Mitä mies haluaa sängyssä iso kalu homoseksuaaliseen

MONSTERCOCK HOMOSEKSUAALISEEN XXXVIDEOS

Jos oisin tossa tilnateessa, pistäisin kyl toiselle stop. Et todellakaan osaa rakastaa kun teet tollasta, eikä se mieskään rakastas sua jos tietäis kuka oikeesti oot. Niin toivon että saa tietää. Niin eipä sitä tiedä mitä ennen kuin on kokeillut. Taitaa vaan tämä homostelu touhu olla niin kiellettyä puuhaa ettei sitä huvikseen viitsi mennä kokeilemaan ellei ole himoja ja taipumuksia.

SIinähän helposti monelle selviäisi onko se isompi parempi, kun omaa persausta porataan. D Itse jaksan luottaa siihen käsitykseen, ison olevan aina parempi kokeilemattakin. Kun naisen värkki on kiihoittunut niin se pannessa joustaa ja isolla saa hankausta enempi pillun joustaessa joka puolelta ja yltää pohjaan asti, jossa joissakin naisissa saa höpöä aikaan.

Homostelulla on edelleen negatiivinen stigma ihmisten mielissä. Tulevathan homot vielä nykyäänkin "ulos kaapista" jossain kohtaa elämänsä aikana eli homous ei ole samalla tavalla oletusarvollisesti normaalia kuin heterous. Ja periaatteessa se ei vielä riitä, että osalle väestöä homous olisikin jo täysin ok, kun kuitenkin merkittävä osa väestöä pitää sitä enemmän tai vähemmän negatiivisena ominaisuutena.

Ehkä tosiBervo ylempänä ajatteli sitä, että kun se homoilu ei nyt niin paljon kiinnosta, korkeintaan kokeilumielessä, niin ei sitä sitten viitsi kokeilla kun menetettävää on niin paljon. Nykypäivänä asenteiden homoutta kohtaan jo hieman lievennettyä verrattuna vaikkapa 50 vuoden takaiseen tilanteeseen, täysin homot taas voivat kokea olevan enemmän menetettävää siinä jos eivät tule kaapista ulos.

Tarkoittaen sitä, että homoilu ei ole heille vain mikään kokeilu vaan ainoa mielekäs tapa harrastaa seksiä ylipäätään. Kukapa sitä nyt seksittä haluaisi elää elämänsä. Niinpä sitten kerätään rohkeutta ja lopulta tullaan kaapista ulos. Minäpä luulen, että toisten ihmisten homous ei kiinnosta enää kuin muutamaa uskovaista persua ja Räsäsen Päiviä porukoineen.

Heille kun on tärkeintä olla mahdollisimman vittumainen ihminen asiassa, jonka ei pitäisi heitä koskea millään tavalla. Ja tietenkin kaappihomot ovat homoista kiinnostuneita.

Tällä palstalla eräs kaappi ei voi yhtään vastausta kirjoittaa vetämättä kirjoitukseensa homoutta tavalla tai toisella. Merkittävää osaa ihmisistä toisten homous ei kiinnosta, sanoisinko, vitun vertaa: D Kaapit, Päivin kööri ja muut vanhoilliset pitävät asiaa vielä kovin ihmeellisenä ihmisillä.

Eläimissä homoutta on havaittu noin lajissa, että eipä se aivan luonnoton asia ole, koska sitä luonnossa esiintyy. Jos homojen seksihommat joitakin ajatustasolla häiritsee, voi kokeilla sitä, että ei pää kuumana pohdi niitä koko aikaa. Vappu tulossa ja tiedä vaikka tulisi itsekin ;. Jossain se raja tulee vastaan. Exälläni oli ollut minua ennen jättikaluinen mies ja seksi ei ollut sujunut ja oli kivuliasta sillon kuin onnistui. Oli kolmen lapsen äiti. Minun 18cm kalustani piti hirveästi.

No mullakin joku cm ja aina jää pari senttiä ulkopuolelle vaimoni kanssa, muutan loppuu hommat siihen, kun sattuu. Mulla oli matikassa vaikeuksia. Vanhemmat palkkas mulle teekkarin antaa lisätunteja.

