Homoseksuaaliseen nuolen kalua mobiili deitti

Eihän tuossa homostelussa ole mitään järkeä, perkules sentään. Ai sekö tämän videon pointti olikin. Tämä sen taas vahvistaa!

Eukko on ihan pihalla! Lapsi vaatisi ympärivuorokautista hoivaa, puhtaita vaatteita, ruokaa. Pyykkiä tulee ainakin aluksi valtavasti. Kodin pitäisi olla siisti, puhdas ja turvallinen lapselle; kouluttamattomat koirat ovat kyllä turvallisuusuhka.

Alkoholi ja lääkkeet pitäisi jättää jo raskausaikana. Mihinpä Tuksu tuosta muuttuisi? Ensin paljastan yhden erittäin merkittävän seikan: Omassa koneessa ei riittänyt kapasiteettia videon näkemiseen. Tuksu ihan itse jo tekstissä toteaa lasten alulle panemisesta. Tuksu sen jakelemisen alotti. Neuvolassakin pitäis osata käydä, niin ja ihan ensin hoitaa itseään et sais kohtuullisen terveen lapsen, tosin sitäkään ei voi kauheen tarkkaan ennustaa paitsi testeillä millanen otus sieltä Tuksusta oikein tulis ulos.

Itsensä paljastelu on ihan normia esiintymistä juoppojen piireissä. Miten se Tuksu kusettaa "meitä"? Minä en ainakaan ole millään lailla antanut Tukiaiselle tukiaisia missään muodossa milloinkaan. Joten miten tämä kusetus määritellään? Tukiaisen touhut ovat itselleni parasta ja täysin ilmaista stand-up komiikkaa, jälkikäteen nauhoitettuna. No mietipä oikein hartaasti ihan itseksesi.

Jos haluan komediaa kokea niin Pikku-Britannia pesee Tuksun tositarinat, sori! Mine ei mietitä hartahasti ollenkka. Eikä minä mieti muutenkaan, siksi minä kysy. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuksullahan on täällä deitti ilmoitus.

Kyllä tämän videon nähtyään kaikki klassiset herrasmiehet kilvan kosiskelee tukevaista. Missä se tuksun deitti-ilmoitus on, onko joku kaivanut? Toivottavasti hän saa edes kunnon parturikampaajan töitä tämän jutun takia? Kah ku eihän Tuksua muut nykyään huoli kuin humalaiset homot.

Ennen sentään vanhoina hyvinä aikoina kelpas kännisille heteroille. On se maailma muuttunu, sano. Älkäähän nyt, kyllä vakka on nyt kantensa valinnut.

Onnea vaan nuoriko i lle!! Näin miehisen heteromiehen näkövinkkelistä tuo Juha-otus on näistä kahdesta omituisesta kauniimpi. Outoa, en olisi koskaan uskonut tällästä aattelevani. Milloin kuulemme hääkellojen lyövän? Taitaa sitä ennen lyödä joku muu ja sen jälkeen lyö tuomionkellot Toi mies olikin sitten paljon naisellisempi kuin tuksu!?

Kiima teki heille tepposet Kanarian lämmössä. Mielestäni Tuksu ja Arto olivat komea pari. Olen syvästi pahoillani, ettei heidän liittonsa tullut kestämään. Toivottavasti he palaisivat pikaisesti yhteen! Arto on ykkönen ja tosi mukavanoloinen kundi!

Arto oli huono, väkivaltainen mies!!!! Sellaistako sinä "Artofani" arvostat?!?!??!? Arto ei ole naistenhakkaaja, ne jutut ovat patologisen valehtelijan ja narsisti Johannan päästäkeksimiä ja epätoivoinen yritys kääntää kaikki Arton syyksi.

Oikeasti asia on niin että Johanna on tuomittu useista pahoipitelyistä ja hän on erittäin väkivaltainen ja arvaamaton ihminen. Johanna oli se parisuhteen väkivaltainen osapuoli joka hakkasi Arton ainakin 7 kertaa heidän suhteensa aikana. JT hakkasi Arton Tämä on täysin totta: Arto on Johanna Tukiaisen silmittömän väkivallan uhri. Hän seuraa palstan keskusteluja aktiivisesti ja poimii täältä ideoita blogeihinsa, jne. Homot ei tunnetusti tykkää siitä naisen värkistä, eli joutuuko Tuksu ottamaan kakkoseen?

Sit se ei tulis raskaaks, mut ei kerrota tätä sille. He saisivat katsoa itseään peilistä ja lopettaa tuo pelleilyn. Tuleeko jollekulle muulle mieleen että toi hompsu puhuu samalla tavalla kuin Arto? Nyt HALOOO ihmiset kuinka tyhmiä olette kun tukiaisen toilailuilla jaksatte päätänne vaivata ja täällä purkaa tuntemuksianne???? Näinkö paljon hänen tempauksensa teitä vaivaa, perustetaanko kriisipuhelin??? Niin draumatisoituneilta vaikutatte kommenteissanne!!!!!!

Toiseksi Tuksu ei ole nainen lihavimmasta päästä, katsokaapas TV: Jättäkää Tuksu rauhaan ja antakaa hänen tehdä mitä tekee. En ymmärrä kuinka tällainen megablondi saa koko Suomen kansan näin dramaattiseksi ja järkyttyneeksi. Sunhan ei pitänyt lukea näitä kommentteja? Kerropa meille, mikäs oikeuttaa sinua koko ajan haukkumaan muita, mutta sinusta ei saa sanoa yhtäkään poikkipuolista sanaa? Lähihovisi harrastaa kyllä perseennuolentaa sen minkä ehtii päästäkseen itse vartiksi julkisuuteen mutta totuus on kyllä jotain ihan muuta.

Äläkä selitä olevasi joku muu, kirjoitustyyli ja etenkin uo "kyllä naiset ovat ilkeitä!! Uskopa nyt vaan, Tuksu, naiset eivät ole sinulle kateellisia. Jos haluat hyvää julkisuutta, niin tee asialle jotain äläkä kitise kuin pikkulapsi. Ei sun tarvikka ymmärtää. Megablondi rulaa, sille et säkään voi mitään. Nyt meinas mennä punaviinit väärään kurkkuun, j Melkoisessa pöllyssä on Tuksu ja Toyboy Tähän on vielä matkaa: Kaikkeen se Arto joutuikin osallistumaan.

Hänet valjastettiin Dolls Dancers Korporaation osaksi Tuo video on loppuvuoden huipennus ja kaikein tökeröin glamourpläjäys ikinä. Kanarialla siis lempi leiskahti, ja valat vannottiin. Parisuhteen perusta on yhdyntä ja seksi! On kyllä tässä videossa glamouria kerrakseen: Vaikka itse olisin kuinka humalassa niin en jumalauta sönkötä noin kuin noi kaksi! Siinä kun vetäsee bentsoja ja viinaa niin herää todellisuuteen päivien päästä eikä muista mitään , ei yhtään mitään mitä on tullut tehtyä.

Siinä sitä voi sitten lehdistä lukea jälkeenpäin. Ja nämä tyypit nauravat sitten toilailuilleen ihan kuin se olisi todella hauskaa? Jokohan sotanorsu on imaissut poikuuden pois siltä alaikäiseltä, lihavalta rämesuohirviöltä, tä?

