Homoseksuaaliseen turku seksi lesbot rakastelee

homoseksuaaliseen turku seksi lesbot rakastelee

.

KOTI GAY SEKSIÄ SEXCAMS

Niin, siis City kirjoittaa asiasta nyt, 'muotiinhan' leikki lesboilu tuli jo muutama vuosi sitten. Eli olet trendipelle, ja nyt joudut taas keksimaan itsesi uusiksi jos haluat olla 'erikoinen'! On aikamoista vähättelyä ja tosiasioiden kieltämistä, jos ei tajua naisen - parisuhteessa miehen kanssa eläväisenäkin - voivan rakastua naiseen.

Missä helvetin maailmassa nämä tekolesboja kuolaavat tyypit oikein elävät? Minä kyllä, henk koht sydämessäni pelkään aina välillä, että vastaan tulee minua täysin ymmärtävä nainen ja jätän kaiken muun mennäkseni hänen mukaansa.

Mutta kuin heterona pelkäisin, että se voisi olla seuraava mies, keskityn parisuhteeseeni niin, että se on ainoa ja kestää loputtoman elämäni loppuun. Mitä muuta bi voi sanoa. Bi ajatuksissa, mutta teot eivät ole enää minulta sallittuja nyt, kun minulla on mies.

Mm tyttöpornon katselu on minusta miellyttävämpää kuin normaalin jne. Mitähän muita selityksiä voin keksiä. Sama se, tärkeintä, että tiedän missä mennään. Muutama vuosi sitten tulin kaapista ulos, mutta juttuja piti itsessään ihmetellä jo kymmenen vuotta sitten ; naisinnostusta siis.

Jos se silloinkin jo oli muotia, niin avot! Noin kestävä muoti-ilmiö on jo sen arvoinen asia, ettei sitä kannata enää muodiksi kutsua! Aika harvassa varmaan tänä päivänä ne parikymppiset tytöt ketkä ei ois kokeillu jotain toisen tytön kanssa. Niin trendi mikä trendi. Kyllähän äijät kävi kuumina ja kannustivat taustalla. Sillon se oli hauskaa, tytöt sai ihmeen pienellä paljon huomiota..

Samalla tietty voin kyllä myöntää, että olihan siinä samalla itekin hiukan bimbo.. Näin jälkeenpäin ajatellen luojan kiitos se jäi vain pussailun asteelle. No ajatus pidemmälle menemisestä ei kyllä koskaan tullu mieleenkään, toisen naisen pinden nuoleminen ei oo ihan sitä mitä mä tahtoisin..

Mutta oikeille lesboille kaikki kunnia! Jos joskus tuleekin puheeksi, että olen suomalainen, niin ei ole tullut mieleen ärsyyntyä, jos minut sitten yhdistetäänkin Suomeen. Mikä juttu tää nyt on? Tuskin lesbot heti kättelyssä esittäytyvät tyyliin "Hei, minä olen lesbo".

Toiset ihmiset sen määrittelyn tekevät, eivät niinkään itse homoseksuaalit. Ja se siinä juuri ärsyttää. Ihan sama kuin se, että naisena turhauttavan usein tulee määritellyksi vartalonsa kautta. Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa. Sanana lesbo viittaa tietysti seksuaaliseen suuntautumiseen. Valituksen kohteena on se, etteivät muut sitten suostu näkemään muuta kuin tämän yhden piirteen. Elsa Saisio puhui aiheesta Imagen haastattelussa.

Häntä ärsytti suunnattomasti, kun häntä kutsuttiin koulussa runotytöksi. Käyttäisin niistä mieluummin nimitystä kokeileva hetero. Ja sitten se yksi putkiaivo, joka kutsui lesboja munankipeiksi feministeksi. Se on aina kunniamaininnan paikka kun typerä mies avaa julkisesti suunsa ja puhuu asioista, joista ei mitään tiedä. Meitä ei kiinnosta mitä te teette lakanoidenne välissä! Älyllisesti tunnet varmasti olevasi meitä miehiä suunnattomasti parempi, vaikka kirjoitustyylistäsi ja taidoistasi päätellen olet noin vuotiaan tasolla.

Itse asiassa City lehteen jutun kirjoittaneella toimittajallakin näyttää vielä olevan tarvetta hioa yksityiskohtia ja tyyliään, jotta epäjohdonmukaisuudet saadaan jatkossa karsittua pois. Ja ilmeisesti jutussa haastateltu nimimerkki Elli, kärsii ilmeisesti ongelmasta, joka on varmasti monelle parikymppiselle heteronaiselle tuttu, eli varhaisten seksikokemusten aiheuttamasta ketutuksesta ja yleistämisestä.

Tai sitten nimimerkin Elli vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat tosiaankin olleet teini-ikäisiä pojankoltiaisia, jotka 'pukille' päästyään kestävät noin 30 sekuntia. Toista se on TosiMiehellä tm , verstaassa höylätään niin pitkään kun on tarvetta ;. Useampi existäni on maininnut lesboseksin kiihottavuuden, mutta mustasukkaisuuden puuttumisen vain nykyinen poikaystäväni.

Hän perusteli tyttörakkauden hyväksyntänsä nimenomaan sillä, ettei voi tarjota minulle sitä mitä toinen nainen kenties tarjoaisi. Eli hän ei tunne itseään naisten puolelta uhatuksi, koska ei tunne voivansa "kilpailla" heidän kanssaan, toisin kuin toisten miesten kanssa.

Olen hetero, lesboseksin saralla neitsyt ja rakastamisen amatööri, ja erimieltä poikaystäväni kanssa. Väitän kivenkovaan että kukaan toinen mieskään ei voi tarjota sitä minkä hän voi, sillä kyse ei ole sukupuolestaan vaan henkilöstä! Itse juttu oli totuttua Cityn tasoa, joskus voisivat yllättää ja mennä jutuissaan hieman pintaa syvemmälle Jos siis jätkämäiset tytöt ovat halutumpia kuin femmet, niin silloinhan on selvä paine tulla jätkämäiseksi että flaksi käy paremmin Ei kyllä kämmenellä taputettaisi päälaelle jos eukko jäisi kiinni lesboilusta.

