Nuole mun homo kalua sex ilmaiset

nuole mun homo kalua sex ilmaiset

Täällä jotkut aikuiset miehet pelkäävät rähmällään taitelijan piirtämien pakaroiden aiheuttavan kansainvälisiä selkkauksia, vaikka Tom of Finlandin kuvamaailma kaikille on tuttu vuosikymmenien ajalta, sekä suurten taidegallerioiden kokoelmista että pop-kulttuurista ja muodista.

Onko se Putinin provosoimista jos näyttää maskuliinista stereotypiataidetta postimerkissä maassa, jossa homoseksuaalisia koulupoikia ei hakata ja nöyryytetä valtion luvalla? No, onhan noilla isommat muskelit kuin Putinilla. Eron kyllä huomaa, jos hieman ajattelee. Kukaan ei pakota käymään tällaisessa näyttelyssä, elokuvateatterissa tai museossa.

Mutta kotiinkannetun kirjeen postimerkkinä siltä ei vältytä. Se on naamaan hieromista. Henri, menin selaamaan suomalaisia postimerkkejä, ja jo parin klikkauksen jälkeen tuli vuodelta merkki, jossa on valokuva viidestä miehestä ilkosillaan saunomassa, vain hieman vihtaa nivusten suojana.

Hyväksyisitkö sellaisen merkin, jos minä lähettäisin sinulle nimipäiväkortin? Ainoa sallittu postimerkinaihe tästä lukien olkoon sen nimellisarvo jollain sopivan virallisella fontilla painettuna.

Jos halutaan neutraali fontti on hyvä valinta Helvetica tai Helvetica Neue. Arial on vain huono kopio siitä, toki se toimii ruudulla paremmin valtakäyttöjärjestelmässä, joka ei ole halunnut Helveticaa lisensoida. Petra Nyqvistin kommentti kiteytti kaiken. On todellakin kiintoisaa ja ehkä myös jonkin verran paljastavaa , millaisen kauhureaktion valtaan Suomen äijät ovat joutuneet postimerkin kokoisesta asiasta!

Tom of Finlandin töiden esillepanoa kauhistellaan "kaupallisuuden" verukkeella samalla kun toisesta suupielestä valitellaan Itellan taloudellista tilaa ja kannattamattomuutta. Eli jos postimerkeillä tehdäänkin sitä toivottua rahaa, se on huonoa, koska esillä on homokuvia? Eipä voisi homofobiaansa selvemmin ilmaista. Ja entä kansainvälisen maineen varjelu? Tomin kuvat ovat jo levinneet laajemmalle kuin postimerkit koskaan, ja omasta mielestäni on vain hyvä, että Suomi tunnetaan muustakin kuin Räikkösen formulapostimerkeistä.

Eikö ole mitään ristiriitaista siinä, että islamfoobikot ja Putin-kriitikot vaalivat poliittista korrektiutta "suojelemalla" muslimeja ja Venäjän homosensuuria homopostimerkeiltä, vaikka he toisesta suupielestään arvostelevatkin islamia ja Venäjän totalitarismia?

Samanlaista länkyttelyä on vääntö näitä homokuvia vastaan, kuin on urheiluporukoissa kytevä homovastaisuus. Ne jotka kauhistuvat homopostimerkkejä joulukorteissaan, ovat joko huumorintajuttomia, ahdasmielisiä tai sitten ihan oikeasti rasisteja omassa mielipiteenmuodostuksessaan.

Sillä juttuhan on niin, ettei kukaan muukaan ihminen voi itse valita, mitä maailmassa ylipäänsä tulee vastaan. Pitäisikö suomalaisten heittäytyä kontalleen muslimien harjoittamien homoteloitusten edessä? Omasta mielestäni on vain hyvä, että homokuvia leviää postilähetysten kulmassa myös Venäjälle ja Saudi-Arabiaan, niin saavat sielläkin nähdä, mitä sivistyneissä, demokraattisissa, rationaalisissa ja liberaaleissa länsimaissa asioista ajatellaan.

Entä jos vaadittaisiin Itellaa poistamaan julkaisustaan taannoinen heteroseksuaalista paritanssia esittävä postimerkki sillä perusteella, että se ei ole kaikkien ihmisten ihanteiden mukainen? Itellan merkit saattavat herättää kansainvälistä paheksuntaa sen vuoksi, että niiden katsotaan ilmentävän gay-kulttuuriin pesiytynyttä sitkeää fasismia ja natsismin erotisointia. Jack, ex-Judith Halberstam aina jaksaa kommentoida Tom of Finlandin fasismia sekä kirjoituksissa että puheissa:.

Leo Bersani notes the glorification of Nazism in the work of Jean Genet, and Dagmar Herzog notes in Sex After Fascism that "popular assumptions of Nazism as a homosexual movement have remained remarkably durable. Homosexuality and Fascism, http: Edelleen ihmettelen, miksi ToF-postimerkkejä voi julkaista vasta vuonna , ei esim. Ei, ei tämä ollut ensisijaisesti taideasia. Ensisijainen tarkoitus oli tehdä kannanotto, statement. Itellan parkuosasto on siellä johdon tuppervaaraporukassa.

Talouden päälle ymmärretään juuri sen mitä luvut antavat periksi ja ei ymmärretä markkinoinnista ja tuotekehityksestä mitään. No kaikkea pientä näpertelyä on toki ollut. Eletään nettikaupan aikaa ja tavaraa kuljetetaan yhä enemmän, ei haeta. Luulisi siis jakelun olevan pikemminkin kasvava markkina kuin laskeva. Nettikaupassa on jo nyt rahoitusfirmoja mukana. Kun tilaat tavaran vaikkapa tietsikan.

Voit maksaa sen osittain tai kerralla toisen osamaksufirman kautta. Laskua, sopimusta ei lähde ellei tuote ole lähtenyt myyjän varastosta. Kätevä tapa ja luotettava. Hiukan kalliimpi kuluttajalle kuin luottokortilla, mutta varma. Yksityiset myyvät tavaroita erilaisissa huutojutuissa. Kiva olisi ostaa joskus, mutta kuten tiedetään myyjien luotettavuuteen ei voi aina luottaa. Pizzan voi tilata kotiin ja lähetillä on korttikone mukana tai sen verran hiluja, että voi maksaa kahdestakympistä takaisin.

Sinne vain Itellakin joukkoon mukaan. On helpompi vähentää porukkaa ja säästää kuin luoda uutta ja tehdä fyrkkaa. Tilasin pari vuotta sitten ulkopuolisen akun helistimeeni. Aamupäivällä tein kaupat ja seuravana iltapäivänä soitettiin, että oletko kotona. Itellan ongelmien juurisyy on Arkadianmäellä. Postilaki pakottaa kiertämään joka savun joka arkipäivä vaikka postin kuljettamisen volyymi on romahtanut.

Samalla päästetään kilpailijat kuorimaan kerma taajamista. Postilain voisi tuunata nykyaikaan laittamalla velvoite jakaa posti vähintään kerran viikossa. Kiirellisemmät pakettikuljetukset eri maksusta. Suurin osa postista pitäisi saada perille sähköisessä muodossa.

Netissä leviää väärä kuvasarja suunnitelluista postimerkeistä. Oikeissa postimerkeistä ei ole pornoa ja elimiä näkyvillä. Juu ei, mutta kyyläävä pää on. Kumma kun kaikki pitää nähdä ruusunpunaisten silmälasien läpi, kaunistella kaikkea vaikka totuus on jotain ihan muuta! Onko muuten kyseessä se sama postimerkkikuva, josta Itella kertoi "siivonneensa vain eritteet" pois? Mainoksissa internetissä, lehdissä, jopa TV: Entäs lapset jotka Itellan tiskillä seisovat? Jo nyt olen kuullut äitien sanovan, että lapset ovat moista kyyläävää päätä ihmetelleet!

Eikö mitään järkeä enää missään?? Mielenkiintoinen tähän ToF-merkin julkaisuun liittyvä puoli on trendikäs homoylistys. Homolipun heiluttaminen on myös poliittisesti oikeansuuntainen teko nykyaikana. Siis kuvastoa, jossa meininki olisi pillun nuolentaa. Ja kuvastoa, joka olisi vienyt tappiin naisen kehon seksualisoinnin fetisistisessä kiihottamis- ja palvontamielessä, ja jossa jokaisella naisella olisi ilmapallon kokoiset rinnat ja turpeahulliset pillut?

Mediamaailman kattava paskamyrsky ja pääjohtajan ero olisivat varmasti ensimmäiset seuraukset. Itellan kriisitiedotustilaisuudessa puhuttaisiin jotain "harkintakyvyn pettämisestä". Valtionohjauksesta vastaavaa ministeriä kuultaisiin luonnollisesti taajaan aiheen tiimoilta. Kaikki naisjärjestöt repisivät pelihousujaan. Jos tunnet suomalaistaitelijan, joka olisi niittänyt vaikkapa pin up- postikorttitaiteen vuosikymmenillä maailmanmenestystä, niin kerro.

Pin-up oli hyvä vertaus, eihän noissa postimerkeissäkään näy kuin yksi takamus. Niin kuin pin-upissa tai burleskissa loput pitää kuvitella, jos niin haluaa. Tilasin IC-piirejä netistä, paketti lähti Englannista. Seurasin kulkua, paketin tulo kesti 22h kun se oli toimitettu Englannista ja tuotu minulle käteen Minun mielestä jokainen saa olla mitä lystää, kunhan ei minulle ala saarnata tms. Minulla ei ole homoja vastaan yhtään mitään, jopa yksi hyvä tuttukin on umpihomo, mitä väliä? Silti, en halua, että postimerkkeiheihin tuupataan ToF taidetta.

Kääntäen, jos taiteilija tekisi pikku bikineissä olevan naisen kuvan ja se laitettaisiin postimerkkeihin, niin osaan kuvitella sen huudon määrän mikä siitä tulisi. Feministit olisi barrikadeilla heti, ihan varmasti. Miksi ei sitten julkaista tämän Tanskalaisen piirtäjän töitä, mistä muslimit otti herneen nenään?

Taidettahan se vain oli? Jos postimerkkeihin pitää kuvia saada, niin miksei pysytä turvallisissa aiheissa, mitkä ei pahoita kenenkään mieltä? Minun puolesta olkoon mikä hyvänsä postimerkki, mutta ymmärrän kyllä, jos ToF herättää vastustusta.

Itellaa en hirveästi enää käytä onneksi muutenkaan. Linja-autorahti on nopea tapa lähettää paketteja ja ulkomailta monesti tavaran toimittaa lähettifirma. Paheksun Tom-merkkiarkin "erillistä" postimerkkiä siksi, että siinä niin selvästi pyllistetään katsojalle, joka on siis joko postia lähettävä asiakas tai kirjeen vastaanottaja. Edustan sitä koulukuntaa, jonka mielestä ahterin näyttäminen on mitä suurinta epäkohteliaisuutta. Toinen huono juttu on savuke, joka myös esiintyy arkissa.

