Liian tiukka kalu homoseksuaaliseen suuri kulli

Voisit naida itseäsi ja et tarvitsisi ukkoa olenkaan. Valitettavasti näin ei kertomasi mukaan ole Pillu navan paikalla , Se voi olla miehen itsetunnolle myös kova paikka jos naisella on pitempi penis. Kuinka sinua ei ole vauvana "leikattu naiseksi"? Oletko nyt aikuisena tyytyväinen tilanteeseen, vai oletko aikonut mennä leikkaukseen nyt, se ei varmasti olisi mahdoton operaatio ollenkaan, kun tehdäänhän sitä ihan täysistä miehistäkin naisia ja päin vastoin.

Samalla kun mies nai sinua takaapäin ja jos olet niin kumpi sai orkun nopeammin? Olen runkannut itse, tai mies on runkannut minua naidessaan takaapäin, tai sitten olen nainut miestä takaa ja runkannut samalla häntä.

Ja nainenkin on runkannut samalla kun on takaapäin hihnadildolla nainut minua. Orgasmin saanti riippuu monesta asiasta, mutta yleisesti kestää hieman kauemmin ensimmäinen kuin miehellä, tosin voin saada monia orgasmeja yhdynnän- tai seksin aikana kuten naiset yleensäkin.

Kun sinulla on tuommoset pelit ja pensselit Niin ja en todellakaan ole mikään seksihullu, vaan minulla on ihan tavallisen naisen halut. Seksisuhteitakin on ollut alle kymmenen, joista neljä naisen kanssa. Etkö ole pikemminkin intersukupuolinen kuin hermafrodiitti? Hermafrodiittinahan sinun pitäisi pystyä tuottamaan myös miehen sukusoluja. Sorry tällainen lisäkysymys, joka ei liity erotiikkaan yhtään. Onko tuo iso 18 senttinen penis paksukin?

Kun siinä on kerran esinahkakin, niin onko se kunnon miehen kyrpä vai naisellinen kuten muuten olet? Ilmeisesti kullin runkkaaminen antaa aivan samat tuntemukset kuin miehelle vastaavan tekeminen, jos kerran kullin anatomiakin on sama, mutta miltä tuntuu saada orgasmi kullin runkkaamisesta jos kerran spermaa ei tule ja saat naisen orgasmin? Onko kulliorgasmi voimakas, voimakkaampi kuin pilluorgasmi? Entä tuleeko ejakulaatiomäihä aina kulliorgasmin aikana, vai koska sattuu?

Entä antaako kulli ejakulaationesteet myös pilluorgasmin jälkeen? Kromosomisi, eli ovatko ne naisen, miehen tai jotain välimuotoa? Eli penis on 13, cm ympärysmitaltaan, eli sellainen kohtuu tavallisen kokoinen. Penis näyttää samanlaiselta kuin miesten, joten ihan tavallisen näköinen hieman runsaamman varren paksuisella terskalla. Orgasmi on voimakas sekä peniksellä että pimpalla, ja molemmissa se tuntuu. Uskoisin että samantasoinen orgasmi kuin miehillä.

Ejakulaatio tulee orgasmin yhteydessä molemmissa tapauksissa peniksen tai pimpin kautta aiheutettuna, ja myös silloin kun voimakkaasti kiihottuneena saan orgasmin puhtaasti ajattelemalla. Ja kromosomini on tutkittu ja ne eivät ole poikkeavat, vaan naisen. Millaisia reaktioita sait muilta lapsilta?

Naistensaunassa tai tissit kun saunöt äijien kanssa? Mutta en sen takia pelkästään mitä sinulla on jalkojenvälissä. Se ei kuitenkaan olisi este, päinvastoin. Olen vuotias heteromies, avoliitossa. Olen aiemmin ymmärtänyt, että hermafrodiittien penikset olisivat lähinnä poikkeuksellisen suuria klitoriksia tai surkastuneita peniksiä.

Väitteesi suuresta senttisestä peniksestä on siis yllättävä. Kirjoituksesi vaikuttaa kuitenkin aidolta. Sellaista kyhnyttämistä se enemmänkin on pienten rintojen kanssa.. Et siis sanonut, että "[rintojen] koolla on todella väliä". Sinä se täällä iniset ja änkytät ja vaikutat katkeroituneelta.

Tyyli paljastaa toki helposti. Niistä taisit itsekin päätellä, että olen kirjoittanut tänne jo muutaman viestin. Tuskin minulla on syytä olla katkera esim. Sitä en heti tajunnut. En kyllä saa mitään selvää kuka mitäkin tänne on kirjoittanut. Onko sulla joku peniskompleksi kun täällä mouruat asiasta tai onko todellakin itsetuntosi noin heikko?

Aloita oma topic ihannenainen -palstalle. Tosin vastausinto ei ole välttämättä huipussaan, sillä näitä tissitopiceja siellä on ollut useita. Mitä väliä sillä sitäpaitsi on, että mitä sinä haluat. Erilaisilla miehilläkin on erilaiset mieltymykset, ihan niin kuin naisillakin. Muut toki pystyvät seuraamaan keskustelua. Sano, jos olen väärässä, mutta kuvittelen, että haukkuminen ja nimittely ja tuollainen saatanan itkeminen kuinka ei halua, että joku kertoo mielipiteensä, kertoo heikosta itsetunnosta.

Hyvä itsetunto tarkoittaisi, että hyväksyt itsesi ja muiden mielipiteet omista heikkouksistasi huolimatta. Siihen ei kuulu tuollainen avuton niiskutus. Luulitko ihan oikeasti, ettei peniksen koolla ole mitään merkitystä?

Sinulla se taitaa se penisongelma olla jos pitää toisten kommenteilla omaa huonoa itsetuntoa pönkittää. Omista housuista löytyy varmasti ihan keskivertotapaus mutta eipähän tarvitse täällä pullistella kenellekään koska se on kovin teiniä. Teinipoikahan sinä taidat vielä ollakin tai teinityttö? Mielipiteet täällä ovat sitä luokkaa että niille voi nauraa.

Hiekkalaatikko ja "mun isällä on isompi kun sun isällä ja äiti sanoo että sillä on väliä"-keskusteluja. Olet muuten äärimmäisen hyvä esimerkki alemmuuskompleksisesta miehestä. Pillität täällä, kuinka et halua millään hyväksyä mielipiteitä, jotka osoittavat Sinun olevan heikoilla naismarkkinoilla. Näin varmasti moni nainen on huomannut tässäkin keskustelussa, että vaikkei itse peniksen koolla olisi suurtakaan merkitystä itselle, kannattaa silti valita isompi kun sellaisen kantajalla on itsevarmuutta olla haukkumatta toisia: No, ei Sinun tapausta kannata kuitenkaan mielestäni yleistää.

Varmasti on ihan hyvän itsetunnon omaavia miehiä peniksen kokoon katsomatta. Sinulla näyttää olevan peniksestä ihan omaa tuntumaa kun tiedät mikä on hyvä ja mikä ei. Suotta yrität omaa itsetuntosi puutetta minuun projisoida.

Olet niin vähäpätöinen ihminen ettei sinuun kannata enempää tuhlata aikaa. En ole aiemmin kirjoittanut tähän ketjuun, joten erehdyt tyypistä, itselläsi on tainnut olla tarvetta enemmänkin kirjoitella, mutta jos se helpottaa pahaa oloasi, se sulle suotakoon.

Halusin tuoda esille sen tosiasian, että seksiin liittyvät fyysiset ominaisuudet ovat olemassa molemmilla sukupuolilla. Jos pitää hirveää meteliä siitä, mikä on miehen mitta, jos joskus saada kommentteja vastaan siitä, mikä on naisen mitta seksuaalisessa fysiikassa.

Kannattaa aina tietää, mitä vastapuoli ajattelee, eli jos vaadit toiselta osapuolelta täydellistä seksikkyyttä, mieti pystytkö itse tarjoamaan vastaavaa? On todella helppoa olla kriitikko, mutta mitä miehet sanoisivat itsestäsi, jos heidän pitäisi arvioida seksikkyyttäsi? Yritätkö muuten sanoa, että miehet yleensä hakemalla hakevat pienirintaisia naisia, koska he ovat kaikkein kiihottavimpia. Hmm, taisinkin eilen nähdä lehmän lentävän.. Vastauksestasi päätellen kirjoitukseni oli täydellinen touché!

