Keino vagina homo treffit homoseksuaaliseen

Mies kuitenkin laittaa sen elävän naisen värkin etusijalle siinä asiassa miksi tarvitsee naista. Naiselle miehen penis ja muut ulokkeet on vain pisaroita siinä valtameressä. Naisen seksuaalisuuteen kun kuuluu niin paljon enemmän asioita. Miehen olemassaolo ei ole edellytys tyydyttävälle seksielämälle naiselle.

Suristimen ei edes tarvitse muistuttaa miehen elintä sillä sehän voi olla vaikka perhosen mallinen? Irtoseksissä on aina riskinsä mutta sitäkin nainen saa helpommin kuin mies sillä miehet harvemmin siitä kieltäytyy.

Kysymys kuului mihin naiset tarvitsevat miehiä ja minä vastaan että moneen asiaan mutta pärjäävät ilmankin sillä seksielo toimii hyvin ilman miestä. En minäkään elä ilman seksiä mutta en silti tarvitse siihen aina miestä ja hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki tai rentoutuskeino ennen seksiä.

Kyllä siihen miestä tarvitaan,että se sujuu paremmin. Koska se mies osaa antaa parhaiten tyydytyksen,koska en pidä mistään runkkaamisesta erityisemmin. Joo ehkä hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki ja rentoutuskeino ennen seksiä,mutta eiköhän se seksi ole tärkeintä osaavan ja oikean miehen kanssa.

No onhan se tietysti oma juttunsa kun sekstaillaan osaavan miehen kanssa ja kovasti nautittava asia mutta tämähän onnistuu hyvin ilman sitä vakituista elämänkumppaniakin! On minullakin kokemusta miehistä sen verran että kyllä täytyy sanoa se että vähemmistö vielä on niin taitavaa että se tajunnan räjäytys tulisi joka kerta. Elämä on elämisen arvoista ilman miestä. Seksi on nautittavaa ilman miestä mutta en kiellä etteikö se olisi superkivaa siis taitavan miehen kanssa.

Arkielo on helpompaa ilman miestä ja oma vapaus on ihanaa ja moni asia onnistuu ilman miestä. Mies ei siis mitenkään ole välttämätön jotta naisen elämä olisi laadukasta. Voihan se vakipanomies olla siinä tietysti vielä lisänä.

Se joka hoitaa hyvin hommansa sillä muuten se seksi ei todellakaan ole parempaa kuin sooloilu itsensä kanssa. Moni mies taantuu arkielossa huonoksi rakastajaksi joten sen laatuseksin saaminenkin edellyttää arjen elämistä ilman miestä.

Nimimerkille SElväpyy- ,naisen seksuaalisuuteen kuuluu ehdottomasti se mieskin ja tyydyttävämmäm seksielämän saa sillä. Minua ei kiinnosta runkata minkään dildon tai muidenkaan välineiden kanssa,koska en pidä erityisemmin sellaisesta. Saan nautintoa ja tyydytystä,enemmän siitä miehestä,kuin jostain hiton seksileluista. Minulle ainakin on se miehen läsnäolo todella tärkeä,jotta saan tyydyttävämmän seksielämän. Irtoseksikään ei ole minun juttuni,koska en halua mitään ikäviä seurauksia.

Ei kaikki naiset välttämättä pärjää ilman miestä,ymmärrän sitä on vaikea myöntää että tarviikin ja taitanee olla jonkun lesbon kirjoittama tuo viesti tai on jotenkin mieskielteinen.

Kuuleppas nimimerkki Harvassa on. Minä taas koen että elämä on elämisen arvoista,kun on mies ja sekstailu sujuu hyvin,vielä paremmin miehen kanssa. Joten seksi todella nautittavaa ja parempaa miehen kanssa.

Arkielo nautittavampaa ja helpompaa kun on mies ja yhteiselo vielä ihanampaa ja moni asiakin sujuu miehen kanssa. Mies on todellakin välttämätön,ainakin minulle. Seksi miehen kanssa on parempaa,kuin joku hiton sooloseksi,koska en välitä runkkaamisesta erityisemmin.

Moni mies osaa kyllä olla taitava rakastaja. Jos mies osaa homman niin aina parempi miehen kanssa. Kaikki vaan ei osaa. Olen jättänyt monta miestä asian takia. Seksistä nauttiminen on kuitenkin parisuhteessa tärkeää. Ennen ilman miestä niiden välineiden kanssa kun seksiä miehen kanssa jossa itse ei saa mitään.

Nykyinen mies osaa homman ja meillä käy seksiasiat hyvin yksiin. Nautinto on suuri molemmin puolin. Se on ihan normaalia. Ei tarvitse olla lesbo. Itsensä rakastamisessa ei ole mitään huonoa.

Kun osaa rakastella itsensä kanssa niin toisen kanssa se on vieläkin nautittavampaa. Kenenkään ei tarvitse sooloilussa huomioida ketään kun huomioit vain itseäsi. Kukaan ei odota sinulta mitään. Se on ihanaa mutta ihanaa on taitava mieskin sillä toisen huomioiminen on välillä myös hienoa hommaa.

Miehet runkaa kuule välillä vaikka olisi naistakin saatavilla mutta ne runkaa just se takia että ei tarvitse ottaa sitä naista huomioon ja siihen sitten lisukkeeksi ne katsoo pornoa jossa se objekti ei odota mitään mutta miehet tarvii sen kuitenkin siihen. Oli miten oli 8. Tietenkin se on ihan normaalia,mutta on niitä jotka saa miehen kanssa rakastelusta enemmän nautintoa. Eikun hyvä mies 8. Nimimerkille hyväsoolo,sanoisin että ihme jaarittelua ja jankutusta. Itsensä rakastamisessa ei olekaan mitään huonoa,mutta en erityisemmin välitä siitä ja mua ei kiinnosta kenenkään runkkaamiset.

Seksi miehen kanssa on parempaa, kuin joku sooloseksi. Jokaisella on eri tavalla nämä asiat ja mieltymykset.

Annatko pakit silloinkin, jos upea, charmikas, äveriäs ja henkisesti älykäs mies osoittaa kiinnostustaan sinua kohtaan ja sanoo lopulta tarvitsevansa sinua? Rasittavaa jo pelkkänä ajatuksena. Kyllä jos nainen hakee minusta taloudellista tukea saakin olla yksin. Eihän siinä jos on niin tunnekylmä ettei tarvitse rakkautta ja läheisyyttä siitä vain. Tiedän että ap on katkeroitunut nainen joka huonoa itsetuntoaan pönkittää haukkumalla ja vähättelemällä, mahdollisesti oltuaan paskassa parisuhteessa sinkkuuskin tuntuu hyvältä.

Mutta kun aikaa kuluu muutama vuosi ei pelkät panosuhteet ja kaverit tunnu täydeltä elämiseltä. Me pidämme sitä itsestään selvyytenä. Ei kukaan halua ei-itsenäisen naisen kanssa edes parisuhteeseen.

Ja mitä tulee sinkkumiesten seksintarpeeseen sihteeriopiston nettisivuilta löytää maksullisia naisia joka on täysin laillista. Ei tarvita mitään bordelleja. Se on juuri sitä seksiä, siitä puuttuu se rakastelun läheisyys mitä parisuhde tarjoaa. Vois nämä prpagandapuheenaiheet siirtyä 50v eteenpäin tähän päivään. No, mut ajatus kai oli, että sopivan kumppanin moni haluaisi, mutta kun sitä ei löydy, niin tavallaan annetaan periksi Vain elämäänsä tylsistynyt nainen sanoo ettei tarvi miestä mihinkään, vai onko naiset nykyään ruvenneet tuottamaan siittiösolujakin?????

Varsin typerää puhetta ,mutta kun oikein katkeroituu niin voi esittää kaikenlaisia mielipiteitä Rakkain terveisin naisia ihaileva mies! En halua miestä nurkkiini pyörimään, enkä sänkyyni nukkumaan. En halua sellaista elämää. Erilaiset huoltohommat saa tilattua kiinteistöfirmoista jne. Seksiä saa muutoinkin, ilman mitään yhdessäasumista.

Eroni jälkeen en voisi ajatellakaan pariutuvani uudelleen. Sain liitosta sen mitä halusin: Taloudellisesti pärjään ihan omilla tuloillani.

Hei ylläri, jos kuvailemasi mies tulisi luokseni, syliini hänet sulkisin. Vaan eipä sellaista miestä ole vielä syntynytkään. Jännä kuinka jotkut naiset pitävät sellaisia miehiä sikoina jotka panevat paksuksi ja lähtevät sitten karkuun kun huomaavat että nainen on tullut raskaaksi. Sitten toiset naiset näköjään haluavat juurikin tällaisen miehen. Kannattaa vähä ajatella omillakin aivoilla onko tuo miehen tekstiä. Itsehän olen dd kuppi latino. No onhan se kyllä tosi jännä et kaikki naiset ei olekaan ihan samanlaisia!!

Että ovat ihan omia persoonnallisuuksia?! On kyllä jännä juttu! En minäkään tarvitse enkä ole katkeroitunut vaan saanut vapauden. Voi olla mies tai nainen. On muuten todella jännä juttu. Haluaisitko tulla mukaan jos perustan pohdintapiirin siitä kuinka ihmiset toimivat elämässä hyvin eri tavoin? Suoli vaudissa taas 8. Täällä riittää näitä hulluja huutajia Heteroseksuaalisena naisena sanoisin että vain seksiin tarvitsen miestä!

Muihin asioihin riittää ihminen. Ja ikävä kyllä turhan usein ihmisyys löytyy naisista: Ehdota opetusministerille tai jonnekin että ryhtyvät opettamaaan kouluissa ihmisyyttä. Pojat kun eivät saa tällaista opetusta toisilta pojilta ja poikia ei yleensä hyväksytä tyttöjen leikkeihin.

Ehkä se rasismi on sitä todellista ihmisyyttä missä väheksytään ja syrjitään poikia. Kumpaakin sukupuolta opetetaan kotona jo kehdosta, sitä miten olla poika ja miten olla tyttö.

Jos osoittaa mieltymyksiä "vääriin" leluihin tai leikkeihin äkkiä ne isätkin menevät korjaamaan jälkikasvunsa käytöstä ja jos oma isä ei, toisten kyllä. Kotoa se lähtee, eli ala itse korjaamaan asiaa oman jälkikasvusi kanssa, älä koulua syytä. Voi kuule kun minulla ei ole jälkikasvua. Enkä sellaista luultavasti tule saamaan kun oma isäni on laittanut kasvatuksen yhteiskunnan harteille. Muut pojat ovat oppineet valehtelun taidon omilta isiltään, kun taas minä olen typeränä valinnut tasa-arvon jolloin muut pojat ovat pitäneet minua uhkana heidän maailmankatsomukselle.

Samoin tytöt ovat pitäneet minue epämiehekkäänä jos käyttäydyn "tyttöjen tavoin". Kuvittelin että tytöt arvostaisivat rehellistä miestä, mutta eihän se tietenkään ole näin. Koulua voin syyttää koska siellä pyritään pitämään kiinni tasa-arvosta, ainakin opettajien osalta. Oppilaat tosin toimivat usein siten miten heidän vanhemmat toimivat. Ne oppilaat jotka eivät toimi vanhempien tavoin sen vuoksi että he ovat oppineet omilta vanhemmilta sen että alistavat miehet vievät perheen riitoihin ja eroon, nämä oppilaat saavat nössön leiman ja heitä syrjitään.

Ei tietenkään mitään ilmaiseksi, maksetaan käypä hinta ja kaikki on tyytyväisiä. Saksassa ilotalot on laillisia, koska siellä asioita osataan ajatella järjellä. Ei naisten pakko ole ilotyttönä olla. Mutta uskon, että nymfomaaneja helpon rahan perässä olevia naisia riittäisi työläisiksi jos Suomessa sitä saisi jo pikkuhiljaa laillisesti harrastaa.

On niitä toki naisia, joille riittää pelkkä seksisuhdekin ja he ovat lahja meille miehille. Valitettavasti näitä naisia on vain vähemmän kuin seksiä haluavia miehiä, joten "alan ammattilaisia" tarvittaisiin palkkaamaan tätä vajetta. Tällöin se olisi reilu peli - ei tarvitsisi miestenkään esittää naisesta kiinnostunut vain saadakseen tai huijatakseen tältä seksiä.

Ja seksi on perustarve, johon olisi hyvä saada tyytydytys. Niin, ja osa miehistä vois ehkä haluta seurustellakin, mutta sitten on näitä "Sinkkuelämää-naisia", jotka eivät halua.

Joten täytyyhän näillekin miehille seksiä olla saatavissa. Olen huomannut jo kauan sitten en tee miehellä yhtään mitään.

Myös ilotalon naiseen on siellä käyvällä miehellä suhde. Ja mieshuoralat kanssa avoimeksi ja hinnat alas. Seksi ei ole p. Sanot, että seksi on ihmisen perustarve. Kukaan ei ole kuollut seksin puutteeseen ja jos seksiä ei ole koskaan saanut tai kuullut siitä niin sitä ei osaa kaivata.

Jos ei ole saanut koskaan maitoa niin sitäkään ei ymmärrä kaivata. Rakkauden, läheisyyden ja hyväksynnän tarpeet ihmisellä sen sijaan on. Jos ei ihminen osaa rakastaa itseään ja muita niin sen tilalle ihminen tarvitsee seksiä.

Mitä vähempi ihmisellä on rakkautta sitä suuremmaksi kasvaa seksin tarve. Seksuaaliaddiktit eivät pysty kiintymään ja rakastumaan mihinkään, mutta heillä on kylttymätön seksin tarve ja aina täytyy saada uusi suhde.

Silti tuollaiset ihmiset eivät saa seksistä tarpeekseen vaan ovat sisältä tyhjiä ja onnettomia. Hyväksikäyttäjät ja pedofiilit ovat ihmisiä, joiden tunne-elämä ei ole tasapainossa. Heillä on rakkaudenpuute ja hyväksynnäntarve, joka ilmenee seksuaalisena haluina.

Ravinnon tarve sen sijaan on ihan todellinen ihmisen tarve. Kuolee, jos ei syö ja jos syö riittävästi tulee kylläiseksi eikä enää tee juuri silloin mieli ruokaa. Toisin on seksin kanssa: Eli mikä perustarve se sellainen on, jota harrastamalla tarve kasvaa ja jos ei harrasta tarve pienenee olemattomaksi. Ja jos ei harrasta ollenkaan seksiä niinei siihen kuole.

Mikä perustarve se sellainen on muka??? Rakkaus voi korvata seksin ja se on perustarve. Siihen rakkauteen ei tarvitse miestä. Voi rakastaa monia muita asioita kuten kanssaihmisiä, sukulaisia, lapsia, eläimiä, luontoa, taidetta, Jumalaa Ja sitten naistenkaan ei tarvitsisi päätyä suhteeseen jossa he nähdään vain pilluna.

Lisäksi ihmiskaupalta vedettäisi matto alta. Itsehhän en hirveen hyvällä huoraamista katso mutta en ole myöskää kristillismoraalin murtama idiootti. Ja tää on muuten ihan älytön tää naiset vs miehet keskustelu.

Se vaikka me ei enään tavittaisi toisia edes lisääntymiseen perinteiset naisten ja miesten työt kyllä sujuu nykyään jo ihan kummiltakin niin miksi ihmeessä tässä tarvitaan joku vastakkainasettelu? Ihmisiä me kaikki ollaan. Aina ei sitä tyydytystä saa. Naisissa on niitä lahnoja ja miehissä tumpeloita joiden kanssa ei tyydytystä saa. Mies yleensä saa useimmin koska ikäänkuin tyydyttää itsensä naiseen mutta nainen jää ilman. Taitavia miehiä on olemassa joiden kanssa nainenkin saa tyydytyksen.

Heitä on vaan aika harvassa. Kaikki naiset eivät varmaan tarvitsekkaan miestä, eivätkä halua sitoutua, itse kuulun niihin jotka haluavat jakaa elämänsä yhden oikean miehen kanssa. En voisi kuvitella että eläisinkään ilman miestä loppuelämäni. Ehdottomasti tarvitsen miehen vierelleni jakamaan elämäni.

Ei ihmisiä ole luotu olemaan ja elämään yksin. Kyllä miehetkin pystyvät elämään ilman seksiä tai vähällä seksillä, se on vain itsestä kiinni. Mutta avioliittoon kyllä seksi kuuluu. Hmm, jos naisesi on hyvin itsenäinen ja tunnet olevasi "tarpeeton" niin kysy häneltä suoraan asiaa. Niinkö siellä satukirjassa Jesse -setä kertoilee viisauksia! Näin juuri ja seuraava spede tulee kohta kertomaan miten epänormaalia on se sinkkuna eläminen jne.

Niin ja miten normaalia on se ja se ja se. Olen ateisti ja haluan yksiavioisen parisuhteen. Sinunlaiset idiootit luulee että vain uskovaiset haluaa sitä. Miksi uskovaiset haluaisivat yksiavioisen parisuhteen?

Raamattu on täynnä moniavioisuutta. Uuden testamentin mukaan heikkoja yksilöitä joilla ei ole hyvää yhteiskunnallista asemaa kehoitetaan yksiavioisuuteen, mutta se ei ainakaan jyrkästi kiellä moniavioisuutta näidenkään ihmisten osalta. Miksi kukaan oikeastaan haluaisi yksiavioisen suhteen? Haluaisin mielelläni pari miestä, toinen vaikka koti-isäksi.

Siis ihminen on luotu ihan juuri elämään sellaista elämää kuin hän elää. Uskomatonta vanhaa hapatusta nuo puheeta, nyt halooo Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin. Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä. Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä. En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa.

Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo. En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne.

Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe. Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista.

Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös. En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan. Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan! Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt. Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ. Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon.

Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa. Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt.

Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5. Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta.

Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa.

Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!! Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole. Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms.

Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit. Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita. Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies".

Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta?

Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä. Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi.

Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti. Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset.

Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet. Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm. Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy.

Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään. Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse.. Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan.

Se vieraskin on kai nainen? No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset. Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen. Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa. Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä.

Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä. Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne.

Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa. Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta.

Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa. En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen.

Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin. Haluan jonkun, joka arvostaa minua ihmisenä ja himoitsee minua seksuaalisesti. Tahdon myös pitää toista hyvänä ja saada itsekin osakseni hellyyttä. Minulle mies tuo myös jollakin alkukantaisella tasolla tukea, suojaa ja turvaa. Mies rinnallani en pelkäisi mitään maailmassa, ilman häntä voisin romahtaa ylempalttisen paineen keskellä.

Jokaisella ihmisellä tulisi olla kumppani jonka kanssa jakaa elämänsä. Mutta minähän osaan pitää puoleni Alkukantaisella tasollasi et pääse siitä mihinkään että mies se on joka tahtoo hallita maailmaa. Ne naiset, jotka myös haluavat hallita maailmaa ovat kovan linjan naisia.

Heitä on ollut läpi historian. Mikä kummalisinta, minulla on parisuhdekokemusta, mutta se on asia erikseen. Minähän totesin alussa, että on kivaa rakastua ja elää sitä pikkuelämää se mies rinnallaan. Valitettavasti päädyin sellaiseen työhön, jossa olen kiertänyt lähes joka kolkan maapalloltamme ja nähnyt niin paljon naisten ja lasten hyväksikäyttöä, että se oma pieni lasikupla ihanasta rakastavasta miehestä on kadonnut. Ehkä heitä on kuitenkin, mutta se naapurinkin ihana mies erotessaan osasi tehdä vaikka mitä.

Vertaan silti miestä eläimeen, jolla on alkukantaiset vaistot, mutta ihmisen äly. Joten ihmisten, varsinkin naisten hyväksikäyttöön keksitään toinen toistaan omituisempia ja kauheampia hallitsemiskeinoja.

Jopa sodassa naisten raiskaus on ase, jota käytetään vihollista vastaan. Parasta olisi elää vieläkin siinä omassa lasikuplassa, jossa ei ilkeyttä eikä pauhuutta olisi.

Mitä sanotte siitä että naapuri raiskaa hyvän naapurinsa 3 kuukauden ikäisen tyttövauvan. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä ja suurimman osan niistä julmuuksita tekee mies naiselle ja lapsille.

Tiedän että on myös mukavia miehiä, joille riittää se pikkuelämä pikkuvaimon kanssa. Parasta olisi elääkin niin, että turvautuisi siihen omaan mieheen, mutta myös miehen on voitava turvautua johonkin ihmiseen tai johonkin Mikä se sitten olisi.

Mutta varma et voi koskaan, edes omasta miehestä. Mies on se heikompi osapuoli. Hänhän se maksaa naisesta, on riippuvainen siitä Anteeksi vain, mutta tekstistäsi paistaa suorastaan sairas vainoharhaisuus, irrationaalinen kauhu ja viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, jonka ainoa synti oli syntyä XY -kromosomin kanssa. Muutama juttu, perspektiivin vuoksi: Koko ilmiö on kautta maailmanhistorian hämmästyttävän yleinen, eikä siitä jostain syystä haluta hirveästi puhua. Kenties siksi että tykinruuan rekrytointi voisi olla vähän vaikeampaa Mut noin yleisesti ottaen tahtoisin sanoa, että olet ehkä sitten nähnyt ne ihmiskunnan nurjemmat puolet.

