Homoseksuaaliseen ryhmäseksi tarinat lepakkolaakso

..

Homoseksuaaliseen ryhmäseksi tarinat lepakkolaakso

Kaikki homoseksuaalit nyt kertomaan miten harrastatte seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Onko pelissä tunteita, vai onko kyse enemmän siiä että laitetaan melaa hanuriin? Suuri ero lienee ainakin siinä, ettei homojen tarvinne juurikaan elää puutteessa Jos vertaa heteromiehiin, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Toisin sanoen homot varmaankin harrastavat huomattavasti enemmän seksiä kuin heterot. Lesbonaisten ja heteronaisten välillä sen sijaan ei varmaankaan ole suurta eroa tässä.

Tee profiili ja ota selvää: Sen verran tiedän että ei läheskään kaikki homo miehet anaali yhdyntää harrasta. Kai se on ihan samanlaista kuin heteroillakin. Välillä vain pannaan ja välillä on tunteet enemmän mukana. Tuskin eroaa mitenkään heteroiden touhuista.

Luultavasti sairaimmat tapaukset on heteroissa.. Voiko heteromies painaa kokeilumielessä kerran toista takaluukkuun, vai onko heti automaattisesti homo? Eikös tuo ole vain oman seksuuali-identiteetin etsimistä?

No erotus on käytännössä se, että siinä ajassa kun ehtii saada puhekontaktin yhteen naiseen, on miehiltä tullut jo ~kymmeniä yhteydenottoja. Eikä, meidänkin perhe pääsee kerrankin oikein kunnolla! Ennen kuin varaan matkan, käyn vielä tsiigaamassa Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteen. Se on kai järkevää.

Mutta koska minä haluu-uu-uu-an aurinkoon, soitan vielä matkatoimistoon, jossa luvataan selvittää asiaa kohdevastaavan kanssa. Toinen matkanjärjestäjä ehdottelee sivuillaan Gambiaa, omissa mielikuvissani letkeää länsiafrikkalaista maata, jossa aurinko paistaa ja afrorytmit soi.

Hinta tuntuu vähän kalliilta, mutta menköön, ehkä me ei sittenkään haluta unelmalomallamme pelätä kuolemantuomiota itse en uskalla matkustaa esim. Uiui, tänne siis, unelmieni Afrikkaan! Ei jumalauta, voiko tämä nyt todella olla näin? Että me ei siis päästä aurinkorannalle pötköttelemään ja lastenaltaan äärelle polskimaan — ennen kaikkea katkaisemaan pitkää ikävää talvea ja nauttimaan auringosta sen takia, että meidän perheessä on kaksi äitiä?

En osaa olla vihainen, olen vain hämmästynyt. Saan itseni kiinni punnitsemasta, että onko se nyt niin nuukaa. Tunnen ihmisiä niin Länsi-Afrikasta kuin Lähi-idästäkin, eikä heillä yksilöinä ole mitään ongelmaa homoseksuaalisuuden suhteen.

Eräskin saudiarabialainen kertoi, että hänen ystävissään on paljon naispariskuntia. He seurustelevat epävirallisesti ja salaa ja se on ihan ok niin kauan kuin suvun miehet eivät tiedä. Muuten sitä saattaa vain kadota jonakin päivänä, eikä katoamista lähdetä virallisesti edes tutkimaan. Niin no, no niin.

Onko se nyt niin nuukaa. Avaudun Facebookissa ja käy ilmi, että muutkin ovat törmänneet samaan ongelmatiikkaan. Itselleni keskeistä on kuitenkin se, että voisin mennä perheeni kanssa rentoutumaan aurinkoon ilman että täytyy pelätä, että j ää kiinni.

Ilman, että täytyy valehdella tai esittää jotain. Tällä reissulla en kaipaa mitään erityisiä gay-kohteita nekin ovat kiinnostavia ja yleensä Euroopan-matkoillani selvitänkin kohteen mahdolliset LGBT-kirjakaupat yms. Yön yli nukuttuani en kuitenkaan voi kuin todeta itselleni, että on se jumalauta nuukaa! Enhän mitenkään voi viedä perhettäni lomalle maahan, jossa meidät teoriassa voidaan laillisesti tappaa tai sulkea vuosiksi vankilaan ihan vain sen takia, että olemme olemassa.