Pahoitteluni, että taisin riistää sen viimeisenkin pienen toivon rippeen siitä, että voisit muka tyydyttää naisen. Mutta hei, ajattele niin, että tämäkin yhteiskunta tarvitsee myös kuhnureita - ei se ole yhtään sen alempiarvoisempi pesti. Voithan löytää vaikka mukavan sellaisen, jonka kanssa viettää aikaa - eikä tarvitse miettiä, pystytkö tyydyttämään hänet kun seksuaalisuus on täysin toissijainen seikka.

Hymyä huuleen, sillä pärjäät paljon paremmin kuin tuolla pillittämiselläsi ja muiden haukkumisella. Oiskohan jo syytä rauhoittua ja jättää nuo alapääjutut ihan aikuisille. Jos lapset niistä puhuu, voi tulla vaikka paha mieli. Vakavasti sanottuna molemmat teistä näyttävät loukkaantuneen verisesti ja alentuneen ihan yhtä alhaiselle tasolle kirjoittelussanne.

Touché vaatii vähän enemmän kuin henkilökohtaisuuksiin menevää haukkumista. Epäilen henkisiä kykyjäsi koskaan tuottaa kirjallisesti niin laadukasta tekstiä, että siitä voitaisiin käyttää nimitystä touché.

Aihe tai moite ei koske minua mitenkään. Viihdettähän tämä on kun saa kiusata tuota pikku"miestä" kun hän tuntuu ottavan niin kovin helposti kierroksia faktojen edessä. Minusta hän vaan ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin kun hän lähti haukkumislinjalle. Sen syvälle henkilökohtaisuuteen osumisen paljastaa vasta kirjoittajan reaktio. Miksiköhän se tuli mieleesi. Käsittääkseni sanan "touché" käyttämiseen ei ole olemassa tekstinlaadullisia kriteerejä.

Miksiköhän tämä keskustelu muuten kaiveli napaasi? Tämähän tuli jo päätökseensä toivottelin jo hyvät jatkotkin. Ihmeellistä, että halusit kuitenkin jatkaa tätä.

Mietityttää, onkohan Sinulla jonkinlainen suhde tuohon inisijään - kenties peilikuvaa läheisempi. Luulitko oikeasti, että täällä joku piti edellisiä kirjoittajia lapsina? Käyt selvästi ylikierroksilla, looginen ajattelu ei kulje ja miksiköhän, sinua on loukattu tai paremminkin, joku uskalsi olla eri mieltä kanssasi, oi suuri touché-mestari.

Et kestä tappiota, sinun on saatava se viimeinen sana, selvittävä voittajana kaikista väittelyistä. Mistä moinen pätemisen tarve? Hän ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin. Luuletko antavasi itsestäsi sivistyneen kuvan. Mikäli se helpottaa paranoidisuuttasi, voin kertoa että kyseessä ei ole mikään peilikuvien salaliitto sinua kohtaan. No niin, sinun on nyt aika ottaa se viimeinen sana ja vastata tähän viestiin.

Muista nyt löytää se touché, ja voit selvitä voittajana tästäkin keskustelusta. Tämä on viimeinen viestini tähän ketjuun, joten voiton avaimet ovat käsissäsi. Vilpittömästi toivon, että pärjäät itsesi kanssa.. Et vaikuta järjen jättiläiseltä, jos saan sanoa. Pikkuista ja vaatimatonta Sinussa taitaa olla ihan kaikki. Oletko miettinyt asiaa omalta kohdaltasi?

Jos olisit antanut sivistyneen kuvan itsestäsi alusta lähtien, tuskin kukaan olisi tullut Sinua kyykyttämäänkään näin pahasti. Nyt kun sitä valuu niin on melkoisen turha itkeä. Enkä ole yksikään noista edellisistä kirjoittajista. Alusta alkaen lapsellista tekstiä jota joku huomiohakuinen ja huono itsetuntoinen kirjoittelee. Ainut jonka veri valuu täällä olet sinä itse. Voit tietysti suuruuden puuskassasi kuvitella että olet tässä keskustelussa voittanut jotain mutta kyllä aikamoisen luuserin kirjoituksilta nuo kaikki vaikuttavat.

Sinuna olisin ihan hiljaa nurkassa ja kyhnyttäisin vaikka huonekasvia tai väittelisin sen kanssa. Sen sinä voit ehkä voittaa mutta jätä aikuisille ihmisille ne oikeat keskustelut.

Saitko jo viimeisen sanan? Vai pitääkö vielä vastata? En ole sitten se, joka sinun itsetuntoasi on pahasti loukannut, mutta katsotaan kuinka pitkälle jaksat jankuttaa. Yritin sitä juuri sanoa, että ei sillä ole väliä senkään puolesta, jos joku nainen haluaa suurta penistä, kun makuja on monia.

Samoin sinun tissimaussasi ei ole mitään loukkaavaa. Pointti tekstissäni oli, että kirjoituksesi on väärällä palstalla, niin kuin se onkin.

Tulkitsit tekstiäni erittäin oudolla tavalla. Mitä tisseihini tulee, niin ne herättävät kyllä huomiota hoikassa ja urheilullisessa kropassani Huomauttaisin näin hienovaraisesti, että penis ja rinnat eivät ole verrattavissa toisiinsa, sillä vaikka rinnoilla voi olla merkitystä seksissä, niin itse yhdyntään ne eivät vaikuta. Ja lisäksi rintoja on mahdollisuus suurentaa helpommin ja pienemmin riskein kuin penistä.

Jos rinnat eivät ole riittävän kiihottavat, voi koko yhdyntä jäädä suorittamatta. En siis sanoisi, että kyseessä on yhdentekevä asia. Yleensäkin seksissä on melko paljon kyse kiihottumisesta, ja kuinka se saavutetaan. Et kai todella usko näin? En ole koskaan ymmärtänyt näitä palstapoliiseja, joiden pitää päästä sanomaan, että "Väärä palsta". Seksuaalisuus ei ehkä ole pelkkää mittanauhan lukemista, vaan siihen liittyy monia näkökulmia, joista on ihan mukava kuulla.

Yhden totuuden keskustelu on sittenkin melko puuduttavaa. Voin vihjeenä antaa vaikkapa että penis voi liittyä muihin ominaisuuksiin tai on myös puhuttu että peniksen koon kasvu ihmisellä liittyy vastakkaisen sukupuolen eli naisen sukupuolielimen kehitykseen. Joidenkin mielestä tähän liittyy myös naisen klitorin kehitys. Ei siis seksuaalinen parinvalinta. Tuossa vähän alkua, lopun voit selvittää itse. Mutta nämähän kaikki ovat teorioita mutta paljon parempi kuin se että sillä olisi parin valinnan kannalta ollut merkitystä niin paljon että se yksittäisenä tekijänä olisi vaikuttanut penikseen koon kehitykseen ellei sitten peniksen koko ole vaikkapa tulkittu viestittävän statuksesta.

Sitten on teoria jossa on jonkin verran uskottavuutta joissa on tulkittu että juuri visuaalinen isokokoinen erektiviinen penis on viestittänyt niin uroon statuksesta kuin testosteroni tasosta aggressiivisuus sekä on viestittänyt samaa kuin naisten isot rinnat tai esimerkiksi paviaanin punoittava takapuoli, viittaus siis hedelmällisyyteen ja valmiuteen paritella. Itse lähinnä tiedän asiasta kun tuo evoluutioasia kiinnostaa eikä niinkään peniksen koko vertailu.

Toisaalta jos osallistut tähän ketjuun noilla maneereilla niin kyllä se viestii jonkin asteisesta kompleksista. Samalla joku mies kuten sinä tulee toistamaan myös samaa mantraa jotta tuntisi olonsa hyväksi.

Ihmiset tuntevat hyvin eri tavoin ja viestittävät myös tuntemaansa hyvin eri tavoin. Uskoisin kyllä vahvasti että aikuiset ihmiset osaavat antaa sille juuri sen huomion kuin se ansaitseekin.

Kysymys kun on lopulta ihmisten yhteensopivuudesta ja luonnolla on tapana tehdä toisilleen sopivia vastakappaleita.

