmin. Näin se menee eläinmaailmassakin. Ihmisen kehittyneisyyden aste eläimenä ilmentyy juuri siinä, että vanhemmat hoivaavat lapsiaan kauan. Kun äly ja luonne saavat rauhassa kehittyä tapahtuu hyviä asioita.

Valitettavasti kaikille tosin ei ole suotu hyviä vanhempia, että monille on parempi muuttaa pois. Tunnetusti naiset uuteen mieheen tutustuessaan pian tarkistavat kysymyksillään miehen varallisuustason ja mittaavat paljolti sillä valitettavasti myös hänen henkisen vakautensa. Tämä tarkoittaa siis naisen logiikalla sitä että varakas mies on myös henkisesti vakaampi kuin köyhä mies, joka ei välttämättä pidä lainkaan paikkaansa tosielämässä.

Tyypillinen kommentti tähän liittyen voisi olla esimerkiksi: Laajemmin ajateltuna parisuhde perustuu aina jollain tavalla ihmisten itsekkäille tarpeille, yleensä molempien osapuolten sellaisille, mutta usein enemmän sen dominoivan osapuolen tarpeiden tyydyttämiselle.

No aika ikävää yleistämistä taas meistä naisista.. D Meneekö sun naisilla montakin viikkoa siihen, ennen kuin kerrot niille, ettet asu vuokralla ja sun auto ja venekin on omia: Kiroilisit vähemmän, niin ehkäjokuuskaltaisi lähestyäkin.

Eikö tuo nyt ole päivänselvää? Meinaan jos haluaa koskaan löytää miehen. Minäkään en välitä standardikomeista, mutta vain siksi että pelkään etten itse kelpaa.

Ei kai kukaan täysijärkinen nainen halua miestä, joka ei osaa kirjoittaa edes yhdyssanoja oikein! Tarkoitat siis että tiedät monen miehen haluavan säilyttää itsensä ikäänkuin vapailla markkinoilla. Voin kertoa että kyseessä on yleensä aina homoutuneet yksilöt, jotka ovat saaneet Lusifeerisen elämäntavan takia itselleen Saturnuksen pimeältä puolelta varsin puoleensa vetävän Lusifeerisen karismaattisen ulkonäön.

Ja virallistamisen kautta asioista vielä keskustellaan ja kirjoitetaan tietoteoksia kokemastamme ihmiskunnan historian suurimman lankeemuksen luonteesta ja seurauksista. Jaaa,no ehkäpä se on sitten enemmänkin Venäläinen ajatuskulttuuri.

Tai ainakin rajan tältä puolelta asia näyttää siltä kun katsoo mitenkä siellä naiset pukeutuu ovat aina kauniisti ja monet myös seksikkäästi pukeutununeet ja käyttäytyy,verrattuna Suomeen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Yhteiskunnalle aina parempi, jos eivät lisäänny!

Mikäs estää adoptoimasta, pitämästä sijaislapsia viikonloppujen yli ja näin kasvattamalla järkeviä kansalaisia tähän maailmaan? Pakkoko niiden lapsien on aina yhteisesti tehtyjä olla? Aivan - suurin osa naaraista kelpuuttaa vain alfauroksen parittelukumppaniksi, riippumatta omasta tasostaan.

Muut jäävät nuolemaan näppejään. Ihmismaailmassa tämä tarkoittaa sitä että rikkaat, komeat ja menestyneet miehet voivat valita kumppaninsa, muut ottavat mitä saavat. Sen sijaan on erittäin harvinaista että tuosta kvartaalista oleva nainen valitsisi miehen joka ei ole alfa. Vai tiedättekö esimerkkiä siitä että rikas ja kaunis nainen valitsisi köyhän ja ruman miehen?

Miksi naiset te naiset aina sanotte, että sellaisilla asoilla ei ole väliä, joilla oikeasti tulisikin olla väliä. Sen sijaan teidän kriterit on aina jotain järjenvastaisia tai mahdottomia. Eli kunnollinen mukava älykäs hyväkuntoinen töissäkäyvä mies ei kelpaa. Mutta juoppo työtön hakkaaja on parempi, kun sillä sattui olemaan punaiset sukat. Eikö tossa vaiheessa jo kannattaisi vaihtaa paikkakuntaa isompaan?

Mies jos kerrankin huitaisee , niin samalla mitalla saa takaisin , ja samantein pakkaisin laukut ja suositan muille samaa, myöskin niille miehille joita naiset hakkaavat,,,koska heitäkin on Täytin itse kanssa 36 vuotta pari päivää sitten, ja olen aivan samaa mieltä. Olen aina ollut oma itseni, ja se nyt ei ainakaan ole toiminut.

Tuo todistaa juuri päinvastaista. Siinä missä nainen valkkaa, miehelle kelpaa lähes kuka tahansa. Eli miestä kiinnostaa seksin fyysisyys moninkertaisesti enemmän kuin naista.

Korkea testosteronitaso ei lisää halua paritella maskuliinisten partnerien kanssa, koska miehillä joilla on aina korkeampi testosteronitaso, ei ole yleensä halua paritella maskuliinisen partnerin kanssa.

Kauneus on subjektiivista ja sanotaan olevan katsojan silmissä. Hyvä kuitenkin, että koet olevasi omissa silmissäsi siedettävän näköinen, kertoo terveestä nupista ainakin tällä saralla. Tuollaisen neuvon antaa vain ihminen joka ei välitä susta yhtään tai sitä ei kiinnosta pätkääkään sun tulevaisuus naisten kanssa. Jos ei omaa perustasolla kiinnostavuutta, on sitä jostain kehitettävä.