Enkä yritä sanoa ettei siinä sektorissa olisi miessukupuoli vahvasti yliedustettuna. Ja noin yleisesti ottaen Miksei mies voisi emotionaalisesti turvautua siihen naiseen jos se nainen turvautuu mieheen? Ihmisiähän tässä kai pitäisi olla? Kyllähän se niin menee, että jos riittävän moneen valehtelevaan ja ronttiin mieheen törmää niin ei enää uskalla eikä jaksa yrittää uudestaan.

Miesten ja naisten erotkin ovat niin suuria siis seksuaalisuudessa, nainen kun kaipaa mieheltä enemmän kumppanuutta ja mies seksiä. Mies helposti pitää suhdetta ok, na jos vain saa seksiä ja sitten elelee omaa elämäänsä ja nainen jää huomaamaan, että mitään yhteistä tekemistä ja hauskuutta ei enää ole, pelkkä seksi ei kiinnosta. Itse toki tarvitsisin miestä, mutta en ketä tahansa Miestä tarvitsisin joka auttaisi sähkötöissä, olisi turvallinen , mukava, lempeä ja jolla samanlainen huumorintajua ja elämäarvot.

Luulenpa, että kyllä moni nainen tarvitsee jotain miestä, mutta koska ei tarjolla ole sellaista kuin tarvitsisi niin ei ole mitään järkeä alkaa elämään ihmisen kanssa joka vaikeuttaa elämää. Koska naisen seksuaalisuus ja syttyminen syntyy erijutuista kuinm miehen ei nainen ota miestä vain seksintakia vaikka kaipaisikin seksiä.

En voisi kuvitella eläväni miehen kanssa jonka kanssa minulla ei olisi mitään puhuttavaa Tiedän sen että myös miehiä raiskataan sodassa ja muuallakin. Ja ne raiskaajathan ovat juuri miehiä. Se on asian ydin. Sota vie ihmisistä inhimillisyyden.

Näin tapahtuu myös naisille, jotka janoavat valtaa ja sotaa. Ei kauhean pitkälle historiaan tarvitse mennä kun naisetkin tapattivat alasiaan ja kansalaisiaan. Nimenomaan nostin esille sen että myös mies tarvii tukea ja turvaa, ihan sen vuoksi, koska myös mies on ihminen. Tämähän tuen tarvehan ei ole vain naisen tarve, vaikka joku siinä edellä kirjoittikin että haluaa miehen tueksi ja turvaksi ja sitten ei pelkäisi mitään.

Kannattaisi ehkä kuitenkin lukea tarkasti mitä kirjoitan ja miettiä kirjoittamani. Mutta tässähän puhuttiin kai miesten ja naisten välisistä asioista, tai oikeastaan tarviiko nainen miestä. Muuten, se, että naiset itse silpovat lapsiaan, on taas se miehen halu hallita naistaan. Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa. Näissä kehitysmaissa, joissa ei vielä oppi ja sivistys ole niin pitkällä, näin tapahtuu.

Kaikissa niissä maissa, missä naisetkin saavat koulutuksen, on naisten ja miesten tasavertaisuus koko ajan parantunut. Vielä voi olla eroja palkkauksessa, kotitöissä, lastenhoidossa jne. Mutta nämähän ovat niitä pikkujuttuja. Mutta sekin, että suuri osa naisista, jotka tappavat ja pahoinpitelevät lapsensa, ovat vailla sitä tukea ja turvaa. Missä ne lasten isät ovat? Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Lapsia pitää hoitaa molempien.

Ekä isän että äidin, kun toinen ei jaksa, on toinen tukena. Näinhän se pitäsi mennä. Valitettavasti lastenhoito on yhä suummaksi osaksi naisten kontolla, jotka sitten uupuvat Lampun vaihto ja auton ajaminen on miesten hommia!

Ei tarvitse kyllä aivan niin avuttomaksi heittäytyä. Naiset myös lankeavat helposti ansoihin. Hehe, kyllä naiset tarvisevat seksiä yhtä paljon kuin miehetkin, elleivät jopa enemmän.

Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Kannattaa huomioida sitä naistakin seksissä, niin ei tarvitse marista, että seksi ei naiselle maistuisi Jos laittaa kyrpáä pímppiin, niin eikö se sitten muka riitä naisellekin jo? Miksi siihen pitäisi jotain ylimääräistä temppuilua miehen lisätä? Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon!

Miten musta tuntuu, että tässä puhuu mies, joka ei ole koskaan tyydyttänyt naista - toki voinut panna määrällisesti montaa eri pimua mutta vain panna. Naiset on hyviä näytteleen eikä vaivaudu yhden yön jutulle selittämään, miten naisen anatomia toimii. Pelkästään iso vehjekään ei takaa hyvää seksiä, sorry! Sekä parisuhteessa olleiden että täysien pleijereiden kanssa oltua voin kertoa, että ne jotka osaa "käsitellä" naisia, ovat he, jotka ovat pitkään olleet suhteessa ja ovat "joutuneet" opettelemaan ettei nainen syty siitä, että vehje ruutataan alapäähän.

Jos naisen lämmittelee hyvin, on aivan varma, että mies on se, joka väsyy nopeammin ; Ja aloitukseen kommentoidakseni: Vaikkei teitä ehkä ihan samassa mittakaavassa enää tarvita kuin v sitten, teitä edelleen halutaan ihan yhtä paljon, ehkä jopa juuri siksi enemmänkin Saattaa hyvinkin olla että sota ja suuri lama on ihan ovella, mutta voithan sitä odotellessa, vaikka kaunistaa itseäni: Eli hyvä on olla sinä päivänä kaunis ja haluttava! Miehet taas voivat, iloita, ilman kateutta toistensa kanssa, ja vain nainen on riippakivi miesten yhteisissä iloissa.

Eli kovin on nykynaiset ollakseen! Noinkohan, onko nykymiehellä enää suojaava käsi? Moni näyttää ajattelevan itseään jopa yli oman perheen edun ja hyvinvoinnin Myös monilla meistä on lähitaistelukoulutus sekä taistelulajiharrastuksen että armeijan tai työn puolesta. Itse koulutan PK koiria ammatikseni, harrastan potkunyrkkeilyä ja flyballia joten varmasti on kovempi kunto kuin monella "suojelijalla" Nykyajan miehet kun ovat ylipainoisia, rumia ja laiskoja.

Siis vain suomalaiset miehet. Että älä huoli, tulemme tyttöjen kanssa suojelemaan sinua jos tarve vaatii. Kyllä nainen miestä tarvitsee. Ainakin minä kaipaan seksiä, läheisyyttä, matkaseuraa, juttuseuraa, ihmistä jakamaan tämän arjen kanssani, taloudellista turvaa,ymym Mutta en todellakaan ole valmis ottamaan ketä tahansa tähän elämääni, vaan haluaisin löytää miehen, jolla on suht koht samat ajatukset ja unelmat kuin minulla, saman tyyppiset harrastukset, ja ilman viinaa ja väkivaltaa.

Mitään pelkkää panoseuraa en kaipaa, vaan miehen elämänkumppaniksi loppu elämäksi. Mistä tiedät, että naiset pärjäävät miehiä paremmin ilman seksiä? Tutkimukset eivät tue luuloasi. Minä ainakin tarvitsen miestä ystäväksi, rakkaaksi, hellittäväksi, turvaksi, tekemään kaikkkea kivaa yhdessä ym.

No se on pitkä lista! Parempi kysymys ois miten naiset pärjäisivät ilman miestä. Täytyy sanoa ettei sinunkaltaistasi kukaan halua!!!! Hyvin pärjää ilman miestä, ei ne ole sen kummempia, viisaampia tai taitavampia missään asiassa. Haluaisin löytää ihanan, hellän, romanttisen, peruskallioimaisen luotettavan miehen. Mä taas ottaisin flower power leidin, jos vain pystyisin. Tosin mun täytyisi olla aika kuuluisa ympäri maailman omatakseni edes teoreettisia mahiksia siihen.

Toveriksi maailman myrskyissä, jaetaan hyvät ja pahat asiat jolloin niiden koko puoliintuu tai huolet hälvenee yhdessä pohtien, pidetään toistemme puolta. Läheisyydenkaipuun vuoksi, hellyys on mukavinta kun on nallekarhu kainalossa.

Tarvitsen huolenpitoa mieheltäni, niskaa hieromaan vaikka kun joku asia ahistaa. Lapsia en halua hankkia yksin, niiden tuoman lisätyön ja huolen kanssa on parasta painiskella yksissä tuumin jolloin perhe-elämä on välillä oikein mukavaa.

Tenavat tarvitsevat ja kaipaavat isänsä tuomaa vaihtelua arjen harmauteen, miksi sitä kieltää kun molemmat osapuolet näyttävät tykkäävän toisistaan ja tunnen siitä itseni oikein tyytyväiseksi vaikka joudunkin aika usein korjaamaan jäljet riehumisista.. Taloudella menee vielä paremmin, kun rahaa on hankkimassa 2 ihmistä. Miehen tarpeettomuus on jotain itsesääliä johon miehet käpertyvät kauniiden ja röyhkeiden naisihmisten mahdottomien vaatimusten edessä, pelkäänpä pahoin.

Radiossakin on puhuttu siitä kuinka työt vähenevät kun koneet tekevät ihmisten puolesta työt. Luulen että 10 vuoden kuluttua suurin osa miehistä hoitaa kotia ja lapsia kun naiset käyvät töissä. Ainakin sellainen tuntuu olevan trendi kun työpaikoille kaivataan naisia ilahduttamaan miehiä ja etenkin pomoja silmäniloksi, mutta miehiltä vaaditaan täydellisyyttä. Parempi vaan jos miehet luovuttavat ja saavat helpomman osan kodinhoitajana koska tällöin myös naiset saavat helpon osan silmänilona töissä vaikka naiset eivät välttämättä saakaan yhtä kovaa palkkaa mitä ne miehet joilta vaaditaan työpaikalla suurta panosta.

Olisihan se mies ihan mukava kumppanina! Mutta kun ei löydy kunnon miestä mistään! Näin se vaan on! Hyvät miehet eivät pärjää kapitalistisessa maailmassa. Hyvien on pakko muuttua kieroiksi sioiksi jotka hakevat omaa etua jotta pärjää muita kieroja sikoja vastaan. Tästä seuraa luonnollisesti se että mies on joko vihainen tai sitten kiero myös vapaa-aikana. Ei kukaan voi olla kaksi eri persoonaa töissä ja vapaa-ajalla.

Itsestänikin on tullut vihainen ja alan itsekin ajattelemaan sellaisia ajatuksia millä saisin vahingoitettua muita ihmisiä pärjätäkseni elämässä.

Vielä 30 vuotiaana olin jossain määrin hyvä ihminen, mutta en jaksa enää uskoa hyvyyteen. Hyvyyttä kun ei arvosteta nykypäivänä. Ainoa tyttöystävä joka minulla on ollut, johon suhde kesti puolivuotta, sekin jätti minut sen vuoksi ettei minulla ollut riittävästi rahaa sellaiseen elämään millaisen elämän hän olisi halunnut.

Itse olen pärjännyt diplomi-insinöörinä kieroilematta pätkääkään. Päinvastoin luulen saan hyviä työtehtäviä ja luottamusta osakseni kun minulla on hyvä maine. Kapitalistisessa maailmassa tarvitaan ennen kaikkea koulutusta. Jos sitä ei ole niin sitten varmaan joutuukin kieroilemaan ja tekemään rikoksia mikäli haluaa siitä huolimatta korkean elintason eikä tyydy tavalliseen. Miksi sun tyttöystäväsi ei käynyt töissä ja hankkinut sellaista elämää itse mitä halusi?

Oliko liian tyhmä sellaiseen? Olen mies ja mun mimmi ei mua vittu mihenkää tarvii, mut lasten siittämiseen kyllä. Miehen osuus on pieni mutta välttämätön. Minulla on vain neljä naista, vaimo, tytär, äiti ja rakastajatar. Feministi-fasistit taas huutelemassa; ottakaa nyt huumorilla välillä, kukaan nykynuorisosta, eli tulevasta sukupolvesta, ei vakavissan näe naista minään "omistustavarana" tai merkkituotteena eikä ajattele naista pelkkänä seksileluna nyrkin ja hellan välillä. Keski-ikäiset sinkkunaiset kun nyt vaan ovat katkerioituneet ja kaipaavaat niitä villiä nuoruusvuosiaan, ja kun nyt huomaavaat etteivät enään kepaa ainakaan omasta mielestään niin rupevat huutelemaan roskaa kun tuossa AP: Tottakai nainen pärjäisi ilman miestä.

Olet silti erittäin minimaalinen vähemmistö joka omasta päätkösestään elää koko elämänsä ilman miestä. Siinä sitten kuolinvuoteella ajattelet että olika nyt sittenkään niin hyvä ajatus kun ei ole mies eikä lapset hyvästelemässä.

Lesbot on sitten taas eri asia. AP on "ihmettelevä mies" joka puhui omasta parisuhteestaan Sori vaan kauheesti teille miinustelijoille että pärjään ihan itse.

Kauheen hirveen törkee loukkaus kaikille miehille. Itseasiassa tuollaisia miehiä jotka elävät ikuisesti sinkkuina on olemassa ja he ovat tyytyväisiä elämäänsä. Väitteesi pätee vain munansa ohjaamiin ja lapsiksi jääneisiin miehiin. Ei päde älykkäimpiin ja aikuistuneimpiin miehiin. Halua ja kaipuuta ei voi ohjata tahdolla ja älyllä juuri enempää kuin janoa tai palelemista pakkasessa. Käyttäytymiseen voi tietenkin vaikuttaa ja epäedullisia seurauksia vältellä mutta tuntemukset eivät häivy.

Tämä ei ole lapsellisuutta eikä älyn puutetta, se vain on. Minun mielestä ihminen olkoon se nainen tai mies kaipaa sitä omaa rakasta miestä tai naista. Siihen että voi riidellä, tapella, itkeä , nauraa, rakastaa ja olla rakastettu, miksi aina syyn täyty olla raha, seksi tai muu. Onko ihmiset oikeasti jo niin tylyjä niin kuihtuneita henkisesti että ajatus toisesta on niin paha. Nykyään jokainen halua olla itsenäinen, ihmisiä katsotaan oikeasti sen mukaan miltä hän näyttää eikä millainen on.

Eihän nykymieskään tarvitse naista kuin yhteen asiaan. Voivoi, kyllä taas naurut tulee ku näitä lueskelee. Kyllähän ne naiset pärjää ilman miehiä ja miehet ilman naisia, mutta eri asia on kuinka hyvin tai huonosti ja onko se sitten onnellinen elämä. Lakatkaa kinastelemasta, itse en antaisi omaa kolliani kenellekkään vaan pidän kiinni kynsin ja hampain sillä tarvitsen ja rakastan juuri häntä.

Annan hänelle kaiken mitä hän tarvitsee ja hän minulle, thats it, aika simppeliä eiks vaan? Minä tarvitsen miestä joka päivä! Olen lihava, maha roikkuu, naama mutrulla, legoot suussa ja kuljen farkuissa. Ja jostain kumman syystä, minua on lykästänyt kolkytviisvuotta yhdessä saman miehen kanssa.

Vaikka joskus oli mielessä heittää pyyhkeet kehään, mutta ajattelin antaa aikaa, enkä päättänyt heittänyt. OlIkein mietin, mitä tunnen tuota komeaa miestäni pitävän saman katon alla, mutta kyllä ihan itse tulee suukkosten kera töistä kotiin.

Tunne on sellainen kiva, ei tarvii jännittää, ei laittaa eikä passata. Tehdään yhdessä ja erikseen. Jotain oikein positiivista on, että me haastellaan kaikesta paljon. Vaihdetaan mielipiteitä ja väitellään ja kinataan ja sovitaan ja ollaan erimieltä. Ihan kaikesta voidaan haastella, mutta ei me suututa toisiimme. Nainen tarvitsee miestä vain lapsen siittämiseen, mutta nykymies, tasa-arvon kannattaja, ei sovi miehen malliksi. Enää ei ole herrasmiehiä eikä mies ymmärrä itseään perheen elättäjänä, nainen ostaa kaiken itse, jopa kukkaset itselleen.

Ei mitään hemmottelua, mikä lisäisi naisen seksuaalista halua miestä kohtaan. Tasa-arvon mies ymmärtää vain siten, että nainen maksakoon itse. Siis mitä ihmettä teen miehellä?

Minä, kuten monet muutkaan naiset emme nykyaikana halua edes lapsia. Nykymies vieläpä niin huonokuntoinen, että kuvittelee, että naiselle riittää kielellä lipsuttelu ja sormella räpeltely. Sen asteiseen tyydyttämiseen pystyn itsekkin,mutta siitäkin suoriudun paremmin yksin. Elämä on ihanaa NYT 6. Miestä tarvitaan hyvään rakasteluun, autolla ajamiseen, auton hankkimiseen, kodin remontteihin, pääasialliseksi perheen elättäjäksi, lapselle miehen malliksi.

Näiselle turvaksi, kunnioituksen ja rakkauden kohteeksi. Mukavaa olisi tuntea itseni halutuksi ja rakastetuksi. Kun erosin, oli jäljellä samanlaisia eronneita. Hankin koiran ja olen nyt onnellisempi kuin koskaan. En hae enää miestä. Laiska juopotteleva mies ei välttämättä ole ihanteellinen mies naisille.

Ne miehet jotka haluaisivat olla muuta kuin laiskoja ja juopottelevia, eivät tule saamaan naisia koska he ovat liian kilttejä ja ottavat muut miehet huomioon eivätkä tällöin pärjää elämässä. Nämä ovat psyykkinen riesa naisille kun taas juopot ovat sellaisia josta naiset eivät pidä eivätkä välitä. Juopot eivät ole psyykkinen rasite jos heistä on helppo päästä eroon. Kilteistä miehistä on vaikeampi päästä eroon koska he tarvitsevat rakkautta siinä missä nainenkin tarvitsee.

Naiset kuitenkin haluavat itseään vahvemman miehen joka pärjää elämässä heitä paremmin jotta he huolehtisivat naisista. Kiltteys ja lapsellisuus ovat eri asioita Rakkauden tarve ei ole heikkoutta. Se on bilogine tarve, että nainen haluaa kokea miehen turvaksi. Mies voi olla henkisesti turva jos esim.

Moni on tyytyväin pienituloisempaan koska saa tältä turvaa. Selitä minulle mitä on lapsellisuus. Onko se sitä kun ihminen ei ota vastuuta omista teoista tai sanoista? Lapset toimivat eri tavoin. Tämä saattaa johtua kasvatuksesta. Jotkut aikuiset eivät ota vastuuta mistään kun heille ei ole annettu sellaista kasvatusta missä tulisi pitää kiinni hyvästä moraalista.

Joissain kodeissa jopa kasvatetaan huijaamaan muita ihmisiä koska näissä kodeissa aikuiset käsittävät elämän olevan kilpailua missä huijataan muita ihmisiä. Kiltteys johtaa siihen että ihminen alistuu niiden ihmisten edessä kakkoseksi jotka haluavat olla ykkösiä. Kiltti jää aina heikommaksi osapuoleksi vahvan kanssa jos vahva ihminen ei halua elää rauhanomaista elämää. Ihminen voi olla vahva ja kiltti, mutta vahvuudesta ei ole hyötyä ellei sitä osata suunnata muuhun kuin riitatilanteiden ratkaisemiseen.

Nykypäivän yhteiskunta on kuitenkin tehty niin monimutkaiseksi että kiltteydellä ei tunnu pärjäävän koska joka kulman takana tuntuu olevan ihminen joka haluaa ennemmin estää omaa elämää kuin auttaa. Biologia osoittaa ihmisen olevan heikko. Ihminen ei tule toimeen ilman ruokaa ja kuolee yleensä alle vuodessa.

Rakkaus on käsite jossa odotetaan toiselta osapuolelta jotain. Jos ihminen ei tule toimeen yksinään, osoittaa tämä heikkoutta. Ihmiset tulevat toimeen yhteisönä paremmin ja ihmisistä tulee tätä kautta vahvempia ja se ainoastaan todistaa rakkauden tarpeen heikkoudeksi.

Harva pärjää kuitenkaan elämässä yksin kovinkaan vanhaksi. Mitä on henkinen turva? Tarkoitatko että miehellä on jotain sellaista tietoa mikä rauhoittaa naista? Onko tämä tieto yhteiskunnallista tietoa vai sellaista tietoa missä mies sanoo mukavia sanoja naiselle jotta nainen ei pelkäisi ja kokisi asemaansa yhteiskunnassa uhatuksia?