Psyko-Barbie on hoidellut asian kuntoon Suohirviön kanssa molemminpuoliseksi tyydytykseksi. Johanna ja Petri ovat oikein sopiva pari vanhemmiksi. Taloudellisesti järkeviä, raittiita ja ennen kaikkea glamourisia. Molempia yhdistää mieltymys pinkkiin väriin. Ei tähän sekoilun määrään enää yksin bentsot ja viina riitä.. Tuolta nouseminen on rankka ja raskas prosessi ja se ei tapahdu hetkessä.

Kukahan lääkäri on niin kahjo, että määrää Tuksuille yhtikäs mitään lääkkeitä? Vai ostaako Tuksut niitä pimeestä kaupasta? Onkohan nytkään lääkitys kohdallaan?? Juha kertoi minulle, että Tuksu pitää kovasti myös kakkoseen laitosta. Täydellinen mies ja täydellinen nainen rakastuivat Kanarialla ja aloittivat aktiivisen seksielämän keskenään Sitä he jatkavat onnellisina elämänsä loppuun asti.

No kun ei se niin vaan mennyt, ei pysty niin ei pysty. Olen odottanut jonkun toisen kiinnittäneen huomiota siihen risteilyssä otettuun pätkään. Missä Johanna alkaa kertoa kuuman yön huumasta. Ei pääse alkua pidemmälle kun Juha vetää litsarin. Kuvaa näkyy vain sekunnin murto-osa. Hän olisi saattanut olla ainoa miehen puoli eheytetty Josta Johanna olisi saanut vastusta. No en tiedä johtuiko ero Johannan suuresta suusta vai mistä. Siinä kohdassa on muksimista ja avoin mättö aivan hilkulla. Videolta selvästi näkee, että erimielisyys Johannan ja Juhan välillä vallitsee.

Kyyhkyläiset toistensa lähellä, hellästi: Don Bar and Cafe Hymy-näätien palstalla nimimerkki "stalkkeri" esittää kuvanottopaikasta, että: Don Bar and Cafe: Kanariallahan 'olkalaukulla' oli ne pikkuletit ja tässä kuvassahan Tunkilla on jo ne uudet fyllingit huulissa. Näissä Kanarian kuvissa Olkalaukkuhomolla ovat pikkuletit: Luottohomoseksuaalihovikampaaja-olkalaukku-toyboy-rakastaja Juha kulkee Johannan keikoila.

Ihana kaunotar siskoni Julia Tukiainen osallistuu Savon kaikille 3 keikalle!!! Mukaan sinne tulee varmaan myös Juha Immonen. Tuohan on teinien leikki. Koska ottavat esiin spiritismilaudan, kyselyilleen. Napakoruni, Olkalaukkuhomoni ja glamouriset t-paitamme Kanarian illassa: Nyt enää odotamme iloista raskausuutista tuon napakorun alapuolelta.

Eheytysprojekti sai Tampereella tylyn lopun. Ei tule lapsia Juhasta ei ollut Tuksun siittäjäksi. Onko lapsentekounelmat Tuksun ja Olkalaukkuhomon kesken haudattu Tampereen keikan Johanna raportoi aikaisin aamuyöllä Facebookissaan kaksi peräkkäistä viestiä: Mitä Tampereen keikkani jälkeen tapahtui, yhtääkiä kun heräsin niin omassa hotellihuonsseessani oli läppärini rikottum kameran ja läppärin kaikki muistitiedot otettu ylös, kännykkäni, kotiavaimeni ja passini oi heitetty hotellin toistasta huoneesta toiselle aitotalli keskitallin pihalle!!!!!!

Hyi hemmetti, miten freekkiä,tiedoksi nyt vaan että mut saa kiinni ainoastaan sähköpostie: Itseasiassassa tiedän myös tekijän joka tämän teki mm.

Olet itse aiheuttanut kaiken ilkivallan, toisin kuin syytit Petri Princess Penna tekijäksi!!!!! Johannan ja Juhan syntymätön lapsi jäi kiljumaan Jollaksen lastenvaatteita täynnä olevaan kaappiin. Se on katastrofi Kaunis pari ei sitten tehnytkään jälkeläisiä iloksemme Johanna selitteli lisää Facebookissa eilen Lue statukseni, tapahtui ihan kamala juttu eilen Tampereen keikallani!!!!

Mun läppäri hajoitettu, kaikki videot ja kuvat anastettu, kamerani muistitikku ja jopa akku otettu pois kamerastani siis se pinkki pokkarikamera mutta itse kameraa ei ole pöllitty!!!!! Mä heräsin siihen hotellihuoneessamme Holiday Inn Tampereella, että Juha sanoi, mitä ihmettä mun kännykkä ja kaikkea muuta tavaraa tekee ikkunasta katsottuna toisella puolella autotallin kattoa!!!!! Mua ei saa nyt muuten kiinni kun soita Petri Pennalle ja mun email: Tässä on useampi ihminen epäiltynä, mun on pakko puhua sun kanssa puhelimessa!

Immoskalla ei mene hyvin: Odotellaan kaikessa rauhassa 9 kuukautta. Huoneessa tapahtui mystisiä seikkoja, joita poliisi siis nyt selvittelee. Jäikö nyt ne kauniit lapset tekemättä? Mr Finlandko takana Voiko Juhan ja Johannan bänkseissä olla kyse nimenomaan siitä, että Johanna tapaili pari viikkoa sitten sitä Mr Finland -seminologia, eikä Juha päässyt Jollakseen Johannan seuraan tuolloin, vaan joutui hakeutumaan jonkin pervon, vanhan äijänkäppyrän luo jyystöön? Joo, tuohon Mr-suhteeseen karahti Juhan ja Johannan kiihkeä, mutta intensiivinen rakastelusuhde.

Käyttämättömänä ja hoitamattomana puutarha voi kasvaa umpeen. Olkalaukkuhomon ja Johannan välirikko on tosiasia. Julia Tukiainen tänään torstaina Facebookissa: Meillä on myös yksi supersuosittu biisi: Eräs blondi kampaaja J. Kiitos vaan tälle botoksihuulelle joka on siis miespuolinen , no ei täs mitään, onneksi mulla on 10 vuoden esiintymiskokemus tanssimisesta. Ja meillä on nyt myös uudet esiintymisvaatteetkin!

Näin Dolls-ryhmässä on yksi hintti vähemmän Julia Tukiainen jatkaa Tampere-pohdiskelujaan Facebookissa: Täytyy kyseessä olla joku sosiopaatti, ei tähän ole mitään järjellistä syytä.