Aika nopeesti me ymmärrettiin että meitä yhdisti muukin kuin opiskelu. Sillä oli tyttöystävä eri paikkakullalla. Joten se panee mua aina arkena. Se sanoo olevansa bi. Siksi sitä kiinnostaa myös mun peppu. Mä aina ihmettelen miksi niin iso ei satu kun se menee sisään. Miehen pyllynreikä on luotu kaikenkokoisia kaluja varten. Hej ma olen Tyrone ja asun Turkus. Mulla on iso muna 22 cm puoli kova. Jos joku naine halu kokeile niin ma pane yes! Laita sun email ja ma tule pane! Joo elikkä eräs poika, johon tutustuin tässä taannoin veti jalkani maton alta.

Tapasin hänet kaupassa, oli väsyneenä hedelmäosastolla, otin appelisiini. Hän tarttui samaan hedelmään" En tiedä, siitä se sitten lähti. Myöhemmin googlasin hänet ja huomasin hänen olevan venäjäläinen. Ei siinä mitään, en ole rasisti, mutta kulttuurierot ovat suuret. Entä jos hän päättääkin lähteä takaisin itärajan taakse.

EN tiedä mitä tehdä. Kukaan ollut samassa tilanteessa? Ihan turhaa välittää siitä että mistä maasta nyt sattuu olemaan peräsin, jos se on muuten kiinnostava: Nauratti kun psykologi kerran sanoi minulle, että "voihan sitä jonkun tavata vaikka ruokakaupassa tai kirjastossa" xD Ilmeisesti sitten voi Tuskinpa siinä mitään järkyttävää kulttuurieroa on, jos olet itse mies.

Naisille on vähän eri asia kun venäjällä ei kuitenkaan ole tasa-arvo ihan yhtä suuressa huudossa kuin täällä. Ei ne venäläiset täältä ainakaan takaisin ole lähdössä, kun kerran ovat tänne päässeet. Tää kuulostaa nyt siltä kun tää olis kopioitu jostain aikuisten palstalta tyyliin jostain suomi24 XDD. En osaa sanoa kun en ole opiskellut venäjää. Saatat siis hyvinkin olla oikeassa. Se vähäkin mitä oon tässä suhteen aikana oppinut on tullut kuuntelemalla.

En tiedä gay-kulttuurista Venäjässä. Ovat ehkä hyviin maan alla? Olen itsekin ulkomaalaistaustainen, vaikka Suomessa koko ikä asunut ja Vanhemmat Suomesta. Hän oli kuitenkin hyvin söpö ja en voi lakata ajattelemasta meidän katseitamme ja keskustelua. Itkin tänään tyynyyni, kai hänen sanojaa. EIhän Venäjällä homoseksuaalien oikeudet ole samanlaiset kuin meillä muistaakseni poistui rikoksesta. Joku aika sittenhän "homopropagandan" levittäminen kiellettiin ainakin Pietarissa. Kyllä se tiedostetaan, mutta sitä ei haluta mitenkään esille, luulisin.

Ei kukaan homo halua asua Venäjällä, ovat siellä ihan helvetin homovastaisia ja suurin piirtein voi saada puukosta kadulla, jos julkisesti homoilee. Näin ainakin venäläinen kaverini kertoi.

Kysy siitä homokulttuurista siltä venäläiseltä pojalta. Hän on niin ujo, ja hänen oli vaikea puhua seksuaalisuudesta suuntautumisessaan. Mutta kun muistan hänen hymynsä, haluan jatkaa yrittämistä. Aion kysyä, jos voisimme nähdä viikonloppuna. Suomalaiset ystäväni ovat hyvin ulkomaalaisvastaisia, eivät hyväksy maahanmuuttajia ja kun kerron heille, huutavat varmasti "ryssä!