Monet naiset toivovat miehen valehtelevan heille sanoen mukavia asioita jotta naisen stressitaso olisi alhainen. Tällaisista valkoisista valheista on hyötyä lyhyellä tähtäimellä, mutta jos ihminen alkaa elämään valkoisten valheiden kautta, tällöin niistä tulee ongelmia pitkällä tähtäimellä.

Minä ainakin miehenä tarvitsen naistani, koska rakastan häntä. En myöskään usko hänen ajatusmaailmansa eroavan omastani. Niin en tiedä mihin ne naiset miehiä tarvii,muuhun kuin seksiin ja kokoamaan kaiken ja korjaamaan kaiken. Ainakaan treffi markkinoilla ei ole tärpännyt ,eivät halua edes raitista,rehellistä,luotettavaa suomalaista miestä joka ikänsä ollut selvinpäin ,ei savua eikä hakkaa naisia.

Ollut samassa suhteessa 17v aiemmin ,ei syrjähyppyjä eikä pettämisiä. Yhteisen rakkauden sammumisen vuoksi erossa jo 6v ,kyllä yksin pärjää ja on helpompaa monesti kuin suhteessa naisen kanssa ,seksiä saa jos haluaa se ei tänä päivänä ole mikään ongelma ja se on jopa joskus ilmaistakin. Vaikka taksatkin on kyl pudonneet ja neuvoteltavissa jos niikseen tulee. Itse en käytä kyllä maksullisia naisia ,ei ole mun juttu. Mut sitä rakasta akkaa odotellessa. Eihän nainen miestä tarvii, ostaa vaan dildon ja siihen ladattavat patterit, niin ei tule edes kalliiksi pitää.

Ja jos tarvii, niin menee baarin ja pyytää ukolta rahaa, niin saa siinä samalla itsekkin. Ja koirakin lurputtaa sitten kun se alkaa näyttäämään kalkkunan heltalta: No Suomalainen nainen ei näytä tarvitsevan miestä, ainakaan käytöksensä perusteella mihinkään muuhun kuin hyväksikäytettäväksi niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla mahdollisimman monin eri tavoin.

Vai millä muulla kuin edellisellä selitetään se, että tälläkin hetkellä eri oikeusasteissamme on meneillään reilut avioero-oikeudenkäyntiä, joiden alulle panijoista yli 95 -prosenttia on yllättäen naisia ja joissa siis pääsääntöisesti pyritään kaikin mahdollisin keinoin "tuhoamaan" mies tuntevana ihmisenä jopa täysiä valheita valaehtoisesti toisesta kertoen sekä unohdetaan niin lapsien psyykkinen kuin jopa fyysinenkin terveys kunhan vain omat päämäärät aikuisina tavoitetaan?

Ja samoin eiväthän naiset näytä miehen ohella tarvitsevan enää biologisia lapsiaankaan, kun sadat suomalaiset naiset ovat alkaneet hakeutumaan lastensuojeluviranomaisten luokse, pyrkien päämäärätietoisesti siirtämään esim.

Tai entäpä sitten ne "äideiksi" itseään kutsuvat naiset, jotka mm. Lisäksi kun noihin edellisiin lisätään se eritäin suuri joukko naisia joiden 10 - vuotiaat tyttäret yhä kasvavassa määrin ostattavat erittäin määrätietoisin ja harkitusti suunnitellen aikuisilla miehillä itselleen kalliita hajuvesiä, upeita vaatteita, jne.

Varsinkin näin, kun nämä "tyttäret" voivat soittaa äideilleen kertoen "jäävänsä kaverinsa luokse yöksi" eikä kukaan ole tämän jälkeen kyseisistä tytöistä kiinnostunut millään tavoin? Korostan nyt vahvasti, että kaikki ne miehet jotka alaikäisiin tyttöihin "sekaantuvat", ovat henkisesti erittäin sairaita ja heiltä tulisi Islamin oppien mukaan rangaistukseksi alaikäisiin sekaantumisesta katkaista penis. Ja tämä siksi jotta kukaan ei ymmärtäisi väärin edellisessä kappaleessa esittämiäni ajatuksia, koska mies on mielestäni aina vastuussa teoistaan, riippumatta siitä vaikka alaikäinen tyttö heille kuinka itseään tarjoaisi!

Ettekö te naiset ymmärrä, että olette esimerkki tyttärillenne niin hyvässä kuin pahassakin? Enpä tunne yhtään eronnutta naista, jolla olisi ollut tarvetta liioitella miestensä tekemisiä. Enemmmänkin ovat koittaneet niitä peitellä. Lapsia yrittävät saada itselleen ihan vaan äidin kiusaksi, tuskin ovat lapsestaan ennen piitanneet pätkääkään. Kyllä avioeroissa naiset enimmäkseen koittavat keskittyä itsensä ja lastensa pelastamiseen, ei suinkaan miesten tuhoamiseen. Typerää väittää edes tuollaista.

Yksinhuoltajuus on niin rankkaa, ettei siihen kevyin perustein lähdetä. Eikä vuotias tyttö takuulla ymmärrä hajuvesien tms. Kukaan tavallinen äiti ei ole esimerkkinä hyväksymässä alaikäisen lapsen prostituutiota. Typerää edes väittää sellaista. Ja malli -bisneksessä on meillä alle kourallinen nuoria tyttöjä, täysi-ikäisiä nuo maailmalle lähtijät enimmäkseen ovat.

Kansanedustaja sai viimein ajokortin Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula on saanut ajokortin useiden yritysten jälkeen. Kontula kirjoittaa Facebookissa, että ajolupa heltisi vasta seitsemännellä yrittämisellä.

Kontula kertoo yhden hylkäyksistä tulleen siksi, koska hän ajoi nopeusmerkin jälkeen 30 metriä tien vanhaa nopeutta, mikä on 10 kilometriä tunnissa enemmän kuin nykyinen sallittu nopeus. Ajokortin Kontula päätti suorittaa, koska hänen mukaansa ilman sitä poliitikon työtä on hankala hoitaa täysipainoisesti.

Yksityiset ajonsa hän kuitenkin aikoo rajoittaa "lähinnä lavatanssireissuihin". Tätä mieltä tavalliset venäläiset naiset ovat Suomen täydellisistä venäläisnaisista Kaviaaria, samppanjaa, kauneusleikkauksia ja ylellistä prinsessaelämää.

Sellaista on arki Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjassa. Vastaako se totuutta venäläisnaisten elämästä? Suomen täydelliset venäläisnaiset alkoi eilen. Se perustuu kansainväliseen menestys-realityyn, jossa viisi naista päästää katsojat tirkistelemään luksuselämäänsä.

He pitävät yllä kliseitä siitä, että venäläisnaiset ovat kodinhengettäriä, joilla on visuaalista silmää kauneudelle. He haluavat miehen, joka tarjoaa ravintolassa ja kohtelee kuin prinsessaa. Tämä käy katsojalle selväksi jo ensimmäisen jakson aikana. Kysyimme kolmelta ihan tavalliselta venäläissyntyiseltä naiselta, mitä mieltä he ovat uudesta sarjasta. Onko viiden tosi-tv-tähden tarjoama kuva venäläisistä naisista realistinen?

Suomi tienaa ottamalla lainaa! Nyt kannattaisi ottaa lainaa biljoonia ja tienata sillä. Blogi US Pauli Sumanen Helsinkiläisnaisella napsahti päässä kioskin jonossa — kerro omat kokemuksesi raivonpurkauksista - Hyvä olo - Ilta-Sanomat. Mekkopojat eivät päässeet luokkakuvaan — oppilaat vihaisia MV!!??

Auttaako pilleri naisten haluttomuuteen? Siksi se, että alun perin mielialalääkkeeksi kehitetty flibanseriini sai kahden hylkäämiskierroksen jälkeen vihdoin myyntiluvan Yhdysvalloissa, on iso uutinen. Addyi-kauppanimeä kantava lääke on kuitenkin vaikutusmekanismiltaan kaukana Viagrasta, sillä se säätelee aivojen välittäjäaineiden tuotantoa.

Edistysaskeleesta huolimatta olen huolissani. Ihmiset tapaavat innostua liikaa ihmepillereistä, joiden kuvitellaan noin vain hoitavan pois päiväjärjestyksestä jonkin monisyisen ongelman — puhumattakaan niistä, jotka suunnittelevat lääkkeen livauttamista puolisonsa iltateehen. Ihmisten epätoivo ja hinku kokeilla jotain, melkein mitä tahansa, ovat omiaan herättämään myös sijoittajien kiinnostuksen: Amerikkalaiset katsovat verkosta, kuka naapureista pettää puolisoaan Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjät voivat USA: Verkkoon oli ilmestynyt meidän naapurustoamme koskeva nimilista ihmisistä, jotka olivat kirjautuneet Ashley Madison -pettämissivustolle.

Sivuston kautta naimisissa olevat ihmiset voivat etsiä seksikumppaneita. Palvelu tunnus on "Elämä on lyhyt — hanki salasuhde. Tietomurto Ashley Madison -sivustolle paljastui heinäkuussa, ja hakkerit ovat julkaisseet tiettävästi yli 30 miljoonaa nimeä sisältävän käyttäjälistan vaiheittain.

Tiedot ovat johtaneet kiristysyrityksiin, ja sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa selvitetään nyt tietomurron yhteyksiä nimilistalla mainittujen henkilöiden itsemurhiin. Klikkasin auki omaa naapurustoani Washingtonin esikaupungissa koskevat sivut. Listassa oli satoja ja satoja miehiä, joiden kotiosoitteet tunnistin: Tai viimeistään nyt on.

Kuusi suurinta suuseksisyntiä Ekspertti paljastaa miesten ja naisten yleisimmät suuseksimokat. Suuseksitaidoissakin on usein parantamisen varaa, vinkkaa Men's Journalin haastattelema seksologi Ava Cadell. Cadell tietänee, mistä puhuu, sillä hän on kirjoittanut aiheesta kirjan sekä laatinut taitoa opastavan DVD-sarjankin. Hänen mukaansa nämä ovat naisten ja miesten yleisimpiä suuseksivirheitä.

Naisten suurimmat paineet selvitettiin - pystytkö samastumaan? Kyselyn tulokset osoittavat, että naiset kokevat paineita aivan liikaa. Suurin osa naisista ei tunne olevansa riittävän hyvä. Moni nainen tuntee itsensä riittämättömäksi, selviää tuoreesta brittikyselystä.

Siihen vastasi naista. Heistä 80 prosenttia myönsi, ettei tunne olevansa tarpeeksi hyvä. Alla on yleisimmät asiat, jotka aiheuttavat naisille paineita sekä "syypäät", jotka yllyttävät stressaamaan. Suluissa olevat prosenttiluvut kertovat siitä määrästä, kuinka monet naiset pitivät kyseistä kohtaa erityisen merkittävänä omalla kohdallaan. Paineet, TOP 5 Kaikesta täytyisi suoriutua kerralla 36 prosenttia Täytyisi olla kiinnostava persoona 33 prosenttia Pitäisi olla älykäs 32 prosenttia Kropan pitäisi olla täydellinen 30 prosenttia Kodin tulisi olla täydellinen 29 prosenttia Seuraavina painelistalla olivat ajatukset siitä, että pitäisi olla täydellinen vaimo, äiti ja työntekijä.

Kysely selvitti myös, mitkä tahot tuputtivat naisille paineita. Kiinnostavaa on, että leidit pistävät itse itselleen kaikista eniten vaatimuksia.

Paineiden laukaisijat, TOP 5 Minä itse 72 prosenttia Perhe ja ystävät 33 prosenttia Sanomalehdet ja aikakauslehdet 22 prosenttia Elokuvat ja televisio 18 prosenttia Twitter ja Instagram 18 prosenttia Enemmän, enemmän ja enemmän Käyttäytymisen ja ihmissuhteiden asiantuntija Jenni Trent Hughes kiteyttää hyvin sen, mitä monet saattavat kyselyn tuloksista ajatella: Naiset, ei oteta turhia paineita - elämä on liian lyhyt, jotta käyttäisimme sen stressaten!

Onko tämä maailman huonoin parisuhdevinkki? Suomalainen psykologikin ihmettelee Suomalaispsykologin mukaan kostotoimiin ei pettämistapauksessa kannata lähteä, vaikka niin joku neuvoisi. Parisuhdevinkkejä voi lukea lähes mistä tahansa lehdestä tai sivustolta, ja ohjeita tulee myös pyytämällä tai pyytämättä sekä ystäviltä että asiantuntijoilta. Toiset parisuhdevinkit ovat huonompia kuin toiset.

Siinä missä yksi parisuhdeneuvoja kehottaa pariskuntaa avoimuuteen ja keskusteluyhteyden löytämiseen, toisella ammattiauttajalla voi olla radikaalimmat neuvot. Psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaa on antanut urallaan pariskunnille runsaasti parisuhdeneuvoja. Hän on myös törmännyt erikoisiin parisuhdevinkkeihin, joita toiset ammattiauttajat ovat asiakkailleen antaneet. Kiianmaan mukaan tämä käsittämätön vinkki yrittää perustua ajatukseen, että tällä tavalla pettänyt kumppani tietää, miltä se tuntuu, kun tulee petetyksi.

Sehän on juuri eri suuntaan mihin pitäisi mennä. Pitäisi pyrkiä avoimuuteen ja käsittelemään asioita rehellisesti. Mutta sitten kun lähdetäänkin pelaamaan jotain peliä, mennään kyllä ojasta allikkoon, Kiianmaa jatkaa. Miksi laihaa naista pidetään kauneimpana, vaikka hän ei ole tervein ja lisääntymiskykyisin? Kiinan tiedeakatemian ja skotlantilaisen Aberdeenin yliopiston tutkijat paneutuivat kysymykseen, miten naisen painoindeksi vaikuttaa hänen evolutiiviseen kelpoisuuteensa ja pidämmekö kauneimpina näillä mittareilla kaikkein elinvoimaisimpia naisia, New Scientist kertoo.

Suosittu hypoteesi evoluutiotutkimuksessa on, että arvioimme ihmisen viehättävyyttä alitajuisesti hänen kelpoisuutensa mukaan. Yksi naisen kelpoisuuteen vaikuttava asia on hänen painoindeksinsä. Esimerkiksi joidenkin sydänsairauksien, diabeteksen ja alhaisen hedelmällisyyden riski on suurempi hyvin lihavilla kuin hoikilla naisilla. Toisaalta ihmiskunnan pitkässä historiassa lihavuus on esimerkiksi ruokakriisin yllättäessä lisännyt yksilön kelpoisuutta, ja erittäin laihat, nykyään vaikkapa anoreksiaa sairastavat naiset ovat usein hedelmättömiä.

Kansanedustaja huolissaan liikeaikalain kumoamisesta: Kauppojen aukioloaikojen vapauttaminen on myös naiskysymys, sillä suurin osa kauppojen työntekijöistä on naisia, Hänninen sanoo ja vaatii lain kumoamisen sukupuoli- ja lapsivaikutukset selvittämistä. Hallitus aikoo kumota kauppojen aukioloa säätelevän liikeaikalain.

Hallituksen esityksen mukaan kaupat, parturit ja kampaamot saisivat jatkosssa olla auki milloin vain. Hallitus perustelee esitystään kilpailukyvyn parantamisella ja uskoo aukioloaikojen pidentämisen tuovan lisää työpaikkoja sekä lisätunteja alalle. Iäkkäät naiset paljastavat, mitä tekisivät elämässään nyt toisin: Näin vanhemmat naiset neuvovat nuorempiaan. Sanctuary Span kyselytutkimus paljastaa, että paineet iskevät erityisesti nuoriin naisiin. Kyselyyn osallistuneista naisista jopa 40 prosenttia pelkäsi palavansa loppuun ja lähes 75 prosenttia arvelee yrittävänsä liikaa olla täydellinen.

Naisista 80 prosenttia tunsi, ettei ole tarpeeksi hyvä. Naiset listasivat viideksi stressaavimmaksi tekijäksi elämässään kokonaisuuden hallinnan, kiinnostavana ja älykkäänä pysymisen sekä täydellisen vartalon ja kodin tavoittelun. Yhtiö kääntyi letgo-kampanjansa videolla vanhempien naisten puoleen ja kysyi, mitä he tekisivät eri tavalla, jos voisivat valita elämänsä valinnat uudelleen.

Vanhempien naisten vastaukset ovat koskettavia. He jättäisivät suorittamisen ja keskittyisivät olemiseen. Naiset nauttisivat elämästään enemmän. Tanssisivat vielä viisi minuuttia pidempään, kun jalat vielä kantavat, antaisivat iltasuukkoja valituksen sijaan ja halaisivat pienokaisiaan enemmän ennen kuin nämä kasvavat isoiksi.

Naiset muistuttavat, että on tärkeää keskittyä olemaan ystävällinen itselleen ja muille, rentoutumaan ja olemaan välillä vain olemassa suorittamisen sijaan. From dating app to sex offender registry - CNN. Naisopettaja pidätettiin — lähetteli oppilaalle kuvia rinnoistaan! Opettajana työskentelevä yhdysvaltalaisnainen on pidätetty epäiltynä lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Daily Mail -lehden mukaan kahden lapsen äiti on kiistänyt syytteet.

Andrea väittää, että kuvat päätyivät oppilaalle vahingossa. Aviomiehelle tarkoitetut arkaluontoiset kuvat olivat näppäilyvirheen takia lähteneet väärälle vastaanottajalle.

Tapauksen julkitulon jälkeen alabamalainen koulu pidätti Andrean virastaan. Viranomaiset ovat kertoneet, että heillä on todisteita siitä, ettei rintakuvien lähetteleminen oppilaalle ollut vahinko. Andrea on päästetty vapaaksi takuita vastaan ja hänelle luetaan syytteet syyskuussa.

Onko kukaan koskaan tehnyt tutkimusta siitä kuinka paljon Suomessa on enemmän nuoria miehiä kuin naisia? Näiden kolmen ilmiön kumulatiivinen vaikutus lienee todella suuri: Kun Ruotsissa on ollut tätä samaa maahanmuutto jne.

Onko Ruotsissa enemmän homoseksuaaleja kuin esim. Nainen sai tuomion sek­su­aa­li­ses­ta hy­väk­si­käy­tös­tä — iski myös raskaana ollutta naista vatsaan Oulun käräjäoikeus tuomitsi torstaina naisen kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä pahoinpitelystä. Vuonna syntynyt, tuomion saanut nainen oli muun muassa ehdottanut seksuaalista kanssakäymistä alle 16 vuotta nuoremmalle lapselle ja puristellut tätä takapuolesta.

Käräjäoikeuden tuomio oli yksimielinen. Juttua käsiteltiin suljetuin ovin. Nainen tuomittiin myös pahoinpitelystä. Hän oli humalassa iskenyt toista naista vatsaan, vaikka oli tiennyt tämän olevan raskaana. Raskaana olleelle naiselle oli tullut iskusta kipua ja särkyä. Suomalaismiehet saavat naisia enemmän lisäelinvuosia — naiset elävät silti pidempään Muihin länsimaihin verrattuna Suomessa eletään hieman pidempään.

Miehet kirivät elinvuosissa naisia kiinni. Kun suomalaismiehet elivät vuonna keskimäärin 70,9-vuotiaiksi, nyt eliniän odote on noussut 77,4 vuoteen. Terveiden vuosienkin määrä on kasvanut 61,4: Naisillakin elinikä on pidentynyt, mutta ei niin paljon kuin miehillä. Vuonna naiset elivät Suomessa keskimäärin vuotiaiksi. Elinikä on noussut naisilla 83,8 vuoteen. Naisilla terveitä elinvuosia oli vuonna 67,3 vuotta ja vertailuajankohtana vuonna 70,7 vuotta.

Naiset elävät siis yhä pidempään kuin miehet, mutta miehet kirivät naisia elinvuosissa kiinni. Miehillä elinvuodet ovat lisääntyneet 6,5 vuodella, naisilla 4,8 vuodella. Keskimääräinen miesten elinikä kaikkiaan valtion vertailussa on nyt 68,8 ja naisten 74,3 vuotta. Kuilu kehittyneiden ja kehitysmaiden välillä on pienentynyt, mutta kun kehitysmaassa mies elää keskimäärin 67,3 vuotta ja nainen 72,3 vuotta, kehittyneessä maassa miehet elävät keskimäärin lähes vuosikymmenen kauemmin 75,5-vuotiaiksi ja naiset 81,8-vuotiaiksi.

Suomalaiset elävät siis pidempään kuin länsimaissa keskimäärin. Sekä miehet että naiset pari vuotta pidempään kuin muissa kehittyneissä maissa keskimäärin. Kansainvälinen eliniän odote on noussut paljon kahdessa vuosikymmenessä, miehillä 5,8 ja naisilla 6,6 vuodella vuosien ja välillä. Teollisuusmaissa eliniän piteneminen selittyy pääasiassa syöpäkuolemien sekä sydän- ja verisuonitauteihin menehtyneiden määrän laskulla.