Siis et voi olla tosissasi. Asia on täysin päinvastainen. Hyvin usein siihen että mies jää yksin syynä on miehen ulkonäkö. Yleensä juuri ne henkisesti täysin keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset taas ovat naistenmiesten "aatelia" jotka kaatavat naisen kuin naisen sänkyyn, jos vain ulkonäkö on kohdillaan. Jos kuvittelet että mies saa naisen "kypsyydellään" itselleen niin älä nyt naurata.

Ainut kypsyys jota nainen miehessä arvostaa ovat ne ulkoiset aikuisuuden merkit joilla mies osoittaa elämäntilanteensa vakautta ja statusta, jotka toisaalta yhdistettynä liian rauhalliseen luonteeseen ovat taas merkkejä osalle naisista että "mies on tylsä". Jännää miten sinä kuvittelet tajuavasi miten miehet löytävät partnerin noin surkeista lähtökohdista käsin.

Ulkonäkö ei aina merkkaa kun miestä valitaan, mutta noin keskimäärin niin jos et ole tumma, komea, pitkä jne. Siihen ei riitä siis pelkkä "kypsyys" tai persoona. Nainen jonka ainut ongelma nykyaikana seuranhaussa on ehkä se ettei ole ylipainoinen tai täysin sekopää tai täysin kotiinsa sulkeutunut homskutti niin seuraa löytyy taatusti.

Kelpaako se seura sitten naiselle onkin toinen juttu. Mutta vastaavasti mies joutuu tekemään sen normaalina olon lisäksi hemmetisti ekstraa että löytää edes yhden kiinnostuneen naisen. Pikkaisen ärsyttää että naiset tulevat kertomaan miten epäpinnallisia muka ovat tai että vika on miehen jossain "kypsyydessä" insult to the injury kun ei seuraa löydy. Eläisit edes päivän miehenä niin tajuaisit mikä homman nimi on pariutumisessa. Mutta tietysti kun ei ole kuin nainen niin ei tarvitse miettiä asioita sen enempää, voi vain olettaa ja tuntea tietävänsä.

Vielä kun pystyt perustelemaan asiasi niin ok. Sitä ennen tyhjää mässytystä. Eri asia jos puhutaan miehestä joka kärsii mielenterveysongelmista. Aloittajan teksti oli luokkaa "katso peiliin, mies, sen lisäksi että et saa naista olet keskenkasvuinen jonka takia et saa naista".

Pelkkä ad hominem miehille ilman mitään perusteita. Sinä olet täynnä paskapuhetta. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Tais ampua pari poliisia ja linnassa oli heti parantajanaiset iskemässä. Mä olen nyt btasan sitä mieltä että miehen tulee mennä vaikka puuhun perse edellä, jos nainen niin vaatii ;. Kaikki naiset joitä mä oon nussinut mä oon pongannu olemalla välinpitämätön. Naisena voin todeta, että asia on mielestäni juuri noin kuin ap esittää. Ihailen, enkä ole ihalussani yksin, tasapainoisia ja terveellä itsetunnolla varustettuja miehiä.

Sellaisi, joilla on henkistä selkärankaa ja jotka uskaltavat olla myös muutakin kuin kuvailemiasi "Yleensä juuri ne henkisesti täysin keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset taas ovat naistenmiesten "aatelia" jotka kaatavat naisen kuin naisen sänkyyn, jos vain ulkonäkö on kohdillaan.

Tiedän pariutumisesta ja nimenomaan pitkistä toimivista parisuhteista jonkin verran sekä omakohtaisesti, ystäväpiirin perusteella ja myös työni kautta ja niiden perustella juuri se "vahva olkapää" ja fiksu tyyppi saa parhaat naiset. Lukumääräisesti enemmän voi sikailija saada naisia mutta naisen kunnioitusta, arvostusta ja rakkautta hän ei saa ennemminkin sairasta palvontaa, helppoa seksiä ja ikuista anteeksiantoa.

Joillekin miehille tuokin riittää, mutta ei niille, jotka ovat niitä oikeita miehekkäitä miehiä. Totta joka sana, yhdyn sun kommenttiin. No, huh huh 6. En vaan ymmärrä miksi miehet tai naiset vitisee ulkonäöstä??? Havitellaan itseään paljon kauniimpaa tai komeampaa ja sitten itketään kun ei kelpaa. Lähestykää omalla tasollanne olevaa niin on paljon helpompaa Vanha sarjakuva jo kertoo miesten ja naisten välisen eron; ruma luihu mies kun katsoo peiliin niin hän näkee miesten miehen, oikean adoniksen.

Laiha nainen katsoo peiliin ja näkee ruman ja lihavan naisen: Näinhän se menee, katsokaa peiliiin ja nähkää todellinen tilanne. Kerroppa sinä sitten minulle miksi olen edelleen sinkku vaikka: Kerro siis mikä on vikana?

No minäpä vastaan puolestasi: Minulla on kolme seurustelusuhdetta takana ja kaikki kaatuivat ulkonäkööni ja viimeinen siihen, koska olin muka liian romanttinen kerroin hänelle, että jos joskus asumme tulevaisuudessa yhdessä laittaisin hänelle esim.

