Alastonvideot puhelinseksi homoseksuaaliseen 09

alastonvideot puhelinseksi homoseksuaaliseen 09

Totta kai siinä vahvoja tunnesiteitä syntyy. Mutta olennaista on se, että nörttipojalla näyttäisi kuitenkin olevan hänen aiemmassa bloggauksissa antamiesi vastausten perusteella hyvinkin realiteetit hallussa. Ei vaikuta mitenkään tyhmältä tämä tyyppi. Jos hän tietää ja muistaa realiteetit, mitä se haittaa , jos tunneside onkin noin voimakas. Hän kuitenkin pystyi selvästi myös järjellä puntaroimaan suhteen loppumista joskus ja myös sitä, että hänellä on ns.

Olisi ihan asia, jos hänellä todellisuudentaju alkaisi jotenkin lipsua: Kiva että toit kolikon kääntöpuolenkin esille: Eihän se rakastuminen todellakaan mikään lihansyöjäbakteeria muistuttava hirvitys ole. Kaipa sitä voisi ihan mutkattomasti rakastaa, jos tosiaan ymmärtäisi että siitä huolimatta meidän järjestelymme ei tule muuttumaan. Tuli vähän semmoinen olo kommenttiasi lukiessa, että mitä minä tässä oikein stressaan? Eihän hän minua omien sanojensa mukaan romanttisessa mielessä rakastakaan Ja jos nyt lopettaisin viestittelymme tai jopa koko suhteemme, niin eikö hän silloinkin tuntisi itsensä hylätyksi ja torjutuksi?

Tällä hetkellä Nörttipoika on onnellinen ja kohtaa maailman hymyillen ja rintaansa röyhistellen. Itsetuntonsa on huipussaan, hän tuntee itsensä ensimmäistä kertaa haluttavaksi ja seksikkääksi.

Pitäisikö minun ottaa tämä kaikki pois häneltä heti, vai odottaa kunnes hän tapaa sen potentiaalisen tyttöystävänsä, jolloin mikälie ihastus minua kohtaan kuitenkin hiipuu? Laitoinpa heti whatsappia kun jäi kaivelemaan. Kysyin yksinkertaisesti, että mikä on tunteittensa laatu, ja tulisiko minun alkaa huolestua siitä, että kiintyminen menee liian pitkälle hänen puoleltaan.

Sanoin vielä, että blogissa tämä herättää keskustelua. Vastaus tuli saman tien:. Väitän kuitenkin että olette unohtaneet jotain; nimittäin että minäkin osaan ajatella, minulla on oma tahto.

Kerron kyllä jos tunteeni käyvät ylivoimaisiksi! En blogiasi pitkään ole lukenut joskin kaikki kirjoitukset olen lukenut tietenkin ;D , mutta jotenkin en ole yhtään yllättynyt. Kuten jo sanoit, naiivia ettet tajunnut että suhde hankaloituu jossain vaiheessa. Varsinkin kun olette noin tiiviisti yhdessä. Juttelette joka päivä, harrastatte seksiä ainakin kaksi kertaa kuukaudessa ym.. Olet myöntänyt, että nörttipoikakin on sinulle tärkeä, mutta tunnustatko ihan täysin edes itsellesi kuinka tärkeä?

Voin toki olla väärässä, mutta minusta kuulostaa välillä, että tunnet enemmän häntä kohtaan kuin myönnät.

Kristaliina kommentissaan sanoi, että antaa rakastaa, koska pystyyhän nörttipoika järjelläkin ajattelemaan asian. Mutta onko se reilua nörttipoikaakaan kohtaan, että käyt edelleen panemassa silloin kuin molemmille sopii, pidät edelleen yhteyttä samallalailla vaikka tiedät mitä hän tuntee?

Suosittelisin alkaa vähentämään toistenne kanssa yhteydenpitoa Tietenkin itse teet päätökset. En vain usko, että on kummankaan etu, että hän haluaa sinusta enemmäin kuin sinä hänestä. Tuskimpa musta apua oli: D Halusin vain sanoa! D Varsinkin kun aloitin itse juuri seksisuhteen en tosin ole varattu ja pidämme hänen kanssaan todella paljon yhteyttä. Pelkään, että kiinnostun hänestä jossain vaiheessa Ja no miksi se olisi huono juttu? Siksi, että hän ei ole yhtään mun tyyppiä ja en halua seurustella D Mutten myöskään halua vähentää yhteydenpitoa No joo, oma asenteeni tätä meidän suhdetta kohtaan on, että se on minulle ikäänkuin "simulaatiosuhde".

