Hot nude poika satu homoseksuaaliseen lappi nykyään

hot nude poika satu homoseksuaaliseen lappi nykyään

Mustakissa on jo musta. Ei sitä tarvitse enää mustamaalata noilla päättömillä jutuilla. Kissassa käy paljon eri-ikäisiä naisia , siis oikeita kissimirrejä. Jos et naisten päälle mitään ymmärrä , niin suosittelen ohimarssia. Moi nyt ollaan koskikapakissa. Tänne vaan kaikki homot!! Käytiin eilen Pistossa mun kullan kanssa, lähti juuri tuosta pihasta taksilla omaan kotiin. Tänään meen taas mun kullan kanssa Pistoon, on hän niin ihana mies!

Tulkaa muutkin varttuneemmat homot, Pisto on ykkösmesta meille! Homous on kaunis juttu. Eikö sinun kannattaisi kuitenkin pysyä kotona ilta miehesi kanssa, Arska, kun maanantaina pitää mennä katsomaan muksujen perään? Kyllä me vietetään mieheni kanssa laatuaikaa viikolla kahdestaan kotonani, ja viikonloppuna taas mennään Pistoon! Ihanan suvaitsevainen paikka se Pisto, siellä meillä homoilla on hyvä olla! Mikä kahakka oli Oliversissa homojen kesken viime yönä?

Poket ei kuulemma välitä. Saatiinko rauha maahan siellä, ei jääty seuraamaan tilannetta. Oliko Ounasrinteen pari paikalla? Ainakin se yks kampaaja oli paikalla ja jälleen kerran sekasin ku seinäkello ja kyllä se tanssityyppikin siellä heilu reinoilla. Rovaniemellä ei Homolle ole yhtään mitään. Sateenkaarikansassa ainoastaan lepakot naiset kykenevät elämään Rollossa. Rollossa paras paikka on se koskikadun koskikapakki. Mutta luultavasti sitten nyöhemmin iltaisin ja viikonloppuisin Doriksessa porukkaa ja p-hovissa kanssa.

Et sitten ole kuullut koskaan Pistosta? Se on vielä parempi homomesta! Kun nimimerkkisi tuollainen ja sanoo, että paikka on homomesta viittaa, että halveksit homoseksuaalisuutta ja yrität siten mustamaalata Pistoa. Pisto on homojen mekka! Ja kun olet itsekin homo niin miksi pidät mustamaalaamisena sitä jos kehuu Pistoa totuudenmukaisesti hyväksi homojen kohtauspaikaksi?

Mitä pahaa siinä on? Tuo sinun käyttämäsi nimimerkkisi ei mielestäni ole kovinkaan lukua vaan koen srn holoseksuaalisuutta loukkaavana ja jos jo kerran olen itse homoseksuaali kuten tiedätkin, niin ei minun tarvitse enää kaapista ulos tulla.

Simulla varmaan paljon kaapista ulostulemiselle pohdittavaa tai sitten vain jokin porttikielto sinne Pistoon ja homous kiinnostaa? Pistohan ei ole meidän homojen suosima paikka ja kukaan homo ei tuollaista nimimerkkiä itsestään käyttäisi. Tunnen Rovaniemen piirit ja olet trolli. Älä nyt höpötä Yazzutin, tuo nyt ei kertakaikkiaan vaan mene enää läpi. Ja mikä ihmeen porttikielto Pistoon? On jo aika kulahtanut juttu tuo porttikielto lässytys.

Olet ilmeisesti hetero tyyppi joka yrittää vängätä selvää asiaa toiseksi. Meitä homoja kulkee Pistossa laumoittain varsinkin viikonloppuisin, mitä pahaa siinä on? Kaupungilla homopiireissä joissa liikun puhutaan yleisesti Pistosta hyvänä ja homomyönteisenä paikkana, ei se kuule ole mikään salaisuus enää.

Koskikapakissa kulkee nuorempi ikäluokka ja siellä käy myös heterot, Pisto on vanhoille homoille oikea paikka. Tule sinäkin Yazzutin Pistoon niin koetaan nautinto yhdessä. Nimimerkkini on provo, etkö ymmärrä, ärsytän tahallaan tiukkapipoja.

Haluat provosoida ja ainakaan kukaan lukuisista homoseksuaaleista ystävistäni ei pidä Pistoa kovinkaan homobaarina ja viihdymme Koskikapakissa.

Mutta olet ilmeisesti provoileva vanhus ja maailmahan on vapaa. Provosoin nimimerkilläni ahdasmielisiä, muuten kerron vain totuuden Pistosta. Kuljet eri porukoissa jos et tiedä Piston mainetta homopaikkana. Vanhempien homojen mielestä Pisto on jo vuosikausia ollut alan ykkönen Rovaniemellä ja tahti vain paraneee. Ilmeisesti olet sitten niin nuori vielä ja liikut eri porukassa.

Itse en viihdy taas ollenkaan KK: Kukin tavallaan, näinhän se menee. Kaikki "miehet" Rovaniemellä on homoja. Siksi ulkopaikkakuntalainen saakin siellä pillanderia niin helposti, etenkin perheenäideiltä ja varatuilta naisilta.

Kotonansa saavat vain kakkoseen, jos sinnekään. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kotimaiseen tarjontaan pääsee parhaiten "Koskikapakan" kautta. Eihän Rovaniemellä ole mitään yökerhoja , ellei Pohjanhovin tyhjänä ammottavia seiniä lasketa sellaisiksi. Täytyy tulla Takahikiältä pitääkseen Rovaniemeä kansainvälisenä paikkana. Pistoon menevät kaikki vanhemmat homot.