Tämän enempää en edes keskusteluun halua ottaa kantaa, sen verran ala-arvoista se on. Halusin korjata tuon evoluutiojutun kun olen nähnyt siitä tehtävän todella pahoja hätäisiä johtopäätöksiä olemattoman tiedon perusteella. Kiitokset, että tulit ilmoittamaan järeät mielipiteesi - tosin ilman mitään perusteluja ne eivät ole minkään arvoisia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Yhdyntä on vain osa seksiä ja nyt puhutaan siitä mekaanisesta suorituksesta, jossa kulli työnnetään pilluun ja sitä rynkytetään siellä. Siihen itse suoritukseen rinnat eivät vaikuta, kiihottumiseen ne voivat vaikuttaa osalla miehistä. Tosin mies voi aina kuten joku aiempi jo kirjoitti yhtyä naista takaapäin ja kuvitella tämän millaiseksi tahansa. Perseestäkö sinä revit noita sanoja ja prosentteja minun suuhuni. Kommetoi minun kirjoitustani, jos minulle vastaat äläkä laita omia perseellen menneitä tulkintojasi minun suuhuni.

Tähän tissikeskusteluun ei ole tiettävästi lähtenyt sen aloittajan lisäksi mukaan kuin yksi mies ja hänkin vain vittuilee pienimunaisille. Eli eipä ole tämän keskustelun totuuspohja laajentunut missään määrin. Joten topic kannattaisi perustaa sinne, jossa on aiheesta kiinnostuneita eli ihannenainen -palstalle.

Sulla on pokkaa kirjoittaa toiselle: DDD Meni uskottavuus sulta ihan täysin. Eipä silti, sun tekstistä käy ilmi, että asioista olet jonkin verran lukenut, muttet ihan täysin ymmärtänyt lukemaasi. Et taida ainakaan olla akateeminen, sillä ilmaisusi on niin heikkoa ja asioiden perusteleminenkin ontuu luvattoman paljon. Tuolle nauran vielä huomenna töissä Väität tietäväsi ja kirjoitat pitkän viestin, jossa kerrot, ettet viitsi minulle kertoa, jeah right.

Kunhan mainitsin ihmisen lajityypillisen ison peniksen, minkä kirjoituksen olen joskus jossain yhteydessä nähnyt. Tiedätkö Sinä siten sen absoluuttisen totuuden? Minun oma kokemuspiirini vahvistaa useita tässä keskustelussa kirjoitettuja mielipiteitä, mutta en tosiaan väitä, että tämä olisi ainoa mielipide.

Kannattaa varoa tuolla oikeassa maailmassa muuten kenelle tuon "pikkukikkeli"-jutun heittää koska vastassa voi olla niin fyysisesti kuin psyykkisestikin isompi meisseli kuten minun tapauksessani ja sen jälkeen keräilet oman säälittävän kostuneen tulitikkusi katuojasta. Idiootit eivät tietoa ymmärrä eikä sitä heille tule myöskään jakaa.

XD Säälittävä pelle täällä yrittää parantaa heikkoa itsetuntoaan! Mietihän mitä haluat merkeillä sanoa yo. Minusta se, että "miehessä on munaa", ei tarkoita tuollaista pillittämistä, että seksuaalinen kyvyttömyytesi olisi naisten vika.

Samoin "fyysisesti isompi meisseli" ei varmasti näy miehestä itkunsekaisena muiden haukkumisena. Sanaa pikkukikkeli ei varmasti käytetäkään kuin niistä, jotka siitä inisee kuten Sinä. Miten olet päätellyt tuon? Sellainen tyyppi, joka heittää keskivertokaverin katuojaan ei kuitenkaan taida saada minua hievahtamaankaan - kokoa kun on muuallakin kuin lahkeessa. Sitä en tietysti sano, etteikö olisi varmasti paljonkin Suomessa ukkoja, jotka sen pystyisi tekemään, mutta onko tässä keskustelussa nyt siitä kyse?

Tuntuisiko se Sinusta kivalta, jos joku heittäisi minut katuojaan? Tuntuisiko, että katkarapusi kasvaisi väkivallan myötä? Vai tarkoittikohan lainausmerkit juuri sitä, ettei se sittenkään ole kumma. Tarkoittikohan lainausmerkit sanan uusi ympärillä sitä, että uusi ei taidakaan olla ihan uusi. Eipä sitä tietoa sitten löytynytkään - no, sitähän minäkin. Koskaan en asiantuntijaksi itseäni väittänyt.

Mutta katso, on olemassa ihmisiä jotka tietävät ja sitten sellaisia jotka kyselevät toisilta kuten sinä. Aina voit ottaa itse selvää jos asia noin vaivaa mutta älä nyt hyvä mies ala löpertämään kaikenlaista kuten aiemmin teit jos itsekin myönnät ettet ole tutkinut asiaa.

Mietihän, kuinka paljon rintojen suurennusleikkauksia tehdään niiden riskeistä huolimatta. Rintaliiveihin kehitellään vaikka mitä täytettä, että tissit näyttäisivät isommilta.

Naiset käyttävät jumalattoman avokaulaisia puseroita, että he näyttäisivät seksikkäiltä. Jos pitäisi valita yksi ihmisen ruumiinosa, joka on kaikkein merkityksellisin seksikkyyden kannalta, niin se on rinnat. Eipä vaan löytynyt sittenkään mitään perusteltua argumenttia, miksi siittimen lajityypillinen suuri koko ei liittyisi seksuaalivalintaan. Asia ei todellakaan vaivaa minua mitenkään niin paljon, että jaksaisin alkaa etsiä väitteillesi tukea. Tyytykäämme siis kukin omiin mielikuviimme asiasta, jos kerran et pysty tietoa esiin tuomaan, joka tuon ensimmäisen mieleen tulevan hypoteesin osoittaisi vääräksi.

Sinunlaisesi pikkutissivinkujat saavat tyytyä statistin osaan. Tuskin kuitenkaan seksuaalinen kanssakäyminen on perustunut pelkästään raiskauksiin muinoinkaan. Se tietysti saattaa olla ainoa "seksuaalisuuden" muoto, jonka Sinä pystyt tunnistamaan, mutta jos katsot nykyisiä villejä lajeja, niin aika tarkasti naaraat pääsevät valitsemaan, kenen kanssa yhtyvät.

Että se siitä "vinkumisesta". Mitä muuten tarkoittaa "seksuaalinen lajivalinta"? Kaikilla muilla sinun mielestäsi jotka edes jossakin asiassa ovat eri mieltä tässä ketjussa kanssasi ovat pieninakkisia tai peniskompleksisia. Ihmettelen tätä suuresti koska enemmänkin todisteet viittaavaat täysin päinvastaiseen.

Eli olisit varsin vainoharhainen sekä omilla kirjoituksillasi nähtävästi yrität saada näyttämään oman ehkäpä keskiverron paremmalta työkalulta kuin se onkaan että edes jossakin asiassa voisit päteä tässä maailmassa. Suosittelen sinulle kuten muillekin tässä ketjussa vähän tutustumaan aiheeseen niin evoluutio-hypoteeseihin kuin ihmisen fysiologiaan. Muuten seurauksena on pelkkää räkimistä ja onnetonta päättelyä.

Sittenhän näille on olemassa myös psykologisia selityksiä eli esimerkiksi sinun halusi isotissisiä naisia kohtaan ehkä johtuu siitä että ettet saanut äitisi rintaa tarpeeksi pienenä. Ehkäpä sinulla on myös jonkinlainen kastraatio-kompleksi jossa pelkäät naisten tukahduttavan sinut vaginallaan joten yrität todistella kuinka iso mulkku sinulla on muihin miehiin verrattuna.

Kuvitelmat että naaraat ovat vapaasti valita kumppaninsa on täyttä harhaa. Ihmislajille on ominaista hyvin tarkka sosiaalinen hierarkia sekä normit minkä avulla esimerkiksi uroiden välinen kilpailu naaraasta saadaan rajoitettua ja ihmisten jälkeläisten jotka ovat poikkeuksellisen avuttomia toisiin jälkeläisiin verrattuna saadaan huolehdittua. On aika naurettavaa sinun syyttää toisia vinkumisesta kun lukee sinun tekstejäsi.

