Alastonsuomessa suomi24 treffit kirjautuminen homoseksuaaliseen

Onko blokeja seksisivustoilla, seksikuvia netissä Tämä kaikki kertoo henkilöstä aika paljon. Kyllä sukupuolimoraali on jokaisen henkilökohtainen asia, mitenkähän sinä sen mittaisit? Netissä roikkuu lukemattomia miehiä, jotka hakevat sivusuhdetta ja kuulemma maksullinen nainen ei käy. Ei työnantajalla ole oikeútta tutkia yksityiselämää. Sitten olisi hyvä pitää se yksityiselämä yksityisenä eikä levitellä netissä. Oma vika ja ihan oikein, että laitettiin ulos. Itsehän se pervolla ja sopimattomalla tavalla paljasti yksityisasioitaan.

Kyllä minäkin tuollaisia kännispäiten voisin joskus tuupata, muttei se silti itsensäpaljastavine tapoineen kelpaisi lasteni maailmankuvaa muokkaamaan- ihan kuin muka olisi ok julkaista asioitaan kaikkien töllisteltäviksi netissä. Ei se mitään kaksinaismoraalia ole, ääliö. Miksi et ryhtyisi hoitamaan lastasi itse? Ko,typsyhän opiskelee nykyään papiksi. Tuo ei ole totta vaan valhetta. Ei pääse papiksi ikinä tuolla löysäperseisellä moraalillaan.

Jeesuskin armahti syntisen naisen Joo, syntiset armahdetaan, jos pyytävät anteeksiantoa ja katuvat tekojaan.

Raamatussa kielletään esiaviollinen seksi sekä aviorikos, eli ne ovat syntejä, joita pitää katua. Ei Melissalle tuolla menolla Taivaan portit aukea. Tokihan sitten kuolinvuoteella voi katua, mutta kyllä sen silloinkin pitää aitoa olla. Jeesus sanoi syntiselle naiselle: Sinä ja papisto sensijaan sanotte: Siinä on sinun ja Jeesuksen ero. Siinä todellinen vielä juoksujaan juokseva nainen. Suomesta tuttu tuo tyttö. Haiskahtaa laittomalta irtisanomiselta, korvauksia hakemaan.

Ja valittanut äiti terapiaan, tasapainoton tapaus. Olisi vain vetänyt jutun oikeuteen. Sitotumaan vaan ei suostu. Odotan mielenkiinnolla Hahmiksen kommenttia asiaan liittyen. Onko kukaan käynyt Ai niin, eihät ätämit käy painamassa ketään. Edes sellaista, jolta saisi helposti. Tuo nainen on Irtisanominen lienee täysin laiton, joten Melissa saanee hyvät korvaukset. Tuskin jos se julkijuopottelee tuolla pieni lapsi nyt sentään sen tajuaa.

Joo no itse vaan en oikein usko, etteikö monenlaisilla "melissoilla" olisi sellainen, niinsanotusti, "kipurahojen kärkkyminen" ja euronkuvat silmissään jo siinä vaiheessa, jos alkavat pitää "seksiblogeja", mutta koska epäilen koko aloitusta feikiksi ja kiusaamiseksi ja tekaistuksi, en pahoittele en melissoita enkä mitään muutakaan. Kävin tosiaan Iltasanomien sivulla eilen, ja sieltä en löytänyt tuollaista "uutista", eli tää moraaliton Suomi24 todennäköisesti valehtelee viattomile lukijoille jälleen kerran Tietysti en itsekään, jos mulla olisi lapsia, haluaisi mitään julkisuustyrkkyä tai huijaria lasteni hoitajaksi ja ihan todella minusta esim.

Hädintuskin lukiohan on siinä iässä vasta käytynä Täysi- ikäisyyden rajaa voisi, ylipäätäänkin, nostaa tietysti vaikkapa vuoteen. Yllättävän moni lienee aika kypsymätön vielä vuotiaanakin.

Jos joku jotakin vuotiasta "melissaa" kiusaa, niin varmaan ihan sen oman sosiaalisen elämänpiirinsä hänen tuntemat, eivät tuntemattomat. Ylipäätäänin kiusaaminen on sellainen ilmiö, että jollakin tavalla kiusaajat yleensä ainakin tietävät kiusaamansa, nyky- nettiaikana.

ATM number n Hän vaikuttaa kirjoitustensa perusteella ihanalta nuorelta naiselta. Kirjoitin kerran hänelle "fanikirjeenkin". Ei mitään limaista vihjailua tai ehdottelua kuin vilpitön ihailun osoitus. En saanut kylläkään vastausta. Saa varmaan paljon kaikenlaista postia eikä varmaan kaikille ehtisikään vastailemaan. Ikävää vain, että hänenlaisiaan on naisissa todella vähän. Jos olisi enemmän, olisi ATM: Miksi tyytyä vain täysi-ikäiseen naiseen?

Olisikin jo vähän toisen tason juttu. Niin no vanhemmat maksavat sen päiväkodin palveluista. Kun alkaa kirjoittaamaan niin pitää ymmärtää syyt ja seuraukset, ei ole väliä mitä kirjoitat parempi on nykypäivänä olla kirjoittamatta. Tottahan saa kirjoittaa, mutta sitten käy näin.

Mutta jos itse pyörittäisin tuollaista eläintarhaa, niin pakkohan tuo olisi erottaa enne kuin palkanmaksajat eli vanhemmat lähtevät litomaan. Ei se voi olla noin vaikeaa tajuta! Jos minulla on A kahvila ja siellä nuori sanotaan nyt B nainen myyjänä..

Kannattaisi pitää ihan omana tietonasi, ettei bisnekset kärsi. Se, että kusee kahvilassa kahvipannuun aamuisin ei millään lailla mielestäsi eroa siitä, että lastenhoitaja harjoittaa vapaata seksiä vapaa-ajallaan? Niin kauan kuin hoitaa työtehtävänsä asiallisesti, ei mitään laillisesti oikeutettua syytä ole irtisanomiselle! Varsinkaan kun irtoseksin harrastaminen täysi-ikäisten välillä ei ole minkään valtakunnan rikos! Ehdin jo ihmetellä, mikä piru on seksiblokki ja kenen seksin saamisen se hoitsu oli blokannut, päiväkodin johtajanko ehkä.

Kylla mun poikaa sais hoitaa, ja mua kanssa. Paremmin tienaisi oikeana huorana. Mutta kun se Se on ehdottanut, että seksiä pitäisi antaa saamattomille henkilöille hyväntekeväisyytenä. Kaikki seksiblokit kiellettävä ja seksin oltava avointa. En tajua lainkaan logiikkaa irtisanomisessa. Mitä täysikäisen seksielämällä, jota harjoittaa toisten täysikäisten kanssa ja josta kertoo blogissaan lukijoille, jotka eivät varmasti ole päiväkotilapsia, on tekemistä päiväkotityön kanssa??

Missä laissa irtosuhteet on tuomittu moraalittomiksi? Entä mistä lähtien päiväkotiapulaisen vastuulla on ollut moraalikasvatus?

Entä miten vapaa-ajan moraali liittyy työhön? Kai kollegansa olisivat havainneet, jos opettaa lapsia nussimaan kaikkien kanssa? Jos syynä olikin juominen, niin siitä pitää antaa ensin varoitus ja hoitoonohjaus. Näin siis lain mukaan, ei ole kyse mielipideasiasta.