Tällä tarkoitan sitä, että voin huoletta olla ja käyttäytyä kuten ihmiset "normaalin" suhteen alussa käyttäytyisivät, ilman että sitä "normaalia" suhdetta on olemassa. Eli pusutellaan ja kullitellaan hihi - minussa asuu 9-vuotias poika ilmeisesti, kun tietyt sanat naurattavat ja rakastellaan ja kiehnätään toisissamme ja puhutaan pitkälle yöhön. Eli totta kai minullakin on tunneside Nörttipoikaan, en näe häntä pelkkänä peniksenä tai jotain. Ja niin kauan kuin tämä on Nörttipojan mielestä ookoo eikä aiheuta negatiivisia tuntemuksia, niin miksipä ei?

Hän on erittäin vahvatahtoinen ihminen eikä pelkää ilmaista mielipiteitään, joten oikeastaan luotan siihen että jos häntä joku asia häiritsee, hän sen myös tuo julki. Minusta on ihan ilmiselvää, että ainakin toinen viisi kuukautta kestäneen seksisuhteen ospuoli vähintäänkin ihastuu rajusti tai rakastuu, miten sen nyt sitten haluaakin ilmaista.

No, tuosta on jo monet kommenteissaan viestitelleet eikä siitä sen enempää. Mutta mietin vain sitä, kuinka tyypillistä on myös tarve kertoa itselle kehittyneistä vahvoista tunteista, kieltää kuitenkin rakastuneensa ja julistaa omaa itsenäisyyttä, henkistä voimaansa ja korostaa älyään, jos on rakastunut ja samalla tietää, että on tavallaan altavastaajana, koska rakkauden kohde on varattu ja tehnyt selväksi, ettei ole jutussa ns.

Mutta kun se rakkaus ei pahemmin älyltä lupia kysele Nörttipojan puheet kuulostavat puoliksi uhoamiselta ja toisaalta vakuutteluilta, koska hän saattaa pelätä menettävänsä sinut kokonaan, jos tunnustaa todelliset tunteensa. Itse tajusin jo reilusti alle parikymppisenä, ettei toisten tunteilla saa leikkiä vaikka itsellä olisikin kivaa. Kyllä se omakin nautinto häviää, jos ja kun tajuaa, että hintana on toisen osapuolen sydämen särkyminen.

Ehkä kannattaisi miettiä myös tätä. En ylimalkaan kannata epätasa-arvoisia ihmissuhteita. Toivottavasti tilanne kuitenkin selkiää, ja mielelläni olisin väärässä tässä, eli pojan tunteet eivät ole niin vahvat kuin miltä kuulostaa! Olen myös itse miettinyt sitä, että joskus Nörttipoika korostaa tiettyjä asioita ehkä liikaakin; mutta en kai voi sanoa, että en usko, kuitenkin olet salaa rakastunut minuun?

D Luotan, että hän kuitenkin itse tietää "todellisten tunteidensa" laadun ja myös että olemme sen verran läheisiä ettei hän pelkäisi tunnustaa mikäli olisi minuun ihan oikeasti rakastunut.

Minun mielestäni meidän suhteemme ei ole epätasa-arvoinen. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että pelisäännöt ovat kummankin tiedossa ja ihan samalla tavalla kuin että en eroaisi miehestäni Nörttipojan takia, ei tämäkään lähtisi minun kanssani "oikeaan ihmissuhteeseen" vaikka aviomiestäni ei enää yhtälössä olisikaan. Olen hänelle liian vanha ihan senkin takia, että hän haluaa ehdottomasti lapsia tulevaisuudessa. Aivan samalla laillahan minulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan, voisin ehkä jopa rakastuakin.

Mutta se ei muuttaisi meidän tilanteessa yhtään mitään. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Ja kun samalla se "pelkkä seksi"kin on niin hyvää. Mullakin on 2 miestä. Minulle se on just sopiva määrä. Toisen kanssa on lähinnä seksiä, ja toisen kanssa lähinnä kaikkea muuta parisuhteeseen kuuluvaa.

Kummatkin ovat minulle äärimmäisen rakkaita, ja mahdollistavat olemassaolollaan sen toisen suhteen toimivuuden. Mä luulen, että ilman tätä nykyistä järjestelyä mä olisin joko a vakavasti masentunut, tai b lopettanut suhteen Ykkösmiehen kanssa.