On se kumma kun on vasta 21 vuotias eikä parisuhdemarkkinoilla oikein tunnu onnistuvan. Nämäkin naisystävät joiden tukena olen aina ollut niin sanovat ''kyllä sun kans vois kahville lähteä, mutta ei muuta''. Joko menevät taas jonkun idiootin tai exän kanssa yhteen ja taas ollaan tukemassa ja kuullaan samat vastaukset.

Jumissa siis ollaan friendzonella. Kuinka voi lähestyä omalla tasollaan olevaa, jos peilissä kerran näkyy tuollainen vääristynyt omakuva? Niinhän ne varmaan luulevat nyt lähestyvänsäkin. Kuvauksesi sopii moneen tuntemaani homomieheen. Tämä on biologinen, psykologinen ja evolutionäärinen totuus, että naiset karttavat tietoisesti tai tiedostamatta miestä, joka on sopimaton jatkamaan sukua. Kaikki homomiehet eivät ole tietenkään naisellisia tai nössöjä, mutta kuvauksesi sopii myös nössöön kodinhengettäreen.

Tasa-arvo ei välttämättä tarkoita sitä, että sukupuolten tulisi olla mahdollisimman samanlaisia. Naiset haluavat usein tuntea itsensä naiseksi miehensä rinnalla, tai ainakin naisellisemmaksi kuin miehensä. Aamupala sänkyyn kuulostaa hyvältä, mutta miltä se tuntuisi vuoden päästä? Luulen, että aikanaan tarjottimesi lentäisi seinään. Jos kerrot etukäteen mitä tapahtuu, häviää yllätyksettömyys. Lupaustasi et todennäköisesti pystyisi edes pitämään. Osaatko ottaa romantiikkaa itse vastaan, vai onko naisella romanttinen olo jo pelkästä ajatuksesta, että heräät kiltisti joka aamu ennen häntä ja vipellät ympärillä avaamassa ovia ja pyllistelemässä?

Täydelliset heteromiehet ovat varattuja, oli ulkonäkö mikä hyvänsä. Soita ilmakitaraa, naura pieruillesi ja kasvata parta. Kun selitit noita romanttisia juttujasi, tuli mieleen että olet oppinut romantiikan alkeet jostain siirappisesta jenkkileffasta. Esimerkiksi kuinka monessa suomalaisessa asunnossa on kylpyamme?

Romanttiset teot ovat mahdollisia aina, ei vain sitten joskus. Sanat eivät luo romantiikka, sen tekevät teot. Pienet huomioimiset arjessa, esim. Tai vaikka aamupalaleivät valmiiksi jääkaappiin. Se on sitä arjen romantiikkaa. Ei niin että ensin selitetään ummet lammet jotain romanttista tuubaa, sitten se toteutetaan ja sen jälkeen siitä vielä puhutaan kaksi viikkoa jälkeenpäin.

Luultavasti siis kiinnostunut suunnilleen vuotiaista naisista? Syy sinkkuuteesi on ihan vain iässäsi, ikäisesi naiset eivät vielä oikein tiedä, mitä haluavat - etkä välttämättä sinäkään.

Väitän, että jos olet oikeasti mukava tyyppi, sulla on oikein hyvä nainen viiden vuoden päästä. En minä tiedä oliko noissa romanttisissa lupailuissa mitään vikaa, kyllä mulle kelpais valmis kylpy tai aamupala sänkyyn, joku muu siinä romantikossa on niitä naisia mättänyt, kun ei ole kelvannut ja ehkä tuommoinen "siirappinen" lupailu muun lämmittely-yrityksen päälle on vain alkanut ärsyttää.

Kun ei sytytä niin ei sytytä ja ne naisen on etsineet miestä joka sytyttää. Puhuttaisko välillä ihan suoraan? Naiset ovat olleet niitä, joille kelpaa vain se hulttio, jota he haluavat kouluttaa ja ennen kaikkea parantaa. Olet nuori, kyllä varmasti noilla ominaisuuksillasi löydät oikean tosinaisen. Ehkä kuitenkin tuo kuvauksesi ei ihan vastaa sitä "vahvaa olkapäätä", jota Cloetta kuvailee.

Mielistely ei kuulu henkisesti tasapainoisen miehen ominaisuuksiin; mielistely on tekemistä, jossa kuvitellaan tietävän, mitä toinen haluaa ja mistä toinen tykkää; eli hakuammuntaa.

Olet vasta vuotias joten älä vielä luovuta hyvä nuorukainen. Olet tehnyt liian varhain maailmaakattavia päätelmiä. Sitten kysymys mikset voi laihduttaa? Oletko valmis seurustelemaan lihavan naisen kanssa? Mutta olet vielä nuori ja vasta kolmenkympin lähellä alkaa olla huoli jos ei löydy. Oikeassa olet arvauksesi kanssa.

Et ole tarpeeksi pitkä. Vaikuttasi että enemmistölle naisista se on ainoa kriteeri millä mitään merkitystä. Valitettavasti se on asia mille mies ei voi tehdä yhtään mitään. Ei meitä miehiä käytetyt tavishuorat kiinnosta. Syyttäkäähän vain arvoisat suomihuorat itseänne. Ne keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset nimenomaan saavat naiset. Ylimielisyyden nainen tulkitsee itseluottamukseksi. Itsekkyyttä ja kaikenlaista empatiakyvyn puutetta nainen pitää rohkeutena. Katsos sellaiset ominaisuudet kuin ujous johtuvat pikemminkin korostuneesta empatiakyvystä, ja mitä epäempaattisempi sitä röyhkeämpi ja ns.