Kehitysmaissa ja kehittyvissä maissa eliniän odote on noussut erityisesti ripulin, keuhkosairauksien sekä lapsikuolleisuuden vähenemisen takia. Tutkimus julkaistiin brittiläisessä tiedejulkaisussa The Lancet. Naiset hallitsevat Suomen suosituimpien treeniblogien listaa Ainon tarinoita treenaamisesta -blogi on Cisionin listauksen ykkönen.

Top 10 -listalla on vain yksi mies. Cision esittelee alkavan vuodenajan kuntoilumotivaatiota kasvattaakseen elokuun top-blogilistauksessa Suomen suosituimmat treeniblogit. Listan kärkipaikalla on Ainon tarinoita treenaamisesta -blogi, jonka postauksissa vaasalainen personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja Aino Rouhiainen jakaa vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja urheilulliseen elämäntapaan.

Kärkikymmenikön bloggaajista yhdeksän on naisia. Toisella sijalla on kuitenkin kehonrakentaja Mika Nyyssölän blogi. Kolmannelle sijalle nousee näyttelijänä ja fitness-bloggaajana tunnetun Venla Savikujan Elämää Venlan silmin -blogi. Treeniblogien top 10 -lista Suomessa elokuussa Viidakon tähtösestä tuli pornokauppias! Viidakon tähtösenäkin tunnettu Katri Sorsa bongattiin Vantaan Tikkurilassa sijaitsevasta Punainen kuu -erotiikkaliikkeestä.

Katri patsasteli iloisesti dildojen ja muiden hilavitkuttimien keskellä, sillä hän oli tiskin takana eli suomeksi: Mitäs ihmettä, arvon tv-imettäjä-äiti ja Viidakon tähtönen? Katrista on julkaistu myös rohkeita kuvia uransa aikana, joten yksi Suomen seksikkäimmistä äityleistä ei varmaan säikähdä uutta pestiään millään tasolla. Huonoilla treffeillä yllättäviä vaikutuksia sinuun - oletko kokenut? Huonot treffit aiheuttavat jopa fyysisiä tuntemuksia. Ikävästi päättyneet treffit voivat olla jopa fyysinen rasite elimistölle.

Huonot treffit tuntuvat ajan haaskaukselta ja usko tosirakkauteen kokee kolauksen. Voi olla jopa helpotus, ettei suhde etene pidemmälle, jos ensimmäisetkin treffit tuntuvat kaaokselta. Siitäkin huolimatta pettymykset ja huonot kohtaamiset aiheuttavat erilaisia tuntemuksia.

Daily Mailin haastatteleman lääkäri Linda Papadopoulosksen mukaan huonot treffit aiheuttavat epätoivon lisäksi jopa masennusoireita.

Jos kaikki menee hyvin, voi tunne muuttua intohimoksi. Jos asiat eivät suju odotusten mukaan, on olo surkea, Papadopoulos toteaa. Lieviä masennusoireita Tutkimusten mukaan jopa neljäsosa aikuisista kärsi lievistä masennusoireista huonosti menneiden treffien jälkeen.

Oireina pidettiin muun muassa eristäytymistä perheestä ja ystävistä, jotka saattaisivat esittää kysymyksiä suhteen etenemisestä.

Lehden mukaan oireet johtuvat elimistön stressistä, joka aiheutuu, kun elimistön korstisoli ja testosteronitasot vaihtelevat. Hormonivaihtelut saavat ihmisen muun muassa syömään liikaa, mikä voi aiheuttaa painonnousua ja rasvaiset herkut voivat tuoda mukanaan myös ei-toivottuja vieraita finnien muodossa.

Elimistön kokeman stressin takia myös immuunijärjestelmä on kovilla, minkä takia ihminen voi sairastua helpommin. Kohu pettämissivuston ympärillä paisuu — nyt palvelun perustaja narahti käytöstä Britannian varapresidentti Joe Bidenin poika Hunter on paljastunut sivuston käyttäjäksi.

Hän itse on kieltänyt syytökset. Myös brittiläinen televisiokasvo Josh Duggar on joutunut myöntämään käyttäneensä palvelua. Hän on esiintynyt julkisuudessa kunnollisena perheenisänä, joka rakastaa vaimoaan yli kaiken.

Viime viikon torstaina mies joutui nöyrtymään ja antamaan julkisen lausunnon pettämisistään. Suren sitä kipua ja häpeää, joita minun syntini on aiheuttanut vaimolleni, lapsilleni ja erityisesti Jeesukselle sekä kaikkiin häneen uskoville, Duggar kommentoi paljastuneita tietoja. Nyt myös sivuston perustaja ja toimitusjohtaja Noel Bideman on narahtanut palvelun käytöstä. Hän on aiemmin hehkuttanut täydellistä perhe-elämäänsä ja hyvää suhdetta vaimoonsa.

Toisaalta Bideman on aiemmissa lausunnoissaan sanonut, että hän ehdottomasti pettäisi vaimoaan, jos tämä ei täyttäisi hänen seksuaalisia tarpeitaan. Mies, mikä seksiasento on suosikkisi? Nämä asiat se sinusta paljastaa Alla, päällä vai jossain ihan muualla? Men's Health kertoo, mitä lempiasentosi paljastaa. Osa miehistä suosii rauhallisia menoja, kun toiset pelmuavat kuin villipeto.

Nauttikaa nyt femakot, tätähän te hölmöilyllänne olette olleet ajamassa: Sammenbrud truer flygtningesystem - Europa - International http: Collapse threatens refugee system Danish Refugee Council Secretary General Andreas Kamm, believes that the current refugee crisis is permanent and will lead to a collapse. He estimates that the current pressure of refugees constitutes a 'permanent' challenge that does not go away, and recommends the development of new tools that can address and solve the problems.

But the answer is not that "Europe imports surplus populations," it said. We must stop before it if we possibly can, "he says. We face a decidedly Armageddon We can not take 60 million. Onko moraalitonta erota, jos syy on puolison sairaus? Katselen jo seuraa netistä Riitta on asunut erossa miehestään Joukosta yli vuoden, sillä Jouko sairastaa skitsofreniaa. Yli 20 vuotta yhdessä olleen parin elämää on leimannut Joukon psyykkinen sairaus.

Yhteinen elämä on ollut onnellista, joskin Joukon akuutin psykoosin vaiheet ovat hankalia. Silloin ystävällinen ja hauska mies muuttuu arvaamattomaksi ja väkivaltaiseksi. Yhteisiin vuosikymmeniin mahtuu kaksi kertaa, jolloin Jouko on lyönyt Riittaa. Lääkärien mukaan se kuuluu sairaudenkuvaan, joten tilanteista on päästy aina eteenpäin, sillä pari on viihtynyt hyvin yhdessä. Nyt vuotiasta Riittaa kuitenkin mietityttää. Pari muutti yhdessä tuumin erilleen.

Olisiko vielä aikaa etsiä uusi kumppani, jonka kanssa vanheta? Onko puolison sairaus moraaliton syy erota? Elämällä olisi vielä varmasti paljon annettavaa. Riitta on alkanut katsella internetin seuranhakupalstoja. Ystävätkin kehottavat tekemään irtioton sairaasta miehestä. Parikymmentä vuotta poissa sinkkumarkkinoilta ovat tehneet tehtävänsä, ja Riittaa epäilyttää uuden kumppanin etsintä. Vuosien varrella kaksikin miestä on osoittanut kiinnostusta häneen, mutta molemmat olivat tuolloin varattuja.

Miesten tehtävä suojella naisia raiskauksilta Mä en voi uskoa, että mun pitää kirjoittaa tää blogi, mutta ilmeisesti sitä nyt sitten tähän on tultu. Maailman ensimmäinen peruslähtökohta on - ja on aina ollut tämä vapaasti käännettynä: Kaikki muu on ylimääräistä, joutavuutta, keikarointia, luksusta ja hömpötystä - joka pitää - ja joka on pakko - heivata hätätilanteessa tämän perustoiminnon säilyttämiseksi.

Koska lajin säilyminen on ainoa yleismaailmallinen moraali, mikään muu perusta ei ole mahdollinen. Yritykset luoda "täydellinen yhteiskunta" millekään muulle pohjalle kuin "naiset ja lapset ensin!

Tästä huolimatta, kiilusilmäiset idealistit jotka kaikki ovat miehiä ovat yrittäneet loputtomasti - ja epäilemättä tulevat yrittämään. Ruotsalaiset miehet ovat täydellisesti laiminlyöneet naistensa turvallisuuden sallimalla maansa nousta maailman kärkeen raiskaustilastoissa.

Naisena halveksin tästä syystä ruotsalaisia miehiä lähes rajatta. Syy on varmasti osaltaan naistenkin, mutta katson - perinteisesti - että viime kädessä - aivan viime kädessä - naisten ja lasten viimekätinen turvallisuus on - ja voi vain olla - miesten käsissä.

Näinpä siis vetoan tänään Suomen miehiin: Te olette vastuussa Suomen naisista, Suomen pojista ja tyttäristä - on teidän pääasiallinen tehtävänne varmistaa meidän turvallisuutemme tässä maassa. Älkää jättäkö meitä raiskaajien käsiin. Parivuotiaiden tyttöjen ja poikien ero luultua suurempi Norjalaistutkimuksen mukaan 2-vuotiaat tytöt pärjäävät arjessa samanikäisiä poikia paremmin.

Norjalaisen Stavangerin yliopiston tutkimuksen mukaan tytöt ovat itsenäisempiä varhaisemmassa iässä kuin poikalapset. Erot ovat tutkimuksen mukaan nähtävissä jo 2-vuoden iässä. Stavangerin yliopiston tutkimuksessa tarkasteltiin yli tuhatta -vuotiasta lasta ja heidän kykyään selviytyä arkisista askereista.

Tutkimus keskittyi päiväkoteihin, sillä Norjassa jopa 90 prosenttia -vuotiaista lapsista on kunnallisissa päiväkodeissa. Tutkijoiden mukaan tytöt olivat kehittyneempiä kaikkien tutkimuksessa tarkasteltujen tehtävien osalta: Tytöt oppivat muun muassa usein poikia aiemmin syomään ja pukeutumaan itse. Päiväkodeissa 2-vuotiaiden tyttöjen sosiaaliset ja kielelliset taidot olivat kehittyneempiä samanikäisiin poikiin verrattuina. Tulosten mukaan tytöt sopeutuivat poikia paremmin päiväkotien rutiineihin ja osallistuivat keskittyneemmin ja innokkaammin yhteisiin leikkeihin.

Yliopisto kertoo verkkosivuillaan, että tutkijat yllättyivät tuloksista. Aikuisten odotukset - Laajemmalla mittakaavalla sosiaaliset taidot ja arkiset askareet ovat yhteydessä kielelliseen käsityskykyyn ja motorisiin taitoihin. Kielelliset kyvyt voivat olla yhteydessä siihen, että tytöt osaavat poikia paremmin ilmaista toiveitaan ja tarpeitaan, tutkija Aud Toril Meland sanoo. Kehitykseen vaikuttavat myös kotona lapsen kanssa käydyt keskustelut sekä vaihtelevat aktiviteetit.

Tutkijoiden mukaan erot saattavat selittyä sillä, että tytöille ja pojille luodaan erilaisia odotuksia. Aikuisten asenteet sukupuolia kohtaa voivat vaikuttaa jo pikkulapsiin, yliopiston tiedotteessa todetaan. Olisi tärkeää tarjota pojille oikeanlaista tukea. Poikien tulisi saada myös tuntea mielihyvää siitä, että he oppivat askareita, joissa tarvitaan sekä sosiaalisia että kielellisiä taitoja, Meland sanoo.

Stavangerin yliopiston mukaan tutkimustuloksista voi olla hyötyä päiväkotien henkilökunnalle. Tutkimuksesta uutisoi myös Tiede. Työmarkkinoilla on käynnissä iso murros: Voittajia ovat naiset Ennen riitti jos oli hyvä esimerkiksi matematiikassa, tai oli todellinen tietokonevelho.

Nykyään tällaiset taidot eivät automaattisesti takaa enää korkeapalkkaista työtä, kertoo Fivethirtyeight. Teknologian kehittyessä automaatio ottaa yhä enenemissä määrin teknisiä töitä pois ihmisten käsistä ja työntekijöiden taidot siirtyvät painottumaan kanssakäymisen puolelle.

Uuden tutkimuksen mukaan sosiaaliset taidot kuten selkeä kommunikointi ja tiimipelaajana oleminen merkitsevät työelämässä jatkuvasti enemmän. Ja hyöty tästä muutoksesta sataa erityisesti naisten pankkiin. Niin sanottujen kovien taitojen aika ei kuitenkaan ole vielä ohitse, vaan niillekin riittää kyllä kysyntää.

Sosiaaliset taidot korostuvat työelämässä, sillä automaatio uhkaa Oxfordilaisen tutkimuksen mukaan jopa puolta Yhdysvaltain työpaikoista. Tietokoneet eivät kuitenkaan ole hyviä simuloimaan ihmisten välistä kanssakäymistä. Demingin mukaan esimerkiksi johtajien tai konsulttien töitä on vaikeampi automatisoida, joten näiden töiden vaatimat taidot muuttuvat arvokkaammiksi.

Demingin tutkimuksen mukaan naiset ovat sopeutuneet paremmin työelämän muutokseen, joka on näkyvissä jo nyt. Deming havaitsi, että naisten työtehtävät ovat muuttuneet radikaalisti viimeisen 30 vuoden aikana, samalla kun miesten työtehtävissä ei ole ollut nähtävissä huomattavaa muutosta. Tutkimuksessa tarkasteltiin myös minkälaisilla työaloilla naisten osuus työvoimasta kasvoi eniten, ja sen mukaan naiset menestyivät paremmin sosiaalisten taitojen vaatimuksissa. Vaikka kognitiiviset taidot eivät vaihtele sukupuolten välillä, Deming siteerasi myös omassa tutkimuksessaan toista tutkimusta, jonka mukaan naiset saavat parempia pisteitä tunneälyä ja sosiaalista havaintokykyä mittaavissa testeissä.

Tämä on sopiva ikäero parisuhteessa! Harva muistaa vanhaa keinoa selvittää parisuhteen sopiva ikäero. Otetaan vanhemman puolison ikä. Lisätään siihen sitten luku seitsemän. Tuota ikää nuoremman kanssa ei laskukaavan ideologian mukaan ole soveliasta seurustella.

Perehtyessäni rakkaustieteisiin olen usein törmännyt kysymykseen: Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta, koska rakastuminen on hyvin monimutkainen ilmiö.

Usein rakkaus yllättää juuri, kun vähiten sitä odotamme, mutta sen syttymistä voi myös avittaa. On selvää, että rakastumiseen vaikuttavat muun muassa geneettinen perimämme, kasvatuksemme, elämänkokemuksemme, ympäristötekijät sekä ajoitus.

Tutkimusten mukaan rakastumme helpommin, kun elämämme on jollain tavoin epätasapainossa. Esimerkiksi uuteen kaupunkiin muutto, särkynyt sydän tai uusi työpaikka altistavat rakastumiselle. Syy tähän löytyy todennäköisesti välittäjäaine dopamiinista, joka on tärkeässä asemassa rakastumisreaktiossa ja jonka eritys on usein koholla haastavissa tilanteissa. Tasaisemmissa elämänvaiheissa dopaminiinin eritystä saa kiihdytettyä esimerkiksi kokeilemalla vapaa-alalla uutta harrastusta tai asettamalla itselleen työhön liittyviä, tyydytystä antavia tavoitteita.

Pitkässäkin parisuhteessa kumppaniin voi rakastua uudelleen ja rakastumista voi buustata dopamiinin avulla vaikka illallisella uudessa paikassa tai yhdessä hikoilemalla. Tarkasta, että nämä asiat ovat kunnossa Omaa parisuhdetta ja sen toimivuutta kannattaa miettiä seuraavien kohtien kautta.

Elätkö oikeasti toimivassa suhteessa? Psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaa tietää, mitkä asiat kuuluvat toimivaan parisuhteeseen. Kiianmaa listasi Voicen haastattelussa, mitkä asiat ovat tärkeimpiä hyvän parisuhteen kannalta. Onko kumppanisi potentiaalinen pettäjä? Selvitä, millaisesta kodista hän tulee Tutkijat saivat selville, että lapsuudenkodin kokemuksilla voi olla huomattava vaikutus myöhempiin parisuhteisiin.

Vanhempien pettäminen lisää selvästi todennäköisyyttä siihen, että lapsi tulee olemaan uskoton myöhemmin parisuhteissaan. Näin väittää tuore, yhdysvaltalainen Texas Tech yliopiston sekä Nevadan yliopiston tekemä tutkimus, johon otti osaa noin opiskelijaa. Osallistujilta kysyttiin, olivatko he ikinä pettäneet kumppaniaan. Vanhempien pettäminen vaikuttaa Kiinnostavaa on, että kumppaniaan pettäneistä ihmisistä 44 prosenttia oli tietoisia, että heidän omat vanhempansa olivat olleet uskottomia toisilleen.

Sen sijaan heillä, jotka olivat pysyneet uskollisina rakastetuilleen, sama luku oli 22 prosenttia. Näin ollen ihmiset, joiden omat vanhemmat olivat pettäneet, tekivät itse samoin puolet suuremmalla todennäköisyydellä kuin muut. Selvää syytä, miksi vanhempien uskottomuus saattaa lisätä todennäköisyyttä myös omalle vastaavalle käytökselle, ei ole tiedossa.

Veikkausten mukaan epätasapainoinen kotitausta voi aiheuttaa ongelmia tulevissa parisuhteissa. Toisaalta myös vanhempien pettäminen voi vaikuttaa lapsen käsitykseen sitoutumisesta. Siitä huolimatta pettämisensä myöntäneet ihmiset eivät pitäneet uskottomuutta hyväksyttävänä. HS-Prvada alittaa taas kerran jopa itsensä: Anja Lehikoinen aistii eläinten tunteita — "Koirani sanoi minulle, että älä lopeta minua vielä" - Eläimet - Kaupunki - Helsingin Sanomat.

Miten saisin vaimoni kokeilemaan hieromasauvaa? Vaimoni ei omien sanojensa mukaan ole ikinä lauennut ja siksi haluaisin kokeilla hieromasauvaa.? Leluillako onneen, mies 49 vuotta. Miksi naiset valittavat, että seksi on raskasta? Viisi pohdittavaa kysymystä Särkyikö sydämesi? Pohdi näitä kysymyksiä, ja selviät erosta entistä vahvempana. Eläimiin sekaantumien huolettaa poliitikkoa — haluaa kieltää lailla Kansanedustaja Leena Meri ps.

Eläimiin sekaantuminen on Suomessa rangaistavaa, jos teko täyttää eläinsuojelurikkomuksen, lievän eläinsuojelurikoksen, eläinsuojelurikoksen tai törkeän eläinsuojelurikoksen tunnusmerkistön. Eläinsuojelulain uudistus on meneillään, ja työssä on ollut lähtökohtana eläimen itseisarvo, hyvinvointi ja kunnioitus. Työ on aloitettu edellisellä hallituskaudella. Maa- ja metsätalousministeriön asettaman ohjausryhmän ja työryhmän piti saada työ valmiiksi viime vuoden loppuun mennessä, mutta toimikautta on jatkettu.

Hänen omassa suhteessaan vieraissa käyminen johtui muista syistä. Pitää antaa miehelle tarpeeks seksiä, sori vaan. Hyvästä avioliitosta puhunut Seela kertoo, että hänen liitossaan sitä ongelmaa ei ollut, vaan parin pettämissotkut johtuivat muista asioista.

Hän muisteli vaihetta, jolloin sekä hänellä että hänen aviomiehellään Elis Sellalla oli avioliiton ulkopuoliset suhteet. Kuvittelin, että kaikki täytyy kokea ennen kuin tulee suureksi taiteilijaksi, Seela kertoo. Kun Seela kuuli, että toinen nainen on ihastunut Elikseen, hän pakotti miehensä soittamaan ja selvittämään tilanteen, jotta enemmältä pahalta mieleltä vältyttäisiin. Minä seisoin vieressä, kun hän soitti sille naiselle.

Shona Sibary admits she 'gets rid of dogs as soon as they stop being cute puppies' Daily Mail Online Minesh Parbat who killed 'horny' Lisa Watling in crash is jailed for seven years Daily Mail Online How bad dates can damage your immune system: Miksi miehet käyvät samalla kololla?