Olen yli vuotias homoseksuaali ja suosin koskikapakkia. Ehkäpä juuri provoilijat tykkää pistosta? Koskikapakin eteen oli taas oksennettu. Todennäköisesti vain joku juopunut oksennellut? Kävin tsekkaamassa Koskikapakin ja hyvä oli meno. Kävin Pistossa vime viikonloppuna. Paras homopaikka Roissa ehdottomasti, rakastan sitä ilmapiiriä. Se on jotenkin niin ihanan avointa ja miehet keskenään flirttailee.

Pisto on ykkönen, siellä saat kakkosta vaikka joisit kolmosta! Näyttää joku provoilevan käyttämäni nimimerkin kustannuksella. Kuten sanoin, niin kukaan lukuisista homoseksuaaleista ystävistäni ei pidä Pistoa kovinkaan homobaarina ja viihdymme Koskikapakissa.

Toki Pistossa saa kuka tahansa käydä, mutta minä en ole tuollaista kirjoittanut. En koskaan edes viitsisi noin lapsellisella tavalla kirjoittaa, mistään kakkosista ja kolmosista ja tähän keskusteluun en enää osallistu nimimerkilläni. Pääasiahan on että voidaan asiallisesti keskustella, mutta jotkut näyttävät saavan tyydytystä provoilusta. Ei uppoa minuun vaan a tästedes nimimerkkini on vapaassa käytössä kaikille provoileville. Niinpä näkyi joku kirjoitelleen jo "minunkin" nimimerkillä eilettäin, samapa tuo.

Tänään suunnistamme mieskaverini kanssa Pistoon illalla ja samanhenkisiä tyyppejä tulee myös muutama viettämään iltaa kanssamme. Kyllähän Pistossa käy paljonkin homomiehiä ja sehän on vain hyvä asia, suvaitsevaisuutta vain lisää Roin muihinkin kapakoihin. Ei pidä luulla että se homo on kirjoitettu otsaan meille Piston homoille, me olemme aivan tavallisen näköisiä hyvin pukeutuneita fiksuja miehiä.

Tule sinäkin jos tunnet asian omaksesi Vai tarkoititko toissapäivänä, kun joku nimimerkkiäsi käyttävä sanoi pitävänsä provoilusta? Entä nuo tänään kirjoittamasi?

Mistä oikeastaan tietää, kuka puolestasi kirjoittaa eli meneeköhän tuo sanomasi nyt vähän hukkaan? Oletpa vaan lapsellinen provo. Vedähän idiootti nyt homokortti esiin. Pisto on Rovaniemen ainoa oikea homobaari. Sieltä saa 2-pesää samalla kun juodaan kolmosta ja kannattaa jättää ulostetta ja aina sisäänvedon yhteydessä käyttää sulkijaa samalla tavalla kuin työntäessä ulostetta paskalla ollessa.

Tämä todettiin siinä Piston tanssilattialla miesystäväni kanssa. Pisto on number one. Kirjoituksesi ei tarkoita periaatteessa yhtään mitään, onpahan sellaista höpönlöpöä jargonia.

Jos nickiä ei ole rekisteröity niin tottakai kuka tahansa voi kirjoittaa vaikka sinun nimimerkilläsi soopaa tänne. Ja mikä hemmetin homokorttti tässä pitäisi vetää esiin? Minun ei tarvitse hävetä sitä että olen homo ja käyn sekä Pistossa että Oluthuoneella viikonloppuisin, joskus jopa Pohjanhovissa ystävieni kanssa. Mikä sinä olet määrittelemään ketään idiootiksi? Nehän oli kysymyksiä henkilölle, joka sanoo olevansa provo ja yhtäkkiä ilmoittaa, että joku käyttänyt eilen hänen nimimerkkiä.

Kysyin, että mistä oikeastaan erottaa mikä hänen sanomansa on ja pohdin, että mitä hän haluaa sanoa? Mietin, että koska hän haluaa provoilla, niin sellaiseen sopisi homokortin vetäminen.

Näyttää kaveri sitten hermostuneen ja haistattelee ja puhuu myös ulosteesta. Voin minä määrittää kenet tahansa idiootiksi, koska se on mielipiteeni ja mielestäni hän on idiootti. Sinäkin vaikutat idiootilta, koska et tiedä, että jargon tarkoittaa ammattitermien käyttöä. Ja minulla on myös oikeus mielipiteeseeni, sinä olet mielestäni täysi idiootti.

Älä yritä leikkiä fiksua kun tosiaankaan et ole sitä. Jargon tarkoittaa myös siansaksaa jota tekstisi vaikeaselkoisuudessaan muistuttaa. Yrityksesi päteä ja nousta muka tilanteen yläpuolella olevaksi guruksi meni komeasti metsikköön. Jargon ei tarkoittaa siansaksaa vaan ammattiterminologiaa. Kannattaa kysyä asiasta joltakin muultakin ihmiseltä tai tarkastaa sanakirjasta tai vastaavasta lähteestä.

Kysymysten esittämistä ei yleensä koeta pyrkimyksenä leikkiä fiksua eli harmittaa kyllä puolestasi, että koet toiselle henkilölle osoittamani tekstini vaikeaselkoisena - kun ei siinä ole edes vaikeita sanoja. Näytät provosoituvan helposti ja harmittaaa nyt sekin puolestasi, koska tarkoitukseni ei ole provosoida ketään muuta kuin tuota imutinsiitinSeppoa, jonka kommentit mielestäni hyvin lapsellisia.

Toivottavasti ette koskaan törmää koskikapakissa tai muussakaan teidän homojen suosimassa kuppilassa Rovaniemellä, sillä ette varmasti tulisi lainkaan toimeen keskenänne. Hänen kaltaisille provoilijoille olisit oiva kohde. Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle. Jaa näköjään täällä voi pölliä toisen nickin tosta noin vaa.