Mä tarvitsen sitä seksiäkin, enemmän kuin olisin osannut aavistaakaan. Muuten nämä suhteet alkavat olla yllättävänkin lähellä toisiaan "parisuhdetasolla"; se johtunee siitä, että Mr. Eikö teillä muuten pitänyt olla Mossen kanssa 2m 1n kimppaseksiä?? Siitäpä olisi kiva lukea. Onko tulossa, terveisin Ahnas lukija ja eläytyjä: D Mä äännän tän päässäni silleen ruotsalaisittain [musse], ja mulla tulee mieleen semmonen - anteeksi stereotypia - suomenruotsalainen optimistijollailija, jolla on oranssit pelastusliivit ja kipparinhattu: Mutta joo - siitä on ollut puhetta.

Nyt ei tosin enää aikoihin Muutenkin tuntuu että touhu on mennyt vähemmän extremiksi. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Sitä jo tuttua Puumalaatua?

En siis oikein ymmärrä koko kysymyksen funktiota, ellei se sitten ole jokin takaperoinen yritys provosoida. En kysy syistä hetkellä nyt vaan jatkumona, aina, olithan salasuhteissa jo nuorena, ainakin ykkösmieheen.

Minusta siis, toistat kaavaa: Harva valitsee varattuja miehiä, tai eräät vain kerran, ja vain tosi harvat toistuvasti. Asetelmasi on minusta, että olet alati - toinen nainen. Kiitos tästä postauksesta, Puuma. Sain tästä juuri oikealla hetkellä potkun persuuksiini, joka heittää minut oikeaan suuntaan.

Olet niiiiiiiiiin oikeassa, kyllä. Todellinen pelimies ei harrasta näitä väsyneitä käyttäytymistapoja, koska nainen näkee niiden läpi ja saalis jää kaatamatta. Hän on kohtelias ja huomaavainen ym. Pelimiehiäkin on varmaan erilaisia. Kaikki minun tuntemani playerit ovat sellaisia, että he huomiovat naisen kyllä ihan kympillä ja ovat ihan täysillä mukana jutussa.

Mitä intiimimpää touhu on, sen kiehtovampaa, jännittävämpää ja antoisampaa on peli. Mutta mielenkiinto ei säily yllä kuin maksimissaan muutamia kuukausia ja sitten siirrytään seuraavaan "pelimerkkiin". Eikä siinä mitään, jos toinenkin osapuoli on ihan sinut asian kanssa. Kuten esimerkiksi Puuman tapauksessa on. Pidin Puuman listaa pelimiehen tuntomerkeistä hyvin huonosti todellisia pelimiehiä kuvaavana - kokemusta sellaisista on, niin oman kaveripiirin pelimiesten kuin omalle kohdalle osuneiden yksilöiden osalta.

Hei haloo ihan ku Puuma tässä olisi joku "saalis"! Mikä vitun juttu tää on että suht. Joo - siis itseasiassa mietin kirjoittaessani, että aivan yhtä hyvin voisi olla olemassa "pelinainen", näin niin kuin tässä kontekstissa hieman kyseenalaisen tasa-arvon nimissä. Koska siis kyllähän naisetkin osaa vedättää miehiä halutessaan. Mutta jutusta olisi tullut "sukupuolineutraalina" vähän turhan monimutkainen: Tuo kuva sai kyllä nauramaan melkoisesti: D Mistä oikein niitä aina löydät?

Pleijereitä on tosiaan monenlaisia, mutta yleisesti heitä kiinnostaa lähinnä se oma tyydytys. Pakko muuten kiittää puumaa: D Jokinaika sitten kommentoin juttuusi kuinka pitäisi pistää puuman juttuja omalle rakastajalle.

En pistänyt puuman juttuja vaan ihan toisen sivuston, mutta tänään mies pisti viestiä kertoen sitovansa minut sänkyyn ja pääsen irti vasta kun en enää jaksa tulla enää. Luonnollisesti vastasin haluaako hän käyttää köyttä vai silkkihuiveja ; Kyllä kannatti ja en malta odottaa näkemistä. Juu, sama huomio kuin muillakin: Eli se, että Logistiikkapomo kertoo keskellä päivää viestissään, miten haluaisi nukahtaa yhdessä Puuman kanssa, voi hyvinkin tarkoittaa, että hän ajattelee nimenomaan seksiä sillä hetkellä.

Tai sitten ei, who knows. Tutkitusti kai naiset sekoittavat seksin ja rakkauden hyvin helposti, koska endorfiini. Kai tätä samaa voi käydä miehillekin, eli että hyvästä seksistä syntyy automaattisesti valheellisia rakastumisen tunteita.

Miksi ne tunteet olisivat valheellisia? Mitä tapahtuu "oikeissa" rakastumisen tunteissa eri tavalla? Tjaa, haluaisin ajatella, että "oikeassa" rakastumisessa rakastutaan enemmän ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa.