Mikä saa miehen menemään sänkyyn naisen kanssa, vaikka tämä on jo kaverille tuttua petiseuraa? Kuulinpa tässä erikoisen tarinan erään poikaporukan mökkireissulta. Pojat olivat iskeneet mukaansa mökille kyliltä muutaman naisen, joista yksi siirtyi makuuhuoneeseen tositoimiin pojista onnekkaimman kanssa. Kun pojasta puhti loppui, kyseli daami viattomasti, haluaisiko eräs pojan kavereista tulla jatkamaan.

Ja ei, tämä ei ole minkään pornoleffan käsikirjoitus, vaan totisinta totta: Ja ettei kukaan luulisi, että kunnossa olisi mitään vikaa, tuli tämä ensimmäinen sankari vielä kerran hoitamaan homman himaan.

Tarinahan on kaikin puolin outo, vaikka kukaan ei ihmettelisikään, jos hommat olisi hoidettu samaan aikaan kolmenkimppana. Nyt kuitenkin sekä naisen että näiden kaverusten toimintaa voi ihan avoimesti vähän kummastella.

Ymmärrän kyllä jossain määrin naista: Tai ehkä nainen vaan kaipasi kyytejä, joita ensimmäisellä kierroksella ei vielä saanut, ja joita tuossa kyläpahasessa tuskin on kovinkaan usein tarjolla. Siinä ei ole mitään hävettävää. Tai ehkei nainen alunperinkään osannut päättää, kumpi kaveruksista olisi mieleisempi. Hei, me naiset olemme sellaisia.

Pahimpina päivinä emme osaa päättää, mitkä kengät laitamme aamulla jalkaan, joten onko todella niin outoa, jos miehet tuottavat päänvaivaa? Lukijan vastine kirjoitukseen Yhdysvalloissa monikulttuurisuus on todellakin onnistunut, kun ymmärtää onnistumisen mittarin olevan valkoihoisten eurooppalaisten hävittäminen maailmankartalta.

Eurooppalaiset naiset ovat yleistymässä määrin kääntämässä omille miehilleen selkänsä ja missään tämä ei ole niin selvää kuin Yhdysvalloissa. Perinteiset vaatimukset kunnioitettavasta työpaikasta, tulevaisuuden haaveista ja muusta elämän sisällöstä katoavat kuin pieru saharaan, kun juuri hiekan vaatteistaan karistaneet iPhone-miehet ylittävät Suomen rajan. Valkoinen Mies on rakentanut kaiken valmiiksi, keksinyt sähkön, tietokoneet ja muut elämää helpottavat vempaimet, mutta heti kun valkoiselle naiselle tulee mahdollisuus valita jotain muuta, niin hän kääntää selkänsä omalle kansalleen ja vetää tuhansia vuosia jalostuneen geeniperimänsä vessanpöntöstä alas öisessä viidakkokuumeessaan.

Antamalla todistuksia etnorakkauden ihanuuksista, hän innoittaa lähipiiriään apinoimaan näitä käyttäytymismalleja, jotka enemmän tai vähemmän perustuvat muunneltuun totuuteen.

Sotilaiden kuntovaatimuksia kiristetään Puolustusvoimat aikoo tiukentaa sotilaiden fyysisen suorituskyvyn vaatimuksia poistamalla kuntotestien ikähyvitykset. Keskisuomalainen-lehti kertoo, että muutos koskee sekä varusmiehiä, ammattisotilaita että reserviläisiä. Se on toteutumassa vuonna Puolustusvoimat aikoo lisäksi laatia suorituskyvyn rajat tehtäväkohtaisesti myös taistelu-, erikunta- ja tukitehtäviin.

Tehtäväkohtaiset kuntorajat ovat osa pääsyvaatimuksia. Muutos johtuu etenkin nuorten heikentyneestä fyysisestä kunnosta. Koulutuspäällikkö, eversti Hannu Hyppönen kertoo Keskisuomalaiselle, että suuri osa varusmiehistä, reserviläisistä ja ammattisotilaista ei nykyisin täytä fyysisen suorituskyvyn vaatimuksia.

Puolustusvoimien mukaan uudet kuntorajat ovat tehtäväkohtaisia iästä ja sukupuolesta riippumatta. Fyysisestä kunnosta tulee nykyistä selvemmin myös valintaperuste. Onko parisuhde tuhoon tuomittu, jos kumppani sairastuu vakavasti? Asiantuntija vastaa Kumppanin äkillinen sairastuminen koettelee myös parisuhdetta.

Se, selvitäänkö koettelemuksesta yhdessä, on paljon kiinni parisuhteen lähtötilanteesta. Kun kumppani sairastuu äkillisesti, koko elämä tuntuu pysähtyvän — samaten tulevaisuuden suunnitelmat.

Emmekö voikaan vanheta yhdessä? Loppuuko yhteinen taival liian lyhyeen? Entä miten käy läheisyyden ja seksielämän? Se, päätyykö pariskunta eroon sairastumisen myötä, linkittyy pitkälti siihen, millä pohjalla parisuhde on.

Jos ollaan jo valmiiksi etäisiä, silloin tunnemaailman käsittely tulee vielä haastavammaksi, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta pohtii. Pariskunnan onkin tärkeä pystyä kommunikoimaan keskenään: Ranta muistuttaa, että jokaisella parilla on omat yksilölliset syynsä eropäätökseen. Siitä, eroavatko sairastumisen kokeneet parit herkemmin, ei Rannalla itsellään ole faktatietoa. Pysykää puolisoina — älkää muuttuko pelkästään hoitajaksi ja potilaaksi Vaikka suru on yhteinen, voivat molemmat osapuolet vetäytyä eri suuntiin työstämään tilannetta, ja sitä, missä mennään.

Se, että toinen onkin sairautensa vuoksi tarvitseva ja avusta riippuvainen, voi aiheuttaa hämmennystä, ahdistusta tai jopa raivostuttaa.

Ja se, että itse onkin heikko ja tarvitsee toista enemmän kuin aiemmin, voi olla myös itselle kova paikka. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että pari pysyy edelleen puolisoina toisilleen. Ajautuminen pelkästään hoitajan ja potilaan rooliin vääristää parisuhdetta: Mieheni narahti Tinderin käytöstä, mitä teen? Miehet vastaavat "Miksi varattu mies lataa Tinderin salaa ja kun jää kiinni, on poistanut kaikki keskustelut, mutta katuu ja vannoo rakkauttaan?

Mies myös kertoo "valaistuneensa" ja tekevänsä tämän jälkeen kaikkensa suhteen eteen Onko tämä epävarmuutta tai huomionhakua? Suhde kestänyt vuoden, avoliitto", kysyy nimimerkki Mitäihmettä. Kolme seksiasentoa, joita jokaisen on kokeiltava Yourtango-sivuston mukaan nämä temput tuovat vipinää makuuhuoneeseen. Kaipaavatko lemmenleikkinne uudenlaista koreografiaa? Kama Sutran selaamista ei tarvita, näihin asentoihin taipuvat myös vähemmän notkeat.

Seksiä seinää vasten Klassikkoasento, joka kuumentaa tunnelman. Eikä kumppanin tarvitse kannatella keveämpää, yhdyntä seinää vasten on kiihkeän nautinnollinen vaikka kumpikin pitäisi jalat maassa. Tuntemukset ovat vain tehokkaampia, kun jännität koko kehoasi pysyäksesi tiiviisti kiinni seinässä. Nainen sängyllä, mies seisten sen vieressä Nainen palelee usein helpommin kuin mies. Tämän asennon avulla ongelma ratkeaa.

Vuoteella makaava daami voi vetää peiton päälleen, vieressä seisovan miehen taas ei tarvitse hikoilla viltin alla. Lisää jännitystä asentoon saa, jos nainen vetää peiton päänsäkin ylitse. Peiton alla on pimeää ja hengitys on raskaampaa, mutta ei kuitenkaan vaarallisella tavalla. Mies selällään, nainen polvillaan hänen kasvojensa edessä Näin suuseksistä saadaan uusia tehoja. Nainen voi nostaa tai laskea itseään, ja pääsee näin vaikuttamaan siihen, kuinka intensiivistä kielellistä kiihotusta saa.

Mies voi olla naista huonompi ilmaisemaan pahaa mieltä - varsinkin, jos se on naisen aiheuttamaa. Se, ettei mies sano asiasta, ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö hänen tunteensa vahingoittuisi. The Good Men Projectin sivuilla listataan seuraavat asiat, joilla nainen voi huomaamattaan laittaa miehen mielen matalaksi:. Aggressiivisuus voi kariuttaa parisuhteen Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Kari Kanala vastaa kiperiin, rakkausaiheisiin kysymyksiin.

Milloin on aika erota? Pastori Kari Kanala miettii vastauksia rakkautta ja parisuhdetta koskeviin kysymyksiin. Ja millä tavalla käsittelemme niitä? Aggressiivisuuttakin voi käsitellä luontevalla tavalla, mutta jos se tulee pintaan, sen kanssa kannattaa tehdä todella paljon töitä, koska se voi olla asia, joka kariuttaa parisuhteen, Kanala miettii.

Mitä muuta Kari Kanalalla oli sanottavanaan parisuhteesta? Mistä tietää, että toinen on kiinnostunut? Maaret Kallio vastaa Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Maaret Kallio vastaa kiperiin, rakkausaiheisiin kysymyksiin. Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio miettii vastauksia rakkautta ja parisuhdetta koskeviin kysymyksiin. Lähtee ehkä kertomaan liikaa itsestään ja tahtoo tehdä vaikutuksen, Kallio pohtii. Nainen kehottaa tutkiskelemaan ennen kaikkea omia tuntoja orastavan parisuhteen kynnyksellä.

Mitä muuta Maaret Kalliolla oli sanottavanaan rakkaudesta? Naimisiin 12 kertaa — Suomen ennätys 12 avioliittoa solminut henkilö on yhä elossa. Jotkut avioituvat saman kumppanin kanssa monta kertaa. Eräs henkilö Suomessa pitää itsellään vähintäänkin epävirallista avioliittojen Suomen ennätystä. Hän on mennyt naimisiin kaikkiaan 12 kertaa. Tieto selviää Tilastokeskuksen Väestötietojärjestelmästä, jonka tilastot yltävät luvulle.

Sitä vanhempia tietoja avioliittojen lukumäärästä ei ole, koska tiedot perustuvat luvun lopulla valtakunnassa käyttöön otettuun henkilötunnukseen. Muuta emme yksityisyydensuojan takia kerro. Esimerkiksi monista avioliitoistaan usein otsikoissa ollut mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen on naimisissa vasta kuudetta kertaa.

Suurin osa solmii elämänsä aikana vain yhden avioliiton. Tilastokeskuksen vuoden tietojen mukaan vain joka sadannella avioituvalla kerta on toinen. Vain kaksi henkilöä tuhannesta solmii avioliiton enemmän kuin neljä kertaa.

Yhä useammin avioparin kummallakin osapuolella on takanaan aiempia liittoja. Esimerkiksi liittoja, joissa pariskunnan jäsenet olivat kumpikin kolmatta kertaa naimisissa, oli vuoden lopussa yhteensä 1 Liittoja, joissa kumpikin oli naimisissa vähintään neljättä kertaa, oli niitäkin Tavatonta ei ole sekään, että sama pari menee naimisiin, eroaa ja menee uudelleen toistensa kanssa naimisiin.

Avioliitot ja erot voivat vuorotella vielä useita kertojakin. Tilastokeskuksen mukaan useimmin sama aviopari on avioitunut keskenään viisi kertaa. Esimerkiksi tänä kesänä hän on vihkinyt avioliittoon vain ensikertalaisia. Samoin kirkko toivoo liitosta elämänmittaista suhdetta.

Mutta elämässä on tragedioita ja selvittämättömiä syitä sille, miksi kaikki liitot eivät onnistu. Ne ovat valtavan surullisia asioita. Mutta en tenttaisi tai tuomitsisi, se ei ole meidän tehtävämme.

Jokainen ero on ihmiselle kova paikka, ja jättää aina jälkensä. Naisvartaloiden vetovoima testattiin - tulos muuttaa aiemmat uskomukset Tuore tutkimustulos on täysin ristiriidassa aiempien teorioiden kanssa.

Nyt miehet haluavatkin laihan naisen, koska hoikkuus kielii nuoruudesta. Tuoreen tutkimuksen mukaan miehet tuntevat vetoa eniten hoikempiin naisiin. Aberdeenin yliopiston tiedemiehet kertovat, että tähän syynä on niin sanottu evolutiivinen kelvollisuus.

Miehet yhdistävät laihan vartalon terveyteen, nuoruuteen ja hedelmällisyyteen. Tutkimusta tekemässä ollut professori John Speakman kertoo Daily Mail -lehdelle, että evolutiivisesti ajateltuna kunto ja kelvollisuus syntyvät kahdesta asiasta: Teemmekö tuon arvion evolutiivisen ymmärryksemme perusteella, eli mikä on henkilön potentiaalinen mahdollisuus selviytyä ja lisääntyä?

Laihimmat naiset viehättävimpiä Tiedemiehet tekivät matemaattisen mallin, missä otettiin huomioon liikalihavuus, eliniänodote ja hedelmällisyys. Mallissa oletettiin, että ihmiset pitäisivät fyysisesti viehättävimpänä naista, jonka painoindeksi on 24 - Tämä menee yleisessä painoindeksikaavassa lievän ylipainon luokkaan.

Tutkijat testasivat tätä oletusmallia yli 1 ihmisellä 10 eri maassa. Ihmisille näytettiin 21 kuvaa naisista erikokoisina, ja ihmisiä pyydettiin laittamaan naiset viehättävyysjärjestykseen. Jokaisessa maassa naiset ja miehet arvioivat fyysisen viehättävyyden samalla tavalla.

Kuvien laihimmat naiset, joiden painoindeksi oli noin 19, arvioitiin viehättävimmiksi. Mitä enemmän lihavuus lisääntyi kuvissa, sitä vähemmän kuvien naisia pidettiin viehättävinä. Tutkimuksessa myös selvisi, että lihavampia naisia pidettiin vanhempina kuin laihempia. Optimaalinen painoindeksi on tutkimuksen mukaan 17 - 20, mikä on yleisellä painoindeksitaulukolla katsottuna normaalia alhaisemman painon ja normaalin painon välillä.

Tällainen painoindeksi on esimerkiksi Angelina Joliella tai Gisele Bundchenilla. Kyseinen tutkimustulos on ristiriidassa aiempien teorioiden kanssa, joiden mukaan miehet tuntisivat enemmän vetoa pulleampaan vartalotyyppiin, sillä sitä on pidetty merkkinä hyvästä mahdollisuudesta selviytyä. Nyt onkin niin, että laihuus yhdistetään nuoruuteen ja sitä kautta terveyteen, hedelmällisyyteen ja selviytymiseen.

Tutkijat haluavat seuraavaksi selvittää, minkäkokoinen mies on naisten mielestä viehättävin. Ensitreffit alttarilla -Miia kirjoittaa saamastaan julmasta kritiikistä: Jo toinen Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa solmittu avioliitto päättyi, kun Miia Ezen ja Olli Laine kertoivat pari viikkoa sitten hakevansa avioeroa.

Pari ei tuntenut toisiaan ennen avioitumista, ja heidän liittonsa kesti reilun vuoden. Kumpikaan ei ole kommentoinut eron syitä, mutta lifestyleen ja matkailuun keskittyvää Miikkulaisen-blogiaan pitävä Miia kertoo blogissaan saaneensa ikäviä kommentteja erouutisten tultua julkisuuteen.

Hän kertoo jopa miettineensä bloggaamisen ja sosiaalisessa mediassa olemisen lopettamista. Olen vain etsinyt rakkautta — niin kuin moni muukin ikäiseni sinkku. Miia kertoo kuitenkin olevansa kiitollinen siitä, että joukossa on ollut paljon myös hyviä ja kannustavia kommentteja.

Blogipostauksessaan hän esittelee myös uutta kotiaan, jota hän on viime aikoina sisustanut omannäköisekseen. Hän jakoi maistiaisen sisustustyylistään myös Instagramissa. Miksi nainen jää pettäjämiehensä luokse? Katso yleisimmät syyt Pitkän parisuhteen jälkeen mikään ei enää ole mustavalkoista. Pettämisen paljastuessa aina ei välttämättä ole oikea ratkaisu nostaa heti kytkintä. Petettynä ollut tietää, millaista tuskaa pettäjä on aiheuttanut teoillaan sekä henkisesti, emotionaalisesti että fyysisesti.

Kun pettäminen paljastuu, petetyn ajatukset ja keho kokevat muutoksen pyörremyrskyn. Petetty ihmettelee, miksi tämä on tehty minulle, kenen kanssa, milloin ja miten kauan.

Petetty tosin voi myös alkaa täysin tunteettomaksi. Petetty saattaa tuntea olonsa pahoinvoivaksi, täriseväksi tai täysin turraksi. Verenpaine voi nousta pilviin, vatsaa vääntää ja henkilö yrittää saada kehonsa ja mielensä uudestaan kontrolliin. Tila on hyvin epämukava ja kyseessä on 'taistele ja pakene' -reaktio. Näin reagoidaan huomattuun uhkaan, ja keho alkaa valmistaa itseään taisteluun tai pakenemiseen.

Muun muassa Divorced Moms -sivustolla selvitetään syitä sille, miksi niin monet naiset alkavat taistoon eli jäävät pettäjämiehen luokse, eivät niinkään pakene eli eroa. Sanotaan, että parisuhde on kuin peili. Kun jakaa elämänsä toisen ihmisen kanssa, oppii itsestään asioita, joita yksineläjä ei joudu kohtaamaan itsessään. Aina peilikuva ei imartele — eihän kukaan halua tunnustaa itselleen, ettei ole ihan ihanteellinen tyyppi.

Onneksi moni on parisuhteessa saanut huomata olevansa myös luulemaansa parempi tyyppi. Alzheimer olisi usein estettävissä — riskitekijöitä löydetty yhdeksän Yle Uutiset yle. Naispelaajan järjetön raivari tallentui videolle - olisi rikkonut jopa vapaaottelun sääntöjä. Oletko ollut tekemisissä kuvan naisen kanssa? Asiaan liittyy Helsingin keskustassa vuosina toiminut vuotias Linda-nimeä käyttänyt nainen. Uhriksi joutumisen selvittämiseksi poliisi pyytää henkilöitä, jotka ovat olleet tekemisissä kuvassa olevan naisen kanssa ottamaan yhteyttä poliisiin p.

Ministeri Grahn-Laasonen huippulukioiden naisvaltaistumisesta: Tyttöjen koulumenestys ei ole ongelma - Koulutus - Kotimaa - Helsingin Sanomat. Tyttövaltaistuminen herättää huolta Tapiolan oppilaissa Espoon Tapiolan lukiossa tänä syksynä aloittaneista opiskelijoista peräti 73 prosenttia on tyttöjä. Ensimmäisen vuoden oppilaita tilanne ei varsinaisesti häiritse, mutta moni pitää ykköslukioiden tyttövaltaistumista huolestuttavana.

Ajatus siitä, että joistain lukioista tulisi tyttö- ja toisista poikakouluja, on huolestuttava", sanoo myös Julia Vuorinen. Teemu Huotari ja Matias Vapola jakavat luokkakaveriensa ajatukset. Huotari epäilee etenkin ruotsin numeron laskevan monen pojan muuten hyvää keskiarvoa, mikä puolestaan estää pääsyn ykköslukioihin. Vapolan mukaan eri oppimistapojen huomioonotto ja itselle sopivan oppimistavan löytäminen jo yläkoulun alussa auttaisivat lukioon hakevia.

Arjessa poikien vähyys näkyy Tapiolan lukiossa lähinnä käytäväkuvassa ja parin etsinnässä vanhojentansseihin. En tiedä, onko se huono asia", Huotari sanoo. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että sisäänpääsyn on oltava tasapuolinen molemmille sukupuolille. Kukaan ei kannata poikakiintiöitä tai muita helpotuksia vain toiselle sukupuolelle. MIELIPIDE Kävin pitkästä aikaa lavatansseissa ja järkytyin — tavallinen vaihtoaskelmies saa helposti nahkavitosta Kävin tänä kesänä pitkästä aikaa perinteisissä lavatansseissa, tai luulin käyneeni.

Meno oli muuttunut lähinnä tanssinharrastajien esiintymistilaisuudeksi. Orkesterit soittivat melkein yksinomaan jiveä, fuskua, masurkkaa, polkkaa, hidasta valssia ja muita tansseja, joiden nimiä en osaa lausua saati kirjoittaa.

Näyttää siltä, että tanssikansa on tullut töihin eikä tutustumaan vastakkaiseen sukupuoleen. Tanssiessa naiset — myös muutamat miehet — ojentelevat käsiään ja jalkojaan kuin joutsenet kaulaansa. Tavallinen vaihtoaskelmies saa siinä helposti nahkavitosta päin näköä. Ja sitten tuo juoksuhumppa! Se on kuin metrin ratajuoksu, jossa lattia tömisee ja hitaimmat perinteisen tyylin hiihtäjät kaatuilevat tai pakokauhun vallassa luovuttavat lattian näille kiitäjille.