Oletko kenties vuotiaan persoonallisuudella varustettu vai mistä nämä ongelmat johtuvat? Mitä tuohon sinun tissijuttuusi tulee, niin kiihottuminen rinnoista perustuu mielikuviin. Siihen voi olla monta syytä.

Puhtaasti ilman kulttuurillisia vaikutteita tissivako on kiihottaa miehiä siksi, että se tuo mieleen persvaon, mistä on hyvä pääsy toosalle. Jos otetaan mukaan kulttuurilliset vaikutukset, niin yksi esimerkki sellaiset Pamela Anderssonin aikakauden miehet, jotka haluavat naiselleen isot tissit kiihottuvat siitä tunteesta mikä tulee, jos saa sänkyynsä sen aikakauden statussymbolinaista muistuttavan naisen.

Tisseistä kiihottuminen ei ole ihmiselle luontaista, vaan opittua. Ihmiset kiihottuvat helposti kauneusihanteista ja kauneusihanteet vaihtelevat kulttuureittain. Joissain kulttuureissa tisseillä ei ole minkään valtakunnan väliä. Kyse on siis paljolti psyykestä ja kulttuurista. Siksi on todellakin mahdollista vedellä sitä lautaa takaapäin ja kuvitella se isotissiseksi. Ja siksi tissien ja peniksen merkitystä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Tissit rinnastuvat miehellä lähinnä vatsalihaksiin tai vaikka hauiksiin.

Naiselle tisseillä voi olla paljonkin merkitystä, sillä jotkut naiset saavat orgasmin rintojen hyväilystä tai lähinnä nännien.

Mielenkiinnolla odotan, kykenetkö sinäkin asettumaan keskustelussa yleiselle tasolle, jolla minä olen koko ajan ollut, vai jatkatko oman kokemuksesi jauhamista Aivan samalla tavoin muutenkin toisesta saatavat mielikuvat vaikuttavat ja saavat esimerkiksi hermojen kautta saadut fysikaaliset tuntemukset vaikuttamaan voimakkaammilta.

Esimerkiksi nykykulttuurissa kuten tästäkin ketjusta käy ilmi on voimakas tarve korostaa että isompi on aina jotenkin parempi koska se kuuluu kulttuurimme kuvaan. Se mikä muuten on opittua kiihottumista ja mikä ei esimerkiksi tissit, ei ole niin yksinkertaista.

Kannattaa muistaa nämä asiat kun alkaa puhumaan myös siitä yhdynnän mekaniikasta joka aika monella täällä myös on aika pahasti hakusessa.

Senpä takia koko keskustelu "koolla on väliä" on täysin värittynyt. Ihmiset eivät näköjään ymmärrä että koolla on vain väliä suhteessa kaikkiin muihin tekijöihin. En ole siis edellinen kommentoija jos se jäi epäselväksi. Tajuat sen vaikka siitä, jos hipaiset sormellasi kämmenselkää tai painat sormellasi kämmenselkää.

Fyysisesti ero on selvä. Mitä tulee taas kiihottumiseen, joka on kaikkein tärkein asia orgasmin saamisen kannalta, niin enpä lähtisi tekofilosofoimaan sitä, kiihottaako joitakin naisia suuri kulli siksi, että se on oikeasti tuottaa enemmän nautintoa yhdynnässä vai mielikuvien takia. Vastaus tuskin on joko tai, eikä kaikkien naisten kohdalla todellakaan sama. En lähtisi kritisoimaan ihmisiä siitä, jos he tavoittelevat kumppaniltaan niitä asioita, joista ovat kokeneet saavansa nautintoa.

Hyvä, jos kykenevät nauttimaan ja osaavat vaatia myös jotain ihan itsensä takia. Tiedän monia, varsinkin naisia, jotka eivät anna itselleen arvoa, vaan uhrautuvat aina kaikkien muiden puolesta. Ihmisen on tärkeää tietää, mistä itse nauttii ja on ihan tervettä tavoitella sitä.

Meillä jokaisella on ensikädessä vastuu omasta itsestämme. Sitä emme voi sysätä kenellekään muulle. Se ei välttämättä ole tervettä vaikka sitä nykyaikana kaupitellaan sellaisena. Teitä nautintoon on myös monia. Ymmärrän että egoistisen hedonistiselle ihmiselle se on vaikeaa. Ei silloin ihminen toista henkilöä rakasta vaan hänen tuottamaa nautintoa hänelle itselleen. Niissä on suuri ero. Opit nämä asiat sitten ehkä kun vanhemmaksi kasvat.

Varsinkin siinä vaiheessa kun se mies alkaa etsiä niitä neitseellisempiä pimppoja jotka kiihottavat ja tuottavat suurempaa nautintoa kuin sinä ikinä.

Hieropa naisen nännejä kevyesti ja sen jälkeen nyrkeillä, kummasta hän tykkää enemmän? Tuo ei ole "tekofilosofointia" vaan todellinen kysymys jos ottaa huomioon että asia josta keskustellaan on mikä erottaa fyysisen mekaanisen toiminnan sekä niiden tuntemukset vaikkapa yhdynnässä henkilön psykologisista subjektiivisista nautinnon tunteista.

Tiedän myös monia miehiä jotka uhrautuvat toisten puolesta. Elämä kun on uhrautumista joskus jotta voi saavuttaa jotain muuta kuin yksinkertaisempien elämän muotojen ja lapsen tavan elää yhdestä hetken impulssista toiseen. Se nyt vaan on niin, että ihmisen historia ulottuu vähän kauemmaksi kuin Sinkkuelämää-ohjelman ensimmäisen jakson julkaisuajankohta. Naaraat eivät todellakaan olleet se joka valitsi, että kuka lisääntyy ja kenen kanssa.

Nyt menee näköjään aikaa, ennenkuin saat vastauksen aikaiseksi. Valitan, menit ansaan ja todella pahasti. Voisi sanoa, että hävisit ja arvaa vain kuinka täällä nyt nauretaan sinulle, oi suuri pseudotieteilijä. Jos joku tykkää seksistä isorintaisen kanssa on kyse juuri siitä, että isorintainen voi antaa parempaa seksiä.

Kuka haluaa olla kuvitella seksikumppaninsa toisenlaiseksi kuin se on. Ei se ole enää mitään seksiä.. En väitä tietäväni asiaa, joten esität vaan todisteen niin katsotaan, miten asia oikeasti menee.

Kaikki muu on turhaa länkytystä. Sinulla on vain väite. Miksiköhän he täällä inisevät, että kyllä se on naisen vika, jos pikkukikkeli ei riitä. Onko se siis parempi Sinunkin mielestäsi?

Taidettiin taas löytää sittenkin se sama asia, mitä monet naiset täälläkin on jo kertoneet. Sitä en kyllä tajua, miten se kirjoittamalla jollekin palstalle siitä kasvaisi. Sitä en tietenkään tiedä, miksi isommat rinnat vaan näyttää mielestäni himoittavilta. Haluan vaan vittuilla näille pikkukikkeleille kun he syyttävät täysin kaikkea logiikkaa vastaan naisia omista puutteistaan.

Eikö vaan että se lienee puupäisintä tässä asiassa? Jos selitit, että peniksen koko voi olla klitoriksen kasvun perua, niin miksiköhän se klitoris olisi kasvanut, jos ei seksuaalisen nautinnon lisääntymisen myötä?

Kuitenkin sosiaaliseen hierarkiaan suhteutettuna, naiset valitsevat parhaan mahdollisen kumppanin. Miksei yksi valintakriteeri parhaassa mahdollisessa voi olla peniksen koko.

Vastaan asialliseen kirjoitukseen asiallisesti, muihin vittuilen. Voit miettiä, mikä on kenenkin tarve tässäkin keskustelussa, missä vaan itse asiassa puolustan turhaan solvattua osapuolta, naisia, hyökätä minua vastaan.