Tupakoinnin vähentäminen on yhteiskunnallinen tavoite, jota Itella nyt uhmaa. Myös tupakkamainonnan kielto on nykyään varsin ankara. Kaupallisuuden ja postimerkkien suhdetta olen eniten ihmetellyt muutama vuosi sitten, kun jääkiekkoilija Mikael Granlundin maalitilanne ikuistettiin merkkiin.

Kuvassa Reebok-urheiluvälinevalmistajan nimi on näkyvissä suorastaan törkeän selvästi; millaiset rahat mahtoivat tuossa yhteydessä vaihtaa omistajaa? Jaa, jaa, itse ostan aina uudet postimerkit, jos niissä vain on mielenkiintoiset kuvat ja usein myös lähetän postikortteja ystävilleni vain niiden kuvien takia.

Nyt on tulossa yksi uusi kiva merkki ja minusta saa kyllä taas ostajan: Ostin viime syksynä alennusmyynnistä filosofian tohtori Harri Kalhan kirjoittaman ja lukuisilla kuvilla varustetun kirjan: Tom of Finland, taidetta seksin vuoksi.

Takakannessa kerrotaan "Touko Laaksosen tarina kerrottu ennenkin, nyt on aika pysähtyä analyyttisesti itse kuvien äärellä. Kuvien kautta avautuu värikkäitä näkymiä seksuaalisuuden, taiteen ja homokulttuurin historiaan". Onko Tom of Finlandissa vielä munaa?

Onhan näitä tullut vuosin aikana suurten taiteilijoiden kuvien lisäksi myös tunnettujen urheilijoiden ja iskelmätaivaan tähtien koristamia merkkejä, kuten esimerkiksi Nykänen, Häkkinen ja Katri Helena ym.

Oli postimerkin kuva mikä tahansa, niin se kuvastaan vain tämän ajan- ja kulttuurin tapoja ja historiaa - - siksi se on myös mielenkiintoista. ToF on marginaalinen taiteilija. Suurin osa suomalaisista ei ole edes kuulutkaan miehestä, mutta silti tämä nostetaan postimerkkiin merkittäväksi taitelijaksi. Suurten joukkoon kuten Mannerheimi tai Gallen Kallela. Touko Laaksonen ei ansaitse taiteellaan tulla tunnustetuksi tällä tavalla.

Onhan siellä nyt kuvattu näitä ihan tavallisiakin ihmisiä ja työtä tekeviä kansalaisia, kuten Aira Samulin joka on toki lajissaan ihailtava nainen ja samoin muita muotialan ihmisiä joita tuskin kukaan juuri tuntee. Annetaan vaan kaikkien kukkien kukkia. Monilla täälläkin mielikuvat ovat keskittyneet liikaa vain yhteen kohtaan, joten Marcuksen mietteet lienevät nyt olevan ihan kohdallaan: Suurin osa suomalaisista ei ole kuullut myöskään graafikko Erik Bruunista, jonka Hesari vuosia sitten esitteli näin vaikuttavasti:.

Tässä blogin alussa on esitetty tämän tärkeän kirjoituksen perusongelma. Tieto on siirtymässä nettiin ja bittiavaruuteen. Suomalaiset sellutehtaat joutuvat vaikeuksiin ja suljetaan. Kusti ei enää polje. Se koskee pahiten ensinnä syrjäseutujen köyhiä ja iäkkäitä. Heillä ei ole tietokoneita eli vaihtoehtoa paperipostille.

He ovat jo vuosia joutuneet maksamaan laskunsa pankkikonttoreissa, vaikka itse maksamisesta veloitetaan järjettömiä summia. Yhteiskunnan olisi tässä tultava vaikeuksiin joutuneiden kansalaisten avuksi.

Ehkä Itellan tarkoituksena oli kertoa Tom of Finland -postimerkeillä, miten "edistyksellinen ja vapaamielinen maa" Suomi on. Jos tällaisia postimerkkejä lähettää esimerkiksi Venäjälle, Putin sanoo: Tuo on totta, mutta ymmärrän myöskin Itellan vaikeuksia, jos jokaiseen muutaman talouden asuttamaan korpeen pitäisi viedä posti ihan joka päivä, vai pitääkö?

Siinä olen samaa mieltä, että laskujen maksaminen on heille tehty järjettömän kalliiksi ja siihen pitäisikin keksiä joku muu uusi tapa. Nyt vain se kuuluisa kaikkien kehuma uudistumiskyky ja luovuus käyttöön. Uusia postimerkkejä ilmestyy valtavasti joka vuosi ja jokainen voi itse valita minkälaisen merkin ostaa ja kenelle juuri sen haluaa lähettää. Onneksi meillä on valinnanvapaus: Muuten tämän Tomin ihailijakaartiin kuuluivat monet luvun suuret nimet USA: Andy Warhol ja Robert Mapplethorpe.

Jean Paul Gaultier ym. Saksalainen kuuluisa ohjaaja Rainer Werner Fassbinder Eikös mekin voisimme antaa arvon ihmiselle, joka on tehnyt vaikutuksen maailmalla omalla omaperäisellä taiteellaan? Emmehän halua ajatella liian nurkkakuntaisen impivaaralaisen tavoin? Niklas, eikös sinulle pitäisi markkinamekanismien olla aika tuttuja, mutta silti kritisoit niitä välineessä, joka vie ansaintalogiikan sekä sinun paperilehdeltäsi että sen jakelijalta.

Itse lopetin viimeisen paperilehden tilauksen jo 10 vuotta sitten ja sen jälkeen olen nauttinut huomattavasti monipuolisemmasta, sähköisestä tiedonvälityksestä netin kautta. Voin suodattaa itse kaupallisen, poliittisen ja ideologisen roskan, kuten myös lööppidramaturgian, joskin joudun itsepalveluna tekemään tutkivan journalistin työt, palkatta.

Hinta on silti halpa verrattuna yhden lehden vuosikertaan, eikä tarvitse kuormittaa paperinkeräystä. Jos kaikki laskut tulisivat sähköpostilla, voisin luopua fyysisestä postilaatikosta kokonaan, jolloin myös kiiltävälle paperille painettu roskaposti lakkaisi vaivaamasta. Mainostajana pitäisin paperista palstatilaa hirmuisen kalliina, mitä se onkin. Suomi on markkina-alueena mitätön, joten runsaslukuisen median vuoksi saavuttamani näkyvyys on promilleluokkaa, ellen satsaa kampanjaan satoja tuhansia.

Pienyrittäjänä olen siis ulkona markkinoilta. Sähköinen media on sitäkin suurempi haaste mediataloille, koska periaatteessa kuka tahansa kykenee luomaan kelvollisen sivuston yritykselleen ja räpsimään siihen tarvittavat kuvat vaikka kamerakännykällä. Ilmaisella softalla saa kohtuullisen näyttävää jälkeä ilman mitään koulutusta. Kulutustavarakaupasta yhä suurempi osa siirtyy verkkoon, vaikka sielläkin on vielä puutteensa luotettavan vertailutiedon tai vaikka vaatteiden sovituksen muodossa.

Niinpä mediatalon on hyvin vaikea hinnoitella kilpailukykyisesti myöskään sähköistä markkinointia, saati rahoittaa oheen laadukasta asiasisältöä. Sähköinen kaupankäynti siis on siirtymässä suoraan tuottajan ja kuluttajan väliseksi ja edullisen logistiikan kehittäminen siihen väliin on suurin haaste. Itellan järjestelmät ovat varmasti kömpelöimmästä päästä, koska yksikään julkisen sektorin tilaama tietojärjestelmä ei varmasti toimi kunnolla.

Kansainvälisten huolintafirmojen sen sijaan toimii, koska ne eivät ole virkamiesten johtamia. Pelkän verkkosisällön varaan ei siis löydy minkäänlaista ansaintalogiikkaa, koska sisältöä voi tuottaa kuka tahansa, eikä fyysisille toimintaketjuille tyypillinen monopolisoituminen onnistu. Ainoa tie kannattavuuteen kun tulee kilpailijoiden raivaamisesta ja tässä se ei ole mahdollista.

Meille kaikille olisi siis kovasti tarpeellista järjestää seminaari, jossa pohdittaisiin tiedonvälityksen tulevaisuutta. Yle petasi jo asemansa itsenäisellä verotusoikeudella, mutta muut mediat ovat matkalla tyhjän päälle. Se ei ole mediatalojen eikä laadukkaasta tiedonvälityksestä kiinnostuneiden ihmisten edun mukaista. Ei voida myöskään ajatella, että me kaikki osallistumme jollakin blogialustalla palkattomaan tiedonvälitykseen, josta kukaan ei ansaitse mitään, ellei henkisiä arvoja lasketa.

Tulen itse mielelläni mukaan tällaiseen keskustelufoorumiin, koska ongelma on meille kaikille yhteinen ja tärkeä ratkaista mahdollisimman pitkäjänteisellä tavalla.

Kulukuurit ovat ajaneet paljon muitakin toimialoja itsepalvelun suuntaan. Myös tavaratalot ja ostarit autioituvat, eli suuri osa rahaliikenteestä on lähdössä aivan uusille urille.

Näistä haasteista ei selvitä ilman kokonaisvaltaisempaa strategiaa. Yksittäisten toimialojen reaktiivisesta toiminnasta tulee vain taloudellinen ja sosiaalinen kaaos.

Lisäksi poliittinen koneisto on jämähtänyt edelliselle vuosituhannelle, median roikkuessa sen perässä oman hirttonarunsa varassa.

Olen näitä asioita miettinyt paljon. Jotkut hommat toimii, jotkut ei. Parin vuoden kuluttua asiat ovat taas muuttuneet mullin mallin.

Esimerkiksi valtionyhtiöt voisivat toimillaan tasoittaa muutosta, mutta nyt ne toimivat juuri päin vastoin.

Aika paljon markkinointia tehneenä nämä ovat tulleet vastaan ja tämäkin asia pitäisi ratkaista mieluummin kestävällä tavalla, jotta se ei ole vain kallis harrastus. Näitä ei nyt enää pysty istuttamaan vanhoihin rakenteisiin, joten aika suuria muutoksia tarvitaan, mikä on pistänyt aika aktiivisesti kirjoittelemaan. Meistä monellekaan ei jää järkevää tekemistä, ellei nyt ryhdytä tekemään tarpeellisia järjestelmämuutoksia.

