Mies etsi miestä gay isot luomumeis

mies etsi miestä gay isot luomumeis

Mitä mieltä ootte, voiko hoikka nuori mies käyttää naisten tiukkoja farkkuja? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Muoti ja kauneus Miesten muoti Miehet ja ulkonäköpaineet Miehet ja ulkonäköpaineet nainen4 HOI miehet, ukot, äijät!

Haluaisin kuulla miesten suhtautumisesta omaan ulkonäköönsä. Kertokaahan siis miehet, minkälaisia ulkonäköpaineita teihin kohdistuu ja keneltä? Vaikuttaako median luomat ihanteet? Mitä ulkonäkö ylipäätään teille merkkaa? Mitä teet konkreettisesti vain oman ulkonäkösi eteen? Viime vuosina punttisalilla käyminen on tullut takaisin muotiin, ja varmaan moni mieskin ainakin naisissa huomaa on innostunut bodaamaan. Millaista kroppaa oikein tavoittelette? Enemmän massaa, isompaa habaa vai timmimpää vatsaa?

Tiukat naisten farkut miehellä Mitä mieltä ootte, voiko hoikka nuori mies käyttää naisten tiukkoja farkkuja? Yritän pitää itseni normaalipainoisena. Siis en sellaisena, joka tätä nykyä alkaa olla "normaalia" eli selvä ylipainoisuus, vaan oikeasti normaalipainoisena painoindeksin mukaan. Pukeudun klassisesti ja harkiten. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Aika hyvin sanottu, itse piti kans sanoa jotain tyyliin kun nyt ei ihan muodottomaksi lihoisi ja semmoinen hyvä ookoo-tason peruskunto kun säilyy niin aika jees Itseltä löytyy myös raskas luusto jonka ansiosta olen ollut jo ala-asteelta mallia "ylipainoinen kun papereista katsotaan", mutta vastaantulijan silmissä sitten ei ihan niinkään Niin, itse lasken tietynlaisen pinnallisuuden keskekasvuisten ihmisten ongelmaksi.

Siis jos elämällä ja esim. Tarkoitan vain sitä että hienoa, jos joku jaksaa liikkua ja käydä salilla. Vielä hienompaa jos nauttii siitä. Mutta, niitä odotuksia tai paineita ei saisi siirtää mielestäni muihin ihmisiin. Itselleni se ei ole mikään ongelma enkä koe nyt enkä varsinkaan sitten itselläni ulkonäkö paineita. Itse kun en perusta mitään ihmissuhteita,en edes parisuhdetta siihen että naiseni on trimmannut kroppansa jossain hienolla kuntosalilla. Eiii, tärkeämpää on aidosti se mitä korvien välissä liikkuu ja mitä sydän tuntee.

Isojen luiden syyksi ei voi laittaa ylipainoa. Isot luut voi lisätä painoa vain noin kg. Raskas luusto vittu mitä kitinaa ja tekosyitä! Läski sohvaperuna olet Häpeä!

Tuolasta rumaa kaljatynnyriä kukaan halua päälleen ähkimään. Tuollainen "lasken tietynlaisen pinnallisuuden keskekasvuisten ihmisten ongelmaksi"-asenne kulminoituu kahden sorttiseen ihmistyyppiin: Luultavasti sinä ja naisesi kuulutte jälkimmäiseen kastiin, kelpaatte toisillenne kun ette paremman näköistäkään saa.

No hyvähän se on että vakka on valinnut kantensa. Mistäs sinä sen tiedät? Ei mua kiinnosta mitkään medioissa esiintyvät "trendipellet". Pukeudun omalla tavallani ja olen monesti saanut kehujakin siitä! Haluan olla siistin ja persoonallisen näköinen. Ulkonäkö on eka asia minkä ihmiset musta näkee. Ulkonäöllä voi mielestäni viestittää asioita ja se kertoo ihmisestä.

Itse arvostan sitä jos ihminen pitää huolta itsestään ja ulkonäöstään. Toki tässä voi myös mennä liiallisuuksiin ja tulla ulkonäkökeskeiseksi, mikä ei ole hyvä asia.

Vastaan, vaikka olen nainen, mutta jokseenkin samoilla linjoilla. En vaan voinut olla tulematta tsekkaamaan mistä puhutaan. Sillä kovin tuntuu miehillä olevan vaateita naisten ulkonäön suhteen ja ellei heillä niin muilla naisilla toisia naisia kohtaan , joten mielenkiintoista nähdä vähän heidän omaa kantaansa asiaan omalta puoleltaan. Itse olen ulkönäköpaineista suht' vapaa. Mielestäni olen ihan OK kivan näköinen nainen, ja se riittää itselleni. Mutta mitä miehiin tulee: Joskaan itseäni ei liian neitimäinen "keikarityylinen" mies sytytä.

Mutta mies saa kernaasti olla herkkä, lämmin ja empaattinen. Sixpacilla ei niin väliä, mutta "katseen kestävä" saa mielelllään olla. Mikä on taas kokonaisuus luonteesta lähtien. Se jos mikä näkyy ulkoisessa olemuksessa. Se, miten ihminen kohtelee muita ja suhtautuu toisiin, kertoo ylipäätään jo paljon.

Tyystin toinen asia on mielipide- ja arvokysymykset. Näidenkin eroavaisuuksista huolimatta jokainen ansaitsee tulla hyväksytyksi sellaisenaan kuin on. Siihen toki tulee mukaan myös jotain ihmisen sisäisestä maailmasta, millä tavalla on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa. Mutta nyt olikin puhe ulkonäöstä. Miten sitten ylipäänsä ihminen kohtelee muita, on oleellista. Kukaan meistä ei voi tyystin olla ennakkoluuloista ja -asenteista vapaa, joten siinäpä haastetta ihmiselle!