Tuskin kovin moni sellainen, joka on varma seksuaalisuudestaan, kokisi sen tarpeelliseksi vai mitä? Olet edelleen sitä mieltä, että raiskaus oli ainoa lisääntymiskeino historian alkuhämärissä? Siis jos nyt ihan oikeasti jo kysyn, että mitkä todisteet tähän on ja mikä on tieteellinen konsensus asiassa, niin mitä ansaa tässä oli? Kaikki eivät naura kanssasi - he nauravat Sinulle. Kyllä se aika ilmeinen fakta on, että mies on hallinnut suvereenisti ihmiskunnan historiassa parittelukumppanin valintaa.

Kirjastosta voit löytää asiaa käsitteleviä teoksia, joita lukemalla voi sivistää itseään, jos asia on sinulle uusi. Ansaan menit siinä, että yritit esittää tieteellisenä argumenttina teoriaa, jonka vuotias koululainenkin osaa sanoa vääräksi.

Sait esittämääsi teoriaa vastaan todella asiantuntevan vastineen, ja jokainen, kyllä jokainen pitää sitä paljon, paljon parempana kuin sinun kikkelihöpötyksiäsi. Osaat kyllä kirjoittaa aika ajoin melko uskottavaa tekstiä, mutta sorrut aina nimittelyyn. Se vie pohjan uskottavuudeltasi. Mutta muista, että jokainen ihminen häviää joskus, tosin ei ehkä yhtä nololla tavalla kuin sinä tällä kertaa.. Tieteellisen argumentin perään voidaan katsos aina liittää tieteellinen lähde. Tosiaan siis, voi olla, että mielikuvani on väärä tämän olen myöntänyt , mutta alkaa jo tuntua siltä, että täälläkin inisijät yrittävät keksiä omia "faktoja" kun yhtäkään todistetta ei kukaan näköjään pysty väitteelleen esittämään pyynnöstä huolimatta vaikka kovasti uhotaan, kuinka ollaan tutkittu aihetta perusteita myöten ja että kirjallisuus aiheesta on tuttuakin tutumpaa.

Siis kerros nyt missä asiassa? Painaminen ja hipaiseminen on fyysisessä tuntemuksessa oleva ero eli ärsyke. Nautinto on asia, joka voi olla seuraus jostain ärsykkeestä. Se, millaisista ärsykkeistä kukin ihminen nauttii, on täysin eri juttu. Pointti oli se, että isompi ja pienempi penis tuntuvat erilaiselle. Kummasta tuntemuksesta nauttii ja miksi on turhaa spekulointia.

Pääasia, että tietää mistä nauttii. Omassa tuttavapiirissä kukaan ei ole saanut onnea jatkuvasta uhrautumisesta, vaan terveestä itsekkyydestä suhteutettuna riittävään määrään muiden huomioimista.

Ei ole lapsellista välitää myös itsestään. Se nyt ei liittynyt tähän mitenkään, vaan oli havainnollistus siitä, ettei rintoja ja penistä voi verrata. Rinnat eivät tuota miehelle välitöntä nautintoa. Välillistä nautintoa ne voivat tuottaa. Jos et ymmärrä tuon enempää asiasta miksi esimerkiksi klitoris olisi kehittynyt niin suosittelenpa tutustumaan vähän enemmän ennen kuin yrität esittää mitään asiaan liittyvää kommenttia.

Tuo ajatus taas syntyi sinun päässäsi. Huomauttaisin että monet naiset ovat myös kertoneet ettei koolla ole heille väliä. Eipä se kasva täällä varmaan mutta ajatus että sillä olisi merkitystä voi kasvaa ja esimerkiksi sinun itsetuntosi parantua kuten itsekin sen totesit tuossa jo heti aluksi. Pointtinihan oli se että yrität todistella kuinka oma kalusi on sopiva naisille ja kaikki pienemmät ei joten haluat ajatella että kun koolla on merkitystä niin sinulla on edes yksi asia päteä eikä se että koolla olisi lopulta merkitystä.

Samaan aikaan jakelet näitä "pikkukikkeli" kommentteja ihan sen takia että heikko miehuutesi ja itsetuntosi vahvistuisi. Enempää sinun lapselliseen keskustelutyyliin ja "yeah,right" kommentointiin en jaksa tämän jälkeen ottaa kantaa puhumattakaan muusta turhasta lepertelystä ketjussa.

Tiedätkö yhtään miten kyseenalaiseksi oma miehuutesi joutuu kun panettelet muita miehiä asiasta ja kuvittelet että olet kovakin jätkä? Kasvaakohan sulla edes munakarvat vielä? Luulet, etteivät rinnat anna välitöntä nautintoa. Sikäli totta, että liian pienet rinnat eivät voi tarjota nautintoa, joka tulee kun rintojen väliin, no jokainen varmaan ymmärtää, mitä sinne laitetaan. Tähän kuin yhdistää suulla tehtävät lisäjutut, niin eipä paljon paremmasta väliä.

En luopuisi mistään hinnasta tästä leikistä. Valitettavasti ei onnistu liian pienillä rinnoilla, mutta voi sanoa että nautinto on hyvinkin välitön. Viimeeksi vaikka laitettiin tuubi rasvaa, niin ärsyynty silti. Tiesitkös muuten, että ihan samanlaiset tuntemukset tulee, jos hankaa pakaroiden väliin. Eli ei tarvitse pienitissistenkään huolehtia, jos täällä sellaisia on taustalla.

Muistatko, kuka siitä täällä vaahtosi? Tosin nyt onkin jo hiljaisempaa, kun pitäisi pojun seistä sanojensa takana. Ja varmasti osa heistä myös tarkoittaa sitä monet toki varmaankin sanovat niin siksi, etteivät loukkaisi pikkukikkeleitä: Seksuaalisuuksia on niin monennäköisiä: Siis olen täällä selittämässä naisten puolesta, että he kyllä ihan oikeasti tietävät, mikä tuntuu hyvältä. Tuo ininä naisten avoimesta mielipiteestä minua "korpeaa" - se oli kirjoitukseni alkuperäinen syy. Tuo pillitys ei vaan ole rehtiä käytöstä naisia kohtaan , tajuatko?

Nyt tuntuu oikeastaan siltä, että Sinä sen sijaan yrität keksiä omia "faktoja", että koolla ei olisi ollut merkitystä evolutiivisesta näkökulmasta katsoen. Et ainakaan pystynyt osoittamaan, että väitteilläsi olisi jotain tutkimustaustaa. Tämä on vieläpä melkoisen toissijainen juttu nimittäin peniksen koolla näyttäisi ainakin nykyisin olevan merkitystä - ainakin monille naisille.

Sen olen huomannut tässä keskustelussa ja keskustelussa ylipäätään. Tämän faktan jälkeen on melkoisen turhaa ininää yrittää selittää kehityshistoriallisesti tätä faktaa jotenkin kumoon.

En edes ymmärrä, miten se muuttaisi nykyisyyttä. Olisit miettinyt ennen kun aloit jaella "hienoja" "ämpäri"-kommenttejasi naisille. Kyse ei ole minun miehuudesta vaan siitä, että palautan Sinut maanpinnalle kuvitelmiesi jälkeen: Puolustan heitä, joita syyttä solvataan. Tätä käyttäytymistäni en koe miehisyyttä alentavaksi. Johan sen nyt kuitenkin esipuberteetikkokin tietää, ettei pikkupilillä mitään oikeasti tee.

Ei oo helppoo sullakaan, kun pitää naisasialiikkeen puolesta vinkua kilometrikaupalla paskaa. Ja sinä olet mukamas vieläpä mies. No, milloin tuli sukupuoli vaihdettua? Hevoseltako kävit munasi varastamassa? Minulle tämä kirjoittelu on äärimmäisen helppoa - jopa nautittavaa kun pikkukikkeli kiehuu raivosta vaikkei minun tarvitse tehdä oikeastaan mitään.

Osuipa nasakasti muuten tämä kirjoitus aiheeseen: Kun tänne on tullut kirjoituksia, joissa ei ole ollut lähdeviitteitä. Yliopistoneitinä on varmaan ollut rankkaa lukea niitä.. Sun kannattas miettiä ehkä sitä että kaikilla tuo miehuus ei ole kiinni omasta koosta ja toisaalta täällä saattaa olla ketjussa ihan oikeata miehiä joilla ei ole pieni.

D "Tämän faktan jälkeen on melkoisen turhaa ininää yrittää selittää kehityshistoriallisesti tätä faktaa jotenkin kumoon.