Ei ole enää niitä hyviä aikoja, kun voi pyytää tanssikavaljeerin kahville ja pienelle juttuhetkelle tanssin lomassa. Perinteisten lavatanssipaikkojen täytyisi järjestää sellaisia tansseja, joissa soitettaisiin perinteistä tanssimusiikkia. Pauli Lehikoinen yrittäjä ja eläkeläinen, Helsinki. Opetusministeri ei muuhun pysty kuin saivartelemaan ja viisastelemaan.

Mitään korjausta ei ole luvassa jatkossakaan. Jos koulu syrjisi tyttöjä samassa mittakaavassa kuin poikia, olisi ongelma kaikkien tasa-arvo-ohjelmien kärjessä. Nyt sitä ei edes mainita. Chrissie Hynden kommentit ovat järkyttäneet musiikkimaailmaa. The Pretenders -yhtyeen laulaja Hynde, 63, kertoi Sunday Timesin haastattelussa joutuneensa raiskatuksi vuotiaana.

Tapahtumaa Hynde pitää omana vikanaan. Hynde kertoi joutuneensa moottoripyöräjengin hyväksikäyttämäksi Ohiossa. Hynde pitää tapahtumaa omana vikanaan, koska oli itse hyväuskoisuuttaan luullut jengiläisten vievän hänet juhliin, mutta joutuikin autiotaloon, jossa jengi raiskasi hänet.

Hynde sanoi käyttäneensä tuolloin huumeita. Hynden mukaan paljastaviin asuihin pukeutuminen ja flirtti on kuin leikkisi tulella. Muuten et voi juosta raiskaajaa pakoon, Hynde summasi. Hynden kommentit ovat järkyttäneet tukijärjestöjä, jotka auttavat seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneita. Twitterissä Hynden kommentit on tuomittu jyrkästi. Se ei ole koskaan uhrin vika, Twitterissä kirjoitetaan. Twitterissä osa kommentoijista tuntui ymmärtävän mitä Hynde tarkoitti kommenteillaan ja uskoi rokkarin syyllistävän itseään tapahtuneesta.

Minun käy häntä sääliksi, Twitterissä pahoitellaan. Seksitaudista tieto kännykkään — maksuton palvelu opiskelijoille Riskiryhmiin kuuluville nuorille riittää jatkossa näytteen otto ja kävely postilaatikolle.

Tieto mahdollisesta klamydiasta tai tippurista tulee kännykän tekstiviestinä. Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö ottaa käyttöön seksitautien etätestauksen syyskuun alusta. Kaikille säätiön asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta testauttaa onko saanut klamydia- tai tippuritartunnan. Molemmat taudit vaativat hoitoa.

Opiskelijan ei tarvitse jatkossa mennä terveysasemalla antamaan näytettä, vaan sen voi ottaa missä tahansa ja lähettää maksutta analysoitavaksi. Vastaus testin valmistumisesta tulee tekstiviestinä. Tuloksen opiskelija voi varmistaa palvelun kehittäneen Yhtyneet Medix laboratorion kehittämästä internetpalvelusta. Klamydia on yleisimpiä seksitauteja ja se on yleistynyt Suomessa.

Myös ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS: Opiskelijoihin otetaan yhteyttä Myös tippuri on jonkin verran lisääntynyt, mutta se on melko harvinainen seksitauti. YTHS saa myös tiedon testituloksesta ja ottaa tarvittaessa yhteyden opiskelijaan, jos hän ei ole itse hakeutunut hoitoon.

Palvelua on kokeiltu Vantaalla, jossa siitä on saatu hyviä tuloksia. Myös Tampereen kaupunki ottaa samaan aikaan palvelun käyttöön. Jos sinun täytyy joskus kuitenkin selitellä ystävillesi, miksi parta saa sinut menemään sekaisin, nappaa tästä valitsemasi tekosyy. Muun muassa metsuriseksuaalit ovat syy siihen, miksi parrakkaat miehet ovat päässeet pysyvästi naisten päiväuniin. Dpaki-sivusto onkin listannut lukemattomia syitä siihen, miksi naisen kannattaisi deittailla miestä, jolla on parta.

Lue täysin loogiset syyt siihen, miksi parrakas mies on oiva valinta kumppaniksi. Kaksi miestä vuokrasi hierontayritystä ja kahta asuntoa prostituoiduille Kahden miehen epäillään syyllistyneen törkeään paritukseen Oulussa, Kemissä ja Kokkolassa. Syyttäjä vaatii miehille vankeusrangaistusta. Kahden miehen väitetään vuokranneen thaihierontayritystä ja kahta yksityisasuntoa Kemissä ja Kokkolassa seksipalvelujen myymistä varten.

Syyttäjän mukaan miehet myös markkinoivat prostituoituja aktiivisesti. Jutun käsittely alkoi Oulun käräjäoikeudessa tänään.

.

: Keino vagina homo treffit homoseksuaaliseen

Etsin seksiseuraa kalua ilmaiseksi homo Sukkahousu seksi free webcam gay xxx
RYHMÄSEKSIÄ THAIHIERONTA VANTAA HOMOSEKSUAALISEEN Asiantuntijoiden mukaan Ruotsissa noin viisi prosenttia miehistä joutuu jossain vaiheessa elämäänsä seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Nämä täällä lässyttävät ämmät eivät uskalla tuoda ajatuksiaan esiin julkisesti, Koska joku mies saattaisi näyttää missä kaappi seisoo. Kerro yksikin yritys, jossa naiset ovat parempia kuin miehet? Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon! Voisitko kertoa sinun ja miehesi suhteesta enemmän? Toivottavasti edes terve sellainen? Se, että toinen onkin sairautensa vuoksi tarvitseva ja avusta riippuvainen, voi aiheuttaa hämmennystä, ahdistusta tai jopa raivostuttaa.
Keino vagina homo treffit homoseksuaaliseen Rakensin ja rakennutin itse oman taloni, yksin ilman miestä. Ystäväksi, rakastajaksi, puhumaan elämän asioista, jakamaan arkea ja juhlaa. Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Vain me naiset itse voimme muuttaa tämän stereotypian olemalla juoruilematta ikävästi! Ja hyöty tästä muutoksesta sataa erityisesti naisten pankkiin. Rautalangasta tuskin kritisoi blogikirjoitusta, vaan pikemminkin tätä keskustelua, joka postauksesta on syntynyt. Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä.
Olen jättänyt monta miestä asian takia. Aviossa olevia pareja tutkittaessa puolestaan selvisi, että yksi tärkeä tekijä onnellisuudessa, oli tasapuolisesti jakautuvat kodin askareet. Ei sen tarvitse mies olla. Mielestäni he joita on itse käytetty hyväksi tai ovat heidän vanhempiaan joita on käytetty hyväksi, eivät ole siinä asemassa että voisivat päättää asiasta. Hah, olen jokseenkin samoilla linjoilla kanssasi! Loukkaako lapsiporno sitten muuta kuin yksityisyyttä?

Kun vaimo ei tajua miehen ala-arvoisia kommentteja ja vitsejä ei nainen myöskään niihin reagoi negatiivisesti. Suomimies saa olla oma junttimainen itsensä ja puhua mitä haluaa.

Ei sellasesta naisesta ole iloa jonka kanssa ei voi keskustella mitään. Ja sitten joku seuraavaksi sanoo että rahan perässä tulevat suomimiehen luo. Ehkä osa tuleekin, mutta jälleen kerran, osalla on jo entuudestaan ihan mukavasti omaa businesta eikä tartte meiltä mitään taloudellista apua. Meitä on moneen lähtöön sekä täällä että itärajan takana, pitää osata katsoa kenen kanssa pelaa ja mitä peliä. Jos joku idiootti ottaa kielitaidottoman rahanimijän niin lienee syytä katsoa vaan peiliin.

Ei ole tyhmä joka pyytää vaan sen joka antaa Sellaisia miehiäkin on joiden mielestä toinen mies nuolee paremmin kun nainen. Molemmissa sukupuolissa on näitä poikkeuksia. Mies ja nainen ovat niin kaikinpuolin erilaisia, että voitaisiin aivan hyvin puhua eri eläinlajeista. Saman asian huomaa selvästi tälläkin keskustelupalstalla. Naiset nyt kumminkin tarvitsee edelleen miehet suunnittelemaan ja rakentamaan talot, viemärit, sillat, tiet, ym.

Voisi olla että noilla naisvaltaisilla kuntasektorin siisteillä suojatöillä ei kummoistakaan yhteiskuntaa pyöritettäisi. Mää sanon kans, että miähet on iihan turhia värkkejä ja paras olis, kun loppuis semmoset kollit nurkissa kiähnäämästä. Hai elättävät kyllä ,mutta eivät itsenäisesti kykyne löytämään järjästystä eikä paikkaansa kotonansa eikä suomalaisessa yhteiskuntäjärjästelmässä. Mä olen nainen enkä saa orkkuja ruoasta, musiikista tm yllä luetelluista.

Useimmat mieheni ovat osanneet tyydyttää ihan hyvin. Ehkä olet valinnut vääriä miehiä? Ai-jai kun totuus taas kirpaisi joitakin. Lapsettomuus on valinta kysymys ,kuin myös lasten teko. Ei se tee ketään meistä sen paremmaksi tai huonommaksi Eivätkä kaikki meistä miehistä ole juntteja,jotka eivät osaa tyydyttää naistaan.

Mielikuvitus kehiin ja oman nautinnon saaminen sivuun. Tällä iälläkin jaksaa jopa naivisti uskoa siihen oikeaan maata järisyttävään rakkauteen ehkä olen idootti. Ljudmila28 kuuleppas,fiksut suomimiehet ottavatkin naisellisia suomalaisia kaunottaria vaimoikseen,jotka päihittävät venakot ja muut ulkomaan naiset, mennen päivillä ja yöllä. Lempeän seksikkäät suominaiset saavat miehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoiksi.

Täytyy olla todella epätoivoinen ja hölmö suorastaan mies jos lähtee ulkomailta etsimään ulkomailta naista itselleen. Kyllä suomikaunottaristakin pitäisi löytyä joka miehelle se sopiva,mielitietty. Ei saa olla kateellinen sitten naiselle jolla perhe,mies huolehtii lapsista vie kouluun harrastuksiin ja vaimoa hellii samoin vaimo tai avovaomo hellivät toisiaan. Minulle on moni eronut tai muuten sinkku kun sinulla on noin ihana mies ja lapset minulla ei mitään. Sitten olen huomannut miten saunasta tullessa vahingossa pyyhe putoo uomalta,jonka mieheni on myös huomannu.

Meillä on ihan kiva suhde lapset kasvaa , kun menemme ulos kun saamme lapsen vahdin mutta ei sinkkua sellaisen joka osaa olla lasten kanssa. Me yhdessä tanssimme otamme rauhallisesti alkoholia että aamulla jaksamme nousta lapsille puuroa keittämään. Voimme yöllä rakastella kun tulemme ravintolasta tai siirrämme sen seuraavaan iltaan kun mieli tekee ei ole mikään pakko silloin kun ramasee. Mutta sinkkuja joita tunnen niillä on vaan mielessä mikä minussa vialla kun ei mies kiinnosta.

En suosittele että hankkivat lapsia koska lapsista voi tulla samanlaisia kuin äiti. Ei kukaan ole puhunut mitään varsinaisesta orkun saamisesta ruuan tmv. Ei mitään ljudmiloit 7. Kuuleppas Ljudmila28,vaimoikseen fiksut suomimiehet ottavat naisellisia suomikaunottaria,jotka päihittävät kaikki venakot sun muut ulkomaannaiset mennen tullen päivällä ja yöllä.

Lempeän seksikkäät suomikaunottaret saavat mehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoksi. Minä en kuitenkaan ihannoi tai ainakaan halua ulkomaanmiestä,olkoon kuin ihana tai komea tai mukava tahansa,vaikka kielitaitoni,englantini on melko riittävä ja muutkin kielet menee joten kuten.

Enemmin se ihanan mukavan komea suomimies minulle kelpaa. Koska ei kiinnosta mitkään ulkomaan ukot,tuskimpa kaikki suomimiehet tuntee olevansa suomineidon kynnysmattona,kyllä niitä on sellaisia ulkomaan muijiakin,että suomimies tuntee olevansa kynnysmattona heille. Kukahan sinutkin hoitaa vanhana ja vaihtaa vaipat jos niitä siistejä suojatöitä ei olisi naiset tekemässä. Mitä tulee rakentamiseen ja muuhun sellaiseen niin itselleen miehet pääasiassa ne tekee.

Naisille riittäisi vähempikin mutta miehet ikuisina pikkupoikina suunnittelee aina yläkanttiin kaikki. Suomen naiset ovat tunnetusti hyviä jätkiä. Eipä Suomen Miehiä sellaiset naiset paljonkaan kiinnosta. Tämä vaan on sellainen fakta, jota naisten kannattaa ajatella.

Kyllä minunkin mies tyydyttää minut mutta tyydyttää moni muukin asia. Listaan olisi voinut lisätä vielä onnelliset lapset tuottavat erittäin suurta iloa ja hyvät naisystävät ja suklaa on tietty aina onnen huippua. Sitten on se kaapissa oleva suristin jolla saa sen orkun varmasti kun haluaa just sitä seksionnea ja minulla on kyky tuottaa orgasmi ajatukseni voimallakin.

Tiedän olevani siinä harvinaisuus ja kai onnekas? Minulle mies ei ole siis se joka takaa seksuaalisen nautinnon mutta monta muuta hyvää asiaa miehessä on ja tarvitsen usein remonttimiestä ja saan suurta iloa kun mies rakentaa minulle uudet vaatekaapit. Seksi miehen kanssa on läheisyyttä ja sitä ei saa kyllä suristimesta mutta tyydytyksen saa. Kyllä, jopa turkkilaiset sen tietävät, että suomineidot ovat helppoja. Muissa maissa miehet siitä maksaisivat. Kuuleppas nimimerkki pöh ja pöh,minä olenkin nainen ja minun hoitamisesta sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia.

Kyllä sitten on osaavat ihmiset,kun sen aika tulee jos tulee,ellen saata olla tarpeeksi omatoiminenkin vanhanakin,toivon mukaan. Niin että äläppä höpötä hoitamisesta ja vaipan vaihdoista yhtään mitään tai muuten voi käydä niin,että joudut itse hoidettavaksi. Minä voin kyllä tulla hoitamaan sinut,kiinnostusta on kyllä hoitoalalle,sitä taas ei tiedä onko taitoja riittävästi,näkee sitten kun opiskelee lisää.

Ei ne hoitoalankaan hommat aina välttämättä ole mitään siistejä suojatöitä, niinkuin luulet. Niissä on oltava tarkka ja hygieeninen,sekä rankkojakin ne on toisinaan. Kyllä minulla todellakin on jonkinverran tietämystä niistä. Niin ettei pidä sanoa mitään jos tiedä mitään. Ja höpöhöpö noihin hommiin pystyy naisetkin. Kohta on puolet insinööreistä naisia meilläkin teollisuudessa. Ihan tiedoksi vaan että kaikki naiset eivät todellakaan halua lapsia. Itselleni suurin onnettomuus olisi jos saisin lapsen.

Tuo ajatuksen voimalla saatu orgasmi on ihan tunnettu asia ja olen sen myös kokenut. En tiedä onko miten yleistä mutta minäkin "onnistun" siinä. Siinä sanottiin että kuntien työt on suojatyöpaikkoja naisille. Juuri nämä tuottamattomat hoitoalan työt. Olen itsekin sellaisessa työssä.

Et osaa lukea viestiketjua?? Nimimerkki pöh ja pöh no hyvä jos vastasit jollekin toiselle,oikealle henkilölle. Osaan kyllä lukea viestiketjua,kun vaan jaksan ja viitsin.

Hoitaja tai kokki 7. Kuuleppas nimimerkki osataan sekin,höpöhöpö vaan itsellesi. Tuskin kuitenkaan kaikki,puoletkaan haluaa olla insinööri teollisuudessa.

Niin kun esimerkiksi nimimerkki Ljudmila Se varmaan oli thai tai venäjän kieli, jolla hän kirjoitti ja sinä fiksuna suomalaisena ymmärsit??? Oletko varma että suurin onnettomuus naiselle on lapsettomus? Kuuleppas sinä Naisen seksieloa,kyllä se on naisestakin se seksuaalisuus kiinni,eli puolin ja toisin. Irtoseksissäkin on omat riskinsä. Seksilelut eivät ole pelkästään omaan käyttöön ja parhaimman tyydytyksen saa oikeanlaisen miehen kanssa,niin ettei välttämättä aina tarvita mitään seksileluja ja on niitä osaamattomia naisiakin.

No huh huh 7. Rakensin ja rakennutin itse oman taloni, yksin ilman miestä. Olen asunut 12 v ilman miestä lapseni kanssa. Pärjään kyllä, mutta tarvitsen miestä lähelleni, iholleni, keskustelemaan, kannustamaan, jakamaan ilot ja surut, olemaan läsnä. Ja kuka sanoo että naiset eivät tarvitse seksiä, höh???

Kun katsoo noita kuntasektorin mieskaarteja kuopan vierellä raapimassa kuka mitäkin, voisin vannoa, että naiset kylläkin hoitaisivat homman yksin, nopeammin ja kustannustehokkaamin 8D. Ei kannata sanoa noin koska,on todella todella vaikeita suomineitoja,ettei niihin mitkään maksut tehoa.

Olen hyvin naisellinen ja tyttömäinenkin nainen,jätkämäistä tuskin saa tekemälläkään. Joten kannattaisi olla kiinnostunut. No mun kai ei kannata ajatella koko faktaa,kun tiedän itsekin millainen olen. Nimimerkki Ihmeissäni,kuuleppas minäpäs osaan sivistyneenä ja viisaana suomalaisnaisena yhtä sun toista suomalaisherkkuja,en suinkaan keittele mitään puuroja liiemmin.

Ulkolaisetkin herkut sujuu,erityisesti italialian,thaimaan,kiinan herkut ja muutkin ulkolaiset herkut. Saan myös ihailua ja kehuja,joista pidän. Oho, onpa ihme skeidaa. Ostimme mieheni kanssa asunnon, siis yhdessä ihan tasavertaisina. Olen ostanut myös kolme autoa, eikä tullut mieleenkään jakaa ostotunnetta kenenkään miehen kanssa.

Tekniikka on helpompia asioita. Olemme mieheni kanssa sisustaneet asuntoa, ihan yhdessä keskenään suunnittelimme ja rakensimme. En elä elämääni miehen tai kenenkään muun kautta. Elän omaan elämää ja suosittelen sitä kaikille naisille. Älkää haaskatko elämäänne jonkun miehen takia tai miehen kautta elämiselle. Nauttikaa itse elämästänne ja tehkää itsellenne hyviä päätöksiä, se hyodyntää myös ympäristöä.

Maailma on jo ennestään liian täynnä ihmisiä, joten tuollaiset onnettomilla puheilla voi pyyhkiä persettä. Nimimerkille No huh huh,minä en ainakaan voi vannoa että naiset hoitaisivat homman nopeammin ja kustannustehokkaammin,kyllä miehiäkin tarvitaan tekemään vielä taitavammin ja tehokkaammin hommat.

Pakkohan naisten on olla hyviä jätkiä kun miehet eivät ala tekemään mitään. Minullakin on ukko, mutta itse on pitänyt opetella sahaamaan, poraamaan, maalaamaan jne. Mutta mieluummin minäkin lakkaisin kynsiä ja lekottelisin auringossa ja kävelisin korkokengissä. Mutta kun on talo joka on yhdessä ostettu, on se pakko pitää jonkun kunnossa.

Ukko ei ala eikä sillä ole rahaa teettää vieraallakaan. Minun on pakko olla hyvä jätkä, tai sitten jättää koko ukko. Katselen italialaisen jtai kreikkalaisen mihen joka arvostaa suomalaista naista. Ovat muuten ihania tummia komeita miehiä. Ei suomiukosta ole edes kyytipojaksi Juu, sinunkin olisi ollut syytä jättää väliin se lasten hankkiminen.

Tuollainen typeryys on lapsillesi raskas taakka. Vaikee sanoo kun en tunne kaveria. Mutta ihan suomelta tuo vahvasti vaikuttaa No entäs kurkku, porkkana, HKn sininen, munakoiso? Ihan kaikki elintarvikkeet eivät mene suuonteloon: Naisen seksuaalisuus on kuin valtameri ja miehen kuin uima-allas on vanha sanonta ja kaiketi totta? Mies kiihottuu naisesta ja tarvitsee jotakuinkin vain naista orgasmiinsa no puhallettava barbara ja oma käsi jos ei saa.

Mies kuitenkin laittaa sen elävän naisen värkin etusijalle siinä asiassa miksi tarvitsee naista. Naiselle miehen penis ja muut ulokkeet on vain pisaroita siinä valtameressä.