Olkalaukkuhomo on palannut glamourin ytimeen kuluneen viikon aikana. Hänen ja Tuksun yhteisesiintyminen Feltbayssä Ote Johanna Tukiaisen Dolls-päiväkirjasta 1. Pidin kampaajaamme Juhaa jonkin aikaa siskoni Julian "korvikkeena" keikoillamme, sillä Julia on välillä ollut hyvin sairaana, mutta Juhan puukotettua minua selkään sekä 3 muuta ystävääni erittäin raa´alla ja kummallisella tavalla, sekä hänen valehteluidensa, kaksinaamaisuutensa jne. Lisää viimeisimmän Tampereen keikkamme Blogistani on otettu pois kohta, jossa Juha pilkkasi kovaan ääneen kauan aikaa hotellin ruokaravintolassa Jeesusta ja Jumalaa vaikka hän tietää minun ja Jonin olevan uskovaisia , sekä jutusta on jätetty pois, että Juha hyökkäsi kimppuuni junassa, jonka Petri ja Joni estivät.

Myös Juhan täysin silmittömät raivonpurkaukset ja haukkumiset on jätetty pois, niissä ei todellakaan ollut mitään järkeä. En ole kyseiselle kampaajalle mitään pahaa tehnyt, eikä meillä ollut illanvietossa hotellihuoneessa edes mitään riitaa kenenkään kanssa. Pelasimme "Totuus ja Tehtävä" leikkiä, joka on yksi syy, josta Juha on saattanut tulla äärettömän mustasukkaiseksi. En todellakaan tiedä, mutta nyt on siis selvinnyt, että kyseessä on kaksinaa-mainen ihminen, emmekä halua Julian kanssa olla enää hänen kanssaan missään tekemisissä, koska kyseessä on todennäköisesti sosiopaatti.

Juha väittää ympäriinsä, että "varastelen muka naisten lompakoita heidän laukuistaan", ja olin kuulemma ITSE hajoittanut oman passini riekaleiksi vessanpönttöön hotellihuoneessamme, olin ITSE rikkonut oman läppärini, sekä ottanut muistikorttini kamerastani pois, sekä heittänyt itse oman kännykkäni hotellihuoneen ikkunasta ulos.

Kuka tahansa selväjärkinen ja fiksu ihminen tietää, missä tässä mennään. Toinen hyvin kummallinen tapaus on se, että Juha on alkanut muuttamaan ulkonäköään minun itseni näköiseksi sen jälkeen kun tapasimme ensimmäistä kertaa noin 2 vuotta sitten Kannelmäen keikallani, jossa hänellä oli tumma tukka, ohuet omat huulet, ja hän oli ihan erinäköinen.

Nykyisinhän hänellä on paksut huulet tehty plastiikkakirurgialla kuten mulla, blondattu tukka, ja hän oli kuulemma puhunut junassa Petrille ja Jonille, että hän aikoo ottaa seuraavaksi kiiltävän ja paksun hiustenpidennyksen!!! Olen tosi pettynyt ja olen surullinen, koska olen kokoajan pitänyt Juhaa mun ystävänäni sekä mielestäni hän on tosi taitava kampaaja ja laittoi hienosti aina minun ja Julian tukan.

Mutta pääsääntöisesti hän oli siis ystävämme tai näin siis luulimme , ja Juha melkein asuikin välillä luonamme Jollaksessa. Onneksi tunnen useita muita erittäin ammattitaitoisia kampaajia, ja sen erään Arin joka tekee seuraavat tosi näyttävät hiustenpidennykset minulle ja Julialle. Mielestäni hänessä on samoja piirteitä kuin Artossa, mutta näillä näkymin A.

Lapista on edelleenkin vieläkin psyykkisesti sairaampi. Juttelin asiasta kauan aikaa myös erään psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa joka diagnosoi molemmat henkilöt. Raju kontrasti avauksen videon ja tuon päiväkirjoituksen 1.

Surullista, ettei glamour-suhde kestänyt, emmekä tule koskaan näkemään Juhan ja Tuksun upeaa rakkauden hedelmää: Vauva kiljuu kaapis´ 3.

Juhan ja Johannan kaunis, suloinen, syntymätön lapsi jäi kiljumaan ja itkemään ikuisesti Johannan jo lastenvaatteita täynnä olevaan vaatekaappiin. Terveiset Immoskalle vielä Johannan blogin 4.

Olen aina pitänyt itsestäänselvänä, että naiset ovat automaattisesti kateellisia toista naista kohtaan ja kilpailevat helposti keskenään mitä en ole koskaan tehnyt kenenkään naisen kanssa, siitä esimerkkinä esim. Olen ollut ihan liian sinisilmäinen. Maija Mi Tupainen 5. Tietääkö kukaan mitä biisiä Juha laulaa videon lopussa?

Maiya Mariaya Taykia 5. Juha Immosen homouden taustalla on särkynyt sydän, menetys rakkaudessa? Johannan mukaan vain suuvärkillä on työ tehty, oliko näin? Tietenkin molemmat ovat kielitaitoisia. Ehkä Juha Immosen mielestä pyöreä Tukiainen on glamourisempi kuin normaalipainoinen Siwa-kassa? Olkalaukkuhomo tykkää hieman pullukammasta. He yhdessä Feltbays´ Shown on luvattu alkavan klo Arton kihlattua vuotiaan nuorikkonsa tässä tulee Johannan raju vastaveto, josta Facebook kertoo tänään sunnuntaina: Päivä suuri tullut o Sydän löysi sydämen, käsi liittyy kätehen.

Onnen suuren hohtavan, teille nyt mä toivotan. Kiitos muuten ravintolan henkilökunnalle, äänentoisto yms. Lisää Jonin, Juhan ja mun kolmiodraamasta Seiskassa. Johanna raportoi viime yönä Facebookissa suhteestaan Juhaan: Oon saanut ihan väärän käsityksen, ajattelin että Juha olisi jotenkin pieni ja hento.

Mutta hän on tosi komeakasvoinen, älyttömän huumorintajuinen, älykäs ja karismaattinen ihminen ja sellaisia ei ole ihan joka kulmassa. Meillä oli ihan taivaallisen ihana matka Kanarialla, Juha on luotu lavalle esiintymään, me molemmat nauramme kokoajan Juhan jutuille ihan älyttömästi, kyseessä on niin hauska tyyppi! Tällä krtaa häät eivät vaan tulemaan olemaan jääkirkossa jossa sulhanen ei maksa penniäkään, vaan häämme tulevat olemaan ulkomailla etelän lämmössä!

Riemuisa keväämme jatkuu, jatkuu Olkalaukkuhomon ja Tuksun kihlaukseen on kaksi perussyytä: Esimerkiksi kihlakumppanien ei tarvitse oikeudenkäynnissä todistaa vasten tahtoaan kihlakumppaniaan vastaan. Tukiaisen osalta rikostutkinnassa etenee epäilty Kanarian petosjuttu, jonka tärkeä todistaja on Juha Immonen, tuo matkalle mukaan otettu toyboy-rakastaja.

Kyse on tästä casesta: Siihen hänellä ei olisi varaa. Tukiainen tietää, että Immoselle on tehty median suunnasta tarjouksia hänen tarinastaan Olkalaukkuhomona glamourin ytimessä aikavälillä lokakuu - tammikuu Kihlauksella Tuksu sulkee Immosen suun kevään ajaksi, jolloin paljastusten uutuusarvo ehtii vanheta. Media ei saa juttua, eikä Immonen rahaa. Taustalla ovat puhtaasti taloudelliset hyötynäkökohdat. Tämä on tosi hämärä kihlautuminen Eihän tuossa homostelussa ole mitään järkeä, perkules.