Ja röyhkeys on se mikä vie naiselta jalat alta ja saa pikkarit kostumaan. Joko naiset eivät tiedä mitä haluavat, tai he eivät tiedä mikä on kypsyyttä, keskenkasvuisuutta, eivätkä erota empatiakyvyn puutetta itsevarmuudesta, koska naiset itsekin ovat vielä keskenkasvuisia lapsia. Kuinka lapsi voisikaan erottaa mikä on keskenkasvuista, ja siten nainen valitsee kumppanikseen aina sen keskenkasvuisen laumasieluisen apinamiehen joka osaa roikkua puussa yhdellä kädellä ja juoda toisella kaljaa.

Tästä maasta löytyy vain kourallinen fiksuja naisia tavoiteltaviksi, ja loput ovat omat keskenkasvuiset siippansa ansainneet. Siinä on vakka kantensa valinnut. Onko muuten tuo kuvan hahmosi noine partoineen omasi?

Eli sinä sitten edustat palstan naistenmiehiä joilla on sosiaalista älyä pelata naisten kanssa. En ole itsekäs enkä ylimielinen. Kunnioitan kyllä muita ihmisiä. Eiköhän se ole selvää että ulkonäkö on todella tärkeää siinä vaiheessa kun yrittää luoda ensimmäistä kontaktia. Unohdat että miehen on ensin ylitettävä se este ennen kuin pääsee edes osoittamaan epäkypsyyttään. D Nuorena mä olin ujo, kiltti, tottelevainen, raitis, ystävällinen. Sellainen nuori mies joka ei halua tuottaa toisille pettymystä eikä halua aiheuttaa ongelmia.

Viime vuosina olen tehnyt paljon pahojani: Henkilökohtaisesti ei ole valittamista, mutta laajemmassa mittakaavassa tää on ihan syvältä ja tiedän tasan tarkkaan olen itse elävä todiste että naisille ei kauheesti merkkaa se sun sielun hyvyytesi tai muu skeida.

Se on toissijaista onko se alfauros hyvis vai pahis. Kaiken tämän jälkeen en ihan kauheasti kunnioita tätä typerää pariutumispeliä. Naisten on ihan turha yrittää vääntää siitä jotain omaa itseä imartelevaa. Se on julmaa luonnonvalintaa, jossa nainen suosii tappajaa nössön kustannuksella.

Kyllä tuossa voi jotain perää olla. Itse olen epäonnekseni aina saanut naapureikseni näitä känninarkkariääliöitä, ja on kyllä tullut huomattua, että näillä kavereilla on AINA joku nainen kainalossa. Teoriani on se, että päänsä sekaisin pistäminen myös sotkee miehen käsityksen omasta tasostaan, jolloin riittää itsetuntoa lähteä iskemään naisia sellaisella intensiteetillä, että varmasti onnistaa. Eihän nainen voi etukäteen aina tietää, minkälainen mies on kyseessä, mutta totuuden selvittyä nainen kyllä onneksi yleensä tajuaa jättää kaverin sikseen.

Toi on just totta. Jos sä rupeet hiirusteleen niin saat vetää tumppuun loppuikäs. Jos taas kerrot niinkun asiat on ja jos joku femakkolespo käy sulle aukoon niin sanot vaan kännisen rauhallisesti et toi on just tota mistä mä puhuin. Sen jälkeen alkaa naisten päät kääntyyn.

Tutoroi minua, sinä etsittävän metamorfoosin läpikäynyt rangerimasteri! Miten teit tuon muutoksen tapahtumaan? Yhä omatunto, kunnollisuus, kiltteys juurtuneina pitävät minua etäällä haluamastani suosiosta. Ja sä et kuulosta onnelliselta. Niin kauan "miehet" kun teille ei yksi nainen, yksi rakas riitä, ette ole valmiita parisuhteeseen.

Älkää siis edes yrittäkö. Niin kauan kun on tärkeämpää mitä suuri joukko ajattelee sen yhden sijaan, olette keskenkasvuisia kakaroita. Masennu, lyö naistas, kadu, lenkkeile kuukausi, ala taas juomaan. Et ole tylsä, olet kovis joka ei pelkää olla kovis! Varmaan saat edelleen naista ja juoksetkin lääkärissä kun munissa kutiaa. Me muut kunnolliset, jotka emme luovuta, olemme siinä asteen verran paremmassa autossa ja maksetussa ok-talossa sekä käymme reissussa pari kertaa vuodessa.

Alfauros, joka elää kämppiksen kanssa? D Et taida parisuhteessa kuitenkaan olla, vaikka "Nykyään naisia riittää"? Eihän se sielun hyvyys meinaa mitään, jos nainen on vain munaa vailla. Toki niiden sanojen ja mielipiteiden pitää olla naiselle mieluisia. Kiltteydellä voidaan tarkoittaa oikeaa kiltteyttä taikka sellaista opittua selvitymiskeinoa jolla halutaa pisteitä se tepsi äitiin ja opettajiin mutta ei parisuhteissä.

Varmasti moni nainen haksahtaa luulemaan ylimielisyyttä ja tunteiden pettelyä itsevarmuudeksi. Halutuimmat miehet ovat itsevarmoja mutta hyväsydämisiä. Kyllä se on niin että naiset ei halua tutustua edes koska olen ruma. Ne ei tiedä siis mun henkisestä kasvusta yhtään mitään. Olen myös fiksu 9. Matemaattista, kielellistä, sosiaalista ja teknistä. Kaikessa voi kehittyä kun yrittää, mutta kaikista tuntemistani ihmisistä kukaan ei ole edes keskiverto kaikissa noista.