Yleistyksiltä olisi myös tärkeää välttyä, sillä asiat eivät ole mustavalkoisia. Kaikesta huolimatta jokainen meistä on kuitenkin oman historiansa tuote, mikä kysyy ymmärrystä kanssaihmisiltä. Vatsa on pidettävä litteänä, vaatikoon se sitten mitä tahansa. En halua ostella uusia farkkuja tämän tästä, vaan mahtua vanhoihin, joita on kaapissa monet.

Oikeastaan millään muulla ei ole merkitystä, joten käsivarret saavat olla ruipelot ja hartiat kapoiset. Maskuliinisemman puolen suhteen ei oo ulkonäköpaineita. Parta on just eikä melkein loistava silloin ku annan kasvaa, ja oon sopivan jätkämäinen renttu omalla tyylilläni. Ois upeeta oppii käyttää pukuja. Tarkoittaa sukupuolten ulkoisten piirteiden sekoittamista vaatetuksella, kampauksella ja ehostuksella.

Genderbender olisi taas sukupuolisen ilmaisun taivuttamista jonnekin päin - mikä toki saattaisi johtaa likipitäen samaan lopputulemaan ;-. Minulla ei ole ulkonäköpaineita. Arvostelen vain naisihmisten ulkonäköä. Siellä niiden paineiden pitää pysyäkin, on ihan liikaa jo paine hellittänyt, kun ruokkoamattomia akkoja juoksee pitkin kyliä ties mitä päällään.

Anu Saagim on oikeassa. Pikemminkin mennyt kuvankäsittelyn ja kauneusleikkauten myötä sellaiseksi että tavallinen luomu nuorikin nainen on "ruma". Jos suurella osalla ei ole mahdollisuutta päästä lähellekään ihannetta niin on ymmärrettävää jos naiset mieluummin tällaisessa maassa keskittyvät muihin asioihin. Itse olen käynyt jo useita vuosia kuntosalilla, mutta taukoja on tullut loukkaantumisten ja rasituksen takia.

Kroppani ei ole oikein luotu painoharjoitteluun ja sen ehdoilla mennään. Panostan myös aerobiseen aika paljon, joten se ei ole muutenkaan paras tilanne optimaalista lihaskasvua ajatellen. En toisaalta myöskään halua turhan suuria lihaksia, koska ne ovat taas aerobisessa kuntoilussa lähinnä haitta. Räjähtävää voimaa, nopeutta, ketteryyttä, kehonhallintaa, kestävyyttä sekä terve ja hyvä kroppa.

Ne ovat minun tavoitteeni. Muuten panostan ulkonäkööni ostamalla vaatteita, jotka minusta sopivat minulle ja tuovat hyviä puoliani esille. En seuraa muotia muuten kuin katsomalla ympärilläni olevia ihmisiä ja saamalla siitä ideoita omaan pukeutumiseeni.

En pukeudu kovin koristeellisesti, vaan ihan perus elementeillä mennään ehkäpä korvakoruja lukuunottamatta, jotka tuli teininä laitettua. Sitten tietenkin hyvä hygienia, karvojen lyhentäminen naamasta ja muualtakin kehosta ja kohtalaisen runsas hajustevarasto. En kuitenkaan liiku läheskään aina tyylikkäissä vaatteissa, vaan urheiluvaatteet on useasti päällä kaupassakin.

Johtunee tosin siitä, että menen sinne yleensä pyörällä eikä farkuissa tai vastaavissa ole kovin mukava polkea. Tavoittelen kaikkia aloittajan viimeisessä kappaleessa mainitsemia, mutta kyllähän se on niin että jos naamasta on ruma niin ei naiset kiinnostu. Niin ja lyhytkin olen, miehenhän pitäisi olla vähintään senttinen tai ei naiset pidä miehenä ollenkaan. Luoko se sitten ulkonäköpaineita, kun viat on sellaisia joita ei voi korjata, tiedä häntä.

Vaatteita ostan mukavia ja sellaisia mistä itse pidän, sen enempää miettimättä mitä muut niistä ajattelevat. Siella on TOSI paljon homoja! Bodaushan ei varsinaisesti edes ole urheilulaji. Arskan seksuaalisesta suuntautumisesta en suoraan sanoen niin hirveasti tieda. Hanella on ihan biologisia lapsia, mutta ei se esim biseksuaalisuutta mitenkaan sulje pois. Kylla semmoiset miehet on vahan homo ja bi, joille se ulkonako on itseisarvo.

Tuo bodauskulttuuri on kylla suoraan sanoen ihan puhtaasti GAY! Jotkut miehet bodaavat koska paaoisn haluavat tehda vaikutuksen toisiin miehiin, ja joskus menevat ihan rohkeasti iskemaan heita esim jossain Hesan uimahallissa. Iso osa naista bodaajatyypeista on kylla homoja. Ei normaalilla miehella esim ole 8-packkia. Annan tasta yhden varsin tyypillisen kouluesimerkin! Onks joku bodari vieny sult poikaystävän On tämä suomi persereikien aatelia: Nyt läskit varsinkin rumat läskit, nimin.