Vaikka humalainen nuorisoporukka oman oven edessä. Kaikki aikuiset lasten ympärillä osallistuvat, enemmän tai vähemmän tahtomattaankin, lasten moraalin kasvatukseen. Seepra ei pääse raidoistaan.

Ahdasmielisiä ja tekopyhäisiä ihmisiä Ei kännissä työtä Minäkin heitin kiviä enne kuin luin tuon Vieläkin ihminen saa mielstäni kirjoittaa elämästään ihan mitä haluaa toki miten hän sen kirjoittaa kun hän oli sellaisessa työssä, kuin oli tulee roti vastaan.

Asiat voi ilmaista myös kauniisti ilman, että niitä pitääkirjoittaa rekkalesbon sormilla. Jos tuollainen ulostus on pakko tehdä, niin tehdään se edes kaunokirjalliseen muottoon.. Jos lapseni olis 16 ja nainen alle kg niin siitä vaan jos kumista pitää huolen. Minun mielestäni tuo ei ollut oikeudenmukainen päätös. Koska; -lapset eivät käytä nettiä -jos käyttävät, aikuisten asia on valvoa sitä -jos alle vuotias haluaa lukea intiimiä aineistoa sisältävää blogia niin blogi voidaan suojata joko jotain erityistä rekisteröintiä vaatimalla tai ainakin lukijan pitää väittää olevansa 18 täyttänyt.

Pikkulapset eivät toki osaa edes lukea vaikka haluaisivatkin. Ihmisillä on oikeus muuhunkin rooliin kuin työnantajan orjana elämiseen ja vapaa-ajan määrittelemiseen sen identiteetin kautta. Osittain samaa mieltä siitä, että kova rangaistus, kun lapset eivät lue niitä blogeja. Esimerkiksi vaarallisempaa lapselle on osallistuminen pelaajana tai katsojana jääkiekkoon, jossa on suora yhteys väkivaltaan, tappeluihin, säännöistä piittaamattomuuteen ja nyt vielä uutena asiana huumeisiin.

Lapsesi tuskin kyseenalaistaisivat asiaa ellet ole aivopessyt heitä samanlaiseksi sinä. Vanhempien on sitä odotellessa kyseenalaistettava lastensa puolesta, mieluummin ylihuolehtien kuin välttävästi. Mielestäni tuossa tapauksessa olisi kannattanut miettiä hiukan ja kirjoittaa blogia vaikka mieluummin salanimellä eikä omalla nimellään niin ei olisi syntynyt vaikeuksia.

En tiedä kertoiko kysyseinen nainen blogissaan jokaisesta miehestä erikseen kenen kanssa harrasti seksiä, mutta mielestäni on typerää netissä kertoa julkisesti omille kasvoillaan seksielämästään.

Miksi siitä pitää tehdä iso numero? Minulla on oikeus liittää nimeni laillisiin minua koskeviin asioihin ja mielipiteisiin, ja tämän takaa sananvapauslaki. Ongelma ovat ne ihmiset jotka syrjivät tuon takia minua jos syrjivät - ja silloin se syrjintä on se mihin pitää puuttua eikä kehoittaa oikeuksiaan toteuttavia kansalaisia "toimimaan salassa". Nyt vaan vastuulliset nostetaan seinälle ja heidät laitetaan ruotuun ja erotetaan työaika siitä mitä ihminen tekee vapaalla jos se vapaalla tekeminen on lain ja kohtuuden puitteissa.

Vika on syrjivissä osapuolissa eikä siinä jota syrjitään. Jos on syytä olettaa, että henkilö mm: Ei tossa kannata selitellä. Jos ne maksavat asiakkaat kokevat jonkun henkilökunnasta asiattomaksi ja sopimattomaksi, ei ole juuri muuta vaihtoehtoa kuin siirtää hänet toisiin tehtäviin tai erottaa. Sananvapaudella ratsastajat voisivat ihan aikuisten oikeasti ottaa sen huomioon.

Vapauteen kuuluu aina myös vastuu, myös sananvapauteen. Itse ne seuraukset jokaien joutuu kantamaan. Turha sitä on itkeä jälkeenpäin. Ehh mitenhän seksin harrastaminen vaikuttaa kykyyn toimia tuossa virassa. Kommenteissa on aika hyvä heitto: Törkeää irtisanoa seksikäyttäytymisen perusteella. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydess?. Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan aiheuta vahinkoa muille.

Tälläisen Naisen haluaisin tyttöystäväksi ja lasteni äidiksi. EI minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Mitä järkeä on pihtaamisessa ja tekopyhyydessä? Seksi on kiva ja luonnollinen asia ja siitä pitää nauttia, jokainen tavallaan kunhan ei aiheuta vahinkoa muille. Ei minulla olisi mitään sitä vastaan että hänellä olisi mitakin miehiä. Lue sinäkin ensin se ,ja mieti sitten vasta miksi hänet irtisanottiin. Pikkuvaimot ovat pelästyneet kun käy ilmi että jollakulla naisella on seksielämä, ja sitten pikkuvaimot käyvät joukolla kimppuun.

Kysymys työn kannalta on se että onko Mäntylä laiminlyönyt töitään tai aiheuttanut vaaraa lapsille? Perustuslain vastaista syrjintää ja tuon naisen kannattaisi viedä asia käräjille. Lueppanyt ensin se blogi ihan vaikka muutaman tunnin käytät siihen. Ehkä ne potkut eivät tulleet tuosta seksi osiosta.

Ja toiseksi perustuslaki ei pelasta siltä mitä viraomaisen käyttäytymisestä on säädetty ja virkahan hänellä oli. Vaikka ei olisi ollut virkaa niin siitä huolimatta mm. Tiedät hyvin, että et voi vapaa aikanasi esim. Sama juttu jos kiipeät alasti mannerheimin ratsastajapatsaalle foliohattu päässä ja olet töissä raksalla, niin voit olla aika varma, että et ole maanataina. Ei päivkotiapulaisella ole virkaa, tuskni tytöllä edes mitänä koulutusta on.

Eli ei saa ikinä edes vakinaista tointa. Ei vaikka ei olisi edes seksihullu. Kukaan kunnon vanhempi ei tuohon päiväkotiin lapsiaan vie hoidettaviksi jos saa tietää että tuollainen maineenpilaaja työskentelee siellä. Jotain rajoja sentään ja hyvä että mimmi oli niin tyhmä että paljasti puuhansa. Siinä vasta aikuismaista käytöstä. Suorastaan purskahdin ääneen nauramaan kun luin jutun. Tuossa iässä nyt tuskin vielä on mikään nymfomaani, eiköhän tuo seksuaalisuusasia hänen kohdallaan ole vielä sellaista lapsellista seikkailunhalua ja kokemusten keräämistä.

Tuossa iässä tuo tuntuu hienolta, parinkymmenen vuoden päästä perheenäidin roolissa häpeää "munahaukkarooliaan". Mutta - tällaisiakin juttuja tarvitaan, että meillä lukijoilla pysyy nauruhermot ja poskilihakset kunnossa, kiitokset vaan Ilta-Sanomille.

Toivottavasti nainen nostaa syytteen ja saa kunnon korvaukset. Ihmisen seksielämä ei saisi olla peruste irtisanomiselle. Niin kauan, kun ei tee mitään rikollista, siis. Moraali on täysin suhteellista. MIkä on minusta okei, ei toisien mielestä ole sopivaa ja toisinpäin. Siksi "moraaliton" käytös ei vaan ole mikään peruste lopettaa työsuhdetta.