Facebook-keskustelussa ystäväni nostaa esille Kap Verden. Tsekkasin matkat, hinnat, kuvat, säätiedot — ja matkustustiedotteet. Reissu on nyt varattu helmikuun alkuun. H ä n vahvisti, ett ä julkiset hellyydenosoitukset ovat paheksuttuja, mutta se p ä tee siis kaikkiin pariskuntiin yht ä lailla. Meill ä on Ras Al Khaimahissa omat oppaat, jotka tietenkin auttavat mahdollisissa ongelmatapauksissa.

Autan mielell ä ni, jos mieleenne tulee lis ää kysymyksi ä! En aio lähteä perheineni Arabiemiraatteihin, mutta tästä viestistä tuli kuitenkin hyvä fiilis. Seuraava Euroopan reissu ehkä sieltä. Ehkä olen itse liian tiukkapipoinen nillittäjä, mutta mua jumaliste ärsyttää ja ihmetyttää miten ihmiset pystyvät matkustamaan maihin missä ihmisillä ei ole ihmisoikeuksia!

Tuollaiset paikat pitäisi olla boikotissa automaattisesti. Ja ennenkuin joku ehtii, niin ei. Ei se avarakatseisen turistin matka muuta heidän mielipiteitään ihmisoikeuksista. Eikä nää rajoitukset oikeastaan tähän jää. Muistatteko tapauksen norjalaisnaisesta, joka tuomittiin Dubaissa vankeuteen ilmoitettuaan tulleensa raikatuksi? Avioliiton ulkopuolinen seksi kun on sekin kiellettyä.

Maailma on omituinen paikka. On harmi, että on kolkkia, joihin emme koskaa voi päästä siksi, että olemme väärän näköisiä, kokoisia tai hajuisia. Onneksi niitä muitakin kolkkia piisaa. Kyllä homoseksuaalisuus rajoittaa hyvinkin paljon. Entisen avovaimoni kanssa kun mietittiin minne sitä lähtisi niin loppupeleissä päädyttiin vaan Thaimaahan muutaman kerran kun monissa maissa on jotain ongelmaa sen kanssa että joko sut hakataan, se on rikos yms.

Joku kerta vielä San Fransiscoon ilman lasta! Tosi hyvä teksti tärkeästä aiheesta. Itse olen reissannut tyttöystäväni kanssa ympäri maailmaa ja useissa paikoissa, joissa homoseksuaalisuus on kriminalisoitu. Eihän siitä hyvä fiilis tule. Toisaalta nämä maat ovat usein muutenkin äärimmäisen konservatiivisia ja kuten ylläkin oli mainittu, hellyydenosoituksia ei katsota hyvällä edes heteroiden välillä. Homous on usein monissa maissa melkoinen tabu, eikä meiltä ole kysytty useinkaan olemmeko yhdessä.

Sama juttu monissa paikoissa Aasiassa. Missään en ole kokenut kuitenkaan olevani vaarassa suuntautumiseni takia ja esimerkiksi Indonesiassa se aiheutti vaan ilmi tullessaan todellista hämmennystä vastapuolen kasvoilla, ei koskaan kuitenkaan mitään negatiivista.

Lähi-Itä tosin voisi olla eri juttu.. En kyllä itse haluaisi viedä parisuhdettani minnekään, jossa homoudesta seuraa kuolemantuomio. Vaikka käytännössä rangaistuksia satelisi harvoin. Itse olen huomannut joutuvani kasvotusten ennen kaikkea omien ennakkoluulojeni kanssa, kun kohtaan uusia tapoja ja kulttuureita. Ne kohtaamiset ja oivallukset ne vasta antoisia ovatkin kuten esim.

Homoseksuaaliseen ryhmäseksi tarinat lepakkolaakso

Fannie Loftus