Kolmas syy kihlautumiseen voi olla julkisuuden haku ja median rahastaminen asialla. Jos tämän vuoden ovat "muka-kihloissa", saisi artikkeleista rahaa jonkin verran. Kooma, Harhaanjohtaja ja Olkalaukkuhomo Feltbayssa Olkalaukku on nyt Dolls Korporaation pääjuontaja. Suohirviö syrjäytettiin siitä tehtävästä tammikuun lopulla. Harhaanjohtaja on Korporaation keskarihomo. Kuva Feltbayn keikalta Taustalla aplodeeraa pääjuontaja ja etualalla ovat Tuksun nakkihuulet: Babyface-kasvot helmikuussa Savon suurturneella: Mahtaa jullee ketuttaa kun tuo yks tuli taas takaisin reserviin?

Melkoisetsi kerkes jo yhdessä vaiheessä hänet haukkuun ja ilmaisemaan inhyonsa. Joo, nimitteli Olkalaukkua hintiksi netissä, joo Oi miksi minä tein sen Nyt myötähäpeä vetää vertoja ööööh en löydä kuvaava vertauskohdetta. Näen painajaisia ja ja ja Avauksen videolla Olkalaukkuhomo esittää kauniin serenadinsa kauniiksi lopuksi. Johanna Tukiainen meni kihloihin bi-seksuaaliksi tunnustautuvan Juhan kanssa. Johanna Tukiainen kuulostaa onnelliselta puhelimessa torstaina aamulla.

Hän on mennyt muutamia päiviä aikaisemmin kihloihin Juhaksi esittäytyvän miehen kanssa. Pariskunnan antamassa yhteishaastattelussa nuoret rakastavaiset puhuvat yksityiselämästään niiden oikeilla termeillä. Meillä on Juhan kanssa seksiä, joka on muun muassa läheisyyttä. Mutta tähän saakka se ei ole ollut sitä, mitä normaalit heterot harrastavat.

Tärkeää on meidän välinen henkilökemia. Avioparit voivat olla, että psyyke toimii, mutta seksi ei. Juha on hyvin epävarma seksuaalisuudestaan. Juha vahvistaa Johannan kertomuksen. Hänen mukaansa tulevaisuus näyttää onko luvassa niin sanottua perinteistä kanssakäymistä. Sormusten hankinta on seuraavaksi luvassa. Sanoin, että mennäänkö kihloihin.

Johanna vastasi, että kyllä. Pariskunnan lempi leiskahti liekkeihin yhteisellä lomamatkalla Kanarialla. Pidin häntä söpönä ja komeana miehenä. Sitten Juha kosi minua ystävänpäivänä eli Johanna painottaa, että ei mennyt kihloihin, koska hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman kihlautui taannoin. Tämä tuli täysin puun takaa koko juttu. Olimme ystävänpäivänä romanttisella illallisella nepalilaisessa ravintolassa Helsingissä. Olin kahden ystäväni kanssa, jossa Juha esitti kysymyksen. Sodoma ja Gomorra olivat rajakaupunkeja: Kaupungit tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.

Sodomaa ja Gomorraa käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille. Juha laittaa nyt mulle ranskalaisen letin hiuksiini, laitamme pikameikit Julian kanssa, pakkaamme huomiset Kuusankosken Blackout ravintolan keikkavaatteet ja rekvisiitan mukaamme ja lähdemme viettää iltaa Helsingin keskustaan ja katsomaan tsunamista kertovan leffan "Selviytyjät" impossible.

Tosi hienoa että siitä kamalasta tapahtumasta on tehty leffa, muistan aina sen järkyttävän uutisen kun kuulin sen!!! Tuo homostelu menee nyt kyllä liian pitkälle! Tuksun ja Olkalaukkuhomon suhde on niin irvokas kuin vain voi olla! Suullisesti hoidetaan nämä asiat. Siis eikö tuo sulho nyt osaa vai eikö kaikki toimi vai mitä ihmettä? No me koko suomen kansa ollaa niin hengessä tässä mukana ja seuraamme näitä harjoituksia reaaliajassa joka tiedotsuvälineestä.

Pitäiskö meidän tehdä joku kansalaiskeräys, että voitais ostaa vaikka viagaraa nuorelleparille? Tässä nyt ei taida mikään muu nousta pystyyn kuin julle keskari? Harhaanjohtaja raportoi tänään Sinä Johanna kirjoitat minusta, Juhasta, Petristä sinun 7-päivää blogisassi "joku heistä on syyllinen ja järjestämme valheenpaljastuus kokeen" No toivottavasti seiska ei kysy Juhalta tai sinulta kai sinutkin testataan "rakkaus suhteestanne" mitään Paljastuu, ettei Juha tosiaan tunne aitoja tunteita sinua kohtaan, vaan on täysin miehiinpäin, voi voi Iltalehti osui ajankohtaiseen teemaan ja selvitti, miksi muun muassa Tuksu ja Olkalaukkuhomo sopivat yhteen.

Nämä seikat voivat nimittäin hankaloittaa muita ystävyyssuhteita. Tulokset paljastivat, että heteronaiset pitivät homomiesten antamia neuvoja luottavimpina kuin heteromiesten tai -naisten. Samoin homoseksuaalit miehet pitivät heteronaisten neuvoja luotettavimpina. Russellin ryhmä arvelee että naiset kokevat etujensa olevan ristiriidassa toisten naisten tai heteromiesten etujen kanssa. Toiset naiset ovat potentiaalisia kilpailijoita, ja heteromiehet voivat yrittää torpata suhteita muihin miehiin voittaakseen naisen itselleen.

Homoseksuaalien kanssa vastaavaa eturistiriitaa ei synny, minkä vuoksi heidän neuvojaan pidetään parhaina. Pariskunta vietti kosteaa lauantaita kihlauksen kunniaksi.

Johanna Tukiaisen tuore kihlattu Juha tunnusti rakkautensa ravintolapöydän ääressä. Mies kertoi olevansa aidosti rakastunut ja luetteli viisi parasta puolta Johannassa sekä rakastumisensa syyt: Hän on aivan ihana 2. Ei valehtele koskaan 5.

Hänellä on kauniit kasvot ja kroppa. Näin Juha totesi rakastumisensa syistä. Pariskunta oli lauantaina viettämässä iltaa Herttoniemessä kihlauksensa kunniaksi. Johanna oli liikuttunut Juhan rakkaudentunnustuksesta. Takana on keikka Kuusankoskella ja nyt juhlistamme kihlaustamme, Johanna Tukiainen kertoi.

Välit Juhaan ovat alkaneet rakoilla; Urban lyö kiilaa. Sormuksia ei ole vielä hankittu, me ne ovat tietty Juhan tehtävä, jos hän pitää lupauksistaan huolta. Sen verran on kyllä kokemusta näistä miehistä, ettei ole paljon luottamista, pitäisi asua varmaan vähintään 7 vuotta yhdessä Seiska tottakai onnennumeroni ennenkuin voisi todeta edes sen, vaihdetaanko kihloja. Palaan tähän kihlajaisuutiseen myöhemmin, olen siis itse nyt 34 vuotias ja Juha täyttää juuri 26v.