Pinnalliset miehet varmaan ottavat ulkonäkö paineita, ei tavalliset suomalaiset miehet. Tuossa on hyvä pointti. Se ei toisaalta tarkoita sitä, ettenkö pystyisi pysymään tavoitteissani. No sen kyllä valitettavasti huomaa, että suomalaiset miehet ei ota ulkonäöstään paineita Todella harvoin katukuvassa näkee edes siedettävän näköisiä miehiä, saati sitten komeita..

Suomen passi kyllä löytyy, mutta ei tuollaista yhtenäistä porukkaa kuin "suomalaiset miehet" kyllä ole olemassa. Itse ainakin joko juoksen 10 km tai käyn salilla kertaa viikossa, mutta ei minun tarvitse siitä paineita ottaa, koska teen sen mielelläni. Voisin myös lyödä vetoa, että näytän paremmalta kuin sinä any day of the week, bitch No ei ole pahemmin ulkonäköpaineita, kun naisetkaan ei niitä paineita aseta. Raamikas mies pienellä vatsalla on aina riittänyt naisille, kunhan naisille juttelee mukavia.

Ongelma on miten mies pitää paikat kunnossa, ettei tule selkäkipuja tai muita nivelkipuja ja siksi pitää yrittää liikkua esim. Pukeutuminen ja painon hallinta on kaksi keinoa, joilla on suurin vaikutus ulkonäköön. Noin puhuu kateelinen laiska lihava ihminen joka ei itse jaksa panostaa omaan ulkonäköönsä joten pitää mennä haukkumaan ihmisiä jotka välittävät itsestään.

Massan mahti parasta ÖNN! Ei kiinnosta mitä ämmät ajattelee. Samanlailla niiltä tavaraa saa oli hoikka tai pyöreä. Toki lihakset jeesaa tai sanotaanko iso runko. Mitä isompi kaveri sitä parempi mimmeille. Naiset haluaa tuntea olonsa turvalliseks. Voi olla vaikeeta 60kg sähly puuhelmipojun kainalossa. Vai oliko se niin et sählypoju on naisen kainalossa? Ei sillä kropalla niin väliä kunhan on terve ja "kunnossa" että jaksaa liikkua jonkun verran.

Jos on järjetön läski tai tupakoi niin paljon ettei henki kulje, ei viehätä. Ennen en pitänyt ruipeloista miehistä mutta ei ne oikeastaan ruipeloita ole ilman vaatteita.

Vatsa on siistin litteä ja käsissä on pieni haba. Luikulla on parempi kunto kuin tuhdimmalla. Tosi tyhmä nainen Tässä maailmassa ulkonäköä vaaditaan vain naisilta. Miehiltä ei vaadita muuta kuin seksiä kerran pari kuukaudessa ja vaihtaa autoon renkaat.

MIehet on totutettu niin helppoon. Toki kun mennään vuotiaiden tasolle niin miehet saavat enemmän naisia kuin naiset saavat miehiä tähän on syynä se että naisen kauneus on sen jälkeen nainen vanhenee huomattavasti syynä on evoluution tarkoitus ettei vanhat naiset kilpailisi nuorten naisten kanssa kumppanin saamisesta.

Ei evoluutiota kiinnosta eikä se "tarkoita" tehdä yhtään mitään, se vain tapahtuu , onko lisääntyjä nuori vai vanha eikä se yritä mitenkään "auttaa" nuoria naisia lisääntymään. Miehilläkin hedelmällisin ikä tulee vastaan, ei 50v. Toisaalta ihan tuttua kauraa perustella vanhojen miesten pinnallisuutta evoluutiolla.

Taidat myös sotkea evoluution ja luonnonvalinnan keskenään, vaikka eipä sekään tuota aivopieruasi selitä, kun ne vanhat naiset ovat jo lisääntyneet eli geenit eivät karsiudu.

Kyllähän niitä ulkonäköpaineita välillä on. Toisaalta kun nykyään ihmiset elävät niin epäterveellisesti, niin omalla panostuksella on helpompaa erottua massasta. Miehillä ei tietenkään ole samanlaisia keinoja kuin naisilla ulkonäön parantamiseksi, mutta itse lähinnä yritän keskittyä pukeutumiseen, hiusten ulkonäköön ja fyysisen kunnon ylläpitoon. Tavoittelen sopusuhtaisen hoikkaa ja jäntevää ruumiinrakennetta.

Sopivasti lihasmassaa, sopivan alhainen rasvaprosentti ja hyvät mittasuhteet. Tämä on ehkä se kunto, johon pyrin nykyiset elämäntavat huomioiden. Muutenkin sennäköinen mies, jolta haluaisin näyttää.

Olisi elämä paljon helpompaa, jos muistuttaisi puolijumalaa. Tuolla naamalla on varmaan ihan sama, miltä kroppa näyttää: Sitä tuossa varmaan haettiin. Kun tällainen jässikkä kävelee vastaan, kiiltokuvapojut kusee housuunsa: JPG On siinä märkäkorvilla hommaa, jos pitäisi kantaa kg.

Muutama 70kg kiiltokuvapoju nippuun eikä vielä menoa hidastaisi. Sellaiset sopisi eukonkantokisoihin eukonkorvikkeeksi Ei miellytä naisen silmää. Löysät tissit ja raskaana olevan naisen masu. Jos haluat miellyttää naisia, ole laiha tyttömäinen, käytä muotivaatteita, sisusta kotia, siivoa ahkerasti, kokkaa eksoottisia ruokia, shoppaile, ja vietä aikaa viinibaareissa tyttöporukassa.