Muotilesbo ei välttämättä osaa lainkaan nussia. Tosilesbo tm osaa ottaa naisensa siinä missä Tosimieskin tm. Vastaavasti Tosinainen tm osaa ihan itse lähestyä miestä ja saa tämän kuumaksi ilman mitään turhia muotilesboiluja. Joku tässä totesi että jätkämäiset tytöt on lesbojen keskuudessa sitä kuuminta kamaa. Ehkä alle kaksikymppisten kohdalla..

Muistan itsekin kuinka nuorempana tunsin vetoa nimenomaan jätkämäisiin, enkä juurikaan naisellisiin lesboihin. Syynä oli se että olin epävarma ja ujo, ja pelkäsin kuollakseni joutuvani kokeilunhaluisen heteron kusettamaksi.

Ja tämä siis jo luvun alussa, aikana ennen muotilesboja. Kymmenen vuotta sitten lesboesikuvia ei juurikaan ollut, ei mediassa eikä lähiympäristössä.

Sitten kun joku joskus harvoin herätti toiveita ulkomuodollaan tai käytöksellään niin sitä meni ihan sekaisin onnesta. Ja pettymys oli sitä vittumaisempi jos tyyppi osoittautuikin heteroksi. Luulen että oma laimea vastenmielisyyteni keskenään pussailevia heterotyttöjä kohtaan juontaa juurensa näistä pettymyksistä joita nuorempana koin.

Mieleeni ei kuuna päivänä juolahtaisikaan ajatus muotilesboon sekaantumisesta ks. Eniten hallaa muotilesbot tekevät naisellisille lesboille. Muotilesboja saan kiittää mm.

Eli kiitos vaan teillekin, Issat ja muut. Joskus tekisi mieli vetäistä teikäläisiä leikkimielisesti turpaan, mutta luojan kiitos olen niin läpikotaisin naisellinen ettei moinen käy edes mielessä. Ja sitäpaitsi pelkään iltameikkini puolesta. Muotia tai ei, niin oikeesti mitä välii, sillä kyllä kahden naisen välinen säpinä on mielettömän kiimaisen ja upean näköistä katsottavaa.

Ja se on kuin taidetta jollaista ei edes Picasso saanut aikaseX Piste. Kuinka alhaisen pitää naisen itsetunnon olla, että huomion keräämiseksi nuollaan toista naista? Onko todellakin kaikki keinot jo käytetty? Eikö ole mitään vaihtoehtoa oman itsetuntonsa rakentamiseen kuin perustaa se miesten kuolalle?

Puuttumatta tällaiseen "muotilesboiluun" joka minulta on mennyt ohi olen erittäin pahoillani siitä, millaisia kommentteja biseksuaali saa kuulla ns.

Mikä oikeus kenelläkään on määritellä toinen kokeilijaksi tai leikkilesboksi tai kaappiheteroksi yms.? Luulisi nimenomaan, että sellainen ihminen, jonka seksuaalisuus poikkeaa valtaväestöstä ja joka sen takia on varmasti joutunut käymään melkoisen identiteettikriisin läpi, ymmärtäisi antaa kaikkien kukkien kukkia. Harva ihminen on täysin mustavalkoisesti hetero tai homo, vaan seksuaalisuus vaihtelee harmaan eri sävyissä ja pelissä olevat tunteet riippuvat ihmisten välisestä kemiasta.

Niin ja kyllä täysin hetero- tai homosuhteissakin voi tulla petetyksi ja hyväksikäytetyksi. Muotilesboista on lesboille siinä mielessä ollut hyötyä, että he arkipäiväistäneet lesbouden. Joitain voi ärsyttää se että siitä on radikaalius paljolti poissa. Sukulaisten ja vanhusten reaktioita lukuun ottamatta. Poikarakkaudessa kuitenkin on vielä jotain radikaalia.

En ole kuullut yhdestäkään koululais- tai edes lukiolaispojasta joka uskaltaisi olla avoimesti homo. Tyttöjä kuitenkin on ollut.

Voi itsekin kokeilla ensi kerralla firman pikkujoulussa, että pomon mieluummin miespuolisen edessä suutelee sponttaanisti mies miestä ja nainen naista. Jos he ovat muuten tasa-arvoisia työntekijöitä, niin katsotaan kumman määräaikaista sopimusta jatketaan todennäköisemmin.. Jokaista on myös muistettu kommentoida vapaasti lauseella: Kommentoin vaan omasta puolestani tuota tyttöystävän lesboseikkailuihin suhtautumista. Itse olen vakituisessa parisuhteessa, enkä todellakaan voi kokea uhkaksi sitä, että naiseni kävisi vieraissa lääppimässä jonkun kaverinsa kanssa.

En vain voisi loukkaantua asiasta. Eriasia on, jos se alkaisi vaikuttamaan omaan seksielämään naiseni kanssa. Naisia en vain yksinkertaisesti voi mieltää uhkaksi, koska he ovat niin eri sarjassa, ettei kyse ole kilpailusta. Voin takuulla tarjota naiselleni kaikkea, mitä kuka tahansa nainen, jopa paljon enemmän. Olen tästä niin varma että asia ei huoleta. Pitääpä tähän kommentoida, ku juttu sai näkemään suht punaista.

Itse olen naisellinen lesbo, samoin kuin vaimoni. Kumpikaan meistä ei ole munankipeä feministi, tai muotilesbo. Ajoittain kyllä on esitetty epäilyjä lesbouteni aitoudesta, juuri liian heteron ulkonäön takia. Tästä kiitos niille ääliöille, jotka tulevat tyttöjen iltaan "kokeilemaan", tai "vanhaan hyvään aikaan", kun Lostiksessa vielä kävi muitakin kuin heteroita, toivat poikaystävän katsomaan, kun yrittivät iskeä naisia.