Joten ei nyt ihan teinirakkaudesta voi puhua, olen aina ajatellut, että pidän ehdottomasti itseäni vanhemmista miehistä, mutta Arto aiheutti sen verran pahat traumat minulle, että huomasin, että kyllähän se nuorempikin kundi käy, kunhan hänellä on karismaa, huumorintajua ja tunneälykkyyttä.

Ja yhteinen kemia ratkaisee lähestulkoon kaiken. Olimme juuri upean, 20kg laihtuneen siskoni Julian kanssa Kuusankoskella keikalla jossa mukana oli myös Juha. En ole nyt ihan varma, että onko Juha mustasukkainen minusta, vai saamastani huomiosta.

Mutta hänen käytöksensä ei ole ollut ihan sellaista kuin aiemmin. Eilen olimme kaikki kolme aivan ihanalla illallisella Helsingin Hard Rock ravintolassa, makea meininki!!! Kelohonkahuvila meille on nyt varattu Lapista 2 viikon laskettelulomalle, Julia lumilautailee ja minä tykkään lasketella. Siinä välissä vedämme keikkoja ympäri Suomea. Ex-mieheni, ruotsalainen yritysjohtaja Urban soittelee tai tekstailee minulle lähes päivittäin ja antaa elämänohjeita. Jos ei ole rakastelua, niin ei ole kyllä myöskään parisuhdetta.

Ellei sitten olla oltu 50 vuotta yhdessä. Mutta nyt puhun omasta elämästäni. Urban on täysin vastaan sitä, että tyydyn johonkin, kun kuulemma voin saada paljon parempaakin. Hän on jauhamalla jauhanut alusta asti, että minun pitää lähteä takaisin Amerikkaan.

Tyylini ja ulkonäköni on kuulemma sellainen, jota Jenkeissä rakastetaan. Ongelmana tässä nyt vaan on se, että minulla on eräs mies Suomessa, jota rakastan enemmän kuin Amerikkaa……. Kuusankoskella keikalla jossa mukana oli myös Juha. Mutta hänen käytöksensä ei ole ollut ihan sellaista kuin aiemmin Siinä on kirjattuna ensimerkki "kihlauksen" purkautumisesta ja Olkalaukkuhomon muuttumisesta narsipaani-tzykopaatiksi Lopulliseen muuntumiseen ei mene enää montaa viikkoa.

Sitten vaan goodbye ja haukut perään päälle. Sitten Olkalaukkuhomon tarina esille! Hymy, Alibi, Metropoli, jne ovat varmasti kiinnostuneita uusista tarinoista.

Se siitä riemusta sitten, taas on marsipaanit vedetty esiin. Mistä löytyy mies joka antaa rouvan juoda aamusta iltaan ja kulkea tissit paljaana? Homoa ei kelpuuteta Kun Julia on nyt sairaalassa, ja vanhemmatkin lähtivät katsomaan Juliaa eilen illalla, kihlattua Olkalaukkuhomoa ei kelpuutettu samaan ryhmään, vaan hän kävi erikseen visiitillä sairaalassa eilen illansuussa.

Johanna lyö blogikirjoituksellaan Julialla on myös joku ihmeellinen 7 aisti, jos näin voisi sanoa. Hän näkee samantien, jos olen rakastunut tai vähintään ihastunut. Julia tietää, että olen ihastunut meidän kampaajaan Juhaan ja hän pelkää, että minua satutetaan taas. Juha on kosinut minua jo useamman kerran ja hän lupasi hankkia meille kihlasormukset tämän viikon aikana.

Angry Bird -homo Johanna katsoin muistoihin ja menneisyyteen, laati listan. Hänen ja Arton 2-vuotishäämuistopäivä oli Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa.

Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi. Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa.

Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan. Tuksun kihlaus Olkalaukkuhomon kanssa on feikkiä. Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa. Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti: Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.

Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa.

Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen. Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen. Vai Miamin matkaa yrittivät kalastella nuo häiskäleet Linkki uutiseen ja yksi kuva: Aertolla on varmaan hauskaa lueskella näitä exän sormuspaineita, ehkä muistaa vielä kuinkan häntä painostettiin naimisiin?

Artoa tosiaan naurattaa; hän vetäisi kihlauksellaan maton Tuksun jalkojen alta.. Jopa tunturisudet ulvovat huutonaurua kairoilla Tuksun kihlattu - Olkalaukkuhomo - ilmoittaa Facebook-statuksessaan olevansa nyt sinkku. Purkautuiko "kihlaus" todella näin nopeasti, kahdessa viikossa? Kuka nyt toimii Dolls Korporaation pääjuontajana esimerkiksi huomenna Tampereella? Kuka mies haluaisi naimisiin ylipainoisen, alkoholisoituneen pilleristin, mauttoman, epätasapainoisen ja itserakkaan katastrofin kanssa?

Ja vielä sellaisen, joka kuuluttaa kaikki yksityiselämänsä asiat julkisuuteen ja vatvoo katkerana exiään loputtomasti - sitäkin julkisesti? Ja sellaisen, joka vaatii kalliita lahjoja ja sormuksia samantien, kun ollaan tutustuttu? Ei sellaista miestä ole olemassakaan. Kuinkas nyt suu pannaan? Kampaaja Juha Immonen on ilmeisesti purkanut kihlauksensa Johanna Tukiaisen kanssa. Miehen FB-profiilissa parisuhdestatus on vaihtunut sinkuksi. Johanna ei ole vielä omaansa muuttanut. Silkaksi julkisuustempuksi paljastunut kihlaus päättyi lähteen mukaan eilen, kun Juhan ja Johannan piti mennä katsomaan sairasta Juliaa.

Tässä vaiheessa Juha sai toistaiseksi tunemattomasta syystä tarpeekseen Tukiaisesta. Johanna reagoi asiaan haukkumalla Juhaa mm. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2. Ei siinä mitään, ainoastaan oon saanut ihan tarpeekseni näistä selkäänpuukottajista, perskärpäsistä ja ihmisistä jotka pelleilevät muiden tunteilla!!!! Minä en todellakaan suostunut Juhan kosintaan Kanarialla "mainostempun takia", minä olen häneen ihastunut vaikka hintti onkin. Ja mitäs se siellä joku nobody Joni lässyttää joka ei tiedä mistään mitään, muuta kuin on myöntänyt haluavansa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä??????

En tajua, kaikki homot fanittaa mua, mutta kuitenkin jossain vaiheessa rupeavat puukottamaan selkään????? Olen kyllä täysin presidenttimme Niinistön kannalla, sorry vaan, jos se jotain loukkaa. Meno glamourisessa Jollashovissa on kuin Sodomassa ja Gomorrassa, joita käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille.

Glamourin ytimessä hetken heilunut ns. Huojuva Homo - Joni Virtanen - raportoi blogissaan 1. Kovaa peliä Jollaksessa, Tukiaisen ystävä kertoo kihlauksen taustat! Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Tuksun ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu. Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnalle matkan Miamiin, Virtanen sanoo. Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua "kihlauksestaan", jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin.