Meikitkään ei ole sinulta siinä tilanteessa kiellettyjä. Jos haluat perustaa perheen naisen kanssa, sinunlaisia ei kelpuuteta jälkeläisiä tekemään. Ihmiselämä on hyvin eläimellistä. Vahvimmat urokset voittaa naaraan itselleen. Sellainen ruma voimamies, joka tarraa sinua yhdellä kädellä rinnuksista ja nostaa roskakatoksen reunalle istumaan ja ihmettelemään, mitä oikein tapahtui.

Sitten saat siltä naiselta tekstarin, että olit kivaa seuraa, mutta Itse käyn salilla bodaamassa penaa ja hapaa. Tytöt tykkää, olen v mies. Sika ja valas Eipä ole paljon paineita, jos tähtäimessä on suomalainen siiderivalas. Suomi ei ole ainoa maa, jossa on läskejä naisia tai miehiä. Ja alkoholiakin kitataan muuallakin. Nykymeininki on myös miehille tosi raakaa. Jos et ole hyvännäköinen, hauska, huomioonottava, iloinen, omaa riittävää maksuvalmiutta jne.

Itse mielestäni omaan kaikkia näitä ominaisuuksia, mutta olin hieman "veltto". En mikään läski siis vaan vähän sellainen "normiäijä". Nyt kun olen käynyt salilla vajaan vuoden ja saanut muutenkin ruokavaliolla itseni timmiin kuntoon, niin olen päässyt käyttämään "muita ominaisuukaia" ihan toisella lailla.

Toisaalta, empä mäkään mistään sisäänpäinkääntyneistä päärynänaisista innostu. Itse olen jo 48v, cm, 78kg. En harjoittele enään tässä iässä niin paljon kuin 80 luvulla.

Tottakai vieäkin kipinää riittää harjoitteluun painoni mukaisesti. On sanottu Stallonesta Iso-arkaksikin vireläkin kututaan. Reenaan enempi nykyään hauiksia, kuin koko roppaa.

Kaikkihan katsovat yleensä miesten hauiksia, kuin vähemmälle jääneet ropanosat. Tottakai täytyyhän rintalihaksistonkin olla kunnossa. En ole koskaan reenannut lihaksiani minkään tappelumerkeissä. Vaan pelkän kuntonitakia ja omaksi ilokseni. Täytyy myöskin tässä myöntää se tosiasia että monet reenaavat myöskin väkivallanvaralta. Että pystyvät myöskin puolustautumaan yllättävissäkin tilanteissa Esm: Tottakai ilman muuta naiset pitävät kiinteistä miehistä, jolla on jotakin kaljamasuntilalla.

Itte pidän myöskin kiinteistä naisista, joilla on kiinteä krobba ja tietty se pylly. Nainen ei saa olla sellainen sagankilon keijukainenkaan, Rajansa kaikillakin ainakin minusta.

Nainen on kauniinpana kiinteässä muodossaan ja se näkyy myöskin kasikissa naisissa kuka reenaa ja kuka ei. Tulin juuri VesiVeijarista, uimahallilta. Kroppa on salskea, notkea eikä liikakilot paina. Tosin vielä kun harrastin kilpaurheilua oli kroppa tosi timmissä kunnossa.

Noin 70 kiloa, nyt rapiat 80 kg. Tärkeintä on että haba on kunnossa vaikka peruskoulu on selvästi nippa nappa ehkä läpäisty: Ei inulla ole paineita. Olen ruma, käyn kylä kuntosalilla, jalkaprassin enkka on kg, penkistä nostan kg, minulla ei ole tyttöystävää ollut koskaan. Olen aika ruma joten naiset ei mitään mun kanssa halua. Läskit juopot sa naisia mutta minä en ja käyn salia ainoastaan omaksi iloksi.. Tee kyykkyä ja mavee prässin sijaan, niin saat keskivartalonkin kuntoon.

En usko että olen mikään läski. Iso kulli kuulemma pitäis olla. Usein miehillä on ajatus että lihasta tulisi hankkia, mutta kuitenkin tiettyyn rajaan asti.

Turhan erottuvat lihakset voivat olla haitaksi työnhaussa tai muissakin sosiaalisissa tilanteissa. Sama koskee myös tatuointeja. Vaikeaa kuvitella hyvin lihaksikasta ja tatuoitua miestä esimerkiksi johtajana. Vieläkö joku jaksaa näitä vanhoja, lähes urbaanilegendoiksi asti kiivenneitä, fraaseja viljellä? Tai sitten se on vain niin, että sinä olet organisaatiossasi niin alhaalla, että et niitä johtajia juuri koskaan näe. Meillä on ylemmissä toimihenkilöissä ja johtajissa on jo kohta puolella jotain koristeita ihossaan ja yksi toimialajohtaja roinaa kunnolla ja yksi osastopäällikkö on muuten vaan vähän terveemmällä tavalla melko intensiivinen kehari.

Vastapainoksi toki on sitten näitä sen normaalin suomalaisen miehen määritelmän täyttäviä. Siis niitä, joilla vyötärön ympärys on puolitoista kertaa rinnanympärys, ja jotka eivät jaksa oman painonsa vertaa nostaa missään voimaharjoitteessa, edes kyykyssä. Terveisin itsekin tatuoitu johtaja, jolla on edelliseltä uralta muistona vielä kohtuullisesti lihasta ja liikunnallinen elämäntapa.