Ihan sama juttu, kuin jos minä menisin hetskubaariin, ja "antaisin ymmärtää" mutten taatusti "ymmärtäisi antaa". Flirttailu ja tanssiminen ovat mielestäni ok, niistä tuskin kukaan voi vetää mitään sen suurempia johtopäätöksiä, tai loukkaantua ainakaan, jos on aikuinen ihminen , mutta pusuttelut yms.

Itse olen hyvin flirtti hyvien kavereiden kesken, myös miespuolisten, mutta se taas ei ole koskaan ollut ongelma, kun kaikki tietävät, missä mennään. Vieraiden ihmisten kanssa en ala leikkiä. Ja mitä tulee miesten ajatuksiin naisten muodostamasta uhkasta, niin itse olen sanonut kaikille mieskavereilleni seuraavaa: Sama se, makaako miehen vai naisen kanssa, pettämistä se on silti. Ja niin monta heterosuhdetta kun on kaatunut naisten löydettyä toisensa. Poikaparat kun vielä olettavat, että naiset tarvitsevat penetraatiota johonkin Kieli ja sormet toimivat pidempään ja paremmin.

Jutun perusteella huomaa kyllä, kuinka perehtyneitä muotilesbot ovat oikeaan lesboseksiin. Mielikuva, mikä heillä on seksistä naisen kanssa on melkoisen kapea. En kyllä haluaisi joutua sellaisen naisen käsittelyyn, en sitten millään.

Useat tuttavani heteronaiset ovat minulta kyselleet olen vakavassa suhteessa toisen naisen kanssa että kuinka naiset oikein voivat harrastaa seksiä keskenään. Osoittaa valtavaa mielikuvituksen puutetta kysyä moista ja usein naurankin kysyjille päin naamaa.

Ehkä pitäisi miettiä omaa seksielämäänsä enemmän jos ei todellakaan keksi mitään, mitä kaksi naista voi nautinnollisesti keskenään harrastaa. Heterosuhteessa mennään ihan turhaan sen mukaan milloin miestä haluttaa ja useimmiten käytetty asento on lähetyssaarnaaja. Naissuhteessa kekseliäisyyttä pitää toisaalta olla. Ainakin pitää opetella oma anatomiansa, millaisesta kosketuksesta ja tasan mihin paikkaan itse pitää ja millaisesta taas toinen sillä näiden asioiden välillä ei todellakaan mene yhtäsuuruusmerkkiä!

Tietää, milloin pitää nuolla, imeä, nipistellä, hieroa ja mistä. Näitä hienosäätöjä eivät heterosuhteissaeläjät osaa. Aika useat kun ajattelevat että pili kuuluu pimppiin ja jättävät suurimmat repertuaarin täysin käyttämättä.

Toisaalta taas sanoisin että pitempiaikaisissa naissuhteissa seksiä harrastetaan harvemmin kuin ehkä pitkissä heterosuhteissa. Osaltaan se voi johtua siitä, että kaksi viikkoa kuukaudesta voi mennä kuukautisiin voi silloin kyllä harrastaa seksiä, mutta tarkoitan molemminpuolista kunnon seksiä sekä siitä että naistenvälinen seksi on pitkäkestoista.

Se kestää ennemminkin tunnin useitakin: Siihen tarvitaan aikaa ja hyvä fiilis sekä annos stressittömyyttä.

Joskus sitä voisi sanoa myös vaativaksi, mutta sen veroista ei ole. Ei miestä voi laittaa samaan kategoriaan jos se ei osaa muuta kuin pökkiä edestakaisin hepillään.

Heppi on kyllä korvattavissa. Olemme puolisoni kanssa kunnon femmejä ja tästä johtuen baareissa on kaksi ongelmaa. Eikö heteropareillakin kahdenkeskinen läheisyys ja vetäytyminen muista tarkoita omaa rauhaa ja reviiriä. Että äijät joskus kehtaa.

Homobaareissa taas olemme liian femmejä ollaksemme naispari, mutta yleensä voimme sentään suudella häiriöttä.

Homobaareissakin on nykyään kyllä kyttääjänsä, jotka roikkuvat tanssilattian laitamilla hirveässä humalassa ja tunkevat heti itsensä lähistölle jos jotain heitä miellyttävää tapahtuu.

Mitään parempaa en tiedä kuin naisen vartalo, paitsi kaksi naisen vartaloa. Ymmärrän miehiä, jotka rakastavat antaa naiselleen suuseksiä, niin minäkin. En ymmärrä miehiä, jotka kuvittelevat ettei nainen lähde naisen mukaan. Jos minä olisin mies, pelkäisin sitä alituiseen. Ihan samasta syystä kun en miesvaltaisessa työkulttuurissa yritäkään leikkiä ns. Niillä mittareilla millä feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta yhteiskunnassamme mitataan, olen varsin femme. Siilitukkaiset machomiehet ei musta ole kiinnostavia, miksi sellaiset naisetkaan olis?

Muotilesboilun kaltainen toisten hyväksikäyttö on toki paheksuttavaa, mutta yhtä paheksuttavaa on toisten tuomitseminen ennen kuin tietää mistä oikeasti on kyse. Taidan painua yhä syvemmälle sinne kaappiin odottamaan bi-myönteisempiä aikoja Ei millään ylivoimaisen pahalla, mutta Photoshop on keksitty.

Muuten ihan kiintoisa juttu. Ymmärrän hyvin oikeita lesboja, jotka eivät saa haluamiansa asioita vastakkaiselta sukupuolelta, mutta sitten taas ns. Kuka mies viitsii nuolla parasta ystäväänsä, vain sen takia että tytöt tykkää?? Monet nuoretnaiset ovat tosi sovinistisia, tietyissä asioissa, sanovat mitä sanovat. Ja mitä tohon miesten pyydystämiseen jollain lesboesityksillä tulee, niin jos ei niitä miehiä ilman saa, niin ehkä se ongelma on jossain ihan muualla, kuin siinä että vaikuttaa liian heterolta.