Kyseessä siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin. Katkeruus Artoa kohtaan kytee Jonin mukaan edelleen. Joni kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona 18 vuorokautta, koko tuon ajan alkoholin vaikutuksen alaisena. Johanna oli vaatinut Jonia katsomaan pornoa ja masturboimaan hänen nähtensä jokaisena iltana ja yrittänyt suostutella häntä myös seksiin kihlattunsa Juhan nähden, jolloin sulhanen oli paennut paikalta.

Virtanen joutui myös Julian kynsiin Jollaksen-reissullaan. Hän halusi kanssani seksiä, vaikka olimme aiemmin antaneet ymmärtää, että meillä on Johannan kanssa jotain meneillään.

Julia vannotti jälkikäteen, ettei Johannalle saisi kertoa asiasta. Jäin miettimään, onko Julia käyttäytynyt näin muidenkin miesten kohdalla? Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Jollas-House Of Sin 4. Facebook-viestintää tänä iltana, 2.

Onko kihlaus jo purettu? Viime kuukausina Johanna Tukiainen on kovasti ylistänyt luottohomoeksuaalihovikampaaja-toyboy-rakastaja Immoskansa tyylitietoisuutta: Johanna kirjoitukset aamuyössä 4.

En tuomitse heitä millaan tavalla, päinvastoin, suurin osa heistä on aivan ihania, aitoja ja todellisia ihmisiä jotka ovat nähtävästi syntyneet homoseksuaalisuuteen. Nyt tullaankin kysymykseen, kuka ylipätään voi määrätä esim. Ja jos ei pysty, niin se ei ole mun ongelmani, en ole mikään hemmetin psykiatri. Sanonpa vaan, etteihän se nyt normaalia ole että kaksi miestä vetää toisiaan anaaliin!!!!! Miehen perusmalliksi kelpuutetaan vain nallekarhumainen isähahmo.

Mutta mistä muusta voi olla kyse? Mitä ominaisuuksia Kesämiehellä pitäisi olla? Mistä vuotias glamour-prinsessa Kesämiehen löytäisi? Kesän mies, hän mistä tulee, minne menee? Pohditaan lisää tässä ketjussa. Lähdetään kuvista liikkeelle Tupsukan Kesämiehen arvoituksen ratkaisemiseksi.

First thing first, eli fundamentit kohdilleen. Vain hänenkaltaisensa Father Figure -mallit kelpuutetaan, kukkakepit pois heivataan, sorry boys: Tuksun korkki aukesi Tuksu pyhitti lepopäivän vetämällä itsensä kaatokänniin Kaivarin Mattolaituri-ravintolassa.

Martina keräsi ihailevia katseita Vegasissa Martinan kauneus huomattiin myös Vegasissa. Tässä Tupsukka ja hänen nallekarhumainen ex-kihlattunsa kymmenkunta vuotta sitten Thaimaassa: Fyysistä yhteensopivuutta ei tule aliarvioida. Ainakaan väkisin ei pidä vääntäytyä yhteen, jos fyysiset geenit ovat liian kaukana toisistaan. Mika Kehä ja Tuksu Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Aikaisemmin, vuonna , Tupsukka seurusteli Tony Halmeen kanssa.

Tässä Nallekarhu-Tony ja Tupsukka saunan lauteilla Varkaudessa kesällä Päihteet sekoittivat mieltä yhä enemmän, kunnes oli lopullisen ratkaisun paikka. Jos Johanna liittyy pian Halmeen seuraan nimenomaan keskikesän tai keskitalven ympärillä, voitta epäillä kys. Ja Tuksu on vastikään poseerannut Marilyninä! Miltä näyttää nallekarhurintamalla tänä keväänä, värinöiden ja kutinan yltyessä? Varsin lupaavalta, sillä hyvä tuttu - loppuvuoden ja alkuvuoden leikkikaveri - on palannut pörräämään Tupsukan ympärille; siis Niko Porvoosta.

Hän on kunnostautunut erityisesti lestinheittäjänä, koska on pakannut moottoripyöränsä sivulaukut täyteen punaviiniä ja karauttanut kasseineen ja lasteineen Jollakseen yöksi. Viinit on maksettu Karva-Amexilla.

Sitten aamun jo sarastaessa hän on palannut tyhjät kassit mukanaan Porvooseen. Tästä hyvästä näätäperhe nimennyt hänet Punaviinilähetiksi, kuva: Mutta kelpaako Tupsukalle Nallekarhu-Punaviinilähetti, kun on jo ennestään se Olkalaukku? Tuksu, Onnekas fani ja Punaviinilähetti: Enemmän kai sattumapano kuin suunniteltu, mutta tosi kiva.

Niko Lääperin fb-kirjoitus 5. Herranen aika, tuota, tuo "Onnekas fani" Olkalaukku Immoska on Tupsukan luottohomoseksuaalihovikampaaja-stylisti-toyboy-kermavaahdonnuolija-kemiallinen assistentti: Pariskunta Kanarialla marraskuussa Glamour-prinsessa suutelee sammakon nallekarhuksi, eheyttää homon heteroksi? Tuksu poseeraa cup-caken kanssa ja Olkalaukku on sammunut taustalle nurkkaan: Entäs Tupsukka Kutiainen itse; millaisella syötillä Kesämiestä oikein pyydystellään?

Tällä, tässä hän on unelmiensa rannalla, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan valkoista jahtia myöten kuva on ajanjaksolta ennen nykyistä Jurassic Whale -kampakeraamista periodia: Nättihän Johanna on noissa edellisten linkkien kuvissa vielä ollut.

Ikä, alkoholi, lääkkeet ja huonot elämäntavat vaan ovat tehneet tehtävänsä, joka uusimmissa kuvissa näkyy. Rikkaita herrasmiehiä ja luksusjahteja ympäri maailman. Tomi Ihander, nalle Tuksun kavitaatiohoitaja muistuttaa myös nallekarhua; varmaan sopiva markkinointimies nro 1 helmikuussa edesmenneelle firmalleen Kuvassa vasemmanpuoleinen omenavatsainen mies on Tomi Juhani Ihander, syntynyt vuonna , sairaanhoitaja amk vuodelta Kuka on toi toinen, "vaaralliset kasvot" -tyyppi?

Näyttää joltain salaattia syövältä viherpiiperöltä! Edellä kerrotun perusteella mahdollisuuksiani päästä Tupsukan suosikiksi näyttäisivät parantavan nämä: Taidan sitten jäädä kakkoseksi tässä kisassa.

Ulkoiset puitteet kyllä kohdallaan, mutta minulla ei ole kuin keltainen kumiankka, jota uitan kylpyammeessa. Ei kirvestä kaivoon Älä hyvä mies vielä luovuta. Jos satut omistamaan mustan Amexin niin pian on sulla Jollaksen kumiankka kylpyameessa.

Pahus, ei ole kuin sinertävä Visa Electron. Täytynee tyytyä telttailemaan Jollaksen pusikoissa glamourkuningattarien näkemisen toivossa. Mulla on kaikki nuo ominaispiirteet kaljuus, pyöreä ja turpea babyface, hieman ylimääräistä massaa, nallekarhumainen, ym. Olet meistä se todellinen alfanallekarhu, jota Jollaksessa kaivataan. Autotyttö tarvitsee glamour-auton Kesämiehen metsästykseen ja logistisiin juttuihin. Tässä kovasti isäänsä muistuttava Tupsukka poseeraa Sitikan vieressä Jollashovin edustalla keväällä Papalla vielä ehta Zumba-hattu päässään.