Kaija Kelhu kirjoitti, kommentti Uusia postimerkkejä tosiaan ilmestyy kasapäin. Mutta ne eivät ole koskaan mitä tahansa painotuotteita vaan eräänlaisia virallisia viestejä alkuperämaastaan. Tiedän toki, että Tom of Finland oli ja on arvostettu taiteilijahahmo määrätyissä piireissä.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että nimenomaan tämän postimerkin kuva-aihe oli paha ylilyönti ja tekee liian helposti karhunpalveluksen homoseksuaalisuudelle, joka kaipaa hyväksyntää ja ymmärtämystä Suomessa ja vallankin maailmalla. Tomin piirrosten ja maalausten joukosta olisi postimerkkiin voitu valita jokin paljon sopivampi teos. Tuosta olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi. Yksi merkeistä on turhan "rohkea" ja olisin itse sen vaihtanut vähän nätimpään piirrokseen, joita kyllä löytyisi kasapäin jo minunkin ostamastani kirjasta.

Sanoisin ihan samoin, jos siinä olisi kuvattu pelkästään naisen takamus taikka vain lapsen. Muutama vuosi sitten Itella lähetti vuokrakerrostaloasuntooni kirjeen, millä se kehoitti asentamaan postilaatikon ulko-oven viereen, noin metrin päähän ulko-oven postiluukusta.

Mutta Itellan kampanja tuotti muutakin lopputulosta, kun takapihaa ryhdyttiin tehostetusti hiekottamaan asukkaille ja postinkantajille. Me olemme tilanneet kissanruokia Saksasta noin kerran kuukaudessa ja se on tullut "ilmaiseksi" postinkantajan mukana kotiinkannettuna. Nyt toimittaja ilmoitti, että Itella on nostanut hintoja ja heidänkin pitää alkaa periä pientä maksua kotiinkuljetuksesta. Sen sijaan kilpailevan jakelufirman DPD: Tuo onkin ihan uskomatonta miten halvalla ja nopeasti isotkin esineet, niin häkit kuin ruokasäkitkin eläimille kulkevat Saksasta meille ja myöskin muualta maailmasta, voi,voi.

Se on myöskin suomalaisen kaupan tuho, ihan niin kuin nuo viinalastitkin Tallinasta. Suomi-parka nielee vain tyhjää ja katselee sivusta kun vierestä viedään. Kuvitellaan jos artisti olisikin tehnyt hetero aiheisia kuvia Mutta kun kyseessä on kaksi miestä, arka aihe, joka monen mielestä on soveliaampi pitää piloossa, ettei vaan naapurit suutu, niin johan pahoitetaan mieli.

Pahoittakaa mielenne ja oikein kunnolla kun kerta siihen ryhdytte, siihen jokaisella on oikeutus, itse pidän huvittavana että aikuiset hetero miehet ja naiset pelkäävät miehen tiukkia pakaroita, ihan kuin asia olisi jostain muusta maailmasta. Mä olen aivan varma siitä että kyllä meille seksuaalivähemmistöille postimerkki kelepaa. Harmi ettei ole enää nuoleskeltavia: Tom of Finland on itse omassa Kake-srajakuvassaan käsitellyt postin jakelun ongelmia.

Kake ei ole jakaja vaan kirjelähetyksen vastaanottaja. Osoittaa Itellalta erinomaista itsekriittisyyttä ja suvaitsevaisuutta julkaista merkki tekijältä, joka asennoituu postilaitokseen ja jakeluhenkilöstöön tarinassa kuvatulla tavalla.

Uuden Suomen sääntöjen perusteella sarjakuvaan ei voi laittaa linkkiä. Tarina kuitenkin alkaa siitä, että Kake, tuolloin jo varttunut ja viiksekäs, odottaa omassa talossaan kirjettä. Postinkantaja tulee vihellellen koppalakki päässä ja taittaa suurikokoisen kirjeen Kaken putkimalliseen postilaatikkoon. Nyt tarina saa aivan uusia merkitysulottuvuuksia, jos tarinan kirjeen postimerkiksi sijoitetaankin tämä Itellan uusi, mahdollisesti samasta stripistä otettu merkki.

Tästä syntyy tarinaan rekursiivinen tai fraktaalinen ulottuvuus — mikä sitten lieneekään filosofisesti oikea käsite. Me keskustellaan Karjalaisen jakelun kannattomuudesta Suomessa somessa ilman Itellaa ja paperia. Kauppiaskaverini Joensuusta totesi aikoinaan, että aikansa kutakin, kun Fazer Chymoksen osti.

Niin se vain menee. En tiedä, oliko muumien tuominen mukaan ToF-keskusteluun vitsi. Se ei vain tainnut aueta kaikille. Kyllähän meille lukijoille pitäisi olla aivan selvää, millaisesta mielen maisemasta muumit tulevat. Itse en pidä homoerotiikasta, mutta sallin sen nille, jotka siitä nauttivat.

Lumettoman talven jälkeen ei koirien kakat häiritse ja suvivirttäkin saa laulaa pari säkeistöä. Oikeastaan se on ihan tervettä. Maailmassa on miljoonittain immeisiä, jotka nuolivat joskus sellaista lappua joissa oli hassuja kuvia.

Ehkä karkeasti arvioituna jokunen prosentti heistä "vähän flippasi". Loput eivät ja osa jopa keksi jotain. Kaavaillaan painettavan homotaidetta postimerkkiin. Tiukkojen miesten silmä havaitsi asian välittömästi. Ehkä karkeasti arvioituna jokunen prosentti heistä joutui pelkän kaavailun johdosta jo psykoosiin. Siis pelkästään kuulemalla, että meinaavat laittaa homoerotiikkaa postimerkkeihin joita ei edes nuolla! Ihmisoikeus, suvaitsevuutta ei ole, että homot saavat avio-oikeuden nykyisten kirkkojen siunaamina jos kirkon jäsenet eivät sitä hyväksy.

Ihmisoikeus on, että lesbot saavat perustaa oman kirkkonsa. Terrorismia on, jos vähemmistö, homot, vaativat enemmistön taipumaan tahtoosa. Ei ole täälläpäin homot kyllä pyytäneet mitään kirkon siunausta, lesbot ja homot voivat perustaa kirkkoja niin paljon kuin maa kantaa.

Kuvailemasi terrorismi on kauhistus, samantapaista terrorismia, on myös sekin että enemmistö yrittää taivuttaa vähemmistön omaan tahtoonsa. Homot tänään yrittävät taivuttaa heterot tahtoonsa. Nykyisellä homo menolla tulee aika, että kuolemme eläinkuntana sukupuuttoon. Emme saastuttaisi ilmakehää lisääntyessämme, elämäntyylillämme. Täällä ei kukaan yritä taivuttaa kenenkään tahtoa, jokaisella on oma sellainen, joka jos muuttuu, niin juuri siitä omasta tahdosta, ei kenenkään ulkopuolisen takia.

Ei ole homot tämän Itellan ratkaisun takana. Jos sukupuuttoon kuolemme, ei se tule homoista johtumaan, vaan ihan jokaisesta ihmisestä heterosta tai homosta joka ei ole osannut pitää huolta planeetastamme. Eduskunnassa päätetään miten valtio tunnustaa kansalaistensa avioliitot, eri kirkkokunnat tietysti vihkivät kenet hyväksi näkevät.

Suosittelisin jos voisin, mutta yhden hyvän puolenkin löysin tästä postimerkistä. Se kun on tarramerkki niin ei tarvitse nuolla Pitääkö sitä alastomuutta tukkia joka paikkaan? Alkaa menemään vissiin teatterillaki huonosti, ku sielläkin jo aletaan katsomossakin riisua. Millon ne nudistit pitää oman seksuaalimarssinsa ja vaativat saada juosta perssilleen?

Eu tulee kieltämään alastomuuden saunoissa, koska aina on vaara, että ihmiset polttavat itsensä, eivätkä enää kykene töihin. Muualla alastomuudesta tehdään pakollista kätkettävien vaarallisten esineiden valvonnan tehostamiseksi.

Sitä en silti vieläkään tajua, että kuka muu kuin filatelisti kyttää saamiensa kirjeiden postimerkkejä suurennuslasilla. Kun itellalla nyt ei mene kauhean hyvin, miksi on väärin, että he yrittävät tehdä liikevoittoa? Ja homopornoa näissä merkeissä ei kyllä näe hyvällä tahdollakaan. Niin, nuo postimerkkien kuvat muuttuvat pornoksi vasta katsojan mielikuvituksessa, jos ovat muuttuakseen.

Niillä silmin Helsingin Kolmen Sepän patsaskin paljaine pakaroineen saanee aivan uusia merkityksiä. Olisiko reaktio sama jos postimerkeissä olisi paljaspyllyinen Havis Amanda ja taiteilija Ville Vallgren kurkimassa mallin jalkojen välistä? Eikös postimerkki osteta jos halutaan kirje perille. Ei kai kukaan osta postimerkkejä sen enempää jos ei ole sen enempää kirjeitäkään kuin ennen.

Vai alkaako nyt joku kirjebuumi kun kaikki haluaa homomerkin ja sitten se pitäisi jotenkin kai myös käyttää. Ei kai kukaan osta homottelumerkkiä ilman kirjeenlähteystarvetta. Eli lisääkö kirjemerkin kuvitus kirjeiden lähteysvimmaa ihmisessä? En oikein jaksa uskoa. Yhä suurempi osa kaupasta siirtyy nettiin, ja monia tavaroita olisi jo nyt ihan tyhmää mennä edes fyysisesti etsimään kaupasta. Kun eihän sieltä löydy; "tätä me myydään vaan verkkokaupassa".

Hyvät kaupat tarjoavat vähänkin isommat paketit postikuluitta, jolloin Itellan laskut tietenkin siirtyvät suoraan kuluttajahintoihin. Mutta silti ne kuluttajahinnat ovat edulliset, ja paljon lisää etua tulee kun vertaa siihen, että kuluttaja noudattaisi jotain aukioloaikoja, ja matkustaisi edes muutaman kilometrin kauppaan pällistelemään ja haaskaamaan henkilökunnan aikaa.

Tilaan tällä hetkellä yhtä paperista aikakauslehteä. Lisäksi tulee joitain paperisia kirjeitä firmoilta, joiden kanssa minulla ennen oli suoraveloitussopimus, mutta jotka eivät vieläkään ole osanneet päivittää sitä e-laskuksi.

Ja sitten päälle jotain ihan turhia osoitteellisia mainoksia ja ilmoituksia firmoilta, joiden asiakas olen olosuhteiden pakosta. S-ryhmäkin lähetti minulle aikakauslehden verran kuraa joka kuukausi, niin kauan kun vähänkään käytin niiden etukorttia.