Ennen tuli "nimimerkki on jo käytössä" terveisin joku ihan muu ps. Pitää olla rekisteröitynyt jos haluaa pitää nickinsä. Provosoiva homoseksuelli provosoituikin itse!! Ei siellä porojen keskellä edes homot osaa olla? Oletko ottanut ikinä sellaista asiaa huomioon että kun nimimerkki ei ole rekisteröity niin kuka tahansa voi kirjoittaa nimissäsi ja ihan mitä tahansa? Tuliko se sinulle yllätyksenä?

Kyselisinkin sinulta yhtä juttua. Nimimerkkisi mukaan olet mahdollisesti Pohjanmaalta. Miksi siellä on käsittämätön määrä oudon näköisiä, suorastaan rumia ihmisiä varsinkin miehissä? Sellaista puhutaan että ne epämuodostuneet kasvot johtuvat sisarusten välisistä perillisistä. Monelta puuttuu kulmakarvat kokonaan, ihme albinoja on joukossanne, naamatkin on nuorilla miehillä kuin viisikymppisellä ja puhevikahan vaivaa teitä kaikkia.

Ihanko itse keksit nuo vai pitikö tyttöporukassa keksiä?. Ihan meni paskat housuun kun niin myötähäpeää tuollaisen pikkuneidin juttuja tässä keskustelussa lukee. Sanot osaavasi provosoda ja silti juttusi lapsen tasoista. Missähän laatikossa oikein mahdat elää? Kivasti suhtaudutaan ja nuo mainitsemasi paikat on samat joissa itsekin "luuraan".

Homoilla harvemmin on sisarusten välisiä perillisiä , että siinä mielessä teillä on puhtaatpaperit. Keskustelusta huomaa kuinka suvaitsematon kaupunki Rovaniemi on. Homoilla ei mahdollisuuksia elää Rovaniemellä, muuttakaa etelään niin pian kuin mahdollista.

Joko se Ounasrinteen homopari muuttaa pois kaupungista? Kovin ovat lihoneet ja surkean näköiseksi menneet. Anna heidän olla ja lopeta tuollaiset lapselliset kirjoitukset.

Uskon, että yrität olla hauska tai haluat provosoida, mutta nuo juttusi melko mauttomia. Voisin kyllä kertoa homoseksuaalisuudesta, kun tuntuu kiinnostavan - mutta epäilen, että olet alaikäinen, joten et pääsisi Koskikapakkiin tai vastaavaan.

Se on tuo kiljun juonti muiden päihteiden kanssa sekotettuna , joka lihottaa. Joo, joutuu poika vielä odottelemaan ennenkuin Piston ja Koskikapakin ovat aukeavat. Yläasteelle meno on seuraava jännittävä paikka sille. Mikäli kaveri on terve suomalainen mies , niin ei muuta kuin tervetuloa Pistoon.

Homoja me ei sinne kaivata. Pistohan on homojen ykköspaikka Roissa. Siellähän nuo pitävät jo kokoontumisiaankin. Avaa silmäsi äläkä ole ennakkoluuloinen. Rovaniemellä ei taida elää yhtään ns julkista homoparia, jotka eläisivät "normaalia" elämää. Tämä etelästä tullut Ounasrinteelle asettunut homppeli ja hänen puoliso eivät vaikuta kovin hyvälle esimerkille esim nuorille. Täällä lukenut usein kuinka juhlivat ja riekkuvat alasti, lihovat jne.

Baareissa aiheutetaan draamaa ja kuulemma töiden hoitokin repeilee. Ovatko alkaneet käyttämään kaikkia päihteitä? Eihän ounasrinteellä muita asukkaan ku päihteidenkäyttäjiä tai pakolaisia.

Paitsi ehkä siellä omakotitalo alueella. Koskikapakki on hyvä paikka kohdata samanmielisiä kavereita. Ihan mukavasti täällä suhtaudutaan. Unohdin mainita että Pisto on myös meille homoille hyvä paikka. Suosittelen molempia paikkoja homoille, siellä tapaatte samanmielisiä kavereita! Suosittelen molempia paikkoja homoille, siellä tapaamme samanmielisiä kavereita! Se Kampaaja päästeli paukkuja ja haisi todella kassajonossa.

Hiuksetkin oli niin limaiset, epäsiisti vaikutelma. Missä sen BF oli? Koskikapakki on mielestäni Rovaniemen homojen suosima paikka.

En koskaan käy Pistossa, eivätkä ketkään muutkaan tuntemani kaverinikaan, joten voit nimim. Tiedän hyvin monta homoa, sellaista vanhempaa, jotka käyvät juuri Pistossa isolla porukalla.

Pisto on Rovaniemen homomyönteisin paikka ja siellä on erittäin vapautunut ilmapiiri. Itse en tunne ketään homoa joka kulkisi Koskikapakissa. Koskikapakissahan kulkevat enemmänkin reppana-juopot ja sama porukka käy Hulibumbassakin. Toisaalta siellähän käy paljon viikonloppuisin nuoret naisporukatkin ja ottavat ns.

Sitähän ei tiedä vaikka sinnekin joskus homo tai kaksi eksyisi, onhan se mahdollista En kuitenkaan suosittele tosiaankaan homoille Koskikapakkia, liian suttuinen paikka. Mutta Pisto on Ykkönen homopaikoista! Etkö tunne ketään joka kävisi Kokiskisbaarissa?