Eipä juuri ole ulkonäköpaineita, mitä nyt joskus on kehotettu vaihtamaan puhtaan vaatteet kirkkoon. Ei muutenkaan mitään sukupuolten ulkonäköpaineita ole olemassakaan, vaan jokainen luo ne itse itselleen. Siis paineet on aivan hirvittävät melkein aina pitäisi olla lihaksikas. Liityn nyt naisena sen verran keskusteluun mukaan, että mikäli mies olettaa saavansa hyvännäköisen ja timmin naisen, on miehenkin oltava hyvännäköinen ja timmi.

Ulkonäköpaineet ovat juuri niin suuret, kuin omat kriteerit kumppanissa. Jos tahtoo kauniin naisen, pitää todennäköisesti olla komea, jne. Itse vaadin mieheltä itsestään huolehtimista, sillä teen itsekkin niin.

Kuntoilen ja syön hyvin, pukeudun siististi. Näitä asioita siis etsin, onko se sitten kohtuutonta? Sohvaperunat löytävät kyllä toisensa, eivät siideriturvokkeiset naiset vaadi bodarimiestä, haaveilevat kylläkin. Mutta niinhän miehetkin tekevät, kyllähän kaikille se hoikka povipommi teille kaikille kelpaisi: Pitkät miehet ovat toki naisille se ykkösvaihtoehto. Ja jos vielä on lihasta ja muuten karismaa niin naisia saa. Eli jos oot väh pitkä niin naiset rupee kiinnostuu. Homomaiset 60kg timmit kropat ei vaan ole miehekkäitä: Ja nytkkeilijän ei tarvii pullistella kun tietää miten siinä kuitenkin kävis: Hyvännäköiset ja fiksut naiset pariutuvat usein juuri sopivan varakkaiden ja hyvännäköisten pitkien miesten kanssa.

Lihaksista on apua mutta jo pelkästään että olet isokokoinen ilman että se isous on vatsan seudulla auttaa naisten kanssa varmasti. Toki yksi tosiasia on myös se että jos omaat jonkun 10 senttisen meisselin niin suhde kuin suhde kyllä kariutuu siihen ensimmäiseen seksikertaan vai luuletko tosiaan että joku laatudaami jos huonompikaan nainen tyytyy tämmöiseen kymmenen sentin mieheen??

No ei kuule tyydy. Sitten toki se kaikkein tärkein eli se millainen olet!! Oletko miellyttävä ja mukavaa seuraa elämän eri tilanteissa ja onko sulla hyvä itsetunto? Ja jos haluaa lihaksikkaat jalat, kannattaa juosta pitkiä matkoja ; http: Näköjään lihaksen kasvamisen perusasiat on sinulla täysin hakusessa.

Vaikea uskoa, että yksikään "laatudaami tai huonompikaan nainen" tyytyisi urveloon, jonka kappalejako on just sen 11 senttiä, josta on pollea oman miehuutensa mittana. Kuntosali on hyvä harrastus siinä missä muutkin. Lihaksikas kroppa saa aina huomiota! Puntteja nostelen säännöllisesti, mutta en hae timmimpää runkoa enkä isompaa habaa. Kun iso tavara liikkuu käsivoimin helpommin ja pidempiä matkoja pysähtymättä, ollaan oikealla suunnalla. Peilin edessä keikistelevät habankasvattajat lähinnä huvittaa.

Niiltä ei löydy sitä raakaa voimaa silloin kun sitä tosi elämässä tarvitaan. Monet kerrat muuttohommissa kantanut pyykkikoneen portaita pitkin yksin kun ei ole ollut hissiä eikä muuttoapuna ole ollut TosiMiehiä. Kun on kokoa cm ja painoa kg niin pitää jä täytyy salilla käydä että pysyy ryhti kunnossa ja tuuli ei vie.

Ikää jos 53v ja lihankunnoltani 40 kympin luokkaa ja ei mitään sairauksia niin urheilemalla pysyy kunnossa ja siihen pitää pyrkiä ettei rollaattoria tarvitse koskaan elämässään niin hyvä tulee. En muista ikinä kokeneeni minkäänlaisia ulkonäköpaineita. Olen ihan tavallisen näköinen, joten kukaan ei koskaan ole tuijottanut, pahemmin kehunut, muttei haukkunutkaan. Olen aina pitänyt itseni hoikkana ja jäntevänä syömällä kohtuullisesti, lenkkeilemällä ja käymällä salilla.

Vaan kun minulla on aina ollut vaatteet päällä, kun olen kumppania ollut etsimässä, joten ei kropan hyvyys tai huonous ole koskaan tullut ilmi ennen vaakamamboa ja silloin on ollut myöhäistä. Parturissa käyn noin kerran kuussa ja mietin millaisia vaatteita käytän. En kuitenkaan mielestäni "koreile" niillä. Enkä käytä koruja tai ota tatskoja. Kaiken kaikkiaan minusta on hassua, että jonkun itsetunto on ulkonäöstä kiinni. Näin se menee vaan Nyrkkeilyllä tulee ne lihakset ja vielä sellaset lihakset joista on hyötyä ihan arki askareissakin.

Punteilla saa itsensä turvonneeksi ja hvetin hitaaksi. Nyrkkeilijä on urheilija ja punttihirmuilla ei näiden kanssa mitään tekemistä ole. Semmoset kaljupäiset kiloset rusketetut on kaikkein hirveimpii naisten mielestä. Tässä normaali kukkakeppi nostaa maasta kg. Itse on samassa kunnossa päällepäin, mutta nostan kg. Ihan turha ottaa paineita ulkonäöstä. Eihän sitä tuhansien vaatteilla ja tukanleikkuulla pääse eroon.