Nykyisyydellä on turha selittää menneisyyttä kumoon? Menisit "faktoinesi" takaisin leikkikouluun ja oppisit muodostamaan oikeita mielipiteitä. XD Mutta taitaa kirpaista sinua nämä jutut. Taitaa olla sitä surullisenkuuluisaa peniskateutta. Ihmettelen tällaista sinun tarvetta räpiköidä aiheesta näin paljon Olet nähtävästi pelkkä teinitrolli josta on hauska yrittää muka kiusata jotain netissä kun et tosimaailmassa uskalla.

Harmi vain ettei kukaan näytä kiusaantuneen jutuistasi. Eihän täällä kukaan esimerkiksi ole kiehunut raivosta Menehän nyt leikkimään legoilla niillä isokokoisilla jotka eivät sovi suuhun pikku-trolli. Niin no naisillehan se on tarkoitettukin. Jokos on viimeisimmät meikkivinkit hallussa. Sinusta on tullut inisevä pikkukikkeli. Tekeekö pieni pili aivoistakin vajavaiset.

Sanoin näin rautalangasta taivuteltuna, ettei nykyistä vallitsevaa tilaa voi selittää olemattomaksi vaikka kehityshistoria olisi mitä tahansa. Ei täällä varmaan hirvittävästi ole esiintynyt kirjoittelua, josta voisi sanoa minun olevan kateellinen jollekin hänen peniksensä vuoksi vai mitä?

Voisiko Sinun jatkuvasta ininästäsi päätellä jotain vastaavaa? Jatkuuko edelleen tuo sama ininä, että jos joku on sitä mieltä, että peniksen koolla on merkitystä, hän on mielestäsi aina väärässä tuntemuksineen?

No, tuon uskotteleminen itsellesi lienee ainoa toivosi saada pikku pikku pippelisi edes ottamaan eteen, mutta muista: Oletko nyt sitä mieltä, että olet näyttänyt toteen, ettei koolla ole merkitystä? Vai oleko sittenkin lukenut esim.

Samoin voi pohtia sitäkin, montako kertaa olet jo "päättänyt keskustelun omalta kohdaltasi", mutta aina palannut inisemään - ja mitä se tarkoittaa, millaisella mielellä olet noita "lopetan tähän, piste! Minulle tämä on vain hupia.

Tuohon elinaikakommenttiisi voisi varmaan vaan lisätä, että sillä "asiallisemmalla foorumilla" ei varmaan lukisi yhtään "ämpäri"-kommenttiakaan. Miehien, joiden sukupuolen voi tarkistaa alhaalta ihan pienellä vilkaisulla, ei tarvitse pohtia, onko jokin teksti suunnattu naisille vai miehille - jotkut ovat vaan, katsos, niin varmoja sukupuolisuudestaan.

Pelkäätkö Sinä, että Sinusta tulee tyttö, jos luet vahingossa naistenlehteä? En tiedä, ehkä pikkukikkeleillä se onkin ihan aiheellinen pelko - ainakin pikkukikkeleistä tulee näköjään hyvin epävarmoja ja katkeroituneita kuhnureita. Mistä päättelet että tuossa ylempänä lainasit tuon aikaisemman kirjoittajan tekstiä? Tekstityylithän olivat täysin erilaisia ja puhuivat täysin eri aiheista?

Vaan eipä taida 6. Oletko ihan aidosti sitä mieltä tämänkin keskustelun jälkeen, että peniksen koolla ei olisi merkitystä? Ehkäpä ei kannata kuitenkaan tällä "faktallasi" hirveästi lesoilla naisseurassa vai mitä?

Voit toki itse olla kuinka voimiesi tunnossa tahansa mitä mieltä tahansa, mutta naiset sen ainakin itse tietävät, että pikkukikkelit on säälittäviä. Onko ihan totta, että pikkukikkelit on myös täysin avuttomia kielellisesti? Mihin Sinustakin oikeastaan on? Seksuaaliseen kanssakäymiseen olet säälittävä, kielellisesti avuton, loogisuutesi ontuu, hermo ei pidä, miehekkyyttä Sinussa ei ole pätkääkään jne.

Miten joku voi olla noin moniongelmainen. Johtuuko kaikki pelkästään pienestä kikkelistäsi johtuvasta itsevarmuutesi puuttumisesta? Mitä virkaa elämälläsi oikeastaan on. Jos siis kysyn kysymyksen vaikkapa tässä juuri niin minun tulee olla sama kirjoittaja kuin joku edellinen? Olen kamalan pahoillani jos sinulla on todella noin vaikeaa elää itsesi kanssa että haet lohtua siitä että haukut jotakin pikkukikkeliksi yms.

Kun oletat että joku "pikkukikkeli" on automaattisesti sinun alapuolella. Voitpahan silloin patsastella ainakin yhdellä asialla. Olet siis kai "normaali" ainakin yhdessä asiassa. Olisi hienoa tietää missä jamassa oma elämäsi on jos tämä ketju näyttelee niin merkittävää osaa sinun elämässäsi. Sinun tulisi miettiä omaa elämääsi ja mitä virkaa sillä on jos todella tuo on noin tärkeä asia sinulle. Koska olipa asia kuinka tahansa Silloin sinun peniksen koolla tai peniksen puutteella ei ole merkitystä varsinkaan kun yläpää ei toimi ollenkaan.

Toisaalta sinun kypsyysasteella sitä on turha odottaakaan. Hyvää surkean elämäsi jatkoa. Todennäköisesti hänen on liian raskasta elää pikku kikkelinsä kanssa. Sanoin jo, ettei koko ketju liity mitenkään minuun. Minä en ainakaan palaa tänne kerta toisensa jälkeen inisemään kuinka "naisten omat tuntemukset ovat vääriä".

Ehkä nyt ainakin sen, että en ole seksuaalisesti kyvytön kuten pikkukikkelit. Tätä en kuitenkaan pidä säälittävänä. Siksi epäilen elämäsi mielekkyyttä. Pikkukikkelille voi mitä todennäköisemmin olla hedelmällinen seksi- ja avioelämä toisin kuin esimerkiksi sinulla. Pikkukikkeli kun ei estä niin miestä kuin naista nauttimasta. Tämä on ehkä sinulle ajatuksena liikaa koska muuten elämäsi on niin tyhjää että se tuhoaa itsetuntosi. Tiedätkö miten naurettavia viestisi ylipäätään ovat ja humoristista jatkuvat "pikkukikkelli"-kommentit samalla kun yrität kieltää että ketjussa ei olisi yksinomaan kysymys sinusta.

En edes aiemmin lukenut kaikkia viestejäsi mutta onneksi ne tunnistaa paremmin kuin toisten. Toteanpa tuolla jo toistetun että olet pelkkä provo ja häirikkö joka kuvittelee vielä joka vastaajan olevan saman. Todennäköisesti joku teini joka yrittää todistella että hänenkin lepsa-lerpallaan voi ehkä joskus tehdä jotain. Ei sen takia että mies kokisi ettei kykene tyydyttämään naista vaan sen takia että se on loukkaava toisen yleistä miehuutta alentava termi jota voi käyttää kehen tahansa.

Olisin sinuna varovainen jos et vielä tuossa yläasteiässä ole vielä oppinut. Siitä saa aika usein turpaansa. Sinulla on turhan suuret luulot itsestäsi ja peniksestäsi tai vaginastasi.

Kun lukee sinun juttujasi niin huomaa kuinka vääristynyt todellisuutesi on ja ettet hallitse yksinkertaisimpiakaan tosiasioita. Se inisevä hyttynen olet sinä itse. Käsittääkseni olen kertonut, että minulla ei moista ongelmaa esiinny. Pikkukikkelit täällä inisee omasta kyvyttömyydestään. Pitivätkö naiset mielestäsi pikkukikkelien potentiaalia tyydyttää naisensa täydellisesti jotenkin erinomaisena? Huhuu, onko siellä pääkopassa yhtään mitään?

Saat kyllä kuvitella olevasi suuri himojen tyydyttäjä, mutta naisten mielestä pikkukikkelit on vain säälittäviä nakkisankareita. Tiestysti siis on naisia, joille asialla ei ole merkitystä. Minulla ei pientä ole, joten tässä ei puhuta siis minusta.