Sydämeni alkoi hakata, kun kännykkä piippasi viestin merkiksi. Mutta ei, se ei ollut häneltä! Ehkä itse otan niskasta itseäni huomenna, ja soitan hänelle Alan itkeä, joka kerta, miettiessäni tilannettani. Toisaalta outo tunne jossain tuolla sopukoissa, tuntuu niin tavattoman vapauttavalta. Ehkä väsymyksellä on syynsä siihen, että kirjoittaminen on vaikeaa - ja jopa nukkuminen. En mielestäni saa häntä. Eilen oli torstai, toivoa täynnä. Tänänn otan yhteyttä ihanaiseen venäjäläiseen prinssiini, toivottakaa tsempit!

Yleensä itse olen maton päällä, en alla tai no jalkani ovat. Vaikea keskittyä, siksi virheet. Että ihan jalat maton alta:

En sen jälkeen ihmetellyt pätkääkään miksi noin hyvännäköinen, ahkera ja kivanoloinen mies on sinkku vielä lähempänä 40 vuoden ikää: Aloittasjalla on hehtaari pillu, mikään penis ei ei sellaista täytä. Mun miehellä on pienehkö, kyllähän se joskus häiritsee. Olen oppinut tulemaan sen kanssa toimeen. En kyllä yhtään ihmettele jos maailmassa on joillakin ongelmaa esim. Ketä kiinnostaa sellainen seksi joka on lähtökohtaisesti suoritus toista varten? Jos on pienimunainen mies, niin ei se iso muna oo siinä listalla Ihan niin kuin naisenkaan kanssa ei oo luvassa isoa munaa, paitsi ehkä jotain keinotekoisempaa, jos siitä tykkää.

Oikeesti asia ei ole mulle ongelma, jos seksi muuten synkkaa. Onpa se vaikea uskoa? Tota, enkö mä nyt ymmärtänyt jotain vai onko meillä hieman erilainen käsitys homoseksuaalisuudesta..? Miten tähän liittyy sun omat mielihalut?

Jos sulle pieni muna on ok niin sitten se on. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla ok ja erityisen kiihottavaa kenellekään muulle. Ehkä se seksi ei silloin synkkaa. Onko se niin vaikea uskoa?

Jos sä olet lesbo, sä haluat oletettavasti naisena naista. Miksi sä silloin haluaisit munaa? Seksuaalinen yhteensopivuus on silti varmasti iso tekijä heille, jotka ovat hyvin seksuaalisia. Joilla se munan koko saattaa vaikuttaa siihen seksuaaliseen yhteensopivuuteen. Kyllä haittaa kun n. Ainoastaan tämän yhden kanssa. Ja näillä muilla on normaali kokoinen muna. Mä en mitään halkoa halua. Tír na nÓg Aktiivinen jäsen. Voisiko joku kertoa miten naisen lantionpohjanlihasten kunto edesauttaa miehen munan pituudessa?

Enempi taitaa jeesiä paksuuden kanssa. Vaikka ois kuinka tiukka, ei se nysä yllä pohjaan ilman fysiologisia laskeumia. Tír na nÓg , Kyllä häiritsisi ja paljon! Eihän se tunnu ollenkaan niin hyvältä ja turha edes haaveilla orkuista yhdynnässä jos jollain katkaravulla kutittelee. Mites tää sua nyt näin paljon kaivelee, että musta seksi voi olla loistavaa ilman suurta munaa? Henkilökohtaisia mieltymyksiä tässä ketjussa nähdäkseni kysellään.

Lesbon ja heteron väliin muuten mahtuu vielä bi Ja seksi on mulle erittäin tärkeää suhteessa, harrastan sitä about joka päivä. Sanoinkin alkuun, että jos seksi ei muuten synkkais, niin ei kelpais. Mut jos seksi muuten olis loistavaa, niin ei munan koko mulle olis ongelma. Mä kerran säälistä annoin mukavalle miehelle jolla oli niin pieni ettei kortsukaan pysynyt sen päällä kuin kiinni pitämällä. Oli oikeasti tosi pieni nysä. Ei se kyllä tuntunut missään, mutta sääliksi kävi tätä miestä.