Aina saa syyttää isää ja äitiä,jos ei näytä ulkonäöllisesti kovinkaan kummalta. Itsekin salilla käynyt vuotta niin ei se ole edes harrastus.

Vaan se on elämäntapa. Eipähän pääse kovin läskistyyn,kun käy krt viikossa. Tälläisena sunnuntai punttaaja fiiliksellä ja satunnaisesti jotain aerobista. Meitä miehiä on niin paljon erilaisia.

Naiset siitä valkatkoon sitten itsellensä sopivan. Joku tykkää pukeutua ja laittautua. Joitain asia ei voisi vähempää kiinnostaa,mutta minun mielestäni se kertoo jo miehestä jotain,kun pitää enemmän peiliin katsoa kui nainen konsanaan.

Itse pukeudun aina rennosti enkä koskaan trendikkääksi. Salillakin joskus katellaan,että mikähän urpo se tuokin vuotta vanhassa collegessa hilluu.

Mut alkaa painaan penkkiin tai kyykkyyn sellasia painoja,ettei siellä moni natu nostele niin kyllä alkaa kunnioitusta löytymään. Mä itse naureskelen niille näteille pojille. Sitten ajetaan äitin autolla tai jollain 15vuotta vanhalla romulla.

Meitähän on moneen junaan. Se on siitä kiinni. Ottakaa sitten selvää tästäkin kirjoituksesta. Itse olen ainakin itsevarma,mutten ole itseäni täynnä. Itsevarmuudella on paljon enempi merkitystä,kuin vaatteilla tai tukan laitolla.

Ei sille mitään voi,jos kropan malli on omena tai päärynä. Voi sitä hieman muuttaa, mutta normaali konsteilla ei ihmeisiin pysty! Mielestäni paineitä tulee siinä vaihessa, niille jolla itsetunto ei ole kohdillaan. Aina joku toinen on lihaksikkaampi, pitempi, tuuheatukkaisempi jne. Mynnän kyllä itsekkin joskus olleeni kateellinen "vierustoverin" ulkoisesta olemuksesta! Vanhemmiten oppii hyväksymään ne ja kääntämään heikkuudet vahvuudeksi.

Itse olen yli 40v ja urheillut eri lajeja n. Vaatteiksi joutuu ostamaan hieman ladukkaampia, koska kehon mittasuhteet eivät ole normien mukaisia. Olen yli kg, cm, kalju ja ylpeä itsestäni. Tuleeko pätkästäkin pitkä, kunhan vaan ei laiskottele: Hyvännäkösten ei tarvii ikinä peiliin katsoa.. Ja ulkonäköä ei oikeen voi muuttaa. Jos olet pienenä jo tuomittu rumaksi niin et yhtäkkiä muutu sitten komeaksi. Ja kyllä se jos naama on komea on se tärkein juttu..

Mutta jos olet komea naamasta, hyvä urheilullinen kroppa ja vielä varakas niin olet naisten ykkös valinta. Ihan häpeilemättä on messissä myös usein vyölaukku, jossa protskupatukat kulkee mukana! Sen verran on etten kehtaa yleisillä uimarannoilla käydä. Mistä lie ovat ne saakelin kalorisuositukset temponeet? Toimii ehkä läskillä mut ei tämmösellä liikkuvalla ja nopeen aineenvaihdunnan omaavalla joka vetää kaloria päivässä näy missään.

Joo ja todellakin lasken kaloreita tosin toisinpäin kun kuntoilevat laihduttajat. Salillekkaan kehtaa edes lähtee näillä pakkasen raiskaamilla pulkannaruilla. Penkistä varmaan nouse edes se tankokaan Ite kulen muodin mukana kun pitää sitä jollain korottaa omia chancejä mut sekin on turhaa kun pitäs painaa se 80kg vähintään. Naiseks jos oisin syntynyt niin oisin ihan tyytyväinen tähän runkoon mut tällä mennään.

Bodaaminen tarkoittaa jotain ihan muuta kun sitä, että haluaa vähän timmimmän vatsan tai isomman hauiksen. Tietysti se on kivempaa olla kropaltaan sellainen, että vyötärönympärys on rinnanympärystä vähemmän ja käsivarsissa on vähän tavaraa, mutta eiköhän aika monelle paina myös parempi terveys paljon hence älä sekoita bodaamiseen.

Osa hyötyy harrastuksissa ja töissä paremmasta kunnosta. Itseni tavoin osalle se on jopa välttämättömyys ja työn vaatimus.

Ulkonäköpaineet on ihan sama asia kuin naisillakin. Vaikka kaikki aina sanovat, että sisäinen kauneus merkitsee eikä ulkoinen, niin paskapuhetta. Joka ikinen ottaa puolisokseen mielummin hyvännäköisen kuin huononnäköisen kumppanin. Kasvoihin on vaikeampi vaikuttaa, samoin pituuteen ja vastaaviin ominaisuuksiin, mutta rasvan määrään, lihaksikkuuteen miehillä kiinteyteen naisilla jne. Minä olen aina ollut kateellinen Uuno Turhapurolle, kun hänellä on niin miehekäs - ja rento look.

Aloitin uudelleen painoharjoittelun 15 vuoden tauon jälkeen. Lähinnä sen takia että haluan pitää lihaksiston kunnossa. Kun on tuota ikääkin jo 56 vuotta niin lihakset surkastuu vähän kerrassaan käytön puutteesta. Selkä ja vatsalihasten vahvistaminen etusijalla koska selän kanssa on ollut ongelmia. Siinä sivussa sitten rintalihaksia ja habaa, ja tämä ihan turhamaisuudesta: Ai että sääskin oot sentään pyykkikonetta kannellu pitkin porttait? No nie mikkkiii ja useampaan kertsaan.