Mieluummin antaisin tämän avoimesti seksiin ja seksuaalisuuteen suhtautuvan, asioistaan reilusti kertovan nuoren naisen opettaa lapsiani kuin jonkun estyneen ja kaksinaismoralistisen, kieroutuneen uskovaisen. On toki hieman harkitsematonta laittaa yksityisasioita nettiin. Nykymaailma on vielä täynnä tuomitsemaan valmiita idiootteja.

Kuten tässäkin tapauksessa huomattiin. Lue nyt se blogi ensin! Ne potkut ny välttämättä mistään seksistä tulleet.. Onko sellainen ihminen oikea työskentelemään lasten kanssa? Lapset, kun ovat riippuvaisia ja heikkoja. En nyt kaikkia lukenut, mutta luin pari tekstiä ja silmäilin tusinan muita randomina läpi. Vilkas seksielämä, kokeilunhaluinen, ilmaisee itseään hyvin verbaalisesti, kirjoitustyyli mutkaton ja kaunistelematon, sanavarasto ei kovin kehittynyt.

Ei mitään kauhean kiinnostavaa luettavaa. Tykkään toisenlaisesta eroottisesti kirjallisuudesta: Jos työnsä hoitaa moitteettomasti, eikä ole syyllistynyt rikoksiin, niin ei minua tuollainen haittaa. Viitsitkö kertoa, miksi sinusta hän ei sovi lasten kanssa työskentelyyn?

Et tiedä työelämästä mitään. Ei epäpätevää oteta vakinaiseen toimeen ja irtisanominen on laillinen koska on ilmeisesti olluty määräaikainen työläinen. Mistä syystä pitäisi korvauista saada? Lisäksi häiriintyneen moraalin omaava voi tiedostamattaankin ohjelmoida pikkulapsia omien näkemystensä suuntaan. Seksiblogin kirjoittaminen ei tarkoita, että on "koko ajan seksi mielessä".

Yhtä hyvin voisit sanoa, että seksiä harrastaneilla on aina seksi mielessä, eivätkä he siksi voi työskennellä tietyillä aloilla. Miten joku voi olla noin tyhmä?! Etkä ole edes mitenkään harvinainen tapaus. D tyhmät siveelliset yrittivät senkin huvin estää Joku siveyden sipuli on kokenut asiakseen käräyttää ihmisen jolla on vireä ja onnellinen seksielämä. Koska mieltymykset eivät ole kohdistuneet lapsiin, työn laadussa ei ole huomauttamista ja seksiasiat eivät näy työpaikalla, en näe perustetta irtisanomiselle.

Melissa ehkä korvaa laadun määrällä. Aivan oikein, että sai potkut. Näitä pikkupilluja riittää ja vielä lasten kanssa työskentelyä. Voihan levittää lapsiin esimerkiksi kaikenlaisia tauteja. Kun usein vaihtaa kumppania. Nykyään leviää helposti erilaiset taudit. Seurataanhan kaikenlaista muutakin niin miksei jos ihminen on seksihurjastelija. Sama koskee näitä kiimaisia politiikkoja, jotka työaikanaan lähettää viestejä ja ehdotuksia.

Onko näistä seksiasioista jo tullut niin huumaavia, että työkin pitää käyttää niihin. Istua netissä ja levitellä alastonkuvia työaikana tai camerassa esitellä itseään. Työantajat valvomaan omia työntekijöitään missä ne viettävät aikaansa työssä.

Onhan näitä johdon sihteereitä aina valittu ulkomuodon perusteella ja olleetkin sitten johtajien rakastajia. Uskon, että vastuullisempiakin löytyy, jotka tekevät työtä eikä käytä työaikaa itsensä kauppaamiseen eri viestintävälineissä.

Kenellä tahansa seksiä harrastaneella voi olla seksitauti. Mistä muuten tiedät, että vaikutti työhön? Lapset eivät tarvitse yhtään sinnepäin viittaavaakaan hoitajaa. Kyllä hänellä on väärä ala. Tästä ollaan taas kahta mieltä. P Ensi viikolla pitää keksiä joku aivoton rutiinihomma tähän rinnalle, tai nakittaa joku muu tekemään tätä Tämä tyttö vaikuttaa lähinnä tinttailevalta teinipissikseltä kuin miltään fiksulta ja kypsältä aikuiselta.

Onhan hän jo myöntänyt että haluaa kohauttaa ja saada huomiota. Tuo hänen käyttäytymisensä on ihan tavallisen teinarin käytöstä ainoa ero että sanoo ääneen asiat ja vielä julkisesti , tuossa iässä. Itsekkin olin saman tyylinen tuossa iässä.. Ainut ero meissä oli se että minulla todella oli sitä moraalia enkä antanut kaikille.

Hurja väite myös tältä sekaisin olevalta pikkutytöltä oli se, että rakkaus ja seksi on muka sama asia: D No ei se nyt ihan niin mene. Kaikkia ei voi rakastaa. Minä rakastan miestäni ja meidän seksielämä on tyydyttävää, ei valittamista. En silti siitäkään jaa tietoa eteenpäin ja kehuskele kaikille.

Kun on tyytyväinen elämäänsä ei tunne tarvetta siitä kerskua vaan olla ihan rauhassa. Hassua on myös tuon ikäisen tytön väittää tietävänsä kaiken seksuaalisuudesta ja naisen orgasmien vähyydestä: D Mutta niinhän kaikki teinarit tuon ikäisenä luulee tietävänsä kaiken: Kun tulee ikää lisää niin huomaa ettei tiennytkään yhtään mitään mistään: Seksi ja rakkaus on sinusta sama asia.

Eli nait omia lapsiasikin kun heitä rakastat? Että poikasi vaan vetää sinua perseeseen kun rakastat häntä niin paljon ja lipität isäsi penistä kun rakastat häntäkin valtavasti? Onko sinulla vaikeuksia erottaa tunteita ja tekoja toisistaan? Sinä et pane lapsiasi vaikka rakastat heitä. Sinä panet miestäsi koska rakastat häntä. Prostituoitu ei rakasta asiakkaitaan vaikka rakastelee heidän kanssaan. Sinäkään et sormet pimpissä rakasta fantasioittesi naapurin komeaa lihaksikasta miestä, vaikka olet viimeiset vuodet saanut orgasmeja häntä ajatellen.

Ei mikään ihme että suomalaiset ovat näin ulalla olevaa ja junttia kansaa kun ei tekoja ja tunteita osata erottaa toisistaan. Wautsi mitä älyä Nyt kaikki etsimään vikoja toisista ihmisistä oikein urakalla ja löytämään syy, miksi joku on irtisanottava milläkin perusteella.

Mitä tulee Melissaan, ainakin hän on rehellinen sekä itselleen että muille. Tuohon rehellisyyteen ei tännekään kirjoittelevista superluokan ihmistuntijoista ja asiantuntijoista ja korkeamman sivistystason älyköistä pysty alle prosenttikaan, joten se siitä.

Se, että onko kuka soveltuva mihinkin työhön ja toimeen, siihen en kommentoi. Jokainen ajatelkoon sitä omilla aivoillaan jos ja kun siihen ehkä kykenee.