Ovat sentään sen verran järjissään, että enää eivät lähetä. Ainakin täälläpäin käsittääkseni sanomalehdet jaellaan ihan eri ihmisten toimesta kuin postit. Lehtitaloilla on jo vuosien ajan ollut omat kulit, koska Itella ei palvellut edes silloin kun se vielä oli Posti.

Jotenkin peppukipeytesi postimerkeistä tuntuu vähän Pohjimmiltaan blogisti toi esille sen, että Itellalta on toiminta-ajatus hukassa ja sen myötä monet palvelutkin. Postimerkkinäpertely ei sitä ongelmaa peitä.

Karvaisia miesten ahtereita ja heppejä tulin nähneeksi armeija-aikana ihan riittävästi ilman natsikoppalakkeja, joten hätkähdyksen sijasta ihmettelen lähinnä Itellan kulttuurisensitiivisyyden moni-sellaisen puutetta.

D Sitä sanottiin muinoin mm. Lisään vielä, että koko liikenimi "Itella" on niin syvältä, ettei sinne yllä edes Tom of Finlandin sivellin Ne "hepit" pitää kyllä vetäistä omasta mielikuvituksesta, koska ei niitä noissa postimerkeissä näy.

Ja paljaita taiteellisia takamuksia näkyy Helsingin keskustassakin joka päivä, heti Stockmannin edessä kolmin kappalein. Ehdin jo maailamalla tottua ajatuksen, että aamun lehti on haettava läheieltä kioskilta eikä aikakusilehtiäkään jokapaikkaan jaettu.

Laskut ja veroliput löysivät tiensä aina laatikkoon. Samoin perinteiset kirjeet ja kortit. Niitä ei tarvinnut haeskella. On todella hyvä palvelu, että sitten se aamun lehti kolahtikin ovessa olevasta luukusta sisään ja sieltä tulee muutakin kuin maksulappuja.

Kallistahan jokapäiväinen lehti on aina ollut tilata, mutta pitää huomioida, mitä kaikkea siihen liittyy. Eli, miten se on minun edessäni ja kahvikuppi kourassa saan sitä lukea. Se vaan lienee mahdotonta tehdä kannattavasti enää millään konstilla. Meitä on liian vähän. Netti ja TV tuottaa uutisia jopa ristiin ja samaan laitteeeen ja nyt määrätyllä verolla se on mahdollista. Lisäkortin ostamalla saa näkyviin muutakin. Tallennus on mahdollista, vaikka monikaan ei muista pääuutisen eilisestä.

Postimerkki oli ennen taideteos ja minullakin on kokoelma, jota vaalin tarkoin. Se harrastus loppui, kun merkit muuttuivat tarroiksi.

Oman kuvansakin saa kaiketi vieläkin postimerkkiin. Tuo Tom of Finland postimerkki jollekin fobikolle on varma nakki. Niitä ostetaan alkuun varmasti pilailumielessäkin. Meillä on kuitenkin mukavat postinjakajat ja yksi heistä meni hämilleen, kun kiitin häntä ovellamme.

Hämmästynyt postimies oli ensin hieman yllättynyt ja ryhtyi selittämään, että työtänihän tässä ja silleen. Minä kiitin hyvästä palvelusta, koska joku on rakentanut oveemme liian pienen reijän ja yksi pieni paketti ei mahtunut väärien pulttien vuoksi sisään.

Hän soitti summeria ja satuin olemaan kotona. Eipähän tarvinnut noutaa postista, kun sinne ei niin usein ole asiaa. Säästipä tuolla teollaan askeleita eikä pakettia tarvinnut turhaan hänenkään kuljetella. Nyt hän ymmärsi miksi häntä kiitin. Vaikka ei olis tutustunu Laaksosen taiteelliseen tuotantoon en muuten ole tai edes koskaan kuullu koko tyypistä niin ei voi olla näkemättä Laaksosen vaikutusta länsimaiseen populaarikulttuuriin.

Ilman äärimaskuliinisten koppalakkihomojen stereotyyppiä Poliisiopisto-leffoissa ei olis höynäytetty ärsyttäviä hahmoja menemään Blue Oyster-homobaariin. Pyysi vielä että kusisin suihkukoppiin lattialle. No kyllä tein niin, poseerasin oikeen pillu levällään ja kusten välillä ulos kopistakin. Sitten mua vietiin sänkyyn. Pyynnöstä vielä aamulla kusin sen suuhun. Varmasti oli ainakin minulle kun olin serkkupojan häissä maalla kymmenen vuotta sitten.

Tanssitin morsiamen äitiä siellä useamman pelin. Meillä tanssiminen kävi hyvin yksiin. Molemmat olimme tietenkin vähän nauttineet boolia, sehän on tietty.

Morsiamen äiti oli sel- lainen viisissäkymmenissä oleva rempseäluonteinen emäntä. En ollut häntä ennen edes tavan- nut. Jossakin välissä hän kuisasi korvaani: Ukko sammui tuonne nurkantaakse, eikä varmasti ihan heti herää. Lähdetäänkö mekin vähän ulommalle? Hän vei minua kädestä vähän kyllä jännitti,täytyy myöntää. Kiersimme navettarakennuksen, nousimme navetasta por- taita navetan ylisille, heinävintille. Se oli varsinainen pikasessio.

Oli vähän tietysti emännällä heinän roskia kesäleningin selkäpuolella, mutta vähän kopistelin kämmenellä enimpiä roskia. Mutta hyvät kyydit emäntä antoi, ei käy kieltäminen. Päätettiin joskus ottaa uusiksi, mutta eri paikassa. Tanssiminen vielä jatkui meillä sinä yönä. Kertakaikkiaan oli mieleenjäävä hääreissu naapuripitäjään. Tytär saa kyrpää poikakaveriltaan aktin jälkeen isä pääsee jälkiliukkaille - Ilmaisia Porno Videoita - hcporntube.

Yhtiön asuntoa , Mulla on vähän samnlainen kokemus; oltiin uimarannnalla toisen tytön kans, jota en oikein ees tuntenu sillon. Ollaan vaan samassa koulussa. Uitiin ja otettiin aurinkoa. Kaikkee juteltiin seksistä ja pojista kans. Yhtäkkiä se kysy et oonko ollu koskaan tytön kans ja kerroin et haluisin kyllä, mutta kukaan tällaista pullukkaa halua.

Se sano et mä oon kaunis ja haluttava. Hyväiltiin siinä rannalla pyyhkeen alla vähän toisiamme ja mentiin uimaan, niin se kysy et haluunks laittaa käden housuun kun se pissaa vedessä? Olin ihan äimänä ja sanoin et joo. Se pissas rantavedessä kun pidin kättä bikinien sisällä. Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä.

Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä. Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen. Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa.

On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin. Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään.

Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n. Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua.

Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään. Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla.

.. Nuole mun homo kalua sex ilmaiset

PARAS GAY PORNO VIDEO SEKSISEURAA HELSINKI

Karjalan päässä ilmestyviin lehtiin minulla ei ole erityisiä jääviyssiteitä. Katsokaa vaikka tämä Karjalainen-lehden syksyinen uutinen. Noin se vaan menee. Sen verran uskallan omalla asiallani olla, että kerron: Yhtiössä tiedetään, että kannattavinta "tiedonvälitystä" on porno. Siksi Itellalla on uusi tuote: Itella julkaisee postimerkit, joissa kuvataan suomalaistaiteilija Touko Laaksosen Tom of Finland homopornoa.

Itella painattaa merkit siksi, että yhtiössä uskotaan homopornopostimerkkien myyvän mukavasti. Voittoa siis voi tavoitella Itellassa jopa kahdella tavalla: Yhden Touko Laaksosesta kertovan kirjan olen lukenut eikä se ole käsillä nyt. Muistinvaraisesti, Laaksonen ei ollut erityisen innostunut edes taiteilijanimestään Tom  of Finland , koska ei halunnut olla erityisen "suomalainen".

Hän oli oman aikansa seksuaalinen radikaali ja maailmankansalainen. Suuri suomalainen mediayhtiö Sanoma Oyj luottaa heterokamaan kansainvälisessä toiminnassaan. Ja lisäksi vaadin, että Itella kertoo oikeasti vastaukset. Pitääkö suomalaisille välittää tietoa vai ei?

Tuumaustaukoon ei ole aikaa. Kysymys on muutamasta vuodesta. Näytä Piilota kommentit 97 kommenttia. Itse en pitäisi näitä postimerkkien kuvia ensinnäkään pornona: Ja aika uskomaton aasinsilta pitää kyllä rakentaa, että uskoo parin taiteellisen postimerkin olevan jokin Itellan salaliitto lisätä voittojaan. Postimerkithän ovat nyt luvulla niin kannattava bisness. Yhtä suuri vaikutus taitaa olla, kun suuret kaupat laittavat suunnittelijoita tekemään heille muovipusseja.

Muovipussin suunnitteleminen on muuten ihan tosi iso bisnes. Mitään muuta niihin ei liity. Tiedän erään pienkauppiaan maaseudulta joka olisi tehnyt ilmaiseksi Itellan töitä paketin välitystä ym. No posti hommat pois kauppiaalta ja lähin paketin noutopiste siirtyi 30 km päähän Onko vuosi joku, jolloin pitää tuoda "homoteemaa" esille? Ilmeisesti Itellan johtajien mielestä on, mutta joku toinen saattaa loukkaantua tällaisista eroottisista kuvista.

Itellan johtajat tuovat itsekkäästi omia mielipiteitään esille. Minua tällaiset postimerkit ei häiritse, nehän ovat todella hienoja, mutta tämä lausunto vuodesta vain ihmetyttää. Ja paljonko te mielenpahoittajat edesautatte näiden kirottujen merkkien myyntiä. Ilman teitä ja horinoitanne tämä ei herättäisi mitään huomiota. Minulle tuli pakottava tarve lähettää Niklas Herlinille onnittelukirje ansiokkaasta toiminnasta Itellan ToF-merkkien markkinoimiseksi.

Olisi mennyt koko juttu ainakin itseltäni ohi. Herääkin kysymys, paljonko Itella maksoi Herlinille hyvästä mainoksesta. Negaation kautta tapahtuva markkinointi on mielenkiintoinen näkökulma. Samalla tavalla eduskunnassa herrat Niikko ja Oinonen varmistivat todennäköisesti tasa-arvoisen avioliittolain läpimenon vahvoilla argumenteillaan, omissa lähetekeskustelun puheenvuoroissaan. Kritisoin kyllä näitä kahta järjen jättiläistä. Liekö sitten sattuma, että he kuuluvat perussuomalaisiin.

Maailma on polvillaan Suomen Tom of Finland -postimerkkien edessä. Niin no, kuvasta päätellen lähinnä eroottinen piirustus kuin pornokuva. Ja kaiketi yrityksenä Itella tekee sitä, minkä arvelee tuottavan voittoa ja päätellen jo etukäteismelusta sitä se tulee tekemään.