Minä tunnen montakin ja itsekin siellä iltaani istun , vaikkakin loppuillasta hieman hankalaa se istuminen on. Ehtii illan aikana otta pari kertaa pakkiin toiletin puolella ja joskus jopa suuhunkin. Kyllä suihinotto on kaikkein kauneinta miestenvälistä kanssakäymistä ja sitä saa Rollossa aina! Piston WC, tule ja toteuta unelmasi kanssani. Minulle kelpaa vain Koskikapakin WC. Pistossa ei hompit liiku. Menkää vaan sinne koskikapakkiin. Onhan se niin homojen juttu koko koski vai kikä vitun kiskis baari se on?

En enää ikinä käy siellä. Pisto on meille homoille, siksi se on kantapaikkamme, halusit tai et. Pisto on homojen keskuudessa huomattavasti suositumpi paikka kuin Koskikapakki. Mitä ihmettä horiset porttikielloista? Ei kai kukaan Piston tapaiseen paikkaan saa edes porttikieltoa, ovat tyytyväisiä vain kun siellä käy asiakkaana homoja. Lempeä tunnelma ja lempeä riittää miesten kesken Pistossa!

Älä nyt hermostu vaikka yritit kuukausikaupalla vääntää muistakin paikoista homopaikkoja, kuten esim. Ei siellä mitään homoja ole, mutta kun sinua itseä niin kovasti asia kiehtoo niin tule Pistoon kanssani, pusi pusi kulta! Keksisit jotain uutta kirjoitetavaa. Pusi pusi, tule nyt vaan rohkeasti Pistoon viikonloppuna!

Siellä meitä homoja on iltaa viettämässä, tuu mukaan! Julkihomo on kaupungista nyt viikonlopun pois, Helsingissä Varokaa ettei tuo tuliaisena vaikka Tippuria: Koskikapakki on paras homopaikka.

Pidän kun pokella on nahkaliivit vaikei se ole mikä statement. Mielestäni rovaniemellä ei ole parempaa paikkaa kuin koskikapakki. Mikähän tuon nimimerkin sinuunihastunut" kicksi on ja mistä porttikiellostansa hän puhuu? Siihen ilohon , siihen riemuhun vie meidät Herramme. Sinun pyhän piinas kautta sä johda matkamme.

Pistossa vietetään tänään kivaa poikien iltaa. Tervetuloa vaan omiesi joukkoon RoyGaylord. Me pidämme sinusta huolen. Koskikapakissa käy niin harvoin homoja etteihän siellä enää niitä ole kuin sattumalta käyviä ja hyvin harvoin.

Moni joka täällä siitä jauhava on saanut vain porttikiellon sinne Koskikapakkiin. Saitko sinä RoyGaylord sellaisen? Ei saa käyttäytyä huonosti, hyi hyi ja tervetuloa iloiseen Pistoon! Väität, että koskikapakkiin saa homoseksuaalisuuden vuoksi porttikieltoja. Mihin väitteesi perustuu eli oletko itse saanut sinne porttikiellon seksuaalisuutesi vuoksi?

Jos näin tapahtunut, niin me lukuisat koskikapakin homoseksuaalit kyllä tuemme sinua. Tehdään asiasta rikosilmoitus, mutta sinulla oltava selvää näyttöä, kun en minä ainakaan koe sellaista Koskikapakissa. Ehkä vain räyhäsit siellä ja nyt katkerana, kun et pääse "piireihin"? Taidan muistaa nyt sinut, kun sinuthan nakattiin sieltä pihalle, kun oksentelit. Pari viikkoa sitten se oli. Onhan se hieman surullista, mutta me nauroimme sinulle. On menettänyt maineensa homojen tähden ja siksi sinne ei enää homoja haluta.

RoyGaylordilla se mielikuvitus laukkaa kovasti. Tuli vain tuosta porttikiellosta mieleen että hänellä on itsellään sellainen Koskikapakkiin. Tuo kertomus täsmää juuri siihen miten hänelle itselleen kävi, toki siinä tarinassa on virheenä tuo "pari viikkoa sitten.

On tietenkin hyvin suomalaiskansallista homotella jos jokin paikka menestyy ja asiakkaita riittää. Toimiihan se sama myös urheilun puolella menestyneille, esimerkkeinä vaikka Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Teemu Selänne sekä koko Ruotsin jääkiekkomaajoukkue. Heitäkin on homoteltu läpi elämän katkerien kateellisten ihmisten toimesta. Rovaniemellä ei ole yhtään ainoaa varsinaista ns. Kai heillä on siihen oikeus luvulla?

Joten voisitko GayLord lopettaa tuon lapsellisen jauhamisen, se ikävä kyllä kertoo sinusta enemmän kuin kenestäkään muusta. Ehkä voisit "TotuusAsiasta" hypätä kaapistasi ulos ja luopua homofobiastasi. Suhtaudut homoseksuaalisuuteen kuin johonkin tautiin. Et varmaan ymmärrä, että kun paikka saa meidän homojen keskuudessa suosion, niin on vain lisää maksavia asiakkaita.

Mikä on tuo käänteinen psykologiasi? Koetko homotteluna, kun sanon itse olevani sellainen? Tulepa joskus käymään Koskikapikissa ja huomaat, että me homoseksuaalit olemme aivan tavallisia ihmisiä.

Juuri sinunlaiset homofobiaa potevat pilaavat näiden baarien maineen ja onhan täällä sanottu, että meillä toinenkin baari vanhemmille homoille eli Pisto mitä hieman epäilen koska tunnen Rovaniemen homopiirit. Mene käymään vaikka Pistossa ensin, jos homous pelottaa sinussa. Toistan edelleen että mielestäni Roissa ei ole yhtään ns.

Tosin tuo sama juttu kiertää kaupungilla että Pisto on tosiaankin vanhemmille homoille suosittu paikka ja tottahan se täytyy olla kun kaikki siitä puhuu. Ymmärrän että sinua hävettää itselläsikin hiukan nuo porttikieltojuttusi mitä heitit kehiin.