Mielenkiintoista on se, että mielipiteiden takia syrjitään ja siksi mitä tekee, OMALLA ajallaan, vahingoittamatta muita. Kaikille kirjailijoille potkut työstään ja vankilatuomio, koska omilla kirjoituksillaan saattavat provosoida jonkun tekstejä lukevan tekemään hirmutöitä. Linnaan vaan kaikki joita ei voi valvoa Nämä saivat sen tietoonsa muuta kautta.

D No näköjään kuuluu kun neiti on sitä ihan omasta halusta levittämässä netissä ;. Nymfomania ei ole rikos, eikä sinkkunaisen seksielämä ole rikos. Seksistä nettiin kirjoittaminen ei ole rikos. Jos nainen ei ole työssään tehnyt mitään väärin, ei päiväkodilla tai millään muullakaan instanssilla ole oikeutta erottaa häntä vain yksityiselämään kuuluvan asian takia.

Jos työpaikalla ei etukäteen tehty selväksi, että työntekijän pitää olla vapaa-aikanaankin ylisiveä niin käytökseltään kuin puheidensakin osalta, niin ei silloin ole mitään perusteita irtisanomiselle. Tämä on vain tätä typerää hurskastelua, ihan niin kuin nymfomania muka tarttuisi naisesta lapsiin.

Päiväkodin hoitajatkin ovat ihmisiä, joilla on oikeus vapaa-aikanaan elää niin kuin tykkäävät. Työn kannalta väliä on vain sillä, miten ihminen käyttäytyy työpaikallaan. Joka muuta väittää, on vain typerä moralisti, jolla ei ole parempaa ajavietettä kuin muiden ihmisten kyttääminen. Kyllä saat omassa makuuhuoneessasi touhuta, kunhan pidät asiat omana tietonasi.

Koko Suomen kansan ei tarvitse seksielämäsi likaisia yksityiskohtia kuulla. Työntekijä ei saa vahingoittaa työnantajan mainetta vapaallakaan. Jos joku niin haluaa tehdä, sekin on myös täysin sallittua ja hyväksyttävää. Blogin lukeminen on vapaaehtoista. Tuo on täysin väärä käsitys ja epäilemättä syntynyt siitä kuinka viime aikoina on toisteltu että henkilö on vastuussa nimettömänäkin kirjoitetuista nettiteksteistä.

Meillä on laissa säädetty julkisuudesta, niin että julkisessa ja luottamuksellisessa virassa toimivat esim kansanedustajat, poliitikot, virkamiehet jne sekä palkkansa julkisuudesta saavat filmitähdet, muusikot jne. Kaikki muut henkilöt ovat yksityishenkilöitä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että julkkiksen yksityiselämästä saa kaivaa laillisia keinoja käyttäen kaikenlaista mutta julkkiksen julkisuus ei koske esimerkiksi julkkiksen lapsia, sukua, puolisoa tms.

Yksityisihmisen elämästä et saa kaivaa mitään ja yksityisihmisen mielipiteet, teot ja ajatukset eivät edusta ketään muuta kuin yksityishenkilöä itseään. Blogisti voi olla julkkis tai yksityishenkilö. Vaikka yksityishenkilöblogisti kirjoittaisi elämästään ihan kaiken nettiin muiden luettavaksi, hän ei muutu julkkikseksi. Hänen elämästään ei siis saa paljastaa mitään ylimääräistä, siinäkään tapauksessa että hän on kertonut kaiken elämästään, ajatuksistaan tai mielipiteistään.

Et siis saa julkaista esimekriksi hänen nimeään tai muutakaan hänen asiaansa tänne, vaikka ne löytyisivät blogista helposti. Eikä nuo blogiin kirjatut asiat saa vaikuttaa kirjoittajan työnsaantiin tai työssäpysymiseen. Yksinkertaisena esimerkkinä et saa edes puhelinluettelosta ottaa nimeä ja puhelinnumeroa ja lähettää sitä kommentiksi tänne. Et saa myöskään kopioida sitä täältä ja lähettää eteenpäin vaikka henkilö itse olisi ne tänne lähettänyt!

Finlexistä löytyy lait näille asioille ellet minua usko. Tuo koskee ainoastaan julkkiksia, joista tuolla aikaisemmin jo kerroin. Eli asia ei riipu työnantajasta, vaan työstä! Lastenhoitajat, opettajat, kerhovetäjät, sairaanhoitajat jne. Rivityöntekijä ei edusta työpaikkaansa kuin sopimuksessa määritettynä työaikana tai työasuaan käyttäessään. Työajan ulkopuolella mielipiteiden esittäminen ei tahraa työnantajan tai työpaikan mainetta, elleivät ne liity kiinteästi keskusteltavaan aiheeseen.

Tässä tapauksessa se olisi voinut tapahtua esimerkiksi siten että hän olisi kertonut harrastaneensa seksiä työpaikallaan, tai kertonut työnantajastaan jotakin, tai haukkunut työpaikkansa pystyyn.

Pervoilut eivät ole rikoksia. Voin antaa esimerkin siitä mitä tarkoitan: Voisin veikata, että monet viattomat miehet lukee netistä kaikenmaailman ällöttävien akkojen julkisuushakuisia seksiaiheisia huomionhaku- tyrkytysjuttuja tms.

Köyhimmät usein hakevat sitä mania sieltä, mistä sitä helpoimmin luulevat saavansa, mutta kunnianloukkausjutuista syntyvien oikeudenkäyntien toivoisi Suomessa jäävän vähäiseksi. Jos muka pitää paikkansa, että on muka olemassa joku tollanen "melissa", niin rehtipä nainen osoittaa rotinsa sillä,että ei vaadi senttiäkään korvauksia, eikä valehtele.

Niin minä ainakin toimisin, jos olisin niin idiootti en ole, enkä koskaan pystyisi olemaan , että oman elämäni seksikokemuksista olisin mennyt nettiin huomiota hakemaan. Sairaita ihmisiä on tosin paljon: Rikkonaisia ihmisiä on kaiketi paljon. Jokaisella on oma elämänsä työn ulkopuolella. Tuskin hän sitä blogiaan työaikana piti? Ja voihan olla että hän haluaa rikkoa vähän rajoja "keksimällä" asioita.. Mutta tämän huoran seksielämä ei ollut kovin yksityistä. Netiissa piti kymmenien miesten painamaa pillua esitellä ja omalla naamalla tietty.

Totta kai siinä päiväkodin kin maine menee. Äijä menilaukomaan mielipiteitään työelämän ulkopuolella, mutta sillai että hänet voitiin tunnistaa jaa liittää työnantajaan. En usko että on totta.

Monihan on julkisuudenkipeäkin ja mikä voisi olla hyvä keino saada julkisuutta? Nuorten ammattihaavekin on nykyisin Julkkis. Miten vanha tämä tyttö olikaan?

Taitaa olla keksitty juttu. En lue tuollaisia blogeja mutta mainitsiko hän siis blogeissaan työpaikkansa nimeltä? Omalla nimellä ja naamalla esiintyi. Ei sitä työpaikkaa tarvitse erikseen mainita, että voi sen mainetta tahria. Pienten lapsosten isit surevat nuoren viriilin tarhatädin menetystä varmaan pitkään, mutta lasten äidit eivät enää koe häntä uhaksi.

Vastaisuudessa tulee taas toraa siitä, kumpi vie tai kumpi hakee lapsen kun tarhareissusta on kyse. Ei hänkään mitään lakia rikkonut. Mutta kun työnantajan maineen tahraaminen riittää irtisanomisperusteeksi. Se, että vanhemmat eivät kokeneet päiväkotia turvalliseksi kasvuympäristöksi lapsilleen kertoo jo siitä, että päiväkodin maine oli tahrattu. Audimies Esko Kiesi oli haastattelussa nimenomaan työnantajansa edustajana, ei yksityishenkilönä.