Usein uudet kirjoittajat vastaavat siihen viestiin, mihin heillä on kommentoitavaa eivätkä aina viimeisimpään kirjoitettuun. Kahdestaan keskustellessa viimeiseen kommenttiin vastataan. Provosoiko se Sinua, jos saat kuulla, että pikkukikkelillä ei naisten kanssa mitään tee?

On aika ristiriitaista väittää ensin, ettei koolla olisi merkitystä ja sitten sanoa, että pieneksi sanominen on loukkaavaa. Luulen, että Sinulla tässä on turhan suuret luulot peniksestäsi. Enkö mielestäsi hallitse tätä yksinkertaista tosiasiaa? Kimittää tyttömäisellä äänellä "mitä mieltä naiset ovat" XD Ihan kuin jotakin asiasta tietäisi Hakee huomiota ja itsetuntonsa korotusta. Kun katsoo tietosanakirjasta kohdalta "pikkukikkeli" siinä on tämän häiskän naaman kuva. XD Sulle joka vastaili hänelle, suosittelen koko ketjun ja tämän onnettoman hemmon homon ja size queenin?

Usein tietysti sanotaan, että jos ihmisellä on jotain puutteita, se korvautuu toisella ominaisuudella, esim. Ehkä Sinunkin pikkukikkelisi ja matala älykkyytesi on tehnyt Sinulle tuollaisia yliluonnollisia kykyjä, joilla pystyt "tietämään" asioita, joita et edes teoriassa voi tietää.

Tosin Sinun kannattaa treenata vielä tuota "kykyäsi" - ennustuksesi menee päin helvettiä. Olenko minä jotenkin mielestäsi eri mieltä heidän kanssaan tästä asiasta, jonka vain naiset voivat tietää?

Ehkäpä juuri Sinä haet itsetuntosi korotusta väittämällä, ettei peniksen koolla muka olisi merkitystä ja huomiota, että edes joku nainen sanoisi, mitä haluaisit kuulla. Minua pikkukikkeliongelma ei koskettele lainkaan. Tässä ketjussa on kirjoittanut varmasti ainakin kolme-viisi eri henkilöä sinulle näin äkkiä katsottuani viestejä. Aloitin vastaamisen sinulle tuossa pari viestiä sitten mutta oletat että kaikki on kai yhden ja saman kirjoittajan tekstejä.

Esimerkiksi tuo lehti kommentin esittäjä enkä myöskään tuo noiden kahden edellisten kommenttien esittäjä ole minä. Jos tietosi asiasta ovat moisella tasolla ja et itse viitsi lukea ketjua jossa on myös naisten kirjoituksia jotka toteavat ettei koolla ole heille väliä niin mitä sinä tolkutat samaa asiaa uudestaan ja uudestaan jollei tämä ole joku itsetunto-ongelma sinulle?

Onko oma elämäsi niin tyhjä ja vapaa naisista että joudut todistelemaan omaa miehuuttasi täällä? Huomauttaisin muuten että oma "pikkukikkelini" on aika lailla keskiverto mitä todennäköisemmin, jopa sen yläpäässä varsinkin mitä paksuuteen tulee.

Mutta valitettavasti tulet jossakin vaiheessa huomaamaan että pikkukikkeleillä voi olla muita hyviä ominaisuuksia ja he myös osaavat tyydyttää naisen aivan yhtä hyvin kuin keskiverromman peniksen omistajat.

Ehkäpä itsetuntosi on vain niin heikko ettei heppisi seiso joten se on aika hyödytön työkalu mihinkään joten iniset ja vänität täällä kuinka kuitenkin jos se sattuisi seisomaan olisi muka ehkä parempi kuin joku hieman pienemmän peniksen omistaja. Täytyyhän sinun päteä jossakin jos yhdyntäkin kestää vain hetken kun pääset varsinaiseen asiaan lerpallasi.

Puhumattakaan jos laadukkaat naiset ylipäätään päästävät sinut sinne asti. Taitaa olla vähän niin ja näin joten sun on pakko purkautua tässä asiassa sitten täällä tai sitten olet nainen jolla on jotain peniskateus ongelmia. En sanoisi näitä juttuja mutta on aivan pakko. Yleensä vältän tällaista keskustelua koska minun ei tarvitse täällä päteä miehuudellani erityisesti mutta sinun täytyy koska mieleltäsi olet vielä pelkkä pikkupoika ja miestä sinussa on yhtä paljon kuin räkäpäisessä isässäsi.

Hankkisit elämän johon kuuluu muutakin kuin kikkelifantasiasi. Se kun on aika tuota toista lainatakseni "homojen hommaa". Vain aniharva on sanonut, ettei peniksen koolla ja seksuaalisella tyydytyksellä ole yhteyttä. Tolkutan tätä uudestaan ja uudestaan näille pikkukikkeleille, jotka kuvittelevat edelleen jotain muuta. Eihän täällä minun miehuuttani todistella - ehkä ainoastaan pikkukikkelien kelvottomuutta.

Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että prinssinakilla ei seksissä juuri mitään tee. Ei sillä pikkupilillä edelleenkään naista tyydytettäisi. Sinähän täällä kuvittelet liikoja prinssinakistasi. Ja ei, taaskaan arvauksesi ei osunut kohdalleen: Jep, eiköhän tuosta nähdä piipityksesi taso: Onko kaikki pikkukikkelit noin säälittäviä?

Jos verbaalisuus ei riitä edes vittuiluun, niin kannattaa varmaan vaan tyytyä itkemään sitä pikku katkarapuasi ihan hiljaa yksinäisessä nurkassa. Tuosta miehekkyydestä vielä niin, sanopas nyt oliko se jotenkin osoitus pikkupoikamaisuudesta kun havaitsin syyttä solvatun osapuolen ja tulin tämän ilmaisemaan? Kerro, mitä miehekäs mies olisi sitten oman miehekkyyden määritelmäsi mukaan tehnyt! Kirjoittanut tuhat "ämpäri" - "munahaukka" -viestiä? Siinä tapauksessa me näemme miehekkyyden eri tavoin: Sinun määritelmälläsi miehisyys taitaa olla juuri tuota pikkukikkelin tuottamaa ininää.

Sinä täällä kuvittelet, että pikkunakilla pystyy hoitamaan miesten puuhat. Tuosta fantasiastasi Sinun pitäisi palata maanpinnalle. Ja pahoittelen jos pikkukikkelit hoitavat seksin aivan yhtä hyvin kuin isommatkin. Sinun "faktan" jauhantasi ei muuta sitä asiaa miksikään. Ainut syy minkä takia tästä puhun täällä on se ettei kukaan hieman pienemmän omistava nuori ihminen kuvittele että sillä olisi niin suurta väliä kuin sinä ja joku munahaukka nainen antaa ymmärtää. Sinä olet pelkkä onneton ja säälittävä trolli joka omaa miehuuttaan "hyväilläkseen" runkkaat varmaan parhaillaan yrittää pudottaa toisten itsetuntoa heidän syntymälahjojensa vuoksi.

Vittu, mikä inisevä pikkuipana olet jonka nitistämiseen tarvitsisin vain vasemman käden. Kasva aikuiseksi ja lakkaa yrittämästä esittää miestä. Tai sitten olet nainen jolla on joku samankaltainen itsetunto-ongelma. Et kuitenkaan kommentoinut mitenkään ko. Oliko ne mielestäsi jotenkin asiallisia? Iloisesti kuitenkin käytät "munahaukka"-nimitystä - vaikka itket, kuinka loukkaavaa nimitystä minä käytän Sinusta. Menepäs katsomaan, jos vika löytyykin taas peiliäkin lähempää.

Kyse on viljellystä uskomuksesta, jolla pikkukikkelienkin kuvitellaan säilyttävän omanarvontunteensa. Sille ei kuitenkaan ole perustetta. Eiköhän se ole vaan fakta, että tällä tavoin se nyt menee - ja sen kanssa on vaan pakko elää.