Sänkyyn ei sitten eksyttykään toista kertaa Ovat ehkä hyviin maan alla? Olen itsekin ulkomaalaistaustainen, vaikka Suomessa koko ikä asunut ja Vanhemmat Suomesta. Hän oli kuitenkin hyvin söpö ja en voi lakata ajattelemasta meidän katseitamme ja keskustelua. Itkin tänään tyynyyni, kai hänen sanojaa. EIhän Venäjällä homoseksuaalien oikeudet ole samanlaiset kuin meillä muistaakseni poistui rikoksesta.

Joku aika sittenhän "homopropagandan" levittäminen kiellettiin ainakin Pietarissa. Kyllä se tiedostetaan, mutta sitä ei haluta mitenkään esille, luulisin. Ei kukaan homo halua asua Venäjällä, ovat siellä ihan helvetin homovastaisia ja suurin piirtein voi saada puukosta kadulla, jos julkisesti homoilee. Näin ainakin venäläinen kaverini kertoi. Kysy siitä homokulttuurista siltä venäläiseltä pojalta.

Hän on niin ujo, ja hänen oli vaikea puhua seksuaalisuudesta suuntautumisessaan. Mutta kun muistan hänen hymynsä, haluan jatkaa yrittämistä. Aion kysyä, jos voisimme nähdä viikonloppuna. Suomalaiset ystäväni ovat hyvin ulkomaalaisvastaisia, eivät hyväksy maahanmuuttajia ja kun kerron heille, huutavat varmasti "ryssä!

Sydämeni alkoi hakata, kun kännykkä piippasi viestin merkiksi. Mutta ei, se ei ollut häneltä! Ehkä itse otan niskasta itseäni huomenna, ja soitan hänelle Alan itkeä, joka kerta, miettiessäni tilannettani. Toisaalta outo tunne jossain tuolla sopukoissa, tuntuu niin tavattoman vapauttavalta.

Ehkä väsymyksellä on syynsä siihen, että kirjoittaminen on vaikeaa - ja jopa nukkuminen. En mielestäni saa häntä. Eilen oli torstai, toivoa täynnä. Tänänn otan yhteyttä ihanaiseen venäjäläiseen prinssiini, toivottakaa tsempit!

Yleensä itse olen maton päällä, en alla tai no jalkani ovat. Vaikea keskittyä, siksi virheet. Että ihan jalat maton alta: Olen pahoillani, nuo kirjoitusvirheet joita olen tehnyt. Olen tosiaan ajatukset pojassa - Mietin tilannetta ja mitä teen. Laitoin viestin, nyt vain odottelen ja toivon. Sydän hakkaa, mutta viestejä ei nät,. Jostain syystä repesin ja pahasti. Kyllähän joitain kulttuurieroja on, muttei kovinkaan suuria ja voi hyvinkin olla, että ne eivät näy suhteessa ollenkaan.

Eikö kannattaisi kuitenkin yrittää? Vaikka homosuhteet ja ristiinpukeutuminen eivät liene Venäjällä laittomia, on seksuaalivähemmistöjen asema varmasti jotain ihan muuta kuin täällä ja homous vieläkin aika vieras asia. Kun olin serkkuni kanssa Venäjällä muutama vuosi sitten ja yritin julkisesti iskeä saman sukupuolen edustajia, serkku alkoi itkemään Ei haitta mutta mikäs tässä nyt niin? Kysymykseesi vastaus on että kyllä yrittäminen kannattaa tässä tapauksessakin. Olen varautunut, että voi tulla takkiin tai sitten voimmekin selvitää kaiken, kultuurieroista huolimatta.

JA Jos hän päättääkin lähteä Venäjään? Ei se haittaa, se on ne kulttuurierot. Mutta ehkä niistäkin selvitään- haluan jatkaa yrittämistä! Se on muuten huomattu tässä keskustelussa monta kertaa. Ite en haluais venäläistä miestä koska huhhu ku itekki oon jo iha hullu. En ole ollut samassa tilanteessa mutta jos joku vie oikeasti jalat alta niin eikö kannata yrittää?

Mitä mies haluaa sängyssä iso kalu homoseksuaaliseen

Serita Kuehn