Nähdäänkö isä Tukiainen pian tyttäriensä mukana keikoilla, sitä tiimalasivartaloiden paljoutta. Kasvaisiko Kesämiesehdokkaan markkina-arvo Tupsukan silmissä, jos ostaisin Borsalino-hatun ja käyttäisin sitä kesällä mahdollisimman paljon? Tässä pari samanlaista hattua kuin mitä on Pappamuratilla Rättäri-kuvassa: Naiskatsojat tihkuisivat hunajaa ja pyörtyilisivät onnesta, kun Jollaksen alfauros esittäisi eroottisen tanssin poliisipuvussaan. En uskalla edes kuvitella miten tyttäret osallistuisivat esitykseen.

Pappamuratti poliisina ja kaksi tytärtä? Police Show Tukiaiset logo-aihio: Et sitten muista sitä menoa rapujuhlilla. Pappamuratilla oli siis koppalakki pamppu Jollaksen rapujuhlilla elokuun lopulla Hän myös lopetti juhlat klo 2, kuten oli sovittu. Pitäisi olle enempi glamourinen ja pinkki. Metrotuotannon julkaiseman Koko kansan Johanna - Paljastuksia kulissien takaa -kirjan valossa on selvää, että Tukiaisten siskosten isä - Markku Tukiainen - on tehnyt resepti- ja kolmiolääkkeiden kaupasta bisneksen itselleen.

Hän käy siis "nappikauppaa" sekä myös myy ja välittää niitä nappeja omille tyttärilleen. Perheenjäsenten kesken on ns. Kuva Markku Tukiaisesta Jollashovin edustalla keväällä Vielä, sitä tässä itsekseni hämmästelen että hirvee hinku on tuolla porukalla luukuunottamatta äitiä, niin kokoajan valokuvauttaa itseään? Sitten ei kuitenkaan jakseta panostaa siihen kuvaan vaan mennään kuvaan komea auto jonkun hirveen romuluukun eteen.

Jos halauais tuollai komean kuvan autostaan niin eikö kannattais hiukan miettiä sitä taustaakin? Kuvauttais itsensä ja autonsa vaikka puiston edessä tai merenrannalla tai vaikka kuninkaanlinnan edessä? Se on sitten tietysti eriasia jos tuo autoalli ja auto olikin vaikka naapurin, sitä ei parane menneä siirtään komeampiin kuvakulmiin? Hyvä esimerkki tämä ketju siitä,kuinka joukossa tyhmyys tiivistyy.

Joillakin ei ole elämää vaan stalkataan jonkun muun perheen elämää ja tekemisiä. Eihän tuo Markku Tukiainen mikään kuuluisuus ole! Mitä hänestä tänne kirjoitttaa!!! Jasmine ja Markku T. Jasmine ja Markku Tukiainen: Mitäs itse kuviaan jakelee. Jos näkyy kuvia niin tottakai niitä saa kommentoida. Tukiaisten perheen kuvat on myyty seiskaan ja julkisuuteen ajat sitten. He ovat omin aktiivisin toimin näin tehneet. Siitä heille on maksettu korvaus.

No niin silloin he on julkisuudenhenkilöitä ja saavat kestää myös enemmän arvostelua kuin tavikset. Onhan se ihan selvää bisnestä joka ikisestä vappumakkaran syönnistä laittaa kuvaa kiertoon? Kuka muu laittaa perheestään yleensäkkään mitään kuvia julkiseen jakoon? Arvaan että ei kovinkaan moni? Itse en laita itsestäni enkä muistakaan. En kuvauta taloani enkä muitakaan näkymiä pihastani tai autostani tms. Siinä on aina oma riskinsä, mitäpä jos murtovaras katselis niitä kuvia ja toteis että tuonne teen keikan?

Vasemmalla näkyvät Marja-äidin kädet, pöydän päässä on Johanna, sitten koira kyttäämässä makupaloja, pöydän takana Joel ja Jasmine. Julia on rajautunut kuvan ulkopuolelle. Isä-Markku otti kuvan, ja hänen ruoka-annoksensa näkyy pöydän päässä: Taaempana, punamustan auton takana näkyy hieman, mutta tunnistettavasti punainen rättisitikka.

Ja ruokapöydässä, eikä kukaan reagoi mitenkään?!?! Iso Mies, Mr Big Tupsukalle tulee isojen miesten kanssa turvallinen olo; niin hän on itse kirjoittanut. Jos Pappaa katsoo, se isous tulee lähinnä leveydestä. Nimittäin jos olis lähelläkään niin vois joutua elättäjäksi? Oikeudenkäynnin tauko, ja pukeutuminen kuin rannalla.

Kuva Oikeustalon pihalta Tuksu poistumassa Oikeustalolta Näin heiluu hinttipussi ja hinttipussi heiluu näin. Kun Olkalaukku menee oikeussaliin, on näky irvokas.

Löytyisikö sieltä vankilasta Tuksulle Kesämies? Nallekarhumainen linnakundi, sellainen perheen pää. Vai onko hän lopulta kuitenkin Olkalaukku, tuo luottohomoseksuaalihovikampaaja-stylisti-toyboy-kermanuolija—kemiallinen assistentti?

Mitä sanoo Mickey 1. Maiamin miljonäärit lumoutuvat heti. Niin kuulas iho, seesteinen olemus. Kyllä tämä kesä nyt taitaa olla hänen kohdaltaan ohi? Nyt kannattais pitää hermonsa ja mennä kiltisti istuun niin olisi sekin sitten ohi nopeasti?

Komea, pitkä, kalju 1. Tupsukalla on jo Kesämies? Näin hän raportoi Facebookissa 1. Onneksi mulla on nyt edes komea, pitkä ja kalju poikaystävä joka lohduttaa mua rakkaiden ystävieni lisäksi. Onko Tuksun komea, kalju ja pitkä Kesämies sama, joka Tupsukan käskystä aamuöisin soittelee uhkaus- ja uhittelupuheluita eri ihmisille?

Muutaman tunnin kuluttua alkoi dialogi. Ilta päättyi siihen, että tuntien viestihiljaisuuden jälkeen, noin klo 4 aamuyöstä Kertoili vielä, että on saanut toimeksiannon soittaa tätä tuikitärkeää asiaa. Koska kyse on Tunkin nallekarhumaisesta ystävästä, soitti tämä vajukki omasta numerostaan. Tätä toimeksiannon järkevyyttä tuskin himmentää sekään, että ei Tunkille ole soiteltu Siis nyt en ymmärrä, haluaisko joku selventää: Miten tuntee Tuksun ja miten on saanut Tuksun kännynumeron?