Eläähän monet naisetkin omien ulkoisten puutteidensa kanssa - tosin he eivät syyttele yleensä miehiä omista puutteistaan. Kyllä tämä pikkukikkelifakta on mielestäni syytä oppia jo nuorella iällä. Kokoa on muutenkin kuin lahkeessa, joten epäilen, ettei tuollainen inisijä tekisi muuta kun juoksisi karkuun, jos tosipaikka tulisi. Sitä en kiellä missään tapauksessa, että aivan varmasti on olemassa tyyppejä, jotka minut saa nitistettyä, mutta kasvaisiko katkarapusi väkivallasta? Vai olisitko edelleen säälittävä pikkukikkeli?

Voit toistella jotain "faktana" vaikka kuinka pitkään mutta se ei muutu sen enempää faktaksi. Joillekin koolla on väliä, joillakin ei. Munahaukka nyt on nimitys niille jotka haluavat aina isoa. Olen päätellyt kyllä sen että olet ruipelohintti jonka katuun heittäminen ei vaadi yhtään mitään.

Se on aivan sama minkäkokoinen sinulla on housussa kun sinun miehisyydelle nauretaan. Jos kuvittelet että sinun juttujasi tämän ruljanssin ja surkean väittelykykyjesi esittelyn jälkeen uskoo niin älä nyt viitsi naurattaa. Olet pelkkä pelle jonka ainut ilo nähtävästi on saada tyydytystä siitä kuvitelmasta että vain koska sulla on muutaman sentin isompi kuin joillakin muilla ja kuulut keskivertokastiin joita maailmassa muuten on lukuisia niin ei se sinusta vielä mitään miestä tee.

Sinunlaisiasi räkäneniä on 13 tusinassa. Kaatuvat kun keilat kun ihan oikeasti itsestään varma mies astuu kehiin. Olipa kyseessä sitten katukoitos tai sänkykamarihommat. Nuo ei-arvostamasi pikkukikkelitkin saavat sinusta viimeisen naurun. Lakkaa nyt piipittämästä kun sait jo nenuusi ja palaa imemään äitisi tissiä. Se on ainut asia johon sinusta on. Saatpa ainakin yhden naisen tyytyväiseksi ja hän uskoo sinun miehisyyteen, muilla on jo hankalampaa uskoa siihen.

Jaa niin mihin hoitoon? Kuvittelin, että se olisi enemmän Sinun heiniäsi. Kuitenkin kun katsot naisten kirjoituksia, niin yhdistävä tekijä on se, että vaikka joku sanoisi, ettei koolla ole merkitystä, niin siihen lisätään, että tyydyttämisen voi siinä tapauksessa hoitaa jollakin muulla tavalla kuin peniksellä. Pikkupilillä ei vaan ketään tyydytetä. Sellainen kuitenkin olet ja jos pystyt käyttämään loukkaavaa termiä "munahaukka", pystyt varmasti kestämään Sinusta käytettävän nimityksen "pikkukikkeli" kuin mies vai?

Sillä tottahan sekin on määritelmällisesti. Edelleen haluaisin tietää, kasvaisiko katkarapusi siitä, että minua kohtaan käytettäisiin väkivaltaa? Vai olisitko edelleenkin säälittävä pikkukikkeli? Onneksi ainakaan tässä seurassa ei tarvitse hävetä väittelijänkykyjäni. Ei kelvollinen penis vielä miestä tee, mutta se antaa siihen mahdollisuuden. Toisin se menee esim. Ininää kyllä pikkukikkeleistä näköjään lähtee, mutta eipä oikein mitään muuta, joten epäilen vahvasti. Tämä väittely päättyi jo toisten toimesta ajat sitten ja ainut syy on ollut jatkaa sitä miten askel askeleelta olet tehnyt entistä naurettavammaksi itsesi.

Olen pahoillani mutta pikkupeniskin kyllä toimii penetraatiossa ja hyvin koska se riippuu siitä vastakappaleesta. Suotta yrität suoltaa omaa propagandaasi jotta sinulle tulisi hyvä olo ja jollekin toiselle ehkä huono. Jospa kukaan ei lue noita tekstejäsi tosissaan. Se ei kerro mistään muusta kuin sinun säälittävästä huomion hakuisuudesta ja yrityksestä hankkia oikeasti itsetunto. Ymmärrän kyllä jos äänesi värisee ja muuttuu falsetiksi kun törmäät oikeaan mieheen joka ei peräänny moisen ongelmalapsen edessä.

Menehän leikkimään sillä barbilla ja kenillä, siinä on sinuelle oikea kokoluokkasi ihmisenä. Heipä hei, todellakin munaton luuseri. Voin toki toistaa tuota kiistatonta faktaa vaikka maailman tappiin, jos haluat.

Toisaalta voisit opetella elämään pikku pikku pilisi kanssa ja voit lopettaa tuon ruikutuksen. Se tässä keskustelussa on ainakin käynyt selväksi. Miksi muuten kirjoitit tai jätit kommentoimatta noita "ämpäri"- tai "munahaukka"-viestejä? Oliko ne kommentit jotenkin ajateltu tuottamaan hyvää mieltä? Oliko niidenkin ajava voima katkeruus omasta kyvyttömyydestä. Tai solvaamalla niitä, jotka avoimesti faktan myöntävät.

Mitähän ongelmia minullakin muka on. Henkiseltä puolelta sen huomaa syyttömien solvaamisena ja hillittömänä ininänä kun kritiikki osuu omalle kohdalle. Niin ja fyysisestihän sen näkee silloin kun vedät housut nilkkoihin - tai siis nimenomaan kun SITÄ ei näe. Näiden faktojen vallitessa on aika vaikea kääntää sanaa "luuseri" tarkoittamaan minua vai mitä? Hei hei vaan, pikkukikkeli! Sama rumba jatkuu jossa toistat samaa levyä. Olet pelkkä trolli joka yrittää toistaa viestejä sanasta sanaan että saisi vastauksen.

Tämän lisäksi kuvittelet että kaikki sinulle vastaajat ovat samoja henkilöitä. Nyt ei huvita leikkiä kenenkään enää tuollaisen vuotiaan tasolla olevan kanssa. Itseasiassa tuokin on loukkaus kaikkia vuotiaita kohtaan.

Et sinä ole mies, etkä nainen joten joko olet pelkkä lapsi vielä tai sitten jonkin sortin epäsikiö jolla on pakkomielle tästä asiasta kun jaksat toistella noita "fakta" ja "pikkukikkeli" sanoja ihan tauotta.

Vähemmästäkin on jouduttu arestiin joten ole varovainen ettei vanhemmat näe mitä puuhailet täällä.

..

Amateur live sex ilmaista live homoseksuaaliseen seksiä

Nyt menee näköjään aikaa, ennenkuin saat vastauksen aikaiseksi. Ongelma on vain se että vaikka minua kehutaan ulkoisesti kauniiksi ja täysin naiseksi penistä lukuunottamatta, miehet eivät ole halunneet kuitenkaan parisuhdetta kanssani, jossa minut pitäisi esitellä sukulaisille ja kavereille, vaikka he eivät mistään tietäisi mikä minulla on jalkovälissäni. Se ei siis evoluutiossa olisi tuollaiseksi muodostunut, jos sillä ei olisi mitään merkitystä. Sama syy tässäkin taustalla: Se on vähän kokonaisuudestakin kiinni. Lukaisin ketjun läpi ja naiset korostavat tässä moneen kertaan, että kaikki naiset eivät peniksen koosta piittaa, vaikka heille se on tärkeää. Yksikään dildo ei tunnu samalta kuin hyvä penis! Olisi hienoa tietää missä jamassa oma elämäsi on jos tämä ketju näyttelee niin merkittävää osaa sinun elämässäsi. Sanoin jo, ettei koko ketju liity mitenkään minuun. Sinussahan ei ole mitään vikaa, olet vain tietyllä tavalla erilainen kuin suurin osa ihmisistä. Viesti on mainos tai massapostitus. Ei siis seksuaalinen parinvalinta. Ainut syy minkä takia tästä puhun täällä on se ettei kukaan hieman pienemmän omistava nuori ihminen homoseksuaaliseen hieronta munkkiniemi streamate että sillä olisi niin suurta väliä kuin sinä ja joku munahaukka nainen antaa ymmärtää. Peniksen pituus ei myöskään ole opittu käyttäytymismuoto.

HOMOSEKSUAALISEEN MIES ORGASMI SUIHINOTOT

Lita Bigler