Ja useimmin kärsii sosiaaliset taidot kun niiden harjoittamiseen tarvitaaaan muitakin ihmisiä muut ihmiset suomalaisille No tuskin kiitettävää arvosanaa saa jos on koulussa ihan hiljaa.

Et kertoo se sen että tulee toimeen kaikkien kanssa ja on aktiivinen. Väitätkö että kiitettävä arvosana on naamasta kiinni? En ihmettele enää miksi sain aina niin huonoja numeroita vaikka kokeista vetelin ysejä ja kymppejä, ja ne koulun äänekkäimmät pellet vetivät parempia numeroita todistuksiin koetuloksista huolimatta.

Ei ihme että vanhemmat vaativat nykyajan opettajia myös kasvattamaan lapsensa, sillä niinhän te tosiaan vastalauseistanne huolimatta näytätte tekevän. Nicht mehr Schande Sun aivopierut ja niiden saamat miinus-äänivyöryt sitten taas kertoo kaiken sinun soisiaalisista taidoista. Miehen ulkonäölä on vain jonkin verran merkitystä, sen myönnän. Mutta siinä aloittaja on aivan hakoteillän, että mikä miehen luonteessa tekee hänestä vastemielisen.

Nimenomaan itsekkäät ja ylimieliset miehet pärjäävät parhaiten parisuhdemarkkinoilla. Juuri näin, samasta asiasta oli pohjimmiltaan kyse poistetussa avauksessani, jossa listasin eri syitä siihen, miksi nainen päättää orastavan suhteen. Halutaan maksimoida kumppanista saatava seksuaalinen ja statushyöty välittämättä ja kiinnostumatta tämän todellisesta olemuksesta.

Siis kun mies haluaa maksimoida suhteen hyödyt itselleen, naisen kustannuksella. Siis niinkuin naiset eivät sellaista suhteen hyötyjen maksimointia harrastaisi, vai? Valitettavasti eivät harrasta, ajoissa. Naiset usein huomioivat jo suhteen alussa toista enemmän, ja suhteen edetessä laittavat yhä enemmän omia tarpeitaan ja toiveitaan taka-alalle ja lopulta ihmettelevät, miksi ahdistaa. Hysteerikkojen varalta sanon nyt vielä että myös tuollaisia uhrautuvia miehiä on, ja itsekkäitä naisia.

Että kaikkee niinku on eikä mistään voi mitään siis sanoa. Kyllä ne naiset keskimäärin vaan enempi kiinnostuu siitä henkisesti kypsymättömästä rellestäjä rääväsuusta, kun hiljasesta, älykkäästä ja kypsästä miehestä. Eli ujous paljon isompi tekijä kun nämä alotuksessa mainitut.

Ekaa vaihtoehtoa en osaa ajatella kiinnostavana. Joskus pari sellaista "poikatyttöä" ovat ihastuneetkin minuun, mikäli olen osannut merkit lukea oikein, mutta minä en lämmennyt. Kumpi vaan on panettavan näköinen, ei muulla ole paljon väliä. Ei kiinnostu, mutta ne rellestäjärääväsuut tekee enemmän aloitteita. Hiljaiset tyypit ei uskalla. Pitää tehdä niitä aloitteita! Eli ujous on iso syy sinkkuuteen juurikin sen takia, että pitäis ottaa sitä kontaktia ja olla helpommin lähestyttävä.

Ujoa kun voidaan pitää lisäksi epäsosiaalisena tai joskus jopa ylimielisenä, niin ei sellanen sytytä. Aloitteita pitää tehdä ei sillä silmäpelillä pitkälle pääse. Ongelmana just se, että miten ne kans ujoa tutustuis toisiinsa. Toisen kai pitää avata suunsa jossain kohtaa: Sosiaalisuus ois kova sana.

No siis aivan varmasti ne ujot ja analyyttiset miehet kokevat samankaltaiset naiset siksi todelliseksi vaimomatskuksi. Ongelmahan tulee siinä että nämä ujot ihmiset eivät kovin helposti mene tekemään alkututtavuutta. Ja tässä on se ongelma. En minä hiljaisena miehenä halua mitään supersosiaalista naista jolla on kaveria ja pakko mennä joka ilta jonnekin. No tottakai sellaiset naiset ovat sinänsä paljon kiinnostavampia kuin ne ujot, jos nyt ajatellaan pelkkää seksiä.

Mutta kun ajatellaan parisuhdetta pitkällä aikavälillä niin eiköhän jokainen ihminen halua "omannäköisensä" kumppanin. Ja tottakai on selvää sekin että ekstrovertti ihmiset saavat parisuhteen alkuun paljon helpommin kuin introvertit koska ekstroverteille sosiaalisuus on paljon suuremmassa roolissa kuin introverteille.

Siis naisten mielestä miehen tulee tehdä aloite. Ja kun ujo mies saa tarpeeksi monta kertaa pakit niin kyllä siinä kuka tahansa alkaa katkeroitumaan. Ainakin minulla, en nyt sanoisi itseäni ujoksi, mutta hiljaisella miehellä on se ongelma että me ajattelemme maailmaa realistisesti. Onko se suhde sitten 10vuoden päästä enää niin jännää ja upeaa ja sanoja täynnä. Joten nainen pitäis saada vähillä sanoilla. Tässä tulee se isoin kysymysmerkki. Mikä hitto niitä ujoja naisia vaivaa kun ei lähdetä kahville muutaman minuutin juttelun jälkeen.