Naisen seksuaalisuuteen kun kuuluu niin paljon enemmän asioita. Miehen olemassaolo ei ole edellytys tyydyttävälle seksielämälle naiselle. Suristimen ei edes tarvitse muistuttaa miehen elintä sillä sehän voi olla vaikka perhosen mallinen? Irtoseksissä on aina riskinsä mutta sitäkin nainen saa helpommin kuin mies sillä miehet harvemmin siitä kieltäytyy.

Kysymys kuului mihin naiset tarvitsevat miehiä ja minä vastaan että moneen asiaan mutta pärjäävät ilmankin sillä seksielo toimii hyvin ilman miestä. En minäkään elä ilman seksiä mutta en silti tarvitse siihen aina miestä ja hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki tai rentoutuskeino ennen seksiä.

Kyllä siihen miestä tarvitaan,että se sujuu paremmin. Koska se mies osaa antaa parhaiten tyydytyksen,koska en pidä mistään runkkaamisesta erityisemmin. Joo ehkä hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki ja rentoutuskeino ennen seksiä,mutta eiköhän se seksi ole tärkeintä osaavan ja oikean miehen kanssa. No onhan se tietysti oma juttunsa kun sekstaillaan osaavan miehen kanssa ja kovasti nautittava asia mutta tämähän onnistuu hyvin ilman sitä vakituista elämänkumppaniakin!

On minullakin kokemusta miehistä sen verran että kyllä täytyy sanoa se että vähemmistö vielä on niin taitavaa että se tajunnan räjäytys tulisi joka kerta. Elämä on elämisen arvoista ilman miestä. Seksi on nautittavaa ilman miestä mutta en kiellä etteikö se olisi superkivaa siis taitavan miehen kanssa.

Arkielo on helpompaa ilman miestä ja oma vapaus on ihanaa ja moni asia onnistuu ilman miestä. Mies ei siis mitenkään ole välttämätön jotta naisen elämä olisi laadukasta. Voihan se vakipanomies olla siinä tietysti vielä lisänä. Se joka hoitaa hyvin hommansa sillä muuten se seksi ei todellakaan ole parempaa kuin sooloilu itsensä kanssa. Moni mies taantuu arkielossa huonoksi rakastajaksi joten sen laatuseksin saaminenkin edellyttää arjen elämistä ilman miestä.

Nimimerkille SElväpyy- ,naisen seksuaalisuuteen kuuluu ehdottomasti se mieskin ja tyydyttävämmäm seksielämän saa sillä. Minua ei kiinnosta runkata minkään dildon tai muidenkaan välineiden kanssa,koska en pidä erityisemmin sellaisesta.

Saan nautintoa ja tyydytystä,enemmän siitä miehestä,kuin jostain hiton seksileluista. Minulle ainakin on se miehen läsnäolo todella tärkeä,jotta saan tyydyttävämmän seksielämän. Irtoseksikään ei ole minun juttuni,koska en halua mitään ikäviä seurauksia. Ei kaikki naiset välttämättä pärjää ilman miestä,ymmärrän sitä on vaikea myöntää että tarviikin ja taitanee olla jonkun lesbon kirjoittama tuo viesti tai on jotenkin mieskielteinen. Kuuleppas nimimerkki Harvassa on. Minä taas koen että elämä on elämisen arvoista,kun on mies ja sekstailu sujuu hyvin,vielä paremmin miehen kanssa.

Joten seksi todella nautittavaa ja parempaa miehen kanssa. Arkielo nautittavampaa ja helpompaa kun on mies ja yhteiselo vielä ihanampaa ja moni asiakin sujuu miehen kanssa. Mies on todellakin välttämätön,ainakin minulle. Seksi miehen kanssa on parempaa,kuin joku hiton sooloseksi,koska en välitä runkkaamisesta erityisemmin. Moni mies osaa kyllä olla taitava rakastaja. Jos mies osaa homman niin aina parempi miehen kanssa. Kaikki vaan ei osaa. Olen jättänyt monta miestä asian takia.

Seksistä nauttiminen on kuitenkin parisuhteessa tärkeää. Ennen ilman miestä niiden välineiden kanssa kun seksiä miehen kanssa jossa itse ei saa mitään. Nykyinen mies osaa homman ja meillä käy seksiasiat hyvin yksiin. Nautinto on suuri molemmin puolin. Se on ihan normaalia. Ei tarvitse olla lesbo. Itsensä rakastamisessa ei ole mitään huonoa.

Kun osaa rakastella itsensä kanssa niin toisen kanssa se on vieläkin nautittavampaa. Kenenkään ei tarvitse sooloilussa huomioida ketään kun huomioit vain itseäsi. Kukaan ei odota sinulta mitään. Se on ihanaa mutta ihanaa on taitava mieskin sillä toisen huomioiminen on välillä myös hienoa hommaa. Miehet runkaa kuule välillä vaikka olisi naistakin saatavilla mutta ne runkaa just se takia että ei tarvitse ottaa sitä naista huomioon ja siihen sitten lisukkeeksi ne katsoo pornoa jossa se objekti ei odota mitään mutta miehet tarvii sen kuitenkin siihen.

Oli miten oli 8. Tietenkin se on ihan normaalia,mutta on niitä jotka saa miehen kanssa rakastelusta enemmän nautintoa. Eikun hyvä mies 8. Nimimerkille hyväsoolo,sanoisin että ihme jaarittelua ja jankutusta. Itsensä rakastamisessa ei olekaan mitään huonoa,mutta en erityisemmin välitä siitä ja mua ei kiinnosta kenenkään runkkaamiset. Seksi miehen kanssa on parempaa, kuin joku sooloseksi. Jokaisella on eri tavalla nämä asiat ja mieltymykset.

Annatko pakit silloinkin, jos upea, charmikas, äveriäs ja henkisesti älykäs mies osoittaa kiinnostustaan sinua kohtaan ja sanoo lopulta tarvitsevansa sinua? Rasittavaa jo pelkkänä ajatuksena. Kyllä jos nainen hakee minusta taloudellista tukea saakin olla yksin. Eihän siinä jos on niin tunnekylmä ettei tarvitse rakkautta ja läheisyyttä siitä vain. Tiedän että ap on katkeroitunut nainen joka huonoa itsetuntoaan pönkittää haukkumalla ja vähättelemällä, mahdollisesti oltuaan paskassa parisuhteessa sinkkuuskin tuntuu hyvältä.

Mutta kun aikaa kuluu muutama vuosi ei pelkät panosuhteet ja kaverit tunnu täydeltä elämiseltä. Me pidämme sitä itsestään selvyytenä. Ei kukaan halua ei-itsenäisen naisen kanssa edes parisuhteeseen. Ja mitä tulee sinkkumiesten seksintarpeeseen sihteeriopiston nettisivuilta löytää maksullisia naisia joka on täysin laillista. Ei tarvita mitään bordelleja.

Se on juuri sitä seksiä, siitä puuttuu se rakastelun läheisyys mitä parisuhde tarjoaa. Vois nämä prpagandapuheenaiheet siirtyä 50v eteenpäin tähän päivään. No, mut ajatus kai oli, että sopivan kumppanin moni haluaisi, mutta kun sitä ei löydy, niin tavallaan annetaan periksi Vain elämäänsä tylsistynyt nainen sanoo ettei tarvi miestä mihinkään, vai onko naiset nykyään ruvenneet tuottamaan siittiösolujakin?????

Varsin typerää puhetta ,mutta kun oikein katkeroituu niin voi esittää kaikenlaisia mielipiteitä Rakkain terveisin naisia ihaileva mies! En halua miestä nurkkiini pyörimään, enkä sänkyyni nukkumaan. En halua sellaista elämää. Erilaiset huoltohommat saa tilattua kiinteistöfirmoista jne. Seksiä saa muutoinkin, ilman mitään yhdessäasumista. Eroni jälkeen en voisi ajatellakaan pariutuvani uudelleen. Sain liitosta sen mitä halusin: Taloudellisesti pärjään ihan omilla tuloillani.

Hei ylläri, jos kuvailemasi mies tulisi luokseni, syliini hänet sulkisin. Vaan eipä sellaista miestä ole vielä syntynytkään. Jännä kuinka jotkut naiset pitävät sellaisia miehiä sikoina jotka panevat paksuksi ja lähtevät sitten karkuun kun huomaavat että nainen on tullut raskaaksi.

Sitten toiset naiset näköjään haluavat juurikin tällaisen miehen. Kannattaa vähä ajatella omillakin aivoilla onko tuo miehen tekstiä. Itsehän olen dd kuppi latino. No onhan se kyllä tosi jännä et kaikki naiset ei olekaan ihan samanlaisia!! Että ovat ihan omia persoonnallisuuksia?! On kyllä jännä juttu! En minäkään tarvitse enkä ole katkeroitunut vaan saanut vapauden.

Voi olla mies tai nainen. On muuten todella jännä juttu. Haluaisitko tulla mukaan jos perustan pohdintapiirin siitä kuinka ihmiset toimivat elämässä hyvin eri tavoin?

Suoli vaudissa taas 8. Täällä riittää näitä hulluja huutajia Heteroseksuaalisena naisena sanoisin että vain seksiin tarvitsen miestä! Muihin asioihin riittää ihminen. Ja ikävä kyllä turhan usein ihmisyys löytyy naisista: Ehdota opetusministerille tai jonnekin että ryhtyvät opettamaaan kouluissa ihmisyyttä.

Pojat kun eivät saa tällaista opetusta toisilta pojilta ja poikia ei yleensä hyväksytä tyttöjen leikkeihin. Ehkä se rasismi on sitä todellista ihmisyyttä missä väheksytään ja syrjitään poikia. Kumpaakin sukupuolta opetetaan kotona jo kehdosta, sitä miten olla poika ja miten olla tyttö. Jos osoittaa mieltymyksiä "vääriin" leluihin tai leikkeihin äkkiä ne isätkin menevät korjaamaan jälkikasvunsa käytöstä ja jos oma isä ei, toisten kyllä.

Kotoa se lähtee, eli ala itse korjaamaan asiaa oman jälkikasvusi kanssa, älä koulua syytä. Voi kuule kun minulla ei ole jälkikasvua. Enkä sellaista luultavasti tule saamaan kun oma isäni on laittanut kasvatuksen yhteiskunnan harteille.

Muut pojat ovat oppineet valehtelun taidon omilta isiltään, kun taas minä olen typeränä valinnut tasa-arvon jolloin muut pojat ovat pitäneet minua uhkana heidän maailmankatsomukselle. Samoin tytöt ovat pitäneet minue epämiehekkäänä jos käyttäydyn "tyttöjen tavoin".

Kuvittelin että tytöt arvostaisivat rehellistä miestä, mutta eihän se tietenkään ole näin. Koulua voin syyttää koska siellä pyritään pitämään kiinni tasa-arvosta, ainakin opettajien osalta. Oppilaat tosin toimivat usein siten miten heidän vanhemmat toimivat. Ne oppilaat jotka eivät toimi vanhempien tavoin sen vuoksi että he ovat oppineet omilta vanhemmilta sen että alistavat miehet vievät perheen riitoihin ja eroon, nämä oppilaat saavat nössön leiman ja heitä syrjitään.

Ei tietenkään mitään ilmaiseksi, maksetaan käypä hinta ja kaikki on tyytyväisiä. Saksassa ilotalot on laillisia, koska siellä asioita osataan ajatella järjellä.

Ei naisten pakko ole ilotyttönä olla. Mutta uskon, että nymfomaaneja helpon rahan perässä olevia naisia riittäisi työläisiksi jos Suomessa sitä saisi jo pikkuhiljaa laillisesti harrastaa. On niitä toki naisia, joille riittää pelkkä seksisuhdekin ja he ovat lahja meille miehille.

Valitettavasti näitä naisia on vain vähemmän kuin seksiä haluavia miehiä, joten "alan ammattilaisia" tarvittaisiin palkkaamaan tätä vajetta. Tällöin se olisi reilu peli - ei tarvitsisi miestenkään esittää naisesta kiinnostunut vain saadakseen tai huijatakseen tältä seksiä. Ja seksi on perustarve, johon olisi hyvä saada tyytydytys.

Niin, ja osa miehistä vois ehkä haluta seurustellakin, mutta sitten on näitä "Sinkkuelämää-naisia", jotka eivät halua. Joten täytyyhän näillekin miehille seksiä olla saatavissa.

Olen huomannut jo kauan sitten en tee miehellä yhtään mitään. Myös ilotalon naiseen on siellä käyvällä miehellä suhde. Ja mieshuoralat kanssa avoimeksi ja hinnat alas. Seksi ei ole p. Sanot, että seksi on ihmisen perustarve.

Kukaan ei ole kuollut seksin puutteeseen ja jos seksiä ei ole koskaan saanut tai kuullut siitä niin sitä ei osaa kaivata. Jos ei ole saanut koskaan maitoa niin sitäkään ei ymmärrä kaivata. Rakkauden, läheisyyden ja hyväksynnän tarpeet ihmisellä sen sijaan on.

Jos ei ihminen osaa rakastaa itseään ja muita niin sen tilalle ihminen tarvitsee seksiä. Mitä vähempi ihmisellä on rakkautta sitä suuremmaksi kasvaa seksin tarve.

Seksuaaliaddiktit eivät pysty kiintymään ja rakastumaan mihinkään, mutta heillä on kylttymätön seksin tarve ja aina täytyy saada uusi suhde. Silti tuollaiset ihmiset eivät saa seksistä tarpeekseen vaan ovat sisältä tyhjiä ja onnettomia. Hyväksikäyttäjät ja pedofiilit ovat ihmisiä, joiden tunne-elämä ei ole tasapainossa.

Heillä on rakkaudenpuute ja hyväksynnäntarve, joka ilmenee seksuaalisena haluina. Ravinnon tarve sen sijaan on ihan todellinen ihmisen tarve. Kuolee, jos ei syö ja jos syö riittävästi tulee kylläiseksi eikä enää tee juuri silloin mieli ruokaa. Toisin on seksin kanssa: Eli mikä perustarve se sellainen on, jota harrastamalla tarve kasvaa ja jos ei harrasta tarve pienenee olemattomaksi.

Ja jos ei harrasta ollenkaan seksiä niinei siihen kuole. Mikä perustarve se sellainen on muka??? Rakkaus voi korvata seksin ja se on perustarve. Siihen rakkauteen ei tarvitse miestä. Voi rakastaa monia muita asioita kuten kanssaihmisiä, sukulaisia, lapsia, eläimiä, luontoa, taidetta, Jumalaa Ja sitten naistenkaan ei tarvitsisi päätyä suhteeseen jossa he nähdään vain pilluna. Lisäksi ihmiskaupalta vedettäisi matto alta. Itsehhän en hirveen hyvällä huoraamista katso mutta en ole myöskää kristillismoraalin murtama idiootti.

Ja tää on muuten ihan älytön tää naiset vs miehet keskustelu. Se vaikka me ei enään tavittaisi toisia edes lisääntymiseen perinteiset naisten ja miesten työt kyllä sujuu nykyään jo ihan kummiltakin niin miksi ihmeessä tässä tarvitaan joku vastakkainasettelu?

Ihmisiä me kaikki ollaan. Aina ei sitä tyydytystä saa. Naisissa on niitä lahnoja ja miehissä tumpeloita joiden kanssa ei tyydytystä saa. Mies yleensä saa useimmin koska ikäänkuin tyydyttää itsensä naiseen mutta nainen jää ilman. Taitavia miehiä on olemassa joiden kanssa nainenkin saa tyydytyksen. Heitä on vaan aika harvassa. Kaikki naiset eivät varmaan tarvitsekkaan miestä, eivätkä halua sitoutua, itse kuulun niihin jotka haluavat jakaa elämänsä yhden oikean miehen kanssa.

En voisi kuvitella että eläisinkään ilman miestä loppuelämäni. Ehdottomasti tarvitsen miehen vierelleni jakamaan elämäni. Ei ihmisiä ole luotu olemaan ja elämään yksin. Kyllä miehetkin pystyvät elämään ilman seksiä tai vähällä seksillä, se on vain itsestä kiinni.

Mutta avioliittoon kyllä seksi kuuluu. Hmm, jos naisesi on hyvin itsenäinen ja tunnet olevasi "tarpeeton" niin kysy häneltä suoraan asiaa. Niinkö siellä satukirjassa Jesse -setä kertoilee viisauksia! Näin juuri ja seuraava spede tulee kohta kertomaan miten epänormaalia on se sinkkuna eläminen jne. Niin ja miten normaalia on se ja se ja se. Olen ateisti ja haluan yksiavioisen parisuhteen. Sinunlaiset idiootit luulee että vain uskovaiset haluaa sitä.

Miksi uskovaiset haluaisivat yksiavioisen parisuhteen? Raamattu on täynnä moniavioisuutta. Uuden testamentin mukaan heikkoja yksilöitä joilla ei ole hyvää yhteiskunnallista asemaa kehoitetaan yksiavioisuuteen, mutta se ei ainakaan jyrkästi kiellä moniavioisuutta näidenkään ihmisten osalta.

Miksi kukaan oikeastaan haluaisi yksiavioisen suhteen? Haluaisin mielelläni pari miestä, toinen vaikka koti-isäksi. Siis ihminen on luotu ihan juuri elämään sellaista elämää kuin hän elää.

Uskomatonta vanhaa hapatusta nuo puheeta, nyt halooo Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin. Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä. Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä.

En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa.

Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo. En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne.

Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe. Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista. Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös.

En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan. Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan! Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt.

Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ. Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa. Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5. Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta.

Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa. Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!!

Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole. Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms. Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit.

Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita.

Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies". Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta? Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä.

Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi. Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti.

Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet. Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm.

Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään. Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse..

Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen? No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset. Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen.

Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa. Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä.

Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne. Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa. Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan.

Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta.

Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa. En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin. Haluan jonkun, joka arvostaa minua ihmisenä ja himoitsee minua seksuaalisesti.

Tahdon myös pitää toista hyvänä ja saada itsekin osakseni hellyyttä. Minulle mies tuo myös jollakin alkukantaisella tasolla tukea, suojaa ja turvaa. Mies rinnallani en pelkäisi mitään maailmassa, ilman häntä voisin romahtaa ylempalttisen paineen keskellä. Jokaisella ihmisellä tulisi olla kumppani jonka kanssa jakaa elämänsä.

Mutta minähän osaan pitää puoleni Alkukantaisella tasollasi et pääse siitä mihinkään että mies se on joka tahtoo hallita maailmaa. Ne naiset, jotka myös haluavat hallita maailmaa ovat kovan linjan naisia. Heitä on ollut läpi historian. Mikä kummalisinta, minulla on parisuhdekokemusta, mutta se on asia erikseen. Minähän totesin alussa, että on kivaa rakastua ja elää sitä pikkuelämää se mies rinnallaan. Valitettavasti päädyin sellaiseen työhön, jossa olen kiertänyt lähes joka kolkan maapalloltamme ja nähnyt niin paljon naisten ja lasten hyväksikäyttöä, että se oma pieni lasikupla ihanasta rakastavasta miehestä on kadonnut.

Ehkä heitä on kuitenkin, mutta se naapurinkin ihana mies erotessaan osasi tehdä vaikka mitä. Vertaan silti miestä eläimeen, jolla on alkukantaiset vaistot, mutta ihmisen äly. Joten ihmisten, varsinkin naisten hyväksikäyttöön keksitään toinen toistaan omituisempia ja kauheampia hallitsemiskeinoja.

Jopa sodassa naisten raiskaus on ase, jota käytetään vihollista vastaan. Parasta olisi elää vieläkin siinä omassa lasikuplassa, jossa ei ilkeyttä eikä pauhuutta olisi.

Mitä sanotte siitä että naapuri raiskaa hyvän naapurinsa 3 kuukauden ikäisen tyttövauvan. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä ja suurimman osan niistä julmuuksita tekee mies naiselle ja lapsille. Tiedän että on myös mukavia miehiä, joille riittää se pikkuelämä pikkuvaimon kanssa. Parasta olisi elääkin niin, että turvautuisi siihen omaan mieheen, mutta myös miehen on voitava turvautua johonkin ihmiseen tai johonkin Mikä se sitten olisi.

Mutta varma et voi koskaan, edes omasta miehestä. Mies on se heikompi osapuoli. Hänhän se maksaa naisesta, on riippuvainen siitä Anteeksi vain, mutta tekstistäsi paistaa suorastaan sairas vainoharhaisuus, irrationaalinen kauhu ja viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, jonka ainoa synti oli syntyä XY -kromosomin kanssa. Muutama juttu, perspektiivin vuoksi: Koko ilmiö on kautta maailmanhistorian hämmästyttävän yleinen, eikä siitä jostain syystä haluta hirveästi puhua.