Pari ystävääni pistää tanssilattioilla usein pystyyn jonkintyyppisen wanna-be lesbo esityksen ja kyllä se tuntuu enemmän myös niitä miehiä huvittavan kuin himottavan Kyllähän sitä kaikki tekee pahempiakin asioita toisten huomion saamiseksi tai oman egon pönkitykseksi Seksuaalista rankkuutta on myös uskaltaa sanoa EI. Todellakaan ei naisen ole pakko tehdä kaikkea, mitä miehet keksivät haluta nähtyään sitä pornoleffassa.

Miksi miesten pitäisi aina saada määritellä, mitä seksi on ja mitä sängyssä tehdään? Me käytettiin kaverin kanssa kymmenisen vuotta sitten lesboilua karkottamaan miehiä. Kun joku äijä häälyi lähettyvillä, eikä ottanut lähteäkseen sen enempää kuin edistyäkseenkään, pikku pusuttelut saivat sen häipymään kuin ammuttuna.

Nykyään tekolesboilu ja -homoilu lähinnä haukotuttaa, teinien touhua. Kaikkia ei kiinnosta vaikka viimenen ihminen maailmassa itsensä lisäksi olisi toinen nainen.

Pistää vähän miettimään, miksei tässä jutussa ollut yhtään naista, joka olisi "kokeillut" seksiä naisen kanssa, ja jäänyt sille tielle? Koska kyllä niitäkin on. Kyllä taitavan rakastajan kuuluu osata ottamaan parinsa yksilölliset halut, tarpeet ja ominaisuudet huomioon, oli sitten mies tai nainen.

On hyviä ja on huonoja rakastajia, sille ei voi minkään, mutta se ei liene sukupuolesta kiinni. Ehkä lesbosuhteissa ei ole paljoa seksiä, koska se vaikuttaisi edellisen kertomuksen mukaan olevan aina aikaavievää puuhaa. Onhan se tietysti kivaa, mutta ei semmoista aina jaksa. Joskus kunnon voimallinen pikapano on asiaa ja sitä haluavat molemmat osapuolet.

Niin, ja lisäksi, että eihän sen penetraation tarvitse olla aina se keskeinen juttu, mutta väittäisin että kyllä ne lesbotkin jotain sinne reikäänsä kaipaavat, ainakin silloin tällöin. Hauskin kommentti on tuo teini-ikäisen Ellin sanoma "Naisen kanssa seksiä saattoi harrastaa kuusikin tuntia putkeen. Se on seikka, joka saattaa käväistä mielessä seuraavalla kerralla, kun miehen kanssa saan taas nauttia sen puoli minuuttia".

Jos Elli tai muut samanhenkiset tyttäret tätä palstaa lukevat, niin haluaisin huomauttaa, että kannattaa kokeilla miehen kanssa jotain muutakin kuin pelkkää puolen minuutin yhdyntää! Jos miehesi ei osaa sinua koskea, niin kerro hänelle mitä haluat. Tietoni mukaan nuorilla miehillä ei ole vaikeuksia saada uutta erektiota heti muutaman minuutin päästä edellisen siemensyöksyn jälkeen, joten jos nautintosi on kiinni miehen seisokista, niin älkää ihmeessä lopettako puolen minuutin jälkeen!

Jää vielä mietityttämään, että miksi mahtaa Elli seksiä harrastaa. Voisiko se olla siksi, että se tuntuu hassulta alapäässä?

Minunkin on tätä kyllä vaikea uskoa tekstin perusteella, mutta väkisin se tulee mieleen. Seksi ei parhaimmillaan ole kuuden tunnin nylkytystä, mutta kyllä te Ellitkin huomaatte sen jonain päivänä. Uskoisin Inkun tarkoittavan sitä, että lesboista puhuttaessa asia koskee aina seksiä. Missä olet törmännyt artikkeliin tyttöparien arjesta? Vaikka seksi on parisuhteen tärkeä osa, ei se määritä koko suhdetta. Tosirakkaus sukupuolijakoon katsomatta on paljon muutakin kuin seksi! Mites hei kun olen kuullut etta toisillensa laheisten naisten kuukautiset synkronisoituvat alunperin kilpailussa miesten huomiosta?

Vai puhutko, lepsu, suhteen alkuvaiheen huumasta kun elvistelet 6 tunnin sessioista Mahdatko olla Stingin serkku? Vaikka alkuhuumaahan pitaisi riittaa; eivatkos homosuhteet ole tilastollisesti heterosuhteita uskottomampia?

Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta.

Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan. Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria. Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran.

Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä.

Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla. Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä. Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on.

Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin. Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää. Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia. Ohjelma saa myös omat verkkosivut, ja samalla Studio Uuden tutkimuksen mukaan jo niinkin pieni määrä kuin viisi kiloa ylipainoa saattaa nostaa tiettyjen syöpien riskiä jopa puolella.

British Medical Journalissa julkaistu, Imperial College Londonin tekemä osoittaa, kuinka haitallista lieväkin ylipaino saattaa olla. Ylipainolla havaittiin yhteys 11 erilaiseen syöpään, minkä lisäksi se liittyi. Kemoterapian aiheuttamaa hiustenlähtöä voidaan vähentää käyttämällä päänahkaa viilentävää laitetta. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan menetelmä on tehokas ja voisi auttaa monia syöpäpotilaita. Päänahan viilentämistä on käytetty Euroopassa jo pitkään, mutta Yhdysvalloissa on odotettu tarkempia tutkimustuloksia menetelmän tehosta ja.

Miksi jotkut parisuhteet kestävät ja jotkut eivät? Kyse ei ole vain tunteesta vaan tietoisesta käyttäytymisestä. Pariskuntia elämäntyökseen 40 vuoden ajan tutkinut psykologi John Gottman on huomannut, että suurin osa avioeroista ei johdu mielipide-eroista vaan kyvyttömyydestä kommunikoida eriävistä näkemyksistä rakentavalla tavalla.

Miesten voisi kuvitella hikoilevan naisia enemmän, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella sukupuoli vaikuttaa hikoiluun vain vähän.