Ei se ujo mies siinä jaksa tuntitolkulla paskaa lätistä. Ja siinähän se vastaus jo tulikin. Aivan yhtä lailla naiset etsivät pahoja poikia vaikka järki sanoo muuta.

Sinä et luo katseita niihin ujoihin naisiin, vaan sen sijaan tapitat silmät kirkkaina niitä sexypejpejä. Ja kun ujo nainen näkee tämän niin loppuu kiinnostus siihen ujoon muka "kunnolliseen" mieheen, joksi itseäsikin kuvailet. Just tyypillistä naisen logiikka ettei saisi edes katsoa toisia naisia, ei edes silloinkaan kun ei oma nainen ei ole vieressä näkemässä, ei edes silloin kun ollaan sinkkuina? Ei se ole mikään sellainen juttu etteikö ujo nainen voisi olla kaunis, siis mitä hä tä?

Meinaat että ujot pukeutuvat jotenkin rumasti? On sulla kyllä loistavia ajatuksia? Mies kuitenkin kiihottuu voimakkaasti visuaalisesta ärsykkeestä ja silloin toki paljastavat vaatteet ovat lähtökohtaisesti hotimpia kuin peittävät. Ei olisi kannattanut arvailla vaan lukea se viesti mihin vastasit. Eikö kirjoittaja nimenomaan kerro olevansa hiljainen mies joka EI halua supersosiaalista naista jonka on pakko päästä bilettämään eli siis niitä sexibeibejä?

Mies jostakin 86 taisi enemmän viitata seksikiinnostavuuteen yleisesti kun henkilökohtaisesti. Minä taas veikkaisin kirjoitustaidotonta, sivistystä halveksivaa pakkomielteistä neurootikkoa. Olipa aloitus hyvä esimerkki minäminäminäminä-ihmisen ajatusmaailmasta. Nimimerkin valinnasta täysi Ai niin, jo tajusin, vain ja ainoastaan naisia saa ja pitääkin arvostella sekä nimitellä esim.

No siinä kohtaa, että aloituksen mukaan vikaa on vain yksinäisissä miehissä, naiset taas ovat pyhimyksiä, joilla ei edes voi olla ongelmaluonteita, koska pahat miehet ovat heitä alistaneet jo lapsesta alkaen. Täydellisen narsistikurpan raapustelua, jossa vikoja löytyy vain toisesta osapuolesta. Jotkut naiset ovat kurppia ja kaikista naisista voi tulla likaisia ja aika ajoin tuleekin. Mikä tässäkin ottaa kurpan kupoliin? Minä en kuitenkaan väitä jokaisen sinkkunaisen olevan likainen tai kurppa tai muutenkaan viallinen.

Ulkonäkö vaikuttaa paljon, kun ei ole varaa mihinkään edes perusjuttuihin. En dokaa tai käytä huumeita. Ei kai kukaan halua parisuhteeseen miestä, jolle nainen on pelkkä näyttelyesine, palvelija, miellyttäjä ja tarpeiden tyydyttäjä. Nainenkin tahtoo huolenpitoa ja tyydytystä. Palstan miehet kun eivät tunnu ymmärtävän edes naisten seksuaalisten tarpeiden päälle, saati henkisistä tarpeista. Jos asenne on se, että muista viis, minä ensin ja minulle kaikki heti tänne nyt, käy loppupeleissä niin että jää yksin.

Ihan turha syyllistää aina naisia sinkkuudesta jos ei osaa yhtään asettua toisen asemaan eikä omaa yhtään empatiakykyä. Naisen tärkein tarvehan on tyydyttää miehensä, joten kuvaamaasi ongelmaa ei terveissä heterosuhteissa ole. Tekstisi on hyvin tyypillistä naisilta jotka kertovat omista mieskokemuksistaan. Juuri tällaisista itsekkäistä 'minä,minä' miehistä naisilla enimmäkseen sitä kokemusta on, eikä siis enemmän välittävistä ja tunteellisemmistakin miehistä.

Tietysti miehen ulkonäönkin on oltava naisen silmissä panettava, mutta tästäkin voi nainen tinkiä kunhan mies vaikutttaa itsermalta hyväitsetuntoiselta. Mitä enemmän miehessä on vikoja ja puutteita sitä tyhmempi miehen pitää olla huomaamaan näitä puutteitaan pysytäkseen esiintymään naisten silmissä uskottavalla tavalla itsevarman oloisena, ellei mies sitten ole todella hyvä näyttelijä.

Jos mies ei vaikuta naiselle itsevarmalta, niin tällainen mies ei ole naiselle mies lainkaan vaan joku surkea nössö luuseri. Näin vaikka mies olisi hyvän näköinenkin ja muuta vaikka mitä ja jopa rikaskin vielä ja hyvissä asemissa. Miehen tärkein tarvehan on tyydyttää naisensa, joten tätäkään ongelmaa ei terveissä heterosuhteissa ole.

Kyllä on aivan täyttä paskapuhetta, että naiset valitsevat oikeat miehet itselleen Suomessa. Taitaa olla juuuri päinvastoin.

Ei Suomi olisi perheväkivallan kärkimaita, jos naiset valistsisivat oikeat miehet itselleen. Kyllä ulkomailla naurettaisiin partaansa, jos suomalainen nainen rupesi jakelemaan neuvoja avioliittoasioissa.