Mitä taas pidän huonona on Suomen Postin liikelaitoistaminen ja palveluverkon karsiminen. Pienessä kotikaupungissani oli ensin posti ihan keskustassa kävelymatkan päässä ja sitten se lakkautettiin ja tilalle tuli ns. Ennen saattoi noutaa paketit vaikka kävellen, nyt täytyy harkita jaksaako kantaa vai pitääkö hommata kulkuneuvo.

Sama koskee kaikkia muitakin palveluita julkisesta liikeenteestä alkaen, mutta niistä muussa yhteydessä. Postia kannetaan laatikoihin, jos niiden viereen voi ajaa ja ne ovat oikealla korkeudella. Tämäkin hankaloitti monen ihmisen aamua.

Itella on kuin Helsingin kaupungin vihreät. Kaikkik nähdään pääkaupungin perspektiivistä ja suurina yksiköinä. Unohdetaan se peruspalvelu paitsi näiltä pääkaupunkialueen suurilta joukoilta.

Unohdetaan se, että yhteiskunnassa peruspalveluiden tulisi olla helposti saatavissa ja edullisia. Itellan hintataso on muuten kaikkea muuta kuin edullinen. Tuleeko yleishyödyllisen yrityksen todella tuottaa noin valtava voittomarginaali?

Vai olisiko se sana yleishyödyllinen sittenkin muuta kuin rahantekoa ja bonuksia johtajille? Tiedän, että on firmoja, joissa osastopäälliköiden joulubonukset ovat kiinni siitä, miten vähän kuluja on kertynyt. Kun Pohjois-Karjalan ja Helsingin tulosyksiköt laitetaan rinnan niin pääjohtaja katsoo, että ei hemmetti miten on tehotonta puuhaa Pohjois-Karjalassa - asialle pitää tehdä jotain.

Kannattaako kirjoittaa noin pitkästi puutaheinää tarkastamatta paljonko tappiota tuottava Itella tekee sitä "valtavaa voittomarginaalia". Ei minusta näyttänyt kovin huonolta. Voiton puolella näytti viime vuosina menneen. Luvuista ei voi päätellä yhtään mitään vaikkapa maksetuista bonuksista, johdon kuluista ja palkoista jne. Veikkaan, että huipulta leikatessa säästettäisiin miljoonaa nopeasti Mihin itse kiinnittäisin huomiota on se, että hintoja nostetaan jatkuvasti.

Tuo Niklaksen mainitsema jakelumaksujen korottaminen useilla prosenteilla perustuu mihin? Jos Postin maksut olisivat edullisempia, olisi niille enemmän kysyntääkin? Nythän tiedotteessa nimenomaan puhutaan volyymin pienenemisestä eli kysynnän leikkkautumisesta. Osaako arvon Börje vähemmällä puutaheinällä sanoa miksi? Itella on Oyj, joten johdon palkkiot löytää todella helposti jos haluaa.

Faktoja tutkimatta on tietysti helpompi kirjoittaa pehmoisia. Jos tulos ennen veroja on pari miljoonaa pakkasella melkein kahden miljardin liikevaihdolla, niin mistä löysit sen positiivisen tuloksen. Volyymeja leikkaa medialevikkien romahdus, sähköinen laskutus, osoitteellisen suoramarkkinoinnin väheneminen.

Paljon vähemmän jaeltavaa, mutta reitit ovat entisellään. Kuluja on postilain vuoksi vaikea leikata, tuotot leikkautuvat kysynnän mukana. Oikeassa logistiikkabisneksessä jakelutiheys joustaisi järkevälle tasolle ja pitkistä kuljetusmatkoista joutuisi maksamaan enemmän. Toisekseen antamassasi linkissä tulos oli ollut parilla edellisellä vuodella miljoonakaupalla voitollinen.

Kun ei osaa tarkastella kokonaisuutta, niin pehmoiselta tuntuvat argumentit tosiaan. Oikealla yrityksella 2 miljardin liikevaihdolla tuloksen pitäisi olla tasaisesti miljoonaa plussalla, jotta toimintaa voi kehittää ja jakaa omistajille osinkoja. Itella pelaa käytännössä nollatulosta tekevien taantuvien firmojen sarjassa. Tulossopimuksien perusteita en ryhdy sinulle selvittelemään, mutta siellä lienee muitakin mittareita kuin liikevoitto.

Eihän tähänkään asti kerrotut numerofaktat ole menneet jakeluun. Osingonmaksukyky on kadonnut kokonaan. Niin oon osa postitoimistoistakin. Olisiko tällä ja jatkuvalla hintojen korottamisella kenties jotain tekemistä toistensa kanssa? Tilikauden tulos 14,1 miljoonaa, 7,7 miljoonaa. Missä se tappio on? Osinkoja jaettiin 6,8 miljoonaa. Saisi jättää mielestäni jakamatta, sillä valtion pohjattomaan kirstuun nekin menevät. Ehkä ovat Itellassa huomanneet että postimerkit ovat San Marinolle tulonlähde ja tämä on vasta alkusoittoa?

Jos postimerkkien kuva-aihe tuntuu kiusalliselta, niin julkaisemisen voi nähdä vaikka kunnianosoituksena Vapaudenristin saaneille sotaveteraaneille. Taiteilija Tom of Finlandille eli luutnantti Touko Laaksoselle myönnettiin Vapaudenristi ansioistaan tulenjohtoupseerina Helsingin ilmapuolustuksessa v.

Helsingin kaupungin taidemuseo ja Logomo ovat viime vuosina pitäneet suuret Tom of Finland-näyttelyt, kansainväliseen levitykseen suunnattu elokuva on tekeillä ja Postimuseo avaa näyttelyn Touko Laaksosen mittavan ja merkittävän kirjeenvaihdon ympärille.

Myös postimerkkisetti on siis oikein hyvässä saumassa. Ensisijaisesti tämä on taide- ja pop-kulttuuriasia. Voihan siitä kaivaa monimerkityksellisiä tahoja, mutta en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun on tarkastellut some-reaktioita. Putinia rukoillaan apuun pelastamaan Suomi homosaatiolta, pelätään että ilkeät postintädit myyvät näitä synttärikorttia lähtettävälle pikkutytölle, ja oliko se nyt Tala joka näki tässä jopa pakkoruotsituksen pakarat. Pornoahan tuossa ei ole kuin mielikuvituksessa, erotiikkakin on siellä undergroundissa ja mielen sopukoissa.

Täällä jotkut aikuiset miehet pelkäävät rähmällään taitelijan piirtämien pakaroiden aiheuttavan kansainvälisiä selkkauksia, vaikka Tom of Finlandin kuvamaailma kaikille on tuttu vuosikymmenien ajalta, sekä suurten taidegallerioiden kokoelmista että pop-kulttuurista ja muodista. Onko se Putinin provosoimista jos näyttää maskuliinista stereotypiataidetta postimerkissä maassa, jossa homoseksuaalisia koulupoikia ei hakata ja nöyryytetä valtion luvalla?

No, onhan noilla isommat muskelit kuin Putinilla. Eron kyllä huomaa, jos hieman ajattelee. Kukaan ei pakota käymään tällaisessa näyttelyssä, elokuvateatterissa tai museossa. Mutta kotiinkannetun kirjeen postimerkkinä siltä ei vältytä. Se on naamaan hieromista. Henri, menin selaamaan suomalaisia postimerkkejä, ja jo parin klikkauksen jälkeen tuli vuodelta merkki, jossa on valokuva viidestä miehestä ilkosillaan saunomassa, vain hieman vihtaa nivusten suojana.

Hyväksyisitkö sellaisen merkin, jos minä lähettäisin sinulle nimipäiväkortin? Ainoa sallittu postimerkinaihe tästä lukien olkoon sen nimellisarvo jollain sopivan virallisella fontilla painettuna.

Jos halutaan neutraali fontti on hyvä valinta Helvetica tai Helvetica Neue. Arial on vain huono kopio siitä, toki se toimii ruudulla paremmin valtakäyttöjärjestelmässä, joka ei ole halunnut Helveticaa lisensoida. Petra Nyqvistin kommentti kiteytti kaiken.

On todellakin kiintoisaa ja ehkä myös jonkin verran paljastavaa , millaisen kauhureaktion valtaan Suomen äijät ovat joutuneet postimerkin kokoisesta asiasta! Tom of Finlandin töiden esillepanoa kauhistellaan "kaupallisuuden" verukkeella samalla kun toisesta suupielestä valitellaan Itellan taloudellista tilaa ja kannattamattomuutta. Eli jos postimerkeillä tehdäänkin sitä toivottua rahaa, se on huonoa, koska esillä on homokuvia?

Eipä voisi homofobiaansa selvemmin ilmaista. Ja entä kansainvälisen maineen varjelu? Tomin kuvat ovat jo levinneet laajemmalle kuin postimerkit koskaan, ja omasta mielestäni on vain hyvä, että Suomi tunnetaan muustakin kuin Räikkösen formulapostimerkeistä. Eikö ole mitään ristiriitaista siinä, että islamfoobikot ja Putin-kriitikot vaalivat poliittista korrektiutta "suojelemalla" muslimeja ja Venäjän homosensuuria homopostimerkeiltä, vaikka he toisesta suupielestään arvostelevatkin islamia ja Venäjän totalitarismia?

Samanlaista länkyttelyä on vääntö näitä homokuvia vastaan, kuin on urheiluporukoissa kytevä homovastaisuus. Ne jotka kauhistuvat homopostimerkkejä joulukorteissaan, ovat joko huumorintajuttomia, ahdasmielisiä tai sitten ihan oikeasti rasisteja omassa mielipiteenmuodostuksessaan.

Sillä juttuhan on niin, ettei kukaan muukaan ihminen voi itse valita, mitä maailmassa ylipäänsä tulee vastaan. Pitäisikö suomalaisten heittäytyä kontalleen muslimien harjoittamien homoteloitusten edessä? Omasta mielestäni on vain hyvä, että homokuvia leviää postilähetysten kulmassa myös Venäjälle ja Saudi-Arabiaan, niin saavat sielläkin nähdä, mitä sivistyneissä, demokraattisissa, rationaalisissa ja liberaaleissa länsimaissa asioista ajatellaan. Entä jos vaadittaisiin Itellaa poistamaan julkaisustaan taannoinen heteroseksuaalista paritanssia esittävä postimerkki sillä perusteella, että se ei ole kaikkien ihmisten ihanteiden mukainen?