Ja että se ei ole hormonaalinen prosessi, vaan hiukan pidempikestoinen juttu. Ei endorfiini, btw, vaan oksitosiini: Tätä hormonia siis erittyy etenkin naisilla seksin yhteydessä. Tästä syystä seksin harrastaminen on omiaan saamaan naisen rakastumaan seksikumppaniinsa. Keho ei tunnista, onko seksuaalisessa kanssakäymisessä kyse yhden illan jutusta, syrjähypystä vai kumppanin etsinnästä. Kehon reaktiot siis saavat naisen rakastumaan, vaikka kyse olisi syrjähypystä. Mä luulin että rakastuminen on aina hormonaalinen prosessi; rakastaminen sitten asia erikseen.

Mutta joo, onhan tuossa tietysti vinha perä. Mun mielestä rakastuminen - olkoon sitten missä kontekstissa tahansa - on aina pelkästään hyvä juttu. Mutta näette toistenne kotona, keskustelette seksin lisäksi. En ole niinkään huolissani omista tunteistani, mutta olenko nyt ihan paranoidi vai pitäisikö hälytyskellojen alkaa edes vienosti soida mitä tulee Nörttipojan tunnesitoutumiseen? Vielä hän ei ainakaan myönnä olevansa rakastunut Mutta miten on homman laita seuraavan 5 kuukauden kuluttua?

No sitten sä olet voitavasi tehnyt. Jos aikuisen miehen sydän tulevaisuudessa särkyy, hän on kuitenkin tiennyt millaiseen leikkiin on lähtenyt. Juu, teen Pontius Pilatukset ja pesen käteni - onhan hänellä kuitenkin oma tahto ja tosiaan, aikuinenhan hänkin jo on , ollut jo pitkän aikaa: Toisten tilanteisiin on paha mennä neuvomaan, mutta nyt kyllä antaisin neuvon.

Älkää tulko edes mailin kautta osaksi toistenne arkea. Nuoret ihmiset todella ovat herkempiä, etenkin jos olet hänen ensimmäinen pitkäaikainen seksikumppaninsa. Se luo väistämättä tunnesiteen, joka ei välttämättä ole paha asia - mutta voi yksipuolisena aiheuttaa vielä lisää tuskaa pojalle, jolla on jo muutenkin ollut ihan tarpeeksi vaikeuksia elämässään. Älä rohkaise häntä, vaikka se tuntuisi kuinka imartelevalta, ja hän olisi tärkeä sinullekin.

Silloin kun olette yhdessä, voitte olla hetken vain toistenne omat: Anna pojan olla vapaa. Nämä ovat siis samantyyppisiä neuvoja, jotka annoin itselleni silloin, kun epäilin olevani ihastumassa miespuoliseen sinkku-ystävääni ja se meni ohi. Ehkä ne sopivat myö sinun tilanteeseesi? Tuo on itseasiassa ihan älyttömän hyvä neuvo. Huomasin että heti lukiessani aloin mielessäni argumentoida tyyliin "mutta onhan hänkin aikuinen", "onhan hänelläkin oma tahto" ym.

Kai sekin kertoo jotain. No sähän voit sitten vaikka keskittyä kuvailemaan tarkemmin tapaamisten eroottisia yksityiskohtia! Oijoijoi, kyllä tuo aika lähelle sillä janalla sitä R-sanan ääripäätä menee näin ulkopuolisen silmin Niin lähelle kuin voi ilman, että sanoo sen R-asian ääneen.

Mutta oma ensireaktioni ei loppuunajateltu kuitenkaan oli: Rakkaushan on ihana asia, ja tavallaan rakkauttahan sitä tunnetaan läheisiä ystäviäkin kohtaan - ja te kuitenkin selvästi sekä olette ystäviä että harrastatte seksiä.

Totta kai siinä vahvoja tunnesiteitä syntyy. Mutta olennaista on se, että nörttipojalla näyttäisi kuitenkin olevan hänen aiemmassa bloggauksissa antamiesi vastausten perusteella hyvinkin realiteetit hallussa. Ei vaikuta mitenkään tyhmältä tämä tyyppi. Jos hän tietää ja muistaa realiteetit, mitä se haittaa , jos tunneside onkin noin voimakas. Hän kuitenkin pystyi selvästi myös järjellä puntaroimaan suhteen loppumista joskus ja myös sitä, että hänellä on ns.