Siellä kysyttäisiin että mitenhän mahtaa olla itselläsi asiat. Suuro osa sinkuista on korkeasti koulutettuja ja erittäin hyväkäytöksisiä ihmisiä, joilla on aika rajoitettua, toiset elävät pitkien välimatkojen päässä, toiset joutuvat muuttamaan jatkuvasti jne Tämä väkivaltatilastokin osoittaa, että jostain syystä suominaisia kiinnostavat vain "henkisesti täysin keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset" ääliöt.

Näillä epäkypsillä on usein monta naista kierroksessa, ja pieksävät heitä kaikkia. Mahdolliseti ujot, henkisesti kypsät mutta ehkä ulkonäöltää "vaatimattomat" miehet olisivat parempia elämänkumppaneita. Mutta, mitä parilla mustasilmällä ja murtuneella kylkiluulla väliä, kunhan ulkonäkö on sänkykumppanilla kohdallaan. Noissa tapauksissa nainen aina antaa miehelle syyn hakata. Mies ei hakkaisi, jos nainen ei olisi jotenkin provosoinut siihen.

Kyllä ne naisenhakkaajat löytyy tuolta ählymaista. Suomessa sitäpaitsi puolet poliisin tietoon tulleista perheväkivaltatapauksista on sellaisia joissa nainen on lyönyt miestä.

Ei pitäisi olla mikään ihme muuten, ihan hulluja nykyajan naiset. Pointti oli siinä että naiset valitsevat hakkaajamiehet ja kiltit jäävät aikamiespojiksi. Vika on edelleen usein kasvatuksessa. Vanhoista malleista ei olla päästy eroon ja vahingon annetaan kiertää. Monet aikuiset ovat edelleenkin sitä mieltä, että ei niistä lapsuuden selkäsaunoista ollut haittaa ja kyllä ne yleensä ihan syystä tulivat. Äidit hemmottelevat poikiaan ja luovat samalla väärää naisen mallia ja roolimallia ja tytöt kasvatetaan miellyttämään miehiä ja palvelemaan.

Eräskin nainen arvosteli ensin anoppiaan kuinka oli hemmotellut poikansa passaamalla liikaa, mutta oli ihan samanlainen kun sai itse pojan, ja myönsikin sen. Ilokseni olen nähnyt toisenlaisiakin kasvatuksen tuloksia. Noin vuotiaita täynnä positiivista ja vapaata tyttöenergiaa. Eivät jäljittele poikia vaan ovat sitä mitä ovat ja nauttivat siitä. Ja poikia, jotka eivät odota naisilta sitä mitä aikaisempien sukupolvien pojat odottivat, vaan pitävät heitä tasaveroisina kumppaneina.

Vielä luvulla miesten odotettiin kurittavan vaimoaan ja lapsiaan, jos nämä eivät totelleet heitä. Jos eivät kurittaneet, heitä pidettiin lepsuina. Kyllä siitä vielä päästään, kunhan siihen osattaisiin pyrkiä tietoisesti. Ei miehillä ole mitään kollektiivista vastuuta epäonnistuneista valinnoistanne.

Itse olette valinneet juuri ne omanne. Varmaan lähes aina nainen lyö tai heittää jotain ensin. Naisella on paljon pienempi kynnys siihen. Naisia ei opeteta kunnioittamaan toisten koskemattomuutta. Ei kaikki miehet hakkaa, kyllä se on sen naisen vika on kun on valinnut sellaisen miehen joka hakkaa. Ihan samalla tavalla se on sen naisen vika, kuin jos menee hortoilemaan autotielle ja auto ajaa päin.

Kun vaihtoehtona olisi ollut kävellä jalkakäytävällä. Minä ainakin uskon jääneeni yksin nimenomaan henkisten ominaisuuksien vuoksi. En niinkään sen takia että olisin keskenkasvuinen, itsekäs tai ylimielinen, taikka että näkisin kumppanin vain tarpeiden tyydyttäjän.

Ei ainakaan sillä perusteella, että joskus pääsen juttuunkin naisten kanssa, ei se nyt niin poikkeuksellista ole, mutta mitään ei koskaan synny, koska jossain vaiheessa sanon kuitenkin jotain typerää, kuten typerän mielipiteen, typerän vitsin tai jotain muuta vastaavaa, joka saa naisen ajattelemaan "ehh Siksi nimimerkkinikin on mikä on ja olen edelleen yksin.

MIkset ole oma itsesi vaan yrität esittää jotain laukomalla niitä typeriä vitsejä, jotka kirjoituksestasi päätellen tiedät itsekin typeriksi? Melkein kaikki yrittävät esittää jotain muuta kuin ovat ja tehdä vaikutuksen. Kuitenkin aitous toimii paremmin.

Juuri se esittäminen luo typerän vaikutelman. Kun ei kelvata itselle omana itsenään, kuvitellaan helposti ettei kelvata muillekaan. Melkein kaikki ovat yhtä epävarmoja, varsinkin nuorina, ja yrittävät peittää sen. Hyväksykää itsenne ja antakaa palaa. No minähän nimenomaan OLEN oma itseni kun heitän niitä typeriä vitsejä. Jokaisella kuitenkin lienee jonkinlainen huumorintaju jota jollain tavalla ilmaisee?