ILMAISET SEKSISIVUT MOBIILI HOMO SEKSI

Käyttäisin niistä mieluummin nimitystä kokeileva hetero. Ja sitten se yksi putkiaivo, joka kutsui lesboja munankipeiksi feministeksi. Se on aina kunniamaininnan paikka kun typerä mies avaa julkisesti suunsa ja puhuu asioista, joista ei mitään tiedä. Meitä ei kiinnosta mitä te teette lakanoidenne välissä! Älyllisesti tunnet varmasti olevasi meitä miehiä suunnattomasti parempi, vaikka kirjoitustyylistäsi ja taidoistasi päätellen olet noin vuotiaan tasolla.

Itse asiassa City lehteen jutun kirjoittaneella toimittajallakin näyttää vielä olevan tarvetta hioa yksityiskohtia ja tyyliään, jotta epäjohdonmukaisuudet saadaan jatkossa karsittua pois. Ja ilmeisesti jutussa haastateltu nimimerkki Elli, kärsii ilmeisesti ongelmasta, joka on varmasti monelle parikymppiselle heteronaiselle tuttu, eli varhaisten seksikokemusten aiheuttamasta ketutuksesta ja yleistämisestä.

Tai sitten nimimerkin Elli vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat tosiaankin olleet teini-ikäisiä pojankoltiaisia, jotka 'pukille' päästyään kestävät noin 30 sekuntia.

Toista se on TosiMiehellä tm , verstaassa höylätään niin pitkään kun on tarvetta ;. Useampi existäni on maininnut lesboseksin kiihottavuuden, mutta mustasukkaisuuden puuttumisen vain nykyinen poikaystäväni. Hän perusteli tyttörakkauden hyväksyntänsä nimenomaan sillä, ettei voi tarjota minulle sitä mitä toinen nainen kenties tarjoaisi. Eli hän ei tunne itseään naisten puolelta uhatuksi, koska ei tunne voivansa "kilpailla" heidän kanssaan, toisin kuin toisten miesten kanssa.

Olen hetero, lesboseksin saralla neitsyt ja rakastamisen amatööri, ja erimieltä poikaystäväni kanssa. Väitän kivenkovaan että kukaan toinen mieskään ei voi tarjota sitä minkä hän voi, sillä kyse ei ole sukupuolestaan vaan henkilöstä!

Itse juttu oli totuttua Cityn tasoa, joskus voisivat yllättää ja mennä jutuissaan hieman pintaa syvemmälle Jos siis jätkämäiset tytöt ovat halutumpia kuin femmet, niin silloinhan on selvä paine tulla jätkämäiseksi että flaksi käy paremmin Ei kyllä kämmenellä taputettaisi päälaelle jos eukko jäisi kiinni lesboilusta.

Muotilesbo ei välttämättä osaa lainkaan nussia. Tosilesbo tm osaa ottaa naisensa siinä missä Tosimieskin tm. Vastaavasti Tosinainen tm osaa ihan itse lähestyä miestä ja saa tämän kuumaksi ilman mitään turhia muotilesboiluja. Joku tässä totesi että jätkämäiset tytöt on lesbojen keskuudessa sitä kuuminta kamaa. Ehkä alle kaksikymppisten kohdalla..

Muistan itsekin kuinka nuorempana tunsin vetoa nimenomaan jätkämäisiin, enkä juurikaan naisellisiin lesboihin. Syynä oli se että olin epävarma ja ujo, ja pelkäsin kuollakseni joutuvani kokeilunhaluisen heteron kusettamaksi.

Ja tämä siis jo luvun alussa, aikana ennen muotilesboja. Kymmenen vuotta sitten lesboesikuvia ei juurikaan ollut, ei mediassa eikä lähiympäristössä. Sitten kun joku joskus harvoin herätti toiveita ulkomuodollaan tai käytöksellään niin sitä meni ihan sekaisin onnesta. Ja pettymys oli sitä vittumaisempi jos tyyppi osoittautuikin heteroksi. Luulen että oma laimea vastenmielisyyteni keskenään pussailevia heterotyttöjä kohtaan juontaa juurensa näistä pettymyksistä joita nuorempana koin.

Mieleeni ei kuuna päivänä juolahtaisikaan ajatus muotilesboon sekaantumisesta ks. Eniten hallaa muotilesbot tekevät naisellisille lesboille. Muotilesboja saan kiittää mm. Eli kiitos vaan teillekin, Issat ja muut. Joskus tekisi mieli vetäistä teikäläisiä leikkimielisesti turpaan, mutta luojan kiitos olen niin läpikotaisin naisellinen ettei moinen käy edes mielessä.

Ja sitäpaitsi pelkään iltameikkini puolesta. Muotia tai ei, niin oikeesti mitä välii, sillä kyllä kahden naisen välinen säpinä on mielettömän kiimaisen ja upean näköistä katsottavaa.

Ja se on kuin taidetta jollaista ei edes Picasso saanut aikaseX Piste. Kuinka alhaisen pitää naisen itsetunnon olla, että huomion keräämiseksi nuollaan toista naista? Onko todellakin kaikki keinot jo käytetty? Eikö ole mitään vaihtoehtoa oman itsetuntonsa rakentamiseen kuin perustaa se miesten kuolalle?

Puuttumatta tällaiseen "muotilesboiluun" joka minulta on mennyt ohi olen erittäin pahoillani siitä, millaisia kommentteja biseksuaali saa kuulla ns.

Mikä oikeus kenelläkään on määritellä toinen kokeilijaksi tai leikkilesboksi tai kaappiheteroksi yms.? Luulisi nimenomaan, että sellainen ihminen, jonka seksuaalisuus poikkeaa valtaväestöstä ja joka sen takia on varmasti joutunut käymään melkoisen identiteettikriisin läpi, ymmärtäisi antaa kaikkien kukkien kukkia.

Harva ihminen on täysin mustavalkoisesti hetero tai homo, vaan seksuaalisuus vaihtelee harmaan eri sävyissä ja pelissä olevat tunteet riippuvat ihmisten välisestä kemiasta.