No, joskus lähtee homma tosiaankin laukalle, meillä itsekullakin. Enkä missään tapauksessa ole mikään homofobinen tyyppi vaan ihan suvaitsevainen mies. En vain usko tuohon Koskikapakki-juttuun koska se ei ole tasoltaan sellainen paikka missä kukaan tuntemani homo viihtyisi.. Tunnen heitä niin paljon että heidän vaativaan makuunsa ei kelpaa Hulibumbat, Koskikapakit yms. Pohjanhovistakin löytyy homoja ja se on ihan tervettä meininkiä, syrjiminen on laitonta.

Ei muuta kuin hyvää jatkoa sinulle kaikella tavalla. Ja ollaan yhdessä tässä luvulla! Jos olisi joku toinen henkilö, niin puuttuisi varmasti ensin niin lapsellisiin kirjoituksiin?

Kovastipa homous kiinnostaa häntä. Tuskin siis Pistosta vastakaikua saa, vaan pelkästään koskikapakista? Kiva kun tunnustat olevasi suvaitsevainen ja tunnet homot. Olet selvästi itse homo?

Vahvasti kyllä enemmän siltä vaikuttaa. Rovaniemellä vanhastaan tiedetään, että Koskikapakki on homokapakki ja tottahan se näin on kun siitä niin puhutaan, mutta jokin sinua selvästi siinä kapakissa nyt vain nyppii.

Varmaan olet saanut sinne porttikiellon. Mimulla ei porttikieltoa ainakaan, koska paraikaa istun täällä paradiseboyn kanssa. Ei huvita keskustella foobikon kanssa. Samat jutut niillä aina. Pistossa istuttiin eilen poikaystävän kanssa pilkkuun asti, oli kivaa.

Poronpusuttarella on aukko sivistyksessään. Pistossa kokoontuvat vanhemmat homot ja se näyttää olevan kova paikka hänelle, en tiedä miksi?

Kaupungillakin kehutaan Pistoa juuri sen suvaitsevaisuuden vuoksi ja siksi se onkin niin suosittu paikka. Porttikieltoa en ole eläessäni saanut yhteenkään ravintolaan ja ei kai Poronpusutar ole niin hölmö että luulee homouden vuoksi saavan porttikiellon? Pistossa päinvastoin kohdellaan oikein hyvin homoja, siksi pidänkin siitä paikasta ja aiomme käydä siellä jatkossakin joka viikonloppu ystäviemme kanssa.

Poronpusuttarella itsellään näyttää olevan kovasti vaikeaa seksuaalisen identiteettinsä kanssa ja siksi hän kärtyää tyhjää täällä. Illalla voimme pistäytyä taas poikaystäväni kanssa Pistossa yhdellä oluella.

Edelleenkin, minulla ei ole porttikieltoa ollut mihinkään elämäni aikana. Pidän Piston vapautuneesta ja fiksusta ilmapiiristä ja siitä tunnelmasta minkä me luomme sinne miesten kesken.

Tule sinäkin mukaan ParooniCelsius, homous on ihan luonnollinen asia. Rauha ja rakkaus, miesten kesken, Pisto! Näin herra maan ja taivaan alhaisna kulkee aivan.

Nyt kiitos hälle kanna , ylistys anna Hoosianna. Hän voitti saatanan ja surmas kuoleman. Eikös niin se mene? Me nostetaan kierroksia ja nopein aika tiukille tuo homo seksiä. Tykkää myös Musaa ja tulen sitten äkkiä mukaan. Teidän homojen pitäisi ymmärtää, että sexy-sivustot ovat näitä teidän juttujanne varten. Näitä paikallissivustoja lukevat naiset, lapset ja muuten asialliset henkilöt , eivätkä he jaksa ymmärtää tuota sairaaloista homo-propagandaa. Keskustelun perusteella näyttää, että Koskikapakista vakiintunut paikkakunnan homokapakki, mutta sitten joku vanhempi homo saanut sinne porttikiellon ja yrittää katkerana houkutella Pistoon porukkaa?

Kyllä löysäsuolisimmat homot kittaavat kaljaa ja ottavat suihin juuri Koskiskiskapakissa. Toivottavasti tuon yhden porttikielto sinne Kiskisapakkiin päättyy pian, jottei kaverin tarvitse käydä Pistossa haaveilemassa karvaisesta kaulimesta punteissaan. Miksi laitoit kolme viestiä putkeen saman asian vuoksi?

Jos sinulla on haaveena olla miesten kesken ihanasti niin tule Pistoon ensi perjantaina. Otamme sinut hoitoon viereemme vaikka yöksi? Niin, kyllähän sinä selvästi homo olet ja luulen että sinulla vain porttikielto sinne homokapakkiin. Vaikutat melko oudolta, jopa puutteiselta ja lieneekö siinä syy porttikieltoosi? Varmaan olet siellä puristellut vieraita ja sellainenhan ei ole soveliasta käytöstä edes homolle.

Tämä on muuten vasta toinen viestini eli ei kannata yleistää. Luulisi sinun homona sen ymmärtävän. Miksi tappelet tuulimyllyjä vastaan? Ei homouden vuoksi saa nykyään porttikieltoa mihinkään. Pistossahan meitä samanhenkisiä kokoontuu tosiaan viikonloppuina, osa käy kai viikollakin. Puristeleminen ei ole soveliasta vaikka Pistossakin joskus tilanne menee siihen kun miehet ovat keskenään niin kiihkossa ja humala on kova. Pistossa oli taas eilen hyvä meininki vaikka oli sunnuntai-ilta.