Eihän se paljoa paina jos niihin tilainteisiin joutuu lähes päivittäin. Olen aina arvostanut raakaa voimaa ja minunsta töissä haluaakin kuntonipuolesta kannella mahdollisimman raskaita tavaroita ylös ja alas. Se on mulle sitä reeniä jota haluan tehdä ja yksin jos jaksan.

Tottakai seuralainen tevrvetullut jos ei oikein jaksa. Mutta tosissaan sitä tulee reenattua työmaalla. Psykopaatti on komea tai hyvässä asemassa narsku.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulkonäöstä nyt mitään paineita pidä ottaa, Kaikki on mitä on. Paineet varmaan enemmän omassa päässä luotuja. Jos pitää itsensä siistinä ja elä terveellisesti se riittää. Mitää bodausta ei tarvii. Monet naiset kertonee pitävänsä aidoista miehistä, ei pullistelijoista jotka seisoo peilin edessä jne.

Nyrkkeily on hyvä laji jos haluaa että pää pehmenee. Ostannaha mult hyö hevone! Turpa ajettu ja vähä ajettu. Ei kiinnosta tehdä mitään ulkonäön eteen. Näytän siltä kuin näytän, tykkäsivät naiset tai ei. Urheilua kyllä harrastan, mutta vain siksi, että pidän siitä ja siksi, että se pitää hyvässä fyysisessä kunnossa. Varsinaisia ulkonäköpaineita minulla ei siis ole. Aivan mahdollista on, että kaikki naiset eivät välttämättä ulkonäöstäni tykkää, mutta mitäpä minä siitä.

Olen vapaa sinkkumies, eikä tällä hetkellä ole kaverisuhdetta enempää edes ketään naista kiikarissa. Minulla on naispuolisia kavereita kyllä ja heidän kanssa menee kaverisuhteen osalta sen verran hyvin, on mennyt jo vuosia, että ei ole mitään syytä lähteä enää pitemmälle. Tämä mies ryhtyi liikkumaan toki muokatakseen 14 vuoden olut pizza-dieettinsä runtelemaa ruhoa, mutta ennen kaikkea terveytensä vuoksi.

Olin hyvin pitkään reilusti ylipainoinen, olen tehnyt työurani pääosin läskinä, menin naimisiin läskinä, yleisesti ottaen olin sitä mieltä, että minä nyt vain olen läski. Ensin loppui tupakointi, hengitys kävi turhan raskaaksi. Seuraavaksi lopetin alkoholinkäytön lähes kokonaan, vireystaso alkoi olla tätä ennen sitä luokkaa, että koiran ulkoiluttaminen vaati ponnistelua.

Seuraavaksi jätin turhat sokerit pois, jonka jälkeen ryhdyin käymään kuntosalilla. En halua lihaksia, en halua massaa, haluan nyt vain pysyä hoikkana, massaa minulla ehti olla aivan riittävästi yhdelle elämälle. Olen kuin toinen ihminen, olen iloinen, elämänmyönteisempi ja suhtaudun tulevaan paljon valoisammin - sikäli kun olen kaupallisella alalla, ei optimismista ja itsevarmuudesta ole haittaa.

Ulkonäköpaineita ei vaimoni koskaan ole minulle asettanut, vaikka hän on aina ollut hoikka ja urheilullinen, lähinnä olen kokenut ulkonäköpaineet koko yhteiskunnan puolesta; jopa kaupassa käynti alkoi hävettää ja töissä asiakastapaamiset tuntuivat kiusallisilta. Niin vapaa-ajan kuin työvaatteetkin on helppo ostaa, kun voin ostaa mitkä hyvänsä vaatteet, näytän puvussa hyvältä, näytän neuleessa hyvältä. Yhteiskunta ja media luovat jatkuvasti kuvaa meistä, katsoin ennen jokaista mainosta ja mietin miten kolme-nelikymppinen voi muka olla noin hoikka.

Nyt tiedän, että se onnistuu kun haluaa. Läskinä olemiseen ja siihen kuinka "mulla ei paino vaan putoa" on olemassa runsaasti tekosyitä, lääkkeet, sairaus, geenit jne. Alkuun salilla käynnin tarkoituksena oli saada lihaksia ja sitä kautta naisia. Mutta nyt yli 7 vuotta salilla käyneenä treenistä on tullut elämäntapa ja ilman ei pystyisi olemaan. Pukeutumisessa en seuraile mitään trendejä, vaan pyrin pukeutumaan oman maun mukaan, kuitenkin siististi ja mukavasti.

Riittää kun vähän laihduttaa! Mies joutuu reippailee pari vuotta ja usein ilman tuloksia! Ulkonäkö on kaiken pohja tämä on fakta ensin ulkonäkö ja sitten kaikki muu.

Ei sitä lähesty ja opi tuntemaan ihmisiä jos ensin silmää ei miellytä. Tätä tekee niin miehet että naisetkin. Jos persoona natsaa ulkonäön kanssa niin silloin kaikki menee hyvin, todennäköisesti johtaa haluttuun tulokseen. On varmaan jonkilaisia paineita, siksi harrastan urheilua sali, aerobinen samalla se tuottaa myös tyydytystä itselleen, tuntee hyvän olon ja on tyytyväinen.