Niin ja kyllä täysin hetero- tai homosuhteissakin voi tulla petetyksi ja hyväksikäytetyksi. Muotilesboista on lesboille siinä mielessä ollut hyötyä, että he arkipäiväistäneet lesbouden.

Joitain voi ärsyttää se että siitä on radikaalius paljolti poissa. Sukulaisten ja vanhusten reaktioita lukuun ottamatta. Poikarakkaudessa kuitenkin on vielä jotain radikaalia. En ole kuullut yhdestäkään koululais- tai edes lukiolaispojasta joka uskaltaisi olla avoimesti homo. Tyttöjä kuitenkin on ollut. Voi itsekin kokeilla ensi kerralla firman pikkujoulussa, että pomon mieluummin miespuolisen edessä suutelee sponttaanisti mies miestä ja nainen naista. Jos he ovat muuten tasa-arvoisia työntekijöitä, niin katsotaan kumman määräaikaista sopimusta jatketaan todennäköisemmin..

Jokaista on myös muistettu kommentoida vapaasti lauseella: Kommentoin vaan omasta puolestani tuota tyttöystävän lesboseikkailuihin suhtautumista. Itse olen vakituisessa parisuhteessa, enkä todellakaan voi kokea uhkaksi sitä, että naiseni kävisi vieraissa lääppimässä jonkun kaverinsa kanssa. En vain voisi loukkaantua asiasta. Eriasia on, jos se alkaisi vaikuttamaan omaan seksielämään naiseni kanssa.

Naisia en vain yksinkertaisesti voi mieltää uhkaksi, koska he ovat niin eri sarjassa, ettei kyse ole kilpailusta. Voin takuulla tarjota naiselleni kaikkea, mitä kuka tahansa nainen, jopa paljon enemmän.

Olen tästä niin varma että asia ei huoleta. Pitääpä tähän kommentoida, ku juttu sai näkemään suht punaista. Itse olen naisellinen lesbo, samoin kuin vaimoni. Kumpikaan meistä ei ole munankipeä feministi, tai muotilesbo.

Ajoittain kyllä on esitetty epäilyjä lesbouteni aitoudesta, juuri liian heteron ulkonäön takia. Tästä kiitos niille ääliöille, jotka tulevat tyttöjen iltaan "kokeilemaan", tai "vanhaan hyvään aikaan", kun Lostiksessa vielä kävi muitakin kuin heteroita, toivat poikaystävän katsomaan, kun yrittivät iskeä naisia. Ihan sama juttu, kuin jos minä menisin hetskubaariin, ja "antaisin ymmärtää" mutten taatusti "ymmärtäisi antaa".

Flirttailu ja tanssiminen ovat mielestäni ok, niistä tuskin kukaan voi vetää mitään sen suurempia johtopäätöksiä, tai loukkaantua ainakaan, jos on aikuinen ihminen , mutta pusuttelut yms. Itse olen hyvin flirtti hyvien kavereiden kesken, myös miespuolisten, mutta se taas ei ole koskaan ollut ongelma, kun kaikki tietävät, missä mennään. Vieraiden ihmisten kanssa en ala leikkiä. Ja mitä tulee miesten ajatuksiin naisten muodostamasta uhkasta, niin itse olen sanonut kaikille mieskavereilleni seuraavaa: Sama se, makaako miehen vai naisen kanssa, pettämistä se on silti.

Ja niin monta heterosuhdetta kun on kaatunut naisten löydettyä toisensa. Poikaparat kun vielä olettavat, että naiset tarvitsevat penetraatiota johonkin Kieli ja sormet toimivat pidempään ja paremmin. Jutun perusteella huomaa kyllä, kuinka perehtyneitä muotilesbot ovat oikeaan lesboseksiin.

Mielikuva, mikä heillä on seksistä naisen kanssa on melkoisen kapea. En kyllä haluaisi joutua sellaisen naisen käsittelyyn, en sitten millään. Useat tuttavani heteronaiset ovat minulta kyselleet olen vakavassa suhteessa toisen naisen kanssa että kuinka naiset oikein voivat harrastaa seksiä keskenään. Osoittaa valtavaa mielikuvituksen puutetta kysyä moista ja usein naurankin kysyjille päin naamaa. Ehkä pitäisi miettiä omaa seksielämäänsä enemmän jos ei todellakaan keksi mitään, mitä kaksi naista voi nautinnollisesti keskenään harrastaa.

Heterosuhteessa mennään ihan turhaan sen mukaan milloin miestä haluttaa ja useimmiten käytetty asento on lähetyssaarnaaja. Naissuhteessa kekseliäisyyttä pitää toisaalta olla. Ainakin pitää opetella oma anatomiansa, millaisesta kosketuksesta ja tasan mihin paikkaan itse pitää ja millaisesta taas toinen sillä näiden asioiden välillä ei todellakaan mene yhtäsuuruusmerkkiä!

Tietää, milloin pitää nuolla, imeä, nipistellä, hieroa ja mistä. Näitä hienosäätöjä eivät heterosuhteissaeläjät osaa. Aika useat kun ajattelevat että pili kuuluu pimppiin ja jättävät suurimmat repertuaarin täysin käyttämättä. Toisaalta taas sanoisin että pitempiaikaisissa naissuhteissa seksiä harrastetaan harvemmin kuin ehkä pitkissä heterosuhteissa.

Osaltaan se voi johtua siitä, että kaksi viikkoa kuukaudesta voi mennä kuukautisiin voi silloin kyllä harrastaa seksiä, mutta tarkoitan molemminpuolista kunnon seksiä sekä siitä että naistenvälinen seksi on pitkäkestoista. Se kestää ennemminkin tunnin useitakin: Siihen tarvitaan aikaa ja hyvä fiilis sekä annos stressittömyyttä. Joskus sitä voisi sanoa myös vaativaksi, mutta sen veroista ei ole. Ei miestä voi laittaa samaan kategoriaan jos se ei osaa muuta kuin pökkiä edestakaisin hepillään. Heppi on kyllä korvattavissa.