Mun on ilmeisesti niin typerä muiden mielestä vaikka omani onkin, että se aiheuttaa tojuntareaktioita, tai ainakin aikaansaa sellaisen mielikuvan että olen dorka mikä voi pitää paikkansakin Joka tapauksessa ainoa tapa millä pystyn välttämään typerältä vaikuttamisen on pitää suuni kiinni, joka taas on erittäin huono keino saada naisia kiinnostumaan. Suo siellä, vetelä täällä.

Sitä paitsi, kysy vaikka ätämihaterilta joka allakin jo kirjoitteli: Minkähän ikäinen olet, nuori veikkaan. Minusta sinä "Dorka" vaikutat jotenkin hauskalta hahah. Minä veikkaan, että jotkut keinotekoiset treffit ovats inulle väärä keino löytää kumppani. Ystävyyden hakemisen kautta voi löytyä joku joka tajuaa huumorintajuasi. Joo, voi olla että baariympäristö ei todellakaan ole minulle sopiva ympäristö kumppanin löytämiseen.

Tähän johtopäätökseen ei ole vaikea päätyä näin pitkäaikaisella yrittämisellä ja nollan onnistumisprosentilla. Ei mulla kyllä oikein vaihtoehtojakaan ole. Missä sitten voisi ystävystyä naisiin? Joo, onhan mulla työ ja harrastukset mutta olen miesvaltaisella alalla joten naisia on vähemmän, ja harrastusten kanssa on vähän sama juttu joten lähtötilannekin on huononpuoleinen.

Naisia on miehiä vähemmän, suurin osa heistä varattuja, ja niitä sinkkuja nyt yrittää kaikki muutkin porukan poikamiehet ja osa ukkomiehistäkin, joten ne naiset ovat kasvattaneet sellaisen kilven ympärilleen joissa kaikki romanttiset lähestymisyritykset torjutaan oman rauhan suojelemiseksi. Vaikutan monesta ihmisestä hauskalta, tai niin ne ainakin sanovat, mistäs minä tiedän puhuvatko totta.

Joka tapauksessa ei hauskuus yksinään saa naisia kiinnostumaan siinä mielessä. Huumori kun on sellainen elämänalue että siitä voi nauttia ihan ilman seksuaalista kanssakäymistäkin.

En oikeasti pysty edes kuvittelemaan tilannetta jossa olisin vain niin hauska että joku nainen kiinnostuisi minusta seurustelumielessä. Jos se olisi mahdollista niin se olisi jo varmaan tapahtunut. Olen varmaan kymmeniä kertoja saanut mies-nais-sekaporukan jossa on sinkkunaisiakin nauramaan kippurassa.

Meillä kaikilla on ollut hauskaa mutta en kyllä sen seurauksena ole havainnut mitään kasvanutta kiinnostusta minua kohtaan. Huumori varmaan auttaa tutustumisessa, mutta en oikeasti usko että se olisi se syy minkä perusteella toiseen rakastutaan, ihastumisesta nyt puhumattakaan. Tiedätkös "Dorka" veikkaan, että saatat kuulua niiden lukuisten naisten ja miesten joukkoon jotka eivät ole löytäneet kumppania koska ovat opiskelleet ja työskennelleet senkaltaisissa paikoissa joissa vastakkaista sukupuolta on vähän.

Myös monella kaveripiiri on sillätavalla suppea, että ei löydy samalla aaltopituudella olevaa ihmistä. Itselläni on "hullu" huumorintajua joka on herättänyt pahennusta ynnä naisen esittämänä se on otettu usein tosissaan ja olen saanut närkästyneiden ja tuohtuneiden ihmisten tuomiota osakseni. Joskus ihmisillä leikkaa samantyylisesti ja huomaan monesti, että huumoriani tajuavat sellaiset ihmiset joilla on nopea ajatuksen kulku.

Harrastaminen lienee se kuitenkin se paikka mistä voisi löytää kumppanin luontevimmin, tärkeää on suostua ystävystymään. Ei kannata mennä harrastukseen joka on kaukana omista ajatuksista, mutta jossa on naisia paljon.

..

: Nuolla kalua seuraa varatulle homoseksuaaliseen

Netin porno videot eturauhashieronta homo Sexi novellit homoseksuaaliseen chat treffit
Amatööri seksi seksiseuraa homoseksuaaliseen live Linda line tarjous seksiseuraa homoseksuaaliseen joensuu
ILMAISTA KALUA VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN CHAT SEKSI Ihana kalu gay ilmaisvideo
Nuolla kalua seuraa varatulle homoseksuaaliseen Ilmaista seksiä verkossa nuolla kalua homo

FINNISH ESCORT HOMOSEKSUAALISEEN KIIHKEÄ MIES

Nuolla kalua seuraa varatulle homoseksuaaliseen

Miehethän tämän jo tiesivätkin. Intialainen päähieronta halonen alasti ilmainen naapurin rouvva naapurisivuston melena kokemuksia rannalla. Rehevää tytärtä seksiin pornovideo. Ongelma on siinä, että ihmisille ei Suomessa opeteta missään instituutiossa ihmissuhteista. Lähinnä käy sääliksi niitä jotka eivät huomioi toisia tai porno homoseksuaaliseen leffoja helsinki thai hieronta minkäänlaista kykyä asettua toisen asemaan. Sekasauna essi hellen alasti kuvissa intiimihierontaa tallinna maksuton porno serkku saunassa. Siitä seuraa, että joissain asioissa tasa-arvo ei toteudu, ja tässä on yksi kohta.

Britteny Tillson