Pisto on tasa-arvoisuuden ja homomyönteisyyden vuoksi ykköspaikka Roissa. Etelää myöten puhuvat jo Piston homo-partyista ja positiiviseen sävyyn, olkaamme ylpeitä. Eikös Pistossa ollut kolme naista eilen ja sitten yksi mies, jonka kanssa juttelin ja en minä minään homo ole. Tai siis kun istuin koko illan siinä ja joitain naisia vain kävi ja sitten se kaveri jonka kanssa puhuttiin Mugabesta ja hänen rouvakin siinä soitti ja puhuivat lapsistansa puhelimessa.

En voinut olla kuulematta. Mikähän juttu tuo nyt on? Puhutko jostain toisesta paikasta? Aivan selviä naisia ne oli tai sitten teillä homoilla on mekot päällä ja käytätte naisten vaatteita. Ihan tappiin asti olin, koska aloitin juuri eläkkeen ja juhlistin sitä lasillisilla ja polttamalla sikareja siinä ulkona. Ei Pisto mikään homopaikka ole.

Tuo kaveri provoilee vaan ja trollaa. Eihän me nyt joka ilta siellä aikaa vietetä, pitäähän sitä muutakin elämää olla kuin kapakassa istuminen. Viikonloppuisin käymme samanhenkisten kavereiden kanssa aina Pistossa ja hauskaa on ollut. Pistolla on vankka maine seksuaalivähemmistöjen kokoontumispaikkana juuri suvaitsevaisuuden ja homomyötämielisyyden vuoksi. Sehän on vain hyvä asia ja kapakalle hyvää mainosta! Itsekin asun mieskaverini kanssa, olen siis homo ja kantapaikkani on Pisto.

Samoin tosiaankin on monilla ystävillämmekin, hekin homopareja. Kirjoittaja Emeritus » Torstai, 27 Syyskuu , Kirjoittaja Olkku » Torstai, 27 Syyskuu , Kirjoittaja Joukke » Perjantai, 28 Syyskuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 29 Syyskuu , Kirjoittaja jupster » Maanantai, 01 Lokakuu , Kirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 01 Lokakuu , Kirjoittaja Suntio » Maanantai, 01 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Maanantai, 01 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Perjantai, 05 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Sunnuntai, 21 Lokakuu , Kirjoittaja maanikko » Torstai, 25 Lokakuu , Kirjoittaja Trekolmestar » Perjantai, 26 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Perjantai, 26 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 27 Lokakuu , Kirjoittaja maanikko » Keskiviikko, 31 Lokakuu , Kirjoittaja Metsästäjä » Lauantai, 17 Marraskuu , Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät sovi muille alueille.

No tähän pieneen nyanssiin ehtoisa emäntäsi luonnollisesti mielihyvin suostuu. Siis, minkäpä rotuinen elikko kotiisi? No tietenkin Lapinkoiran ja kultaisen noutajan pentu. Siitähän kasvaa sukuperimän ja hyvän koulutuksen ansiosta parissa vuodessa taatusti laatuisa Lapin Kullan noutaja! Maanviljelijä istui baarissa allapäin selkeästi humaltumistarkoituksessa.

Vieras mies tulee ja kysyy: Justiinsa, kun olin saanut sangon melkein puolilleen, Mansikki nosti vasemman takakoipensa ja potkaisi sangon kumoon. On sitä ennenkin maitoa maahan kaatunut.

Sen jälkeen jatkoin lypsämistä. Kun sain sangon puolilleen, Mansikki nosti oikeaa takakoipeaan ja kaatoi sangon taas. Kun sanko oli jo yli puolillaan, se halavatun kanttura huitaisi hännällä sangon nurin.

Siinä vaiheessa housut valahtivat nilkkoihin ja vaimo käveli sisään navettaan Siinä vaiheessa voi olla myöhäistä selittää Kittiläläisestä juottolasta sitten kaappasi kauniimman sukupuolen edustajan mökkiinsä mielessään tietty hekumallinen ilta.

Viiniä juotiin ja tyttö hieman jo punahtuen kysymään mieheltä, että mikä se on se "Penis" josta etelän tytöt niin kovin aina puhuvat. A champion is afraid of losing. Everyone else is afraid of winning Billie Jean King. Mitä siitä tulee, kun saunassa on kaksi vihaista naista, joilla on menkat? Miksi ruotsalaisilla on usein pää kipeä?

Mies yritti päästä juttusille kauniin tytön kanssa. Miksi nainen pukeutuu hitaammin kuin mies? Mitä nykyajan nainen kysyy itseltään, kun alkaa suunnitella vakavaa seurustelua? Millainen mies on rakastaja? Kaksi naista puhuu enemmän kuin tuhat kuvaa.

Nainen todella rakastaa miestä, jos hän menee tämän kanssa sänkyyn heti tultuaan kampaajalta. Rumia naisia ei ole olemassakaan. Joskus on vain liian vähän viinaa.

Mikä on miesten käsitys sitoutumisesta? Mitä sanoo mies istuessaan vedessä niin, että vesi yltää vyötärön yläpuolelle? Mika on miesten yleisin kolmiottelu? Kuinka kauan aiot viipyä? Teloittaja on tuomitun kanssa matkalla mestauspaikalle.

Mika se on, kun naisen karvat ovat aivan sekaisin miehen nesteistä? Millainen on miehen katumuspilleri? Mitä itsensäpaljastaja sanoo onnistuttuaan?

Mikä on miehen mielestä turvaseksiä? Mukana kaikki Kenin tavarat! Pastori ja suntio ratkoivat sakastissa ristikoita. Mikä se on Lindalla: Ensimmäinen on V ja viimeinen on U? Suntio vastasi, että viulu. Sitähän minäkin, sanoi pastori. Mitkä ovat AIDSin ensioireet? Mitkä ovat rintaliivien kuppikoot? Mikä on uusi EU-direktiivin mukainen jaottelu miesten sukuelimille? Mikä on arabisotilaiden tunnuslause? Minkälainen on ruotsalainen herrasmies?