Kenties siksi että tykinruuan rekrytointi voisi olla vähän vaikeampaa Mut noin yleisesti ottaen tahtoisin sanoa, että olet ehkä sitten nähnyt ne ihmiskunnan nurjemmat puolet. Enkä yritä sanoa ettei siinä sektorissa olisi miessukupuoli vahvasti yliedustettuna. Ja noin yleisesti ottaen Miksei mies voisi emotionaalisesti turvautua siihen naiseen jos se nainen turvautuu mieheen?

Ihmisiähän tässä kai pitäisi olla? Kyllähän se niin menee, että jos riittävän moneen valehtelevaan ja ronttiin mieheen törmää niin ei enää uskalla eikä jaksa yrittää uudestaan. Miesten ja naisten erotkin ovat niin suuria siis seksuaalisuudessa, nainen kun kaipaa mieheltä enemmän kumppanuutta ja mies seksiä.

Mies helposti pitää suhdetta ok, na jos vain saa seksiä ja sitten elelee omaa elämäänsä ja nainen jää huomaamaan, että mitään yhteistä tekemistä ja hauskuutta ei enää ole, pelkkä seksi ei kiinnosta.

Itse toki tarvitsisin miestä, mutta en ketä tahansa Miestä tarvitsisin joka auttaisi sähkötöissä, olisi turvallinen , mukava, lempeä ja jolla samanlainen huumorintajua ja elämäarvot.

Luulenpa, että kyllä moni nainen tarvitsee jotain miestä, mutta koska ei tarjolla ole sellaista kuin tarvitsisi niin ei ole mitään järkeä alkaa elämään ihmisen kanssa joka vaikeuttaa elämää. Koska naisen seksuaalisuus ja syttyminen syntyy erijutuista kuinm miehen ei nainen ota miestä vain seksintakia vaikka kaipaisikin seksiä.

En voisi kuvitella eläväni miehen kanssa jonka kanssa minulla ei olisi mitään puhuttavaa Tiedän sen että myös miehiä raiskataan sodassa ja muuallakin. Ja ne raiskaajathan ovat juuri miehiä. Se on asian ydin. Sota vie ihmisistä inhimillisyyden. Näin tapahtuu myös naisille, jotka janoavat valtaa ja sotaa. Ei kauhean pitkälle historiaan tarvitse mennä kun naisetkin tapattivat alasiaan ja kansalaisiaan. Nimenomaan nostin esille sen että myös mies tarvii tukea ja turvaa, ihan sen vuoksi, koska myös mies on ihminen.

Tämähän tuen tarvehan ei ole vain naisen tarve, vaikka joku siinä edellä kirjoittikin että haluaa miehen tueksi ja turvaksi ja sitten ei pelkäisi mitään. Kannattaisi ehkä kuitenkin lukea tarkasti mitä kirjoitan ja miettiä kirjoittamani. Mutta tässähän puhuttiin kai miesten ja naisten välisistä asioista, tai oikeastaan tarviiko nainen miestä.

Muuten, se, että naiset itse silpovat lapsiaan, on taas se miehen halu hallita naistaan. Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa. Näissä kehitysmaissa, joissa ei vielä oppi ja sivistys ole niin pitkällä, näin tapahtuu. Kaikissa niissä maissa, missä naisetkin saavat koulutuksen, on naisten ja miesten tasavertaisuus koko ajan parantunut.

Vielä voi olla eroja palkkauksessa, kotitöissä, lastenhoidossa jne. Mutta nämähän ovat niitä pikkujuttuja. Mutta sekin, että suuri osa naisista, jotka tappavat ja pahoinpitelevät lapsensa, ovat vailla sitä tukea ja turvaa. Missä ne lasten isät ovat?

Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Lapsia pitää hoitaa molempien. Ekä isän että äidin, kun toinen ei jaksa, on toinen tukena. Näinhän se pitäsi mennä. Valitettavasti lastenhoito on yhä suummaksi osaksi naisten kontolla, jotka sitten uupuvat Lampun vaihto ja auton ajaminen on miesten hommia! Ei tarvitse kyllä aivan niin avuttomaksi heittäytyä. Naiset myös lankeavat helposti ansoihin. Hehe, kyllä naiset tarvisevat seksiä yhtä paljon kuin miehetkin, elleivät jopa enemmän.

Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Kannattaa huomioida sitä naistakin seksissä, niin ei tarvitse marista, että seksi ei naiselle maistuisi Jos laittaa kyrpáä pímppiin, niin eikö se sitten muka riitä naisellekin jo?

Miksi siihen pitäisi jotain ylimääräistä temppuilua miehen lisätä? Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon! Miten musta tuntuu, että tässä puhuu mies, joka ei ole koskaan tyydyttänyt naista - toki voinut panna määrällisesti montaa eri pimua mutta vain panna. Naiset on hyviä näytteleen eikä vaivaudu yhden yön jutulle selittämään, miten naisen anatomia toimii.

Pelkästään iso vehjekään ei takaa hyvää seksiä, sorry! Sekä parisuhteessa olleiden että täysien pleijereiden kanssa oltua voin kertoa, että ne jotka osaa "käsitellä" naisia, ovat he, jotka ovat pitkään olleet suhteessa ja ovat "joutuneet" opettelemaan ettei nainen syty siitä, että vehje ruutataan alapäähän. Jos naisen lämmittelee hyvin, on aivan varma, että mies on se, joka väsyy nopeammin ; Ja aloitukseen kommentoidakseni: Vaikkei teitä ehkä ihan samassa mittakaavassa enää tarvita kuin v sitten, teitä edelleen halutaan ihan yhtä paljon, ehkä jopa juuri siksi enemmänkin Saattaa hyvinkin olla että sota ja suuri lama on ihan ovella, mutta voithan sitä odotellessa, vaikka kaunistaa itseäni: Eli hyvä on olla sinä päivänä kaunis ja haluttava!

Miehet taas voivat, iloita, ilman kateutta toistensa kanssa, ja vain nainen on riippakivi miesten yhteisissä iloissa. Eli kovin on nykynaiset ollakseen! Noinkohan, onko nykymiehellä enää suojaava käsi? Moni näyttää ajattelevan itseään jopa yli oman perheen edun ja hyvinvoinnin Myös monilla meistä on lähitaistelukoulutus sekä taistelulajiharrastuksen että armeijan tai työn puolesta. Itse koulutan PK koiria ammatikseni, harrastan potkunyrkkeilyä ja flyballia joten varmasti on kovempi kunto kuin monella "suojelijalla" Nykyajan miehet kun ovat ylipainoisia, rumia ja laiskoja.

Siis vain suomalaiset miehet. Että älä huoli, tulemme tyttöjen kanssa suojelemaan sinua jos tarve vaatii. Kyllä nainen miestä tarvitsee. Ainakin minä kaipaan seksiä, läheisyyttä, matkaseuraa, juttuseuraa, ihmistä jakamaan tämän arjen kanssani, taloudellista turvaa,ymym Mutta en todellakaan ole valmis ottamaan ketä tahansa tähän elämääni, vaan haluaisin löytää miehen, jolla on suht koht samat ajatukset ja unelmat kuin minulla, saman tyyppiset harrastukset, ja ilman viinaa ja väkivaltaa.

Mitään pelkkää panoseuraa en kaipaa, vaan miehen elämänkumppaniksi loppu elämäksi. Mistä tiedät, että naiset pärjäävät miehiä paremmin ilman seksiä? Tutkimukset eivät tue luuloasi. Minä ainakin tarvitsen miestä ystäväksi, rakkaaksi, hellittäväksi, turvaksi, tekemään kaikkkea kivaa yhdessä ym.

No se on pitkä lista! Parempi kysymys ois miten naiset pärjäisivät ilman miestä. Täytyy sanoa ettei sinunkaltaistasi kukaan halua!!!! Hyvin pärjää ilman miestä, ei ne ole sen kummempia, viisaampia tai taitavampia missään asiassa. Haluaisin löytää ihanan, hellän, romanttisen, peruskallioimaisen luotettavan miehen. Mä taas ottaisin flower power leidin, jos vain pystyisin. Tosin mun täytyisi olla aika kuuluisa ympäri maailman omatakseni edes teoreettisia mahiksia siihen.

Toveriksi maailman myrskyissä, jaetaan hyvät ja pahat asiat jolloin niiden koko puoliintuu tai huolet hälvenee yhdessä pohtien, pidetään toistemme puolta. Läheisyydenkaipuun vuoksi, hellyys on mukavinta kun on nallekarhu kainalossa. Tarvitsen huolenpitoa mieheltäni, niskaa hieromaan vaikka kun joku asia ahistaa. Lapsia en halua hankkia yksin, niiden tuoman lisätyön ja huolen kanssa on parasta painiskella yksissä tuumin jolloin perhe-elämä on välillä oikein mukavaa.

Tenavat tarvitsevat ja kaipaavat isänsä tuomaa vaihtelua arjen harmauteen, miksi sitä kieltää kun molemmat osapuolet näyttävät tykkäävän toisistaan ja tunnen siitä itseni oikein tyytyväiseksi vaikka joudunkin aika usein korjaamaan jäljet riehumisista..

Taloudella menee vielä paremmin, kun rahaa on hankkimassa 2 ihmistä. Miehen tarpeettomuus on jotain itsesääliä johon miehet käpertyvät kauniiden ja röyhkeiden naisihmisten mahdottomien vaatimusten edessä, pelkäänpä pahoin. Radiossakin on puhuttu siitä kuinka työt vähenevät kun koneet tekevät ihmisten puolesta työt. Luulen että 10 vuoden kuluttua suurin osa miehistä hoitaa kotia ja lapsia kun naiset käyvät töissä.

Ainakin sellainen tuntuu olevan trendi kun työpaikoille kaivataan naisia ilahduttamaan miehiä ja etenkin pomoja silmäniloksi, mutta miehiltä vaaditaan täydellisyyttä. Parempi vaan jos miehet luovuttavat ja saavat helpomman osan kodinhoitajana koska tällöin myös naiset saavat helpon osan silmänilona töissä vaikka naiset eivät välttämättä saakaan yhtä kovaa palkkaa mitä ne miehet joilta vaaditaan työpaikalla suurta panosta. Olisihan se mies ihan mukava kumppanina!

Mutta kun ei löydy kunnon miestä mistään! Näin se vaan on! Hyvät miehet eivät pärjää kapitalistisessa maailmassa. Hyvien on pakko muuttua kieroiksi sioiksi jotka hakevat omaa etua jotta pärjää muita kieroja sikoja vastaan. Tai että 15 vuotiaalla on 18v poikaystävä.

Suojaikäraja on jenkeissä muistaakseni 18 ja espanjassa Näihin luultavasti vaikuttaa paljon myös kulttuuri. Tai sitten espanjassa on vain kypsempiä ihmisiä trolli. Onko sitä ajateltu ollenkaan kun huudetaan että pedo Tai sitten se ensimmäinne hyväksikäyttö päättyisi henkirikokseen kun ei haluta todistajia. Mutta eivät siltikään saisi harrastaa seksiä koska eivät ole kykeneviä tekemään siihen liittyviä päätöksiä. Senikäisiähän ei määritelläkään pedofilian kohteiksi. Ja heitä koskee eri lainsäädäntö.

Siinä otetaan myös alaikäisyys huomioon. Pedofilia ei ole seksuaalinen suuntaus vaan mielisairaus ja niin vakava, että heitä tulisi hoitaa mielisairaalassa siitä lähtien kun diagnoosi on varma. Rikokseen syyllistyneet pedarit kuuluisi kastroida viimeistään silloin kun onrrikoksen uusija. Ensimmäisellä kerralla pitkä tuomio, vähintään 20 vuotta ilman lomia. Oppisivat ehkä hillitsemään himojansa.

Jotkut täälläkin eivät miellä ajattelua rikokseksi. Olkoon, että siitä on vaikea laatia rangaistusasteikkoa, mutta lapsipornon hallussapidosta pitäisi saada sama rangaistus kuin olisi itse kuvannut tämän materiaalin. Kuten jakeluportaaseen johdonmukaisesti kuuluvia rangaistaan esim huumejutuissa. Minua kummastuttaa aina nämä tämän kaltaiset veistelut, etteivät muka ole rinnastettavissa.

Henkilö joka tälläisiä veistelee, ei selvästikään näytä ymmärtävän mitä näissä oikein verrataan ja mitä ei!! Yhtälailla voisin minä sanoa, että homous ja heterous eivät ole verrattavissa, koska homoudessa kaksi saman sukupuolen edustajaa painaa toisiansa, kun taas heteroudessa kaksi eri sukupuolen edustajaa painaa toisiansa.

Noitia halutaan polttaa edelleenkin näköjään roviolla. Toivottavasti Anu Palosaari ymmärtää tämän viittauksen. Itse tallennan kaikki kovolle. Toivon toki, että sekaan ei ole vahingossa eksynyt mitään vuotiasta, mutta koska riski on olemassa, se kovo jolle pornoni tallentelen, on kryptattu. Sitä sopii sitten poliisin yrittää murtaa auki. Onneksi lakia nykyisin tulkintaan niin, että kovelevyä tai sen sisältöä ei saa edes takavarikoida tarpeellista pidemmäksi ajaksi eli poliisin tulee kohtuullisessa ajassa kloonata sisältö ja suorittaa rikostutkinta kopiosta.

Pedofiilius on yksilön viehätys esipuberteetti-ikäisiin. Asiaa on epärationaalista ajatella sen kautta, että seksuaalisen kiinnostuksen kohde ei ole täysivaltainen toimija, koska jos seksuaaliset halut jättää toteuttamatta, sillä ei ole mitään merkitystä onko halujen kohde täysivaltainen ihminen. Täysivaltaisuudella ei siis ole mitään tekemistä laillisuuden kanssa, jos ei toteuta seksuaalisia haluja toiseen ihmiseen.

Pedofilia on lääketieteellinen termi, mutta laki kieltää pedofiilisten esipuberteetti-ikäiset TEKOJEN lisäksi myös efebofiiliset teot puberteetin saavuttaneet alaikäset 16 vuoden ikään asti.

Tiedä enemmän, luule vähemmän. Kaikki seksuaalisuuden muodot ovat samalla viivalla. Osan niistä toteutuessa täyttyy rikoksen tunnusmerkit. Ajatukset ja halut eivät ole väärin tai rikosta. Joku paedo sitten striimaa lapsipornoa suoraan netistä, eikä tallenna kovalevylle.

Joka tapauksessa hän siten osallistuu kyseisen lapsipornon "tuotantokoneiston" tukemiseen, rahallisesti jos käyttää maksullisia palveluita. Ilmaisvideoita töllistellessä ainakin eettinen puoli on hakusessa. Ei tietenkään sillä ole merkitystä sen kannalta, onko kyseessä seksuaalinen suuntaus vai ei. Sen sijaan tällä erolla on erittäin paljon merkitystä sen kannalta, miten yhteiskunnan pitäisi suhtautua asiaan: Sinänsä jännä että joillekin esim. Seksuaalista hyväksikäyttöä on muuten muutakin, kuin pedofiilien tekemä.

Kenties samaa mitä toivot jokaiselle homoja puolustavalle ja homobaarin ohi ilman siveysvyötä kulkevalle? Pidän kornina toivottaa raiskauksen uhriksi joutumista tai lapsien tulemista raiskatuksi siitä että puolustaa rikokseen syyllistymätöntä ihmistä siltä leimalta, että muka kaikki ryhmän X jäsenet olisivat automaattisesti rikollisia.

Yksi esimerkki on lastenkodit. Jos kukaan ei valvo lastenkotien toimintaa ja lapsia ei lähtökohtaisesti kuunnella eikä uskota heidän kertoessaan väärinkäytöksistä niin silloin edistetään pedofiliaa. Jos lapsiin kohdistuva väkivalta ja auktoritäärinen kasvatusmalli hyväksytään niin silloin edistetään pedofiliaa.

Aina ja poikkeuksetta lasten hyväksikäyttöä tapahtuu eniten yhteisöissä joissa lasten oikeudet ovat vaillinaiset, kuten sulkeutuneet uskonnolliset yhteisöt ja valvomattomat suomalaiset lastenkodit. Näitä asioita on alettu käsitellä vasta viime vuosina. Siihen saakka lestayhteisössä tapahtuva väkivalta ja seksuaalinen hyväksikäyttö on hiljaa hyväksytty koko yhteiskunnan toimesta. Lastenkodit ovat yhä tabu. Lastenkoteja pyörittäviä epämääräisiä miehiä ei haluta syyllistää kun lastenkotipaikoista on pulaa.

Suomen ja Ruotsin olennaiset erot huomioon ottaen voi kysyä että onko Suomessa lastenkotilapsista valtaosa joutunut hyväksikäytön kohteeksi. Kuluu varmaan vielä muutama vuosikymmen ennen kuin sitä matopurkkia avataan. Siihen saakka lastenkoteja pyörittävät hämäräveikot voivat jatkaa touhujaan. Suurin problematiikka lapsipornossa on että lapsen joka voi sittemmin olla kasvanut jo aikuiseksi yksityisyys loukkaantuu. Tämä toki pätee myös raiskausvideoihin ja salanauhoitettuihin videoihin. Yksityisyys on ihan validi argumentti pitää lapsipornon levitys rikollisena.

Hallussapidon kanssa onkin jo ongelmallisempi, koska nykylaki voi rangaista esim. Tuo hallussapidon dekriminalisointi kannattaisi ottaa yhteiskunnassa harkintaan, koska olisi järkevää, että vähäisempi seksualisointi kuva olisi vähemmän rajoitettua kuin vahvempi seksualisointi seksi itse. Levittäminen voitaisiin pitää toki kriminalisoituna pääpiirteittäin, mutta siihenkin pitäisi lisätä, ottä OMAA kuvaansa saa luovuttaa toisille.

Loukkaako lapsiporno sitten muuta kuin yksityisyyttä? Lapsipornontuotantokoneisto on pääasiassa pelkkä myytti. Lapsipornolla on kaupallisia jakelijoita, mutta he jakavat lähinnä: Eli varsinaisesti tuotantoporras ei tee lapsipornolla enää rahaa. Se tuotantoporras joka tätä päivänä on olemassa, koostuu puhtaasti sadistisista tarkoituksista Ainoastaan jakelija rikastuu lapsipornosta.

Lapsipornosta maksaminen siis tuskin lisää hyväksikäytön ja lasten raiskaamisen määrää, koska suurin osa netin lapsipornosta on tasan sama materiaali mitä oli olemassa 20 vuotta takaperin, mutta on se silti muutoin vahvasti epäilyttävää mm. Sehän tässä on ongelmana, että ihmiset yleistävät kaikkien pedofiilien raiskaavan lapsia.

Mutta juuri tämän yleistyksen takia kukaan ei tietenkään halua myöntää olevansa pedofiili, ja asia tulee ilmi vain sellaisten henkilöiden kohdalla, jotka oikeasti hyväksikäyttävät lapsia, joten ihmiset luulevat ettei tuolla ole pedofiileja jotka eivät halua raiskata lapsia. Ja noidankehä on valmis.

Minullakin on yksi kaveri, parikymppinen miespolo joka kiihottuu seksuaalisesti lapsista. Ei hän silti ole koskaan lapseen koskenut, vaan harrastaa seksiä ikäistensä kanssa, koska toki tykkää heistäkin ja koska ymmärtää että lapsen kanssa seksuaalinen kanssakäyminen ei ole suotavaa.

Mutta olen tietääkseni ainoa joka tietää asiasta, koska eihän hän voi mennä kenellekään kertomaan että "Hei kiihotun lapsista! Tai no, ehkä jollain tasolla haluaisikin, mutta ei sitä kuitenkaan tee, koska tietää että se on väärin.

Meillä kaikilla on fantasioita, toiset hyväksyttävämpiä kuin toiset, mutta onneksi suuri n? Toki paskempi säkä jos kiihottuu VAIN lapsista. Tottakai siinä turhautuu, jos ei pääse omaa seksuaalisuuttaan toteuttamaan. Mutta onhan ihmisiäkin, jotka kiihottuvat "hyväksyttävämmistä ihmisryhmistä", mutta ovat esimerkiksi niin susirumia ettei kukaan anna heille, eivätkä hekään pääse toteuttamaan seksuaalisuuttaan, eivätkä he silti ala ihmisiä pakottamaan seksiin kanssaan. Siinä selvisi että pedofiileillä ovat sekaisin hoivavietti ja seksivietti.

Ja kun nämä kaksi ovat sekaisin niin en antaisi kovin korkeaa mahdollisuutta sille että asiasta voi "parantua":. Ja kun nämä kaksi ovat sekaisin niin en antaisi kovin korkeaa mahdollisuutta sille että asiasta voi "parantua": Mutta silti kannattaa yrittää, jos ei "paraneminen" onnistu niin sitten viettien hillitseminen.

SEKSISEURAA HOMO SEKSISEURAA VANTAA

HOMO KOODI CHAT ITSETYYDYTYS FOORUMI

Quinn Rusin