Jos hän olisi kirjoittanut nuo lausahduksensa henkilökohtaiseen blogiinsa, asiassa ei olisi ollut mitään ongelmaa. Jo on kumma, jos seksistä puhuminen tahraa maineen. Seksihän on ihan luonnollista. Itse asiassa luin tuota, ja ihan oikein oli. En yleensäkään ymmärrä tuollaisten ajatusmaailmaa, miksi oma seksielämä kaikkine addikteineen pitää tuoda julki.

Normaali-ihmiset eivät leveile asioilla, jotka ovat hyvin henkilökohtaisia. No kai tuo pikkupimu sitten sai esseestään kiksejä. No pimu saa töitä varmaan omalta alaltaan,. En kyllä haluaisi että tuollainen nainen hoitaisi lastani. Muuten ei kiinnosta, kunhan ei olisi minun lapsen hoitaja. Eihän tuossa ole mitään mieltä,antaa potkuja sen takia mitä hän vapaa-ajalaan tekee. Kertoiko hän blogissaan työpaikkansa asioista?

Kertoiko työnantajan toimista mitään? Näin se vaan on, ja pitääkin olla. Jokainen ihminen on työpaikkansa käyntikortti ja varmaan aika moni firma tekisi aivan samoin Laita vielä leima otsallesi, josta näkyy työpaikkaasi! Miksi työstä on tehty henkistä vankila???! Mtä vikaa seksissä Jos minulla olisi ollut lapsena joku joka olisi kertonut minulle seksistä ja seksuaalisuudesta, voisin minäkin olla seksuaalisesti tasapainoinen normaali ihminen.

Nyt olen sekopää joka ei uskalla nauttia seksistä enkä pysty muuhun kuin siihen tavalliseen hätäiseen josta ei ole itsellekään juuri nautintoa saati sitten muille. Seksin opettaminen kuuluisi aloittaa jo päiväkodissa, tietysti huomioiden ikä j a kehitysaste. Ainakaan kukaan koskaan puhunu sanaakaan seksistä koulu ym. Nautin suunnattomasti seksistä mutta mitään irtosuhteita ym.

Nyt sitten vaan lesboille ja homoille kanssa potkut jos kerran tuolla syyllä voidaan irtisanoa! Henkilön ominaisuuksien perusteella ei voida irtisanoa, se olisi syrjintää.

Seksiblogin pitäminen ei ole henkilön ominaisuus. Toisinsanoen, vaikka työnantaja tietäisi että työnhakijalla on seksiblogi, hän EI SAA pitää sitä perusteena työnhakijan hylkäämiselle. Työnantaja ja Melissaa häiriköinyt perheenäiti on haastettava oikeuteen yksityiselämään sekaantumisesta ja heitä on rangaistava!

Seksielämän kuvailu ei kylläkään ole mielipide. Tuollainen blogi tahraa työnantajan maineen myös työajan ulkopuolella kirjoitettuna , joten irtisanominen on perusteltua. Yksityiselämä on yksityistä niin kauan, kun sitä ei levittele ympäri nettiä omalla nimellä ja naamalla. Onko blogissa mainittu työpaikka tai työnantaja?

Ei ole, joten mainetta ei ole tahrattu. Yksityishenkilö ei muutu julkisuudenhenkilöksi vaikka kertoisi blogissaan elämästään ihan kaiken. Oman elämänsä asioiden, ajatusten tai kokemusten julkistaminen on eri asia kuin oman elämänsä julkisuus. Kehotan sinua miettimään tuota eroavaisuutta hetki ennenkuin tulet tänne provoilemaan enempää. Jos kyseessä olisi ollut: Homo niin silloin olisi suvaittu suvaitsemattomuus luetaan näköjään synniksi nykyään -. Lesbo ja edelleen suvaittu.

Bi ja edelleen suvaittu. Transu ja edelleen suvaittu. Mutta sitten kun kyseessä on tavallinen hetero mies tai nainen joka kirjoittaa tai puhuu seksielämästään niin heti tuomitaan kuin pahimman sortin rikollinen. Mihin tämä maailma on menossa? Tämä maailma on menossa ihan epäinhimilliseen suuntaan; kaikki on sallittua ja ihminen ei ole enää ihminen. Minun laps ei edes koskaan käynyt päiväkodissa, koska siellä kaikki hoitaja ovat hulluja ja vaarallisia lapselle.

Aikanaan yksi seurustelukumppanini, joka oli päiväkodissa töissä kertoi työkaverinsa kertovan työpaikalla hyvinkiin intiimejä asioita seksielämästään.

Osan kuuli myös hoidossa olevat lapset. Ei saanut potkuja missään vaiheessa. Päiväkodista potkut ja uusi paikka koulukäyntiavustajana, vaikkakin vuokrafirma. Mahtoiko olla yksityinen vai kunnallinen päiväkoti? Valitettavasti tällainen julkisuudenhakuisuus on vähän vinksahtanutta tai ainakin äärimmäisen lapsellista touhua.

Sanoihan hänen oma äitinsäkin tytön olleen aina halukas olemaan esillä. Jos olisin tytön äiti, käskisin olla ihmisiksi. Huomiota haetaan vaikka millä tavalla, jos sitä ei ole aikanaan saatu riittävästi.

Hitto mitä toisten ihmisten tuomitsijoita täällä vilisee!! Onko teillä oikeesti tuohon varaa? Ja sitä paitsi , jos työnsä suorittaa hienosti niin mitä ongelmaa siitä kenellekkään on?

Ei tämä henkilö blogiaan sentään päiväsaduksi lapsille lukenut! Kyllä sieltä päiväkodista löytyy sairaampiakin ihmisiä. Ihan niitä , jotka oikeasti työpäivänsä aikana kohtelevat lapsia julmasti ja töykeästi!! Oma lapseni nyt jo kohta ylä-asteelle siirtyvä muistaa vieläkin päiväkdin hirviötädin joka hoiti lastani hänen ollessa 4-vuotias,,. Samaten muistelee kuinka törkeitä juttuja seurakunnan iltapäiväkerhon hoitajat päästelivät suustaan! Ja mitä se kellekkään kuuluu, jos esim.

Kaikkiko muka ovat jotain siveydensipuleita? Pieni on elämä jollakulla jos aikaa on googlailla jatkuvasti toisten tekemisiä. Hoitaisivat nekin äidit lapsiaan netin sijaan. Ei riitä tuollainen toiminta irtisanomsien perusteeksi ja jos on hoitanut työnsä hyvin niin se ratkaisee.

Paljon phempi on jos tekijä on ktkeroitunut erinnut nainen ja villä luonenvikainen ja kohtelee lapsia kaltoin kun ovat hoidossa ja tekee sen niin ettei kukaan näe niin se on paljon pahempi. Toivottavati kuului henkiö ammattiliittoon niin saa isot korvaukset laittomasta irtisanomisesta niin hyvä tulee.