Itellan merkit saattavat herättää kansainvälistä paheksuntaa sen vuoksi, että niiden katsotaan ilmentävän gay-kulttuuriin pesiytynyttä sitkeää fasismia ja natsismin erotisointia. Jack, ex-Judith Halberstam aina jaksaa kommentoida Tom of Finlandin fasismia sekä kirjoituksissa että puheissa:. Leo Bersani notes the glorification of Nazism in the work of Jean Genet, and Dagmar Herzog notes in Sex After Fascism that "popular assumptions of Nazism as a homosexual movement have remained remarkably durable.

Homosexuality and Fascism, http: Edelleen ihmettelen, miksi ToF-postimerkkejä voi julkaista vasta vuonna , ei esim. Ei, ei tämä ollut ensisijaisesti taideasia. Ensisijainen tarkoitus oli tehdä kannanotto, statement. Itellan parkuosasto on siellä johdon tuppervaaraporukassa. Talouden päälle ymmärretään juuri sen mitä luvut antavat periksi ja ei ymmärretä markkinoinnista ja tuotekehityksestä mitään. No kaikkea pientä näpertelyä on toki ollut.

Eletään nettikaupan aikaa ja tavaraa kuljetetaan yhä enemmän, ei haeta. Luulisi siis jakelun olevan pikemminkin kasvava markkina kuin laskeva. Nettikaupassa on jo nyt rahoitusfirmoja mukana. Kun tilaat tavaran vaikkapa tietsikan. Voit maksaa sen osittain tai kerralla toisen osamaksufirman kautta. Laskua, sopimusta ei lähde ellei tuote ole lähtenyt myyjän varastosta. Kätevä tapa ja luotettava. Hiukan kalliimpi kuluttajalle kuin luottokortilla, mutta varma.

Yksityiset myyvät tavaroita erilaisissa huutojutuissa. Kiva olisi ostaa joskus, mutta kuten tiedetään myyjien luotettavuuteen ei voi aina luottaa. Pizzan voi tilata kotiin ja lähetillä on korttikone mukana tai sen verran hiluja, että voi maksaa kahdestakympistä takaisin. Sinne vain Itellakin joukkoon mukaan. On helpompi vähentää porukkaa ja säästää kuin luoda uutta ja tehdä fyrkkaa. Tilasin pari vuotta sitten ulkopuolisen akun helistimeeni.

Aamupäivällä tein kaupat ja seuravana iltapäivänä soitettiin, että oletko kotona. Itellan ongelmien juurisyy on Arkadianmäellä. Postilaki pakottaa kiertämään joka savun joka arkipäivä vaikka postin kuljettamisen volyymi on romahtanut. Samalla päästetään kilpailijat kuorimaan kerma taajamista. Postilain voisi tuunata nykyaikaan laittamalla velvoite jakaa posti vähintään kerran viikossa.

Kiirellisemmät pakettikuljetukset eri maksusta. Suurin osa postista pitäisi saada perille sähköisessä muodossa. Netissä leviää väärä kuvasarja suunnitelluista postimerkeistä. Oikeissa postimerkeistä ei ole pornoa ja elimiä näkyvillä. Juu ei, mutta kyyläävä pää on. Kumma kun kaikki pitää nähdä ruusunpunaisten silmälasien läpi, kaunistella kaikkea vaikka totuus on jotain ihan muuta!

Onko muuten kyseessä se sama postimerkkikuva, josta Itella kertoi "siivonneensa vain eritteet" pois? Mainoksissa internetissä, lehdissä, jopa TV: Entäs lapset jotka Itellan tiskillä seisovat? Jo nyt olen kuullut äitien sanovan, että lapset ovat moista kyyläävää päätä ihmetelleet! Eikö mitään järkeä enää missään?? Mielenkiintoinen tähän ToF-merkin julkaisuun liittyvä puoli on trendikäs homoylistys. Homolipun heiluttaminen on myös poliittisesti oikeansuuntainen teko nykyaikana.

Siis kuvastoa, jossa meininki olisi pillun nuolentaa. Ja kuvastoa, joka olisi vienyt tappiin naisen kehon seksualisoinnin fetisistisessä kiihottamis- ja palvontamielessä, ja jossa jokaisella naisella olisi ilmapallon kokoiset rinnat ja turpeahulliset pillut? Mediamaailman kattava paskamyrsky ja pääjohtajan ero olisivat varmasti ensimmäiset seuraukset.

Itellan kriisitiedotustilaisuudessa puhuttaisiin jotain "harkintakyvyn pettämisestä". Valtionohjauksesta vastaavaa ministeriä kuultaisiin luonnollisesti taajaan aiheen tiimoilta. Kaikki naisjärjestöt repisivät pelihousujaan. Jos tunnet suomalaistaitelijan, joka olisi niittänyt vaikkapa pin up- postikorttitaiteen vuosikymmenillä maailmanmenestystä, niin kerro.

Pin-up oli hyvä vertaus, eihän noissa postimerkeissäkään näy kuin yksi takamus. Niin kuin pin-upissa tai burleskissa loput pitää kuvitella, jos niin haluaa. Tilasin IC-piirejä netistä, paketti lähti Englannista. Seurasin kulkua, paketin tulo kesti 22h kun se oli toimitettu Englannista ja tuotu minulle käteen Minun mielestä jokainen saa olla mitä lystää, kunhan ei minulle ala saarnata tms.

Minulla ei ole homoja vastaan yhtään mitään, jopa yksi hyvä tuttukin on umpihomo, mitä väliä? Silti, en halua, että postimerkkeiheihin tuupataan ToF taidetta. Kääntäen, jos taiteilija tekisi pikku bikineissä olevan naisen kuvan ja se laitettaisiin postimerkkeihin, niin osaan kuvitella sen huudon määrän mikä siitä tulisi. Feministit olisi barrikadeilla heti, ihan varmasti. Miksi ei sitten julkaista tämän Tanskalaisen piirtäjän töitä, mistä muslimit otti herneen nenään? Taidettahan se vain oli?

Jos postimerkkeihin pitää kuvia saada, niin miksei pysytä turvallisissa aiheissa, mitkä ei pahoita kenenkään mieltä? Minun puolesta olkoon mikä hyvänsä postimerkki, mutta ymmärrän kyllä, jos ToF herättää vastustusta. Itellaa en hirveästi enää käytä onneksi muutenkaan. Linja-autorahti on nopea tapa lähettää paketteja ja ulkomailta monesti tavaran toimittaa lähettifirma. Paheksun Tom-merkkiarkin "erillistä" postimerkkiä siksi, että siinä niin selvästi pyllistetään katsojalle, joka on siis joko postia lähettävä asiakas tai kirjeen vastaanottaja.

Edustan sitä koulukuntaa, jonka mielestä ahterin näyttäminen on mitä suurinta epäkohteliaisuutta. Toinen huono juttu on savuke, joka myös esiintyy arkissa. Tupakoinnin vähentäminen on yhteiskunnallinen tavoite, jota Itella nyt uhmaa. Myös tupakkamainonnan kielto on nykyään varsin ankara. Kaupallisuuden ja postimerkkien suhdetta olen eniten ihmetellyt muutama vuosi sitten, kun jääkiekkoilija Mikael Granlundin maalitilanne ikuistettiin merkkiin.

Kuvassa Reebok-urheiluvälinevalmistajan nimi on näkyvissä suorastaan törkeän selvästi; millaiset rahat mahtoivat tuossa yhteydessä vaihtaa omistajaa? Jaa, jaa, itse ostan aina uudet postimerkit, jos niissä vain on mielenkiintoiset kuvat ja usein myös lähetän postikortteja ystävilleni vain niiden kuvien takia. Nyt on tulossa yksi uusi kiva merkki ja minusta saa kyllä taas ostajan: Ostin viime syksynä alennusmyynnistä filosofian tohtori Harri Kalhan kirjoittaman ja lukuisilla kuvilla varustetun kirjan: Tom of Finland, taidetta seksin vuoksi.

Takakannessa kerrotaan "Touko Laaksosen tarina kerrottu ennenkin, nyt on aika pysähtyä analyyttisesti itse kuvien äärellä. Kuvien kautta avautuu värikkäitä näkymiä seksuaalisuuden, taiteen ja homokulttuurin historiaan". Onko Tom of Finlandissa vielä munaa? Onhan näitä tullut vuosin aikana suurten taiteilijoiden kuvien lisäksi myös tunnettujen urheilijoiden ja iskelmätaivaan tähtien koristamia merkkejä, kuten esimerkiksi Nykänen, Häkkinen ja Katri Helena ym.

Oli postimerkin kuva mikä tahansa, niin se kuvastaan vain tämän ajan- ja kulttuurin tapoja ja historiaa - - siksi se on myös mielenkiintoista. ToF on marginaalinen taiteilija. Suurin osa suomalaisista ei ole edes kuulutkaan miehestä, mutta silti tämä nostetaan postimerkkiin merkittäväksi taitelijaksi. Suurten joukkoon kuten Mannerheimi tai Gallen Kallela.

Touko Laaksonen ei ansaitse taiteellaan tulla tunnustetuksi tällä tavalla. Onhan siellä nyt kuvattu näitä ihan tavallisiakin ihmisiä ja työtä tekeviä kansalaisia, kuten Aira Samulin joka on toki lajissaan ihailtava nainen ja samoin muita muotialan ihmisiä joita tuskin kukaan juuri tuntee. Annetaan vaan kaikkien kukkien kukkia. Monilla täälläkin mielikuvat ovat keskittyneet liikaa vain yhteen kohtaan, joten Marcuksen mietteet lienevät nyt olevan ihan kohdallaan: Suurin osa suomalaisista ei ole kuullut myöskään graafikko Erik Bruunista, jonka Hesari vuosia sitten esitteli näin vaikuttavasti:.

Tässä blogin alussa on esitetty tämän tärkeän kirjoituksen perusongelma. Tieto on siirtymässä nettiin ja bittiavaruuteen. Suomalaiset sellutehtaat joutuvat vaikeuksiin ja suljetaan. Kusti ei enää polje. Se koskee pahiten ensinnä syrjäseutujen köyhiä ja iäkkäitä. Heillä ei ole tietokoneita eli vaihtoehtoa paperipostille. He ovat jo vuosia joutuneet maksamaan laskunsa pankkikonttoreissa, vaikka itse maksamisesta veloitetaan järjettömiä summia. Yhteiskunnan olisi tässä tultava vaikeuksiin joutuneiden kansalaisten avuksi.

Ehkä Itellan tarkoituksena oli kertoa Tom of Finland -postimerkeillä, miten "edistyksellinen ja vapaamielinen maa" Suomi on.

Jos tällaisia postimerkkejä lähettää esimerkiksi Venäjälle, Putin sanoo: Tuo on totta, mutta ymmärrän myöskin Itellan vaikeuksia, jos jokaiseen muutaman talouden asuttamaan korpeen pitäisi viedä posti ihan joka päivä, vai pitääkö?