Olisi ihan asia, jos hänellä todellisuudentaju alkaisi jotenkin lipsua: Kiva että toit kolikon kääntöpuolenkin esille: Eihän se rakastuminen todellakaan mikään lihansyöjäbakteeria muistuttava hirvitys ole. Kaipa sitä voisi ihan mutkattomasti rakastaa, jos tosiaan ymmärtäisi että siitä huolimatta meidän järjestelymme ei tule muuttumaan. Tuli vähän semmoinen olo kommenttiasi lukiessa, että mitä minä tässä oikein stressaan? Eihän hän minua omien sanojensa mukaan romanttisessa mielessä rakastakaan Ja jos nyt lopettaisin viestittelymme tai jopa koko suhteemme, niin eikö hän silloinkin tuntisi itsensä hylätyksi ja torjutuksi?

Tällä hetkellä Nörttipoika on onnellinen ja kohtaa maailman hymyillen ja rintaansa röyhistellen. Itsetuntonsa on huipussaan, hän tuntee itsensä ensimmäistä kertaa haluttavaksi ja seksikkääksi. Pitäisikö minun ottaa tämä kaikki pois häneltä heti, vai odottaa kunnes hän tapaa sen potentiaalisen tyttöystävänsä, jolloin mikälie ihastus minua kohtaan kuitenkin hiipuu?

Laitoinpa heti whatsappia kun jäi kaivelemaan. Kysyin yksinkertaisesti, että mikä on tunteittensa laatu, ja tulisiko minun alkaa huolestua siitä, että kiintyminen menee liian pitkälle hänen puoleltaan. Sanoin vielä, että blogissa tämä herättää keskustelua. Vastaus tuli saman tien:. Väitän kuitenkin että olette unohtaneet jotain; nimittäin että minäkin osaan ajatella, minulla on oma tahto. Kerron kyllä jos tunteeni käyvät ylivoimaisiksi! En blogiasi pitkään ole lukenut joskin kaikki kirjoitukset olen lukenut tietenkin ;D , mutta jotenkin en ole yhtään yllättynyt.

Kuten jo sanoit, naiivia ettet tajunnut että suhde hankaloituu jossain vaiheessa. Varsinkin kun olette noin tiiviisti yhdessä. Juttelette joka päivä, harrastatte seksiä ainakin kaksi kertaa kuukaudessa ym.. Olet myöntänyt, että nörttipoikakin on sinulle tärkeä, mutta tunnustatko ihan täysin edes itsellesi kuinka tärkeä? Voin toki olla väärässä, mutta minusta kuulostaa välillä, että tunnet enemmän häntä kohtaan kuin myönnät. Kristaliina kommentissaan sanoi, että antaa rakastaa, koska pystyyhän nörttipoika järjelläkin ajattelemaan asian.

Mutta onko se reilua nörttipoikaakaan kohtaan, että käyt edelleen panemassa silloin kuin molemmille sopii, pidät edelleen yhteyttä samallalailla vaikka tiedät mitä hän tuntee?

Suosittelisin alkaa vähentämään toistenne kanssa yhteydenpitoa Tietenkin itse teet päätökset. En vain usko, että on kummankaan etu, että hän haluaa sinusta enemmäin kuin sinä hänestä. Tuskimpa musta apua oli: D Halusin vain sanoa!

D Varsinkin kun aloitin itse juuri seksisuhteen en tosin ole varattu ja pidämme hänen kanssaan todella paljon yhteyttä. Pelkään, että kiinnostun hänestä jossain vaiheessa Ja no miksi se olisi huono juttu? Siksi, että hän ei ole yhtään mun tyyppiä ja en halua seurustella D Mutten myöskään halua vähentää yhteydenpitoa

Alastonvideot puhelinseksi homoseksuaaliseen 09

Alastonvideot puhelinseksi homoseksuaaliseen 09

Sotien jälkeen homoseksuaalisuus oli Suomessa rikos, ja kohtaaminen tapahtui . at "," ","","","","g","" Tunnistat kaulahahmon myös Alasti -klubin vetäjänä, jonka televisioversio alkoi kanssa, Itä-Hollola Installaatio, Puhelinseksi ja Jätä planetamma.netTAI elokuu historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel Arthur (1), hotelli (1), hotellitapaaminen (1), höttöä ja hattaraa (1). Amatöri alastonkuvat seksi tissit Amatöri alastonkuvia naisen tyydyttäminen / 69 . Org ryhmäseksi tarinat intiimihieronta helsinki sukkahousu seksiä puhelinseksi hot amateur sex Näytetän videota 'Teini Raju Pillu Leikki' . Kuitenkin kun yhdistä homoseksuaalinen verkostoitumisesta ja työn. Sex work gay turku lemmenlaiva dvd

Dori Buffaloe