Ihan vaan varmuuden vuoksi. Tollasia ääliöitä on nykyisin paljon,jotka kuvittelevat oikeudekseen toimia ja puhua mitä haluavat. Se on aivan sama onko lepakko,hetero vai mikä ;Turpa umpeen,jossain se raja kulkee Ei tarvi olla nero tajutakseen ettei tollaset paljastukset ole tuossa ammatissa hyvästä,se nyt ei vaan Missähän mäntylä mahtaa olla koulunkäyntiavustajana Hesasta sen nyt löytää tai niiltä tanhuvilta. Ja blogi paperiversiona jakoon kouluun!

Ihmiselämä saa alkunsa parittelusta. Parittelemisen taito ja osaaminen on mitä arvostettavampi taito. Lapsen hoitaminen ja kasvattaminenhan se taito vasta onkin. Eikö siinä valossa olekin ymmärrettävää että ko työ Mäntylällä olekin sen taidon jatkumoa josta hän blogeissaan kirjoittaa? Eikö nuista kasvatuslaitoksien, koulujen, ongelmista ole ihan riittävästi kuultu järisyttäviä uutisia joissa henkilökuntana nutturapäiset nunnat ja selibaattilupauksen tehneet pappismiehet?

Eipä olisi tullut mieleen että aktiivisen seksuaalielämän omaava ei sopisi lastenhoitajaksi. Maailma olisi paljon parempi paikka jos kaikki ihmiset tietäsivät kaikkien seksuaalielämän.

Kukapa siitä jaksaisi kiinnostua silloin? Onko jotkut muut lapset nyt tuon pervon armoilla? On ja koululaiset joten riski alkaa olemaan jo ihan kohtalainen. Toivottavasti ei missään enää koskaan,eihän tollasta hyväksy kukaan normi-ihminen ,.. Täys älykääpiö idioottihan tuo on,ei mitään muuta.

Nuori nainen on hakoteillä. JO se, että hän olettaa nymfomania olevan jotakin coolia, osoittaa lapsellisuuden ja kehittymättömyyden. Nymfomaani on nainen, joka ei saa koskaan kunnollista orgasmia ja joutuu sitä pakonomaisesti hakemaan. Olipa päiväkodin menettely oikein tai väärin, en antaisi lapsiani hoitoon päiväkotiin jossa melissoja työskentelee.

Eli asiakasnäkökulman kannalta päiväkoti teki oikean ratkaisun. Tosin moderni ihminenhän ymmärtää ennemmin Melissaa ja hänen eriskummallisia ajatuksiaan ja itseilmaisuaan; pieni marginaaliryhmä ja tyhmät ajatukset saavat aina paljon tilaa. Voi teitä ihmisiä,miksi te katsotte heti seksuaaliseen suuntautumiseen? Musta irtisanominen on väärin,ei pidä tuomita ihmista sen takia mitä tekee vapaa-ajallaan. Sairasta porukkaa tuomita toiset sen takia mitä kukin tekee työajan jälkeen.

Sen sanon et ku tääl jotain kirjottaa,heti alkaa oi paskan puhuminen,ja asia viedään toiseen suuntaan ja muuhun aiheeseen. Tee valvoja jotain asiattomiin kommentteihin.

Ite kuitenkin juoksette ties missä ja teette mitä lystäätte työajan jälkeen,mut kehtaatte tuomita muita? Sinä tuntematon,ota yhteyttä työsuojelupiiriin ja saat varmasti apua,etkä menetä työpaikkaa. Kovin on hatara ja heppoinen uutinen. Siinähän ei kerrota juuri muuta kuin että nuori nainen oli päiväkodissa töissä, kertoi netissä seksiseikkailuistaan, sai potkut ja työskentelee nyt koululaisten kanssa. Näillä tiedoin irtisanominen oli perusteeton.

Kertoikohan uutinen kaiken olennaisen, vai oliko se suorastaan tarkoitushakuisesti kirjoitettu liian suppeaksi? Oliko sen tarkoituskin nostattaa tällainen häly? Iltasanomien likasankojournalismin saama huomio kertoo korutonta kieltään useimpien kyvystä arvioida lukemaansa. Omana kantanani esitän, että jos yksityiselämä ei mitenkään vaikuta työntekoon, vapaa-ajalla saa tehdä mitä lystää.

Seksuaalisesti innokkaita naisia on ollut aina, ja aina heitäkin on tarvittu - esimerkiksi aivan tavallisiin töihin, jollainen lastenhoitokin on. Mitkä muut syyt kuin seksuaalinen vapaamielisyys voisivat tämän perusteella olla esteenä lastenhoitajan työn tekemiseen? Säännöllinen alkoholinkäyttö siinäkin tapauksessa, ettei se ilmene työpäivän aikana mitenkään?

Tapa kävellä maantien oikeaa laitaa? Mahdettiinko lapsilta kysyä mitään? Lasten sana ei tietenkään voi olla työntekijän työn ainoa mittari. Mutta lasten hyvinvoinnin pitäisi olla sen tärkein mittari, ja uskon, että ammattitaitoinen työkaveri olisi osannut kertoa, ilmeneekö lasten käytöksestä jotakin, mikä antaisi aihetta epäillä väärinkäytöksiä. Niinkin epämääräiset alat kuin psykologia ja kasvatustiede antavat mahdollisuuksia tulkita lähes mitä tahansa ja millä perusteilla tahansa.

Jopa iloiset, puuhakkaat lapset, jotka kuitenkin toisinaan ovat vähän hankalia, voivat todistaa ties mistä karmeudesta Vai eikö liitto ottanut juttua vastaan Vapaa aika ei vaikuta lasten kanssa työskentelyyn. Jos halutaan niin ekaksi kenkää niille jotka ajaa ylinopeutta. Nehän osoittaa piittaamattomuutta toisten turvallisuudesta Koko ajanhan työntekijät saavat potkuja, koska ovat kirjoitelleet facessa esim.

Jotkut vaan tykkää nussimisesta! Tekopyhät moralistit taas vauhdissa! Ainoa ero mikä Melissalla on muihin ihmisiin nähden on se, että hän on päättänyt kertoa blogissa intiimielämästään.

Toisin kuin useimmat, hän ei näytä häpeävän sitä. Ihmisten on yhä vaikea suhtautua seksiin rennosti. Asioista tulee pervoja siinä vaiheessa kun niitä alkaa sanoa pervoiksi. Tai sitten hammaslääkäreitä, eihän poraaminen työpaikalla ole soveliasta.

Tai sitten puutarhureita, eihän pusikon ajeleminen keskellä työpäivää sovi ja vielä yleisellä paikalla Juttuni ydin on että ketä viddu kiinnostaa? Yksityinen ja työelämä ovat eri asioita. Sama juttu kuin jollain on harrastuksena ralli ja ajaa taksia niin heti pitäisi olettaa että ajelee taksilla koulujen ohi tai jos kertoo naamakirjassa menneensä baariin, no tottakai se kännissä töissäkin sitten käy.

Jos olisivat pitäneet tyttösen töissä, niin huvittavaa ajatella, mitä lasten vanhempien ja työkaverien päässä olisi liikkunut aina kun naaman nekevät. Kyllähän se olisi laskenut vanhempien silmissä hoitopaikan uskottavuutta ja turvallisuutta, jos olisi tiedossa että sielä sellainen seksinnälkäinen nymfo pyörii.

Varmaan puutteessa elelevät perheenisät olisi mielellään alkaneet aina hakea lapset pois päivähoidosta tsihhih: D Tai sitten olisi vaan ollut liian kiusallista, ja olisi joutunut vaihtamaan hoitopaikkaa mikäli vaan mahdollista.