Olemme puolisoni kanssa kunnon femmejä ja tästä johtuen baareissa on kaksi ongelmaa. Eikö heteropareillakin kahdenkeskinen läheisyys ja vetäytyminen muista tarkoita omaa rauhaa ja reviiriä. Että äijät joskus kehtaa.

Homobaareissa taas olemme liian femmejä ollaksemme naispari, mutta yleensä voimme sentään suudella häiriöttä. Homobaareissakin on nykyään kyllä kyttääjänsä, jotka roikkuvat tanssilattian laitamilla hirveässä humalassa ja tunkevat heti itsensä lähistölle jos jotain heitä miellyttävää tapahtuu.

Mitään parempaa en tiedä kuin naisen vartalo, paitsi kaksi naisen vartaloa. Ymmärrän miehiä, jotka rakastavat antaa naiselleen suuseksiä, niin minäkin. En ymmärrä miehiä, jotka kuvittelevat ettei nainen lähde naisen mukaan.

Jos minä olisin mies, pelkäisin sitä alituiseen. Ihan samasta syystä kun en miesvaltaisessa työkulttuurissa yritäkään leikkiä ns. Niillä mittareilla millä feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta yhteiskunnassamme mitataan, olen varsin femme. Siilitukkaiset machomiehet ei musta ole kiinnostavia, miksi sellaiset naisetkaan olis? Muotilesboilun kaltainen toisten hyväksikäyttö on toki paheksuttavaa, mutta yhtä paheksuttavaa on toisten tuomitseminen ennen kuin tietää mistä oikeasti on kyse.

Taidan painua yhä syvemmälle sinne kaappiin odottamaan bi-myönteisempiä aikoja Ei millään ylivoimaisen pahalla, mutta Photoshop on keksitty. Muuten ihan kiintoisa juttu. Ymmärrän hyvin oikeita lesboja, jotka eivät saa haluamiansa asioita vastakkaiselta sukupuolelta, mutta sitten taas ns.

Kuka mies viitsii nuolla parasta ystäväänsä, vain sen takia että tytöt tykkää?? Monet nuoretnaiset ovat tosi sovinistisia, tietyissä asioissa, sanovat mitä sanovat. Ja mitä tohon miesten pyydystämiseen jollain lesboesityksillä tulee, niin jos ei niitä miehiä ilman saa, niin ehkä se ongelma on jossain ihan muualla, kuin siinä että vaikuttaa liian heterolta.

Pari ystävääni pistää tanssilattioilla usein pystyyn jonkintyyppisen wanna-be lesbo esityksen ja kyllä se tuntuu enemmän myös niitä miehiä huvittavan kuin himottavan Kyllähän sitä kaikki tekee pahempiakin asioita toisten huomion saamiseksi tai oman egon pönkitykseksi Seksuaalista rankkuutta on myös uskaltaa sanoa EI.

Todellakaan ei naisen ole pakko tehdä kaikkea, mitä miehet keksivät haluta nähtyään sitä pornoleffassa. Miksi miesten pitäisi aina saada määritellä, mitä seksi on ja mitä sängyssä tehdään? Me käytettiin kaverin kanssa kymmenisen vuotta sitten lesboilua karkottamaan miehiä. Kun joku äijä häälyi lähettyvillä, eikä ottanut lähteäkseen sen enempää kuin edistyäkseenkään, pikku pusuttelut saivat sen häipymään kuin ammuttuna. Nykyään tekolesboilu ja -homoilu lähinnä haukotuttaa, teinien touhua.

Kaikkia ei kiinnosta vaikka viimenen ihminen maailmassa itsensä lisäksi olisi toinen nainen. Pistää vähän miettimään, miksei tässä jutussa ollut yhtään naista, joka olisi "kokeillut" seksiä naisen kanssa, ja jäänyt sille tielle?

Koska kyllä niitäkin on. Kyllä taitavan rakastajan kuuluu osata ottamaan parinsa yksilölliset halut, tarpeet ja ominaisuudet huomioon, oli sitten mies tai nainen. On hyviä ja on huonoja rakastajia, sille ei voi minkään, mutta se ei liene sukupuolesta kiinni.

Ehkä lesbosuhteissa ei ole paljoa seksiä, koska se vaikuttaisi edellisen kertomuksen mukaan olevan aina aikaavievää puuhaa. Onhan se tietysti kivaa, mutta ei semmoista aina jaksa.

Joskus kunnon voimallinen pikapano on asiaa ja sitä haluavat molemmat osapuolet. Niin, ja lisäksi, että eihän sen penetraation tarvitse olla aina se keskeinen juttu, mutta väittäisin että kyllä ne lesbotkin jotain sinne reikäänsä kaipaavat, ainakin silloin tällöin.

Hauskin kommentti on tuo teini-ikäisen Ellin sanoma "Naisen kanssa seksiä saattoi harrastaa kuusikin tuntia putkeen. Se on seikka, joka saattaa käväistä mielessä seuraavalla kerralla, kun miehen kanssa saan taas nauttia sen puoli minuuttia".

Jos Elli tai muut samanhenkiset tyttäret tätä palstaa lukevat, niin haluaisin huomauttaa, että kannattaa kokeilla miehen kanssa jotain muutakin kuin pelkkää puolen minuutin yhdyntää!

Jos miehesi ei osaa sinua koskea, niin kerro hänelle mitä haluat. Tietoni mukaan nuorilla miehillä ei ole vaikeuksia saada uutta erektiota heti muutaman minuutin päästä edellisen siemensyöksyn jälkeen, joten jos nautintosi on kiinni miehen seisokista, niin älkää ihmeessä lopettako puolen minuutin jälkeen! Jää vielä mietityttämään, että miksi mahtaa Elli seksiä harrastaa.