On vain vedettävä oikea raja siihen mikä on kohtuullista ja mikä ei. Aika pinnalliselta kuullostaa, mutta asia on valitettavasti näin. On turhaa väittää etteikö ole muita jotka ajattelee noin, tosin riippuu sukupolvestakin. Itse 26 vuotiaana miehenä olen huomannut tuon kaiken olevan noin. Käyn myös salilla, mutta en ulkonäön takia vaan koska harrastan voimailua. Komeaksi haukkuvat, mut ku en ole naistenmies, ni naama on annettu väärälle ihmiselle! Lihasta ku on tullut lisää ni on painoa tullut ja vatsa hävinnyt.

Se on siis positiivista. Käykää mun blogissa rukiista. Siellä myös pukeutumisesta asiaa. Kun on luotu kauniit kasvonpiirteet ja reilu 10 vuotta salilla käyty, niin naiset kyllä hakeutuu seuraan melkeinpä missä vain. Erityisen varakas en ole, enkä mikään cm pitkä,eli ei se aina niitä vaadi.

Treenaan itseni vuoksi, en muiden. Enkä ole armottoman lihaksikas bodari,vaan aika sopusuhtainen,litteä vatsa,harteikas ja lihaserottuvuus aika kohdillaan. Ikää 47, kuntosalia useampi vuosi takana.

Jos vertaan energisyyttäni ja kehoani muihin - 5 vuotta ikäisiini, kuulun parhaaseen viidennekseen. Lisäksi pukeudun siististi, peruslaadukkaasti. Kaupan päälle kun muistan olla kohtelias ja luonteva sanoissani, niin huomaan, että naiset ovat varsin aktiivisia Hakeutuuko kauniit puppelipojutkin seuraasi, kaunis poika? Varmasti nekin, te perlooksit olette joutuneet luomaan naurettavan suomalaisen äijä-kulttuurinne toiveenanne, että joku oikeasti luulisi teidän haluavan näyttää perlooksilta.

Kyllä minä kestän, mave kg, penkki kg, pystypunnerrus kg. Captains of crush nr 3 menee helposti kiinni. Onko se niin kivaa näyttää joltain antti tuiskulta? Tarkoitukseni oli kysyä, että "mitä luomussa tehdään, jos kirppa-armeija hyökkää taimille ja kuoriaiset kukille? SKN, kerroppas nyt mitä luomumies tekee, kun pelto kuhisee mustia pieniä ötököitä? Tämä viestiketjuhan käsittelee Neonikotinoidikieltoa. Lannoitus ja kasvinsuojelu rikkojen osalta ei liity mitenkään Neonikotinoidikieltoon.

Luomumiehen pellossa ei esiinny tuholaisia kuin nimeksi koska hän huolehtii hyvästä viljelykierrosta, ja myöhäistyttää kylvön sinne asti kun kirppainvaasio on mennyt ohi. Kesäkuulle tai jopa kesäkuun viimeiselle viikolle. Kirjattu Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. Onko luomumiehellä sama jumala kuin sertisiemenviljelijöillä? Entäs kun kaikki siirtyy kylvämään kesäkuussa, kai nuo kirpatkaan niin tyhmiä oo ettei ne kävisi pöytään sitten vasta  Kirjattu lancelot Tulokas Viestejä: Kirjattu Greenpwr Vieras Vs: Laimeneeko peittausaine kasvin kasvaessa ja mikä on pienin haitallinen pitoisuus?

Nestevirtaukset ovat juuresta ylöspäin, ei se kukka ihan kokonaan pyhällähengellä sinne varren päähän muodostu Kirjattu aurajokilaivuri Agronetin kehitysryhmä Mestari Viestejä: Aineet laimenee ja hajojaa ajan myötä, sirkka-asteella tappaa mutta myöhemmin voi olla taimista lehdistä isot alata syötynä ilman että hyönteinen on siihen kuollut.

Hitaasti alkuun lähtevän rypsin kanssa on huomannut että vaikkei kasvi kasvaisikaan niin peittausaineiden vaikutus hyytyy.

Sex shop vantaa koti seksi homoseksuaaliseen

Hot pojat sex kalua gay miehelle

GAY SEKSITREFFIT HELSINKI AMATÖÖRI PORNOKUVAT

Itse pukeudun aina rennosti enkä koskaan trendikkääksi. Ite kulen muodin mukana kun pitää sitä jollain korottaa omia chancejä mut sekin on turhaa kun pitäs painaa se 80kg vähintään. Läskit juopot sa naisia mutta minä en ja käyn salia ainoastaan omaksi iloksi. Luikulla on parempi kunto kuin tuhdimmalla. Nainen tuli jo hommattua. Kehitykseen tarvitaan tietynlaista treeniä, mikä tahansa treeni ei kasvata lihasta. Ja nytkkeilijän ei tarvii pullistella kun tietää miten siinä kuitenkin kävis: Itse 26 vuotiaana miehenä olen huomannut tuon kaiken olevan noin. Olen yli kg, cm, kalju ja ylpeä itsestäni. Tai entäpä jos syynä on se että haluaa haastaa itseään? Yleistyksiltä olisi myös tärkeää välttyä, sillä asiat eivät ole mustavalkoisia. Meikitkään ei ole sinulta siinä tilanteessa kiellettyjä. Minulla on isot luut, mutta hauis on liian pieni. Miehiltä ei vaadita muuta kuin seksiä kerran pari kuukaudessa ja vaihtaa autoon renkaat.

Sarai Mcdougald