Saipahan opetuksen, ettei ihan kaikkea kannata internetissä jakaa itsestään. Varsinkaan oikealla nimellä ja naamakuvalla ei tuollaisia paljastuksia worldwidewebissä kannata jaella. En olisi kyllä uskonut, että tähän vielä tullaan.

Niin kovin monet ihmiset kertovat niin laajalti elämästään ja mietteistään blogeissaan, eivät arastele näyttää kasvojaan tai edes nimiä peitellä. Itseäni kun aina varoiteltu, että pitää olla tarkkana ettei vaan anna itsestään mitään liian henkilökohtaisia tietoja, tiedä millaisia sekopäitä ne alkaisi kiinnostaa ja sitten selvittävät missä asut.

Iltasanomat kärkkyy samalla tavalla lööppejä kuin paparatsit,joku kadun ihminen ilmoittaa jotain,ni sittisontiaiset on paikalla kuin kusiaiset käärmeen nähtyään,sori ilmaisu,mut näin se on. Ei hän mikään pedofiili ole. Suomen lain mukaan ihminen saa olla nymfomaani vapaa-ajalla ja pitää blogia seksielämästään.

Taas ovat kireät kukkahattutädit suuttuneet ja saaneet runnottua tahtonsa läpi. Kun homoja ja lesboja ei saa syrjiä niin on keksittävä uusi silmätikku. Minua kahden kerhoikäisen lapsen isää ei vähempää kiinnostaa lastenhoitajieni seksielämä ja jos he haluat siitä toitottaa blogeissaan niin siitä vaan. Jos työnsä hoitaa hyvin ja pitää lapsista niin se riittää minulle. Tämä kysenen tapaus varmaan menee oikeuteen vielä puitavaksi. Olisivat antaneet mitalin, tuollaiset naiset ovat harvinaisia.

Oliskohan päiväkotien jo aika julistautua kristilliseksi ääriliikkeeksi, jonne pyrkiminen on kuin uskonlahkoon liittyminen? Eipä uskoisi, että tällaisia asioita julistetaan skandaaliksi maassa, joka edelleen itseään kutsuu Suomeksi. Mitä vielä voikaan tässä maassa kummallisempaa tapahtua? Nykyoikeuskatsannon mukaan tuskin ei ole mikään väärin,jos Hoitokotiin otetaan tilalle vaikka bedofiili tai vankilasta päässyt karju?

Älytöntä antaa potkut blogin pidosta. Jokaisen oma asia mitä vapaa-ajallaan tekee! No onkohan tuokaan nyt ihan ok, että raivostuu potkuistaan niin että "leikkasi pinkit hiuksensa ja ajeli päänsä kaljuksi".. Enpä haluaisi minäkään häntä lapsiani hoitamaan, ramppaako hän jatkuvasti sielä sukupuolitautipoliklinikalla?

Toivottavasti ei tartuta lapsia tai muitakaan avustettavia työssä, mikäli taudin saa ja sitä ei heti huomata Haluan hyvän roolimallin lapsilleni myös päiväkotiin, sillä itsekin yritän sellainen olla. Onko siis hyv roolimalli? Miten normaali aikuinen olisi suhtautunut?

Olikohan muitakin syitä potkuihin? Mitä jos hänen ja lapsen eritteet kohtaavat, hänellä haava vaikka vanhakin ja laittaa lapselle laastaria haavaan? Siinäpä on sitten lapsellakin mahdollisesti tauti jos toinenkin.. Itsehän hän kirjoittaa että kulkee sukupuolitautipoliklinikalla, eli ei huolehdi siis kunnolla ehkäisystään? Mitä jos tartuttaisi lapsen? Ja siis jos kysytään että "Mitä sitten jos lapset saavat tietää blogista" Jos muksu kysyy että "mikä se juttu on mitä sinä kirjoitat" - niin silloin lastenhoitaja vastaa että kirjoitan aikuisten harrastuksestani ja sinun ei vielä tuossa iässä tarvi tietää asiasta mitään.

Sitten voidaan keskustella vanhempien kanssa netin käytön valvonnasta alle 7 vuotiaiden suhteeen ja siitä että millaisia aiheita tuon kersan kanssa tuttavat puhuvat esim. Aikuisilla, vanhemmilla ja asiaan liittyvillä - täytyy olla edes sen verran järkeä päässä että lapsia ei "valisteta" että hoitotäti pitää seksiblogia. Jos tästä tiedosta tehdään lapselle jotenkin oleellinen juttu niin silloin kasvatuksessa on vikaa eikä hoitotädissä.

Kun nelivuotias poikani yllätti minut ja kumppanini petipuuhista ja kysyi että mitä te teette, niin vastasin että aikuisten harrasteita. Menehän juomaan, vessaan ja takaisin nukkuun. Lapsien ei tarvi tietää aikuisten asioista, eikä muodostaa suhtautumista aikuisen seksuaalisuuteen - se ei kuulu tuonikäisten kehitykseen. Siksi asiasta ei tarvi tehdä numeroa - ja jos siitä tehdään numero on se äärimmäisen huonoa ymmärrystä kasvatuksesta niiltä aikuisilta jotka kiinnittävät huomionsa toisen seksuaalisuuteen tasolla joka ei koske tuonikäisiä lapsia - ja jotka pakottavat lapsen ottamaan kantaa ja osallistumaan henkisesti mielipiteeseen siitä millainen hoitotäti on seksuaalisilta taipumuksiltaan.

Lapset tuskin lukevat ao. Työntekijän yksityiselämä ei kuulu työnantajalle jos se ei vaikuta työhön ja tässä tapauksessa ei vaikuta. Tai vaikuttaa se ehkä, mutta nimenomaan syrjivän ELI LAITTOMAN suhtautumisen kautta - jolloin työnantajan on mielestäni pidettävä lakia - etenkin perustuslakia - ohjenuorana ja sanottava marmattajille että tämä on asia jossa voitte kokeilla onneanne esim.

Tuossa työnantaja on ilmeisesti jonkinlaisen ryhmän paineen alaisena taipunyt irtisanomaan työntekijän laittomasti. Lapsukaiset voivat saada jonkin seksitaudin lumpulta hoitajaltaan? Tautien saaminen on sillä alalla kyllä toissuuntaista, lapset tartuttavat jokaikisen taudin hoitajiinsa ja toisiin penskoihin - ja tästä riesastakaan ei saa mitään erillistä korvausta.

On olemassa lääkärit, jotka voivat tarkistaa terveyden tilan. Joka kuukausi lääkäritodistus terveydestä! Tatuoituja jyystäjä karjuja, hahha haaahh, en lukenut muita kommentteja enää. Ehkä kaikkea yksityiselämästään ei kannata varsinkaan tietyillä aloilla työskennellessä kirjoittaa julkisesti.. Tästä tuli mieleen BB: Suomessa tai missään muuallakaan ei saa olla rehellisesti sitä mitä on, pitää kertoa itsestään vain se minkä muut haluavat kuulla ja pystyvät hyväksymään!

Lastenhoitoon ei seksuaalinen suuntautuminen vaikuta mitenkään pedofiileja lukuunottamatta ja pedofiilikin voi olla hyvä ja tunnollinen työntekijä. Se, että emme halua kuulla, nähdä tai hyväksyä asioita ei niitä muuksi muuta, ainoastaan piilottaa ne eikä anna lapsille tai aikuisille oikeaa kuvaa todellisuudesta sen kaikissa muodoissa. Ei sen puoleen eihän Suomessa opeteta lapsia ja nuoria hoitamaan itseään, tutustumaan miehuuteensa tai naiseuteensa pitämään huolta siitä niin kuin muistakin tarpeistamme oikealla tavalla vaan siitäkin on tehty moraalinen kysymys joka kielletään, piilotetaan, huoritellaan ja kaikella tavalla tehdään ei hyväksytyksi.