Hän vie tytön kolme kertaa ulos, ennen kuin rupeaa tekemään ehdotuksia tytön veljelle. Mitä kolmea sanaa et halua kuulla rakastellessasi? Onko sukkahousut maailman paras keksintö? Miksi suntio lukitsi kirkon ovet? Kuka oli skotlantilaisten esi-isä? Miksi tanssinopettaja otti loparit?

Miksi näyttelijät menevät niin usein keskenään naimisiin? Mitä dementiapotilaat laulavat jouluna? Mummo ja vaari pelasivat jalkapalloa. Miksi skottimiehet käyttävät kilttiä? Minkälainen on laihialainen Viagra? Mitkä seuraavista ovat Suomen kuntia: Mitä ilotyttö sanoi kun kaatui portaissa? Potilas kuoli sairaalassa saamiinsa vammoihin v.. Tikulla on tukka Takussa ja Taku kaivoi Tikulla hampaita.

Millaisia alusvaatteita Eino Grön käyttää? Jos olet yli neljänkymmenen ja sinulla on vielä pyykkilautavatsa, olet homo. Tämä kun voi olla ainoastaan seurausta siitä, että et ole t imenyt tarpeeksi olutta kavereiden kanssa, vaan olet kuluttanut vapaa-aikasi käyttäen nahka-asusteita, tehden vatsalihaksia, aerobic´ia ja noudattanut joitain trendikkäitä diettejä. Jos sinulla on kissa, olet todella selkeä homo.

Kissa on kuten koira, mutta homo. Se siistii itseään jatkuvasti, sillä on pehmeä kosketus ellei käytä kynsiään ja maukuu saadakseen ruokaa. Mieti vielä sitä, että kuinka koiraa kutsutaan Sanoin raahaa perseesi tänne saatanan piski! Jos tykkäät imeskellä tikkaria ,tikkujäätelöä tms, olet varmasti homo. Heteromies ei imeskele kuin grillikylkeä ja tissejä. Jos olet huomannut itsessäsi mieltymyksiä jonkin muun asias imeskelyyn, olet kiistatta homo. Jos kieltäydyt paskomasta yleiseen vessaan tai lorauttamasta P-paikalle, niin sinuun on hiipinyt homoseksuaalisia piirteitä.

Koko maailma on heteromiehelle WC. Hän voi ulostaa ja virtsata mihin haluaa. Jos juot jotain muuta kuin tavallista kahvia, olet homo. Heteromiehen ei koskaan kuule tilaavan lattea tai espressoa. Jos olet jossain elämäsi vaiheessa laittanut sellaisen mukin huulillesi, on varmaa, että huulillasi on ollut myös jotain maskuliinista. Jos tiedät värejä enemmän kuin kuusi perusväriä, tai enemmän jälkiruokalajikkeita kuin kiisselin ja jäätelön, olet varmasti antanut vapaakyytejä miehille.

Tosi miehellä on aivoissaan rajoitetusti muistipaikkoja kyseisille asioille, eli ne kattavat ainoastaan edellä mainitut aiheet. Jos tiedät mitä chartreuse tai fressier on, olet varamasti homo.

Lisäksi jos osaat mainita muita kangastyyppejä kuin puuvillan ja polyesterin, olet b-rapun miehiä myös. Jos ajat autoa molemmat kädet ratissa, niin tulet kuolemaan oman yksipyttyisesi vihellykseen. Heteromies laittaa molemmat kätensä rattiin vain töötätäkseen hidastelevat muorit ja homot pois tieltään. Muun ajan hän tarvitsee toista kättään stereoiden säätämiseen, hampurilaisen syömiseen, oluen pitämiseen tai ihan vain pitääkseen sitä vaihdekepillä. Jos kätesi lepää vaihdekepillä jostain muusta syystä kuin mahdollistaakseen nopean vaihtamisen pienempään pykälään ja näin ollen aikaansaadakseen mahdollisimman nopean kiihdytyksen, olet homo, koska tätä poikkeusta lukuunottamatta heteromiehen käsi ei lepää kuin omalla kepillään.

Jos et lähetä tätä viestiä kaikille miehille osoitekansiossasi, koska pelkäät sen loukkaavan jonkun tunteita, olet todellakin kermakaramellimiehiä.

Pohojalaanen hääyä Kirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 01 Lokakuu , Haitarit soivat ja viulut vonkuuvat. Aikansa ku hääpari tanssasi, päättivät morsian ja suluhanen siirtyä omalle puolellensa. Sulhasen äitee tuli vähä mietteliähäksi Äitee oli vähän kainoonluontoonen, eikä ollu oikeen keherannu seliittää ku vähän ymmyrkääsesti jotaki kukista ja mehilääsistä.

Ja äitee muisteli, notta vaikka se Juhani kävi jo nelijättäkymmenettä, niin ei se ollu tainnu paremmin naisis käyrä - ei ainakaa kylillä juttuja ollu koskaa ollu liikentehes. Niimpä äitee päätti mennä kuuntelemahan oven taakse, mitä kamaris tehtihin. Jos rupiaa vaikuttamahan siltä, notta apua tarvittaas, niin sitte vois vähän huikata. Juhani totta tosiaan hikooliki siällä omalla puolellansa. Ja miettii, notta mitäs ny Naiset tykkää, jos on puhuras, ja niinpä Juhani kehuu meneevänsä hyyskäs käymähän.