Tuon kesämiehen kannattais olla hiukan varovainen kans, ettei joudun syytetyksi jostain osasyyllisyydestä ja uhkailusta? Entä jos tapahtuukin jotain joku liukastuu saippuuaan kotonaan, jonka daami on virittänyt? Ja ilmeisesti puolet suomen kansasta jo tietää kuka hän on niin kiinni jäänti on varmaa? Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, muutan ulkomaille Kohujulkkis Johanna Tukiainen ei aio suunnata tänä kesänä vanhempiensa kesämökille Varkauteen.

Suunnitelmissa on aivan muu matkakohde. Sen takia lähden ulkomaille ensin kolmeksi kuukaudeksi ja myöhemmin pysyvästi, hän sanoo. Matkakohdetta hän ei paljasta. Mutta sanotaan nyt, että siellä on palmuja. Tukiainen tuomittiin tällä viikolla 60 päivän vankeuteen Vihdissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Tapaus sattui juhannuksena Hän sai ehdottoman tuomion muun muassa siksi, koska hänellä oli alla kaksi ehdollista tuomiota. Tukiaisella on viikon ajan aikaa valittaa tuomiostaan. Johanna Tukiainen kertoo ruvenneensa seurustelemaan. Julkisuuteen hän ei miestä ole tuonut, eikä aiokaan. Hauskaa, että myös ex-miehelläni on kukka-alan yritys.

Hän on komea mies, joka näyttää ihan viikingille. Pari tutustui toisiinsa yhteisten ystävien kautta. Hän tutustutti minut Amy Richiin, joka fanittaa meitä Julian kanssa. Amy esitteli minut poikaystävälleni. Kyseessä on mies, jota voi sanoa mieheksi, isolla M: Hän ihastui ensimmäisenä ulkonäkööni.

Hän tykkää pitkätukkaisista vaaleista naisista. No ei todellakaan Tuksulla ole mitään miestä. Ei seurustelun aloittamiseen eikä varsinaiseen seurusteluun ole ollut mitään mahdollisuuksia menneen kevään aikajanalla. Kyse on Tuksun toiveesta ja haaveesta, mielikuvitusystävästä.

Siis mitä kukkaa se myy grammoittain? Taas näitä satuja ja tarinoita. Tuksu kertoi Dolls-päiväkirjassaan Minulla on uusi poikaystävä, hän on komea ja pitkä tanskalainen mies joka on yksityisyrittäjä. Menen häntä kohta tapaamaan, mutta voin silti ottaa keikkaa vastaan, koska matkani Ruotsiin tai Tanskaan kestävät yleensä maksimissaan viikon.

Ihanaa ja lämmintä kesää Tuksu faneille ei vihaajilleni ja kohta lisämatskua taas Seiska Livessä Seiskan pitäisi julkaista ensin se Skånen matka ja meidän studioäänitykset , olen antanut ne mm. Heli Karonen nimiselle toimittajalle ja lähetin niitä puhelimeni välityksellä myös Seiska läpi taitaa loppua Paksun osalta. Kesämies on Hlinnan vankilan psykologi.

Ja myös syksyllä, ehkä talvellakin. Nyt se rupee vihdoin loppumaan, Jailhouse Rock esitetään ihan pian. Tuksun uusi poikaystävä http: Tän tyypin oma esittelyteksti kertoo näin: Kriisistä kriisiin ilman pelkoa.

Ihan kuin jonakin päivänä löytäisin hyvännäköisen vaimon ja rehellisen päivänvaloa kestävän työn!!! Sama turjake - miespuolinen tuhveroinen - on tällä videolla. Hän käy Työvoimatoimistossa hoitamassa asioitaan. Polkkatukkaiset virkailijatädit eivät lämpene kaverin tekemälle eläke-ehdotukselle: Tuo tyyppihän on täysin epävakaa, rikollisuuteen ja yhteiskunnan varoilla elämään pyrkivä luuseri!

Hän ja Tuksu tuntevat varmaan sielujen sympatiaa. Kyyhkyläiset eivät siis ole tuossa kallion baarin terassilla vaan ovat Lönnrotinkadun terassilla. Alue on Tuksulle tuttua, ja siitä on vain lyhyt kävelymatka Albertinkadun asunnolle naimaan. Sergey Stulov, 38 v Sergey Stulov, Tuksukan vironvenäläinen poikaystävä 38 v. Ja mielestäni Jooseppi on juuri sopiva kumppani Tupsukalle.

Sergeyn isä on kuulemma suomalainen ja äiti vironvenäläinen. Sergey on ihan sopiva Kesämies: Tupsukka riemuitsi Dolls-päiväkirjassaan Mulla on nyt onneksi oma juhannusheila! Niin siinä kävi Se siis ei ollut Sergey eikä tanskalainen kukkakauppias vaan oli kouvolalainen homo Jani Lampinen. Yöks, ja kaveri kehtaakin pyytää eläkettä itelleen??!! Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa.

Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi. Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa.

Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan. Urbani on mennyt, Huittisten miäs on mennyt, eikä tanskalaista ole tiedossakaan En osaa sanoa, koska emme ikinä rakastelleet.

... Mutta huomaatteko, kuinka seiskan "haastattelijat" oikein yllyttävät näitä känniapinoita "kommentoimaan"? Kasvaisiko Kesämiesehdokkaan markkina-arvo Tupsukan silmissä, jos ostaisin Borsalino-hatun ja käyttäisin sitä kesällä mahdollisimman paljon? Toimittaja kysyy Tauskilta, ovatko häät Tuksun kanssa ensi kesänä? Tuosta "laivashowsta" on turha vääntää yhtään glamouria. Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Onko kihlaus jo purettu? Myös Juha ja Joni aikovat Johannan tavoin valittaa.

THAI HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA TUUSULA SEX POIKA VIDEO

Dildon gay käyttö alastomiamiehet

: Homoseksuaaliseen nuolen kalua mobiili deitti

ETSIN SEKSISEURAA GAY HOMOSEKSUAALISEEN MASSAGE TUBE Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Yöllä vedimme super rohkean shown Juhan kanssa lavalla, riisuuduin topless mitä en nykyisin enää välttämättä tee, Juha veti kermavaahtoa pitkin vartaloani ja nuoli paljailta rinnoilta kermavaahdot pois. Tämmöisen toiminnan näkeminen kuulemma eheyttää umpihanurinkin. Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Johanna painottaa, että ei mennyt kihloihin, koska hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman kihlautui taannoin.
SEKSISEURAA VANTAA PROSTATA HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA 202
Aisurin vaimo oulu thai hieronta homoseksuaaliseen 688
NÄTTI KALU MIES PANEE NAISTA HOMOSEKSUAALISEEN 801
KALUN NUOLEMINEN KALEV HOMO SPA KOKEMUKSIA En ymmärrä kuinka tällainen megablondi saa koko Suomen kansan näin dramaattiseksi ja järkyttyneeksi. Seiska läpi taitaa loppua Paksun osalta. Kuka mies haluaisi naimisiin ylipainoisen, alkoholisoituneen pilleristin, mauttoman, epätasapainoisen ja itserakkaan katastrofin kanssa? Siinä kohdassa on muksimista ja avoin mättö aivan hilkulla. Onneksi Tuksu taitaa tuhota ihan itse omat lisääntymiselimensä tuolla tolkuttomalla päihteidenkäytöllä.

Terra Needleman