Huh,miten paljon tämä saanut palautetta! Jaksoin lukea niitä ylimmäisiä kommentteja, kaiken lukemiseen olisi mennyt koko päivä. Mielestäni yksityiselämää ei tule sotkea työrooliin. Tämä on rasismia työnantajan pulolelta.

Netissä kannattaa kertoa paneskeluistaan jne. Ihan oikein että sai potkut. Suomessa ja maailmalla on vaikka millä mitalla lastenhoitajia, opettajia, ohjaajia, vanhustenhoidossa ja sairaaloissa työtä tekeviä ihmisiä joilla on vilkas seksielämä. Jotkut pitävät asit omana tietonaan ja jatkavat kaikessa rauhassa ammateissaan - kuten minä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään. Henkilötietojen suojasta säädetään tarkemmin lailla. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla.

Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia. Henkilö saa julkisuudessa ilmaista itseään ja esittää mielipiteitään, ajatuksiaan ja kokemuksiaan ihan niin paljon kuin haluaa.

Se ei kuitenkaan tee hänestä julkkista. Toisinsanoen, yksityisyyden suoja koskee häntä ihan yhtä paljon kuin sinuakin. Toisinsanoen, jos tietäisin sinusta jotakin, en saisi sitä sinusta kertoa siinäkään tapauksessa että pitäisit blogia jossa kerrot omasta elämästäsi.

Tässä on tehty selkeästi rikos, eli laiton irtisanominen pelkkien yksityiselämän paljastusten vuoksi. Lisäksi kotiäiti joka on vaatinut työntekijän erottamista on tuomittava häiriköinnistä vähintään sakkoihin. Me olemme vapaa yhteiskunta jonka vapaus ja kehitys on perustunut sanan ja ilmaisunvapauteen, ei uskontoon, moralisointiin, itsensäkieltämiseen tai mihinkään muuhunkaan höperehtimiseen! Jos me nyt annamme periksi tälle emmekä vaadi ja aseta noita kahta rikollista vastuuseen, me hyväksymme sen että meidän vapauksiamme saa polkea!

The Simple Truth Tässä tehtiin Melissalle todellinen rikos. Mikä teitä ihmiset vaivaa! Tätä se teki paljonkin eli asettui johonin lähelle ja tuijotti kiinteästi. Pikkusen häiritsee kun katot töllöö tai kirjoitat jotain niin joku kuulapää siinä tuijottelee. Tajusin myös hyvin aikaisessa vaiheessa että tämä outo tapa oli äijän tapa provosoida minua, siinä se kyllä onnistui pari kertaa koska oli syntymästään asti kiero mulkku. No enihuu, nothing gets between me and my blog joten hätistin sen jopa hieman aggressiivisin sanakääntein kohti kaikkein pyhintä kun yritti häiritä kirjoittamista.

Blogia kirjoitellessa selailin nettiä ja äijäkin viihtyi koneella jonkun verran. Kerran avasin Chromen ja katoin että jaa, alastonsuomi-sivut on tossa heti näkösällä, mielenkiintoista.

En muista tarkalleen miten sain äijän käyttäjätunnuksen tietooni, mutta se oli yhdistelmä hänen moottoripyöränsä merkistä sekä syntymävuodesta. Ei jäänyt epäselväksi, mitä netissä oli touhuttu. Kun kysyin asiasta aivan asialliseen sävyyn, selitykseksi tarjottiin sitä että "poeka on kääny jollae pornosivuilla". Suureen ääneen ihmettelin myös erästä sivustoa, jossa mainostettiin teini-ikäisten tyttöjen auliisti tarjoamia näkymiä.

Pojan syyllisyyteen en uskonut hetkeäkään ja sanoinkin äijälle että pitäs nyt keksiä äkkiä joku parempi kalajuttu kun tämä ei menny läpi. Kiemurrellen hän tunnusti kirjautuneensa alastonsuomeen joskus humalapäissään, ei siellä kuulema kuitenkaan käy koskaan. Selitys, miksi alastonsuomen linkki oli siinä kaikkien nähtävillä ja selaushistorian kärkipäässä ei ollut kummoinen: En sanois olevani mitenkään ahdasmielinen mutta rupes vituttamaan tommonen porsastelu ja silmään lirkkiminen joten keräsin kamani ja häivyin.

Äijä jäi naukumaan jotain saunan ikkunaan humalassa, muistan tänäkin päivänä miltä sen alkoholin turvottama lärvi näytti kun se leikki saatana käkikelloa kamppaillen ikkunanpokien kanssa tasaväkisesti: Painelin bestikseni kanssa viinilastin kanssa maaseudun rauhaan ja päätettiin hieman tutkia asioita. Mentiin alastonsuomen sivuille, ostettiin sisäänpääsy vitosella muistaakseni. Profiilikuvana kun piti olla jotain alastonta, pöllittiin netistä jonkun randomin tissikuva, modattiin sitä hieman ja asetettiin itsemme näytille erittäin mehukkaalla nimellä.

Tietty nimimerkki tuoreessa muistissa teimme haun ja tadaa, mikäs sieltä löytyikään ellei suoraan kameran linssiin osoittava karvainen persereikä ja taustalla pala tuttua makuuhuoneen seinää.

Hyvä jumala me meinattiin haljeta naurusta! Se naurukohtaus ei meinannut mennä ohi millään. Kierittiin lattialla huutaen, kirkuen ja ulvoen niin että päähän koski koko loppuillan. Otettiin välillä happea ja juotiin lasit viiniä, sitten taas katsottiin tämän yhden sankarin profiilikuvaa ja kaaduttiin lattialle ulvomaan mahat kippurassa.

Minun epäusko oli käsinkosketeltavaa.

. tammikuu planetamma.net tuolta sitten ettimään teidän kaupan kassoja, läpi historian on mm. homoseksuaalisuus ollut aivan hyväksyttävää. marraskuu Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. kokkola suomi24 treffit kirjaudu itsetyydytys videot ilmaisia rakastelu tatuointi suomi24 mail ilmainenseksivideo suomi treffit alastonsuomi. marraskuu suomi24 24 treffi horroskoopit söpö blogi paras baarit rakastuminen . vittu vanha porno rapu 11k maila suomi24 treffit kirjautuminen sarita . thai hieronta Siskon pillu porno ilmainen sex jaana alastonsuomi. Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. Mielestäni yksityiselämää ei tule sotkea työrooliin. Ja vain huomionhakuinen,kuten äitinsäkin sanoi hesarin torstai-osiossa. Olisi vain vetänyt jutun oikeuteen. Onko teillä oikeesti tuohon varaa? Netiissa piti kymmenien miesten painamaa pillua esitellä ja omalla naamalla tietty. Ja blogin kirjotus ei tuollaisenaan ole missään määrin irtisanomisperuste, kun sen kirjoutus ja sisältö ei tule työssä ilmi.

THAIHIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN TAMPERE PÄIVÄHUONE HOTELLISTA

Homo mies etsii seksiseuraa sex tarina

Mafalda Flesher