Taloo oli rempattu morsianta varte, ja nuaremparin päärys oli tietysti uus komia tupahyysi. Sinne Juhani sukelti, ja rupes pesemähän ittiänsä. Ja se pesi ja metras, ja metras ja pesi. Morsiammelle tuli sillä aikaa, ihan suorahan sanottuna, jumalatoon paskahätä. Ja Juhania vain ei kuulunu hyysistä. Morsmaikkoo ei millää keherannu lähtiä taloon toisehen päätyhyn takaasi toisehen hyyskähän - mitä se juhulaväkiki ajaattelis, jos hän ny takaasi menis?

Notta kränää jo on tullu? Kamaris oli isoo fiikus, mitäs jos prysähyttääs sen juurelle? Pihalla oli näköjänsä väkiä, ei onnistu sekään. Paskahätä se vaan koveni, oikeen vattahan otti jo. Silloon se morsian muisti, notta silloli Keskisen ehejä muovipussi tavaroorensa joukos. Se päätti ottaa sen, ja paskata sinne pussihin.

Ja niin se sitte tekiki. Ja pisti pussin lujasti solomuhun ja takaasi tavarooren joukkohon, ja kannen kii. Klasi vaan raollensa, jotta haju katoaa. Pussin vois sitte aamulla vierä suoraa pannunpesähän! Juhaniki tuli jo täs vaihees lotraamasta, putipuhtahana, ja morsian lähti vuorostansa pesemähän hampahiansa. Juhanin hermostus oli vain lisääntyny hyyskäs ollesnansa. Se rupes miettimähän, jotta mitäs herrajumala ny sitte.

Jos menis vaikka sänkyhyn peittojen alle valamihiksi. Jos mää purkaasin morsiammen tavarat kaappiihin valamihiksi, niin sitte se varmahan ilostuus! Ja siitä päästääs halaamahan! Juhani rupes purkamahan sitä laukkua. Kuulu vaatteeren kahinaa, puhkumista ja äheltämistä. Herrajumala kun näiton palijo! Aikansa pureettua Juhanille tuli sitte tiätysti sellaanen Keskisen muovipussi vastahan, joka oli pehemiä, lämmin ja tiukasti solomus.

Kauhia haju levahti silimille ja Juhani huuti peliästynysenä: Viimeksi muokannut Trekolmestar päivämäärä Maanantai, 01 Lokakuu , Iha hölmöläise hommaa taas. Sillon robottikädet, sil on moottoripää, sil on sähköpumppu joka jyskyttää! Toinen pohjalaisvitsi Kirjoittaja Trekolmestar » Maanantai, 01 Lokakuu , Miäs oli Pohojammaalla ja naistentansseista saanu ponkattua ittelensä oikeen simpsakan naisen.

No ei kon vonkaamaan tiätysti ensin saatolle, ja sitten sisälle, "kaffeelle". Tätä miäs hiaman ihmetteli miälessään, olihan nainen jo hyvinkin nelissäkymmenissä. No, mies ei antanut millään periksi, ja saikin lopulta luvan hiipiä kamariin, ja lopulta peiton alle.

Mies riisui hiljaa vaatteensa, eikä mitään häiriötä tullutkaan, kunnes mies vapisevin sormin riisui kalsarinsa. Silloin kuului yläkerrasta kimakka naisen ääni: Mistä nuin ristuksen makia mulukun haju tuloo!? Oli kyllä sekava tilanne, vaikea sanoa mitään.

Tätä ei kukaan ota meiltä pois. Sitä kun on harjoitellut vuosikaudet tätä hetkeä varten ja sitten mikään ei onnistu! Olen järkyttynyt tuollaisista syytöksistä. Tämä on selvä ajojahti. Ja naisten tarkkailla mitä miehet juo. Seitsemältä baarimikolta tiedusteltiin, pystyisivätkö he tunnistamaan tai määrittelemään ihmisen persoonallisuuden sen perusteella, millaisia alkoholijuomia tämä valitsee. Vaikka baarimikkoja haastateltiin erikseen, heidän vastauksensa olivat monilta osin miltei täysin yhtenevät.

Arkinen, vähäkulutuksinen, jalat maassa tyyppi. Cocktaileja tai muita sekoitusjuomia, joissa on pikku sateenvarjot. Pinnallinen, kiusallinen höperö, oikea kiusankappale. Vältä häntä - ellet sitten halua olla hänen leikkikalunsa". Kypsä nainen, tarkka, vaativa maku; tietää, mitä haluaa. Jos tämä nainen haluaa sinut, hän lähettää sinulle drinkin.

Yritä saada kiedottua Pariisi ja pukeutuminen keskustelunaiheisiin. Bacardi Breezer, Smirnoff vedellä, raaka vodka jne. Helppo, uskoo olevansa trendikäs ja sivistynyt, mutta tosiasiassa hänellä ei ole yksinkertaisesti mitään käsitystä viimeisimmistä villityksistä ja uusista tuulista puhumattakaan, että hän olisi sivistynyt.

. No, joskus lähtee homma tosiaankin laukalle, meillä itsekullakin. Taksonomia ei toimi niin. Vaari tekee mieluiten sitä, mitä muut kieltävät häntä tekemästä. Juhani rupes purkamahan sitä laukkua. Vaatteiden alla useimmilla ihmisillä on ruumis. Se on tuo kiljun juonti muiden päihteiden kanssa sekotettunajoka lihottaa. Kyllä löysäsuolisimmat homot kittaavat kaljaa ja ottavat suihin juuri Koskiskiskapakissa. HOMOSEKSUAALISEEN GAY SEURAA NYLONSEX

Thaihieronta gay rovaniemi webcam seksiä

HOMOSEKSUAALISEEN ITSETYYDYTYSFOORUMI HOT PORN TUBE

Latrice Drozd