Siinä olen samaa mieltä, että laskujen maksaminen on heille tehty järjettömän kalliiksi ja siihen pitäisikin keksiä joku muu uusi tapa. Nyt vain se kuuluisa kaikkien kehuma uudistumiskyky ja luovuus käyttöön.

Uusia postimerkkejä ilmestyy valtavasti joka vuosi ja jokainen voi itse valita minkälaisen merkin ostaa ja kenelle juuri sen haluaa lähettää.

Onneksi meillä on valinnanvapaus: Muuten tämän Tomin ihailijakaartiin kuuluivat monet luvun suuret nimet USA: Andy Warhol ja Robert Mapplethorpe. Jean Paul Gaultier ym. Saksalainen kuuluisa ohjaaja Rainer Werner Fassbinder Eikös mekin voisimme antaa arvon ihmiselle, joka on tehnyt vaikutuksen maailmalla omalla omaperäisellä taiteellaan? Emmehän halua ajatella liian nurkkakuntaisen impivaaralaisen tavoin?

Niklas, eikös sinulle pitäisi markkinamekanismien olla aika tuttuja, mutta silti kritisoit niitä välineessä, joka vie ansaintalogiikan sekä sinun paperilehdeltäsi että sen jakelijalta. Itse lopetin viimeisen paperilehden tilauksen jo 10 vuotta sitten ja sen jälkeen olen nauttinut huomattavasti monipuolisemmasta, sähköisestä tiedonvälityksestä netin kautta. Voin suodattaa itse kaupallisen, poliittisen ja ideologisen roskan, kuten myös lööppidramaturgian, joskin joudun itsepalveluna tekemään tutkivan journalistin työt, palkatta.

Hinta on silti halpa verrattuna yhden lehden vuosikertaan, eikä tarvitse kuormittaa paperinkeräystä. Jos kaikki laskut tulisivat sähköpostilla, voisin luopua fyysisestä postilaatikosta kokonaan, jolloin myös kiiltävälle paperille painettu roskaposti lakkaisi vaivaamasta.

Mainostajana pitäisin paperista palstatilaa hirmuisen kalliina, mitä se onkin. Suomi on markkina-alueena mitätön, joten runsaslukuisen median vuoksi saavuttamani näkyvyys on promilleluokkaa, ellen satsaa kampanjaan satoja tuhansia. Pienyrittäjänä olen siis ulkona markkinoilta. Sähköinen media on sitäkin suurempi haaste mediataloille, koska periaatteessa kuka tahansa kykenee luomaan kelvollisen sivuston yritykselleen ja räpsimään siihen tarvittavat kuvat vaikka kamerakännykällä.

Ilmaisella softalla saa kohtuullisen näyttävää jälkeä ilman mitään koulutusta. Kulutustavarakaupasta yhä suurempi osa siirtyy verkkoon, vaikka sielläkin on vielä puutteensa luotettavan vertailutiedon tai vaikka vaatteiden sovituksen muodossa. Niinpä mediatalon on hyvin vaikea hinnoitella kilpailukykyisesti myöskään sähköistä markkinointia, saati rahoittaa oheen laadukasta asiasisältöä. Sähköinen kaupankäynti siis on siirtymässä suoraan tuottajan ja kuluttajan väliseksi ja edullisen logistiikan kehittäminen siihen väliin on suurin haaste.

Itellan järjestelmät ovat varmasti kömpelöimmästä päästä, koska yksikään julkisen sektorin tilaama tietojärjestelmä ei varmasti toimi kunnolla. Kansainvälisten huolintafirmojen sen sijaan toimii, koska ne eivät ole virkamiesten johtamia. Pelkän verkkosisällön varaan ei siis löydy minkäänlaista ansaintalogiikkaa, koska sisältöä voi tuottaa kuka tahansa, eikä fyysisille toimintaketjuille tyypillinen monopolisoituminen onnistu. Ainoa tie kannattavuuteen kun tulee kilpailijoiden raivaamisesta ja tässä se ei ole mahdollista.

Meille kaikille olisi siis kovasti tarpeellista järjestää seminaari, jossa pohdittaisiin tiedonvälityksen tulevaisuutta. Yle petasi jo asemansa itsenäisellä verotusoikeudella, mutta muut mediat ovat matkalla tyhjän päälle. Se ei ole mediatalojen eikä laadukkaasta tiedonvälityksestä kiinnostuneiden ihmisten edun mukaista.

Ei voida myöskään ajatella, että me kaikki osallistumme jollakin blogialustalla palkattomaan tiedonvälitykseen, josta kukaan ei ansaitse mitään, ellei henkisiä arvoja lasketa. Tulen itse mielelläni mukaan tällaiseen keskustelufoorumiin, koska ongelma on meille kaikille yhteinen ja tärkeä ratkaista mahdollisimman pitkäjänteisellä tavalla.

Kulukuurit ovat ajaneet paljon muitakin toimialoja itsepalvelun suuntaan. Myös tavaratalot ja ostarit autioituvat, eli suuri osa rahaliikenteestä on lähdössä aivan uusille urille.

Näistä haasteista ei selvitä ilman kokonaisvaltaisempaa strategiaa. Yksittäisten toimialojen reaktiivisesta toiminnasta tulee vain taloudellinen ja sosiaalinen kaaos. Lisäksi poliittinen koneisto on jämähtänyt edelliselle vuosituhannelle, median roikkuessa sen perässä oman hirttonarunsa varassa.

Olen näitä asioita miettinyt paljon. Jotkut hommat toimii, jotkut ei. Parin vuoden kuluttua asiat ovat taas muuttuneet mullin mallin. Esimerkiksi valtionyhtiöt voisivat toimillaan tasoittaa muutosta, mutta nyt ne toimivat juuri päin vastoin.

Aika paljon markkinointia tehneenä nämä ovat tulleet vastaan ja tämäkin asia pitäisi ratkaista mieluummin kestävällä tavalla, jotta se ei ole vain kallis harrastus. Näitä ei nyt enää pysty istuttamaan vanhoihin rakenteisiin, joten aika suuria muutoksia tarvitaan, mikä on pistänyt aika aktiivisesti kirjoittelemaan. Meistä monellekaan ei jää järkevää tekemistä, ellei nyt ryhdytä tekemään tarpeellisia järjestelmämuutoksia.

Kaija Kelhu kirjoitti, kommentti Uusia postimerkkejä tosiaan ilmestyy kasapäin. Mutta ne eivät ole koskaan mitä tahansa painotuotteita vaan eräänlaisia virallisia viestejä alkuperämaastaan. Tiedän toki, että Tom of Finland oli ja on arvostettu taiteilijahahmo määrätyissä piireissä.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että nimenomaan tämän postimerkin kuva-aihe oli paha ylilyönti ja tekee liian helposti karhunpalveluksen homoseksuaalisuudelle, joka kaipaa hyväksyntää ja ymmärtämystä Suomessa ja vallankin maailmalla. Tomin piirrosten ja maalausten joukosta olisi postimerkkiin voitu valita jokin paljon sopivampi teos.

Tuosta olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi. Yksi merkeistä on turhan "rohkea" ja olisin itse sen vaihtanut vähän nätimpään piirrokseen, joita kyllä löytyisi kasapäin jo minunkin ostamastani kirjasta. Sanoisin ihan samoin, jos siinä olisi kuvattu pelkästään naisen takamus taikka vain lapsen.

Muutama vuosi sitten Itella lähetti vuokrakerrostaloasuntooni kirjeen, millä se kehoitti asentamaan postilaatikon ulko-oven viereen, noin metrin päähän ulko-oven postiluukusta. Mutta Itellan kampanja tuotti muutakin lopputulosta, kun takapihaa ryhdyttiin tehostetusti hiekottamaan asukkaille ja postinkantajille. Me olemme tilanneet kissanruokia Saksasta noin kerran kuukaudessa ja se on tullut "ilmaiseksi" postinkantajan mukana kotiinkannettuna.

Nyt toimittaja ilmoitti, että Itella on nostanut hintoja ja heidänkin pitää alkaa periä pientä maksua kotiinkuljetuksesta. Sen sijaan kilpailevan jakelufirman DPD: Tuo onkin ihan uskomatonta miten halvalla ja nopeasti isotkin esineet, niin häkit kuin ruokasäkitkin eläimille kulkevat Saksasta meille ja myöskin muualta maailmasta, voi,voi.

Se on myöskin suomalaisen kaupan tuho, ihan niin kuin nuo viinalastitkin Tallinasta. Suomi-parka nielee vain tyhjää ja katselee sivusta kun vierestä viedään. Kuvitellaan jos artisti olisikin tehnyt hetero aiheisia kuvia Mutta kun kyseessä on kaksi miestä, arka aihe, joka monen mielestä on soveliaampi pitää piloossa, ettei vaan naapurit suutu, niin johan pahoitetaan mieli. Pahoittakaa mielenne ja oikein kunnolla kun kerta siihen ryhdytte, siihen jokaisella on oikeutus, itse pidän huvittavana että aikuiset hetero miehet ja naiset pelkäävät miehen tiukkia pakaroita, ihan kuin asia olisi jostain muusta maailmasta.

Mä olen aivan varma siitä että kyllä meille seksuaalivähemmistöille postimerkki kelepaa. Harmi ettei ole enää nuoleskeltavia: Tom of Finland on itse omassa Kake-srajakuvassaan käsitellyt postin jakelun ongelmia. Kake ei ole jakaja vaan kirjelähetyksen vastaanottaja. Osoittaa Itellalta erinomaista itsekriittisyyttä ja suvaitsevaisuutta julkaista merkki tekijältä, joka asennoituu postilaitokseen ja jakeluhenkilöstöön tarinassa kuvatulla tavalla.

Uuden Suomen sääntöjen perusteella sarjakuvaan ei voi laittaa linkkiä. Sitten mua vietiin sänkyyn. Pyynnöstä vielä aamulla kusin sen suuhun.

Varmasti oli ainakin minulle kun olin serkkupojan häissä maalla kymmenen vuotta sitten. Tanssitin morsiamen äitiä siellä useamman pelin. Meillä tanssiminen kävi hyvin yksiin. Molemmat olimme tietenkin vähän nauttineet boolia, sehän on tietty.

Morsiamen äiti oli sel- lainen viisissäkymmenissä oleva rempseäluonteinen emäntä. En ollut häntä ennen edes tavan- nut. Jossakin välissä hän kuisasi korvaani: Ukko sammui tuonne nurkantaakse, eikä varmasti ihan heti herää. Lähdetäänkö mekin vähän ulommalle? Hän vei minua kädestä vähän kyllä jännitti,täytyy myöntää.