Voisiko se olla siksi, että se tuntuu hassulta alapäässä? Minunkin on tätä kyllä vaikea uskoa tekstin perusteella, mutta väkisin se tulee mieleen. Seksi ei parhaimmillaan ole kuuden tunnin nylkytystä, mutta kyllä te Ellitkin huomaatte sen jonain päivänä.

Uskoisin Inkun tarkoittavan sitä, että lesboista puhuttaessa asia koskee aina seksiä. Missä olet törmännyt artikkeliin tyttöparien arjesta? Vaikka seksi on parisuhteen tärkeä osa, ei se määritä koko suhdetta. Tosirakkaus sukupuolijakoon katsomatta on paljon muutakin kuin seksi! Mites hei kun olen kuullut etta toisillensa laheisten naisten kuukautiset synkronisoituvat alunperin kilpailussa miesten huomiosta?

Vai puhutko, lepsu, suhteen alkuvaiheen huumasta kun elvistelet 6 tunnin sessioista Mahdatko olla Stingin serkku? Vaikka alkuhuumaahan pitaisi riittaa; eivatkos homosuhteet ole tilastollisesti heterosuhteita uskottomampia?

Keskustelu seksuaalisista suuntautuneisuuksista on varmasti paikallaan, mutta kummasti se vaan näyttää kääntyvän kiistelyksi siitä kumpi vaihtoehto on parempi. Voisi olettaa että olipa seksuaalinen suuntaus mikä vaan, niin seksielämässä voi olla ilmaisemattomia toiveita ja toteutumattomia unelmia. Ihan samoin voi olla myös arkielämässä. Elämän onnea ei siis ratkaise se, oletko homo, bi vai lesbo. Sen onnen ratkaisee osaatko elää omissa nahoissasi.

Muotilesboudelle tuskin kovin moni taputtaa käsiään Aikamme ilmiö, johon hyvin sopii tämä suomalaisen diilin lanseeraama "huomiotalous"-ajattelu. Seksuaaliselle suuntautumiselleen kukaan ei voi mitään eikä sitä voi ns. Liiallinen seksuaalistaminenkaan ei varmasti tee kenenkään oloa paremmaksi. Jos haluaa leikkiä ja testailla omia tuntemuksiaan, sitä ei varmaankaan tarvitse tehdä liian julkisesti?

Puuttuuko kukaan teinien heteroseksi-kokeiluihin? Lesbot väheksyvät bi-seksuaaleja, osa homoja ja lesbouden aitoudestakin kiihkeästi keskustellaan. Käsittämättömän rasistista väkeä liikenteessä. Käy kyllä kunnon päälle, kaikki lihakset kipee seuraavana päivänä. Mikäköhän minussa on vikana, kun en osaa millään keksiä, miten se "kuuma ja märkä " eroaa kosketukseltaan niin paljon jostain muusta ruumiinosasta tahi peräti nimenomaista asiaa varten valmistetusta esineestä? Ja minä kun kuvittelin hyvän seksin olevan pitkälti seurausta sopivasta, kiihottuneesta mielentilasta.

Se nyt vaan sattuu olemaan niin, että hyvin suuri osa naisista ei tunne mitään vetoa toisiin naisiin, joten sen kiihottumisen kanssakin voi olla sitten vähän niin ja näin. Tuskinpa minäkään siitä suuresti kiihottuisin, jos joku mies ottaisi suihin, vaikka se kuinka taitava olisi. Luin kaikkien mietteet läpi ja koin joihinkin yhtäläisyyksiä. Saanen siis sanoa oman mielipiteeni.

Kokemukseni naisten välisestä seksistä on vähäiset, silti pienestä asti huomasin kiinnostuvani naisten kauneudesta tai tyttömäisistä hymyistä. Kun olin tyttöhuumassani korkeimmillaan, yritin lähestyä tyttöjä siltä kannalta niin suoraan kuin Chateissakin. Tulos oli livenä naureskelua ei otettu todesta ja Chateissa ilkeilyä kun puhuin tunteista. Miespuoleisia on ollut hauskaa "jallittaa" kiusaamalla sensuellilla käytökselläni siispä en ole täysin epäuskottava lähestyessäni toista.

Tiedostan leikkiväni omalla seksuaalisuuntauksellani. Antakaa minun olla mitä olen. Tärkeintä kuitenkin ihmisessä on se jokin persoonassa, johon rakastuu. Ei ole väliä onko hetero, bi, homoseksuaali, hermafrodiitti, nainen, mies tai jotain siltä väliltä.

Kaikista eniten tunnen vetoa kuitenkin naisellisiin miehiin, jotka ovat luonnostaan sellaisia kuin ovat. Onko tämä luopumistani femme - minä asetelmasta? Kyllä se ainakin minut saa kiihottumaan, samoin kuin suutelevat naiset. Pornovideot ovat aina ällöttäviä, sillä ne on teeskenneltyjä. Olen suudellut ja suutelen pussaillen vastaisuudessakin hyviä ystäviäni sukupuolella ei väliä hellästi julkisestikin, mutta en tee sitä huomion vaan kiintymyksen takia.

Kokeilin siksi toisen naispuolisen ystäväni kanssa, joka oli minusta kiinnostunut. Tämä kokemus vakuutti, että olen umpihetero. Netin kautta olen löytänyt muutaman bi-henkisen naisystävän, joiden kanssa olen harrastanut seksiä. Kokemuksia on muutamia ja kaikki ovat olleet todella miellyttäviä. Myös kolmen kimpan ja parinvaihtobileiden yhteydessä olen nauttinut seksistä naisen kanssa.

Harrastimme seksiä hyvän naisystäväni kanssa kerran. Se alkoi niin, että hän hieroi koko vartaloani ensin niin ihanasti, että sytyin siitä ja se johti yhdyntään. Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä.

Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa. Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa.

Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi. Osalla kyselyyn vastanneista oli seksikokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa nuoruusajoilta. Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia. Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin tai vuotiaita bi-miehiä. Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin.

Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta. Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan.

Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria.

Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran. Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään.

Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla.

ILMAIS PANO HOMOSEKSUAALISEEN LAHTI THAI HIERONTA

Bari Stack