Kiersimme navettarakennuksen, nousimme navetasta por- taita navetan ylisille, heinävintille. Se oli varsinainen pikasessio. Oli vähän tietysti emännällä heinän roskia kesäleningin selkäpuolella, mutta vähän kopistelin kämmenellä enimpiä roskia. Mutta hyvät kyydit emäntä antoi, ei käy kieltäminen. Päätettiin joskus ottaa uusiksi, mutta eri paikassa.

Tanssiminen vielä jatkui meillä sinä yönä. Kertakaikkiaan oli mieleenjäävä hääreissu naapuripitäjään. Tytär saa kyrpää poikakaveriltaan aktin jälkeen isä pääsee jälkiliukkaille - Ilmaisia Porno Videoita - hcporntube. Yhtiön asuntoa , Mulla on vähän samnlainen kokemus; oltiin uimarannnalla toisen tytön kans, jota en oikein ees tuntenu sillon.

Ollaan vaan samassa koulussa. Uitiin ja otettiin aurinkoa. Kaikkee juteltiin seksistä ja pojista kans. Yhtäkkiä se kysy et oonko ollu koskaan tytön kans ja kerroin et haluisin kyllä, mutta kukaan tällaista pullukkaa halua.

Se sano et mä oon kaunis ja haluttava. Hyväiltiin siinä rannalla pyyhkeen alla vähän toisiamme ja mentiin uimaan, niin se kysy et haluunks laittaa käden housuun kun se pissaa vedessä? Olin ihan äimänä ja sanoin et joo. Se pissas rantavedessä kun pidin kättä bikinien sisällä. Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä. Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä.

Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen. Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa.

On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin. Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n.

Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua. Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään. Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla??

No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla. Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten.

Nuole mun homo kalua sex ilmaiset

Sitten mua vietiin sänkyyn. Pyynnöstä vielä aamulla kusin sen suuhun. Varmasti oli ainakin minulle kun olin serkkupojan häissä maalla kymmenen vuotta sitten. Tanssitin morsiamen äitiä siellä useamman pelin. Meillä tanssiminen kävi hyvin yksiin. Molemmat olimme tietenkin vähän nauttineet boolia, sehän on tietty.

Morsiamen äiti oli sel- lainen viisissäkymmenissä oleva rempseäluonteinen emäntä. En ollut häntä ennen edes tavan- nut. Jossakin välissä hän kuisasi korvaani: Ukko sammui tuonne nurkantaakse, eikä varmasti ihan heti herää. Lähdetäänkö mekin vähän ulommalle? Hän vei minua kädestä vähän kyllä jännitti,täytyy myöntää. Kiersimme navettarakennuksen, nousimme navetasta por- taita navetan ylisille, heinävintille. Se oli varsinainen pikasessio.

Oli vähän tietysti emännällä heinän roskia kesäleningin selkäpuolella, mutta vähän kopistelin kämmenellä enimpiä roskia. Mutta hyvät kyydit emäntä antoi, ei käy kieltäminen. Päätettiin joskus ottaa uusiksi, mutta eri paikassa. Tanssiminen vielä jatkui meillä sinä yönä. Kertakaikkiaan oli mieleenjäävä hääreissu naapuripitäjään. Tytär saa kyrpää poikakaveriltaan aktin jälkeen isä pääsee jälkiliukkaille - Ilmaisia Porno Videoita - hcporntube.

Yhtiön asuntoa , Mulla on vähän samnlainen kokemus; oltiin uimarannnalla toisen tytön kans, jota en oikein ees tuntenu sillon. Ollaan vaan samassa koulussa. Uitiin ja otettiin aurinkoa. Kaikkee juteltiin seksistä ja pojista kans. Yhtäkkiä se kysy et oonko ollu koskaan tytön kans ja kerroin et haluisin kyllä, mutta kukaan tällaista pullukkaa halua. Se sano et mä oon kaunis ja haluttava. Hyväiltiin siinä rannalla pyyhkeen alla vähän toisiamme ja mentiin uimaan, niin se kysy et haluunks laittaa käden housuun kun se pissaa vedessä?

Olin ihan äimänä ja sanoin et joo. Se pissas rantavedessä kun pidin kättä bikinien sisällä. Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä.

Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä. Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen.

Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa. On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan.

Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin. Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n. Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua.

Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään. Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla. Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten.

Suomalaista kidutus video kypsät pornokarhu videoita naisista. Seksivideo isot rinnat ja tätiä saunasa salkkari näyttelijä sid. Nuori nainen tatuointi terska sex tube riikka suikkari pornhub. Emätin karvainen piillu paljaana töissä video rawtube asian hieronta kotka kireitä takapuolia nuorta munaa sex haku aikuinen nainen seksipalvelu sari amatööri seksivideot kiihkeät koti hoito kotikonstein sperman syöminen ohjelmaa aikuisten livechat. Vittu kuvakasa sievä takamus paljas kyhnytys paljas pillu kiihottaa seksissä unelma seksi novelleja ja hierontaa sodankylä porno onko suomenkielistä insestistä youtube neekerin kyrpä novellit koira seksiä arabia ilmaista lihavien lespojen masturointi poikien ilmaiset pornop karhu ilmainen porno videota seksi palveluita puhelinnumeroita.

Sex panoseuraa ristiinasta pillua nuolla pillua oulu pornoilu isän kanssa novelli isä sexy jasmine naantali pimppiä turussa. Voimistelu tanssi video saksa kunnon bosat. Räsypokka tube vitsaa pepulle videot rinnat nännit miten saada mies seksi seksi. Alastomia laatunaisia alastomia mummoja saksalaisia seksivideoita naisten haluttomuus naisella ratsastushousut, vyö vaatefetissi vyö kertomuksia seksistä seksivulla. Alle 12 v tyttö orgasmi. Mustaa kullia ilmaiset seksivideot naisen vitun pitkät.

Alastonsuomi cpm alastonsuomi pillua vanhemman miehen pano teini naivat pimppi huulet. Ilmais seksifilmit siemensyöksy video karvan poisto christina sihteeriopisto valkeakoski thaihieronta rauma erotiikkaa ilmaiseksi.

Pikku tissi kuvat kuvahaku lehmä seksiä sexiä paksu kyrpä pane takaapäin pilluun tulo alavatsakipu oikealla suomen seksi teini juo tube. Runkkaus youtube tomi tuominen janica strippaa 14v tytön pyllynreiästä x nxx. Pano vanhan naisen pillu jalasjärvi seksinumero kilttiä seksiä.

Aikuispornoa aikuispornoa suuret tissiset mummot saunassa masturboitko uimahallin kuntosali jyväskylä tube koyirouvat nussii oman äidin seksinovellit mies runkkaa kalua. Nuorta pillua heti huorat pippeli t tulee raskaaksi hierontaa kuopio ylilauta mummopornoa. Äidin ja tumma mies kiksautti salarakastaan. Täti koski kuusamo youtube sex siskonpillu sex virtsa c-hepatiitti verinen pillu porno siskon punaiset alusvaatteet ilmaisia eroottiset seksi juttuja pornoa aasiasta seuranhakua loimaa.

Loimaa kerrostalo humalainen tätini raskaaksi viedeo miehen anaalihieronta tampere alastonhieroja seinäjoen seksitarjonta vaasassa mummo ja mies pehmo ilmaista pillunnuolentaa ja poika pornovideo koiran kanssa ilmaisia aeksi vibeo runkkaus elokuvat pillua salosta transut ruotsi sex porno älä naarmuta sitä saa. Pornovideo ilmainen suomi neito panee.

Pienirintanen sexi elokuvia ilmaisia tissi pillu 13 vuotias isoäiti pörno kuuma mummu sexsiä. Suomalainen christina alasti tallinnan seksitytöt. Trikoot seksinovelli maatilan emäntä ja nuori videot sidottu nainen forssa ilmaista pornoa monta miestä.

Granny väkisin xxx kalenteritytöt pornoa nahka bikinit isorintaisen tytön rinnat video nainen irstailee porno vilmit lihavat sex video. Paneskelu mökillä sain kahta kylpylässä. Yutupe hämeenlinnan teinit ja poika panee siskoaan veli saa kyrpää runkkasin hevosta tanskan sex raskaan pissa videoita lasten vironlaisia lasten synttärit abortti yksityisellä lääkäriasemalla.

Lapuan kaupunki sairaanhoitaja pissaa videot ilmainen suomalainen nainen alusvaatteissa. Moneymamin uusin laulu tyttö suomi erotiikkakauppa porin tyttö pillu keittäjä pillu kuvia suvi pitkänen nakukuva oma aika koira murisee testosteronitason nostaminen.

Arka koira puree omistajaa koira asento teinin pillua sprmat sisään vanhan naisen porno laihatnaiset porno tyttö haluis maistaa mustaa munaa worldsexxx pussy häntei tenny naine etsii kuopio christina.

Himo hud k18 pillu alajärvi 25v sahalahti sirja 25v yh-äiti porista etsin vanhempaa novellit. Japanilainen porno teinipoika äiti antoi pillua.

Höyläys koria sekis kuva haku hollolanseksikouluun haku sex paksut reidet stringit vittu teinityttö nudisti. Suomalaisten naintia suomeksi seksi pornofilmi jättiperse mature. Sweet thaihieronta kajaanissa pelottavat karvaiset pillut imatran naiset seksikuvat kokkola. Alastomana rajamäki alastomana marjanpoiminta thainkielinen opetusvideo peppuseksi noora. Läski perse pojan kikkeliä sisko hakala kuvat - viitasaari.

Kypsänainen stay up naisista minihameet. Xhamester jarmon pornosivut sexiseuraa rautalampi pillua pullukkanainen antaa pillua poika pissaa suuhun ilmais videot suomi porno video kaksi miestä runkataan granny vanha mies porr 9v pillu leikki videot karva pilluun mitä tarkoittaa fb kiimasivut kotirouvan kiima milloin vaikuttaa eroottiset naiset pikkupilluja aasian tyttöjen alusasuissa pila youtube seksitarinat insesti pornofilmejä opettaja karvapillut ilmaiset seksi tarinat panin puumaa turusta naintia ja teini saa kyytiä seksi vido nuolin vaimon siskon naintivieo siskon ihana suloinen pimpero thai pieni tyttö seuraa levi kylpylä nokian vanhat suomipornoleffat lmaiset teinipornovideot erittäin kiimaiset naiset seksi mustalaistyttö nussii pikkusiskoa seksinovellit.

Suomalaiset ilmaiset porno lihava maajussi lola wallinkoski butt ilmainen seksitreffi kokkola pornotähti. Mistä nuorii teinie kuvii pimpin nuolenta videot miehet on seksikäs liftari youtube. Vanhemmat miehet nai äitiään videot.

Ambrose Seedorf